גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן רכשתי את ה-samsung z500 והכיתוב של ה-il orange משגע אותי, הכיתוב נמצא במסך הראשי ואני לא מצליח להורידו. עשיתי חיפוש בפורום על הנושא הזה ולא מצאתי שם פיתרון לבעיה שלי, שלחתי את המילה "nicon" למספר 999 ונשלחה אלי הודעה בחזרה אבל ה-samsung z500 לא תומך בסוג הודעות כאלה. מישהו מכם יודע אולי איך אפשר להוריד את הכיתוב הזה במכשיר הסלולרי שלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום היה לי בעיות של חוסר קליטה וניתוקים החלפתי רום ל firefds באתר הזה http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html לאחר החלפת הרום יש לי זלילה הרבה יותר גבוהה של הסוללה גם לפני התחסלו לי הסוללות מהר ועכשיו אפילו יותר מהר האם מישהו מכיר פה רום מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא טיול (יוצא לטיול לבד). הנגן יהיה תקופות ארוכות ללא חיבור למחשב ככה שאני צריך זכרון גדול (לפחות 32 ג'יגה) שיחזיק את מרבית המוזיקה שלי. הוא צריך להיות בעל סוללה המחזיקה לפחות כמה עשרות שעות, בעל חיבור טעינה סטנדרטי (כדוגמת miniusb וכדומה, אני הולך להטעין אותו דרך מטען סולארי). רצוי שיהיה עמיד, אך אני לא מתכוון להשליך אותו מגבהים או לצלול איתו. אבל מאוד חשובה האמינות של המכשיר, שלא יתקלקל סתם ככה. קשה לי להגדיר תקציב כי אני לא יודע מה מחיר של מוצר סטנדרטי עם הדרישות שלי, אבל אני אקבע את הגבול בינתיים על 1000 ש"ח, אבל רצוי לא להגיע לזה אם אפשר, ומצד שני אם אין ברירה, אפשר יהיה לחרוג.. תודה! סטס.
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אייסר משיקה את ה-Swift 7 המרשים שלה, שמספק פרופיל בעובי של פחות מסנטימטר במחיר פרימיום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! למישהו יש מושג עם איזו תוכנה ניתן לנווט במפות המזרח הרחוק ע"י GPS במכשיר POCKET PC? כידוע לארץ ולאירופה אפשר להשתמש בIGO ואילו לארה"ב בDESTINATOR... אשמח על כל עזרה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות לבחירת טאבלט פשוט לילד. 1) Archos 70b http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12017 2) Arnova 8 G3 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13326 3) Archos 80 G9 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13929 כרגע ההעדפה היא לArchos 80 G9. תודה,
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנאמנות ארוכת השנים שלי לנוקיה נגמרה :'( עברתי מ3100 ל V3X דעות ראשונות. זוועה, החרא לא זז ממשק איטי ומסובך לא נורא קניתי לי כרטיס של 1G והיום אחרי ההטענה שלו. MOD THE BITCH נראה מה הוא יכול לעשות אחרי שנוציא כל זכר מאורנג' מהמכשיר דיווחים בהמשך התחלתו של יומן 23:16 27.9.06 - אחרי המון סבל וניסיונות להתקין את התוכנות של מוטורולה ותוכנות P2K אני חושב שהצלחתי, זוועת עולם, כלל כך הרבה עבודה בשביל להתקין פלאפון!??!?! WTF. לא נורא, אני עוד ירוק, הפלאפון יפחד ממני. כרגע אחרי התקנת Motorola Phone Tools התוכנה מבצעת עדכון (לפחות את זה הוא עושה לבד) . עדכונים בהמשך 23:37 27.9.06 - הוא עידכן את עצמו, ועכשיו לזוועה. אני חייב לשנות את כל רשימת הטלפונים שלי כי זה השתגע (ב…
-
- 31 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
כשיצרתי איש-קשר חדש וגם אירוע לוח-שנה חדש, רק האירוע היה מיסתנכרן לג'ימייל ואת את איש-הקשר החדש מצאתי ב-CONTACTS של האאוטלוק....אז פתרתי הבעייה, (בערך...), ביצירת האירוע בסמארטפון LG-OPTIMUS-L3 שלי עם האנדרואיד, יש שורת תיבת-דואר שהיה בה shaulXXXX@gmail.com, החלפתי לאופצייה השנייה "טלפון" ועכשיו גם אירוע חדש וגם איש-קשר חדש מיסתנכרנים שניהם לאאוטלוק.... הבעייה עם האאוטלוק היא, שכדי לסנכרן צריך להפעיל את תוכנת הגיבוי/שיחזור LG-PC-SUITE ואז יש סינכרון, זה לא כמו הג'ימייל שמיסתנכרן לבד.... אבל זה לא פותר את בעיית הגיבוי של הדברים החשובים האלה....מה יקרה אם יתחרבן לי הסיסטמ ואני אשחזר גיבוי מלפני חודשיים?, כול אנשי-הקשר החדשים ותיזכורות ששמתי בחודשיים האחרונים ילכו לאבדון...…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אם תוכלו לתת לי קצת טיפים והפניה למדריכים אני אשמח. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מאיפה לרוב אתם מורידים שירים לנייד לאנדרואיד? הכוונה לשירים באיכות שמיעה ממש מעולה וכפי שהם באים במקוריות שלהם כולל לדוגמא פתיחה בשירים שמדברים לפני שהשיר מתחיל להתנגן. באיזה אתרי טורנט פרטיים או שפתוחים לכולם או בכלל אתרים להורדת שירים, אני יכולה להוריד שירים לאנדרואיד ושלא חייב להוריד אלבום שלם ושזה נותן גם אופציות לחיפוש על פי שם שיר . ואם יש אלבום אז ניתן לבחור מתוכו איזה לינקים של שירים מסויימים להוריד. ניסיתי להוריד כמה אפליקציות ונגנים והם לא הכי היו נוחים לשימוש עבורי ולא אהבתי את האיכויות של השירים שם וגם ברובם ניתן רק לשמוע ולא להוריד. איכויות ההורדה של יוטיוב גם לא הכי טובות וגם לא ההורדות שגוגל נותן שסתם רושמים בחיפוש את שם השיר . …
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני בארצות הברית עכשיו ורוצה לחזור עם נגן MP3. אני מחפש המלצה לאחד שיכול להציג שמות של שירית בעברית. מעבר לזה אם תהייה לו אפשרות לחיבור אוזניות אל חוטיות זה יהיה בונוס ענק. ממה שאני רואה הנגנים של סמסונג נראים ממש חמודים, מישהו יודע משהו על התמיכה שלהם בהצגת שמות שירים בעברית? התקצב הוא בין 100 ל-300 דולר. תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. שבוע הבא מגיע הנקסוס 4 שלי. האם השירותים שאורנג' מספקת, ultranet ו HDVoice מתעדכנים אוטומטית? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
"מערכת ההפעלה מבית גוגל עברה לראשונה בפופולריות שלה את סימביאן, מה שהופך אותה למובילה בעולם" [מדובר כמובן על סמארטפונים]. "מהפך בעולם מערכות ההפעלה הסלולריות. ברבעון האחרון של 2010 עברה לראשונה מערכת ההפעלה אנדרואיד מבית גוגל את נתח השוק של מערכת ההפעלה סימביאן בה משתמשת נוקיה. 32.9 מיליון מכשירים עם אנדרואיד נמכרו ברבעון הרביעי של 2010, מה שהופך את אנדרואיד למערכת ההפעלה הפופולרית ביותר בשוק הסלולר כיום – מעמד אותו חוזים האנליסטים מזה זמן. כבר לפני מספר שבועות העריכה חברת המחקר Canalys, שמפרסמת נתונים אלו היום, כי אנדרואיד תמשיך לצמוח בקצב מהיר יותר ממתחרותיה ב-2011, זאת למרות הגעתו של מכשיר האייפון לרשת ורייזון האמריקאית וניסיונותיה של נוקיה להשיק מכשירי מגע חדישים ומשו…
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות סמארטפון עם אנדרואיד, ומסך LCD / IPS / כל דבר שלא כולל את המילה "AMOLED". דרישה נוספת היא שיהיה חריץ ל micro sd במקרה שהזכרון הפנימי לא יספיק לי. התקציב לא ממש משנה, אני מחפש מכשיר טוב. דבר נוסף: המכשיר יירכש בארה"ב. על מה תוכלו להמליץ? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נכון שיש את השעון עצר (לא טיימר!!!) בסמארטפון, אבל אני רוצה כזה עם צג דיגיטלי לשולחן, שמיועד רק לזה...בלי תוספות, למדוד זמן של עבודה אשמח אם למישהו יש הצעה לאחד כזה בזול, כי מה שמצאתי עד עכשיו היה די יקר, נ.ב. לא מעוניין באפליקציות במחשב!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות, קודם כל ברצוני להתנצל אם לא מדובר בפורום המתאים, פשוט לא מצאתי אחד שאני חושב אותו למתאים יותר. אז ככה - הH10 שלי לא בדיוק מתפקד כמו שצריך, הגלגלת שלו יורדת כל הזמן למטה וזה בהחלט הופך את השימוש בו למתיש(שלא לציין את העובדה כי אני לא יכול בגלל זה להשתמש בRockBox כי RockBox לא יכול לקלוט יותר מInput אחד בו זמנית ולכן הסמן פשוט יורד כל הזמן בלי אפשרות למשהו אחר..). לכן רציתי לתקנו, לצערי נגמרה לי האחריות לפני בערך חודשיים, והיא בכלל הייתה אחריות "בין לאומית"(גם לא בטוח, קניתי את המכשיר בארה"ב). פניתי לשתי חנויות מחשבים: ארקדיה ובאג. בארקדיה אמרו לי כי הם שולחים את הנגן להונג קונג למעבדות של iriver ואז אני אמור לקבל מiriver אימייל שמפרט את התקלה, האם היא ברת תיקו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה : *האם איפון 4 יכול להוציא שיחות עם 2.5G SIM - {חתוך כמובן} *וכיצד זה משפיע על האיפון אם כן זה פועל {חוץ מרשת 3G של השיחות שלא ניראה לי שכזה כזה משנה התדרים -תקנו אותי אם כן ומהירות גלישה ברשת סלולרית} תודה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו ממכם משתמש בזה האם זה נוח?? ברמת העקרון אני רוצה שהכל יהיה במחשב. אני רוצה לשרטט עם העט עכבר גרפים פשוטים וטבלאות פשוטות ובוורד לכתוב את המלל של השיעורים. למישהו יש על עט עכבר להמליץ? או סתם לתת על זה דעה? תודה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש קורא ספרים אלקטרוני לספרים בעברית, יש לי מספר שאלות לחברי הפורום : 1. האם יש מבחר של ספרים דיגיטלים בעברית ? 2. איזה מכשירים תומכים בעברית ? מה הבדלים ביניהם ? 3. על איזה מכשיר אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות טאבלט שעובד על ווינדוס 8 במחיר של 3,000 ש"ח+-. אני ישתמש בו בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומשחקים לא יותר מדיי כבדים. הנה מה שאני מחפש בטאבלט מהכי חשוב להכי פחות חשוב: 1. שהסוללה בו תהיה הכי חזקה שאפשר למצוא, שיחזיק כמה שיותר זמן. 2. מפרט טוב, שיהיה אפשר להריץ משחקים בצורה טובה, משחקים לא יותר מדיי כבדים. 4. מסך כמה שיותר גדול. 3. עיצוב, כמה שיותר יפה מגניב ונוח ככה טוב יותר. אני לא מבין בכלל בטאבלטים, מה נחשב היום טוב או לא טוב, אני יצטרך כמה המלצות שתואמות את מה שציינתי ואני ישווה ביניהם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה על מכשיר מבוסס אנדרואיד, טוב ופשוט עם מסך קטן כמה שיותר. חשבתי בכיוון של xiaomi 5A עם מסך "5. איך הוא? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני חושד שהסוללה שלי נגמרת מהר מהרגיל אבל אין לי כל ניסיון עם סמארטפון אחר לכן אני בדילמה וחשבתי אולי מישהו יוכל לעזור לי כאן ולכן הנה כמה דוגמאות לשימוש שלי במכשיר ורמות השימוש בסוללה: משחקים ושימוש כבד - 6 שעות לכל היותר והפלאפון נכבה מצב המתנה - 14 אחוז ב 7 שעות ללא כל עדכון או משהו אני יכול לגלוש באנטרנט דרך WIFI ולראות כל 3 או 4 דקות אחוז יורד האם נראה לכם שמשהו לא תקין או שזה נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום חברים עדכנתי לפני שלושה ימים את הגרסה לטלפון שלי, של אשתי ובן דודה שלי. בהתחלה היה מצוין אך מאתמול הטלפון שלי מתחמם בטירוף, נתקע ולא מגיב ומגיעי עד למצב של הפעלה מחדש באופן עצמאי.. השאלה היא האם נתקלתם בזה ומה אפשר לעשות? זה ממש מתסכל
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ממישהו שכתב את זה בפורום אחר שאני מכירה ומה שהוא אומר נכון כי גם לי הוא עשה את זה. זה מספר חודשים שאני שם, וכל פעם התאריך משתנה, רמי מוחק פוסטים שלא נראים לו כגון: מחירים של המכשיר שיש בארץ - זה אסור = הוא מוחק. מישהו היום העלה דיון שלא נראה לו שבזמן הקרוב נראה את הגלאקסי - זא עוד כמה חודשים.. "הוא מחק לו את הפוסט וכך הלאה. היום הוא מחק אותי מהקבוצת רכישה בגלל סרטון שיש ב WALL של השוואה של סמסונג מול lg ורואים שם שכאשר הבחור לוחץ על ה LG הוא תמיד מגיב , אבל כשהוא לוחץ על ה גלאקסי הוא לא תמיד מגיב לא בפעם הראשונה\שניה\שלישית. ורשמתי את זה ב WALL ושאלתי אם זה הגיוני, ואז שלח לי הודעה אתה אומר דברים לא נכונים ומטעה אנשים. גם אם הם יקבלו מכשיר מוזל, האם זה מצדיק את …
-
- 40 תגובות
- 5.1k צפיות
-