גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
-
קיבלתי אוזניות של PLANTRONICS. עשיתי להם PAIR עם הN85 ואייפוד טאצ'. אתמול הכל עבד חלק (ושמעתי מצויין) אבל היום בבוקר האייפוד לא עושה CONNECT....למישהו יש רעיון למה?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ניראה לי שזה המכשיר הכי משתלם כרגע... רציתי לדעת מתי הוא מגיע לחברת פלאפון (אם מישהו יודע)
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
במזרח הרחוק לא מעוניינים לוותר על תצורת הצדפה הוותיקה שמלווה את שוק הסלולר מימי ה-StarTAC, וזה מביא את סמסונג להשיק פגז מן העבר עם חומרה של גלקסי S6 לכתבה: http://hwzone.co.il/החומרה-2015-הלוק-2005-סמסונג-משיקה-סמארטפון-צ/
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
המכשירים החכמים החדשים מבית גוגל ינסו לחטוף את כתר ביצועי הצילום בעוד מספר שבועות - הפעם עם מערך צילום ראשי משולש במראה המזכיר את דגמיה החדשים של אפל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה היום ניסיתי לפרוץ את המכשיר דרך איזה מדריך וזה עשה מן הטענה של משהו פעם אחת הוא סיים את זה והתחיל לבד לעשות עוד פעם..וזה נתקע לי על סוף ההתקנה וזה מראה את האיפוד חושב כבר כשעה...אפשר לדעת מה קרה לו? ומה אפשר לעשות עם זה עכשיו אחרי שזה נתקע ככה?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום ילדודס. איך ממירים לפלאפון משחקים וקליפים? יש לי 6230I אל תשכנעו אותי להחליף! ויש לו 1גי'גה זיכרון.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן, אז לקראת השירות הצבאי שלי בא לי להביא גלאקסי S, יש לי כמה שאלות לגבי זה שאני לא מוצא עליהם תשובה, אשמח אם תענו לי. א. אני יכול לקנות את המכשיר לבד (נגיד מחנות פלאפונים רגילה), ולהשים לו SIM של אורנג'? האם צריך לעבור פריצה בשביל זה? (אני מניח שלא, זה לא אייפון, תקנו אותי אם אני טועה). ב. האם אני יכול לגלוש במכשיר לא על חשבון הSIM, אלא על רשת WIFI רגילה? ג. אייפון זה קקה. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה החסרונות של המכשיר בעיקר בהנחה שהוא נקנה באהר"ב והוא לשימוש בארץ...
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ברשותי המכשיר הנ"ל. הורדתי את הסאנסה UPDATER וכשאני מחבר את הסאנסה למחשב אני רואה רק את הסמל של הנגן וסמל של מחשב בלי משהו שמקשר בניהם(בסאנסה עצמו). כמובן שיש לי SP1. כתוב לי CONNECTED על הנגן אבל אני לא רואה שהוא מעביר עידכונים. תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום מתלבט בין lg g3 לבין lg4 beat מה ההבדל בניהם תודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היי... קודם כל אפתח ואתנצל אם אני מפרסם לא בפורום הנכון פשוט לא מצאתי את המקום המתאים. ברשותי טאבלט 7" של TEAC....מערכת ICS 4.0.3 בכללי אני מרוצה מאוד מהמכשיר והוא עובד מצויין. רק בעיה אחת אני מוצא...לא ניתן להוריד יישומים למכשיר בנפח כולל של מעל ל-500MB...בי שום קשר לזיכרון המכשיר או ה-SD. יש דרך כלשהי או אפליקציה שבה ניתן לנהל את הקצאות הזיכרון למכשיר,להרחיב או להקטין. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, לא יודע איך אבל הצליח להכינס לי ווירוס לנגן sansa e250. עכשיו ניסיתי למחוד אותו רגיל והוא אומר שאין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור. ניסיתי גם עם Unlocker אבל הוא גם לא הצליח למחוק ולא מצא נעילות...ניסיתי גם עם אנטיווירוסים והם לא מצליחים... הווירוס הזה הוא בעצם כמה קבצים ותיקיות שנכנסו לתיקיה של המוזיקה בנגן...שאני מנסה להיכנס לתיקיה למשל האו אומר שאין גישה ושם התחביר שגוי ודברים כאלה... אשמח להמלצות לגבי מה שיש לעשות בנידון... תודה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היומן שיחות של ה 6120c יכול לשמור שיחות מקסימום עד 30 ימים (בהגדרות אפשר לבחור ללא יומן\יום\10 ימים\30 ימים), שלאחריהם הרישומים נמחקים. אני מעוניין שהמספרים ישמרו ללא הגבלה של זמן (כל פלאפון, שהיה לי עד עכשיו, עשה את זה). עד כמה שהבנתי, אין מה לעשות ברמת הטלפון כדי לאפשר את זה, אבל מכיוון שהמכשיר הוא סימביאני, אני מניח שקיימת תוכנה שתוכל לעשות זאת. אשמח לקבל המלצות לתוכנות כאלה (עם נטיה לתוכנות חינמיות) או אפילו פתרונות אחרים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
אילו אוזניות מומלצות בתקציב הנ"ל? אם יש משהו נורמלי גם במחיר של 100 אשמח לשמוע עליו, אלא אם כן ה50 ש"ח הללו מהותיים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חבר של אבא שלי בקוריאה ואני רוצה לקנות את הנגן COWON Q5 אז מי שיודע כתובות או מספר טלפון או שניהם או כל פרט שיכול לעזור אני ישמח תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחר שנגן ה D2 נגנב ממני (אף פעם אל תשאירו אותו במכונית~!) אני צריך נגן חדש.. אשמח לקבל המלצות. הצרכים שלי: -זמן נגינה ארוך -גודל (לא ענק..אבל לא nano או משהו.. בינוני) -איכות (לא אדיופיל אבל אחרי ה D2 לא רוצה ליפול חזק) -אני עובד במשרד (צבאי) אז עדיף דברים עם כמה שיותר עזרים כמו רמקולים ומטען (לא כלול במכשיר כמובן) כי אי אפשר לחבר למחשב -נפח 8+ עדיפות לפלאש אבל ממש לא קריטי. -סרטים. יכול להיות בונוס ממש נחמד אבל לא בעדיפות. כמובן שעם סרטים צריך נפח. לפי הידע וקריאת הפורומים הבנתי שיש כמה נגנים מומלצים כרגע: ה D2 עדיין (מכשיר מעולה אבל בלי הטענה ואין ממש אביזרים והיה לי אחד אז אפשר לגוון) Creative Zen החדש, האמת לא ממש מבין בו ומה יש בשבילו אבל אלא אם כן הוא…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את המכשיר הנ"ל ובאמת מכשיר נהדר! אין מילים. בכל מקרה רציתי לדעת אם המקשי התאורה (החזור ואפשרויות) הוא בצבע ורוד כזה? הוא לא לבן לחלוטין אלא יש לו צבע ורוד/ סגול ממש בהיר ???
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ברחבי הרשת מדווחים כי היצרנית השלישית בגודלה בשוק החלה בייצור המוני של שבבי ה-Kirin 970 שלה, לקראת ההשקה של מכשיר ה-Mate 10 גדול המימדים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
- 1 follower
-
-
ZTE הסינית מצליחה לקצור לעצמה את תואר המחדשת המצטיינת במצלמות סלפי לשנת 2020 - אך מהרשמים הראשונים עולה כי איכות התמונה שנפגעת תתקשה להצדיק את השכלוללכתבה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
- 1 follower
-
-
הלהיט המתבקש הבא במותג הצעיר מבית Xiaomi מעוניין לספק לצרכנים נפח 256GB פנימי מהיר במחיר הכי זול בסביבהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
- 1 follower
-
-
הביאו לי מתנה מחשב כף יד ואני רוצה לדעת עליו קצת פרטים , אני אפילו לא יודע את שם החברה שלו כי לא רשום עליו ממש כלום. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המיזו M3, וכמו ברוב הנגנים, הוא נטען דרך חיבור הUSB. קניתי בשבילו מטען עם מתאם USB של GPT, בעל זרם מקסימאלי של 200mA. הבעייה שאחרי הטענה עם המתאם הנגן עושה קצת בעיות, לכן אני חושב על לקנות מתאם אחר, אם יש משהו טוב יותר.... יש הצעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות k610i מיד שנייה. עכשיו הסתכלתי באתרים וראיתי שיש מכשירים שרשום עליהם "פתוח לסלקום" ויש מכשירים שרשום עליהם שהם מיועדים לאורנג'. זה אומר שאם אני קונה מכשיר כזה ממישהו אני מחוייב לאותה רשת? יכול להיות שאני אהיה מחוייב גם לאיזשהו מסלול? ועוד שאלה - אם אני קונה מכשיר חדש בחנות (במזומן) אני יכול לבחור כל אחת משתיהן?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-