גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
האם עדיף לי לקנות בארץ או בניו יורק? תודה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
עדיין מחפשים בנרות טלפון קטן מימדים אך מתקדם? הדגם הטרי של סוני בקטגוריה זו נמכר באופן זמני באמאזון בהוזלה משמעותית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
- 1 follower
-
-
1. האם יש הבדל בשמע בין סמסונג עם מעבד Qualcomm לבין סמסונג בישראל עם מעבד סלולרי של סמסונג ? האם אני יקבל איכות שמע שונה ? 2. אני משתמש באוזניות כפתור סוני Sony WF-1000XM3 לא רעות בכלל אבל חסר דיוק , עוצמה קול לא גבוהה סינון רעשים מדהים 2.1 השאלה איזה אוזניות טובות יותר ולמה 3. יש לי גם אוזניות כבל איכותיות ב- 1500 ש"ח של פיליפס שהסלולר מתקשה להניע אותם למרות שמתאימות לסלולר , חלש מידי קראתי מאמרים וראיתי מבחני דרך לאוזניות כמו כאן https://www.rtings.com/headphones/reviews/best/by-type/in-ear-earbuds יש הרבה מאמרים ביוטיוב שאין להם קשר למציאות ופרסומות או ברמה ירודה של אנשים שלא יודעים לבדוק אוזניות . אני משתמש בסטר…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קניתי מכשיר סיני gt-n9300 הוא הוא דומה ל S3 מיני - אבל לא. אני לא מוצא כיסוי מתאים - חיפשתי ב DX, EBAY, PANDAWILL מישהו יכול לכוון אותי למקום נוסף בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות את ה ZVP ויש לי שאלה לגבי מטען לחשמל. מישהו יודע אם אפשר להשיג בארץ במחיר נורמלי? ראיתי בחנות שנקראת imtech במשהו כמו 170 ש"ח וזה נראה לי יקר מאוד. יש לי בבית מטען כזה שהשתמשתי בו לנגן אחר, הוא מוציא 5V וזרם של 700mA, אבל הבנתי שהנגנים של creative צריכים את המטען שלה. השאלה שלי אם הנגן יכול להיפגע אם אני אנסה לטעון אותו בעזרת המטען הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בסמארטפון לקריאה בפורום רציתי לדעת האם יש דרך לקרוא שהכתב יותר גדול ומודגש? כרגע די קשה לקרוא את הפוסטים מפני שחלק מהכתב קטן לקריאה וחלק סביר
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כיצד אני מפרמט את זיכרון הפלאש N95 8gb? דרך אגב, מדובר בכרטיס זיכרון מבוסס פלאש מובנה?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אולי תוכלו לעזור לי. יש ברשותי 3 מצלמות אינטרנט דגם pleomax pwc 3800 המחוברים ב- 3 מחשבים שונים ומרוחקים אחד מהשני. בכל פעם כשמפעילים את המצלמה על מנת לראות ולדבר - נשמעים ברקע ציפצופים מעצבנים. האם מדובר בהגדרות של המצלמה או הגדרות של המחשב? בתודה שרונית sharonk72@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
דגמי ה-Redmi 5 הופכים רשמיים עם תג מחיר נמוך משתיארנו, ויוכלו לסייע בקירוב החברה אל מטרתה למכור מעל 100 מיליון מכשירים בשנה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם צפוי להגיע אייפוד טאץ' חדש עם המערכת הפעלה החדשה שהציגו בwwdc? אם כן מתי? 2. באיזה חנות מומלץ לקנות אייפוד טאץ'? (איזור חיפה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
עד היום הייתי עם ה-HS820 והייתי ממש מרוצה ממנה (קלה, קלילה, זמן סוללה סביר, מחיר שווה לכל נפש), אך לצערי היא נהרסה (אשמתי). עכשיו אני מחפש משהו דומה אבל עם עוצמה ואיכות שמע קצת יותר טובים כי לפעמים בנהיגה לא שמעתי איתה את כל השיחה והצד השני היה צריך לצרוח : * בבקשה לא לדחוף לי אוזניות ב600 שקל, אין שום סיבה שאני אשלם כפול מאוזניה שבסך הכל אהבתי. * למרות שהאוזניה היתה אחלה, אני לא ממש חושב לקנות שוב אותו דגם (לא אוהב לחזור על דברים שכבר קניתי, צריך קצת שינוי). * עצה לחיים, לעולם אל תסמכו על או'אי. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
צמד דגמי הביניים החדשים מבית סמסונג שהוכרזו לאחרונה כבר נמצאים בחלק מהחנויות המקומיות, עם מאפיינים שלא פוגשים בכל יום באותן רמות מחיר - אך הגרסה המסקרנת ביותר עם תמיכה ברשתות הדור החמישי עדיין חסרהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהוא יכול להסביר לי מה המשמעות שנגן מסוים לא תומך בפורמט וידאו מסוים ? , הרי ממילא צריך להשתמש בתוכנה להתמרת הפורמט לנגן הספציפי. האם המשמעות היא שאי אפשר למשל לקחת סרטון נתון בפורמט AVI ולהכניס אותו (דרך תוכנת ההטענה) לנגן RIVER E100 (כיוון שבמפרט של נגן ספציפי זה לא מופיע הפורמט הזה). או שיש אפשרות להתמיר (באמצעות תוכנות התמרה אחרות ) את ה - AVI למשל ל - MPEG4 שאותה כבר אפשר להמיר בתוכנת הנגן. האם הצגתי נכון את המצב ? , היכן אפשר להוריד תוכנות המרה כאלה ? AVI למשל מאד פופולרית אבל יש לי גם הרבה סירטונים בפורמט H.264 האהוב על מחשבי כף יד של HP . שאלה נוספת - האם אפשר לשנות את גודל התמונה המופיעה פעמים רבות כמוקטנת באמצע המסך (מן הסתם לחסוך גודל). אודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי את ה-G3, ג'יגה אחד, והמסך שלו התקלקל (אחרי שהוא נפל על הרצפה, בפעם ה-1000, כך שיאמר לזכותו שהוא מאוד עמיד). התאורה של המסך עובדת, והנגן עצמו עובד, אבל המסך לא מראה שום דבר (ז"א שב"תיפעול עיוור" אני יכול לראות שהוא משמיע רדיו וקבצי MP3). כדי לתקן אותו או לקנות נגן אחר חדש?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס של 2 GB.. האם אפשר לראות בפלאפון סרט באורך מלא? (כמובן אחרי שממירים לGP3) וגם מה צריך לשים בדיוק בהגדרות? ובסוף.. אם אפשר.. באיזו תיקיה לשים את הסרט (אני מעביר קבצים דרך הכרטיס זיכרון). תודה מראש למי שעוזר. =]
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
היצרנית הסינית השאפתנית אמורה לנסות את מזלה עם שבב Surge חדש מתוצרת עצמית, כבר בחודש הבא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם אפשר להעתיק לסימביאן קוד משלט כלשהו. הכוונה היא לכוון את השלט אותו רוצים להעתיק לכיוון האינפרא של הפלאפון, ללחוץ על הכפתור הרצוי בשלט, ולהעתיק את הקוד שלו לפלאפון לשימוש, לגיבוי. מדובר בשלט לשער חשמלי או סתם שלט שלט שהכנתי בעצמי. תודה רבה ושבת שלום! מושיקו
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה הנוקיה 3100 שלי נדפק. אני מעוניין לקנות פלאפון דור 3 עם מצלמה של 5MP. ההתלבטות שלי היא כרגע בין LG KU 990 לבין NOKIA N95 כרגע אני די מעדיף את ה LG, שהיה מבחינתי הפלאפון המושלם אם היה לו WiFi. אין י כוח לחכות שיצא פלאפון בדיוק כמו ה KU990 עם Wifi (כשהוא יצא אני בטח ארצה לחכות לתכונה אחרת כלשהי. אין מה לעשות. העולם הזה תמיד צועד קדימה). השאלה היא כמה באמת משתמשים ב wifi ובכלל, מה עדיף - N95 או KU990? תודה מראש. עריכה: גם ה samsung g800 קוסם לי. איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אז ככה, לאט לאט הנושא מתחיל לזרום, מתחילים לגייס כספים, כדי להביא את היצור הזה אלינו לישראל חחח... אז, אחרי שקצת ריפרפתי באינטרנט, הבנתי שיש כמה גירסאות של זה, יצאה עכשיו חדשה ELITE שזה הכל שחור, ויש עוד גרסאות אחרות של XBOX 360... אני מעוניין לקנות את הגירסה עם השני שלטים (ניראה לי זה הפרימיום). בכל מקרה, אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בעניין, להגיד לי את ההבדלים בין כל הגרסאות, אם זה טכני או משו אחר, וגם לרשום מחירים של כל דבר, זה ממש יהיה מצויין... וכמובן, אם צריך פריצה למשחק בכדי לשחק עם צרובים, וגם כמה זה עולה לעשות את זה... אה ונקודה חשובה, אני מתכנן לקנות אותו בארהב, אז אם יש לזה השלכות (הבנתי שנאי או משהו כזה) תירשמו גם על זה...ואיזה אפשרות יש למשלוח, אם במשלוח רג…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
רוצים לדעת איך תיראה התחרות לשבבי הביניים החדשים מבית קוואלקום? התשובה בפנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. מה המלצתכם לתקציב עד 400 ש"ח לאזניות ונגן MP3. החשיבות כאן שזה יהיה ערכה שניתן להשתמש ברכיבת אפניים אינטנסיבית (שהאזניות לא ייפלו). תודה...
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לא יהיה לו קל להתחרות עם קודמיו שזמינים באופן נרחב בארץ במחירים תחרותיים ביותר - אך ל-Poco החדש מבית Xiaomi יש כמה יתרונות חשובים שהופכים את הגעתו למעניינת בזכות עצמהלכתבה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, הייתי בהוט מובייל והתנסיתי במכשיר, גיליתי שדגמו של המכשיר לפי ההגדרות הוא I9505X. איזה דגם זה בדיוק? ובמה הוא שונה מגרסת ה-I9500 הרגילה? הגודל שונה? הביצועים שונים? המסך? או שזה הכל בדיוק אותו הדבר רק שפשוט ללא שיחות ואסמסמים וזה רק להתנסות? כי ניסיתי אותו שם ונורא אהבתי, הוא היה נורא מהיר ולא נתקע, כמעט ולא התחמם, מסך מדהים וכו'.. ואני חושש שבמידה ואקנה את ה-I9500 זה לא יהיה אותו הדבר וכמו שאהבתי את זה. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני קונה DVD נייד , אני צריך המלצות , תקציב - 400-1400. אפילו שיהיה זול ואיכותי. שיקרא DIVX. תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מכשירי ה-Snapdragon 865 המוזלים החדשים עומדים לספק תחרות בריאה - בעיקר למכשירים ממותג אחר של אותה יצרנית סינית מפורסמתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
- 2 followers
-