עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by zzz727,

שלום, יש לי טלפון HTC MAGIC ואני מעביר אליו שירים מהמחשב, אבל הבעיה שאני לא מצליח לסדר את השירים בתוך תיקיות.. שאני מחבר את הטלפון למחשב אני רואה את הקבצים שהעברתי בתוך תייקיה מסויימת שיצרתי, ובפלאפון כל השירים נראים בתוך תייקיה אחת... לפי מה שנראה לי יש קטע כזה שהנגן בפלאפון עובד לפי הסידור של הזיכרון של הטלפון עצמו ולא של הכרטיס זיכרון... עכשיו השאלה איך אני מסדר את השירים לפי תיקיות שאני רוצה..? עוד אופציה מישהו יודע איך מעבירים קבצים לזיכרון של הפלאפון עצמו.? תדוה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by CodeNinja,

היי אנשים, תגידו איך אני מעלים את הפס כותרת הזה מהאפליקציה? http://imageshack.us/photo/my-images/221/20835066.png תודה, שחר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by zam,

האם הנתונים המופיעים באתרים השונים מתייחסים לשידור / קליטה מקסימאלי (כאשר אין קליטה טובה), או למהלך שידור רגיל כאשר קליטה היא אופטימאלית. עריכה: טוב יש לי גם תשובה: "יצרנים של טלפונים ניידים חייבים לבצע מדידות של רמות SAR למכשירים בתנאים מחמירים (בהספק שידור מקסימלי) בהתייחס לתקנון האמריקאי או האירופי ולציין את רמת ה-SAR הגבוהה ביותר שנמדדה. כל המכשירים שמיוצרים בארה"ב נמדדים לפי התקן האמריקאי, והמכשירים שיוצרו באירופה נמדדים לפי התקן האירופי." הנה קישור: http://www.photon.co.il/%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D.asp

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by galr52,

שלום ראיתי את האוזניות האלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=595963 ועכשיו גלשתי לי לתומי ומצאתי את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34760 בדקתי גם ב Ebay : http://cgi.ebay.com/Sennheiser-CX-55...er_Accessories http://cgi.ebay.com/Street-Headphone...er_Accessories ורציתי לדעת איך זה יכול להיות שבמקום אחד זה 360 שקל ובאחר 12 דולר (פחות ממאה) אשמח לדעת גם איך האוזניות האלו בברכה, גל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by amisu,

אני כבר שולף דולרים לקנייתו בניו יורק ;D אך רציתי לדעת אם יש לו תמיכה בכתוביות ? (srt\sub)

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by Combine,

היי, יש לי את המכשיר בערך שנה, ורציתי לברר עליו משהו: - ברוב הסרטים שאני רואה עליו, הכתוביות בהתחלה מופיעות עם תגי i]. נגיד ושורה מסויימת בסרט היא " אל תלך אחריו " , הנגן יראה לי את הכתוביות כ- i] אל תלך אחריו. אחרי כמה דקות של סרט זה נעלם והכתוביות מופיעות כרגיל, אבל זה עדיין קצת מעצבן. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by dj_horse,

שלום אני משתמש בתוכנה igo והתקנתי אותה בפעם הראשונה שקניתי מחשב כף יד,והוא אומר לי גם שאני יוצא החוצה,שאין קליטת לווינים. אפשר עזרה? תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  8. Started by Men7a,

רכשתי את הטלפון אתמול ויש לי שאלה קטנה חיברתי אותו לרשת אצלי בבית בWI-FI אבל משום מה הוא תמיד משתמש באינטרנט של סלקון הרגיל ולא בWI-FI כדי שאני ישתמש בWI-FI אני צריך להיכנס אליו ואז לרשום תאתרים , עשיתי גם שהעדיפות תיהיה מהWI-FI אבל זה לא עוזר לOVI-store הוא נכנס דרך האינטרנט של הטלפון וגם לאינטרנט הרגיל אם אני לא נכנס במיוחד דרך הWI-FI יש דרך לעשות שרק מתי שאין WI-FI הוא ישתמש באינטרנט של הטלפון??? ומתי שיש WI-FI שלא יתחבר בכלל ומה ההבדל בין מערכת פרוצה למערכת רגילה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by zzz727,

יש לי כסף מספיק ל Ps2 האם כדאי לקנות??? יש טעם בכלל לקנות או שעוד חודש כבר לא יצאו בכלל משחקים אלא יצאו רק ל xbox 360 וps3 ??? :s05:

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by matanch,

שלום קניתי מכשיר samsung f 480 רציתי לדעת אם זה אפשר להוריד לו תוכנות או משחקים...ואם כן מאיפה אני יכול להוריד.!? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bhaim6,

שלום לכולם, אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל(דרך אמזון) שיעבוד בארץ ברשת אורנג', ושמתי לב שיש שני דגמים למכשיר I9000 ו I9000T. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינהם (פרט למחיר). http://www.amazon.com/s/ref=amb_link_354270402_7?ie=UTF8&node=2407749011&brand=samsung&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=left-1&pf_rd_r=0AWC7MAY7Q8J2H6YWHGZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1279425422&pf_rd_i=2407749011#/ref=sr_nr_p_6_0?rh=n%3A2335752011%2Cn%3A%212335753011%2Cn%3A2407749011%2Cp_4%3Asamsung%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER&bbn=2407749011&ie=UTF8&qid=1304295762&rnid=2491153011 כמו כן שמתי לב שבביקורות על המכשיר באתרים שונים המכשיר נקרא לפעמים Vibran…

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  12. ניסיתי להרשם לאתר סימביאן ההרשמה סגורה הורדתי תוכנה שרושמת תכנות דרך הנוקיה SIGNSIS מי שמכיר השאלה שלי מאיפה אני מוסיף את שני הקבצים הבאים ומה תפקיד כל קובץ KEY CERT

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by matanhh,

יש לי תנגן הזה ושאני בה להכניס דרך התוכנה של הנגן סרטים לנגן הוא מעברי לי אותם כ wmv למרות שהוא תומך ב avi איך אני מכניס סרטים ב avi שהוא יקרא אותם ולא כ wmv כי wmv יותר גרוע מ avi איך עושים שאני יכניס סרטים וזה ישאר כ avi ולא יהפוך wmv?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by orzilca,

האם גרסת iGo 2008 תעבוד על על Mio C350 ? אם כן האם יש דרך להכניס את התוכנה למכשיר ? (הרי המכשיר לא מתפקד כמחשב כף יד.. איך ניתן לעשות זאת)

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by night-fire,

שלום, לארונה ראיתי באיזשהו פורום על דבר שנקרא rockbox ,רציתי לדעת מה הדבר הזה עושה ..? תודה רבה מראש וסליחה על הבורות!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MalaMadre,

אז הבעיה העיקרית היא שאין לי מטען אז אם אתם יודעים מאיפה לקנות והכי זול שאפשר אני ישמח לדעת איפה תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  17. Started by Ding Ding Dong,

יש לי מכשיר GALAXY I7500. בחבילה שלי עם גולן טלקום יש לי גלישה ללא הגבלה אם אני מחבר את הגלקסי למחשב אני יכול לגלוש דרך הסמארטפון? והאם צריך איזה שהוא דרייבר או תוכנה?

18. Started by Tomm90,

קניתי GPS חדש מדגם מערכת ניווט GPSוC320וMio שמתחבר לחיבור של המצית ברכב רציתי לדעת שכאשר אני מכניס שירים לGPS בכרטיס זיכרון ומשמיע..אם אפשר בעזרת זה שזה מתחבר לאוטו לשמוע ברמקולים של האוטו את המוזיקה מהGPS ? אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by Xtazy,

יש לי Iriver H320 והוא עושה לי בעיות... הוא מתכבה מעצמו אחרי 10 דקות.. וכשאני מדליק אותו שוב, הוא רושם LOW BATTERY אז אחרי שהוא היה בטעינה כל הלילה, אני שוב מנסה לשמוע בו.. 10דקות - 5 דקות.. והוא שוב מתכבה ואומר LOW BATTERY.. לקחתי אותו לתיקון... וכנראה שאני פשוט קונה בטריה חדשה... עכשיו, אם אני מחליף בטרייה..זה יכול לפגוע בכל מה שנמצא על המכשיר/הארדיסק? או שבלי קשר? כי אני דואג שלא ימחקו כל השירים והקבצים... אז תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by galh,

שלום,יש לי IAUDIO G3 ויש אפשרות לLYRICS.סבבה,שמתי מילים איפה שצריך בהגדרות של השיר.עכשיו השאלה איך אני רואה אותם לעזעזל? את הספרון הדרכה אין לי,כי אמא שלי זרקה אז בבקשה תעזרו לי תודה גל

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by s0d,

אני רוצה לקנות MP3 וחשבתי על ה sansa e250 , אני רוצה לרוב שירים ואולי תמונות קצת האם שווה לקנות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by dima_ga,

שלום. יש ל נגן MP4 של חברת SMART. הנגן מתוכנת כך שמתי שהוא מנגן וידאו המסך שלו אינו נכבה. רב המוזיקה שלי בנגן היא בוידאו. האם יש איזושהי תוכנה שאני יוכל לקבוע מתי אני רוצה שהמסך לא יכבה ומתי אני רוצה שהוא יכבה בזמן הניגון של קבצי וידאו. אני אוהב גם לשמוע את השירים וגם לראות אותם אבל לפעמים כמו בחדר כושר אני לא צריך לראות את הקליפ ותם מתבזבזת לי הסוללה. יש עצות?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by OnlyOne,

אחרי שהבאתי לחבר את הMP4 הקודם שלי AUM DIGITAL X-940 אני מעוניין בחדש אני בחיפוש אחר נגן MP4 עם 2GB זיכרון מינימום מסך 2.8 ואיכות סאונד סבירה שתהיה שווה או טובה יותר מאשר ה aum digital x-940 2gb (אחלה נגן) אני מוותר על המיזו רק בגלל גודל המסך היה לי נגן עם גודל מסך כזה ופשוט מחפש יותר גדול אני רואה הרבה סרטים ושומע מוזיקה בעיקרון עיקר זה לשמוע מוזיקה אך אני מטייל הרבה ונוסע ואני אוהב לראות סרטים בMP4 ככה כמו שאמרתי האיכות של המסך והגודל חשוב אבל כמובן שגם הסאונד חשבתי על הנגן הזה ...אם האיכות קול שלו דומה או טובה יותר מה "aum digital x-940 2gb") אז הוא מעולה והשימוש בו מעולה ואחלה דאוין על הח'ברה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=MA654 שהשם האמיתי שלו הוא Ergo…

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by Yaniv_sosner,

מה ההבדל בין PSP פרוץ ולא פרוץ..?

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by Nitai,

אני קונה מחבר K610i (סלקום אם זה משנה). עכשיו, יש לי SIM של פלאפון של סלקום שהוא ישן (הפלאפון של NOKIA הישן ישן, שהיה להמון.. הוא היה כזה כחול וכתום). עכשיו השאלה, אם אני אשים את הSIM ההוא בפלאפון שאני קונה מהחבר, זה יעבוד?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.