גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מחפש מכשיר עם GPS, מסך מגע (כדאי שיהיה לו גם ספיקר טוב אך לא הכרחי) במחיר מינימלי ושיהיה מחנות פרטית (כלומר לא מרשתות הסלולר). האם יש מכשיר שעונה על כל הדרישות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם הדגמים המובילים החדשים שיוצגו רשמית בהמשך היום עומדים להיות אלופי סוללה חדשים בשוק? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה אם תוכלו לעזור זה מילון היחיד שעולה טוב על הכף יד שלי אסוס a696
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב כף ידוiPAQ RX5940וHP/Compaq ויש בו כל מיני תוכנות של מי שהביא לי אותו ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין לו IGO GPS . הבעיה היא שאני לא יודע איך מפרמטים אותו ואיך מתקינים IGO חדש ואם העברית נמחקת בפרמוט או שהיא מובנת בתוך המכשיר. *אם יש לכם המלצה לתוכנת ניווט אחרת שעובדת עם המכשיר הזה אז אפשר קישור ומדריך. אשמח לכל עזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 ואוזניות בנפרד. התקציב הוא 1600 ש"ח. ההודעה הזו פורסמה גם בפורום אודיו וקולנוע ביתי. מהפורום כאן הייתי מעוניין בהמלצה על נגן, אך אם מישהו יודע על שילוב טוב במחיר הזה, אשמח לשמוע. יש לי כעת IRIVER IFP800 עם אוזניות סנהייזר PX100. אני דיי מרוצה (הקנייה הזו היא לא בשבילי). הייתי רוצה משהו בסגנון הזה. כמובן שלגבי הנגן, כמה שיותר מקום יותר טוב, אך לא על חשבון איכות. תודה...
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כשאני מקבל שיחה ולא עונה, במקום להכנס לשיחות שלא נענו נפתח לי התפריט של הקיצורי דרך. למשל אני מקבל שיחה ולא עונה, מי שהתקשר מנתק ואז זה אמור להראות לי שיש שיחה שלא נענתה אבל במקום נפתח לי הקיצורי דרך.. אח"כ שאני נכנס לתפריט שיחות (יוצאות, שלא נענו וכל השאר) זה לא מראה לי אף שיחה למרות שהיו כאלה.. מה לעשות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לי איזה 500 שקל אז תנו בסביבות המחיר הזה.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, לפני קצת פחות משנה קניתי את ה CREATIVE MuVo Sport שלי ודי נמאס לי ממנו. אני מחפש לקנות נגן למוסיקה-נטו, אני דיי סגור על ה קראטיב זן מיקרו. הסיבה שאני בחרתי דווקה אותו היא בגלל שיש לי איכות שמע גבהה (98DB). אם יש למישהו המלצה יותר טובה ? נגן משתלם יותר או איכותי יותר, אני אשמח לשמע הערות ו המלצות. תודה ו המשך ערב נעים.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
במקום כול מיני בקשות שמפוזרות בפורום, אולי שווה לנעוץ אחת ולתמיד ולהפוך את זה לת'ראד בקשות. חופשי..
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חשבתי לפתוח דיון קטן על בלוטוט' והפרופילים שלו גם כדי להעשיר את הידע שלי וגם כדי לעזור לאחרים שמסתבכים עם זה לא מעט... אני ירשום את הפרופילים שאני מכיר... והבא אחריי ירשום את שלו.... A2DP- פרופיל לשמיעה/שידור קול בסטריאו AVRCP- כמו שלט של מדיה להעברת שירים ודברים דומים אם יש A2DP בדר כלל יש גם AVRCP אבל לא תמיד HDR- העברת מיידע משופרת (מצטער לא הבנתי בדיוק מה זה עושה... אם זה יותר מהיר או פשוט מוודא שהמיידע מגיע..) hands free- פרופיל לאוזניה בעיקר... הייתי רוצה לדעת על הפרופילים של ההעברת קבצים וGPS טיפה...
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לי טלפון Nokia 6233, ולפי מה שהבנתי המערכת הפעלה שלו זה סימביאן, אבל גירסה לא מלאה. השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין בטלפון הזה תוכנות צד שלישי (כמו אופרה מיני, למשל), ואם כן אז איך. שאלה נוספת: יש לי גם מחשב כף יד i-mate PDA-N עם Windows Mobile 5. האם אני יכול להתקין עליו פיירפוקס? אם כן, אז מאיפה אני מוריד גירסה מתאימה, ואיך אני מתקין? פיירפוקס מומלץ בכלל למכשיר כזה, או שעדיף דפדפן אחר? עכשיו, האם אני יכול לחבר את המחשב כף יד לטלפון עם Bluetooth, ולגלוש באינטרנט עם המחשב כף יד דרך הטלפון? אם כן, אז איך אני עושה את זה? שאלה אחרונה: כרגע החבילת גלישה שלי באורנג' היא אגורה לשניה, בלי תשלום חודשי קבוע ובלי התחייבות. מישהו יודע האם יש לאורנג' חבילת גלישה מינימלית חינמית …
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אפשר לעשות לטלפון UNLOCK אם צורבים רום חדש? כלומר קנו טלפון בחו"ל עם קוד ל UNLOCK צפויה איזושהי בעיה עם זה מבחינת תפעול\עברית?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הם אמרו לי בגלל שהוא עשה כל כך הרבה בעיות הפסיקו למכור אותו במרכז שירות הטלפוני כי הוא גורם להרבה אנשים בעיות והוא אמר לי שהם מחכים לN95 שיגיע עוד חודש +- והם ישווקו אותו..
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מכשיר הביניים הבא של היצרנית הסינית אמור להיחשף רשמית בעוד כמה ימים, עם מפרט שיהיה שיפור גדול במיוחד לעומת קודמו ב-12 בינואר שיאומי (Xiaomi) אמורה להציג לעולם את המכשיר החדש הבא שלה, ה-Redmi 3, אך אם להאמין לטיזרים האחרונים שהחברה משחררת אל הרשת ולדיווחים שלווים אותם – הדגם החדש יהיה דומה הרבה יותר ל-Redmi Note 3, מאשר ל-Redmi 2 אותו הוא בא להחליף. לפי המידע הנוכחי, הסמארטפון החדש יציע מסך 5 אינץ' ברזולוציית 720p צנועה יחסית ועם 2GB של RAM ו-16GB של נפח אחסון שניתן להרחיב עם כרטיס microSD (אנחנו עדיין מחזיקים אצבעות לגירסה נוספת עם 3GB של RAM ו-32GB של נפח אחסון). עד כאן הכל נשמע סטנדרטי, אך נראה שה-Redmi 3 יציע גם גוף מתכתי מעוצב במקום הגוף הפלסטיקי …
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
הגיע לידי נגן פלאש מסוג NW-E013F של סוני, העברתי שירין אל הנגן Drag N Drop וכאשר אני מפעיל את הנגן הוא לא מזהה את השירים או את רשימות ההשמעה שהכנסתי ורושם No Data. איך אני מסנכרן את השירים בנגן?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני צריך שהאתר יזהה את הדפדפן כinternet explorer. הצלחתי לשנות את הuser agent אבל אני צריך שגם הappname ישנה ואת זה לא הצלחתי לשנות בכל מצב מתקבל netscape איך אני משנה?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חברה יפנית שהייתה ידועה עד כה בעיקר תודות למוצרי חשמל ביתיים מחליטה להשיק מכשיר חכם קומפקטי ובעל מראה חמוד וייחודי - שנראה כמו מוצר עם פוטנציאל להפוך ללהיט בשוק המקומי שלהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי לדעת האם יש תוכנה שניתן לראות כאשר יש שיחה שלא נענתה את השם של מי שהתקשר עוד לפני שלוחצים על "הצג"? פשוט אצל אשתי יש נוקיה 3120 ואצלה זו אופציה מובנית. תודה לעונים גל
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר עם מערכת הפעלה אנדרואיד. אשמח לעצות למשהו שיענה על הצרכים ולא יחרוג מהתקציב הדרישות והשימוש הצפוי בטלפון: * מערכת הפעלה אנדרואיד (רצוי שאוכל לשדרג לגרסא האחרונה) * מסך גדול יחסית 3.5אינץ ומעלה ( מתכוון להשתמש הרבה ב- WAZE כתחליף GPS) * שימוש עיקרי להוצאת שיחות וסמסים / סקייפ בלי וידיאו. לא זקוק לכוח עיבוד מטורף. * מצלמה סבירה עם פלאש ( איכות תמונה סבירה- לא מתכוון להשתמש כמצלמה עיקרית) * שימוש עיקרי נוסף יהיה הגדרת סלולרי כנקודת wifi למחשב הנייד שלי. * משומש אפשרי בהחלט! אני לא זקוק למכשיר חדש מהניילון כל עוד הוא עובד תקין. * התקציב הוא עד כ-1200 ש"ח. מחפש value for money בלי יותר מדי שטויות. אשמח לשמוע המלצות- שמעתי דברים טובים…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! בימים אלו ממש אני עומד על סף בחירה משמעותית. אני צריך לבחור את הטלפון שאיתו אבלה חודשים רבים לצידי!!11! עכשיו אני צריך טלפון שהדגש הכי חשוב הוא המהירות בתפריטים, זה נראה כאילו בשנים האחרונות חברות הסלולר עושות הכל כדי שהתפריט יהיה כמה שיותר איטי. איזה מכשיר מבין כל המכשירים של אורנג' הוא מהיר, מציע פונקציות מתקדמות והמצלמה שלו טובה+. אנא, אל תמליצו לי על מכשיר שאיו לכם נסיון איתו, או שהנסיון מועט. תודה רבה לכל העוזרים! אני מדגיש שהמכשיר צריך להיות מאורנג'. ד"א, אורנג' יכניסו בקרוב מכשירים חדשים לקולקציה? ותודה בשנית לכל הבא לעזרי!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מה הגרסא הכי מעודכנת לIGO8? כי שלי לא מעודכן בכמה מחלפים שיצא לי להיות עליהם!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מניסיוני עם הטאצ' אם לא שומרים על האייפוד [אני] הצד האחורי שלו נשרט בצורה מחרידה. אז חשבתי לקנות כיסוי. זה יכול ליהות סיליקון/פלסטיק מה שאתה רוצים. חובה שיתאים לאייפוד קלאסיק 120GB.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-