גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
בבקשה אם תוכלו לעזור זה מילון היחיד שעולה טוב על הכף יד שלי אסוס a696
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני מכיר שיש שניים, האחד רסיסטיב שעובד כנראה לפי מיטב הבנתי על סגירת מעגל בין שני חומרים בעלי התנגדות גבוהה. והשני הוא הקפסטיבי שלמיטב הבנתי תלוי בלחות, כלומר מגע אצבע יעבוד ומגע פלסטיק לא. (אני יודע שהפשטתי את העניינים פה אבל זאת לא השאלה). השאלה שלי היא כזאת, הזמנתי את מכשיר הפליים החדש של איינול שאמור להגיע אלי בשבועות הקרובים ואני מעוניין לרכוש לו סטיילוס. המכשיר מגיע עם מסך קאפסטיבי. האם אני יכול להשתמש בו בעט סטיילוס ואם כן איזה סוג של עט סטיילוס (אם בכלל יש להם סוגים), ועל מה אתם ממליצים במחיר של עד 15 דולר?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
התעניינתם ב-Redmi Note 9S אך טרם הגעתם להחלטה הסופית על רכישה? עכשיו יש שתי גרסאות נוספות שיוכלו להפוך את ההתלבטות שלכם למאתגרת עוד יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה הגרסא הכי מעודכנת לIGO8? כי שלי לא מעודכן בכמה מחלפים שיצא לי להיות עליהם!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי איזה 500 שקל אז תנו בסביבות המחיר הזה.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי טלפון Nokia 6233, ולפי מה שהבנתי המערכת הפעלה שלו זה סימביאן, אבל גירסה לא מלאה. השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין בטלפון הזה תוכנות צד שלישי (כמו אופרה מיני, למשל), ואם כן אז איך. שאלה נוספת: יש לי גם מחשב כף יד i-mate PDA-N עם Windows Mobile 5. האם אני יכול להתקין עליו פיירפוקס? אם כן, אז מאיפה אני מוריד גירסה מתאימה, ואיך אני מתקין? פיירפוקס מומלץ בכלל למכשיר כזה, או שעדיף דפדפן אחר? עכשיו, האם אני יכול לחבר את המחשב כף יד לטלפון עם Bluetooth, ולגלוש באינטרנט עם המחשב כף יד דרך הטלפון? אם כן, אז איך אני עושה את זה? שאלה אחרונה: כרגע החבילת גלישה שלי באורנג' היא אגורה לשניה, בלי תשלום חודשי קבוע ובלי התחייבות. מישהו יודע האם יש לאורנג' חבילת גלישה מינימלית חינמית …
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש עוד דרכים להתחבר לאינטרנט דרך מחשבי כף יד שהיא לא ב WIFI ? האם קיים HSDPA במחשבי כף יד והאם האפשר להתחבר דרך תצורת תקשורת סלולרית GPRS או משהו בסגנון .. תודה ואם יש לכם המלצות באיזור ה2500 שקל אני אשמח תודה .
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה - כאשר אני מנסה להעביר כרטיסי ביקור/אנשי קשר מהoutlook לIPAQ כל מה שאני מקבל זה "????????" במקום אותיות.ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט,אבל אף אחד לא ידע להגדיר בדיוק מה צריך לעשות. ברשותי אופיס 2007,וינדוס XP,הותקנו כבר כל התוכנות מחדש (אאוטלוק,activsync,תוספת השפות). האם יש מישהו שיכול לעזור ? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איפה אני אוכל למצוא כאלו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני לא מעוניין לשלם לאורנג' או לסלקום. אני רוצה לשים את המפות על הכרטיס זיכרון שלי. יש אפשרות?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, לפני קצת פחות משנה קניתי את ה CREATIVE MuVo Sport שלי ודי נמאס לי ממנו. אני מחפש לקנות נגן למוסיקה-נטו, אני דיי סגור על ה קראטיב זן מיקרו. הסיבה שאני בחרתי דווקה אותו היא בגלל שיש לי איכות שמע גבהה (98DB). אם יש למישהו המלצה יותר טובה ? נגן משתלם יותר או איכותי יותר, אני אשמח לשמע הערות ו המלצות. תודה ו המשך ערב נעים.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי צעצוע חדש [palm treo 700Wx] והוא שייך לפלאפון שמשום מה לא אוהבת בלוטו'ט ולכן גורמת לכל המכשירים שלה [חוץ מאחד או שתיים] להייות מוגבלים בשימוש בבלוטוט' לדיבוריות בלבד. ז"א שאי אפשר לתקשר בצורה של מכשיר בין מכשיר או מכשיר בין מחשב-נורא מציק! השאלה היא אם יש אפשרות לעקוף את זה ואיך? מערכת ההפעלה במכשיר זה חלונות מובייל 5
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
במה משפיע מהירות כרטיס הזכרון של מצלמות דיגיטליות? (יש כאלה כפול 60 וכפול 250)
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום כשאני מחבר את ה mp למחשב, המחשב לא מכיר אותו כלל , לא ככונן נוסף ולא כנגן האם זה בגלל חיבור usb 2 - שכנראה אין לי ? (איך אני יודע איזה usb יש לי ?)
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז ככה, פעם ראשונה שאני הולך להתקל במחשב כף יד, ופעם ראשונה שאני נתקל במכשיר GPS אזרחי (בצבאי התעסקתי מלא). אפשר לומר שאני מוריד כאן שני ציפורים במכה אחת. מדובר, כאמור, על Mio P550L חדש. כמה שאלות: 1. האם הוא מגיע עם תוכנת ניווט מובנית? אם כן, איזו, ואילו מפות היא כוללת? 2. באילו תוכנות ניווט הוא תומך? איזו הכי מומלץ להתקין עליו מניסיונכם? 3. האם בכל תוכנה צריך לקנות את המפות לארצות הרלוונטיות? או שצריך פשוט לקנות את התוכנה, וכל המפות מתעדכנות לי כרצוני? 4. בתור מחשב כף יד האם הMio הספציפי הזה מתפקד היטב? מה חוות דעתכם עליו? 5. איזה דברים כבר אפשר לעשות עם מחשב כף יד, חוץ מלנווט, לגלוש באינטרנט בWiFi ולשחק סוליטייר?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
כשאני מקבל שיחה ולא עונה, במקום להכנס לשיחות שלא נענו נפתח לי התפריט של הקיצורי דרך. למשל אני מקבל שיחה ולא עונה, מי שהתקשר מנתק ואז זה אמור להראות לי שיש שיחה שלא נענתה אבל במקום נפתח לי הקיצורי דרך.. אח"כ שאני נכנס לתפריט שיחות (יוצאות, שלא נענו וכל השאר) זה לא מראה לי אף שיחה למרות שהיו כאלה.. מה לעשות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345133.0 ב 15.7 יתקיים בטיילת חיפה(בנייני עזריאלי) מפגש משתמשים של HWZONE כולכם מוזמנים לבוא, עם דגש על כאלה עם ציוד אודיו איכותי\ גאדג'טים\ כל מה שקשור לפורום הזה... לכל הפרטים, כנסו ללינק שלמעלה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום הייתי למעוניין לקנות מכשיר סלולרי בארה"ב(שתואם כמובן לטכנולוגיה בארץ) ורציתי לדעת אם אני יכול בדרך כלשהיא לסדר שיהיה לו עברית בלי ללכת לחברה סלולרית ולשלם לה 100 שקלים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! בימים אלו ממש אני עומד על סף בחירה משמעותית. אני צריך לבחור את הטלפון שאיתו אבלה חודשים רבים לצידי!!11! עכשיו אני צריך טלפון שהדגש הכי חשוב הוא המהירות בתפריטים, זה נראה כאילו בשנים האחרונות חברות הסלולר עושות הכל כדי שהתפריט יהיה כמה שיותר איטי. איזה מכשיר מבין כל המכשירים של אורנג' הוא מהיר, מציע פונקציות מתקדמות והמצלמה שלו טובה+. אנא, אל תמליצו לי על מכשיר שאיו לכם נסיון איתו, או שהנסיון מועט. תודה רבה לכל העוזרים! אני מדגיש שהמכשיר צריך להיות מאורנג'. ד"א, אורנג' יכניסו בקרוב מכשירים חדשים לקולקציה? ותודה בשנית לכל הבא לעזרי!
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מניסיוני עם הטאצ' אם לא שומרים על האייפוד [אני] הצד האחורי שלו נשרט בצורה מחרידה. אז חשבתי לקנות כיסוי. זה יכול ליהות סיליקון/פלסטיק מה שאתה רוצים. חובה שיתאים לאייפוד קלאסיק 120GB.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום. איזה כרטיס זיכון דורש המכשיר של MIO P360 ? SD או MiniSD ? תודה מראש, שרון.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעדכן את גירסת ה-MP3 שלי. יש לי MP3 שרשום עליו DJ (לא יודע מאיזו חברה) ויש לי איתו כמה בעיות, ונראה לי שעדכון גירסה יפתור אותן. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה? או יודע את החברה של הנגן ומשם אני יכול להוריד את העדכון? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחפש נגן MP3 בנפח של 8GB לא Ipod שיכול לתמוך גם ב Cover flow יש חיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני צריך שהאתר יזהה את הדפדפן כinternet explorer. הצלחתי לשנות את הuser agent אבל אני צריך שגם הappname ישנה ואת זה לא הצלחתי לשנות בכל מצב מתקבל netscape איך אני משנה?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם ניתן לקוות לכך שהמכשיר הטרי מהמותג אשר קיבל את עצמאותו משיאומי יעלה רק 600 שקלים כאשר יושק בארץ?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
- 1 follower
-