גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
הסמארטפון של LG נחשף רשמית, וממשיך בקו של ה-G5 עם הרבה שכלולים אבל גם לא מעט בחירות תמוהות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום הורדתי מהאתר של נוקיה כלי לעדכון התוכנה מצא לי עדכון למכשיר עכשיו השאלה שלי היא כזו הכלי שהורדתי הוא בעברית האם אחרי שאני אתקין את העדכון היה לי עברית במכשיר והאם יכול לקרות משהו למכשיר אם אפשר לענות מהר תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי IPOD NANO דור 2 בחו"ל, לצערי מציעים ידע תמיכה בעברית רק לרוכשים בארץ (אם כי גם כך עדיין לא קיימת תמיכה לדגם שרכשתי). הממשק של ITUNE הוא פשוט סיוט בשל הפונטים שאינם, גם כאשר שיניתי את שמות הקבצים לאנגלית התעקש ה-IPOD לשמור על מיון משלו שמתעלם לחלוטין ממבנה הספריות המקורי שיצרתי. אין שום אזכור לשמות הקבצים ןמשום ששם הזמר, האלבום והשירים הוא בעברית הם פשוט נעלמים בתןך ה-IPOD. ממשק שמנסה להיות חכם מידי אבל אם שפתך אינה נתמכת אתה באמת בצרות.... מישהו יכול לתת עצה ?...... תודה גל
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי ב touch HD שרץ על פוקט פי סי WM 6 כעת אני מחפש המלצות לנגן סרטים עם קודקים משחקים וישומים מומלצצים אחרים. מישהו אולי יכול לעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה הנוקיה 3100 שלי נדפק. אני מעוניין לקנות פלאפון דור 3 עם מצלמה של 5MP. ההתלבטות שלי היא כרגע בין LG KU 990 לבין NOKIA N95 כרגע אני די מעדיף את ה LG, שהיה מבחינתי הפלאפון המושלם אם היה לו WiFi. אין י כוח לחכות שיצא פלאפון בדיוק כמו ה KU990 עם Wifi (כשהוא יצא אני בטח ארצה לחכות לתכונה אחרת כלשהי. אין מה לעשות. העולם הזה תמיד צועד קדימה). השאלה היא כמה באמת משתמשים ב wifi ובכלל, מה עדיף - N95 או KU990? תודה מראש. עריכה: גם ה samsung g800 קוסם לי. איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שמעתי שהי איותר מהירה פשוט... האם יהיו לזה השלכות שליליות?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קודם כל העיברית אצלי הפוכה .... כאילו השירים השמות שלהם יותר נכון רשומים הפוך... וזה מעצבן והייתירוצה לדעת אם יש דרך לסדר את זה...
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היצרנית שמכרה חלק מיכולותיה לגוגל תמשיך לשתף איתה פעולה בדגם ביניים מודרני עם מערכת אנדרואיד 'טהורה' לכתבה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מעוניין לשלם לאורנג' או לסלקום. אני רוצה לשים את המפות על הכרטיס זיכרון שלי. יש אפשרות?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות את ה ZVP ויש לי שאלה לגבי מטען לחשמל. מישהו יודע אם אפשר להשיג בארץ במחיר נורמלי? ראיתי בחנות שנקראת imtech במשהו כמו 170 ש"ח וזה נראה לי יקר מאוד. יש לי בבית מטען כזה שהשתמשתי בו לנגן אחר, הוא מוציא 5V וזרם של 700mA, אבל הבנתי שהנגנים של creative צריכים את המטען שלה. השאלה שלי אם הנגן יכול להיפגע אם אני אנסה לטעון אותו בעזרת המטען הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
שלום אני משתמש בסמארטפון לקריאה בפורום רציתי לדעת האם יש דרך לקרוא שהכתב יותר גדול ומודגש? כרגע די קשה לקרוא את הפוסטים מפני שחלק מהכתב קטן לקריאה וחלק סביר
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות להתקין עליו גירסה משופרת שנכתבה ע"י משתמשים. כי יש כמה דברים שאני רוצה לשנות בפלאפון המסריח הזה: 1. להגביר את הרמקול! הרמקול כל כך חלש שזה לא יאמן. 2. למחוק את כל החרא שאורנג שמו עליו ונעלו את זה ממחיקה, סתם תופש לי יאמבה מקום. 3. אולי לשנות לו קצת את העיצוב אם אפשר. ועדיין לשמור את העיברית לקריאה וכתיבה של הודעות. מישהו יודע איך אני עושה אז זה?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כיצד אני מפרמט את זיכרון הפלאש N95 8gb? דרך אגב, מדובר בכרטיס זיכרון מבוסס פלאש מובנה?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בס"ד מפלצת של מכשיר,זיכרון קטן. http://www.icell.co.il/article_89.html
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכשיר ה MIO 168 RS שלי, צלל אמש והתרסק אל הרצפה. למזלי, הוא לא ניזוק והוא נדלק אחרי כמה דקות. לצערי, כל המידע שהיה עליו נמחק כמו אחרי Hard Reset. ברשותי מותקנת תוכנת SPB BackUP ואני מבצע עדכון שבועי. בכרטיס הזכרון שיש לי במכשיר, מותקנת התוכנה וגם קובץ הגיבוי. למרות זאת, כשאני בא לעשות שחזור, המכשיר מציג את ההודעה "File Corrupted" האם יש בכל זאת דרך לשחזר את המידע החשוב שקיים עדיין על כרטיס הזכרון? אחרי הכל, אני בספק עם הקבצים על כרטיס הזכרון ניזוקו מהנפילה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בצל מלחמת הסחר בין סין וארה"ב והסנקציות שהוטלו עליה, היצרנית הסינית הגדולה מתכוננת למתקפה עם מכשיר הדגל החדש שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נגן מדיה בסכום של 350 ככה, מקסימום 400... חשוב כמובן שתהיה איכות צליל טובה, שהמסך יהיה איכותי ושהתוכנה תהיה נוחה לשימוש... ערכתי השוואה בZAP וראיתי כמה שעומדים ברוב התנאים בצורה סבירה... הייתי רוצה לדעת על איזה אתם ממליצים... השימוש המרכזי של הנגן הוא שמיעת מוזיקה, אבל חשוב שבכל זאת יהיה איכות צפיה סבירה תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אחרי ה-Le Max Pro המרשים, אנחנו מקבלים פרטים ראשונים גם על ה-Vivo XPlay 5S המרשים לא פחות אנחנו עדיין ממתינים בדריכות לסמארטפון ה-Snapdragon 820 הראשון אשר באמת אפשר יהיה לרכוש בחנויות, אך עד שזה יקרה מתווספים עוד ועוד מכשירים מסקרנים ומרשימים (על הנייר) שמיועדים להתבסס עליו. הפעם מדובר ב-XPlay 5S של חברת Vivo הסינית השאפתנית. לפי נתונים שעלו למאגר של מבחן הביצועים Antutu ומגובים בתצלום מודלף, הסמארטפון החדש יציע מסך בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,560 פיקסלים, זכרון RAM בנפח 4GB, נפח אחסון פנימי של 64GB, מצלמת 16 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 8 מגה פיקסל משנית, מערכת אנדרואיד מרשמלו – ואת השבב החדש והעוצמתי של קוואלקום, כאמור. המפרט הכללי של Vivo דומה…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש אולי איזה עדכון Firmware ? מאיפה אני יכול להוריד אותו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום חבריא בתחילה חשבתי על אוזניות אלחוטיות עם אפשרות להעביר שירים דרך האוזניות. נאמר לי שזה עולה לפחות כמה אלפים טובים, לצערי הגבול שלי הוא 500 שח. ראיתי באופיס דיפו רדיו שתומך USB אך לא היה לו רדיו דיגיטלי, (טייפ ודיסק). חשובה לי איכות השמע, שלא כמו בפלאפון או "טרנזיסטור" שהמבוגר הולך איתו. גודל של מערכת מיקרו ואף קטן מזה. חלק אמרו לי אם כבר תלכי על נגן, אבל אני רוצה לשמוע בבית מוזיקה בעת בישול, ניקיון (פסח ) וכו'... הנגנים שראיתי לדוג' באופיס יש נגן פיצפוני רק שהוא ג'יגה אחד, ואני צריכה לפחות 8-16 גיג'ה. ולשמוע בחוץ יש לי את SE. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תקציב עד 600 שקל.. משהו שאפשר יהיה לראות וידיאו סביר נפח לפחות 2GB.. ואם תהיה בו אפשרות לTV-OUT זה יהיה מעולה.. אם אני מבין נכון זה אומר שאני יוכל לחבר אותו לטלויזיה ולראות שם סרטים שהכנסתי אליו ? אם לא תקנו אותי... תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-