עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן חבר'ה, בקרוב מאוד מגיעים אלי קרובי משפחה מארה"ב, חשבתי שזאת יכולה להיות הזדמנות טובה מאוד להחליף את הטלפון הנוכחי שלי (I9100). האם יש טלפון שכדאי לקנות מארה"ב (נניח מAmazon או כל מקום אחר) שמאוד משתלם מבחינת עלות/תועלת כשידרוג לגאלקסי שלי ? כרגע מה שהכי מציק לי בטלפון הוא זמן חיי הסוללה, שבקושי מחזיק חצי יום, או יום שלם עם שימוש מינימלי ביותר. חשבתי ללכת על הG2, אבל לאחד החברים נשבר המסך פעמים או שלושה מנפילות לא גבוהות בכלל. אשמח להמלצות/עצות.

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  2. רצף ההשקות של היצרנית הסינית נמשך - עם דגם Snapdragon 888 נוסף שיהיה זול יותר בכ-500 שקלים מספינת הדגל הקודמת המקבילה לולכתבה

3. Started by brighi,

שלום, שבוע הבא אני עתיד לטוס לסינגפור/הונגקונג ואני מעוניין לרכוש שם סלולרי או שתיים האם יש חנות מומלצת שניתן לרכוש דרכה? איזה תדרים עובדים בארץ? עקרונית מה שחשוב לי בטלפון זה שהוא יהיה מהיר (למשל אני לא אוהב את הרום של סמסונג עם כל הדברים המיותרים עליו, סתם כבד) והכי חשוב GPS מעולה. טווח המחירים הוא 1000 ש"ח +- לטלפון הראשון ו1300 ש"ח +- לטלפון השני. האם יש סיכוי להשיג שם XIAOMI MI3 ואת הONE PLUS ONE?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. הדגמים המעודכנים בגודל 14 אינץ׳ ו-16 אינץ׳ יהנו מהשבבים העוצמתיים ביותר שפותחו בחברה עד היום - אך יעלו לא מעט כסף, במיוחד אם תאמצו את כל השדרוגים המוצעים לכתבה

5. לפי האתר של סוני הגודל עומד על 1GB אבל, האם הוא תומך ביותר? מישהו התנסה עם אחד של 2GB? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, אני מחפש סמארטפון חדש עד 2300 ש"ח חשוב לי המאפיינים הבאים: 1. לא אפל 2. מעבד כפול ליבה 3. לפחות 16 גי'גה של אחסון (עדיפות גדולה ל32) 4. אנרדוראיד 5. הבטחה מהחברה כי הוא ישודרג ל 4.0 6. מסך 4 אינץ' ומטה עכשיו הבעיה הגדולה שלי פה היא סעיף 6 אני פשוט לא מוצא מכשיר כזה שהמסך שלו = 4 אינץ' ומטה כולם ענקיים ואני לא רוצה להסתובב עם טלוויזיה התעסקתי עם הגלאקסי S2 והוא עצום ולא נח להחזקה ביד אחד כל הHTC בשוק הם מינימום 4.3 ולמוטרלה יש את הרייזר שיוצא בקרוב והוא גם 4.3 יהיה עצוב אם בסוף אני אתפשר על זה. נא עזרתכם

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by Warped,

טוב אני כבר מזמן לא מעודכן במה שהולך בעולם הנגנים. בגדול אני מעוניין במכשיר מבוסס הארדיסק, שיש לו הרבה מקום איכסון, ואיכות סאונד טובה. כדאי גם שהוא יוכל לשמש כהארדיסק נייד. חבר המליץ לי על Zune 80gb, אבל קראתי עליו כמה דברים שלא נראו לי. אשמח לשמוע כמה דעות. נ.ב. אני לא לחוץ על מכשיר להיום-מחר, אז אפשר לתת גם המלצות על מכשירים שעוד לא הגיעו לארץ (כמו הZune), או מכשירים שעתידיים לצאת בזמן הקרוב.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  8. היי, יש לי חבר שטס לארה"ב, וחשבתי להתחדש בקורא ספרים אלקטרוני. חשבתי על טבלט, אבל האמת שאני צופה שרוב השימוש יהיה קריאת ספרים (ו-PDFים טכנים), ולכן דווקא חי הסוללה, המשקל ונוחות הקריאה של קורא ספרים קוסם לי. אבל... אני לא מבין כלום בשוק הזה כבר שנתיים. לא כל כל יודע מה קיים ומה משתלם. הקינדל של אמזון - מה האחרון ומה הכי משתלם? הוא "פתוח"? מה החסרונות? אפשר לשים שם כל ספר/קובץ או שחייבים לקנות מאמזון? מה המתחרים האחרים, ומה הכי משתלם? אני זוכר שיש את ה-נוק ויש את הקורא ספרים של אפל. מה לגבי טבלט. אני לא מדבר על iPad אלא על קינדל פייר למשל. כמה אני "משלם" פה בחיי סוללה? אני מניח ש...הרבה. מה המחיר שלהם? יש משהו ממש משתלם פה (לקניה בארה"ב)? ו...מה לגבי עברית? אני מכיר את זה …

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by RonTwins,

שלום לכולם! ברשותי מחשב כף-יד של חברת Mio,דגם A201 המריץ את Microsoft Windows Mobile 5... ברצוני שהמחשב יתמוך גם יתמוך בטכנולוגיה הנוצצת GPS,ניסיתי את תוכנת הGPS החינמית FreeMap... השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין לה מפות של תוכנות אחרות והאם ניתן להסתמך כתוכנת GPS אמינה?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  10. Started by dzold,

שלום יש לי נגן MP5 וברצוני להעתיק קבצי MP3 הנמצאים על המחשב כאשר אני מנסה להעתיק אותם קופצת לי הודעה שלא ניתן להעתיק ולא ניתן ליצור קובץ או הספריה הנל בבקשה תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by chelsky26,

החלטתי ללכת על טאבלט, מתלבט מאוד בין onda v989 ל pipo p1 מאלי אקרספר, הבדל מחיר של כ 20$ פיפו יותר גבוהה,עכשיו המחיר שלו 170-190$,מה הדרך הכי טובה להזמין משלוח כדי להפחית סיכוי לשלם מע"מ ? הבנתי ב dhl סיכוי גבוהה כן לשלם, כי בודקים כל חבילה,אני טועה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Sharon12435,

שלום, אני רוצה לקנות טאבלט 10 אינץ שיהיה לי לצבא, לנסיעות וכו. תקציב: עד 1500 דרישות: חיי סוללה כמה שיותר כלומר שתחזיק להרבה שעות, 10 אינץ לא פחות, איכות מסך גבוהה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by איציק36,

ברשותי HTC One S ולא ניתן להפעיל המצלמה. שלושת הצילומים האחרונים יצאו מטושטשים ולאחריהם המצלמה הושבתה. כיצד ניתן להתגבר על התקלה?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by 1900GT,

שלום לכולם, אז כך אני מחפש נגן.. תקציב: 600 ש"ח יש מצב לחריגה? כן, ב-150 ש"ח חברת הנגן: לא משנה העיקר שתיהיה מוכרת ואמינה זיכרון: ++8GB גודל הצג: מעל 2.3 אינצ' מעדיף מסך מגע (אבל שיהיה כפתורים להעברת שירים ולהגביר (מתי שזה בכיס לא נוח להוציא כל פעם)) גודל הנגן: לפי המסך בערך תכונות מיוחדות: ניתן להרחבה + רמקולים מובנים + תומך עברית + תומך בהוספה של משחקים. כרגע המליצו לי בפורום אחר על cowon d2 והייתי שמח לשמוע גם מה דעתכם עליו? תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  15. Started by gilikn2,

שימושים מהמכשיר: משחקים (שיוכל להריץ בצורה חלקה עד כמה שאפשר) מסך יחסית גדול, ממשק נוח ואיכות שיחה טובה. התקציב שלי הוא 1800 שקל ורק אם זה מאוד הכרחי יש אפשרות לחריגה קטנה. אם אתם ממליצים לחכות ליציאת מכשירים חדשים לשוק / ירידת מחירים של מכשירים קיימים אז אני אשקול את זה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  16. המתחרה של היצרנית הקוריאנית ל-Apple Watch שנמצא מעבר לפינה יושק בקרוב - עם תג מחיר שעלול לגרום לכמה גבות להתרומם לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%9b%d7%9e%d7%94-%d7%99%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by andrei21,

יש לי טאבלט AKAI אין לו כפתורי ווליום, יש לו כפתור POWER, HOME , וחור לRESET ניסיתי להחזיק RESET ו POWER כשהטאבלט כבוי, הוא לא נדלק עד שאני לא משחרר ואז נדלק רגיל הערה: לא ניתן לרסט דרך התפריטים כי הטאץ לא עובד

• 6 תגובות
    • 9.6k צפיות
  18. Started by oorlevi,

יש לי פלאפון V3c אני צריך את התוכנה שעאפשר להעביר דרכה קבצים/שירים וכו'.... יש אפשרות להוריד אם אפשר לינק בבקשה תודה![br]פורסם בתאריך: 29.04.2007 בשעה 21:11:43 סורי על הדאבל אבל מישהו יכול לעזור זה דחוף!

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  19. Started by dror_gh,

שלום לחבר שלי יש MP3 של SMART אני לא יודע איזה דגם זה כי לא רשום עליו אבל כך הוא נראה : http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=mp3smart1g&Cat2Cat1ID=20&Cat2ID=69&aff=Zap〈=HE חייב דרייבר כי בלי דרייבר זה אפילו לא מזהה אותו במחשב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הסמארטפון המרשים מבית היצרנית הטאיוואנית הפך למרשים עוד יותר תודות לעיצוב משופר וייחודי, ואתם יכולים לרכוש אותו כעת במחיר תחרותי לכתבה: http://hwzone.co.il/ליהנות-מהמיטב-של-אסוס-כבר-עכשיו-ה-zenfone-2-deluxe-זמ/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Armageddon26,

שאלום, אני עומד לרכוש פלאפון חדש, על מה אתם ממליצים? התקציב: כ-1000 שקל (אפשר לחרוג קצת אם באמת שווה את זה). תודה רבה, מיכאל

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי DVD נייד קורא DIVX...קניתי בתאילד...לא משהו מטורף... עכשיו אני רוצה לקנות HD נייד של 160/250 בגודל 2.5 ולחבר לו....השאלה האם הוא קורא אותו?.... יש מצב שיש לו איזה הגבלה טכנולוגית לקרוא נפחים גדולים?? מה לגבי החשמל?....מאיפה הוא מושך אותו?? תודה...

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by MasterGal,

שלום חברים, יש לי שאלה קצת מוזרה, הייתי מעוניין לדעת אם ניתן לכתוב תוכנה בשפת JAVA למשל, בתור תוספת למכשיר הפלאפון הרגיל שלי, לדוגמא אם אני יריץ את התוכנה אז היא תשנה את הפלאפון שלי ממצב רטט לצילצול. השאלה שלי היא באיזה תוכנה עליי להשתמש ואיך אני מכניס את התוכנה עצמה לפלאפון שלי? מקווה שהסברתי את עצמי נכון. גל

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  24. אהלן! לחבר שלי יש נוקיה די ישנה לא זוכר בדיוק דגם, והרמקול שם נדפק. הטלפון לא מצליח להשמיע כלום ברמקול (לא הפומית של השיחות)- לא מוזיקה, לא צילצולים, כלום. סלקום רוצים לקחת על תיקון 600 שקל! שבמחיר כזה אפשר לקנות היום אחלה טלפון חדש. אני מחפש בשבילו מעבדה ברעננה, הרצליה, והאזור במחירים סבירים. מי שמכיר שירגיש חופשי לפרסם, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.