עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by מר שאלה 2007,

יש פלפונים אם איכות סאונד טובה? אם כן יש לכם דוגמאות לראות לי בלינק או שם לחות תודה D:

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by QQQ,

אם אני קונה אייפון מרשת כלשהי (אורנג', פלאפון, סלקום) יש להם דרך כלשהי לדעת שפרצתי את המכשיר אם אני פשוט עושה RESTORE? אני שואל כי הבנתי שזה עושה בעיה לאחריות אם יש בעיה למכשיר ופרצת אותו. בקיצור יש מה לדאוג? תודה אה, ולכל אלה שהמילה פריצה ישר מזכירה להם פיראטיות - הזהו שלא. אני דווקא רוצה לפרוץ יותר במטרה למשל להתקין דרייבר של מקלדת BLUETOOTH כדי לעבוד עם האייפון ושאר מודיפיקציות ולא כדי להוריד 200 אפליקציות שעולות כסף

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by AmitMa,

לא מצאתי פורום שמעסק במכירות אז נראה לי שזה המקום הכי מתאים... רציתי לדעת איך בדיוק זה עובד, איך הולך המשלוח, איך משלמים וכו'. ואם לדוגמא אני רוצה לקנות פלאפון, איך אני יודע שהוא יתאקלם נכון בארץ הקודש? תודה...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Combine,

בחיפושי אחרי נגן נייד שיוכל בעיקר להראות לי סרטים באיכות טובה, ומסך איכותי - הגעתי למסקנה שאני כנראה יקנה את הIaudio A3 60GB (אני עדיין פתוח להצעות אם יש לכם נגן אחר להציע לי (כבר החלטתי לא ללכת על ארקוס, אני לא מעוניין להתסבך עם כל מיני תוספים בשבילו..)) עכשיו לפי מה שהבנתי בארה"ב הוא יעלה לי בערך 400$, אבל עדיין יש לי שתי שאלות שקצת מטרידות אותי - 1. נגיד ונהרס לי המכשיר בארץ, אני פשוט הולך לחנות של אותה חברה שקניתי בחו"ל והם יתקנו לי? (כל עוד יש אחריות כמובן..) 2. נגיד ויהיה לי סרט על המחשב , בלי כתוביות מובנות, ואני פשוט יכניס אותו לנגן שלי, ובייחד איתו אני יכניס כתוביות בדיוק באותו שם , אני יוכל לראות עם כתוביות על הנגן? (כמו שנגיד צורבים לDVD סרטים ורואים אותם עם כ…

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by iurkin,

שלום, אשמח אם מישהו עם ניסיון בקניית אפליקציות בגוגל פליי יענה לי על שאלה שיש לי. האם יש עמלה בנוסף למחיר האפליקציה בכל רכישה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by ofir_16,

היי אני עומד לקנות מכשיר נוקיה '6230i כמובן יד שניה.. עכשיו הבעלים כמובן טוען שהוא במצב מצויין, אבל האחריות עליו פגה.. כשאני בא לקנות מה אני יכול או צריך לבדוק במכשיר לראות שבאמת הכל תקין והוא לא יתפגר לי ברגע שאני חוזר הביתה. )-:, מן הסתם אני אבדוק את הסים שלי ואראה שהוא מוציא ומקבל שיחות, מה מעבר לזה? תודה מראש אופיר

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by Mr. 24,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות את הנגן Sansa e260 4GB, ורציתי לברר אם מישהו מכיר את הנגן והתנסה איתו - ויכול לתת לי חוות דעת. הדבר שהכי חשוב לי בנגן זה שיהיה לו איכות סאונד טובה מאוד, ושיהיה נוח לשימוש. אני ממש לא צריך תמונות/וידיאו, הבעיה שהיום רוב המכשירים באים ביחד עם זה... אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת - אני אשמח. תודה רבה מראש. 8)

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by MODI,

יש שם מחירים מעולים אבל מה אני עושה בקשר לעיברית? איפה אפשר להוסיף עיברית במקשים ובתוכנה עצמה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני רוצה לקנות לרכב את המכשיר הזה... Pioneer DEH-P3000IB עכשיו לפי המפרט שלו כתוב. Bluetooth ע"י מתאם אני פשוט מאור רוצה שהרדיו דיסק שלי ישמש לי גם כדיבורית האם ע"י הוספת המתאם הוא ישמש אותי גם כדיבורית?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by crabrocket,

שלום הייתי למעוניין לקנות מכשיר סלולרי בארה"ב(שתואם כמובן לטכנולוגיה בארץ) ורציתי לדעת אם אני יכול בדרך כלשהיא לסדר שיהיה לו עברית בלי ללכת לחברה סלולרית ולשלם לה 100 שקלים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by Evyatar,

שלום. ראיתי באתר של אורנג' פירוט מחירים לגבי SMS\MMS למיניהם. אבל היה רשום שליחת MMS (אני רואה לשלוח תמונה) לכל הרשתות- 39 אגורות. עכשיו אני רוצה לשלוח לדואר אלקטרוני כדי להעביר את התמונה למחשב. האם ה39 אגורות תופס כאן? תודה. ולמה שאני בא לשלוח לדוא"ל שלי בוואלה הוא רושם לי בקשה שגויה?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  12. יש לי LG Ku990 ואוזניית בלוטוס H680 של מוטורולה איך אני יכול לישמוע מוזיקה דרכה מהמכשיר? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by omri_ro,

יש לי רשימה (די ארוכה)של שירים שתייגתי האם יש דרך לייצא את המידע הזה ושמור את הרשימה?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  14. Started by ran1809,

טוב אז ככה השבוע קניתי GPS MIO C320 עכשיו קיבלתי אותו עם IGO-8 עכשיו לפי מה שאני יודע או לא יודע...צריכה לבוא עם המכשיר גם התוכנה המקורית שלו של miomap זה נכון או שהם מוציאים אותה ..?! תודה רן

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  15. מישהו יודע כמה עולה להחליף את המסך בפלאפון הזה? הוא שבור ולא רואים כלום.. זה דחוף לי מאוד אז אני יודה מאוד לעוזרים

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  16. בבעלותי נגן zen vision שקניתי בחו"ל (30 ג'יגה). יום אחד הנגן החליט לשבוק חיים הלך ההארד דיסק אז ככה שאין לי מה לעשות ואני צריך לשלוח אותו לתיקון דיברתי עם איסטרוניקס והם רוצים שאני אביא את הנגן אליהם, אשלם 80 שקל על בדיקה ורק אז הם יגידו לי כמה יעלה לי להחליף לו את ההארד דיסק מישהו פה יכול להגיד לי כמה בערך זה יעלה לי כדי לדעת בכלל אם זה רלוונטי????

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  17. יש לי חבר טוב,שלא מוגבל בתקציב,ומתבלט נורא בין שתי האפשרויות. הוא מחפש את הדברים הבאים: 1.קליטה טובה בכל מקום. 2.סוללה שמחזיקה כמה שיותר זמן. אין לו דרישות מעבר לזה. לי אישית יש מכשיר אנדרואיד,ואין לי ניסיון עם IPHONE 4. הוא אדם מאוד טכנולוגי,ככה שאין לו בעיה לעבוד עם ביצוע ROOT,וכדומה. תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by ofeky1,

משום מה אני מחבר את את הכבל לDOK וטלפון לא מזהה לי אותו כאילו לא חיברתי לו כלום משהו יודע אולי זה קשור לגירסה של המכשיר שהיא 2.3.5 עם רוט או שאולי יש הגדרה שצריך לעשות לפני תודה!

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  19. מה שאני מתכנן לעשות זה לשדרג מאייפוד 20 GB ישן כזה (מהסדרה של הclickwheel האלה) לאייפוד 30 GB גרסה 5.5 וזה עולה 1099 ש"ח.. ואז גיליתי שרק אם אני אוסיף 150 ש"ח אני מקבל ממש אייחפוד אורגינל נורמלי בקופסה חדשה וכל זה ה1099 שקל שאמרתי עליהם לנפי זה רק אייפוד חדש,השאר לא מתחייבם על זה שהם חדשים (ככה אומרים לי) ויש לזה אחריות חצי שנה לעומת כשמוסיפים 150 ש"ח זה אחריות של שנה השאלה שלי היא האם זה אמין באמת לתת רק את ה1099 ש"ח ואז האייפוד באמת סבבה? חדש וכל זה.. כי אין לי צורך באוזניות חדשות וכבל העברה כי כבר יש לי הכל או אולי באמת לת את ה150 ש"ח שזה נראה לי קצת מפגר אבל אולי זה באמת הפיתרון הודאי היחידי בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  20. היי לכם היום החלפתי מכשיר מסוג גלקסי 3 על נוקיה לומיה 920 והוספתי לבן אדם 600 שקל ונסעתי אליו מבאר שבע למעלה אדומים עד כאן הכל בסדר הבן אדם קיבל את המכשיר שלי אם כרטיס זכרון 16 גיגה ונתן לי את הלומיה 920 צבע צהוב ואת הקופסא של המכשיר אני בדקתי שמספר imei תואם שהכל היה בסדר לחצנו ידיים והלכתי אחרי 3 שעות אבא של אותו בן אדם מתקשר אלי ומתחיל לאיים עלי שאם אני לא יחזיר לילד שלו את המכשיר הוא ינתק את המכשיר דרך יורוקם כי הוא עובד שם רציתי לדעת אם זה אפשרי שהוא ינתק לי את המכשיר אין בכוונתי להחזיר את המכשיר שום דבר לא נעשה בלחץ ובכפייה יש מצב שהוא יוכל לנעול לי את מספר ה imei דרך יורוקום אפילו אם המכשיר והקופסא + תעודת האחריות שלו אצלי?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. יש לי נגן של sandisk sansa c250 ורציתי לדעת היכן טעיתי שאנני רואה את הספריות שפתחתי בנגן? חברתי למחשב את הנגן והמחשב זיהה אותו ככונן חיצוני (כמו Diskonkey) ובכונן פתחתי סיפריות לפי סוגי מוזיקה ולכל סיפרייה הכנסתי את השירים המתאימים, אך בנגן אנני רואה כלל את הסיפריות שפתחתי, יש רק אפשרות לראות בכלליות את כל השירים. כמו כן תעזרו לי למה את רוב שמות השירים אני רואה כמו שצריך (עברית/אנגלית) וחלק מהשירים מוצגים לי כמספרים בלבד. אנא עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  22. נמחק

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום, מעונין בטאבלט לפחות 10", מסך איכותי-חובה. המטרה היא להראות עבודות וידאו ותמונות בפגישות עם לקוחות (לוידאו אני מחבר רמקול חיצוני). מעולם לא עבדתי עם אנדרואיד. יצא לי לקרוא קצת מידע בנושא, וקניתי מהארץ SANEI N10 ליבה כפולה 3066 מהירות 1.6 ב 1000 שקל. בתוכנה ANTUTU הוא נותן 11,219 . זה נחשב טוב? רואים בו מעולה למרות שהוא 1280*800 , הרמקול שלו חלש מאוד ומאכזב (בהשוואה לטבלט 7 של 50$ שיש לאחי). הבעיה העיקרית היא שהוא לא מזהה רשת של האיפון שלי (נקודת גישה) גם ממרחק 0 (טאבלט של 50$ מזהה אותה בקלות). (אולי בעיה ספציפית?) זה דבר חשוב לי מאוד. אני יכול להחזיר אותו ולקנות משהו אחר מחו"ל. ראיתי שיש רזולוציות גבוהות יותר למסך כמו 4K, או 1920*1200- השאלה אם זה מרשים יותר בוידא…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום. אני מודע לכך שהשאלה הזאת הזויה. האמת? לא מצליח לחשוב על מקום אחר לשאול את השאלה הזאת, והפורום הזה תמיד מהווה עזרה. סבתא שלי, שתזכה לחיים ארוכים וטובים, אוהבת להאזין לרדיו. הרדיו שלה שבק. היא צריכה חדש. אני מחפש משהו בסיסי, זול, שמתאים אולי למבוגרים. המון תודה!!!

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  25. Started by shibie,

אהלן חברה, רציתי לשאול אם יש נגנים יותר איכותיים מבחינת הסאונד משל חברת cowon-iaudio ? תודה..

• 2 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.