גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345133.0 ב 15.7 יתקיים בטיילת חיפה(בנייני עזריאלי) מפגש משתמשים של HWZONE כולכם מוזמנים לבוא, עם דגש על כאלה עם ציוד אודיו איכותי\ גאדג'טים\ כל מה שקשור לפורום הזה... לכל הפרטים, כנסו ללינק שלמעלה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מכיר שיש שניים, האחד רסיסטיב שעובד כנראה לפי מיטב הבנתי על סגירת מעגל בין שני חומרים בעלי התנגדות גבוהה. והשני הוא הקפסטיבי שלמיטב הבנתי תלוי בלחות, כלומר מגע אצבע יעבוד ומגע פלסטיק לא. (אני יודע שהפשטתי את העניינים פה אבל זאת לא השאלה). השאלה שלי היא כזאת, הזמנתי את מכשיר הפליים החדש של איינול שאמור להגיע אלי בשבועות הקרובים ואני מעוניין לרכוש לו סטיילוס. המכשיר מגיע עם מסך קאפסטיבי. האם אני יכול להשתמש בו בעט סטיילוס ואם כן איזה סוג של עט סטיילוס (אם בכלל יש להם סוגים), ועל מה אתם ממליצים במחיר של עד 15 דולר?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
יש פלפונים אם איכות סאונד טובה? אם כן יש לכם דוגמאות לראות לי בלינק או שם לחות תודה D:
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה - כאשר אני מנסה להעביר כרטיסי ביקור/אנשי קשר מהoutlook לIPAQ כל מה שאני מקבל זה "????????" במקום אותיות.ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט,אבל אף אחד לא ידע להגדיר בדיוק מה צריך לעשות. ברשותי אופיס 2007,וינדוס XP,הותקנו כבר כל התוכנות מחדש (אאוטלוק,activsync,תוספת השפות). האם יש מישהו שיכול לעזור ? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
זה רק אני או שחבורת הסלולר הבינו את הטעות בחתימת החוזים המפלצתיים מול אפל ומנסים לצאת מהם כרגע?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את האייפון דור ראשון שלי לטלפון יותר טוב כבר... קציב: באיזור ה3000 מקור רכישה: חנות פרטית או סלקום מפעילה סלולרית: סלקום פיצ'רים חשובים: מסך מגע איכותי עדיף באיזור הגודל של האייפון-אחרי שהתרגלתי לאייפון קשה לוותר על זה,סוללה חזקה, מסך חד וטוב, אפליקציות מרובות, רמקול חזק ואיכותי ונגן מוזיקה טוב עם איכות סאונד טובה, מצלמה טובה זה עוזר, שלא ייתקע (אחת הסיבות שאני רוצה להחליף), שיהיה קל עדיף, מערכת הפעלה נוחה. אישית אני חשבתי על אייפון 4 או הנקסוס וואן כי אני חושב לנסות משהו חדש גם כי לאחי ולאבא שלי יש אייפון 4, אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש GPS לרכב בסביבות ה-1000-1500 ש"ח משהו פשוט ומדוייק, תודה .
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
זמן קצר לאחר הצהרה על כך שממשלת ארצות הברית תאריך בשנה נוספת את החרם הנרחב שלה על יצרנית הסמארטפונים הסינית הגדולה - יתכן כי אנחנו חוזים בהתפתחות שתחסל גם את התחרותיות של משפחת שבבי ה-Kirin שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אולי תוכלו לעזור לי. יש ברשותי 3 מצלמות אינטרנט דגם pleomax pwc 3800 המחוברים ב- 3 מחשבים שונים ומרוחקים אחד מהשני. בכל פעם כשמפעילים את המצלמה על מנת לראות ולדבר - נשמעים ברקע ציפצופים מעצבנים. האם מדובר בהגדרות של המצלמה או הגדרות של המחשב? בתודה שרונית sharonk72@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המכשיר שברשותי בין 4- 6 חודשים משהו כזה. גירסת ה- Firmware שברשותי: 3.2.8 פעלתי לפי ההוראות שמצויות כאן: http://www.sandisk.com/Assets/File/m200%20FirmwareUpdateDocEndUserLetter.pdf התוכנה אומרת שאין עדכונים עבור המכשיר שלי, אבל אני דיי בטוח שכן יצא עדכון כזה. אם השיפור הוא לא משמעותי, אני יכול לוותר על העדכון.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המכשיר אחרי HARD RESET ובכל הפעלה של המכשיר הזמן והתאריך מתאפסים. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
חברים שלום אני מחפש דיבורית לרכב בלוטוס מסוג BURY9040 או שווה ערך ואו יותר טוב חדשה או מקור לרכש בדיל טוב אשמח לסיוע בברכה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום. תראו רוב הזמן היו לי את נגני COWON אבל הבעיה אצלהם שאחרי פחות משנה הם איכשהו מצליחים להתקלקל וזה משהו שחוזר על עצמו כמו בנגן X5 שהיה לי או D2 שיש לי כרגע (גם נידפק בתוכנה אצלו-כל הזמן עושה ריסטרטים) אני זקוק לאיזו חברה טובה שתוכל איכשהו... להחזיק לי תקופה יותר ארוכה מאשר שנה! יש חיה כזאת בכלל? נראה לי אייפוד זה הדבר הכי טוב לבנתיים (למרות שאני ממש נמנע מהחברה הזאת) תודה מראש מה דעתכם על זה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25634
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה המשודרגת של גוגל לשעונים חכמים תושק רשמית רק בשנה הבאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום כשאני מחבר את ה mp למחשב, המחשב לא מכיר אותו כלל , לא ככונן נוסף ולא כנגן האם זה בגלל חיבור usb 2 - שכנראה אין לי ? (איך אני יודע איזה usb יש לי ?)
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש אולי איזה עדכון Firmware ? מאיפה אני יכול להוריד אותו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
האם הדגמים המובילים החדשים שיוצגו רשמית בהמשך היום עומדים להיות אלופי סוללה חדשים בשוק? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
- 1 follower
-
-
הם אמרו לי בגלל שהוא עשה כל כך הרבה בעיות הפסיקו למכור אותו במרכז שירות הטלפוני כי הוא גורם להרבה אנשים בעיות והוא אמר לי שהם מחכים לN95 שיגיע עוד חודש +- והם ישווקו אותו..
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש עוד דרכים להתחבר לאינטרנט דרך מחשבי כף יד שהיא לא ב WIFI ? האם קיים HSDPA במחשבי כף יד והאם האפשר להתחבר דרך תצורת תקשורת סלולרית GPRS או משהו בסגנון .. תודה ואם יש לכם המלצות באיזור ה2500 שקל אני אשמח תודה .
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
כשאני מקבל שיחה ולא עונה, במקום להכנס לשיחות שלא נענו נפתח לי התפריט של הקיצורי דרך. למשל אני מקבל שיחה ולא עונה, מי שהתקשר מנתק ואז זה אמור להראות לי שיש שיחה שלא נענתה אבל במקום נפתח לי הקיצורי דרך.. אח"כ שאני נכנס לתפריט שיחות (יוצאות, שלא נענו וכל השאר) זה לא מראה לי אף שיחה למרות שהיו כאלה.. מה לעשות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפני כמה ימים נגן MP4 מסוג Sansa e260. הנגן ממש אחלה ועונה על הדרישות שלי. הבעיה שלי היא עם התמיכה בעברית.. אין לי בעיה עם זה שהוא אמור להציג עברית הפוכה , אבל כשהעברתי שירים אל המכשיר (לא דרך התוכנה כי לא הצלחתי דרכה) זה היה בג'יבריש וזה די מבאס.. גם כשאני מנסה להעביר סרטונים , הם שם אבל הם לא מוצגים בנגן. אשמח לעזרה ממי שמכיר את הנגן הנ"ל.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי צעצוע חדש [palm treo 700Wx] והוא שייך לפלאפון שמשום מה לא אוהבת בלוטו'ט ולכן גורמת לכל המכשירים שלה [חוץ מאחד או שתיים] להייות מוגבלים בשימוש בבלוטוט' לדיבוריות בלבד. ז"א שאי אפשר לתקשר בצורה של מכשיר בין מכשיר או מכשיר בין מחשב-נורא מציק! השאלה היא אם יש אפשרות לעקוף את זה ואיך? מערכת ההפעלה במכשיר זה חלונות מובייל 5
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
עשיתי היום אינטרנט ובאתי הביתה והכל נכנסתי לאינטרנט וכתבתי למשל NOKIA.COM ואז עשה כאילו זה טוען ואז מראה דף לבן ואני יכול להזיז תחץ וזהו X: לא נכנס לשום אתר מה זה יכול להיות ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אודה לכם על כל המלצה למכשיר GPS לאוטו הדרישות מהמכשיר הם GPS אין צורך שידע לעשות עוד משו מלבד מערכת ניווט המכשיר מיועד לאדם מבוגר לכן הדגש הוא על ממשק כמה שיותר נוח וקליל כמובן שיש צורך במכשיר איכותי תודה מראש על כל עזרה....
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעדכן את גירסת ה-MP3 שלי. יש לי MP3 שרשום עליו DJ (לא יודע מאיזו חברה) ויש לי איתו כמה בעיות, ונראה לי שעדכון גירסה יפתור אותן. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה? או יודע את החברה של הנגן ומשם אני יכול להוריד את העדכון? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-