עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. רוצים לדעת איך תיראה התחרות לשבבי הביניים החדשים מבית קוואלקום? התשובה בפנים לכתבה

2. גוגל עורכת את כנס העיתונאים בו היא מציגה את הסמארטפונים החדשים שלה - Nexus לא עוד: תתרגלו לשם Pixel, משפחת מכשירים חדשה בעלת חומרה מתקדמת ומערכת הפעלה 'נקיה' לכתבה

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by saarxee,

שלום, הייתי בהוט מובייל והתנסיתי במכשיר, גיליתי שדגמו של המכשיר לפי ההגדרות הוא I9505X. איזה דגם זה בדיוק? ובמה הוא שונה מגרסת ה-I9500 הרגילה? הגודל שונה? הביצועים שונים? המסך? או שזה הכל בדיוק אותו הדבר רק שפשוט ללא שיחות ואסמסמים וזה רק להתנסות? כי ניסיתי אותו שם ונורא אהבתי, הוא היה נורא מהיר ולא נתקע, כמעט ולא התחמם, מסך מדהים וכו'.. ואני חושש שבמידה ואקנה את ה-I9500 זה לא יהיה אותו הדבר וכמו שאהבתי את זה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by netivi,

שלום לחברי הפורום, אבקש לקבל חוות דעת לגבי המכשיר HTC P3600 או מכשיר אחר שמתקרב למפרט הטכני שלו .... תודה,

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by altec,

ברשותי GPS RECIEVER אשר אני מחבר אותו ב- Bluetooth לכף יד שלי. בארץ הוא עובד שיגעון ומזהה לוויינים נהדר עם IGO6, אבל באירופה הוא לא מזהה לוויינים עם IGO8 בכלל... מישהו יכול להצביע על הבעיה ?? שכרתי רכב גרמני וניסיתי לאתר גם במצב סטטי ומחוץ לאוטו ובכל מצב אחר אפשרי.... אשמח לעזרה... תודה !!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. אני מחפש שלט אוניברסלי ללא סוללות ! השלט ניטען על ידיי סיבובים של מנגנון מכני שמותקן על השלט. מצאתי רק דגם אחד של שלט כזה הבעיה איתו שהטעינה מחזיקה רק שבעה ימים (כל שבוע לטעון מחדש) ואני מחפש טעינה שתחזיק זמן ארון יותר. מישהו ראה דבר כזה באיזשהו אתר ברשת העולמית ? אשמח לכל לינק

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  7. Started by The_magament,

שלום, ברצוני לעדכן את גירסת ה-MP3 שלי. יש לי MP3 שרשום עליו DJ (לא יודע מאיזו חברה) ויש לי איתו כמה בעיות, ונראה לי שעדכון גירסה יפתור אותן. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה? או יודע את החברה של הנגן ומשם אני יכול להוריד את העדכון? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by Or94,

אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם צפוי להגיע אייפוד טאץ' חדש עם המערכת הפעלה החדשה שהציגו בwwdc? אם כן מתי? 2. באיזה חנות מומלץ לקנות אייפוד טאץ'? (איזור חיפה) תודה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  9. שלום, אני מחפש את הכיסוי Speck Candyshell לאייפון 6/6s ולא מצליח למצוא כ"כ.. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המגן הזה במחיר שפוי (לא יותר מ-150 שקל)? אשמח לשמוע על חנויות באיזורים אשקלון\אשדוד\ראשל"צ.... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  10. Started by amy3373,

שלום לכולם, מעוניינת לרכוש את הסמארטפון הראשון בחיי. דרישות: מצלמה טובה, וידאו טוב כולל איכות קול טובה. אני צריכה שיוכל לצלם גם קטעים ארוכים... רשמקול טוב, עם אותו כנ"ל, איכות ואורך. הוא צריך להיות גם מסוגל לתפקד כראוטר כדי שאוכל לגלוש בעזרתו במחשב הנייד שלי, מערכת הפעלה נוחה ואורך בטריה טוב. מחיר- כמה שפחות... אה, ומקלדת נוחה וגדולה, מסך נוח וגדול וכו'. לא חובה מקלדת פיזית, אבל זה יכול להיות נוח. ושזה יוכל לעבוד עם כל החברות.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by thebestof2005,

אז ככה, לאט לאט הנושא מתחיל לזרום, מתחילים לגייס כספים, כדי להביא את היצור הזה אלינו לישראל חחח... אז, אחרי שקצת ריפרפתי באינטרנט, הבנתי שיש כמה גירסאות של זה, יצאה עכשיו חדשה ELITE שזה הכל שחור, ויש עוד גרסאות אחרות של XBOX 360... אני מעוניין לקנות את הגירסה עם השני שלטים (ניראה לי זה הפרימיום). בכל מקרה, אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בעניין, להגיד לי את ההבדלים בין כל הגרסאות, אם זה טכני או משו אחר, וגם לרשום מחירים של כל דבר, זה ממש יהיה מצויין... וכמובן, אם צריך פריצה למשחק בכדי לשחק עם צרובים, וגם כמה זה עולה לעשות את זה... אה ונקודה חשובה, אני מתכנן לקנות אותו בארהב, אז אם יש לזה השלכות (הבנתי שנאי או משהו כזה) תירשמו גם על זה...ואיזה אפשרות יש למשלוח, אם במשלוח רג…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  12. מכשיר הדגל החדש של היצרנית הסינית הצעירה צץ במאגר של מבחן הביצועים Antutu, ונראה מרשים ביותר שנת 2016 עתידה להיות עוד שנה מטורפת בעולם הסמארטפונים – שבבים חדשים וחדשניים של קוואלקום, סמסונג, Mediatek ו-Huawei מתכנסים כולם להגעה לשוק כבר במהלך הרבעון הראשון של השנה, ויחד איתם גם נפח אחסון ונפחי RAM גדולים מאי פעם כסטנדרט הבסיסי, כל זה בתוספת מחירים שככל הנראה ימשיך להיות תחרותיים יותר ויותר. קשה לנבא מי יהיו הסמארטפונים הטובים והמתקדמים ביותר בחלק הראשון של 2016, אבל בימים אלה אנחנו מקבלים מועמד משמעותי נוסף לרשימה, שמגיע ממקום די מפתיע – ה-One Max Pro, או בשם הדגם One X910, מהיצרנית הסינית LeTV. חברת שירותי אינטרנט גדולה שהחליטה בתחילת השנה הנוכחית לקפוץ גם על ע…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  13. שלום. מה המלצתכם לתקציב עד 400 ש"ח לאזניות ונגן MP3. החשיבות כאן שזה יהיה ערכה שניתן להשתמש ברכיבת אפניים אינטנסיבית (שהאזניות לא ייפלו). תודה...

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by orila,

יצא לי לקרוא על ה HTC החדש ונראה נחמד והבנתי שגם נוקיה מכינים כמה מכשירים הבעיה שאני מנחש שלא יהיה שוק גדול של אפליקציות למערכת ההפעלה שלהם - WIN 8 מה נראה לכם? גם מענין איך הם ישווקו מכשירים חדשים במטרה לחדור לשוק שנשלט ע"י סמסונג ואפל?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by shake7,

כשאני מקבל שיחה ולא עונה, במקום להכנס לשיחות שלא נענו נפתח לי התפריט של הקיצורי דרך. למשל אני מקבל שיחה ולא עונה, מי שהתקשר מנתק ואז זה אמור להראות לי שיש שיחה שלא נענתה אבל במקום נפתח לי הקיצורי דרך.. אח"כ שאני נכנס לתפריט שיחות (יוצאות, שלא נענו וכל השאר) זה לא מראה לי אף שיחה למרות שהיו כאלה.. מה לעשות ? תודה.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  16. Started by amisu,

אני כבר שולף דולרים לקנייתו בניו יורק ;D אך רציתי לדעת אם יש לו תמיכה בכתוביות ? (srt\sub)

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  17. המכשיר שברשותי בין 4- 6 חודשים משהו כזה. גירסת ה- Firmware שברשותי: 3.2.8 פעלתי לפי ההוראות שמצויות כאן: http://www.sandisk.com/Assets/File/m200%20FirmwareUpdateDocEndUserLetter.pdf התוכנה אומרת שאין עדכונים עבור המכשיר שלי, אבל אני דיי בטוח שכן יצא עדכון כזה. אם השיפור הוא לא משמעותי, אני יכול לוותר על העדכון.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by iem,

לאחר שעיינתי בכמה תגובות על הנגן של קריאייטיב Zen Vision M, שיש לו בעיות קיפאון ושהאחריות האמריקאית לא משהו עליו מה חוות דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by duk4u,

האוזניה צריכה להיות קלה נוחה והדגש על איכות הסאונד. אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by Cirrus,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט זול ופשוט לצורכי העבודה. המטרה העיקרית של הטאבלט היא להראות ללקוחות את האתרים של החברה שבה אני עובד, כיוון שלהעביר מחשב נייד בין כל הלקוחות זה מסורבל מידי. אני צריך שהטאבלט יהיה עם כרטיס סים, על מנת שלא יהיו בעיות אינטרנט במקרה ולא יהיה וויפיי במקום. הגודל צריך להיות סביר (רק לא קטן מידי, אחרת מה ההבדל בינו לבין הפלאפון). ואמינות סבבה ומערכת הפעלה נוחה ולא איטית להחריד, על מנת להראות ללקוחות שהאתרים עולים מהר. כרגע התקציה הוא 300 ש"ח אבל אפשר להתפשר עד 600 ש"ח (זול אמרתי?). תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by מגדל,

כותרת

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  22. Started by xytkhi,

היי מהו מחירו ההוגן נכון לימים אלה? ואם אפשר.. מאיפה ניתן להשיגו במחיר הכי זול ? חדש כמובן עם אחריות. תודה !

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by SuBeX,

אין לי ממש כיוון למשהו שאני ממש רוצה, אבל זה יותר לכיוון נגנים ואמצעי שמע (אוזניות או רמקולים קטנים וניידים). יש למישהו המלצות מעניינות? בכלל, אם יש למישהו הצעות בתחומים נוספים אני אשמח לשמוע...

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by ohadi,

מצלמה זיכרון נחמד - אפילו עם אפשרות להרחבה בעזרת כרטיס אפשרות לכרטיס USIM של סלקום או אורנג' - צריך שיהיה אפשרות לשמיעת מוזיקה אינטרנט - האם הוא משתמש ב- Date או Wap ? GPS - לא צריך ... השקעה עד 2500 שקל

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  25. מי שרכש או מכיר - LG Viewty KU990 אשמח לקבל ביקורת על המכשיר הזה...האם הוא מומלץ / איכותי ? יש איתו בעיות ? ועוד דבר - במכשירים בעלי מסך מגע - האם זה מתחמם באוזן כשמדברים בטלפון ? תודה למי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים