גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מכשיר ה MIO 168 RS שלי, צלל אמש והתרסק אל הרצפה. למזלי, הוא לא ניזוק והוא נדלק אחרי כמה דקות. לצערי, כל המידע שהיה עליו נמחק כמו אחרי Hard Reset. ברשותי מותקנת תוכנת SPB BackUP ואני מבצע עדכון שבועי. בכרטיס הזכרון שיש לי במכשיר, מותקנת התוכנה וגם קובץ הגיבוי. למרות זאת, כשאני בא לעשות שחזור, המכשיר מציג את ההודעה "File Corrupted" האם יש בכל זאת דרך לשחזר את המידע החשוב שקיים עדיין על כרטיס הזכרון? אחרי הכל, אני בספק עם הקבצים על כרטיס הזכרון ניזוקו מהנפילה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נגן מדיה בסכום של 350 ככה, מקסימום 400... חשוב כמובן שתהיה איכות צליל טובה, שהמסך יהיה איכותי ושהתוכנה תהיה נוחה לשימוש... ערכתי השוואה בZAP וראיתי כמה שעומדים ברוב התנאים בצורה סבירה... הייתי רוצה לדעת על איזה אתם ממליצים... השימוש המרכזי של הנגן הוא שמיעת מוזיקה, אבל חשוב שבכל זאת יהיה איכות צפיה סבירה תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
גוגל עורכת את כנס העיתונאים בו היא מציגה את הסמארטפונים החדשים שלה - Nexus לא עוד: תתרגלו לשם Pixel, משפחת מכשירים חדשה בעלת חומרה מתקדמת ומערכת הפעלה 'נקיה' לכתבה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איפה אני אוכל למצוא כאלו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
האם מישהוא יכול להסביר לי מה המשמעות שנגן מסוים לא תומך בפורמט וידאו מסוים ? , הרי ממילא צריך להשתמש בתוכנה להתמרת הפורמט לנגן הספציפי. האם המשמעות היא שאי אפשר למשל לקחת סרטון נתון בפורמט AVI ולהכניס אותו (דרך תוכנת ההטענה) לנגן RIVER E100 (כיוון שבמפרט של נגן ספציפי זה לא מופיע הפורמט הזה). או שיש אפשרות להתמיר (באמצעות תוכנות התמרה אחרות ) את ה - AVI למשל ל - MPEG4 שאותה כבר אפשר להמיר בתוכנת הנגן. האם הצגתי נכון את המצב ? , היכן אפשר להוריד תוכנות המרה כאלה ? AVI למשל מאד פופולרית אבל יש לי גם הרבה סירטונים בפורמט H.264 האהוב על מחשבי כף יד של HP . שאלה נוספת - האם אפשר לשנות את גודל התמונה המופיעה פעמים רבות כמוקטנת באמצע המסך (מן הסתם לחסוך גודל). אודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, הייתי בהוט מובייל והתנסיתי במכשיר, גיליתי שדגמו של המכשיר לפי ההגדרות הוא I9505X. איזה דגם זה בדיוק? ובמה הוא שונה מגרסת ה-I9500 הרגילה? הגודל שונה? הביצועים שונים? המסך? או שזה הכל בדיוק אותו הדבר רק שפשוט ללא שיחות ואסמסמים וזה רק להתנסות? כי ניסיתי אותו שם ונורא אהבתי, הוא היה נורא מהיר ולא נתקע, כמעט ולא התחמם, מסך מדהים וכו'.. ואני חושש שבמידה ואקנה את ה-I9500 זה לא יהיה אותו הדבר וכמו שאהבתי את זה. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בעבודתי אני משתמש הרבה בטלפון , ולכן חשוב לי שישמעו אותי ברור . מחפש אוזניית בלוטוס עם איכות סאונד גבוהה ניסיתי הרבה אוזניות אבל בכולם הצד השני התלונן על קטיעות ודיבור מרוחק . כמו כן חשוב לי שכפתור ההפעלה של האוזניות יהיה מתג ,ולא לחצן שמצריך לחיצה ארוכה . מנסיוני לחצנים אלו אתה לא תמיד בטוח שהם נלחצו כמו שצריך וכו' ולפעמים בנעגה כשאתה מנסה לחבר את המכשיר הדבר מסורבל בשונה ממתג שנורא ברור האם לחצת או לא . אני לא מוגבל במחיר, אני מוכן להשקיע סכום יפה . תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה עדיף - מישהו אמר לי איתורן, האם הוא באמת יותר טוב? אני צריך כמה שיותר נוח ופשוט , עדיף ללא גאגטים מיותרים תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
שלום. לסבא שלי יש בעיה בעיניים, בעקבותיה נורא קשה לו לראות. הוא איש שצריך לקרוא כל היום, וכמובן שבמצב הנוכחי - זה מאוד קשה לו. לשם כך בניתי לו מערכת שמורכבת ממסך גדול (32") שמחובר למצלמת וידאו. הפתרון עובד, אבל חשבתי שיהיה לו הרבה יותר נוח עם טאבלט (אפשר לחבר גם אותו, אבל אפשר גם להשתמש בנפרד). מכיון שאני צריך את זה למטרה הזאת בלבד - אני מחפש מכשיר מאוד ספציפי - הנתונים ש(נראה לי ש)אני צריך: רזולוציית מסך גבוהה מצלמה אחורית איכותית חיבור HDMI או חיבור כלשהו לטלוויזיה. אודה למי שיוכל להמליץ לי על טאבלט כזה במחיר זול (לא אכפת לי גם להזמין מסין, DX או EBAY, העיקר שיהיו לו את הנתונים הללו). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן, הביאו לי אייפוד נאנו מארצות הברית עכשיו הטענתי אותו בפעם הראשונה רק שעה ועכשיו עכשיו למרות שרשום שהוא יכול להשמיע שירים 24 שעות ברצפ , הסוללה שלו מתרוקנת תוך יום יומיים בלי שאני שומע בו כל כך הרבה.. כשדיברתי עם מישהו מבין עניין הבנתי שיכול להיות שבגלל שהטענתי אותו רק שעה בהתחלה, הספק הסוללה קטן והיא לא מתמלאת עד הסופ.. מישהו שמע על זה פעם? יש דרך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הסמארטפון של LG נחשף רשמית, וממשיך בקו של ה-G5 עם הרבה שכלולים אבל גם לא מעט בחירות תמוהות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלוםץ יש לי מחשב כף יד של DELL מדגם AXIM X50. עם מערכת WINDOWS MOBILE 5 בויסטה, אין את התוכנה ACTIVESYNC,, כשמחברים מחשב כף יד, מותקנת באופן אוטומטי התוכנה , Windows Mobile Device Center ואחרי שהיא מתקינה את המכשב במערכ, הסנכרון אמור להתבצע דרך SYNC CENTER. הבעיה היא שהתוכנה הראשונה לא פועלת, היא מראה לי שהמכשיר מחובר, שאולת אם אני רוצה להירשם לנויזלטר, ואחרי שאני בוחר כן או לא, היא נסגרת ואין ממנה שום זכר. ב SYNC CENTER המכשיר לא מופיע. בXP צריך להוריד את התוכנה ACTIVESYNC, הורדתי אותה ובXP הכל ובד כמו שצריך. מה צריך לעשות? להוריד עדכונים לPDA? תודה מראש http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/f611d649-a80f-4172-bb98-ade6b6cf62801033.mspx#E3C לינק לאתר של MS …
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
נכנסתי ל Update Service עכשיו עשיתי מה שהוא אמר ללחוץ C בעת החיבור לUSB ואז הפלאפון אמר שהוא מחובר להתקן להעביר נפחים גדולים משהו כזה וזהו במחשב הוא עדיין אומר לי לעקוב אחר ההוראות והוא לא ממשיך מישהו יודע מה הבעיה והאם אפשר לנתק את המכשיר? בבקשה זה ממש דחוף
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
שמעתי שיש אפשרות להתקין עליו גירסה משופרת שנכתבה ע"י משתמשים. כי יש כמה דברים שאני רוצה לשנות בפלאפון המסריח הזה: 1. להגביר את הרמקול! הרמקול כל כך חלש שזה לא יאמן. 2. למחוק את כל החרא שאורנג שמו עליו ונעלו את זה ממחיקה, סתם תופש לי יאמבה מקום. 3. אולי לשנות לו קצת את העיצוב אם אפשר. ועדיין לשמור את העיברית לקריאה וכתיבה של הודעות. מישהו יודע איך אני עושה אז זה?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ברשותי GPS RECIEVER אשר אני מחבר אותו ב- Bluetooth לכף יד שלי. בארץ הוא עובד שיגעון ומזהה לוויינים נהדר עם IGO6, אבל באירופה הוא לא מזהה לוויינים עם IGO8 בכלל... מישהו יכול להצביע על הבעיה ?? שכרתי רכב גרמני וניסיתי לאתר גם במצב סטטי ומחוץ לאוטו ובכל מצב אחר אפשרי.... אשמח לעזרה... תודה !!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני כבר שולף דולרים לקנייתו בניו יורק ;D אך רציתי לדעת אם יש לו תמיכה בכתוביות ? (srt\sub)
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בס"ד מפלצת של מכשיר,זיכרון קטן. http://www.icell.co.il/article_89.html
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אז ככה אנשים אני צריך נגן של 4GB - תקציב עד 350-380 ש"ח במקסימום מקסימום.. כמה דברים שאני צריך מהנגן: אמינות, מסך(לא אוהב את האלה בלי מסך כמו IPOD SHUFFLE), תמיכה בעברית יהווה יתרון, ונוח להתעלמות(ריצה ואופניים). חשבתי על ה Sansa Clip אבל אז ראיתי את ה iAudio Cowon i7 שנראה לי ממש ממש נחמד ויש לו מסך נחמד מאוד, אפשרות לתמונות, וידאו וכולי.. מצד שני, אני לא בטוח שאפשר לרוץ איתו, מה אתם אומרים?אם אני שם אותו בכיס די עמוק הוא לא יפריע לי? הא ועוד משהו, התקציב שלי לא בשמים אז חשוב לי שהנגן ינגן שירים באיכות די טובה עם האוזניות שבאות איתו תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס של 2 GB.. האם אפשר לראות בפלאפון סרט באורך מלא? (כמובן אחרי שממירים לGP3) וגם מה צריך לשים בדיוק בהגדרות? ובסוף.. אם אפשר.. באיזו תיקיה לשים את הסרט (אני מעביר קבצים דרך הכרטיס זיכרון). תודה מראש למי שעוזר. =]
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר של רשת פלאפון lg8300 ( ראו תמונה )http://img87.imageshack.us/img87/2419/lgvx8300gd2.jpg עכשיו היה אמור להיות בו אפשרות ל-Bluetooth אבל החברה חסמה את האפשרות הזאת בטענה שזה עשה להם בעיות במכשיר. במקום זאת הם אפשרו Bluetooth רק לאוזניה ולא לקישור בין מכשירים אחרים והעברת קבצים.. שהייתי ברשת פלאפון שאלתי בקשר לשידרוג תוכנה הטכנאי שלהם אמר לי שהחברה לא מתכוונת להביא בקרוב שידרוג תוכנה אבל אמר שאפר לפרוץ את החסימה שלהם דרך תוכנה או לא יודע מה... מישהו יודע על מה מדבור איך אפשר לעשות את זה..? שאני מפעיל בלוטוס פלאפונים מסוגלים לזהות אותי ואני אותם פשוט אין לנו אפשרות להתחבר אחד לשני...
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
עד היום הייתי עם ה-HS820 והייתי ממש מרוצה ממנה (קלה, קלילה, זמן סוללה סביר, מחיר שווה לכל נפש), אך לצערי היא נהרסה (אשמתי). עכשיו אני מחפש משהו דומה אבל עם עוצמה ואיכות שמע קצת יותר טובים כי לפעמים בנהיגה לא שמעתי איתה את כל השיחה והצד השני היה צריך לצרוח : * בבקשה לא לדחוף לי אוזניות ב600 שקל, אין שום סיבה שאני אשלם כפול מאוזניה שבסך הכל אהבתי. * למרות שהאוזניה היתה אחלה, אני לא ממש חושב לקנות שוב אותו דגם (לא אוהב לחזור על דברים שכבר קניתי, צריך קצת שינוי). * עצה לחיים, לעולם אל תסמכו על או'אי. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי נוקיה 5700....ויש שם אופציה לאוזניות Bluetooth סטריאופוניות לישמוע מוזיקה כמו אלו למשל..: http://www.shopbot.com.au/p-91335.html איפה אני משיג כזה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-