גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
בצילו של ה-Mi 5 האימתני השיקה השחקנית הסינית סמארטפון חדש נוסף, שיהווה אלטרנטיבה מלוטשת ומשופרת לדגם ה-Mi 4C שהוצג לפני חצי שנה אחרי שנרגענו מעט מההשקה של ה-Xiaomi Mi 5, הגיע הזמן לספר לכם על סמארטפון חדש נוסף אותו הציגה היצרנית, בשקט יחסי, לצד ספינת הדגל – ה-Mi 4s, שעשוי להיות התוספת האחרונה לקו ה-Mi 4 הוותיק, אחרי תת דגמי ה-i וה-c. ה-Xiaomi Mi 4s מציע מעטפת מתכתית מרשימה למראה שמזכירה את זו של מכשירי ה-Redmi Note 3, בתוספת למפרט טכני דומה לזה של ה-Xiaomi Mi 4c עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 1080p, שבב מדגם ה-Snapdragon 808 משושה הליבות של קוואלקום, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון פנימי של 64GB אשר לכאורה גם ניתן להרחבה בעזרת חריץ microSD, מצלמת 13 מגה פיקסל …
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
דגם ה-Mi 11 הסטנדרטי עוד לא זמין בישראל משום מה - אבל זה לא מונע מאיתנו להמשיך לקבל שמועות אודות גרסאות נוספות של אותו מותג אשר אמורות להיחשף בעוד זמן קצרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חבריא בתחילה חשבתי על אוזניות אלחוטיות עם אפשרות להעביר שירים דרך האוזניות. נאמר לי שזה עולה לפחות כמה אלפים טובים, לצערי הגבול שלי הוא 500 שח. ראיתי באופיס דיפו רדיו שתומך USB אך לא היה לו רדיו דיגיטלי, (טייפ ודיסק). חשובה לי איכות השמע, שלא כמו בפלאפון או "טרנזיסטור" שהמבוגר הולך איתו. גודל של מערכת מיקרו ואף קטן מזה. חלק אמרו לי אם כבר תלכי על נגן, אבל אני רוצה לשמוע בבית מוזיקה בעת בישול, ניקיון (פסח ) וכו'... הנגנים שראיתי לדוג' באופיס יש נגן פיצפוני רק שהוא ג'יגה אחד, ואני צריכה לפחות 8-16 גיג'ה. ולשמוע בחוץ יש לי את SE. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז ככה אנשים אני צריך נגן של 4GB - תקציב עד 350-380 ש"ח במקסימום מקסימום.. כמה דברים שאני צריך מהנגן: אמינות, מסך(לא אוהב את האלה בלי מסך כמו IPOD SHUFFLE), תמיכה בעברית יהווה יתרון, ונוח להתעלמות(ריצה ואופניים). חשבתי על ה Sansa Clip אבל אז ראיתי את ה iAudio Cowon i7 שנראה לי ממש ממש נחמד ויש לו מסך נחמד מאוד, אפשרות לתמונות, וידאו וכולי.. מצד שני, אני לא בטוח שאפשר לרוץ איתו, מה אתם אומרים?אם אני שם אותו בכיס די עמוק הוא לא יפריע לי? הא ועוד משהו, התקציב שלי לא בשמים אז חשוב לי שהנגן ינגן שירים באיכות די טובה עם האוזניות שבאות איתו תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לאחר שעיינתי בכמה תגובות על הנגן של קריאייטיב Zen Vision M, שיש לו בעיות קיפאון ושהאחריות האמריקאית לא משהו עליו מה חוות דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, קניתי HTC Cruise (כולם להגיד לי להתחדש!) אני משתמש ב-SIM דור שלישי מהעבודה שלי. מקום העבודה שלי לא רוצה לשלם על חיבורי אינטרנט סלולרים והם סיכמו עם אורנג' שהוא יהיה חסום בחשבונות הטלפון שלנו. האם יש דרך להגיד למכשיר לא לנסות להתחבר לאינטרנט דרך הסלולרי? כי בינתיים זו ברירת המחדל שלו גם כשיש WIFI באיזור. ואז הוא כל הזמן מראה הודעות שגיאה שהוא לא מצליח להתחבר לרשת. בנוסף זה יכול להיות שימושי בחו"ל כדי לוודא שלא יתחבר שם אפילו בטעות כי עלויות האינטרנט הסלולרי הן עצומות בחו"ל. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעדכן את גירסת ה-MP3 שלי. יש לי MP3 שרשום עליו DJ (לא יודע מאיזו חברה) ויש לי איתו כמה בעיות, ונראה לי שעדכון גירסה יפתור אותן. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה? או יודע את החברה של הנגן ומשם אני יכול להוריד את העדכון? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מחפש נגן MP3 בנפח של 8GB לא Ipod שיכול לתמוך גם ב Cover flow יש חיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ה-Nubia Z11 של תת המותג מחברת ZTE יגיע לשווקים המערביים בקרוב מאוד, עם חומרה של מכשיר דגל במחיר תחרותי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
עדיין מחפשים בנרות טלפון קטן מימדים אך מתקדם? הדגם הטרי של סוני בקטגוריה זו נמכר באופן זמני באמאזון בהוזלה משמעותית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
- 1 follower
-
-
רוצים לדעת איך תיראה התחרות לשבבי הביניים החדשים מבית קוואלקום? התשובה בפנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
- 1 follower
-
-
זה רק אני או שחבורת הסלולר הבינו את הטעות בחתימת החוזים המפלצתיים מול אפל ומנסים לצאת מהם כרגע?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום. תראו רוב הזמן היו לי את נגני COWON אבל הבעיה אצלהם שאחרי פחות משנה הם איכשהו מצליחים להתקלקל וזה משהו שחוזר על עצמו כמו בנגן X5 שהיה לי או D2 שיש לי כרגע (גם נידפק בתוכנה אצלו-כל הזמן עושה ריסטרטים) אני זקוק לאיזו חברה טובה שתוכל איכשהו... להחזיק לי תקופה יותר ארוכה מאשר שנה! יש חיה כזאת בכלל? נראה לי אייפוד זה הדבר הכי טוב לבנתיים (למרות שאני ממש נמנע מהחברה הזאת) תודה מראש מה דעתכם על זה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25634
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
גוגל עורכת את כנס העיתונאים בו היא מציגה את הסמארטפונים החדשים שלה - Nexus לא עוד: תתרגלו לשם Pixel, משפחת מכשירים חדשה בעלת חומרה מתקדמת ומערכת הפעלה 'נקיה' לכתבה
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכם. ניסיתי לחפש בהיסטוריה של האתר,אך,לצערי,לא מצאתי את שחיפשתי.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחפשת סולולרי חדש. אחד הדברים שאני רוצה היא אפשרות לשמוע לא רק רדיו רגיל - אלא רדיו אינטרנט דרך הסולולרי. כלומר להתחבר דרכו לתחנות רדיו אינטרנט. זה אפשרי ? כל המכשירים שתומכים באינטרנט יתמכו בכזה דבר ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בביקורת זאת נסקור את חווית השימוש והביצועים של מחשב נייד גדול המיועד לשימושים מגוונים - במיתוג מודרני מבית GIGABYTE ועם כרטיס ה-RTX 3060 הטרי של NVIDIAלכתבה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הייתי למעוניין לקנות מכשיר סלולרי בארה"ב(שתואם כמובן לטכנולוגיה בארץ) ורציתי לדעת אם אני יכול בדרך כלשהיא לסדר שיהיה לו עברית בלי ללכת לחברה סלולרית ולשלם לה 100 שקלים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני צריך נגן pmp שיש בו divx תמיכה בעברית WiFi במחיר של עד 2000 שקל.. על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אם אני קונה אותו בחו"ל אז אני יכול לשים עליו עברית?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפני כמה ימים נגן MP4 מסוג Sansa e260. הנגן ממש אחלה ועונה על הדרישות שלי. הבעיה שלי היא עם התמיכה בעברית.. אין לי בעיה עם זה שהוא אמור להציג עברית הפוכה , אבל כשהעברתי שירים אל המכשיר (לא דרך התוכנה כי לא הצלחתי דרכה) זה היה בג'יבריש וזה די מבאס.. גם כשאני מנסה להעביר סרטונים , הם שם אבל הם לא מוצגים בנגן. אשמח לעזרה ממי שמכיר את הנגן הנ"ל.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום וחג שמח האם תוכנות העברית הקיימות למחשבי כף יד (pps) תומכות במקלדת פיזית המובנות במכשירחם כמו ה-ETEN Glofiish M700 ?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
המכשיר שברשותי בין 4- 6 חודשים משהו כזה. גירסת ה- Firmware שברשותי: 3.2.8 פעלתי לפי ההוראות שמצויות כאן: http://www.sandisk.com/Assets/File/m200%20FirmwareUpdateDocEndUserLetter.pdf התוכנה אומרת שאין עדכונים עבור המכשיר שלי, אבל אני דיי בטוח שכן יצא עדכון כזה. אם השיפור הוא לא משמעותי, אני יכול לוותר על העדכון.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
במה משפיע מהירות כרטיס הזכרון של מצלמות דיגיטליות? (יש כאלה כפול 60 וכפול 250)
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, יש לי אייפוד טאץ' דור 2 ואני מחפש ולא מוצא סט רמקולים עם Dock מלא, כולל סנכרון. יש הרבה רמקולים עם תושבת לאייפוד ועם הטענה, אבל כמה שחיפשתי לא הצלחתי למצוא כאלה שניתן גם לחבר למחשב ולסנכרן דרכם את המכשיר. האם מישהו מכיר מוצר כזה? חשוב שהוא יהיה תואם לדור האחרון של נגני אפל. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-