גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי כרטיס של 2 GB.. האם אפשר לראות בפלאפון סרט באורך מלא? (כמובן אחרי שממירים לGP3) וגם מה צריך לשים בדיוק בהגדרות? ובסוף.. אם אפשר.. באיזו תיקיה לשים את הסרט (אני מעביר קבצים דרך הכרטיס זיכרון). תודה מראש למי שעוזר. =]
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
יש לי נוקיה 5700....ויש שם אופציה לאוזניות Bluetooth סטריאופוניות לישמוע מוזיקה כמו אלו למשל..: http://www.shopbot.com.au/p-91335.html איפה אני משיג כזה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלט רדיו שיתחבר בUSB למחשב ויתן לי אפשרות לשמוע רדיו דרך המחשב.. אני לא רוצה לשמוע באינטרנט... ככה שאני כן צריך את האנטנה הזו... מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
רוצים לדעת איך תיראה התחרות לשבבי הביניים החדשים מבית קוואלקום? התשובה בפנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
- 1 follower
-
-
זה רק אני או שחבורת הסלולר הבינו את הטעות בחתימת החוזים המפלצתיים מול אפל ומנסים לצאת מהם כרגע?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
גוגל עורכת את כנס העיתונאים בו היא מציגה את הסמארטפונים החדשים שלה - Nexus לא עוד: תתרגלו לשם Pixel, משפחת מכשירים חדשה בעלת חומרה מתקדמת ומערכת הפעלה 'נקיה' לכתבה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אין לי ממש כיוון למשהו שאני ממש רוצה, אבל זה יותר לכיוון נגנים ואמצעי שמע (אוזניות או רמקולים קטנים וניידים). יש למישהו המלצות מעניינות? בכלל, אם יש למישהו הצעות בתחומים נוספים אני אשמח לשמוע...
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יצא לי לקרוא על ה HTC החדש ונראה נחמד והבנתי שגם נוקיה מכינים כמה מכשירים הבעיה שאני מנחש שלא יהיה שוק גדול של אפליקציות למערכת ההפעלה שלהם - WIN 8 מה נראה לכם? גם מענין איך הם ישווקו מכשירים חדשים במטרה לחדור לשוק שנשלט ע"י סמסונג ואפל?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
תמיד אני פותח נשונא ועד שאני בא לראות הוא כבר בעמוד ה6! אז בקיצור יש תקציב אני חושב 1K-1.5K מצד שני לא היתי רוצה לבזבז את כול הכסף הבנתי שיש 3 פלפונים של SE שיש סאונד טוב(לא בטוח בשם אז אל תהרגו אותי) W200 W850 W880 בקיצור אני מעדיף הכי פחות לבזבז כסף על הפלפון ושיספק אותי אני צריך כמו אמרתי סאונד טוב באוזניות וברמקול שלו שאפשר יהיה ליתקשר נורמלי(תנחשו למה צריך פלפון?) ושיחזק לפחות כמה ימים בלי לטעון... תודה D:
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הסמארטפון של LG נחשף רשמית, וממשיך בקו של ה-G5 עם הרבה שכלולים אבל גם לא מעט בחירות תמוהות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם אפשר להעתיק לסימביאן קוד משלט כלשהו. הכוונה היא לכוון את השלט אותו רוצים להעתיק לכיוון האינפרא של הפלאפון, ללחוץ על הכפתור הרצוי בשלט, ולהעתיק את הקוד שלו לפלאפון לשימוש, לגיבוי. מדובר בשלט לשער חשמלי או סתם שלט שלט שהכנתי בעצמי. תודה רבה ושבת שלום! מושיקו
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345133.0 ב 15.7 יתקיים בטיילת חיפה(בנייני עזריאלי) מפגש משתמשים של HWZONE כולכם מוזמנים לבוא, עם דגש על כאלה עם ציוד אודיו איכותי\ גאדג'טים\ כל מה שקשור לפורום הזה... לכל הפרטים, כנסו ללינק שלמעלה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מחפש נגן MP3 בנפח של 8GB לא Ipod שיכול לתמוך גם ב Cover flow יש חיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ה-Nubia Z11 של תת המותג מחברת ZTE יגיע לשווקים המערביים בקרוב מאוד, עם חומרה של מכשיר דגל במחיר תחרותי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מכיר שיש שניים, האחד רסיסטיב שעובד כנראה לפי מיטב הבנתי על סגירת מעגל בין שני חומרים בעלי התנגדות גבוהה. והשני הוא הקפסטיבי שלמיטב הבנתי תלוי בלחות, כלומר מגע אצבע יעבוד ומגע פלסטיק לא. (אני יודע שהפשטתי את העניינים פה אבל זאת לא השאלה). השאלה שלי היא כזאת, הזמנתי את מכשיר הפליים החדש של איינול שאמור להגיע אלי בשבועות הקרובים ואני מעוניין לרכוש לו סטיילוס. המכשיר מגיע עם מסך קאפסטיבי. האם אני יכול להשתמש בו בעט סטיילוס ואם כן איזה סוג של עט סטיילוס (אם בכלל יש להם סוגים), ועל מה אתם ממליצים במחיר של עד 15 דולר?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה - כאשר אני מנסה להעביר כרטיסי ביקור/אנשי קשר מהoutlook לIPAQ כל מה שאני מקבל זה "????????" במקום אותיות.ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט,אבל אף אחד לא ידע להגדיר בדיוק מה צריך לעשות. ברשותי אופיס 2007,וינדוס XP,הותקנו כבר כל התוכנות מחדש (אאוטלוק,activsync,תוספת השפות). האם יש מישהו שיכול לעזור ? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
עדיין מחפשים בנרות טלפון קטן מימדים אך מתקדם? הדגם הטרי של סוני בקטגוריה זו נמכר באופן זמני באמאזון בהוזלה משמעותית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את הוריאציה הרביעית של מכשיר ה-Mi 8 המסקרן שעתידה לנחות בשוק בקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו אולי יודע איפה אני אוכל למצוא כאלו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מחפשת סולולרי חדש. אחד הדברים שאני רוצה היא אפשרות לשמוע לא רק רדיו רגיל - אלא רדיו אינטרנט דרך הסולולרי. כלומר להתחבר דרכו לתחנות רדיו אינטרנט. זה אפשרי ? כל המכשירים שתומכים באינטרנט יתמכו בכזה דבר ?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני צריך נגן MP3 לאמא שלי ליום הולדת שיהיה עד 10 ג'יגה וקל לשימוש ותפעול. הכסף לא חשוב העיקר שיהיה נגן ממש טוב ובאיכות שמע מאוד גבוהה . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הצמד החדש והחדיש של אפל יגיע לישראל ביום חמישי הקרוב, ותגי המחיר הרשמיים נחשפים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש אולי איזה עדכון Firmware ? מאיפה אני יכול להוריד אותו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
בצילו של ה-Mi 5 האימתני השיקה השחקנית הסינית סמארטפון חדש נוסף, שיהווה אלטרנטיבה מלוטשת ומשופרת לדגם ה-Mi 4C שהוצג לפני חצי שנה אחרי שנרגענו מעט מההשקה של ה-Xiaomi Mi 5, הגיע הזמן לספר לכם על סמארטפון חדש נוסף אותו הציגה היצרנית, בשקט יחסי, לצד ספינת הדגל – ה-Mi 4s, שעשוי להיות התוספת האחרונה לקו ה-Mi 4 הוותיק, אחרי תת דגמי ה-i וה-c. ה-Xiaomi Mi 4s מציע מעטפת מתכתית מרשימה למראה שמזכירה את זו של מכשירי ה-Redmi Note 3, בתוספת למפרט טכני דומה לזה של ה-Xiaomi Mi 4c עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 1080p, שבב מדגם ה-Snapdragon 808 משושה הליבות של קוואלקום, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון פנימי של 64GB אשר לכאורה גם ניתן להרחבה בעזרת חריץ microSD, מצלמת 13 מגה פיקסל …
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אולי תוכלו לעזור לי. יש ברשותי 3 מצלמות אינטרנט דגם pleomax pwc 3800 המחוברים ב- 3 מחשבים שונים ומרוחקים אחד מהשני. בכל פעם כשמפעילים את המצלמה על מנת לראות ולדבר - נשמעים ברקע ציפצופים מעצבנים. האם מדובר בהגדרות של המצלמה או הגדרות של המחשב? בתודה שרונית sharonk72@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-