עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אם אני קונה מכשיר בארץ באחת מהחברות הפרטיות,כשאני אכניס סים של סלקום אני פשוט יכול לדבר? כאילו הם בכלל לא צריכים לדעת מזה? לצורך העניין זה המכשיר http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/7498.php

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by 2Fluffy4U,

אם אני קונה את המכשיר נקסוס S בחנות http://www.bestbuy.com/site/Google+-+Nexus+S+Mobile+Phone+-+Black+%28T-Mobile%29/1484107.p?id=1218262482328&skuId=1484107&contract_desc=REPLACE האם הוא יהיה שמיש בארץ? האם אצטרך "לפרוץ" אותו?.. תודה. כמו כן - ראיתי שאמור לצאת גלקסי S 2, מישהו יודע את תאריך ההשקה בארה"ב?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by oren12,

שלום לכם, יש לי מערכת קולנוע של סמסונג בעלת יציאת HDMI אחת אני מעוניין לשמוע מהמערכת גם מהמחשב וגם מהטלוויזיה הבעיה היא כזאת: יש לי ממיר HD של הוט שמחובר לטלוויזיה (משמע אני רואה ושומע HOT רק מהטלוויזיה) - גם הממיר בעל יציאת HDMI אחת ואני צריך איזשהי דרך לחבר גם את הממיר של הוט אל המערכת קולנוע, ואני צריך גם לראות בטלוויזיה (המחשב שלי מחובר למערכת קולנוע באמצעות PL בלבד ומחובר לטלוויזיה באמצעות VGA) אם אני יקנה את המפצל הבא: ואני יחבר את המפצל אל הממיר, ואני יחבר יציאה אחת לטלוויזיה ויציאה אחת למערכת קולנוע, האם אני אראה בטלוויזיה וישמע מהמערכת קולנוע או שHDMI לא יודע לעבוד במקביל ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הי אז יש לי פלאפון והוא לא דור 3 ואני רוצה לקנות את הפלאפון הזה SAMSUNG F480 דרך מישהו פרטי והשאלה שלי האם אפשר להעביר את הסים שלי שזה אומר את המספר וכל החבילה לפלאפון שאני רוצה לקנות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zohar678,

האם מעבדות של פלאפונים מתעסקות בלשים במכשירים רוט ורומים תמורת תשלום, או שעלי לעשות זאת בעצמי? האם מגיני המסך מזכוכית מחוסמת אכן יעילות? הסמארטפון שלי הוא HTC ONE X.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  6. שלום היום יש הרבה דיבורים על מסכי רטינה, כאשר בסופו של דבר זה סתם שם שיווקי שאפל המציאה למסכים ברזולוציה גבוהה שלה. אני אפילו לא יודע אם יש איזה תקן של רזולוציה שממנה ומעלה זה נחשב מסך "רטינה". בכל מקרה, אם אנחנו עוסקים בטאבלטים סיניים אז יש מספר טאבלטים גדולים שמתהדרים במסכים כאלו אבל הם עולים 250 דולר וצפונה. יש את הטאבלטים הקטנים של 7 אינטש עם רזולוציה של 1280x800 שגם הם בתחום הרזולוציה הגבוהה. אבל אני מרגיש ש-7 אינטש יהיה לי קטן מדי ולשלם 260 דולר על טאבלט אני לא רוצה, אז אני מתחיל להסתכל על הטאבלטים הגדולים יותר של 8,9,10 אינטש ורואה ששם הרזולוציה יותר נמוכה (רזולוציה אופיינית למסך 9.7 אינטש היא 1024x768, או למשל ה-ainol hero שמחזיק ברזולוציה של 1280x800 כמו ה-fire,…

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. שלום, פעם היו לי סוללות נטענות של GP עם מטען, איבדתי את רובן ויש לי 2 סוללות מעפנות עם מטען שבקושי מתפקד. רציתי לשאול אם הסוללות האלו משתלמות, כי אם כן אני מעוניין לקנות מטען + 4 סוללות AA סוללות+4 AAA שאני אקח את הכי חזקות שיש. אז שווה לקנות את הסוללות האלה או שיש משהו יותר טוב בשוק? ואם כן כדאי אז יש המלצה לסוג מסוים של מטען טוב שיכול להטעין גם AA וגם AAA (לא בהכרח באותו זמן)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. זה המכשיר שאני רוצה לקנות (Asus Zenfone 2): http://www.amazon.com/ASUS-ZenFone-Cellphone-Silver-Unlocked/dp/B00VWKKF52/ref=sr_1_4?&s=wireless&ie=UTF8&qid=1440588718&sr=1-4&keywords=asus+zenfone+2+ze550ml&pebp=1440588702235&perid=0S8955MSTYG38K3EM6TJ#Ask זה הרשימה של התדרים שהמכשיר תומך בהם: GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz), UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz), LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 17, 20). איך אני יכול לדעת אם זה תואם לרשתות בארץ? 2) אני גם מתלבט בין Zenfone 2 לבין Moto g 3rd gen - איזה מהם עדיף? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן. הזמנתי מAMAZON טאבלט HP Stream 7. אתחיל מזה שאומר - אין לי נסיון עם טאבלט עם מערכת הפעלה מלאה של Windows. ולכן נשאלת השאלה - אם על הטאבלט יש Win 8.1 רגיל כמו במחשב, אז זה אומר שתהיה לי אפשרות לשדרג לWin10? תודה!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by jackhammer,

לא יודע אם זה המקום הנכון אז מצטער מראש אם לא יש לי אייפד 3 64 גיגה 4G עשיתי לו JAILBREAK עם אבסינט אני מנסה עכשיו לשחזר אותו חזרה להגדרות יצרן אבל אני לא מצליח שאני מנסה למחוק אותו בלי אייטונס הוא פשוט נשאר במצב של חושב ולא קורה כלום (השארתי אותו ככה יותר מ12 שעות) אני מנסה לבצע RESTORE דרך אייטונס אבל הוא נותן לי שגיאה 1600 ניסיתי להוריד את הקובץ של 5.1.1 ולבצע SHIFT+RESTORE ולתת לו ידנית את הקובץ עדיין אותו דבר אני רוצה להסיר את ה JAILBREAK אבל הדרך היחידה שמצאתי זה רק דרך אייטונס מישהו מכיר שיטה אחרת תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ori24,

אני רוצה לקנות את הסטרימר הזה אך האם אוכל לצפות בנטפליקס דרכו? הבנתי שיש בעיה בצפייה בנטפליקס דרכו בטלויזיות ישנות בגלל בעיית DRM או משהו כזה... יש לי טלויזיה 37 LCD אינץ של סמסונג FULL HD משנת 2012.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי רציתי לדעת האם יש תוכנה שניתן לראות כאשר יש שיחה שלא נענתה את השם של מי שהתקשר עוד לפני שלוחצים על "הצג"? פשוט אצל אשתי יש נוקיה 3120 ואצלה זו אופציה מובנית. תודה לעונים גל

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. שלום, אם אני קונה גלקסי נוט 2 מחנות פרטית אין תמיכה בעברית כשאני כותב בעט, תמיכה בכתב עיברי בעט ישנה רק במכשירים שקונים דרך היבואן הרשמי של סמסונג בארץ השאלה שלי האם בעתיד(חודשיים, שלושה)התמיכה הזאת תופץ לכולם או שיכול להיות מצב שזה ישאר ככה ולא יהיה תמיכה רשמית מסמסונג העולמית אלה רק ליבואן הרשמי אני מאוד מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית בגלל התמיכה בעברית תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות את הגלקסי נוט 2 אבל אני מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית כי אני חצוי, מצד אחד ביבואן הרשמי יש תמיכה מלאה בעברית כולל כתיבה עם העט מצד שני הוא עולה הרבה יותר יקר מחנות פרטית(כ500 ש"ח הפרש ממוצע) השאלה שלי האם בעתיד( חודשיים, שלוש) ייצא עידכון תוכנה של סמסונג שיתמוך בעברית מלא גם מחנויות פרטיות או שתמיכה מלאה בעברית כולל עט יהיה רק דרך היבואן הרשמי תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Oranl,

היי, אני חושב שזה המקום המתאים ביותר לשאול: אני מאד מעוניין לרכוש את המכשיר שבכותרת, שכבר נמכר במספר חנויות. ההתלבטות המרכזית שלי היא לגבי התמיכה של המכשיר בתדרי דור 3 (ספציפית אצל המפעילה הסלולארית שלי - פלאפון). הרשת מפעילה תדרי דור 3 ב-850 וב-2100. בחלק מהמקומות ראיתי שהמכשיר תומך בתדרים אלו (למשל כאן וכאן) אבל בחלק מהחנויות ראיתי שהמכשיר תומך רק בתדרי 900 ו-2100 (למשל כאן וכאן). מה שכן, המכשיר תומך בתדר ה-850 בדור 2. אמ;לק - וכאן שאלתי: מאחר ופלאפון לא משתמשת בתדר הזה לדור 2 אלא מקצה אותו להפעלת דור 3, האם המכשיר יעבוד בשני התדרים (850 ו-2100)? כלומר האם 850 של דור 2 יכול לעבוד ב-850 של דור 3?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי את ה-D2 בנפח 4 ג'יגה וקניתי לו כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה. הכנסתי את הכרטיס לנגן וחיברתי אותו למחשב. המחשב מזהה לי 2 כוננים נפרדים - אחד של הנגן (כונן H) ואחד של כרטיס הזיכרון (Removable Disk, כונן I). שמתי כמה שירים בכונן I ושהפעלתי את הנגן הם לא הופיעו בו, ובמידע של הנגן כתוב שהנפח הוא 4 ג'יגה. איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by F430,

אני הולך לקבל מכשיר שהוא שניי דגמים לפני הHD2 יש אפשרות לגלוש דרכו בWAP או להתקין עליו מערכת הפעלה יותר חדשה וינדוס מובאיל 6.5?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  18. שלום, רצית לשאול כמה יכול לעלות הלוח האלקטרוני שיש למצלמות וידאו של SONY? הלוח הזה זה איפה שיושבים בחיבורים כמו FireWire... המצלמה היא של SONY Mini-DV אני לא יודע בדיוק את הדגם... מישהו יודע על מה אני מדבר? וכמה הסיפור הזה יכול לצאת? תודה

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  19. כמה הייתם צרכים לשלם למכס?

• 54 תגובות
    • 7.5k צפיות
  20. Started by yaron881,

ישנה גירסת winndows 8 Pro שלפי מיטב הבנתי היא מערכת חלונות כמו במחשב שולחני או נייד שרצה על מכשירי טאבלט. כלומר, מערכת הפעלה שניתן להתקין בה תוכנות ולא רק אפליקציות מהחנות. שאלתי, קודם כל האם זה מדויק ? כמו כן, האם יש הבדל מהבחינה הזאת אם המכשיר הוא טאבלט שמריץ windows 8 pro כמו של asus או מכשיר surface של מיקרוסופט ?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by fog,

אני מעוניין לקנות k610i מיד שנייה. עכשיו הסתכלתי באתרים וראיתי שיש מכשירים שרשום עליהם "פתוח לסלקום" ויש מכשירים שרשום עליהם שהם מיועדים לאורנג'. זה אומר שאם אני קונה מכשיר כזה ממישהו אני מחוייב לאותה רשת? יכול להיות שאני אהיה מחוייב גם לאיזשהו מסלול? ועוד שאלה - אם אני קונה מכשיר חדש בחנות (במזומן) אני יכול לבחור כל אחת משתיהן?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  22. Started by mikko,

יש לwii חיבור של כרטיס רשת מאחורה ? או שרק יש לו תמיכה רק ב wifi כי חיפשתי ולא מצאתי תמונות כי אני רוצה לקנות ולחבר אותו לנתב קווי שיש לי ובנוסף מישהו יכול לעלות תמנות של הwii מאחורה , הכוונה לחיבורים מאחור תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  23. האם מישהו ניתקל בבעיה כשניסה להכנס לניהול של האפליקציות?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by CyberBot,

איך אני יודע שזה מקורי מיוצר בפינלנד ולא איזה ילד בן 6 מסין הרכיב אותו?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by גיבורי,

אהלן, בכל כבל USB יש ארבעה חוטים שונים: אדום ושחור - למתח, וירוק ולבן. השאלה שלי היא מה עושים / איך שולטים בלבן והירוק. יותר ספציפית, יש לי איזה צעצוע שעובד על 6 וולט ואפשר להפעיל אותו עם היואסבי, ואני תוהה אם אפשר להשתמש איכשהו בחוטים הירוק והלבן כדי להשתמש ברמקולים והמגבר של המחשב במקום הרמקול של הצעצוע. מה אתם אומרים? תודה, אלון

• 2 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.