עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yosizach,

רציתי לדעת http://www.u-u.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=147&catId=79 לגביי המוצר הזה הזה כמה דברים ...בסייסים רק בכדאי להיות בטוח .. אפשר לחבר את האייפוד בעזרת ה apple dock לרמוקלים חיצוננים שקונים בנלווה ? לדוגמא 5.1 של איזה חברה אפשר לחבר לטלויזיה ולרמקולים בו זמנית דרכו ? איפה החיבורים בדיוק יושבים תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by dj_horse,

שלום! רציתי לבדוק האם קיים בדגם הזה gps והאם הוא כדאי וטוב,או שעדיף לקנות מחשב כף יד משכולל, ולרכוש סלולרי נייד מחברות הסלולר עם הדור השלישי,וכול התכנים שהם מציעים שנישמע יותר כדאי. אני היום רכשתי את ה hp ipaq 5940 והוא ניראה הרבה יותר טוב ורציתי לשאול מה דעתכם על כך שכדאי לרכוש מחשב כף יד בניפרד ופלאפון מחברת הסלולר עם כול הטכנולוגיה שהם מציעים ושיש שם? תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by Lumber Jack,

היי אני רוצה לקנות מכשיר DVD חדש, כמה מאפיינים שחשובים לי: * שיקרא סרטים מHD חיצוני דרך הUSB בצורה נורמלית (כי יש כאלה שאי אפשר להעביר קדימה ואחורה מהUSB למשל) * HDMI * שיקרא כתוביות לא מודבקות (קובץ של כתוביות) אני מניח שמכשיר כזה קשה למצוא (או שלא?) אבל אם יש לכם המלצה לאחד כזה, אני אשמח מאוד. תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by elad-k1,

טוב שלום.. אני קצת בבעיה רצינית ניראה איך נפתור זה.. ככה האיפון שלי נפל לי אתמול וכניראה הלך בנתיים הוא במעבדה.... עכשיו הגיבוי של האיפון שעשיתי זה נמצא במחשב הנייח שבו הוינדוס נידפק אז רציתי לשאול אם אני מעלה את הארד דיסק במחשב אחר איך אני יכול להוציא את הגיבוי של הקבצים של האיפון ולשמור את זה במקום אחר ואז להעביר למחשב הנייד שאני יכול לעשות שיחזור?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. שלום הטלפון הנוכחי שלי הוא עם מסך Touch מלא, ויש לו גם מסביב למסגרת הטלפון(בצדדים) מגוון כפתורים להפעלה ישירה של תוכנות שימושיות, כגון: - מצלמה - יומן - ספר טלפונים - מקליט כמו כן הכפתורים ניתנים לתכנות, כך שמי שלמשל לא משתמש ממש ב-Sound Recorder, אבל כן צריך את ה-Calculator למשל הרבה, אז הוא יכול לשנות שהכפתור הנ"ל יפעיל את המחשבון. ברוב הטלפונים היום, אני רואה שיש מעט מאד כפתורים יעודיים כאלה.. האם מישהו מכיר טלפון ש-כן כולל מגוון כפתורים כאלה מסביב? (ורצוי גם שניתנים לשינוי, לפי העדפת המשתמש..) תודה רבה card

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  6. אני מחפש אפליקציה לאנדרואיד שתוכל לסנכרן בין מה שקורה במכשיר האנדרואיד למחשב ווינדוס 8 למשל אני באמצע סרטון ביוטיוב ואז הגעתי הביתה אז אני ילחץ על איזה כפתור או משהו ואז הסרטון יפתח באותה נקודה שראיתי במכשיר. או אם גלשתי באתר מסויים אז שאני ילחץ על הכפתור האתר יפתח במחשב בלי שאני יצרתך לחפש אותו. במילים אחרות שאני יוכל להמשיך מאיפה שהייתי בפלפון או בטאבלט במחשב

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by spooky fish,

אם אני עושה root לטלפון, זה לא מסכן אותי יותר מפני וירוסים ופרצות אבטחה בתוכנות מוכרות? בגלל ההרשאות המלאות למערכת ההפעלה - שאז התוכנה הזדונית יכולה לעשות יותר לעומת הגירסה המקורית שההרשאות שלה היו מוגבלות

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  8. היום התשיעי מתוך שנים-עשר ימי הדילים של ענקית הרשת כוללים כמה הזדמנויות מעניינות להתחדש ולהשתדרג לכתבה

9. השקה רביעית למותג הסיני הצומח בשוק המקומי - במחיר הנמוך ביותר עד עתה לכתבה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  10. תת המותג הצעיר מבית Xiaomi עומד להתרחב בפעם הרביעית בשנת 2020 לכתבה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by alex15,

מתלבט מה לקנות בין הSONY ERICSSON H800I ו NOKIA N73 מה עדיפ לי לקנות ?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  12. Started by QQQ,

מה שאני צריך שיהיה לו/לא יהיה לו: -שתהיה הרחבה (לכרטיסי זכרון) -שלא יהיה רדיו -שיהיה משהו פשוט יחסית (בלי מסך צבעוני ובלי כל מיני פיצ'רים, פשוט נגן MP3) -נפח קטן (256 - 1024 mb) תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  13. אני רוצה שבשירים ישמעו יותר חזק , אם יותר עוצמה תודה מראש......

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by nuctornal wisdom,

שלום, אני רוצה הצעה לפלאפון בסלקום בסביבות ה1000 - 1500 ש"ח מקס. אני מחפש בלוק, (לא סלידר\נפתח), חשוב בעיקר מהירות תגובה\טעינה ורמקולים. מצלמה ונגן סבירים. תודה מראש

15. Started by TaMiRn2,

צריך המלצה לDOK עד 60 ש"ח 1 GB מהיר וקטן ושלא עושה יותר מידי צרות...אם יש אחד שגם יודע לקרוא כרטיסי MMC אז זה בונוס ענקי... ראיתי כמה בZAP אבל אני ממש לא מבין בזה ואני מעדיף להעזר במישהו שמבין בזה... תודה...

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  16. עד כמה קריטי ההבדל בין גירסאות הסימביאן בשניהם (9.2 ב5700 ו9.1 ב73ME) והמעבד בגלל שחשוב לי תמכיה טובה באפליקציות, כמה אפליקציות קיימות שתומכות ב9.2 אבל לא ב9.1?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  17. Started by most,

אני מתלבט לגבי איזה נגן לקנות. האפשרויות העיקריות שנראות לי כרגע הם : 1.sansa Clip 2GB 2. ה-creative zen + stone 2GB 3.ה-iAudio U3. האוזניות שאיתם אשמע הם KOSS KSC75. לאיזה מהם יש את איכות הסאונד הטובה ביותר ? מי מהם הכי נוח לריצות\אימונים ? מה לגבי נוחות ממשק ? לכולם יש חריץ הרחבה ? כרגע ללא התחשבות במחיר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by ran07,

שמעתי שצריך לצאת גירסה 4 ויהיו כמה שיפורים ב Wi-Fi ועוד ועוד האם נכון אם כן שווה לחכות

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  19. המכשירים החכמים החדשים מבית גוגל ינסו לחטוף את כתר ביצועי הצילום בעוד מספר שבועות - הפעם עם מערך צילום ראשי משולש במראה המזכיר את דגמיה החדשים של אפל לכתבה

20. מקור קוריאני משתף אותנו במה שעשוי להיות המפרט המלא והסופי של מכשיר הדגל המסקרן, ויש אפילו תאריכים מיועדים לחשיפה ולהשקה הבינלאומית LG G5, גלקסי S7, שיאומי Mi 5 או HTC One M10? הבחירה ביניהם ללא ספק תהיה קשה, אך בינתיים נראה שאת כולם אנחנו עשויים להכיר כבר בחודש הבא. דיווח חדש שמגיע אלינו מתיימר לספק פירוט ואימות מלא לנתונים הטכניים שכבר שמענו אודות מכשיר הדגל, או מכשירי הדגל ליתר דיוק, שסמסונג עתידה לחשוף ב-21 בפברואר, במסגרת אירוע Unpacked שלה שמגיע לפני תחילתה של תערוכת ה-MWC לשנת 2016. לפי הפרטים החדשים ה-Galaxy S7 אכן יוצע בשני גדלים שונים – 5.1 אינץ' לדגם הסטנדרטי ו-5.5 אינץ' לדגם ה'פלוס', שניהם בטכנולוגיית Super AMOLED וברזולוציית 2,560×1,440 פיקסלים,…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  21. פרשת הסוללות המתפוצצות במכשיר הדגל החדש ממשיכה לגרום לכאבי ראש משמעותיים עבור חברת הענק לכתבה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  22. דיווחים ברשת על כך שתוכניותיה של היצרנית הסינית לעתיד הקרוב כוללות לכל הפחות שלושה דגמים נוספים לכתבה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  23. עוד הזדמנות לרכוש מוצרים במחירים אשר זולים בעשרות אחוזים מאלו אשר זמינים בארץ לכתבה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. Started by חנוך111,

האם אפשרי בחו"ל לכבות שיחות וגם לכבות דאטה ולהשאיר רק ס.מ.ס. באותו סים, באנדרואיד?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  25. שבב העיבוד מיושן במעט - אבל טכנולוגיית התצוגה וטכנולוגיית הטעינה בדגם הביניים הטרי עשויות לכבוש אתכםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.