עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי שאלה, חיברתי אותו למטען שקניתי לקיר וחיברתי לקיר מישום מה הצג מכובה והוא לא מראה לי עוד כמה נשאר לבטריה להתמלא זה מוזר, הפסקתי את ההטענה והפעלתי את המכשיר ואז כיביתי ואז שוב הטענתי ואז הוא כן אראה לי שהוא מטעין, ואז אחרי כמה דקות שוב נכבה המסך והוא לא הראה לי כמה זמן נותר להטענה, זה ממש מוזר ולא בסדר שזה לא מראה כמה זמן נותר להטענה נראה לי שכדאי לכתוב ל cowon מכתב על זה לא? שאולי בגרסה הבאה שלהם הם ישנו את זה? מה דעתכם?

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by x-pert,

1. מה ה"יחס אות לרעש" - SNR באייפוד קלאסיק 120 ג'יגה? 2. מהו ערך "עיוות הצליל"? למישהו יש מושג? באתר של Apple, לא מציינים את זה משום מה. V V V 3. האם יש אקוולייזר עם אפשרות לשינוי אישי? זה מה שקראתי בביקורת על מכשיר iPod, לא מסוג Classic, אבל נדמה לי שהוא מדבר על כלל מכשירי ה-iPod. במכשירים של cowon\iAudio איכות השמע טובה יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by alons126,

שלום קיבלתי N97 בגירסה V11 שמתי לב לכלכ מיני באגים שיש עליו ושיש עידכון לגירסה V21 ורציתי לדעת אם אני יכול לשדרג את הגירסה דרך סלקום? אני יודע שאפשר לשדרג בבית אבל אני לא לוקח סיכון. עוד רציתי לדעת מה שיפרו/תיקנו/הוסיפו מאז גירסה V11 האם יש סיכון כלשהו בעידכון הגיסה של המכשיר? כלומר תקלות למיניהן תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי קניתי את המכשיר. הוא נחמד מאוד רק יש בעיה אחת מאוד מציקה, המסך משום מה מאוד רגיש, כשאני מחליק את האצבע כדי לעבור למסך אחר או כשאני גולל להמשך האפשרויות וכדומה, יוצא שאני לוחץ על כל מיני דברים שאני לא רוצה ללחוץ עליהם. אותו דבר כשאני כותב, כשאני לוחץ על אות מסוימת אז הרבה פעמים קורה שיוצאת לי פעמיים אותה האות. "ססבבה אאז ניפפגש מאאוחרר יותתר". לא מצאתי באפשרויות משהו לגבי זה, מה אני יכול לעשות?

• 27 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by gkman,

אני מתכוון לקנות בקרוב סמארטפון חדש. וכרגע מסתמן שאני אקנה את הגלקסי 2 (הגלקסי 3 גדול מידי ומן סתם יקר מידי ומציע יותר ממה שאני צריך.) בין החיפושים ובדיקת המחירים והידיעה על "מלחמת הרומים" שהיה לסאני והחנויות הפרטיות עלו לי מספר שאלות שלא מצאתי עליהם תשובות. סאני תקשורת מוכרת את המכשירים הגלקסי 2 ב3300 כשבזאפ אפשר למצוא אותו ב2400. אם אני קונה את המכשיר מהחנות בזאפ. 1.) איזה רום אני אקבל? האם יש תמיכה מלאה בעברית (גם בתפריטים)? האם הרום הזה רשמי מהחברה? (אני לא רוצה רום לא רישמי) האם הוא חוקי? 2.) חוץ מהבדלי המחירים- יש עוד הבדל שקיים ואני לא מודע אליו? 3.) האם אני יוכל לשדרג את המערכת דרך FOTA או KIES (אני עדיין לא סגור על מה זה KIES)? 4.)האם אני יוכל לגשת לחברת סאני ול…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, אז ככה רציתי לדעת בבקשה אם, תוכנת SKYPE וOOVOO הינם חינמיות ומאובטחות? זתומרת אם אני מתקשר מסקייפ לסקייפ באנדרואיד זה חינם ללא הגבלה? או מאובו.. ורציתי לדעת גם אם זה מאובטח ,נגיד שיחת וידאו מישהו יכול לעלות על זה או משהו?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by matant13,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=520154 1. האם אני אוכל לחבר אליו מקלט gps חיצוני? 2. האם הוא מומלץ בתור מכשיר GPS ? (אני אתקין עליו igo8) 3. יש מכשיר ייעוד שעדיף? או מחשב כף יד שעדיף? תודה!

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by gal,

היי לכולם, ובכן אני קצת חדש בנושא הGPS ויש לי כמה שאלות:קיבלתי מתנה מההורים מכשיר GPS של HOLUX דגם GPSMILE 53 ונראה לי שיש בעיה איתו.קודם כל אמרו שהמכשיר מגיע עם תוכנת הניווט GPS2GO שאמורה להיות מותקנת על הזכרון הפנימי.הדלקתי את המכשיר וכאשר באתי ללחוץ על פונקציית הGPS קיבלתי הודעה שחסר קובץ התקנה EXE ,ובכלל נראה לי שלא התקינו את התוכנה בזכרון הפנימי של המכשיר.אני מפספס משהו? בכל אופן זה נקנה מערוץ הקניות ומחר אתקשר לברר מה פשר העניין ואבקש מכשיר חלופי.בלי קשר רציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין תוכנת ניווט שונה על כרטיס חיצוני או שהמכשיר הזה הוא לא מכשיר כף יד אלא רק יעודי לGPS ולא ניתן להתקין ידנית תוכנת ניווט.אני מניח כמובן שאם רוכשים תוכנה כמו IGO על כרטיס חיצוני זה אמור …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by romchik,

1. ראיתי שהוא נמכר עם 8gb. מה הנפח המקסימלי עם כ. זיכרון חיצוני ? האם הבנתי נכון שזה עד 32gb מקסימום? ראיתי שבחלק מהאתרים ניתן להוסיף כבר בעת הקניה עד 32gb אבל אז הוא עולה יותר יקר. אם מוסיפים אח"כ זה יהיה יותר זול? 2. איך מוסיפים כ. זיכרון חיצוני בפועל? אין לי רקע טכני בכלל ואין לי מושג איך לעשות את זה 3. הייתם ממליצים לקנות מהמוכר הזה? אני רואה שהתפריטים מופיעים באנגלית וברוסית. האם זה אומר שבפלאפון כבר בא עם רוסית? http://www.aliexpress.com/item/HUAWEI-U9508-Honor-2-Quad-Core-Android-Phones/695765234.html 4. באופן כללי האם אפשר שהתפריטים בפלאפון הזה יהיו ברוסית או בעברית? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by romchik,

אני חדשה בתחום האנדראויד לכן יש לי שאלות של מתחילים ??? 1. ראיתי ש-XIAOMI תומך בגוגל פליי. מה זה אומר? 2. יש אפשרות להזמין בטריה mAh 200 וגם 300. במה מתבטא ההבדל בין שתיהן בפועל? הפלאפון יעבוד יותר מהר או שזה לא קשור? 3. אם אני מזמינה דרך singapure post - מדובר בדואר רגיל ויש סיכוי שאני לא אשלם מיסים? 4. מה עוד חשוב לבקש להתקין בפלאפון? 5. זו הפעם הראשונה שאני מזמינה פלאפון מהאינטרנט. אני אשלם רק דרך פייפל. האם יש עוד משהו שאני צריכה לדעת לפני ההזמנה? תודה רבה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by iz,

1. אם אני קונה S4 עם אחריות לשנתיים ע"י היבואן הרשמי האם במקרה של תקלה אני יכול לגשת לחנות של סמסונג או רק לחברה שממנה קניתי את המכשיר ? 2. האם בכל המכשירים של היבואן הרשמי יש עדכוני FOTA ? כי בחלק מהאתרים זה מוזכר ובחלק לא לדוגמא : https://mobile.rami-levy.co.il/Model.aspx/96 מוזכר http://ksp.co.il/?select=.272..573.&list=1&sort=3&glist=0&uin=19044&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לא מוזכר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Avivo,

מישהו יודע עם בדור החדש עדיין יש את אותם הבעיות עם המסך? וגם האם יש מתחרה אמיתי ל8 ג'יגה בכזאת אריזה קטנה ב250$? האם האלטרנטיבות יותר טובות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by KoK,

קניתי היום את הנגן הזה ואני חייב לציין שהוא נראה ממש טוב, גם ביחס למתחרים כמו האייפוד אבל יש כמה דברים שלא ברורים לי גם לאחר חיפוש בפורומים וגם לאחר קריאת ההוראות שקיבלתי עם הנגן. אני יודע שבדרך כלל בטלפונים סלולריים שמטעינים אותם הטענה ראשונית צריך להטעין אותם לזמן יותר ארוך מהטענות רגילות בגלל סוג הסוללה, האם צריך לעשות אותו דבר בסנסה ואם כן אז כמה זמן להטעין אותו בערך? בנוסף, האם אני יכול לבחור אם לארגן את המוזיקה שיש על המכשיר באמצעות ID3TAG או באמצעות תיקיות רגילות? לא מצאתי שום מידע על איך להסתדר עם הקבצים במכשיר אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by שרוני :],

אין מצב שיש איזהשהי אפשרות שמגדילה את מספר האותיות בSMS נכון? שיהיה יותר מ160... אה,אפשר לשנות את הרקע של הנגן מוזיקה בK610I במקום האפור-לבן הזה?

15. Started by y_a_n_i_k,

עקב ריבוי שאלות על SGS ותכונותיו החלטתי לפתור תרד חדש בנושא במקום שננצל כל פעם תרד בנושא שונה, יהיה אפשר לשאול פה. שאלה ראשונה, איך אני משתמש ביציאת הTV OUT, הפעלתי אותה ויש לי כבל שנראה שמתאים לזה : אבל זה לא עובד

• 25 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by eliyaex,

איפה אני יכול לקנות אותו בזול בארץ?מה זה אומר שיש לו מערכת אנדרואיד אבל סגורה?אפשר להתקיןעליו כל האפליקציות כמו אנדרואיד רגיל? ושאלה אחרת יש טאבלטים אחרים שיהיה טובים לקריאת ספרים? ועוד שאלה יש כזאת אפשרות או אפליקציה שאפשר ששתי דברים יהיו פתוחים במקביל?נגיד אני קורא ספר וא בצד יהיה פתוח לי גוגל תרגום ככה מה שאני לא יודע אני יוכל לתרגם ישר? תקציב: 1300 אבל עדיף כמה שפחות. מכשיר א' להשוואה:KINDLE FIRE HDX 7 אינץ .http://buyamerica.co.il/kindle/25213...dx-7-16gb.html מכשיר ב' להשוואה:KINDLE FIRE HD 7 אינץ http://buyamerica.co.il/kindle/66597...lay-wi-fi.html מקור רכישה: נתתי קישורים למ עלה. מפעילה סלולרית: כנראה שלא אחבר. פיצ'רים חשובים:שיהיה טוב לקריאת ספרים ושיעבוד טוב ו…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by dovik,

שוקל לקנות את זה, אך יש לי כמה שאלות. 1. מה הדרישות המינימליות כלפי מכשיר הטלויזיה (חוץ מנוכחות חיבורים USB ו-HDMI)? 2. האם חייב כרטיס רשת במחשב ו\או ראוטר אלחוטי? 3. האם אפשר לראות ערוצים ישראליים 1,2,10 ובעיקר 9? 4. כמה תקעים זה תופס בסה"כ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אבא שלי קנה לי את הפלאפון הזה... עכשיו יש לי כמה שאלות... איך אני מוסיף משחקים? כאילו דרך המחשב... איך אני משנה סקינים?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by Kolshamen,

יש לי כמה שאלות למבינים פה: האם יש בWP8 תמיכה מלאה בעברית ופרט לLUMIA 920 ? האם אני יכול לקנות את המכשיר מחו"ל ולהגדיר אותו לעברית? ידוע מתי הLUMIA 920 - HTC 8X - יגעיו לארץ? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by DUDEnamE,

1 מתי הדגם החדש צריך להגיע לארץ? 2 האם את הבדלים בין הדגם החדש לישן יהיה אפשר לשנות באמצעות?UPDATE בשל הבאגים שיש בישן יותר[כמובן שחוץ מהבדל בזכרון]

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by TripMan,

משהו יודע האם יש חנות פרטית בב"ש שמוכרת I PHONE? מהם ההבדלים בין הדור ה-1 ,2 ,3 של האייפונים ? אם נגיד אני אקנה יד שנייה ממשהו, יש אפשרות לבדוק שהכל בסדר איתו? או לבדוק האם זה מקורי ולא חיקוי? תודה מראש ^^

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by IG,

הדחוף זה בגלל שאני רוצה להזמין היום ויש עוד 4 שעות לסגירת חנויות :-\ א. עד כמה הוא עמיד במכות? (או- איך הוא שורד נסיעה ברכבת ביום ראשון) ב. איך הוא בהשוואה לקריאייטיב ניאון (לא מבחינת שמע... בקטע הזה יש לי מספיק אינפורמצייה... איך הוא בשאר התכונות) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני רוצה לשאול כמה שאלות על הנגן שבבקשה תענו לי : 1.אני רוצה לדעת אם יש אפשריות לתקיות בנגן הזה כי זה מאוד חשוב לי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כמו להרבה נגנים לעשות תקיות ולסדר לפי אלבום, אמן ולעשות גם Playlist ועוד כול מיני דברים כאלה ואני רוצה לדעת אם התקיות זה משהו כזה שאני יוצר תקיה חדשה בתקיה של הMP3 או שזה כבר שם מתי שקונים את הנגן בDefult ? בבקשה תענו לי על השאלה הזאת כי היא מאוד חשובה לי ! 2. איך האיכות שמיעה בנגן טובה או לא ? 3. איך האוזניות שמקבלים עם הנגן ? 4. איך הווליום שבנגן הוא נמוך או לא ? 5. איך ההגנה שמקבלים עם הנגן יש נרתיק טוב ונוח או משהו דפוק שלא יגן עליו מה יש לו ? 6. איך מעבירים אליו קבצים מעתיקים כזה לתקיה של הנגן במחשב (ההתקן) או שיש תוכנה שמתקיני…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה וסרטים והבנתי שה-iAudio D2 מאוד מומלץ, והתרשמתי לטובה מהמפרט שלו. אני מתכוון לקנות את גרסת ה-2GB, ויש לי מס' שאלות: 1. איך התמיכה שלו בעברית? שמות תיקיות, שמות קבצים, האם הוא יודע להציג שמות שירים בעברית? 2. האם הוא יכול לנגן סרטי וידאו? מה לגבי תמיכה בכתוביות? צריך לקודד אותן לתוך הסרט? 3. האם יש לו משחקים? אפשר להוריד מהרשת? 4. האם הוא יכול לשמש כ-Disk On Key? כלומר האם אפשר לשים בו כל קובץ שהוא? 5. מה החסרונות שלו? שאלה נוספת, עדיין לא בדקתי אפשרויות נוספות, האם יש מכשירים אחרים שיכולים להתחרות בו, באותה מסגרת מחיר (אפילו טיפה פחות). התרשמתי גם מ-U10 של iRiver אבל קצת התבלבלתי מ-U10 vs. U10 Clix vs. U10 Clix 2...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by mamatzav,

אני מתלבט אם לרכוש אותו מול סוני K800. ברור לי שיש מכשירים טובים יותר כמו ה N95, אבל עוד לא בא לי להוציא סכומים כאלה על מכשיר. הבנתי של- K800 יש מצלמה יותר מוצלחת מה N80 אבל אין שם WIFI, שזה פרט אדיר ביותר. שאלותיי הן: 1- לגבי בלוטות' מה קורה, תומך סטריאופוני או לא? כי זה גם חשוב לי. 2- כאשר משדרגים ל N80i, האם זה מאיים על העברית, או שזה לא משפיע על השפה? 3- איך כל הפרוצדורה מול אורנג' בעניין חיבור לשירותים שלהם, כגון שיחות וידאו? הם תומכים היטב גם במכשירים שלא ניקנו דרכם? 4- האם הוא מכשיר כדאי באופן כללי? ככה בכמה מילים... 5- אם התשובה ל- 4 חיובית, האם יש למישהו להציע אחד, משומש ושמור במחיר טוב כמובן ... ;D תודה לכם יקיריי. תומר

• 0 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.