עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Alpha Dog,

יש לי דגם e260 עד אתמול כנראה שלא ידעתי את זה כי ניסתי להוריד עדכון שפה בשביל שזה יוכל לקרוא עברית.. בקיצור הורדתי עדכון לדגם אחר.. ומאז המכשיר לא מגיב.. אלא אם כן מטעינים אותו.. *לפני שכולכם קופצים עם התשובה למכשיר יש בטריה מלאה כי הוא הוטען לפני יומיים הטענה מלאה.. וחוץ מזה גם כשאין לו בטריה הוא נדלק ואז מופיעה הודעה שאין בטריה ואזה ואז הוא נכבה.. תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. Started by shoxa,

מחפש מכשיר בתקציב של עד 2000, בתנאי תשלומים (10-12) בינתיים ראיתי S2 ב 1700 מחודש מסלקום,אייפון 4 16גיגה מחודש ב1700, או סמסונג ADVANCE ב 1500 מחנות פרטית, תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  3. כצפוי, סדרת המכשירים המצליחה של המותג העצמאי (למחצה) מבית היצרנית הסינית המצליחה מתקדמת אל דור ה-5G - ומנצלת את ההזדמנות לעוד כמה שיפורים מבורכים שיוכלו לעזור לה להמשיך לזרוח בשוק הביניים בישראללכתבה

4. צריך להיות מוכרז לפני 17 במרץ, ויתכן מלאי כבר במאי (לפני Iphone) http://www.dailytech.com/Gearing+Up+for+Microsofts+Zune+Phone/article6046.htm מייקרוסופט ממש רודפת אחרי אפל ;D

5. דגם ה-Realme 7i החל להימכר בחנויות בתור הקדמה אפשרית להשקות של מכשירי ה-Realme 7 וה-Realme 7 Pro - עם מסך בקצב רענון משופר וסוללה גדולה במחיר משתלם עבור כל הצרכנים שלא סומכים על שבביה של חברת Mediatekלכתבה

6. אבקש פליז למחוק רק אחרי שיעזרו לי, דקה אחת אני צריך בדחיפות בקובץ PDF או תמונה את דף האינטרנט הזה https://www.playbuzz.com/hotvod10/a-10-7-2015-8-57-58-am אני ממש ממש אודה למי שיכול להעלות כקובץ מצורף תודה ובוקר טוב! (מנהלים יקרים, פליז למחוק רק אחרי שיעזרו לי! זה דחוף לי להיום בערב לעבודה)

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by sagigi21,

היי... קודם כל אפתח ואתנצל אם אני מפרסם לא בפורום הנכון פשוט לא מצאתי את המקום המתאים. ברשותי טאבלט 7" של TEAC....מערכת ICS 4.0.3 בכללי אני מרוצה מאוד מהמכשיר והוא עובד מצויין. רק בעיה אחת אני מוצא...לא ניתן להוריד יישומים למכשיר בנפח כולל של מעל ל-500MB...בי שום קשר לזיכרון המכשיר או ה-SD. יש דרך כלשהי או אפליקציה שבה ניתן לנהל את הקצאות הזיכרון למכשיר,להרחיב או להקטין. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by elad-k1,

טוב שלום.. אני קצת בבעיה רצינית ניראה איך נפתור זה.. ככה האיפון שלי נפל לי אתמול וכניראה הלך בנתיים הוא במעבדה.... עכשיו הגיבוי של האיפון שעשיתי זה נמצא במחשב הנייח שבו הוינדוס נידפק אז רציתי לשאול אם אני מעלה את הארד דיסק במחשב אחר איך אני יכול להוציא את הגיבוי של הקבצים של האיפון ולשמור את זה במקום אחר ואז להעביר למחשב הנייד שאני יכול לעשות שיחזור?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  9. חברה הלוותי מחבר את האמפי שלו F2 4GBוiAudio/Cowonו והוא נהרס לי יותר נכון אמא שלי שטפה לי את התיק ובטוח התיק היה את האמפי.. :kopfpatsch: עכשיו אני רוצה ליקנות לו אמפי חדש בסביבות המחיר 500 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by intel suck,

משום מה הפלאפון כל הזמן נכבה אפילו אם הסוללה מלאה לגמרי הפלאפון עדיין נכבה ויש לי שני פלאפונים כאלה ובשניהם זה ככה אני מדליק את הפלאפון ואחרי כמה דקות הוא שוב נכבה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  11. http://www.nokialand.co.il/2011/04/blog-post.html

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  12. מלבד כמובן ההבדלים הברורים של נתוני המצלמה והמשקל,יש עוד משהו שאני צריך לדעת? שינויים או שיפורים בממשק? סוללה חלשה מאוד באחד הדגמים? או כל דבר אחר שצריך לדעת.. הסתדרתי לגבי זה. השאלה שלי היא באילו צבעים יש V3I כי משום מה הבנתי שהוא זמין רק בכסוף כהה? היתכן שאין שחור/אפור כהה?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by e.s,

אפשר לעשות את זה? איך עושים את זה ? מישהו יכול להביא לי איזה קישור לשדרוג הזה?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. אני לא מצליח להעביר את התמונות שצילמתי באיפון בסינכרון לאיטונס במחשב מי שיודע ויכול לעזור לי (להסביר) אשמח

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by dj_horse,

שלום! האם יש מישהו שיודע מתי תיצא המערכת ההפעלה החדשה למחשבי הכף יד?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  16. הי, הגלקסי S2 שלי מת. או יותר נכון בשלבי גסיסה מתקדמים. כשאני מדליק אותו הוא מתחיל לעלות אבל נתקע על מסך ה Hello הכתום של אורנג' האם יש דרך להציל את הנתונים שלא גיביתי - מספרי טלפון, מסרונים וכו'? אני מצליח להגיע למסך Android System Recovery כאמור ה ROM הוא רשמי של אורנג'

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by adirze,

ההמלצה היא עבור חבר, הייתי מעוניין לקבל המלצה על נגן MP4 הכי משתלם שאפשר לקבל בסביבות הסכום הזה. אין העדפות מיוחדות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  18. תוצאה של מעל 150,000 נקודות שנצפתה במאגר מבחן הביצועים Antutu מרמזת על שיפור מאסיבי שמצפה לנו בשוק הביניים לכתבה

19. Started by do_k,

הי, לפני כמה ימים עידכנתתי את התוכנה ל-2.41 והכנסתי שירים לנגן. תייגתי אותם, אבל כשאני פותח את רשימת השירים לבחירה, מוצג רק שם השיר, בלי הלהקה/זמר. רק בהשמעה מופיעים פרטי הזמר והאלבום. בגירסה הקודמת תייגתי אותו דבר , אבל ברשימה הופיעו גם שמות הזמרים. איך אפשר לפתור את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  20. ההצגה הרשמית אמורה להתרחש בכל יום, ובינתיים יש אתרים שמאפשרים לנו להתרשם מהמפרט המלא ואפילו מהמחיר הצפוי של ה-Mi A2 וה-Mi A2 Lite לכתבה

21. Started by yanais,

הי, אני מחפש לקנות דונגל של iAudio X5L. למישהו יש מושג אם ניתן להשיג אותם בארץ? אני יכול לקנות מחו"ל, אבל לפני כן חשבתי לבדוק אם אפשר לקנות בארץ. קניתי את הנגן בבאג, אבל הם הפסיקו לייבא את המכשיר ואת האביזרים שלו. נ.ב. אני גם מחפש בטריה טריה של 2200mAh לנגן. תודה על כל טיפת עזרה, ינאי.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  22. Started by eliil1,

http://www.everyjoe.com/cellphone9/acer-f1-on-windows-mobile-65/ http://www.mydigitallife.info/2009/06/18/acer-f1-smartphone-with-1ghz-qualcomm-snapdragon-cpu/iw/ מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. יש שרשור על תוכנות אבל אני גם מחפש משחקים מומלצים מה אתם חושבים? אולי קיים ואני לא יודע

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by shibie,

מה יותר שווה לקחת iaudio i7 או sansa e280? אני שם דגש בעיקר על איכות הסאונד. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.