עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by iPsych,

הזדמנו לידי 3K ש"ח טבין ותקילין. בתור חובב גאדג'טים מושבע, התחלתי לחשוב מה לעשות איתם, אבל לא ממש מצאתי את הדבר ששווה להוציא עליו סכום כזה. כרגע יש לי Ipod Nano (בתור נגן), K610i בתור פלאפון. (שני ה"גאדג'טים" העיקריים). חשבתי על הרבה כיוונים, מצלמה איכותית (ומצד שני אני לא כזה צלם מדופלם שצריך מצלמה יקרה), iPhone (אבל הוא יוצא עוד הרבה זמן לשוק), WII (אבל הוא לא כזה זמין). כל האופציות פתוחות, וקרוב משפחה שלי נוסע מחר לארה"ב, אז זה גם פותח דלתות. אז אמרו לי- מה אתם הייתם עושים?

• 43 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by amit_amit,

שלום לכולם רציתי לדעת לאיזה נ גני אמ פי 3 חוץ מאייפוד יש אחריות בינ"ל... תודה עמית

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  3. Started by magafaim,

אני מחפש נגן MP3 לאחותי עם זיכרון של 512 או גיג'ה בעל אפשרות הרחבה עד 300 ככה מצאתי את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16304 מה אתם חושבים ?יש לכם נגן יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  4. אני מחפש נגן MP3 שייתן לי את איכות השמע הכי טובה שיש כרגע חשוב לי שיתמוך בקבצים כמו FLAC או WAV FLAC זה חובה...WAV לא חובה אין תקציב מוגדר לא צריך כלום חוץ מאיכות שמע לא סרטונים לא סרטים ולא כלום חובה לפחות 1 ג'יגה רצוי 4-10 תודה מראש לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by bneta1,

ראיתי כתבה שsandisk פירסמו עידכון עברית לנגן e200 שהוא לא שונה בהרבה מהe140 מישהו יודע אם אפשר להפעיל את הקובץ עידכון גם על ה140? הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3355344,00.html#n

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by p_q,

מחפש mp4+ספיקר עד 600 ש"ח מעל 1 ג'יגה תודה מראש...

7. עשיתי פורמט ל sansa m240 שלי, עכשיו הוא לא מזהה אותו טוב יכול להיות שהדרייברים ל USB היו בתוכו או משהו כזה, גם התקנתי קודקים חדשים של WMA10 הבנתי שזה עושה את הבעיה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by padirn,

שלום! יש לי iriver H10 20G מהגירסא האמריקאית אני חושב... (זה שפועל דרך ה windows media player) ואני לא יכול להעביר קבצי TXT, כל פעם שאני מנסה להעתיק לתיקיה של הTXT במכשיר אני מקבל הודעה שהוא לא תומך בקבצים מהסוג הזה.... מה שמוזר זה שבמחשבים אחרים אני כן מצליח להעביר קבצים כאלה אבל יש משהו שונה בקריאה של המכשיר... כשאני נכנס אליו דרך המחשב שלי אז הוא נותן לי קודם שתי תיקיות ראשיות אחת של מדיה ואחת של מוסיקה ובמחשב שלי זה נותן לי את כל התת תיקיות שיש בתוכן ביחד... אולי זאת הבעה? ניסיתי גם למחוק את התוכנת חומרה של זה ולהתקין אותה מחדש אבל זה לא עזר.... אני אודה אם תענו בהקדם האפשרי... תודה!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. צריך להיות מוכרז לפני 17 במרץ, ויתכן מלאי כבר במאי (לפני Iphone) http://www.dailytech.com/Gearing+Up+for+Microsofts+Zune+Phone/article6046.htm מייקרוסופט ממש רודפת אחרי אפל ;D

10. שלום לכולם קיבלתי במתנה מחשב כף יד IPAQ H3800 עליו מותקנת גרסת 3.0.11171 על המכשיר הייתה מותקנת תוכנת הנוייט דסטינטור 5.1 , המכשיר שלי החליט שהו מת פתאום ונאלצתי לעשות HARD RESET כמובן שהכל נמחק כולל תוכנת הניווט התמיכה בעברית וכו' דיסק ההתקנה שקיבלתי עם המכשיר אבד לי אז הייתי צריך לחפש באינטרנט גירסאות אחרות של התוכה כיום כבר קניתי גם כרטיס הרחבה אבל משום מה כל פעם שאני מתקין את התוכנה למעט דיסטנטור 3 המכשיר נותן לי הודעה כאילו קובץ ה SETUP חסר או שחסרים קבצים שלו , כמובן שניסית לפחות 10 גרסאות שונו וזה עדיין לא עבד, קיבלתי אפילו מחבר תוכנת IGO שכל מה שהייתי צריך לעשות להעתיק אותה לכרטיס הזכרון והפעיל משם אבל עדיין אותה בעיה ניסיתי להעביר את הקבצים ללא המרה אבל גם זה ל…

11. Started by volcane,

קניתי כרטיס זיכרון של קינגסטון. הטלפון לא מזהה אותו בשם, אבל מזהה את הגודל ועובד. כאשר אני מעביר שירים מהמחשב הוא מעביר אותם לכרטיס זיכרון, אך כאשר אני רוצה להתקין משחקים דרך הPC SUITE, היא לא נותנת לי. התוכנה מתקינה את זה על תיקיית: ישומים. ומתקינה אותם על הזיכרון של הטלפון עצמו, כך שנשאר לי רק 187KB למרות שיש לי את הקינגסטון שהוא 256MB. איך אני מגדיר את הקינגסטון כזיכרון ראשי ? מישהו יודע, איך אני מתגבר על זה ? תודה,

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  12. אני מחפש פלאפון זול, שיהיה בו MP3 חזק עם אפשרות להרחבה... מצאתי את המוטורולה E770 וזה דור שלישי.. עכשיו יש לי כרטיס של דור 2, אז אני שואל אם אפשר לששים כרטיס של דור 2 במכשיר דור 3?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by Biatch,

טוב אז סוף סוף אני יחליף את הסמסונג 624 שלי :\ אני רוצה סוני אריקסון אבל מתלבט איזה מכשיר דברים שחשובים לי: מצלמה איכותית נגן איכותי וסאונד חזק זהו בערך :]

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by hichcock,

אז ככה: קודם כל, מותקנת לי עליו עברית. אני רוצה לעשות HardReset מבלי למחוק את העברית, הבעיה שלעביר הזו יש רישיון ואין לי מושג איך להשיג אחרכך את העברית אם מחקתי אותה. השאלה היא, האם ה-HardReset מוחק את העברית? ואם כן, איך אפשר להחזיר\או לפני שאני מוחק אולי לגבות את העברית? וגם האם יש אפשרות להחזיר את הטלפון למצב ברירת מחדל מבלי למחוק את העברית... דבר שני, יש תפריט הגדרות, בתוכו אפשר להגדיר מה יופיע לי ומה לא. בטעות סימנתי שההגדרות לא יופיעו ועכשיו אני לא מצליח להגיד להגדרות... למישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by SpaZamm,

http://www.icell.co.il/article_54.html אחד המכשירים המרשימים ביותר שראיתי... שיגעון מסכי המגע בעיצומו

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Raul,

מממ לא הכי חשובות תכונות הMP4.. הוא הולך לשמש לאודיו נטו. הדבר הכי חשוב מלבד הנפח זה העיצוב והגודל של המכשיר. הרבה זמן לא התעדכנתי בתחום, אבל נראה לי שהנאנו גירסא2 יכול להיות די נחמד... מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. היתי רוצה שמישהו יעשה קצת סדר בכל המושגים הקשורים להגנות יוצרים במדיה הדיגטלית אני מכיר המון רסיסי מידע אבל לא כ"כ מבין את התמונה הכוללת מה זה נז"ק מה זה DRM מה זה FairPlay איזה טכנולוגיות יש איזה נגנים לא מנגנים מה מיהם השחקנים הראשיים , סוני , אפל , מיקרוסופט , RIAA ? מי נלחם במי אילו אתרים בתשלום יש , מה ההבדלים במודלים העסקיים שלהם, מה ההבדל בין iTunes ל- napster מה רוצה סטיב ג'ובס מחברות התקליטים ? מיהם המרוויחים ומיהם המפסידים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by yosside,

בן-דוד שלי קונה לי PS3 מאהר"ב (ב-600$ מ-gamestop לסקרנים) מאחר וכבל HDMI לא מסופק ביחד עם ה-PS3 אצטרך לרכוש אחד כזה בנפרד. התקציב שלי הוא עד 65$ עם אופציה לחריגה של 20$ במידה וזה שווה את זה... אשמח להמלצות לדגמים מומלצים. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. החלטתי היום להתחיל לחקור מעל איזה ווליום זה מזיק.חקרתי ומצאתי שמי ששומע מעל 85 דציבלים זה פשוט הורס את האוזניים ולא מייד אלא לאחר 10 שנים בערך.ומה יהיה כשהתבגר יותר?!{כל מה שאני כותב זה לא מעצמי אלא ממחקרים שחיפשתי} האומנם ב 85 דציבלים אין לשמוע יותר מ 90 דקות .ב50 דציבלים אפשר לשמוע לזמן רב בלי חשש לנזק מהסוגים הנ"ל יש אוזניות שאחד הורס יותר מהשני את האוזניים וזה in ear מפני שהוא צמוד לעור התוף לכן גם הורס בהרבה יותר מאוזניות אחרות.הפחות שבהם זה הקשת שבריא יותר ההרס לא משנה באיזה מוזיקה רוק טראנס ברגע שהם על אותו ווליום כתוב באחד המחקרים שלא לשמוע יותר מ80% מהנגן.כנראה שזה יצא 85 דציבלים.הבעיה שבאייפוד יש 120 זאת אומרת 80 אחוז זה 106 . חיפשתי על נגנים כמה דציבלים כי רצית…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Jeka90,

אני רוצה לעבור מסלקום לאורנג' ואני לא יודע מאיפה להתחיל: יש לי 2 מכשירים של סלקום שעל אחד אני משלם 25 ש"ח לחודש ועל השני 10 ש"ח לחודש. הזה שאני משלם עליו 25 ש"ח לחודש, חודש הבא נגמר התשלום עליו, ולמכשיר של ה- 10 ש"ח נשארו עוד 18 חודשים. אני רוצה לבטל את כל הדברים בסלקום (משפחתי וכל הדברים האלה) ולהשאיר רק את התשלום של ה- 10 ש"ח. אני יכול לעשות כזה דבר? איך אני עושה את המעבר לאורנג'? קודם כל אני מבטל את המנוי בסלקום ואז הולך לאורנג' או להפך? אם אני רוצה שהמספר הנוכחי של יישאר, איך אני עושה את זה? אני שמעתי על איזשהו חוק שאפשר לשמור על המספר שלך במעבר מחברה לחברה... דרך אגב, המכשיר שאני רוצה לקנות באורנג' זה 6280. בסלקום המכשיר עולה בכמה מאות שקלים יותר... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. http://shaveh.co.il/story.php?title=-z-iPhone-z-Mac-OS-X

• 163 תגובות
    • 12.4k צפיות
  22. Started by ag43,

אני מחפש דיבורית BLUETOOTH לרכב. דרישות: אפשרות חיבור לכמה מכשירים, בלי קדיחה ברכב, וכמובן איכות שמע טובה. אשמח לקבל המלצות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by orlevi_85,

רציתי לדעת כמה כסף בערך (שקלים) עולה נגן ipod בתילאנד? ובכלל נגני MP3 , MP4 שם זה מאוד זול נגיד ב 200 ש"ח אפשר להביא נגן MP3 של 2GB איכותי? תודה!

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by SpaZamm,

http://www.icell.co.il/article_53.html נראה מכשיר מדהים! מחכה להכרזה הרשמית... רק שלא יהיה ענק כמו ה-AV700.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by FeedMe,

אהלן התקנתי את הרוקבוקס על ה-H10 שלי (גרסת MTP) ובהפעלה אני מקבל שגיאה ST650211FX. לא נמצא פתרון wiki של rockbox. מישהו מכיר את המערכת ויכול לייעץ בשימוש בה? תודה!

• 6 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים