גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי פלאפון אריקסון ל 750 i מלונדון. מספר שאלות. 1.איך אני מעביר משחקים לפלאפון?יש לי מלא משחקים שהבאתי במחשב ואני לא מצליח להעביר כי אין תיקייה 2.אני יודע להעביר אם פי 3 וכל מיני רקעים דרך המחשב אבל לא משחקים 3.איך משתמשים בבלו טו'ת? 4.הסים קארד שלי לא מזהה את השמות למרות שהפלאםון פתוח רק את מה שהיה באנגלית ולאחי למשל מזהה את כל השמות שהיו לו בעברית. אודה לעזרה יש לי עוד מלא שאלות אבל אתחיל בזה חח תודה לכם!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות k610i מיד שנייה. עכשיו הסתכלתי באתרים וראיתי שיש מכשירים שרשום עליהם "פתוח לסלקום" ויש מכשירים שרשום עליהם שהם מיועדים לאורנג'. זה אומר שאם אני קונה מכשיר כזה ממישהו אני מחוייב לאותה רשת? יכול להיות שאני אהיה מחוייב גם לאיזשהו מסלול? ועוד שאלה - אם אני קונה מכשיר חדש בחנות (במזומן) אני יכול לבחור כל אחת משתיהן?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני מעוניינת לרכוש מחשב כף יד ואני מתלבטת בין שני המכשירים של asus 696 או asus 639 . מבחינת התקציב שניהם פחות או יותר אותו מחיר (הבדל זניח). אני יודעת שצורתם שונה במקצת אך מה עדיף מבחינת איכות ,פחות תקלות ,קליטה טובה של gps ,זמן סוללה,ואריכות חיים. בקיצור אם יש לכם אפשרות לציין הבדלים בין המכשירים ולבסוף לתת המלצה מה עדיף ?. תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לי מכישר IPAQ כם ויינדוס מותקן עכשיו קיבלתי עם זה GPS חיצוני של LEADTK משו ישן דגם 9537 עכשיו יש לי גם תוכנה לניווט איך אני עושה שהGPS יעבוד הם מתקשרים על טכנולוגיית bluetooth אבל זה לא מספיק רק להפעיל את זה דריך שה GPS יהיה מוגדק בתוך המחשב כף יד איך עושים את זה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש משחקים למחשב כף יד אם מישהו מכיר אני מאוד ישמח תודה תודה תודה מראש יוגב.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הוא טוב ביחס למחיר שלו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=131676 לפי המחיר 295 תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
הי , אני רוצה לקנות נגן, ותהיתי מה לדעתכם הנגן הכי מתאים לפרופיל שלי : שימושים- בעיקר מוזיקה , אבל גם ווידאו , אני רוצה לראות קצת סרטוני CBT (Computer Based Training), אז המסך חייב להיות מספיק גדול כדי לצפות בהם בצורה נורמלית. חשוב לי גם איכות סאונד טובה , אבל אני משער שבמסגרת של 250$ לכל הנגנים יש איכות טובה. בינתיים , הזון 80 ג'יגה עושה רושם של מתמודד ממש טוב וגם הביקורות משבחות , הדבר היחיד שמטריד אותי - הוא שאם אי פעם יהיה שירות רישום למוזיקה שעובד בארץ (בסגנון Rhaphsody או Zune Marketplace) - סביר להניח שהוא יקום על ידי הד-ארצי או NMC והוא יהיה מבוסס על Playforsure , הזון לא תומך בPFS , אז זה די דפוק , מצד שני , יש סיכוי שבכל מקרה , לא יהיה בארץ שירות Music Subscript…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
תגידו הכבל הזה מתאים בשביל להעביר דברים לפלאפון הזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23866
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות נגן חדש ואיכותי שהשימוש העיקרי הוא למוזיקה באיכות ולכן לא רוצה אייפוד טאץ' שם המוזיקה זה רק דבר זניח.. החלטתי לקנות משהו על רמה וחשבתי על Sony Walkman X1000 בדגם 16GB. יש לי כמה שאלות: 1) הדפדפן אינטרנט תומך HTML מלא ופלאש? 2) יש תמיכה בעברית? לא חייב לכתוב עיברית העיקר לראות עיברית 3) איך האיכות במוזיקה? באמת מצוינת כמו בביקורות או שלא כ"כ שווה את המחיר? למי שלא יודע על מה מדובר- http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665869062 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
הקאמבק של חברת HTC אל זרועותיה של גוגל מתקרב, והנה הם הפרטים הראשונים של מה שצפוי לנו משיתוף הפעולה המחודש והמסקרן הזה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
השבב השני של חברת קוואלקום עם מודם 5G מובנה בתוכו הוא גרסה מואצת של קודמו - ו-Xiaomi היא זו שמרימה את הכפפה ומנצלת את ההזדמנות החדשה לפני כל השאר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן לא צריך נגן, אבל עדיף שיהיה בעל איכות שמיעה טובה. אם יש ספיקר איכותי זה יהיה עדיף
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מישהו ברשת הצליח למצוא לעצמו את המכשיר החדש של הענקית הקוריאנית לפני שהוא נחשף, וגם תיעד אותו ואת מערכת האנדרואיד מרשמלו העדכנית שלו האם יש עוד פרטים אודות צמד ה-Galaxy S7 שאנחנו לא יודעים? בהתבסס על כמות ההדלפות והדיווחים האינסופית במרשתת, התחושה הכללית שלנו היא שלא. אחרי שקיבלנו אישור למפרט הטכני וגם אימות לדיווחים על תגי המחיר המיועדים של ה-S7 וה-S7 Edge – מגיע סרטון של משתמש YouTube בשם Lordy Sarita martinez (יתכן שמדובר בהעלאה מחדש של סרטון שהופץ מוקדם מהמיועד בערוץ אחר), ובו תיעוד מתוך תערוכת MWC 2016 בברצלונה של דגם ה-Galaxy S7 Edge, סופי, אמיתי ופועל. הסרטון בספרדית ועל כן לא ממש עוזר לנו לקבל פרטי מידע חדשים (דוברי הספרדית מוזמנים לתרגם ולשתף את כו…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
עברתי פה על המון ת'רדים והגעתי למסקנה הסופית - ההתלבטות היא בין Meizu M3 Meizu M6 ורק אם הנ"ל באמת מתעלים על השניים לעיל - Mpio FY900 או MG100 הדברים החשובים לי במכשיר, לפי הסדר: נוחות שימוש (תיקיות יש להם? תיוג לפי אמן וכד') תמיכה בעברית זמן סוללה!! עמידות (בפני נפילות, שריטות וכד') - האם אפשר לרוץ איתם / אחד מהם? איכות שמע מחיר (וכן הכף לטובת ה-M3) הצגת תמונות וסרטים לא כל כך חשובה לי, אבל זה פיצ'ר נחמד אם המכשיר עונה על שאר הדרישות. שאלות נוספות - 1. האם מומלץ לקנות איתם זוג אוזניות חיצוני? אם כן איזה וכמה יעלה לי? (אינני אודיופיל) רצוי לציין שאני בד"כ שומע מוזיקה בסביבה רועשת (טרנזיט למשל, רכבת, אוטובוס, חללית) 2. איך מטעינים את המכשירים? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
מחשב כף יד מדם mio ותוכנת ה gps igo תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הבנתי שאמורה להגיע לארץ גרסא רשמית של אנדרואיד 4 לפלאפון הזה, רציתי לדעת האם כל הממשק של סוני הולך להשתנות, או שזה הולך להיות דומה למה שעשו ב ICS של סמסונג? (רוב הממשק נהיה זהה חוץ מכמה תפריטים ) בנוסף באפן כללי הטלפון נורא איטי, האם התקנת הגירסא החדשה גורמת לפלאפון לעבוד יותר מהר, או לא משנה כלום? ושאלה אחרונה , האם סוף סוף נראה אפשרות להדליק WIFI BLUETOOTH וכל מה שיש בסמסונג דרך התפריט שנגלל מלמעלה?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הטיזרים מקבעים את ה-4 במרץ בתור תאריך השקה בינלאומי רשמי לסדרת הביניים החדשה מבית Xiaomi - וההדלפות מנבאות לנו שלוש גרסאות בתור סיפתחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
- 1 follower
-
-
מומחים יקרים, אנא עזרתכם בבחירת מכשיר שיענה על הצרכים הבאים: GPS, גלישה סלולרית, טלפון, נגן, מצלמה, יישומי office וכד' רצוי windos mobile. תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם יש הרבה הבדל בין מעבד של סמסונג 400 לבין אינטל 312? בכול הקשור ל משחקים,ממשחק ותוכנת ניווט? ההשוואה היא בין ה MIO 550 לבין פוגיטסו N500, אם יש לכם המלצות אחרות ל כף יד עד 2300 שקל (כולל עיברית ו גיגה זכירון) וחייב להיות ב 36 תשלומים אשמח לדעת.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ניראה לי שזה המכשיר הכי משתלם כרגע... רציתי לדעת מתי הוא מגיע לחברת פלאפון (אם מישהו יודע)
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ברשותי המכשיר הנ"ל. הורדתי את הסאנסה UPDATER וכשאני מחבר את הסאנסה למחשב אני רואה רק את הסמל של הנגן וסמל של מחשב בלי משהו שמקשר בניהם(בסאנסה עצמו). כמובן שיש לי SP1. כתוב לי CONNECTED על הנגן אבל אני לא רואה שהוא מעביר עידכונים. תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אסוס מובילה מגמה שכזו כבר קרוב לשנה, אך כעת סמסונג תוכל להיות זו שתגרום לה להתפוצץ בגדול - האם בקרוב נוכל ליהנות ממחשבים ניידים עם מסכי OLED בהירים, חדים וזריזים כמעט בכל רמות המחיר?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
- 1 follower
-
-
N95 הדור הראשון, לא ה8 גיגה. 1. הבנתי שהכרטיס הכי גדול שאפשר להכניס זה MicroSD 4GB , ממה שקראתי קצת הבנתי שיש מה שנקרא SD ויש SDHC, משנה איזה מהם אני קונה למכשיר? 2. יש לי במכשיר כרטיס של גיגה אבל מותקנות עליו תוכנות שהורדתי בOVI, איך אני מחליף את הכרטיס ושומר על כל המידע שיש עליו? לפתוח בקורא כרטיסים במחשב ולהעתיק את כל התוכן מאחד לשני? 3. זה מכשיר יד שנייה שנקנה מאורנג', יש אפשרות כלשהי לבטל את האנימציה של אורנג' בהדלקה וכיבוי של המכשיר?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג וממש קשה לי להחליט. אני מחפש מכשר עם אמין עם מצלמה טובה איכות שמע ויעזור לי אם הוא ייתמוך בקבצי אופיס. חשבתי על כמה מכשירים ברשת אורנג: e65 z720 (למרות שהוא נראה לי קצת שברירי) n73 me k800i או אם יש המלצה על מכשיר אחר ברשת אורנג או מכשיר שעומד לצאת ממש בקרוב. תודה מראש. (אשמח גם לקבל חוות דעת מבעלי מכשירים דומים)
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המיזו M3, וכמו ברוב הנגנים, הוא נטען דרך חיבור הUSB. קניתי בשבילו מטען עם מתאם USB של GPT, בעל זרם מקסימאלי של 200mA. הבעייה שאחרי הטענה עם המתאם הנגן עושה קצת בעיות, לכן אני חושב על לקנות מתאם אחר, אם יש משהו טוב יותר.... יש הצעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-