גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום דוד שלי מחפש נגן MP3 פשוט , אתם מכירים נגני MP3 שמחירים נע בערך עד 120 שקל ? רציתי אפילו משהו פחות ממחירי m240 , בקיצור אני מחפש תמיטב עד 120 שקל בערך..
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
המטען שלי נדפק, חיברתי את המטען של 6070 והוא מטעין יופי... השאלה אם אין פה סכנה לסוללה... תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שיש לכל מכשיר נוקיה בטרייה רזרבית שניתן להפעיל על ידי 3370#*. האם זה פוגע בחיי הסוללה? או האם יש מחיר לשימוש בפונקציה הזו?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מה הכי איכותי creative ep880 shure e2c ipod m9394 sony mdrex81lp cx300 suny g42 ובתחלס איזה חברה הכי טובה באוזניות: סנהייזר איפוד akg suny sure או קראטיב
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום יש לי נוקיה 6280 ואמרו לי שאפשר להעביר וידאו דרך המחשב אבל אני לא יודע איך אני מעביר ואו כותב לי כשאני מנסה להפעיל את הודאו או כותב תבנית משהו וגם אמרו לי שצריך לשנות רזולוזיה של הקובץ כדי שזה יעבוד מישהו יודע איך אני יכול להפעיל וידאו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עריכה: רציתי לדעת חוות דעת על הנגן iAUDIO G3 1GB איך הווליום שלו גבוהה נמוך.. איכות צליל טובה וכו' לרוב החברים שלי יש נגנים גנרים שחורים כאלו עם חיבור ישיר ל USB ומסך מחליף צבעים די עלוב.. :s05: ווליום עד 31 נמוך מאוד אם איכות צליל עלובה.. בגדול איך ה- iAUDIO G3 1GB תכונות ייחודיות ועוד.. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הייתי למעוניין לקנות מכשיר סלולרי בארה"ב(שתואם כמובן לטכנולוגיה בארץ) ורציתי לדעת אם אני יכול בדרך כלשהיא לסדר שיהיה לו עברית בלי ללכת לחברה סלולרית ולשלם לה 100 שקלים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ה iaudio u3 נראה לי נחמד, מסך קטן צבעוני... יש עוד המלצות אפילו מסך קצת יותר גדול
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה בנגן - הוא לא מציג לי שירים בתפריט. כשאני מחבר למחשב, אני רואה שהם קיימים על הנגן, אבל בתפריט של הנגן השירים/אומנים לא מופיעים בתפריט. בנוסף, אם אני מוחק שירים מהנגן, הנגן עדיין מציג לי אותם בתפריט. יש לציין ששלשום המכשיר עבד בסדר גמור, והבעיה התגלתה רק עכשיו בלי שום פגיעה במכשיר או משהו כזה. ועוד דבר.. יש לי את הגרסה המאוד ישנה של הפירמוור (משהו כמו לפני חצי שנה) ומאז לא עידכנתי בכלל... האם יכול להיות שזה כתוצאה מכך? או שעידכון יוכל לפתור את הבעיה? כי לא נראה לי שיש כאן משהו דפוק בחומרה של המכשיר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות מחשב כף יד ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לחבר את המכשיר שאני קונה למסך חיצוני + מקלדת ... שיש אפשרות לחיבורים נוספים ואיפלו אם יש מכשיר בלי מתאם ? נקח לדוגמא את המכשיר מחשב כף יד MIO P350 + GPS יש בו חיבורים כאלה ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב, לא מזמן חזרתי לאתר, וערכתי חיפוש על הzune בפורום, מצאתי כמה נושאים לפני כמה חודשים, שאמרו שלא שווה להיות שפן ניסונות, ועדיין לא הכול פתוח\ידוע. קיצר עוד מעט סוף ינואר, ועבר ים זמן מאז, אז מה עכשיו דעתכם על ה ZUNE, האם לא מוקדם מדי לחרוץ את גורלו? בעליו של המכשיר, אם תוכלו לתת חסרונות\יתרונות, בקצרה. בנוגע לתחליף ה ZVM הוא עולה ב200-600 שקל יותר, הזון עולה 1400, הzvm עולה 1600-2000 לכן הזון נתפס כאופציה המשתלמת ביותר. דעתכם?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי Mp4 .. עדיין לא קיבלתי אותו.. כמה שאלות.. ה SNR שלו הוא 85db .. האם זאת ממש איכות לא טובה? כי זה קצת מוזר כי ה Mp4 אמור להיות איכותי וטוב! במה מתבטא ה SNR ? אם יש מסך של 2 אינץ של 260 אלף צבעים ומסך של 3.5 אינץ של 260 אלף צבעים.. בגדול יראו פחות טוב? או שאותו דבר? כי אולי בגלל שהוא גדול יותר הוא דורש יותר פיקסלים/צבעים אנא ערף.. תודה מחכה לתשובה!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים שהם mp4 וזה פשוט לא עובד התוכנה נופלת עידכון הצלחתי להעביר אבל לא רואים כלום רק שומעים
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מישהו מהמשפחה שלי טס שבוע הבא לסינגפור, ושאל אותי אם אני רוצה משהו. אני כבר הרבה זמן חשבתי על לקנות PMP. קראתי את כל התגובות לגבי הנגנים של creative zen vision w, cowon a2, archos av500,archos 604 השאלה שלי האם בחו"ל(בדגש על סינגפור) שווה אולי לקנות דגמים יותר טובים/מתקדמים? והאם זה בכלל משתלם לקנות את זה בחו"ל בגלל בעיות אחריות, הפרשי מחירים לא כל כך משמעותיים וכו'? המון תודה, ניב..
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מתי סוני פליסטשיין 3 יהיה בכל חנות בארץ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשת ולא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת אקססורים ל Zen Vision:M.. מישהו מכיר אולי חנות בארץ שמוכרת שלט חוטי/מטען/נרתיק (ולא מעור) לנגן הנ"ל ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 נגנים mp3/mp4 (זה ככה השם) והם חיקוי די עלוב של iPod nano (רק הצורה אותו דבר כמעט...) הנה הדגם של הנגן שלי הראשון: fw: ACT209X_S75 date: 2006/12/05 core: 9.0.48 date: 2006/09/12 השני: fw:B806K8V2.0 date: 2006/11/08 core:9.0.48 date:2006/10/30 אם אפשר גירסה בעברית אני ישמח אם אין אז את הגירסה הכי חדשה שיש באנגלית יהיה מצויין.. תודה רבה לכולם! אחלה פורום! מת עליו ועל האתר! :yelclap:
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מכשיר k610i לפני שבועיים באורנג' והייתה לו בעיה בספיקר - רעשים איומים בשמיעת הקלטה (מוזיקה) בשיחה.. (*802) בכל מקרה, היום הלכתי אליהם והחליפו לי למכשיר חדש לגמרי מהקופסה. אני מנסה את המכשיר ואני קולט את אותה בעיה בדיוק כמו שהיה בקודם!!! לא נראה לי הגיוני שהמזל שלי עד כדי כך חרא שאני מקבל 2 פגומים ברצף מתוך האלפים! אז חשבתי על 2 תאוריות ורציתי לדעת מה אתם חושבים: א. (פחות נראה לי) - סוני אריקסון הוציאו סטוק ענק של מכשירים אדומים, ובכולם היצור לא היה טוב ופגע בספיקר. ב. (נראה לי מאוד) - כמו שידוע לנו, אורנג' מוציאה גרסת תוכנה מיוחדת עם SE, אז חשבתי לעצמי שאולי גרסת התוכנה החדשה דופקת את השמע בספיקר ובגרסאות הבאות זה יסתדר! מכיוון שחבר שלי קנה אחד אפור מסלקום וש…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אחרי ההמלצות כאן רכשתי את המכשיר שיש בכותרת מכשיר ברמה גבוה אני נהנה ממנו מאוד רק יש לי מספר שאלו 1 החיבור המרובע שיש מתחת לחיבור של האוזניות מה הוא? 2 לפי מה שהבנתי אפשר לעביר לנגן הזה שירים מנגנים אחרי אפשר מכל נגן או רק מנגן זהה של IAUDIO? 3 לפי מה שהבנתי אפשר להחליף את הרקע שיש במסך בזמן שהשיר מתנגו איך אפשר להכניס לשם רקעים? 4 האוזניות באמת קצת מאכזבות בבאסים יש חירחור וחבל איזה אוזניות מומלץ לקנות? 5 הבנתי שבתוכנה שקיבלתי עם המכשיר אפשר לעשות שם לשירים אפקט של 3D זה נותן איזו שהיא תוצאה? בנתיים זהו חברה
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני צריך אוזניית בלוטוס על מה אתם ממליצים? כולם פחות או יותר אותו דבר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נגן u10 ויש לי line ln איך אני משתמש בו?.אני לא יודע בדיוק מזה line ln אני יודע בערך שזה הקלטה דיגטלית מנגנים משהו יכל להסב יר דרך איזה כבל אני יכל להקליט או שבכלל לא צריך קבל.בקיצור אני צריך הסבר מפורט. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מדליק את הנגן (Sansa M250) הוא נתקע במסך הפתיחה, ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלכבות אותו. כשאני מחבר אותו למחשב זה בכלל לא מזהה שהוא התחבר. אתמול הוא פעל, והוא לא קיבל אף מכה מאז. מישהו יודע איך לסדר דבר כזה? או שחייבים לממש אחריות?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום אני צריך נגן חדש (הג'נרי נשבר) עכשיו יש לי שתי אופציות לקנות בפברואור בארץ או לקנות במאי באהר''ב השאלה עם באהר''ב המחירים בהרבה יותר נמוכים מאשר אלו שבארץ ועם שווה לחכות. מה שאני מחפש בנגן זה -1GB ומעלה -מכשיר קומפקטי שנכנס לכיס -באנדל נרחב (אוזניות , כיסוי וכו') -איכות קול שתיהיה בהרבה יותר טובה מכל נגן ג'נרי (המקסימום שאפשר להוציא במחיר) -אני לא מתכוון להסתכל וידיאו וכלום בנגן הוא אמור להיות אך ורק בשביל מוזיקה לכן שאיכות תיהיה כמה שיותר טובה -עם יש צבעוני במחיר נמוך אני ישמח לקחת. התקציב שלי בארץ זה בערך 350 ש''ח +- ואם זה באהר''ב אז זה100$ +- רוב התציבים הם יותר לכיוון של המינוס.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים עברתי מסלקום לאורנג' ורכשתי את המכשיר SE K610i ... חבר שלי רכש אותו מכשיר לפני כמה ימים והחלטתי לעשות בדיקת סאונד מכיוון שהרמקול שלי עשה רעשים. התקשרתי ל*802 בשני המכשירים, שלי ושל החבר (בדיקת הסאונד), והתוצאות היו שהמכשיר שלי כל כך זייף שאי אפשר היה לשמוע ולמכשיר שלו היה סאונד חלק. (בנוסף במשחקים הסאונד היה יותר טוב אצלו) היום הלכתי למרכז השירות של אורנג' ומסרתי אותו לבדיקה, בבדיקה גילו בעיה וצרבו גירסת תוכנה חדשה (שלא עזרה).. לאחר שבדקתי, אמרתי להם שזה לא עזר ואז ניסו לשכנע אותי שזה לא נורא, התעקשתי, והנציג אמר שיחליפו לי את הרמקול. אחרי כמה דקות הוא קרא לי ועמד לידו טכנאי מהמעבדה, השיחה שלנו: מה בדיוק הבעיה במכשיר? אני מספר לו הכל ואז הוא …
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-