גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אפשר לעשות לטלפון UNLOCK אם צורבים רום חדש? כלומר קנו טלפון בחו"ל עם קוד ל UNLOCK צפויה איזושהי בעיה עם זה מבחינת תפעול\עברית?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול לסדר- להכניס ולמחוק קבצים מהכרטיס זיכרון(flash) ב-v3x (אם יש איזו תוכנה) תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה האופציות העומדות לפני לאחר שהאייפוד הזון והקריאיטיב אינם עומדים בקריטריון? אני לא ממהר לשום מקום, וכנראה שכרגע האופציה הכי הגיונית בעתיד תהיה ה X7 של איאודיו. יש עוד אופציות? אילו עוד חברות תמכות בניווט שכזה?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הגיע לידי נגן פלאש מסוג NW-E013F של סוני, העברתי שירין אל הנגן Drag N Drop וכאשר אני מפעיל את הנגן הוא לא מזהה את השירים או את רשימות ההשמעה שהכנסתי ורושם No Data. איך אני מסנכרן את השירים בנגן?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר כמה זמן מכשיר נייד שיענה על הדרישות שלי, ולא מצליח למצא את מה שלצרכיי הוא המכשיר המושלם: אני רוצה מכשיר שאוכל להקליד בו (מקלדת qwerty חומרתית), בעיקר להקליד קוד (syntax highlighting יהיה מעולה) ולשמור/לערוך קבצים. לראות סרטים (לא צריך מסך גדול), לקרא ולשמוע מוזיקה באוזניות. חיי הסוללה צריכים להחזיק 6+ שעות מוזיקה, ו-3-4 שעות הקלדה. אני רוצה גם חיבור wifi. כמובן שאני לא מצפה לחיי סוללה גבוהים כשה-wifi פועל. ממש מעדיף שירוץ על לינוקס, ושיהיה פתוח. הייתי רוצה גם שטח אחסון של 16 או 32 ג'יגה (כנראה בעזרת כרטיס זיכרון). אני לא רוצה bluethooth או GPS. אני לא יכול שהמכשיר יהיה פלאפון. טווח המחירים הוא בסביבות ה-2000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם יש תוכנה שניתן לראות כאשר יש שיחה שלא נענתה את השם של מי שהתקשר עוד לפני שלוחצים על "הצג"? פשוט אצל אשתי יש נוקיה 3120 ואצלה זו אופציה מובנית. תודה לעונים גל
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, השבוע רכשתי את הרמקול של הנגן irever clix 2 (שגם הוא נמצא ברשותי) ציפתי מהרמקול לקצת יותר בעוצמת השמע שבאמת אכזבה.. אך עם זאת מעוצב יפה ועושה רושם של איכות. בכמה מקומות היה כתוב שהוא מסוגל להוציא וידאו מהנגן לטלויזיה אבל בחוברת לא הוזכר כלום כל על זה. האם יש למישהו מושג .? שחר.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מישהו יודע איך עושים עידכון ROM מכרטיס זיכרון ולא מPC
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האם הדגמים המובילים החדשים שיוצגו רשמית בהמשך היום עומדים להיות אלופי סוללה חדשים בשוק? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
- 1 follower
-
-
זו לא בדיחה: הענקית הקוריאנית מתכננת להפסיק בייצור תצוגות בטכנולוגיה הוותיקה - ולמקד את מלוא המשאבים בייצור QD-OLED ו-AMOLED לכתבה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
- 1 follower
-
-
מוצר הדגל הבא של היצרנית אשר אינה יודעת מנוח עם 5G, מצלמה חדשנית וטעינה מהירה במיוחד, עשוי להגיע כבר בחודש ספטמבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני יכול לשים קישור באינסטגרם שהוא קישור אפייליט או לדוגמה כל קישור שהוא סוג של פרסומות שהוא לא יחסם אוטומטית על ידי המערכת ויעלם.. הבנתי שיש שיטה לזה וראיתי כמה פרופילים שעושים את זה השיטה הישינה היא לשלוח מהאינסטגרם לTUMBLR ומשם רק לקישור של אותה פרסומת, ואני לא רוצה להשתמש בשיטה הזאת! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש איזה אתר או קבוצה שאתם מכירים במקרה שמוכרים או שרוצים לקנות ביחד אייפון 4 . תודה רבה זאב.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רופא מעוניין לרכוש סמרטפון וזקוק להמלצה מהי מערכת ההפעלה המומלצת, אנדרואיד או וינדוז מובייל או אייפון, אנחנו מורידים הרבה תוכנות מקצועיות אני חושב על HTC ( דזייר או HD2 ) אבל קיים גם אייפון וגם סמסונג מה לדעתכם עדיף תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
טוב אז ככה למי שלא מבין המודו זה סלולרי קטנטן ופשוט שיכול להיכנס ל"חליפות" שמוסיפות לו דברים לדוגמה-מצלמה\GPS\וכו פה יש כתבה על המודו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3506616,00.html עכשיו לדעתי האישית זה היה יכול להיות מוצר גדול לפני כמה שנים אבל היום שיש מצלמה\MP3\GPS\מסכי מגע וכו בסלולריים אני חושב שהמודו בכלל לא נחוץ לשוק ובגלל זה לדעתי המודו יהיה פשלה ענקית של מוצר שיצא מאוחר מידי ואין בו צורך לרוב הלקוחות
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אם אני קונה אותו בחו"ל אז אני יכול לשים עליו עברית?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו samsung 770 ואני רוצה להעלות אליו משחקים. מישהו יכול לומר לי איך עושים את זה? איזה רזולוציה יש למכשיר בכלל? באיזה משחקים הוא תומך? תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן! אנחנו לקוחות ברשת אורנג' ואבא שלי קנה לאחרונה N73.. אחרי חודשיים הוא החליט שהN73 מעצבן אותו ובו זמנית הוא החליט שהוא רוצה פאלם.. הלך,צעק על אורנג', הציעו לו איזה דיל כלשהו.. לא עקרוני. הוא ביקש ממני לברר על הBLACKJACK של SAMSUNG אם הוא שווה משהו.. אני אוטומטית ואחרי התסכלות קצרה על איך שהמכשיר הזה נראה (זוועה, ועוד בלי מסך מגע), אמרתי לו שכדאי לו להנות מהN73 הנוכחי שלו (אפילו שאם הוא יקנה משהו חדש יש סיכוי לא רע שאני אקבל את הN73, אבל אני דיי מרוצה מהK610i שלי) ושאם הוא ממש צריך אז שייקנה לעצמו פאלם.. עכשיו אני צריך לדעת מה כ"כ טוב (או כ"כ רע) בBLACKJACK, ואם עדיף לו פשוט לקנות פאלם שיעשה את העבודה פי 10 יותר טוב.. ואם כבר, אשמח גם להמלצות על פאלמים במחירים סבירים (…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נגד Creative Zen Micro 6gb הסוללה שלו כבר גמורה לא מחזיקה לי 6 שעות אפילו כשבעבר הייתה מחזיקה לי 12-14 שעות. מצאתי בארץ אתר איפה שאפשר לקנות סוללה לנגן הזה אבל הסוללה לא מכורית http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=2798# עכשיו באתר של creative מצאתי סוללות לנגן שלי אחד מה שיש לי עכשיו והשניה יותר טובה יענו מספיקה ליותר שעות http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=741&product=14570&listby= הבעיה שאני לא יודע איך להזמין את הסוללה הזאת, והאם קיימת בארץ חנות איפה שאני יכול להשיג סוללות מכוריות בישביל הנגן שלי. תודה רבה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
המכשיר שברשותי בין 4- 6 חודשים משהו כזה. גירסת ה- Firmware שברשותי: 3.2.8 פעלתי לפי ההוראות שמצויות כאן: http://www.sandisk.com/Assets/File/m200%20FirmwareUpdateDocEndUserLetter.pdf התוכנה אומרת שאין עדכונים עבור המכשיר שלי, אבל אני דיי בטוח שכן יצא עדכון כזה. אם השיפור הוא לא משמעותי, אני יכול לוותר על העדכון.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
בכותרת.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי מוטורלה V3X והרמקולים שלו מאוד מאוד חלשים בקושי שומעים את הצלצול יש דרך להגביר את עוצמת הרמקולים?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-