עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by pc34,

שלום לכם רציתי לדעת אם יש חברה סלולרית שלא דורשת כרטיס אשראי עם ספרות בולטות ואם יש דרך תשלום אחרת

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. יש לי אוזניית BT (MOTOROLA H500ומכשיר NOKIA 6120 (סימביאני), חיברתי והגדרתי את האוזנייה והכל פועל כמו שצריך. עכשיו, כל פעם שבתפריט BT בטלפון אני בוחר את האוזנייה אז הוא שואל אותי האם להפעיל את הBT בטלפון. איך אפשר לבטל את השאלה האידיוטית הזו ושהוא יפעיל את הBT באופן אוטומטי בלי להטריד אותי בשאלות דביליות/מיותרות?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by 111111,

האם כאשר אני מחבר נגן מסוג ZVM או ZVW של קריאטיב לטלויזיה ומפעיל סרט שנמצא על הנגן אני יראה את הסרט ברזולוציה ואיכות גבוהה כמו DVD לדוגמא או שאראה ברזולוציה נמוכה ובאיכות ירודה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by ofir38,

האם החלק הזה בקישור זהו פנאל שלם לסמסונג d500 סליידר? http://cgi.ebay.com/OZ-SEL-Samsung-D500-Black-Silver-Cover-Housing-Fascia_W0QQitemZ330117304168QQihZ014QQcategoryZ148303QQcmdZViewItem תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by efialon,

שלום לכולם. שאלתי היא האם אפשר להטעין את הנגן בעזרת השקע לחשמל של האיפוד. כלומר להכניס את השקע המטען של האיפוד לחשמל ובו לחבר את החיבור USB שמתאים לנגן. האם הפעולה הזו תקינה ולא תגרום בעיות כלשהם ל COWON? תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  6. קיבלתי בשעה טובה את ה- Galaxy S II שהזמנתי, ולפי נסיון קודם עם מכשירים חשמליים חיברתי אותו לחשמל לטעינה ראשונית של משהו כמו 10 שעות (עדיין לא עברו 10 שעות). ראיתי שהמכשיר כבר חצי טעון. השאלה שלי היא אם אני צריך לחכות את ה- 10 שעות או שבגלל שהוא כבר חצי טעון אחרי שהוא יסיים את הטעינה אני כבר יכול להתעסק איתו. קניתי אותו מחברה פרטית ולא אחת מחברות הסלולר בארץ. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Rubber Duckey,

אהלן, יש לי Iriver h340 מהארץ, אני אוטוטו עובר לקנדה. רציתי לדעת אם כדי לטעון אותו שם אני אצטרך לקנות טרנספורמטור או שאפשר יהיה לסתפק במתאם לשקע. תודה מראש, יאיר.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by omri_ro,

האם ישנה אפוציה שניתן להגדיר שכאשר מוסיפים אירוע ללא זמן ספציפי (נמשך כל היום) הוא יסתיר את זמן(משך) האירוע? שלא יראה את הטקסט "כל היום" בתמונה המצורפת [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  9. Started by QQQ,

יש לי כרטיס סים של אורנג' - ביג-טוק. איך אני בדיוק בודק כמה כסף נשאר לי בחשבון?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ofir38,

האם הכרטיס M2 והכרטיס הזה(מצורף קישור) אותו דבר ומתאימים לאותו דגמי פלאפונים של סוני אריקסון? http://cgi.ebay.com/SONY-1GB-MEMORY-STICK-PRO-DUO-For-PSP-Card-Reader-1G_W0QQitemZ170112127489QQihZ007QQcategoryZ18871QQtcZphotoQQcmdZViewItem

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by מגדל,

יש הבדל בין 4G X60 ל-4G רגיל? (הכרטיס זיכרון)....

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  12. Started by tobul,

טוב אז אני כנראה קונה את ה-N73 (מקווה שזו לא תהיה טעות)... הפלאפון מגיע עם זכרון מצחיק אז אני רוצה לקנות לו כרטיס זכרון... אז כמה שאלות... א- הכרטיס זכרון של ה-N73 הוא MINISD נכון? ב- האם צריך לקנות משהו עם מיהירות מיוחדת שעולה יותר כסף או מספיק כרטיס רגיל? ג- האם כמות הזכרון משפיעה על המהירות- זאת אומרת אם אני קונה כרטיס של 2 גיגה אז יש מצב שהוא יהיה איטי יותר מאותו כרטיס של 1 גיגה?(או להפך?) אממ זהו כרגע...תודה...

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  13. נכנסתי לאתר של גולן וראיתי את המבצע של קו שני ב-2 ש"ח (מבצע לשבועות שאמור להסתיים היום ב-7 בבוקר). בדף הראשי של האתר כתוב שהקו השני ב-2 ש"ח זה רק לתכנית בלי הגבלה ב-37 ש"ח עם 6GB (כלומר 39 ש"ח לשני הקווים), אבל למטה בחלק של החדשות, כשנכנסים לדף המבצע, כתוב בין היתר את המשפט הבא: ללקוחות המנויים תחת חבילות של קו ראשון ב- 37 ש"ח לחודש או 59 ש"ח לחודש או 99 ש"ח לחודש אז האם גם לתכנית של ה-59 ש"ח וה-99 ש"ח יש את האופציה של קו שני ב-2 ש"ח? כלומר 61 או 101 ש"ח לשני קווים?

• 1 תגובה
    • 5.7k צפיות
  14. האם המטען השולחני הזה יוכל להתאים לחיבורי החשמל בארץ? איזה כבל צריך לחבר אליו כדי שהוא יתחבר לחשמל? למישהו יש מושג? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by אוראל-ס,

יש לי את המכשיר של רשת פלאפון lg8300 ( ראו תמונה )http://img87.imageshack.us/img87/2419/lgvx8300gd2.jpg עכשיו היה אמור להיות בו אפשרות ל-Bluetooth אבל החברה חסמה את האפשרות הזאת בטענה שזה עשה להם בעיות במכשיר. במקום זאת הם אפשרו Bluetooth רק לאוזניה ולא לקישור בין מכשירים אחרים והעברת קבצים.. שהייתי ברשת פלאפון שאלתי בקשר לשידרוג תוכנה הטכנאי שלהם אמר לי שהחברה לא מתכוונת להביא בקרוב שידרוג תוכנה אבל אמר שאפר לפרוץ את החסימה שלהם דרך תוכנה או לא יודע מה... מישהו יודע על מה מדבור איך אפשר לעשות את זה..? שאני מפעיל בלוטוס פלאפונים מסוגלים לזהות אותי ואני אותם פשוט אין לנו אפשרות להתחבר אחד לשני...

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by danield51,

אני מחפש מכשיר עם מסך גדול לצפיה בסרטים (אני בצבא) עם חיבור של USB (אין לי כוח להתעסק עם דיסקים לכן DVD נייד לא בא בחשבון)

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  17. אח שלי זכה בהגרלה בחו"ל במכשיר דור 3 Nokia N80. הוא הלך לאורנג' במטרה שיעבירו לו כרטיס לדור 3 והם לא מסכימים בגלל שהם טוענים שמפני שהחברה לא תומכת בפלאפון אז הם לא יכולים להעביר אותו לדור 3. יש דרך כן להעביר את המכשיר לדור 3? הם לא מוכנים גם להעביר אותו תמורת סכום כסף כלשהו.. שזה מוזר. סך הכל לקוח של אורנג' שרוצה לעבור לדור 3 פשוט ממכשיר שלא נקנה אצלם. ודרך אגב, אולי זו דרך לעקוף את הדרישה המטומטמת של אורנג'. אם נגיד אני אקח את הפלאפון של אח שלי (שיש לי כבר דור 3) , ואח שלי ייקח את הפלאפון שלי, שהוא דור 3, וישים בו כרטיס דור 2 , אז האם הוא יוכל ללכת לאורנג' ולבקש לשדרג לו את הסים לסים דור 3?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

יש לי נוקיה N95 ומוגדר לו 5M ברזולוציה הכי גבווה הבעיה שכול קובץ יוצא 500 530 KB שזה ממש לא נראלי 5 M כמה צריך לתפוס למונה ב 5 M

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את הנגן הזה והמסך שבור אני ידוע להפעיל שירים רק רציתי דלעת איך אני יודע אם האוקולייזיר על מצב רגיל או שהוא מכווןון על שמהו אחר?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by Avivf88,

ידידה שלי קנתה את הנגן, האמת הוא אחלה יחסית למחיר הזול שלו, הדבר היחידי שמפריע קצת זה המערכת הפעלה שלו, יעני, התפריטים דיי לא נוחים, רציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף אותם במשהו נוח יותר על ידי התקנה של משהו על הנגן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gal,

רציתי לדעת האם יש מגבלה של 199 שירים בקבוצת "כל השירים",פשוט ניסיתי להעביר כמה שירים והוא נתן לי רק עד 199 כלומר כשעשיתי "רענון ספריית המוסיקה" (אחרי שהעברתי את השירים לזכרון של הכרטיס)הוא לא העביר לי את כל השירים.האם צריך לצור עוד תיקייה ולהכניס לשם את שאר השירים? ראוי לציין שאין שום בעיה עם מקום בכרטיס,יש עוד המון מקום. אשמח לעזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה מצאתי את הנגן הזה והמסך שלו שבור השאלה שלי אם יש אפשרות לתקן את המסך ואם כן כמה יעלה לי?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  23. האם ישנה דרך כלשהי (או באמצעות שידרוג גירסה או לא יודע מה) שאפשר יהיה לשמור משחקים על כרטיס הזיכרון במקום על הזיכרון של הפלאפון ?! בקושי יש לי 4 משחקים בלחץ וזה נמאס לעשות רוטציה כל פעם של מחיקת משחקים יש אפשרות כזאת ? או שכנראה זה יישאר החיסרון הכי גדול של הפלאפון הזה..

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  24. שלום יש לי בלבקרי 9700, ויש לי מתאם usb שמכניסים אותו לשקע בקיר ואליו מחברים כבל Usb ואז אפשר להטעין איתו מכשירים. עכשיו אני מפחד שהוא מוציא מתחים גבוהים יותר או נמוכים יותר והוא יהרוס לי את המכשיר כי היא לא מקורי של בלבקרי, אני ארשום לכם את סוגי המתחים שהוא מוציא ואת סוגי המתחים שמטענים לבלקברי מוצאים(כפי שראיתי באיביי) ותגידו לי בבקשה אם יהיה בטוח להטעין אותו במתאם שיש לי. אז ככה, המתאם שלי מוציא את המתחים והזרמים הבאים: מתאם שלי: in 100-240 v ac 50/60 hz 150 mA out 5 DC 1 A הנתונים של המטען במיוחד לבלקברי: Input: AC 100V-240V 50/60Hz Output: DC 5V 500mA ההבדל הוא בmA - במטען שלי הוא 150 ובמטען השני הוא 500, האם זה מסוכן? מה זה mA בכלל? תודה רבה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  25. שלום, ברשותי יש SONY ERICSSON XPERIA ARC S והסוללה שלו היא BA750, מכיוון שהסוללה כבר כמעט הלכה אני מעוניין לרכוש סוללה חדשה. שמתי לב שבאתר הזה קיימת הסוללה אך רשום שהיא מיועדת למכשיר Xperia Arc LT15i XPERIA Pro X12 LT18 והסוללה הזאת נראית בדיוק כמו מה שיש לי, השאלה שלי האם היא תתאים גם למכשיר שלי? תודה רבה לעוזרים!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.