גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
משום מה אני מחבר את את הכבל לDOK וטלפון לא מזהה לי אותו כאילו לא חיברתי לו כלום משהו יודע אולי זה קשור לגירסה של המכשיר שהיא 2.3.5 עם רוט או שאולי יש הגדרה שצריך לעשות לפני תודה!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה שאני מתכנן לעשות זה לשדרג מאייפוד 20 GB ישן כזה (מהסדרה של הclickwheel האלה) לאייפוד 30 GB גרסה 5.5 וזה עולה 1099 ש"ח.. ואז גיליתי שרק אם אני אוסיף 150 ש"ח אני מקבל ממש אייחפוד אורגינל נורמלי בקופסה חדשה וכל זה ה1099 שקל שאמרתי עליהם לנפי זה רק אייפוד חדש,השאר לא מתחייבם על זה שהם חדשים (ככה אומרים לי) ויש לזה אחריות חצי שנה לעומת כשמוסיפים 150 ש"ח זה אחריות של שנה השאלה שלי היא האם זה אמין באמת לתת רק את ה1099 ש"ח ואז האייפוד באמת סבבה? חדש וכל זה.. כי אין לי צורך באוזניות חדשות וכבל העברה כי כבר יש לי הכל או אולי באמת לת את ה150 ש"ח שזה נראה לי קצת מפגר אבל אולי זה באמת הפיתרון הודאי היחידי בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי לכם היום החלפתי מכשיר מסוג גלקסי 3 על נוקיה לומיה 920 והוספתי לבן אדם 600 שקל ונסעתי אליו מבאר שבע למעלה אדומים עד כאן הכל בסדר הבן אדם קיבל את המכשיר שלי אם כרטיס זכרון 16 גיגה ונתן לי את הלומיה 920 צבע צהוב ואת הקופסא של המכשיר אני בדקתי שמספר imei תואם שהכל היה בסדר לחצנו ידיים והלכתי אחרי 3 שעות אבא של אותו בן אדם מתקשר אלי ומתחיל לאיים עלי שאם אני לא יחזיר לילד שלו את המכשיר הוא ינתק את המכשיר דרך יורוקם כי הוא עובד שם רציתי לדעת אם זה אפשרי שהוא ינתק לי את המכשיר אין בכוונתי להחזיר את המכשיר שום דבר לא נעשה בלחץ ובכפייה יש מצב שהוא יוכל לנעול לי את מספר ה imei דרך יורוקום אפילו אם המכשיר והקופסא + תעודת האחריות שלו אצלי?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי נגן של sandisk sansa c250 ורציתי לדעת היכן טעיתי שאנני רואה את הספריות שפתחתי בנגן? חברתי למחשב את הנגן והמחשב זיהה אותו ככונן חיצוני (כמו Diskonkey) ובכונן פתחתי סיפריות לפי סוגי מוזיקה ולכל סיפרייה הכנסתי את השירים המתאימים, אך בנגן אנני רואה כלל את הסיפריות שפתחתי, יש רק אפשרות לראות בכלליות את כל השירים. כמו כן תעזרו לי למה את רוב שמות השירים אני רואה כמו שצריך (עברית/אנגלית) וחלק מהשירים מוצגים לי כמספרים בלבד. אנא עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
שלום, מעונין בטאבלט לפחות 10", מסך איכותי-חובה. המטרה היא להראות עבודות וידאו ותמונות בפגישות עם לקוחות (לוידאו אני מחבר רמקול חיצוני). מעולם לא עבדתי עם אנדרואיד. יצא לי לקרוא קצת מידע בנושא, וקניתי מהארץ SANEI N10 ליבה כפולה 3066 מהירות 1.6 ב 1000 שקל. בתוכנה ANTUTU הוא נותן 11,219 . זה נחשב טוב? רואים בו מעולה למרות שהוא 1280*800 , הרמקול שלו חלש מאוד ומאכזב (בהשוואה לטבלט 7 של 50$ שיש לאחי). הבעיה העיקרית היא שהוא לא מזהה רשת של האיפון שלי (נקודת גישה) גם ממרחק 0 (טאבלט של 50$ מזהה אותה בקלות). (אולי בעיה ספציפית?) זה דבר חשוב לי מאוד. אני יכול להחזיר אותו ולקנות משהו אחר מחו"ל. ראיתי שיש רזולוציות גבוהות יותר למסך כמו 4K, או 1920*1200- השאלה אם זה מרשים יותר בוידא…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני מודע לכך שהשאלה הזאת הזויה. האמת? לא מצליח לחשוב על מקום אחר לשאול את השאלה הזאת, והפורום הזה תמיד מהווה עזרה. סבתא שלי, שתזכה לחיים ארוכים וטובים, אוהבת להאזין לרדיו. הרדיו שלה שבק. היא צריכה חדש. אני מחפש משהו בסיסי, זול, שמתאים אולי למבוגרים. המון תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן חברה, רציתי לשאול אם יש נגנים יותר איכותיים מבחינת הסאונד משל חברת cowon-iaudio ? תודה..
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חיפשתי עליו מידע (אחרי שהמליצו לי עליו כאן) ובכמה אתרים ראיתי שכתוב בהוראות שימוש שלו שהוא יכול לגרום לסרטן ושצריך לשטוף ידיים כל שימוש. יש לי כמה שאלות: זה נכון? כל נגני הMP3 מסרטנים במידה מסויימת? כדאי לקנות אותו אפילו שהוא מסרטן? תודה
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן שישרת אותי הכי טוב שאפשר מבחינת ויידאו וקבצי מוזיקה. חשבתי לקנות את ה IRIVER אבל אז ירדתי. (חוסר תמיכה בקבצים). לאחר בדיקה, אני חושב לקנות את אחד מהדגמים של IAUDIO מסדרת ה- X5. רציתי שמישהוא שמבין יספר לי מה ההבדלים בין כול ה X5, X5L וההבדלים בין הנפחים השונים (60,30,20)- חוץ מהגודל הפיזי ? חשוב לי מאוד שאם אני קונה אותו מ ארה"ב לא תיהיה לי בעיה עם ה DICK ON KEY ושהם יביאו לי הכול בחבילה כמו חבילה אירופאית.
-
- 52 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
אני חושבת אולי לקנות Samsung S8300 ואני לא יודעת אןם יש לו רמקולים ... אז ככה: יש לו רמקולים? שאני אוכל לשמוע מחוץ לאוזניות? יש לו אינטרנט שאני אוכל להיתחבר מכל מקום בלי שתהיה רשת אלחוטית? ואם תיהיה רשת אני אוכל להיתחבר אלייה? ואיך הפלאפון בכללי? טוב לא טוב? הטאץ בסדר? אם אני אכנס ל mako אני אוכל לראות סרטונים? תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי 2 טלפונים ישנים שאני רוצה לשמור את המידע שבהם (אנשי קשר+הודעות ס.מ.ס ששמורות בזכרון). הנייד הוא Nokia C201 ואני התקנתי את Nokia PC Suite אבל אני לא מצליח לקרוא את המידע שעבר מהנייד למחשב. יש לכם מושג מה הבעיה או האם יש דרך אחרת להעביר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אך לא מצאתי פורום אחר שזה מתאים לשם או ט'רד שעונה על השאלה הבאתי מכשיר tomtom one xl מארהב וכמובן שהוא הגיע עם מפות לארהב וקנדה השאלה היא כזאת המכשיר הזה מוגדר כ PND ואני רוצה להעלות עליו תוכנת ניווט ישראלית כמו איי גו. איך אני בדיוק עושה את זה? והאם זה אפשרי...? שמתי לב שאני לא יכול להריץ עליו קבצים כמו exe או בכלל אני צריך שהתוכנה תהיה פתוחה או משהו כזה על הכרטיס זיכרון בכדי שזה יעבוד... תודה לכל עוזר..!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום הזמנתי מארה"ב את ה6120 קלאסיק של נוקיה. אני מעונין לדעת האם ואיך אני יכול לשים עליו עברית, אני מודע לכך שהדבר אפשרי , חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה מספקת ולכן אני פונה אליכם. כל הפורומים בחו"ל לא נותנים מענה לאיך לשנות. לכן אשמח לדעת איך אעשה זאת אם אני יכול לעשות זאת לבד , האם אני צריך לגשת לחנות או מעבדה שיעשו לי זאת , במידה וכן כמה זה יעלה לי ? האם יש סיכונים בהוספת העברית? תודה מראש לכל העונים! גל נ.ב. אם עולה לכם סוגיות נוספות או אנקדוטות שאני צריך לדעת אל תהססו ותציינו אותן!
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 600 שקל ויש סניף שקרוב לבית שלי חצי חינם FRE ויש להם 2 טלפונים אחד של סמסונג S5360 ואחד של LG L3 E400 http://www.fre.co.il/sg_product~999999914006~41~102.htm http://www.fre.co.il/pl_product~999999913776~41~103.htm מה יותר טוב ? בבדיקה שלי ראיתי שמהירות ההורדה של הסמסונג 7.2 לעומת ה LG שהיא 3.6 המסך של הסמסונג 256K צבעים וה LG הוא 64K הזיכרון הפנימי של ה LG הוא 1GB והסמסונג הרבה פחות , אני צריך עזרה תודה אני לפני קניה וזה חשוב לי.\ נ.ב. אני צריך את זה בעיקר ל GPS WAZE וכאלה... והוצאת שיחות פחות אינטרנט ואפליקציות .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סוףסוף מכשיר עכשיו העניין שמצאתי אחד ביד שנייה עם מטען כבל אוזניות הכול אורגינלי. אבל אין קופסא או הוכחת קנייה. שאלת המיליון היא האם יש דרך לברר אם המכשיר גנוב אולי למה הבנתי שאם הוא גנוב אני לא יכול להשתמש באקונט אצל אפל. האם האקונט באמת כזה נצרך? או שיש דרך להשיב סיסמא שלו או משהו למה גם אם הוא לא גנוב אולי מישהו פתח על המכשיר משתמש כבר ולא יהיה לי גישה אליו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! [glow=red,2,300][/glow] לפני כשבוע קניתי את sansa e250 המכשיר עצמו פשוט מדהים רק רציתי לדעת משהו אחד. כשאני מכניס שירים למכשיר בתיקיה בשם כשלהו (לדוגמא: shonot) במחשב מופיע לי התיקיה. כשאני מפעיל לאחר מכן את המכשיר ואני מגיע לאיזור המוזיקה לא ניתן לראות את התיקיה שייצרתי. מישהו יודע איך לגרום למכשיר להראות את התיקיה ולא לנגן לפי זמר / אלבום / סוג שיר וכו'...? בתודה מראש עדי.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
האם חברות הסלולר יכולות לדעת איפה אנחנו נמצאים בכל זמן נתון בזמן שהטלפון עובד? חייבים להתחבר ל GPS או לקיים שיחה? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי שאלה - יש לי מוטורולה אטריקס - אנדרואיד 2.2. רציתי לדעת האם זה אפשרי לשלוח מהמכשיר מסמכים להדפסה, כגון מיילים PDF וכו'.. ניסיתי להוריד כל מיני תוכנות מהמרקט אבל אף אחת לא מצליחה לבצע זיהוי של המדפסת. אני מחובר עם המכשיר ב - WIFI לרשת הביתית שלי, בה קיימות 2 מדפסות בשיתוף. האם זה בעיה תוכנתית? אנדוראיד? הגדרות מדפסת? שיתופיות וכו'? תודה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נוקיה 6680, בזמן הקרוב אני הולך לקחת לעצמי את ה N82, ולמכור את המכשיר הישן. הייתי רוצה שכאשר אני המכור את המכשיר הישן לא ישארו שם שום קבצים ששיכים לי, את ערכות הנושא התמונות והמוזיקה שלי אני המחק ללא שום בעיה. רציתי רק לדעת האם אני לא שוכח משהו? למשל בזמנו עשיתי גיבוי של המכשיר לכרטיס זיכרון ואני לא רואה שום אופציה למחוק גיבוי זה. כמו כן הייתי רוצה לדעת האם מספריי הטלפון שלי נמצאים על כרטיס ה Sim או על זיכרון המכשיר ואם הם רק על הזיכרון של המכשיר איך אני מעביר אותם לsim ומוחק אותם מזיכרון המכשיר. *אני דיי בטוח שיש עוד דברים שאני שוכח למחוק או שיש דרך יותר פשוטה פשוט לאפס את כול המכשיר, איך אני עושה זאת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בשביל ..להכניס לאייפוד דברים או להוציא ממנו מידע ... בעזרת אייטונז כמובן ..האייטונז נכנס למצב של טעינה עכשיו עם אני רוצה להכניס משהו והבטריה מלאה או ממש כזה קו אחד ירד שזה בכלל לא נורא ואז זה מתחיל להטעין את האייפוד זה שוחק את הבטריה ..מנסיון של בטריות כאלה ..המכשיר חדש ולכן אני חושש עלה לי הרבה כסף ... אממ מה אפשר לעשות בנידון העם אפשר לעשות שהוא יטעין אותו באופן ידני הכוונה יבש רשותי ולא אך שאני מתחבר ל usb כל פעם ? שמטענים מכשיר כזה בשביל לא לגמור את הבטריה צריך ..לחכות שהיא תיגמר כמאט ואז להטעין אותה ולי היא לא נגמרת כי תמיד יש לי מה להכניס לאייפוד וכל פעם זה מטעין קצת זה יהרוג לי את הבטריה מה אתם אומרים ?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי אייפון 4, ולפעמים אני נתקל בבעיה שאני צופה בסרטון ביוטיוב, ואז פתאום מופיע לי מסך ירוק, ואז אני צריך לחזור לחזרה לתפריט הראשי להיפטר ממנו. בנוסף גם לפעמים באפליקציה מסויימת אין לי סאונד, ועל מנת לפתור זאת, עלי לכבות ולהדליק חזרה. מקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 49 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני מכיר שיש שניים, האחד רסיסטיב שעובד כנראה לפי מיטב הבנתי על סגירת מעגל בין שני חומרים בעלי התנגדות גבוהה. והשני הוא הקפסטיבי שלמיטב הבנתי תלוי בלחות, כלומר מגע אצבע יעבוד ומגע פלסטיק לא. (אני יודע שהפשטתי את העניינים פה אבל זאת לא השאלה). השאלה שלי היא כזאת, הזמנתי את מכשיר הפליים החדש של איינול שאמור להגיע אלי בשבועות הקרובים ואני מעוניין לרכוש לו סטיילוס. המכשיר מגיע עם מסך קאפסטיבי. האם אני יכול להשתמש בו בעט סטיילוס ואם כן איזה סוג של עט סטיילוס (אם בכלל יש להם סוגים), ועל מה אתם ממליצים במחיר של עד 15 דולר?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לי כרגע חבילה של אורנג + 5 גיגה ואני רוצה לעבור ל 012 ששם זה הרבה יותר זול השאלה אם בפועל זה אותו דבר ? או שאורנג נותנת ל 012 את התשתית הכי מעפנה שלה ותהיה לי בעיה של קליטה ? כי באורנג הכול מצויין ככה גם לגבי וואלה נט / איכות התשתית וקו הטלפון שלהם טובה כמו פלאפון ? לא יהיה הבדל באיכות ?
-
- 1 תגובה
- 6.7k צפיות
-
-
[table][tr][td] הייתי עד לפני כמה ימים בהוט מובייל ועברתי לגולן טלקום,האם ברגע שארצה לחזור להוט מובייל אוכל לעשות שיש חוזר בסים שלהם? או שאצטרך לקנות שוב סים חדש?[/td][/tr][/table]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-