גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי מ- ainolstore את ה- fire. ראיתי שהרבה שאלו לגבי זמן ואמינות המשלוח - אז לי לקח 3 שבועות דרך דואר סינגפור. שאלתי - הטאבלט הגיע עם אנדרואיד 4 (שהעברתי לעברית) אבל עם הרבה תוכונות סיניות שלא ניתן להסיר כגון לוח שנה, יומן בסינית וכו". לפני שאני מתחיל להוריד אנגרי בירדס וטמפל ראן ... 1. האם ניתו להסיר להתקין משהו ללא כל הסינית? 2. האם יש רום שבלי קשר עדיף להתקין כי הוא מהיר יותר . טוב יותר? חיפשתי ולא כל כך מצאתי תשובות. ליאור
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי 3 הודעות בסמארטפון G2 אני בחברת גולן טלקום Setting Message: Golan_Data APN / Browser) Setting Message: Golan_Web APN / Browser) ו Setting Message: Golan_MMS APN/MMS Tap to Install זה משהו שאני אמור להתקין? מה זה אומר בדיוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי גלקסי 2 באחת החנויות בתל אביב והם התקינו לי עברית. 1. אם אני יעדכן דרך FOTA(FRIMWARE OVER THE AIR האם ימחק לי העברית? 2. כשאני מנסה לעדכן זה רושם לי connetcion failed? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי D2 מעודכן לגרסה 2.50... שוטטתי לי באתרים ומצאתי גרסאות שונות וזה קצת הסתבך לי. יש את הגרסאות הרשמיות מהאתר 2X וראיתי שיש גם עדכוני 3X שהם קוריאנים בכלל.. (יש תמיכה לאנגלית?) ויש עדכונים לגרסת DMB (איך אני יודע אם יש לי כזאת?) בקיצור רציתי לדעתי אם אני יכול להתקין את העדכון הקוריאני (שיש בה יותר דברים) על המכשיר שלי והאם יש תמיכה באנגלית?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני לא הצלחתי להבין את כל הנושא של עדכוני מערכות הפעלה. איך זה בדיוק קורה?... צריך לקחת את המכשיר לחברה? האם אפשר לעשות את זה עצמאית (כמו במחשב). האם מכשיר שנרכש בח"ול מקבל עדכונים חוקיים בארץ? או שצריך ללכת למעבדה פרטית ולשלם עבור שירות שכזה?.. אשמח אם מישהו יכול להסביר לי את הדקויות לגבי מערכות ההפעלה.. תודה כמו כן שאלה נוספת - האם המכשיר הזה מחויב חוזה? או שאפשר לקנות אותו ולהביא לארץ? תודה http://www.amazon.com/Motorola-Atrix-4G-Android-Phone/dp/B004KZP4BQ/ref=pd_ecc_rvi_cart_1
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איפה אני משיג עדכונים לאייפוד נאנו? אם אפשר קישור לעדכון הכי חדש וגם בנוסף לזה עדכון לעברית לאייפוד ואותו דבר לגבי הIAUDIO אם יש לו עדכונים
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איך לעזאזל אין עדיין עידכון מאז 6.60 כאשר בחול הם הגיעו כבר ל 9+???? נגיד יש אצלי באג בטלפון שכאשר אני מפעיל וידיאו בפעם הראשונה הפלפון מדליק את עצמו מחדש... אני בטוח שאפשר לעשות עוד הרבה שיפורים אולי מישהו מקיר קושחה בקוד פתוח לטלפון הזה?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, ראיתי היום מישהו עם הנוקיה 5800 וכנראה שהוא התקין ערכת נושא שהחלונות נפתחים ונסגרים כמו בממשק AERO של ויסטה וזה יפה לאללה.רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הערכה הזו או שזה בכלל הגדרה שקשורה לפלפון עצמו! אם מישהו יודע מה מדובר אשמח אם יעזור לי. בתודה
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום, רכשתי תנגן e260 ורציתי לדעת אם אני עושה לו פורמט בווינדוס אז זה מוחק הכל אבל הנגן יעבוד?או שברגע שאני עושה לו פורמט הוא לא יעבוד? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי רעיון נחמד משחק אבל אני לא ממש בטוח שהוא יגרום להרבה הכנסות הקטע זה שעוד לפני שאני מתחיל בכלל אפל רוצים 100 דולר בשנה על דמי מפתח ברגע שהמשחק יהיה מוכן אני יוכל לשלם את הסכום כדי לנסות לפרסם אותו אבל השאלה שעלתה לי זה איך יכול להיות שיש כל כך הרבה אפליקציות דביליות חינמיות שלא עושות כלום? יש דרך אחרת שלא מצריכה תשלום של 100 דולר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! מצאתי אתר שניקרא free1.co.il רציתי לדעת אם אתם ממליצים לקנות דרכו מכשיר חדש. האתר מוכר בגרושים,לא יאומן. זה ניראה חשוד מדי המכרזים שם במחירים כאלו. מה אתם חושבים
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
בעוד כעשרה ימים אני הולך לקבל את המכשיר Samsung Galaxy S מקנדה. השאלה שלי האם המכשיר מגיע כבר כסים פרי או שאני צריך לעשות משהו על מנת לפתוח אותו שיעבוד לי ברשת אורנג
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם הנגנים האלו תומכים בתקיות שאני פותח בתוך המחשב ויהיה אפשר לעיין בהם בתוך הנגן? MPIO ML100 2GB Sandisk Sansa C250 2GB
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אם יש לי קובץ JAR, ואני רוצה לראות את "המקור שלו" משהו יודע איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
[h=1] שלום לכולם , הרבה זמן לא יצא לי לכתוב בפורום... לאחרונה קיבלתי במתנה מלגה דיי מגניבה לקורס מוכר על ידי התמ"ת במכללה חדשה באזור מגורי (פריפריה). המלגה מכסה 100% משווי הקורס (שום קשר לפיקדון) והבחירה הייתה בין פיתוח אפליקציות לאנדרואיד ובדיקת תוכנה. לאחר קבלת החלטה אישית ראשונית פיתוח אפליקציות לאנדרואיד הכי עניין אותי (הייתה אפשרות גם לאייפון) , אני מגיע מרקע של C# ומאוד קורץ לי ללמוד גם JAVA ולדעתי זאת הזדמנות מעולה לקבל בסיס. אני מודע שהקורסים אינם קורסי פלא שהופכים אותך למתכנת על וישר תמצא עבודה, אבל בכל זאת אשמח לקבל חו"ד אודות הקורס אם מישהו עבר אותו. הקורס הנ"ל בהיקף 280 שעות, במהלך 4 חודשים 3 פעמים בשבוע. יש לציין שאני חייל משוחרר בן 22 , הש…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בצורות הניווט בנגני mp3 ואת החשיבות של הנושא? לפי מה שאני מבין יש נגנים התומכים בתיקיות ויש כאלה שלא. מה שאני רוצה לדעת זה איזה שיטות קיימות , מה ההבדל ביניהן? ואיזה שיטה עדיפה? הנושא נראה לי חשוב כי בנגן שיש בו 200-500 שירים צריכה להיות דרך יעילה לנווט ולסדר את השירים במיוחד כשהתצוגה במכשירי mp3 אינה כ"כ ברורה. האם יש נגני פלאש שידועים בנוחות הניווט שלהם?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה המחיר שלו בארה"ב ואיפה אפשר לקנות אותו?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אני קונה מכשיר בארץ באחת מהחברות הפרטיות,כשאני אכניס סים של סלקום אני פשוט יכול לדבר? כאילו הם בכלל לא צריכים לדעת מזה? לצורך העניין זה המכשיר http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/7498.php
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אם אני קונה את המכשיר נקסוס S בחנות http://www.bestbuy.com/site/Google+-+Nexus+S+Mobile+Phone+-+Black+%28T-Mobile%29/1484107.p?id=1218262482328&skuId=1484107&contract_desc=REPLACE האם הוא יהיה שמיש בארץ? האם אצטרך "לפרוץ" אותו?.. תודה. כמו כן - ראיתי שאמור לצאת גלקסי S 2, מישהו יודע את תאריך ההשקה בארה"ב?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מערכת קולנוע של סמסונג בעלת יציאת HDMI אחת אני מעוניין לשמוע מהמערכת גם מהמחשב וגם מהטלוויזיה הבעיה היא כזאת: יש לי ממיר HD של הוט שמחובר לטלוויזיה (משמע אני רואה ושומע HOT רק מהטלוויזיה) - גם הממיר בעל יציאת HDMI אחת ואני צריך איזשהי דרך לחבר גם את הממיר של הוט אל המערכת קולנוע, ואני צריך גם לראות בטלוויזיה (המחשב שלי מחובר למערכת קולנוע באמצעות PL בלבד ומחובר לטלוויזיה באמצעות VGA) אם אני יקנה את המפצל הבא: ואני יחבר את המפצל אל הממיר, ואני יחבר יציאה אחת לטלוויזיה ויציאה אחת למערכת קולנוע, האם אני אראה בטלוויזיה וישמע מהמערכת קולנוע או שHDMI לא יודע לעבוד במקביל ?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי אז יש לי פלאפון והוא לא דור 3 ואני רוצה לקנות את הפלאפון הזה SAMSUNG F480 דרך מישהו פרטי והשאלה שלי האם אפשר להעביר את הסים שלי שזה אומר את המספר וכל החבילה לפלאפון שאני רוצה לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מעבדות של פלאפונים מתעסקות בלשים במכשירים רוט ורומים תמורת תשלום, או שעלי לעשות זאת בעצמי? האם מגיני המסך מזכוכית מחוסמת אכן יעילות? הסמארטפון שלי הוא HTC ONE X.
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום היום יש הרבה דיבורים על מסכי רטינה, כאשר בסופו של דבר זה סתם שם שיווקי שאפל המציאה למסכים ברזולוציה גבוהה שלה. אני אפילו לא יודע אם יש איזה תקן של רזולוציה שממנה ומעלה זה נחשב מסך "רטינה". בכל מקרה, אם אנחנו עוסקים בטאבלטים סיניים אז יש מספר טאבלטים גדולים שמתהדרים במסכים כאלו אבל הם עולים 250 דולר וצפונה. יש את הטאבלטים הקטנים של 7 אינטש עם רזולוציה של 1280x800 שגם הם בתחום הרזולוציה הגבוהה. אבל אני מרגיש ש-7 אינטש יהיה לי קטן מדי ולשלם 260 דולר על טאבלט אני לא רוצה, אז אני מתחיל להסתכל על הטאבלטים הגדולים יותר של 8,9,10 אינטש ורואה ששם הרזולוציה יותר נמוכה (רזולוציה אופיינית למסך 9.7 אינטש היא 1024x768, או למשל ה-ainol hero שמחזיק ברזולוציה של 1280x800 כמו ה-fire,…
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, פעם היו לי סוללות נטענות של GP עם מטען, איבדתי את רובן ויש לי 2 סוללות מעפנות עם מטען שבקושי מתפקד. רציתי לשאול אם הסוללות האלו משתלמות, כי אם כן אני מעוניין לקנות מטען + 4 סוללות AA סוללות+4 AAA שאני אקח את הכי חזקות שיש. אז שווה לקנות את הסוללות האלה או שיש משהו יותר טוב בשוק? ואם כן כדאי אז יש המלצה לסוג מסוים של מטען טוב שיכול להטעין גם AA וגם AAA (לא בהכרח באותו זמן)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המכשיר שאני רוצה לקנות (Asus Zenfone 2): http://www.amazon.com/ASUS-ZenFone-Cellphone-Silver-Unlocked/dp/B00VWKKF52/ref=sr_1_4?&s=wireless&ie=UTF8&qid=1440588718&sr=1-4&keywords=asus+zenfone+2+ze550ml&pebp=1440588702235&perid=0S8955MSTYG38K3EM6TJ#Ask זה הרשימה של התדרים שהמכשיר תומך בהם: GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz), UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz), LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 17, 20). איך אני יכול לדעת אם זה תואם לרשתות בארץ? 2) אני גם מתלבט בין Zenfone 2 לבין Moto g 3rd gen - איזה מהם עדיף? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-