עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נגן מדיה בסכום של 350 ככה, מקסימום 400... חשוב כמובן שתהיה איכות צליל טובה, שהמסך יהיה איכותי ושהתוכנה תהיה נוחה לשימוש... ערכתי השוואה בZAP וראיתי כמה שעומדים ברוב התנאים בצורה סבירה... הייתי רוצה לדעת על איזה אתם ממליצים... השימוש המרכזי של הנגן הוא שמיעת מוזיקה, אבל חשוב שבכל זאת יהיה איכות צפיה סבירה תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  2. מחפש טלפון שמקליט וידאו בFHD בתקציב נמוך. תודה. בנוסף, אשמח לשמוע איזה פלאפונים הכי קטנים (פיסית) מסוגלים להקליט בFHD. תודה ויום מצויין!

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  3. כצפוי, סדרת המכשירים המצליחה של המותג העצמאי (למחצה) מבית היצרנית הסינית המצליחה מתקדמת אל דור ה-5G - ומנצלת את ההזדמנות לעוד כמה שיפורים מבורכים שיוכלו לעזור לה להמשיך לזרוח בשוק הביניים בישראללכתבה

4. Started by ArZi17,

שלום, יש לי Sony ericsson ARC X12, ואני מחפש אפליקציה שתיצור לי סרגל כלים בתפריט שנגלל למטה כך שאני אוכל להפעיל ולכבות את הWIFI GPS BLUETOOTH להפוך את הטלפון לשקט ולהפעיל ולכבות את האינטרנט הסלולרי, בדיוק כמו מה שבא מובנה בטלפונים של סמסונג. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  5. Started by orila,

יצא לי לקרוא על ה HTC החדש ונראה נחמד והבנתי שגם נוקיה מכינים כמה מכשירים הבעיה שאני מנחש שלא יהיה שוק גדול של אפליקציות למערכת ההפעלה שלהם - WIN 8 מה נראה לכם? גם מענין איך הם ישווקו מכשירים חדשים במטרה לחדור לשוק שנשלט ע"י סמסונג ואפל?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  6. היצרניות הסיניות מתחרות ביניהן על הפתרון הטכנולוגי הממותג הבלעדי המרשים ביותר - ואילו מפתחת שבבי ה-Snapdragon שואפת לפתרון אחיד ונפוץ שיספק 50 אחוזי טעינה בתוך חמש דקות בלבד לכתבה

7. Started by aviko013,

אהלן, הביאו לי אייפוד נאנו מארצות הברית עכשיו הטענתי אותו בפעם הראשונה רק שעה ועכשיו עכשיו למרות שרשום שהוא יכול להשמיע שירים 24 שעות ברצפ , הסוללה שלו מתרוקנת תוך יום יומיים בלי שאני שומע בו כל כך הרבה.. כשדיברתי עם מישהו מבין עניין הבנתי שיכול להיות שבגלל שהטענתי אותו רק שעה בהתחלה, הספק הסוללה קטן והיא לא מתמלאת עד הסופ.. מישהו שמע על זה פעם? יש דרך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by ofirr,

נדמה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני בכלל לא מתמצא בתחום ולכן לא יודע איפה צריך לשים דגש (איזה מעבד צריך,גודל מסך,מקלטים וכו') אז אשמח אם תעזרו לי בקטע הזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by gbox,

בס"ד מפלצת של מכשיר,זיכרון קטן. http://www.icell.co.il/article_89.html

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  10. שלום כולם. אני צריךהמלצה למחשב כף יד, שישמש המון כGPS. חשוב לי שיהיה חזק ומתקדם כמה שיותר, כי הוא הולך להחזיק המון זמן. התקציב נע באזור ה3000 שקלים (ללא תוכנה), אבל יכול לגדול אם יש משהו משתלם בעוד כסף. חשבתי על המכשירים של MIO או ASUS שראיתי שבאים עם אנטנת GPS פנימית, או HP שעד כמה שידוע לי הם מעולים רק שצריך להוסיף אנטנת בלוטות. אין לי יותר מדי מושג בזה, אז אני זקוק לעזרתכם. תודה, עודד.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  11. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

אני רוצה לקנות סטרימר לבית ושימוש המשפחה והמטרה העיקרית שלו תהיה לצפות בסרטים ב KODI .. ישמח שהמערכת תיהיה פשוטה וקלה לשימוש שכל אחד יוכל לתפעל.. השמח לקרוא את המלצות לקניה #הטלויזיה היא FHD ויהיה חיבור קווי לאינטרנט..קונה באילת אז אין בעיה במחיר עד 700 שקל

12. Started by DUDEnamE,

הגרסה של הפלאפון שלי היא גרסת הרדיו ככה לפחות רשום אבל אין שום אופציה של רדיו מצאתי תוכנות מסויימות אבל זה רק רדיו דרך אינטרנט ז"א שאין מקלט רדיו בפלאפון למרות שרשום שזה גרסאת רדיו? עם אפשר גם תוכנה שיכולה לגבות את כל המכשיר אל המחשב ואז חזרה? בסלקום לא מצאתי מענה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  13. אחרי שנתקתי את המכשיר מהמחשב הכרטיס זכרון סוג של ננעל אני יכול לראות ולגשת אל הקצבים שמאוחסנים על הכרטיס זכרון אבל איאפשר להשתמש בהם

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  14. שלום הווטסאפ מגביל פתיחת קבוצה עד ל-50 חברים. יש למישהו עצה /רעיון איך ניתן להתגבר/לעקוף מיגבלה זו ולהוסיף יותר מ-50 חברים ? תודה

15. אחרי ה-Le Max Pro המרשים, אנחנו מקבלים פרטים ראשונים גם על ה-Vivo XPlay 5S המרשים לא פחות אנחנו עדיין ממתינים בדריכות לסמארטפון ה-Snapdragon 820 הראשון אשר באמת אפשר יהיה לרכוש בחנויות, אך עד שזה יקרה מתווספים עוד ועוד מכשירים מסקרנים ומרשימים (על הנייר) שמיועדים להתבסס עליו. הפעם מדובר ב-XPlay 5S של חברת Vivo הסינית השאפתנית. לפי נתונים שעלו למאגר של מבחן הביצועים Antutu ומגובים בתצלום מודלף, הסמארטפון החדש יציע מסך בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,560 פיקסלים, זכרון RAM בנפח 4GB, נפח אחסון פנימי של 64GB, מצלמת 16 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 8 מגה פיקסל משנית, מערכת אנדרואיד מרשמלו – ואת השבב החדש והעוצמתי של קוואלקום, כאמור. המפרט הכללי של Vivo דומה…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by Nasok,

אני צריך נגן MP3 לאמא שלי ליום הולדת שיהיה עד 10 ג'יגה וקל לשימוש ותפעול. הכסף לא חשוב העיקר שיהיה נגן ממש טוב ובאיכות שמע מאוד גבוהה . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by davidreznic,

שלוםץ יש לי מחשב כף יד של DELL מדגם AXIM X50. עם מערכת WINDOWS MOBILE 5 בויסטה, אין את התוכנה ACTIVESYNC,, כשמחברים מחשב כף יד, מותקנת באופן אוטומטי התוכנה , Windows Mobile Device Center ואחרי שהיא מתקינה את המכשב במערכ, הסנכרון אמור להתבצע דרך SYNC CENTER. הבעיה היא שהתוכנה הראשונה לא פועלת, היא מראה לי שהמכשיר מחובר, שאולת אם אני רוצה להירשם לנויזלטר, ואחרי שאני בוחר כן או לא, היא נסגרת ואין ממנה שום זכר. ב SYNC CENTER המכשיר לא מופיע. בXP צריך להוריד את התוכנה ACTIVESYNC, הורדתי אותה ובXP הכל ובד כמו שצריך. מה צריך לעשות? להוריד עדכונים לPDA? תודה מראש http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/f611d649-a80f-4172-bb98-ade6b6cf62801033.mspx#E3C לינק לאתר של MS …

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by otherside,

אני מחפש נגן MP3 בנפח 4GB, ובעלות של עד 500 ש"ח (ללא כל שום צורך בתמיכה בוידאו). מבין הנגנים שעונים על הדרישות הללו, אני מתלבט בין SanDisk Sansa Fuze לבין Cowon iAudio i7. ממה שהצלחתי להבין, היתרונות של הi7 על הפיוז הם איכות סאונד טובה יותר וחיי סוללה ארוכים יותר (פי 2-3), ומצד שני היתרונות של הפיוז על הi7 הם ממשק יותר נוח, ומחיר זול יותר בכ-80 ש"ח. אני מניח שאם ההבדלים הניכרים היחידים בין שני הנגנים היו הבדלי איכות סאונד ומחיר, הייתי מעדיף את הזול יותר והפחות איכותי, בהנחה ואיכות הסאונד שלו מספיקה (ועד כמה שהבנתי, איכות הסאונד של הפיוז אכן מספיקה). ההתלבטות היא בעקבות ההבדלים בחיי הסוללה ובממשק. חשוב לי ממשק נוח עם אפשרות לסדר את השירים תחת אלבומים/אמנים/ואולי אף סידור-ע…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by Cyanide,

מניסיוני עם הטאצ' אם לא שומרים על האייפוד [אני] הצד האחורי שלו נשרט בצורה מחרידה. אז חשבתי לקנות כיסוי. זה יכול ליהות סיליקון/פלסטיק מה שאתה רוצים. חובה שיתאים לאייפוד קלאסיק 120GB.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by BAZOOM23,

בבקשה אנשים טובים!! יש לי בעיה עם המיני דיסק, הוא מעביר רק חלק מהשירים שאני אומר לו להעביר (הוא אומר שאלה שירים שהוא לא יכול לעשות להם COVERT - אבל הם קבצי MP3 רגילים!!!! כמו שירים שהוא כן מעביר!!!!! ) אין לי מושג מה לעשות הורדתי את הSONICSTAGE המעודכן והוא עדיין עושה את זה!!! HELP ME PEOPLE!!!!!! אני מתוסכל!!!!!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by marlboro,

רשום בקודק, בנגנים תומכים ישמע יותר טוב

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  22. Started by BoriTTo,

שמעתי שיש אפשרות להתקין עליו גירסה משופרת שנכתבה ע"י משתמשים. כי יש כמה דברים שאני רוצה לשנות בפלאפון המסריח הזה: 1. להגביר את הרמקול! הרמקול כל כך חלש שזה לא יאמן. 2. למחוק את כל החרא שאורנג שמו עליו ונעלו את זה ממחיקה, סתם תופש לי יאמבה מקום. 3. אולי לשנות לו קצת את העיצוב אם אפשר. ועדיין לשמור את העיברית לקריאה וכתיבה של הודעות. מישהו יודע איך אני עושה אז זה?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  23. תמיד אני פותח נשונא ועד שאני בא לראות הוא כבר בעמוד ה6! אז בקיצור יש תקציב אני חושב 1K-1.5K מצד שני לא היתי רוצה לבזבז את כול הכסף הבנתי שיש 3 פלפונים של SE שיש סאונד טוב(לא בטוח בשם אז אל תהרגו אותי) W200 W850 W880 בקיצור אני מעדיף הכי פחות לבזבז כסף על הפלפון ושיספק אותי אני צריך כמו אמרתי סאונד טוב באוזניות וברמקול שלו שאפשר יהיה ליתקשר נורמלי(תנחשו למה צריך פלפון?) ושיחזק לפחות כמה ימים בלי לטעון... תודה D:

24. המכשיר התעדכן לאדרואיד 10 ומאז לא מקליט. יש איך להתגבר על זה?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים