עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בגלל ה-CES שמתקיימת בימים אלה, החלטתי לשאול את השאלה הזו. אני פשוט מתכנן לקנות את ה-ZV:M בעוד שבועיים לערך בארץ, (אני מקווה במחיר סביר של 1500 שקל), ורציתי לשאול אם צפוי משהו בחודש-חודשיים הקרובים שעלול להחליף אותו ולהיות עדיף אליו? פשוט זה הנגן שנראה לי הכי משתלם והכי טוב בטווח ה-1500-2000 שקל, שהוא יודע לנגן סרטים ומוסיקה באיכות טובה, כי PMP לא ממש מתאים בשבילי כי גם הוא גדול בגלל המסך וגם בגלל שאני לא צריך ממש עוד אחד. (יש לי כבר PSP שבקרוב אני עומד לקנות לו כרטיס זיכרון 4 ג'יגה). תודה לעוזרים מראש

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by overload,

למה כשאני מעבר סרט מהמחשב ששוקל, לדוגמה, 180 מגה, אחרי הקידוד שהתוכנה שהגיע עם המכשיר עושה לו, הוא שוקל בערך 250-300 מגה על המכשיר. הסרטים גם לא נראים מדהים, משוננים קצת כאילו הם מקווצים. יש דרך אחרת להעביר את הקבצים למכשיר?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. חנות בעיר חולון.. ושלא יהיה מכירה דרך האינטרנט (אני לא סומך על זה..) תווך מחיר בין 120-140 ש"ח מקס' תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

נראה משהו סופני...

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Aviko,

מחר אני רוכש פלאפון זה, אני מחפש תמונות שלו עם כל הצבעים שלו שמעתי יש סגול אדום שחור ועוד... אם תוכלו לעשור לי ולהביא לי תמונות שלו+עוד מידע שימושי לקניה זה מאוד מאוד יעזור לי תודה חברים Aviko

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by moris,

היי! חבר נתן לי מכשיר . וכאשר אני מחבר אותו ל-usb במחשב שלי, אני מקבל הודעה שהווינדוס לא מזהה אותו.ניסיתי להחליף התקן כפי ההמלצה בהודעה שקיבלתי אך זה לא עזר. יכול להיות שקיימת נעילה כלשהי במכשיר או אני צריך להתקין תוכנה כלשהי? המון תודה! המכשיר: http://www.digitalnetworksna.com/support/rio/product.asp?prodID=215

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by TaMiRn2,

אני צריך המלצה טובה על אוזניות בלו טות' טובות שיתאימו גם למחשב וגם לפלאפון... מחיר סביר בבקשה.. בין ה200 ל600 תודה...

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by Access Denied,

יש לי ZVM חדש ואני רוצה לחבר אותו לטלביזיה לראות סרטים.. משהו יודע אם צריך את הכבל היעודי של קרייאטיב או שגם הכבל הזה של אפל יעבוד? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=543CBB31&nplm=M9765G%2FB ועוד משהו.. יש אפשרות להקרין סרטים מנגן כזה על מסך מחשב? (ללא צורך במחשב.. ליציאת VGA או DVI) תודה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by tobul,

לא יודע אני רואה פה הרבה אנשים שכותבים שיש לו הרבה בעיות אני חוץ מאיטיות לא ממש נתקל בבעיות ....בכל מקרה אני רואה את כל הדיבורים על ה-N95 וכל הפלאפונים החדשים שיצאו בעוד איזה 3 חודש ואז הפלאפון שלי יחשב כבר לגרוטאה.... נראה לי קניתי פלאפון שיהיה סבבה רק למשך חצי שנה ואז יחשב לענתיקה עם כל החידושים שכבר באים.... האם אני צודק?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Drek Boy,

אני רוצה לקנות נגן חדש, לבנתיים אני רוצה את הcreative zen vision w אבל אח שלי שצריך להביא לי את המכשיר עדיין לא חוזר לארץ אז אם יצאו מכשירים אחרים טובים יותר מהקריאייטיב אז אני רוצה לקנות אותם. אז אם מישהו יודע מתי מושקים המכשירים הבאים זה יעזור לי מאוד. טוב אז המכישירים הם: iphone iaudio Q5 ipod video (כאילו האמיתי עם המסך הגדול והגלגלת עם המסך או מה שלא יהיה) וזה כל מה שאני יודע שצריך לצאת, אבל אם אתם יודעים על עוד מכשיר PMP שצריך לצאת ושווה קנייה אז תרשמו...

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by HoLy4EvEr,

שלום אני מחפש לקנות מטען חשמלי לאייפוד שלי... עכשיו ראיתי כזה מטען בזאפ ורציתי לשאול עם הוא מספיק טוב ואיכותי לאייפוד http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ipodcharger&Cat2Cat1ID=5038&Cat2ID=4851&aff=Zap〈=he# ויש לי שאלה קטנה...נגיד וקניתי את המטען עכשיו כשהוא בהטענה אני יכול צפות בסרט בזמן שהוא מטעין? ככה שאני יוכל לראות כמה סרטים רצוף(כאילו ישר דרך חשמל ולא על בטריה)? תודה לכול העוזר!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  12. די חדש בתחום, אבל מחפש נגן MP3 עד 2 גיגה, רדיו, סאונד ממוצע ומלעה- וזמני סוללה ארוכים. יש חיה כזאת? למילאוים וכאלה ;D

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eyalben,

טוב, התקציב שלי הוא בערך 1200 שקלים, ואני מחפש נגן שיוכל לנגן סרטים במסך גדול יחסית בלי יותר מדי תקציב. הZUNE נראה מצוין למה שאני צריך, אבל השאלה היא כמה אני יכול להשתמש בו? האם הוא מסוגל לנגן שירים רגילים, MP3 רגילים שכבר יש לי על המחשב שלא נקנו מהחנות של מייקרוסופט?

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by First Squad,

טוב מעוניין לקנות נגן סרטים נייד שיעזור לי להעביר את זמני בצבא , אני לא מבין גדול בתחום תמליצו לי על נגן לא יקר ואיכותי. ראיתי בזאפ יש אמון כאלה אבל אני לא ממש מבין בזה ולא רוצה לקנות סתם נגן שיהרס תוך חודשים.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by Crown,

http://www.mobilport.hu/?r=8266

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by התנין,

יש משהו חדש על N95 ??

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Polk,

חבר שלי ביקש ממני לברר בשבילו איזה מכשיר כדאי לו לקנות. הוא מחפש מכשיר MP4 לא גדול עם BLUETOOTH או משהו בסגנון. בסביבות האלף שקל. אם יש לכם המלצות...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by satlan1,

יש לי K750I . יש אפשרות להשתמש באינטרנט של הפלאפון ולגלוש במחשב? יש לי USB אם זה עוזר..

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by שרוני :],

יש לי k610i והזום בו ממש ממש קטן. יש איזשהי תוכנה שמאפשרת הוספה של זום לפלאפון? :\

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by galedri,

חברה אתם יודעים איך אני מעביר סרטים למחשב מהפלאפון כאילו שאני יראה אותם במחשב כי העברתי סירטונים מהפלאפון למחשב ואני לא מצליח ליראות אותם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן ולילה טוב, אני יכול להשיג נוקיה 6230 מארה"ב רק שיש לו בעיה באחד המקשים. 1: האם אני, כלקוח אורנג'(או נניח סלקום), יכול לבקש מהם לתקן לי אותו, בחינם או בתשלום?(הם לא יודעים בשעה הזו ומחר בבוקר זה כבר לא יהיה רלוונטי) 2: האם אפשר לבקש מהם, או ממעבדה פרטית, או אפילו בעצמי, להתקין עברית בו? טהטה...

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by assaf990,

אם יש לי מחשב נייד ודור 3.5, על איזה מהירות אני יכול לגלוש? האם זה יכול להחליף לי את התשלום שאני משלם לספק תשתית האינטרנט שלי?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  23. לא השתמשתי המון זמן בנגן, היום החלטתי לשים עליו שירים ומשום מה נראה לי ש-6 דקות בישביל להעביר 800 מגה זה המון. זה הגיוני או לא? זכור לי שהיה לוקח ל 3 גיגה להעביר 6 דקות, יש מצב אני טועה?

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  24. מזה כל חודש אני מקבל חשבון של איזה 400 שקל ואני לא מבין למה עכשיו ביקשתי מהנציגה פירוט שיחות ואני רואה שאני משלם דמי שירות תיקונים בסך 22 שקל כל חודש על פלאפון 6100 שנגנב לי.... אני במסלול עסקי ויש לנו הטבה (חוץ מהמנהלים שיש לם הטבות יותר טובות) שכל אחד בוחר 6 אנשים שדקת שיחה אליהם עולה 12 אגורות ולכל השאר 47 אגורות...בקיצור לפני איזה חודש גיליתי שלי בכלל לא שמו את ההטבה הזאת כבר איזה 3 שנים שדופקים אותי עם זה...עכשיו שבאתי לבקש מהם לשים לי יעדים הם אמרו לי שאני צריך לשלם עוד 22 שקל כל חודש על ההטבה הזאת...ואני יקבל רק 5 יעדים במקום 6...אמרתי בסדר בקיצור אני מסתכל בחשבון רואה שלכל יעד אני משלם 23 אגורות לדקת שיחה... וזה החלק הקטן....היה לי מכשיר 6100 שקניתי אותו דרך עסקי …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Guyn,

האם יש נגן MP4 (כמובן מומלץ) שכולל ספיקר? כלומר לשמיעה ללא אזניות. דבר נוסף, האם מישהו קנה נגן MP4 הכולל מצלמה והוא מרוצה ממנו? לפני שאתם נותנים לי תשובות של "תשכח מזה ולך על Sansa e250" (ובצדק) אני מעוניין לדעת בכל זאת

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים