גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מלבד האפשרויות המורכבות יותר האם ניתן לראות דרך הכרומקסט את כל מה שיש במסך הפלאפון שלי. לא רק מהיוטיוב נטפליקס וכדומה? נגיד אני רואה ערוץ טלויזיה בפלאפון טי וי בפלאפון או סתם דרך אתר לצפייה ישירה, אני יכול להקרין את זה בעזר הכרומקאסט גם בטלויזיה? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה GPS ללא תוכנה (לפי מה שהבנתי זה משמעותית יותר זול), אני יכול להוריד בחינם תוכנה ולהתקין אותה לבד? ועוד שאלה, איפה אפשר להוריד מפות של מדינות אחרות? (אני צריך את איטליה..) ואיך מתקינים אותם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעצתכם קניתי את הנגן ואני ממש מבסוט ממנו. איכות סאונד נהדרת שעות נגינה בלי סוף ונוחות ראויה לשבח. אבל יש לי בעיה איתו... הנגן מפורמט מהחברה ב-FAT32 רציתי לדעת אם אפשר לפרמט את הנגן לפורמט NTFS תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הבנתי שאמורה להגיע לארץ גרסא רשמית של אנדרואיד 4 לפלאפון הזה, רציתי לדעת האם כל הממשק של סוני הולך להשתנות, או שזה הולך להיות דומה למה שעשו ב ICS של סמסונג? (רוב הממשק נהיה זהה חוץ מכמה תפריטים ) בנוסף באפן כללי הטלפון נורא איטי, האם התקנת הגירסא החדשה גורמת לפלאפון לעבוד יותר מהר, או לא משנה כלום? ושאלה אחרונה , האם סוף סוף נראה אפשרות להדליק WIFI BLUETOOTH וכל מה שיש בסמסונג דרך התפריט שנגלל מלמעלה?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
<blockquote>אם אני קונה איפון 4 מהחברה {בארץ פלאפון למשל} על איזה גירסא הוא מגיע נכון לעכשיו ואם הפריצה של הUNLOCK קשור להרצת אפליצקיות פרוצות או שאפשר לפרוץ בלי קשר לאנלוק ?</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי אייפוד וידאו.. ואין לי מושג איך אני מכניס לשמה סרטים... אני מנסה באייטונס להוסיף את הסרט דרך האפשרות add file to library והוא לא מוסיף לי את הסרט.. ועוד בעיה.. מישהו יודע אם אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב בעזרת האייפוד? תודה רבה mz155
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר עבד עם 5 אייפונים שונים ולא ניתן לסנכרון כראוי אייפון נוסף. מישהו יודע מה ניתן לעשות בנדון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב. אני כבר כמעט חודש עם המכשיר החדש שלי LG G2 D802 עם גרסת android 4.4.2 kitkat ושמתי לב שלוקח זמן רב מדי לחיישן ה GPS עד שהוא באמת נדלק, משהו כמו דקה אחת שלמה או קצת יותר, זה לא תקלה עקבית כי לפעמים הוא נדלק תוך שניות ספורות, המזל שלי שכרגע כאשר החיישן כן נדלק הוא נשאר דולק והוא מנווט אותי באופן תקין לאורך הנסיעה כולה ללא איבוד כיוון. השאלה היא האם ניתן לפתור את התקלה בעדכון תוכנה או שמא זו תקלה חומרתית שמצריכה התערבות של מעבדות רונלייט סלולר? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי את ה-Z3 ואני רוצה לעשות לו עידכון תוכנה, אבל אין כזה דבר MOTOROLA ישראל ואני לא מוצא עידכונים בסלקום. אם מישהו יודע איך לעשות עידכון לפלאפון הזה אני מאוד ישמח ומאוד יודה לו.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש פה מישהו שיש לו n85 והוא יכול להגיד בודאות שיש לו מצלמה משנית מקדימה?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום, אח שלי גר בארה"ב וקנה נקסוס 5 ביד שניה ומסתבר שיש לו BAD IMEI, ולא ניתן להשתמש בו ב- T-Mobile. אם הוא יביא לי אותו לארץ כשהוא בא המכשיר יעבוד לי בארץ? תודה
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע מה ה-סמסונג עם NFC במחיר המשתלם ביותר? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 334 צפיות
-
-
האם יש משדר רדיו בE72? המכשיר מתחבר לבד לאינטרנט 3G מישהו ניתקל בזה. יודע איך לתקן?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כדי להעביר סרטונים לפלאפון אני צריך להמיר אותם עם תוכנה מיוחדת או שאני יכול פשוט להעביר והם יפעלו בפלאפון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
למה הוא כזה איטי בסרטונים? יש לו מעבד חזק,מערכת הפעה די טובה (למרות שבגרסה הישנה - 1.6) , אולי כשיצא אנדרויד 2.X למכשיר הזה הוא יהיה יותר מהיר? או שפשוט הממשק ששמו במכשיר תוקע אותו כ"כ ?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם ניתן לתכנת בTASKER שאחרי זמן מסויים(N דקות) מהרגע שהיתה שיחה שלא נענתה הוא יריץ לי משימה שהגדרתי לו(שליחת הודעה בסגנון "עזוב אותי באמא'שך" למתקשר)?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר שלו , יש קישורים לכל מיני חנויות שמוכרות אותו ב 250 דולר http://www.zune.net/en-us/products/wheretobuy.htm אתם יודעים אם יש חנות ששולחת לארץ? וכמה אמור לעלות משלוח? ונגיד אני מביא את זה ממישהו מארה"ב שקונה לי הכל, מה צריך לעשות שלא ייתפס במכס? ואם אני עושה משלוח- כמה תוספת חוץ ממשלוח צריך לשלם? אם אני לא טועה זה כלום, כי פעם קניתי פריט מהאתר של מנצ'סטר ועלה בדיוק המשלוח+הפריט, לא חייבו שקל יותר והפריט הגיע בפחות מהזמן המינימלי שהוא אמור... ויש אותו גם ב AMAZON, ובגלל שיש שם כמעט את כל האביזרים בשבילו, אני מעדיף לקנות משם, הם שולחים לארץ? וכמה משלוח?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה די דחופה. האם קיימות אוזניות Bluetooth שאפשר להפעיל אותן על שתי מכשירים בו זמנית???? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות Galaxy S4 מKSP. אני מתלבט אם לקחת אחד עם שנה אחריות או שנתיים, ומהסיבה הבאה: אם אני רוצה לעשות למכשיר רוט או רום, האם אני אאבד את האחריות? בשני המקרים?
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש איזושהי דרך שהאייפוד יקרא עברית..? לא יודשע אם זה משנה אבל האייפוד נקנה בארה"ב.. תודה mz155
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
איפה העברית הכי איכותית? אני מדבר על זה שאין עברית הפוכה או כל צורך להתעסק ולפרוץ בשביל לקבל עברית. ועוד שאלה, איפה הכי זול לקנות היום אייפון 4?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
צהריים טובים בגלל שאין לי מושג ושום נסיון כמעט באינטרנט דרך פלאפונים, רציתי להתעייץ איתכם על זה. השאלה שלי היא כזאת: לדוגמא ניקח את הפלאפון K800 של סוניאריקסון. אז בגלישה דרכו הבנתי שיש אתרים שנראים כמו שאתרים נראים בגלישה דרך המחשב הביתי, גוגל למשל ויש אתרים שלא עובדים כמו שצריך. רציתי לדעת איזה דגם של פלאפון יכול להציג אתרים בפלאפון במדוייק כמו שהם מוצגים במחשב, שירוצו חלק ושהגלישה תהיה נוחה בהם אני מדבר איתכם על פלאפונים שנראים כמו מחשב כיס או שנגיד האייפון נראה כמו אחד שמציג אתרים בתמיכה מלאה אז על מה הייתם ממליצים ואשמח לקבל הערות כי ממש אין לי מושג בנושא זה ויהיה נחמד להרחיב קצת אופקים תודה ויום טוב...
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אני ממש מקווה שאני שואל במקום הנכון. האם יש איזושהי דרך לשחק במחשב במשחקים שמותאמים לאייפון? סוג של אמולטור אולי? תודה רבה ושיהיה יום נעים לכולם!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, רציתי להזמין את ה oneplus 5 וראיתי הרבה פרסומות של האתר http://www.geekbuying.com/. עושה רושם של אתר אמין. יש פה כאלה שקנו באתר ? אם כן אשמח אם תרשמו חוות דעת קצרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אפליקציה שתיתן לי ליצור מין גלריה לפי נושאים ושתהיה אפשרות לרשום תיאור לכל תמונה. למשל: חיות מקומות צמחים ואז שיבחרו חיות--->כלבים--->לברדור----> תיאור על הכלב+תמונה. ושכדי לצאת ממנה יהיה צורך בסיסמא. יש משהו בסגנון? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-