גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מהו הגודל המקסימלי של כרטיס הזיכרון שאני יכול לשים בו ???... כתוב בהרבה אתרים 1 גיגה ... אבל לפעמים גם כתוב 2 גיגה ...
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אם אני קונה אייפון דור שלוש עם עברית, כשאני מעביר אליו שירים דרך אייטיונס עם שמות קבצים וגם טאגים בעברית, אני אראה אותם במכשיר בעברית בצורה חלקה, לא מהופך ולא בג'יבריש? ועל הדרך, חייבים להשתמש באייטיונס כדי להעביר אליו קבצים?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים עדכון, אישרתי, התקנתי והתברר שזה אנדרויד 4.1.1 . אחרי זה ראיתי שהרבה אנשים עם s3 קיבלו עדכון 4.1.2 . ניסיתי גם דרך הטלפון לבדוק וגם דרך kies , הוא כותב שהגרסה שלי 4.1.1 היא הכי עדכנית. למה? זה קשור למפעילה? אני בהוט מובייל אבל קניתי את המכשיר בחנות פרטית.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מכשיר נוקיה מחו"ל , מה שאומר שהוא לא יכול לעדכן בחברת סלולר ישראלית את המכשיר שלו. השאלה היא איך הוא מעדכן את המכשיר שלו ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את המכשיר שלי דרך העדכון תוכנה של סמסונג אבל זה רושם לי כשאני מתקין את השדרוג שיש שגיאה משו. יש לי רוט למכשיר והבנתי שאי אפשר ככה לשדרג דרך העדכון של סמסונג כי יש לי רוט... אז רציתי לשאול איך אני יכול בכל זאת לשדרג את המכשיר שלי לגרסה מתקדמת יותר...? אולי איזה קובץ שמתקינים וזה משדרג או משו? בגרסה של האנדרואיד כרגע היא 4.0.4 אני רוצה לשדרג לגרסה הכי חדשה אז מה עלי לעשות? *אני מוסיף תמונה של פרטי הגרסה של הפלאפון*
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי פלאפון nokia6280 והוליום שם די חלש ואמרו לי שיש תוכנה שיכולה להגביר אם עוצמת הוליום מישהו יודע איפה אני משיג אותה או מוריד אותה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שמעתי שיש ל v6- בלוטוס סטריופוני, ואם למשל אני רוצה להעביר שירים מחבר שיש לו בלוטוס רגיל אז אני לא יוכל? ביום חמישי אני מקבל את הפלאפון אז אני רוצה לדעת ,תודה.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני שונא את הצלילים שיש בפלאפון הזה ומה שאני בעצם שואל זה שהאם אפשרי לשנות את הצלילים והצילצולים למה שאני רוצה(SMS) ואם כן איך...תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש פלפונים אם איכות סאונד טובה? אם כן יש לכם דוגמאות לראות לי בלינק או שם לחות תודה D:
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אם אני קונה אייפון מרשת כלשהי (אורנג', פלאפון, סלקום) יש להם דרך כלשהי לדעת שפרצתי את המכשיר אם אני פשוט עושה RESTORE? אני שואל כי הבנתי שזה עושה בעיה לאחריות אם יש בעיה למכשיר ופרצת אותו. בקיצור יש מה לדאוג? תודה אה, ולכל אלה שהמילה פריצה ישר מזכירה להם פיראטיות - הזהו שלא. אני דווקא רוצה לפרוץ יותר במטרה למשל להתקין דרייבר של מקלדת BLUETOOTH כדי לעבוד עם האייפון ושאר מודיפיקציות ולא כדי להוריד 200 אפליקציות שעולות כסף
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום שמעסק במכירות אז נראה לי שזה המקום הכי מתאים... רציתי לדעת איך בדיוק זה עובד, איך הולך המשלוח, איך משלמים וכו'. ואם לדוגמא אני רוצה לקנות פלאפון, איך אני יודע שהוא יתאקלם נכון בארץ הקודש? תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחיפושי אחרי נגן נייד שיוכל בעיקר להראות לי סרטים באיכות טובה, ומסך איכותי - הגעתי למסקנה שאני כנראה יקנה את הIaudio A3 60GB (אני עדיין פתוח להצעות אם יש לכם נגן אחר להציע לי (כבר החלטתי לא ללכת על ארקוס, אני לא מעוניין להתסבך עם כל מיני תוספים בשבילו..)) עכשיו לפי מה שהבנתי בארה"ב הוא יעלה לי בערך 400$, אבל עדיין יש לי שתי שאלות שקצת מטרידות אותי - 1. נגיד ונהרס לי המכשיר בארץ, אני פשוט הולך לחנות של אותה חברה שקניתי בחו"ל והם יתקנו לי? (כל עוד יש אחריות כמובן..) 2. נגיד ויהיה לי סרט על המחשב , בלי כתוביות מובנות, ואני פשוט יכניס אותו לנגן שלי, ובייחד איתו אני יכניס כתוביות בדיוק באותו שם , אני יוכל לראות עם כתוביות על הנגן? (כמו שנגיד צורבים לDVD סרטים ורואים אותם עם כ…
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו עם ניסיון בקניית אפליקציות בגוגל פליי יענה לי על שאלה שיש לי. האם יש עמלה בנוסף למחיר האפליקציה בכל רכישה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי אני עומד לקנות מכשיר נוקיה '6230i כמובן יד שניה.. עכשיו הבעלים כמובן טוען שהוא במצב מצויין, אבל האחריות עליו פגה.. כשאני בא לקנות מה אני יכול או צריך לבדוק במכשיר לראות שבאמת הכל תקין והוא לא יתפגר לי ברגע שאני חוזר הביתה. )-:, מן הסתם אני אבדוק את הסים שלי ואראה שהוא מוציא ומקבל שיחות, מה מעבר לזה? תודה מראש אופיר
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות את הנגן Sansa e260 4GB, ורציתי לברר אם מישהו מכיר את הנגן והתנסה איתו - ויכול לתת לי חוות דעת. הדבר שהכי חשוב לי בנגן זה שיהיה לו איכות סאונד טובה מאוד, ושיהיה נוח לשימוש. אני ממש לא צריך תמונות/וידיאו, הבעיה שהיום רוב המכשירים באים ביחד עם זה... אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת - אני אשמח. תודה רבה מראש. 8)
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש שם מחירים מעולים אבל מה אני עושה בקשר לעיברית? איפה אפשר להוסיף עיברית במקשים ובתוכנה עצמה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לרכב את המכשיר הזה... Pioneer DEH-P3000IB עכשיו לפי המפרט שלו כתוב. Bluetooth ע"י מתאם אני פשוט מאור רוצה שהרדיו דיסק שלי ישמש לי גם כדיבורית האם ע"י הוספת המתאם הוא ישמש אותי גם כדיבורית?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום הייתי למעוניין לקנות מכשיר סלולרי בארה"ב(שתואם כמובן לטכנולוגיה בארץ) ורציתי לדעת אם אני יכול בדרך כלשהיא לסדר שיהיה לו עברית בלי ללכת לחברה סלולרית ולשלם לה 100 שקלים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. ראיתי באתר של אורנג' פירוט מחירים לגבי SMS\MMS למיניהם. אבל היה רשום שליחת MMS (אני רואה לשלוח תמונה) לכל הרשתות- 39 אגורות. עכשיו אני רוצה לשלוח לדואר אלקטרוני כדי להעביר את התמונה למחשב. האם ה39 אגורות תופס כאן? תודה. ולמה שאני בא לשלוח לדוא"ל שלי בוואלה הוא רושם לי בקשה שגויה?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי LG Ku990 ואוזניית בלוטוס H680 של מוטורולה איך אני יכול לישמוע מוזיקה דרכה מהמכשיר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי רשימה (די ארוכה)של שירים שתייגתי האם יש דרך לייצא את המידע הזה ושמור את הרשימה?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
טוב אז ככה השבוע קניתי GPS MIO C320 עכשיו קיבלתי אותו עם IGO-8 עכשיו לפי מה שאני יודע או לא יודע...צריכה לבוא עם המכשיר גם התוכנה המקורית שלו של miomap זה נכון או שהם מוציאים אותה ..?! תודה רן
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה עולה להחליף את המסך בפלאפון הזה? הוא שבור ולא רואים כלום.. זה דחוף לי מאוד אז אני יודה מאוד לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בבעלותי נגן zen vision שקניתי בחו"ל (30 ג'יגה). יום אחד הנגן החליט לשבוק חיים הלך ההארד דיסק אז ככה שאין לי מה לעשות ואני צריך לשלוח אותו לתיקון דיברתי עם איסטרוניקס והם רוצים שאני אביא את הנגן אליהם, אשלם 80 שקל על בדיקה ורק אז הם יגידו לי כמה יעלה לי להחליף לו את ההארד דיסק מישהו פה יכול להגיד לי כמה בערך זה יעלה לי כדי לדעת בכלל אם זה רלוונטי????
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי חבר טוב,שלא מוגבל בתקציב,ומתבלט נורא בין שתי האפשרויות. הוא מחפש את הדברים הבאים: 1.קליטה טובה בכל מקום. 2.סוללה שמחזיקה כמה שיותר זמן. אין לו דרישות מעבר לזה. לי אישית יש מכשיר אנדרואיד,ואין לי ניסיון עם IPHONE 4. הוא אדם מאוד טכנולוגי,ככה שאין לו בעיה לעבוד עם ביצוע ROOT,וכדומה. תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-