גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
טכנולוגיית העקיבה החדשנית שפיתחה Valve מוצעת למפתחי חומרה ללא צורך בתשלום, עם כוכבית אחת קטנה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום , התקנתי אצלי בנוקיה N95 את GyPSii Mobile כאשר הכנסתי לו מיקומים שונים הוא התריע שזה יעלה לי בפעימת שיחה האם זה יחשב כשיחה לחו"ל או מקומי ? למישהו יש ניסיון אם זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הנוקיה 6680 שברשותי אני מעוניין לשדרג את התוכנה הפינמית וזה מפנה אותי לאתר העולמי ששם מציע גרסת תוכנה לפלאפון יותר מתקדמת מהנוכחית שלי השאלה היא האם הגרסא בעיברית??? כי גם באתר הישראלי זה מפנה לעולמי לשידרוגי תוכנה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לרכוש מחשב כף יד - יד שניה אני מעוניין לקנות את המחשב ASUS 696 אשר מגיע בשני גרסאות WM5 ו- WM6 יש הרבה שמתלוננים על WM6 שהוא לא תואם לתוכנות וכ"ו ....האם נכון הדבר??? האם אפשר להתקין על גרסה WM6 איי גו 8 ?? האם עדיף לרכוש את המכשיר בגרסתו הקודמת?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איזה פלאפון מסלקום הכי כדי לירכוש ? שימושים עיקריים זה מוזיקה,אינטרנט,מצלמה חובה wifi ואין תקציב
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מסכו של הF2 נסדק והפסיק לתפקד כראוי. עתה, לאחר כ6 שנים נאמנות, אני נאלץ למצוא תחליף לנגן שלי. תקציב: אין הגבלה. שימוש: מוזיקה בלבד. נפח אחסון: אין חשיבות משמעותית לגודל. הנגן שב על בסיס יומי לספינת האם כך שכל נגן מודרני יספיק. למען ההשוואה, הנגן הנוכחי שלי הינו בעל קיבולת של 4GB. גודל: ככל שהנגן קטן יותר, כך טוב יותר. כל עוד יש לו מסך לסיור בין הקבצים. כפתורים: עדיפות רבה לנגן שאינו בעל מסך מגע ושאר מרעין בישין, כפתורים המגיבים היטב יתקבלו בברכה. פורמטים נתמכים: סיומות קבצי המוזיקה שלי נעות מmp3, דרך ape, aac, mpc, ogg, wav, wma עד לflac. תמיכה נדרשת בogg, ape וflac. אך תמיכה בכמה שיותר סיומות הינה עדיפה. אוזניות: אחבר Audio-Technica ATH-A900 בבית ול…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מנסה לסדר כאן אייפון ולעדכן לו את הגרסה אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב אין שום תגובה, לא באייפון ולא במחשב. ניסתי להחליף כבל ולא עזר, כמו כן בדקתי בחיבור ישיר לחשמל המכשיר מתחיל להיטען אך בחיבור למחשב אין עדייו כלום גם לא טעינה. לי יש גלקסי כך שאני לא מתמצא באייפון, יכול להיות ששכחתי משהו? איפה נראה לכם הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום זה זמן רב שאני בהחלטה על לקנות ZVM מסיבות שהן ברורות מאליו אני חושב, אבל שמתי לב בסרטונים שראיתי ותמונות, שהנגן מסורבל ולא הכי נוח לשימוש. רציתי לשאול, במיוחד אנשים שבעלי מכשיר ZVM, איך השליטה בו? חייבים להשתמש בכפתור נגיעה האמצעי הזה שעל הפאד כדי לבצע אישור או שאפשר גם על הכפתור חץ קדימה? ולשאלה עניינית - בשביל לקפוץ קדימה בסרטים צריכים באמת להחזיק את האצבע שעה על הכפתור קדימה כמו מפגרים או שיש Fast Scroll שפשוט אנשים לא מודעים אליו? פתטי לחלוטין אם אין - אפילו לאייפוד וידיאו יש (שפתאום נראה לי מכשיר הרבה הרבה הרבה יותר נוח ופחות מסורבל)
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הדגם שלי הוא samsung 770 אני מחפש משהו עד 300 שקלים. תודה לכל מי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יופי ! שבוע לפני אוסטרליה הנגן שלי הפסיק לעבוד ! http://www.lordpercy.com/iriver_ifp-1095.htm כולה הטענתי אותו כי ניגמרה הבטריה ..הכל רגיל ....ניגמרה הטעינה - מוציא כבל והופ הנגן לא עובד יותר מאז ! ....לא נידלק ...לא כלום ...(כפתור לא על LOCK או משהו) ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים ...ניסיתי להטעין שוב ...ניסיתי לנתק בטריה ולנקות את המגעים - כלום ! הסימן חיים היחידי שלו זה הנורה האדומה שנדלקת ברגע שאני מטעין אותו דרך המחשב בכניסת USB מה עושים !!!!???? דחוף ! איפה בכלל אני יכול לתקן אותו באיזור ת"א ! מישהו ! תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי MIO 350 ווינדוס 7.. ואני לא מצליח לסנכרן אותו עם המחשב.. הורדתי את הוינדוס מוביל דיויס סנטר אבל כול פעם שאני מחבר אותו הוא רושם לי שהוא לא מזהה את החומרה.. גם במחשב השני עם XP זה קרה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הסמארטפונים המובילים של סמסונג יושקו בוודאות בחודש הבא - לפני דגם הדגל של היריבה העירונית LG לכתבה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
- 1 follower
-
-
איפה אני יכול למצוא מקרופון אלחוטי (לא למרחק גדול) שיהיה איכותי וכמה שיותר קטן תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום יש ברשותיי nokia 6070!!! וכבל מסוג DKU- 2!!! הןרדתי את התוכנה Nokia PC Suite כי אני רוצה לעביר כמה רקעים לפלא שלי והמחשב פשוט לא מזהה את נכבל הוא רושם עדכן לא ידוע נניסתי להוריד דריבריים אחרים הוא לא לוקח אותם ניסתי לעכין מחדש מספר רב של פעמים לא מצליח לי הוא עדיין לא מזהה... מישהו יכול לעזור לי אולי? צירפתי תמונה: http://img58.imageshack.us/img58/6585/212ox0.jpg
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המכשירים הם: Samsung z240 Nokia 6500s Samsung x510 ההשוואה היא לא רק מבחינת כמות ה"שטויות" שיש שם אלא בעיקר מבחינת איכות שמע ועמידות לתקלות. תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כף יד מסוג fujitsu-siemens LOOX N560, עם מערכת הפעלה winmobile 5. רציתי לדעת האם זה אפשר לשדרג את מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת מהו הGPS הכי משתלם בתקציב של עד 1500. כמובן שאם יש משהו יותר זול והוא משתלם יותר מאחד שמנצל את כל התקציב אני אעדיף את הזול יותר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה די דחופה. האם קיימות אוזניות Bluetooth שאפשר להפעיל אותן על שתי מכשירים בו זמנית???? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אהלן ברשותי פלאפון יחסית פשוט של SONY ERICSSON מדגם K610i, זה שיש להרבה וכולם מכירים.. הבעיה איתו היא שהחיבור בין האוזניות לפלא' רגיש נורא, והוא יוצא מכל מכה קטנה. לפעמים הוא יוצא קצת ואז השמע מתעוות, ולפעמים יוצא לחלוטין וכמובן שלא שומעים כלום. המצב כ"כ חמור שהגעתי למצב שאני לא יכול לשמוע איתו כשהוא בכיס, חייב להחזיק אותו ביד. (וזה לא בעיה באוזניות ספציפיות, החלפתי כבר 3 פעמים וזה ממשיך לקרות) האם ידוע לכם איזה פתרון? מכירים עוד אנשים שיש להם את הבעיה? אני דיי מיואש ואני לא מאמין שאפשר לעשות עם זה משהו, אז חשבתי לקנות לעצמי נגן ב300-400 שקל שיספק את צרכי, אבל אני שואל כי אולי יש פתרון, הייתי מעדיף להשאר עם המצב הנוכחי, אם לא הייתה כזאת בעיית מגעים.. אם כבר קונים נגן, אני…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אבקש פליז למחוק רק אחרי שיעזרו לי, דקה אחת אני צריך בדחיפות בקובץ PDF או תמונה את דף האינטרנט הזה https://www.playbuzz.com/hotvod10/a-10-7-2015-8-57-58-am אני ממש ממש אודה למי שיכול להעלות כקובץ מצורף תודה ובוקר טוב! (מנהלים יקרים, פליז למחוק רק אחרי שיעזרו לי! זה דחוף לי להיום בערב לעבודה)
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בעקבות התראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270739.0 עברו מאז שנאבד לי כבר יותר מ-24 שעות, גם סגרתי את הקו שלא יוכלו להתקשר. עכשיו אין לי ברירה אלא לקנות פלאפון חדש, אני לקוח של חברת Orange. בשבילי אני צריך פלאפון שיש לו MP3 ועם מצלמה טובה בתקציב 3000+- וגם אח שלי צריך פלאפון חדש בתקציב 2000 +- עריכה: הגדלתי את התקציב, אני משלם בתשלומים+ביטוח. אפשרות לחריגה מהתקציב אם זה נותן תמורה גדולה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הסמארטפונים החדשים של סמסונג כבר החלו להימכר בחנויות ברחבי ארץ הקודש - ואלו הם המחירים הרשמיים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום עם איזה תוכנה אני יכול לדבר דרך הMIO ? SKYPE אינה תומכת ב MIO 550..... תודה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם יש דרך לבצע את העידכון תוכנה דרך המחשב הביתי שלי?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
עם ליבה גראפית מדור ה-Kepler, כותרים איכותיים שבלעדיים לו ותג מחיר נמוך יותר, ב-NVIDIA מקווים שה-Shield K1 יוכל להיות יורש אמיתי עבור ה-Nexus 7 לכתבה: http://hwzone.co.il/טאבלט-האנדרואיד-העוצמתי-של-nvidia-עושה-קאמב/
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-