גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
נדמה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני בכלל לא מתמצא בתחום ולכן לא יודע איפה צריך לשים דגש (איזה מעבד צריך,גודל מסך,מקלטים וכו') אז אשמח אם תעזרו לי בקטע הזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אולי תוכלו לעזור לי. יש ברשותי 3 מצלמות אינטרנט דגם pleomax pwc 3800 המחוברים ב- 3 מחשבים שונים ומרוחקים אחד מהשני. בכל פעם כשמפעילים את המצלמה על מנת לראות ולדבר - נשמעים ברקע ציפצופים מעצבנים. האם מדובר בהגדרות של המצלמה או הגדרות של המחשב? בתודה שרונית sharonk72@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קודם כל אני לא מחפש טלפון נייד יש לי N95 וגם בפונקציות שלו אני בקושי משתמש. אני מחפש מכשיר שיאפשר לי: 1. לקרוא E-Books (לאחרונה התחלתי לקרוא ספרים בפורמט PDF זה הרבהה יותר נוח). 2. לצפות בקבצי וידאו. 3. לא מחייב בכלל אבל גישה לאינטרנט אלחוטי\סלולרי (יש לי סים עם חבילה בסלקום) בשביל קצת חדשות באינטרנט. בקיצור ראיתי כל מיני מכשירי טאבלט למיניהם ומכשירי אייפון\אנדרואיד סלולריים למיניהם אבל באמת שבשביל מה שאני צריך זה 2 הסיבות הראשונות והשלישית היא צ'ופר. התקציב שלי בסביבות ה1200 שקל +- עדיף כמה שיותר זול גם לא מפריע לי אם יש לקנות יד שנייה. מה אתם ממליצים? עריכה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789851
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם אפשר להעתיק לסימביאן קוד משלט כלשהו. הכוונה היא לכוון את השלט אותו רוצים להעתיק לכיוון האינפרא של הפלאפון, ללחוץ על הכפתור הרצוי בשלט, ולהעתיק את הקוד שלו לפלאפון לשימוש, לגיבוי. מדובר בשלט לשער חשמלי או סתם שלט שלט שהכנתי בעצמי. תודה רבה ושבת שלום! מושיקו
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום. ישנה תוכנה לעריכת קבצי excel בסמסונג F480 ? המכשיר יכול להציג אותם אבל לא לערוך אותם.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני שוקל לקחת את המכשיר הנ"ל בסלקום. יש לי את ה-HP IPAQ 5915, עם WIFI, BT, GPS. האם במכשיר החדש גם ניתן לעבוד ב-GPS באופן חופשי או שזה מחוייב חיבור לרשת הסלולרית (וכרוך בתשלום?). שמעתי גם שיש בעיות עם הבטרייה שלו, שנגמרת מהר. האמנם? למי שיש מכשיר אשמח לשמוע חוות דעת, האם מצדיק את המחיר שלו. (על פניו נראה שכן) תודה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני מחפשת סולולרי חדש. אחד הדברים שאני רוצה היא אפשרות לשמוע לא רק רדיו רגיל - אלא רדיו אינטרנט דרך הסולולרי. כלומר להתחבר דרכו לתחנות רדיו אינטרנט. זה אפשרי ? כל המכשירים שתומכים באינטרנט יתמכו בכזה דבר ?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש אולי איזה עדכון Firmware ? מאיפה אני יכול להוריד אותו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מניסיוני עם הטאצ' אם לא שומרים על האייפוד [אני] הצד האחורי שלו נשרט בצורה מחרידה. אז חשבתי לקנות כיסוי. זה יכול ליהות סיליקון/פלסטיק מה שאתה רוצים. חובה שיתאים לאייפוד קלאסיק 120GB.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היצרניות הסיניות מתחרות ביניהן על הפתרון הטכנולוגי הממותג הבלעדי המרשים ביותר - ואילו מפתחת שבבי ה-Snapdragon שואפת לפתרון אחיד ונפוץ שיספק 50 אחוזי טעינה בתוך חמש דקות בלבד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בצילו של ה-Mi 5 האימתני השיקה השחקנית הסינית סמארטפון חדש נוסף, שיהווה אלטרנטיבה מלוטשת ומשופרת לדגם ה-Mi 4C שהוצג לפני חצי שנה אחרי שנרגענו מעט מההשקה של ה-Xiaomi Mi 5, הגיע הזמן לספר לכם על סמארטפון חדש נוסף אותו הציגה היצרנית, בשקט יחסי, לצד ספינת הדגל – ה-Mi 4s, שעשוי להיות התוספת האחרונה לקו ה-Mi 4 הוותיק, אחרי תת דגמי ה-i וה-c. ה-Xiaomi Mi 4s מציע מעטפת מתכתית מרשימה למראה שמזכירה את זו של מכשירי ה-Redmi Note 3, בתוספת למפרט טכני דומה לזה של ה-Xiaomi Mi 4c עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 1080p, שבב מדגם ה-Snapdragon 808 משושה הליבות של קוואלקום, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון פנימי של 64GB אשר לכאורה גם ניתן להרחבה בעזרת חריץ microSD, מצלמת 13 מגה פיקסל …
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אם אני קונה אייפון דור שלוש עם עברית, כשאני מעביר אליו שירים דרך אייטיונס עם שמות קבצים וגם טאגים בעברית, אני אראה אותם במכשיר בעברית בצורה חלקה, לא מהופך ולא בג'יבריש? ועל הדרך, חייבים להשתמש באייטיונס כדי להעביר אליו קבצים?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האוזניה צריכה להיות קלה נוחה והדגש על איכות הסאונד. אשמח לתגובות...
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המכשיר התעדכן לאדרואיד 10 ומאז לא מקליט. יש איך להתגבר על זה?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
סרטון פרסומת טרי וחרישי כמעט לחלוטין מציע לנו הזדמנות נוספת להתרשם מה-Galaxy Fold מקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט זול ופשוט לצורכי העבודה. המטרה העיקרית של הטאבלט היא להראות ללקוחות את האתרים של החברה שבה אני עובד, כיוון שלהעביר מחשב נייד בין כל הלקוחות זה מסורבל מידי. אני צריך שהטאבלט יהיה עם כרטיס סים, על מנת שלא יהיו בעיות אינטרנט במקרה ולא יהיה וויפיי במקום. הגודל צריך להיות סביר (רק לא קטן מידי, אחרת מה ההבדל בינו לבין הפלאפון). ואמינות סבבה ומערכת הפעלה נוחה ולא איטית להחריד, על מנת להראות ללקוחות שהאתרים עולים מהר. כרגע התקציה הוא 300 ש"ח אבל אפשר להתפשר עד 600 ש"ח (זול אמרתי?). תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
8 גיגה, עם אפשרות להרחבה. מסך סביבות 2-2.4 INCH... איכות סאונד טובה. איך איכות הסאונד של נגני סנדיסק לאומת הI7 שלי?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלישיית מכשירי הדגל של סמסונג מביאה איתה מאפיינים משוכללים, פשרות מסויימות וגם שינוי באסטרטגיה - כך שתוכלו למצוא אותם בחנויות עוד לפני סוף החודש הנוכחי, גם בישראללכתבה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מכיר שיש שניים, האחד רסיסטיב שעובד כנראה לפי מיטב הבנתי על סגירת מעגל בין שני חומרים בעלי התנגדות גבוהה. והשני הוא הקפסטיבי שלמיטב הבנתי תלוי בלחות, כלומר מגע אצבע יעבוד ומגע פלסטיק לא. (אני יודע שהפשטתי את העניינים פה אבל זאת לא השאלה). השאלה שלי היא כזאת, הזמנתי את מכשיר הפליים החדש של איינול שאמור להגיע אלי בשבועות הקרובים ואני מעוניין לרכוש לו סטיילוס. המכשיר מגיע עם מסך קאפסטיבי. האם אני יכול להשתמש בו בעט סטיילוס ואם כן איזה סוג של עט סטיילוס (אם בכלל יש להם סוגים), ועל מה אתם ממליצים במחיר של עד 15 דולר?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלט רדיו שיתחבר בUSB למחשב ויתן לי אפשרות לשמוע רדיו דרך המחשב.. אני לא רוצה לשמוע באינטרנט... ככה שאני כן צריך את האנטנה הזו... מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה - כאשר אני מנסה להעביר כרטיסי ביקור/אנשי קשר מהoutlook לIPAQ כל מה שאני מקבל זה "????????" במקום אותיות.ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט,אבל אף אחד לא ידע להגדיר בדיוק מה צריך לעשות. ברשותי אופיס 2007,וינדוס XP,הותקנו כבר כל התוכנות מחדש (אאוטלוק,activsync,תוספת השפות). האם יש מישהו שיכול לעזור ? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אין לי ממש כיוון למשהו שאני ממש רוצה, אבל זה יותר לכיוון נגנים ואמצעי שמע (אוזניות או רמקולים קטנים וניידים). יש למישהו המלצות מעניינות? בכלל, אם יש למישהו הצעות בתחומים נוספים אני אשמח לשמוע...
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם לא, תפנו אותי למקום הנכון. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון וחיפשתי המלצות באינטרנט, הדף הראשון שעלה בגוגל היה הכתבה הזו: http://crave.cnet.co.uk/mobiles/samsung-galaxy-s3-fault-is-caused-by-sandisk-memory-cards-50010684/ מסתבר שיש כרטיסים של SanDisk שנהרסים אחרי כמה חודשים (ועל הדרך הורסים גם את הסוללה). SandDisk טוענים שהם סידרו את הבעיה. מישהו נתקל בבעיה הזו? האם יש דרך לדעת אם הכרטיס שאני קונה הוא תקין?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי טלפון Nokia 6233, ולפי מה שהבנתי המערכת הפעלה שלו זה סימביאן, אבל גירסה לא מלאה. השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין בטלפון הזה תוכנות צד שלישי (כמו אופרה מיני, למשל), ואם כן אז איך. שאלה נוספת: יש לי גם מחשב כף יד i-mate PDA-N עם Windows Mobile 5. האם אני יכול להתקין עליו פיירפוקס? אם כן, אז מאיפה אני מוריד גירסה מתאימה, ואיך אני מתקין? פיירפוקס מומלץ בכלל למכשיר כזה, או שעדיף דפדפן אחר? עכשיו, האם אני יכול לחבר את המחשב כף יד לטלפון עם Bluetooth, ולגלוש באינטרנט עם המחשב כף יד דרך הטלפון? אם כן, אז איך אני עושה את זה? שאלה אחרונה: כרגע החבילת גלישה שלי באורנג' היא אגורה לשניה, בלי תשלום חודשי קבוע ובלי התחייבות. מישהו יודע האם יש לאורנג' חבילת גלישה מינימלית חינמית …
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-