גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
לענקית הקוריאנית יש סיבה טובה להמשיך להשקיע את מאמציה בקטגוריית הפרימיום של עולם הסמארטפונים - בעוד שלמתחרות הסיניות יש עוד כברת דרך לעבור ואילו למוטורולה ולנובו יש סיבות לשקול פרישהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 366 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי טלפון XPERIA NEO V כל פעם שמנסה לעדכן אפליקציה רושם שאין מספיק זכרון , כבר העברתי כל מה שאפשר לכרטיס SDCARD , אני חושב על קנייה של LG G2 MINI F כי לא רוצה מסך יותר גדול מ-4.7" . אני רואה שיש לטלפון זה זכרון מכשיר של 8G . האם זה מספיק זכרון להרבה אפליקציות ? הבנתי שמערכת ההפעלה תופסת בערך 4G כך שנשארים רק 4G לאפליקציות,האם לדעתכם זה מספיק או עדיף לקנות טלפון עם 16G ? מתוך סינון שעשיתי בזאפ ל16G הגעתי למכשירים HTC M7 , HTC M8 MINI 2, SONY Z1 COMPACT איזה טלפון מבין השלושה עדיף? (ב- M7 אין דור 4 -האם זה משמעותי?) מצורף קישור השוואה בין הטלפונים http://ksp.co.il/?list_compare=.19862..24500..22380. תודה אייל.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה מאוד זמן שמופיעה אצלי הודעה כזאת: "כרטיס SD ריק או במערכת קבצים לא נתמכת" כשהוא שואל האם לפרמט אני אישרתי, כל הנתונים נמחקו אבל עדיין זה ממשיך להופיע ומעבר להודעה הזאת אין לי יכולת לצפות בכרטיס הזיכרון החיצוני ולהכיל בו קבצים. המכשיר לא מצליח לזהות אותו... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חג שמח לכולם, בימים האלה אני מחכה שיגיע מכשיר SG2 סגור הרמטית מחנות אנדרואיד סטור בת"א לאחר שהמוכר אמר לי כי כל המכשירים נפתחים בשביל להכין אותם ללקוחות אם זה צריבת עברית וכו'. היום ששאלתי את המוכר מה קורה עם המלאי החדש,הוא אמר שמלאי חדש של מכשירים הגיע אך כולם נפתחו במכס בשביל להחליף את המטענים. מה אומרים על זה? זה אמיתי? האם אני יכול להיות בטוח שאני קונה מכשיר באמת חדש מחנות פרטית,מכשיר אשר נפתח רק בשביל עברית ו/או החלפת מטען? תודה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני לא בטוח אם זה לפורום הזה אבל בכל זאת לפני חודשיים קיבלתי איי פוד חדש מארה"ב (הקלאסי 80 ג'יגה). הבעיה הייתה שכשאני מחבר אותו למחשב הוא מזדהה אבל לא כנגן MP3 אלא כמשהו לא בור ואז הiTunes לא זיהתה אותו ולא יכולתי להעביר שירים. זאת ועוד - הסוללה שלו הייתה נגמרת אחרי שעה למרות שהטענתי אותו לילות שלמים. בכל אופן הלכתי לנציגות בראש העין, חיכיתי חודש וקצת לקבל אחד חדש וראו זה פלא - קיבלתי עוד אחד עם אותה בעיית זיהוי (בלי בעייה בסוללה, עדיין). בכל אופן אני מתחיל לחשוב שאולי הבעיה אצלי. אייפודים של חברים עבדו אצלי טוב אבל לא ניסיתי את שלי במקום אחר, לא חושב שצריך. כרגע המצב הוא כזה - הiTunes לא מזהה את האייפוד שלי, המחשב מודיע לי (ברגע החיבור) שהייתה בעיה בהתקנה והכי מוז…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מישהו יכול להביא לי קובץ עברית ל sansa clip 300 ? אני לא מוצא באתר שלהם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי WIDCOMM וכאשר אני מחבר את אוזנית הBT שלי למחשב דרך חיבור "אוזניה" לא שומעים שום דבר גם שאני נכנס ל"volume" ומפעיל את הbt audio. מישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת לשמוע מוזיקה דרך האוזניה? תודה הצלחתי,זה מגניב לאללה אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא דבר כזה? משום מה לא קיבלתי באריזה טכנית אני יכול להתסדר גם בלעדיו שזה הכי כיף אבל תמיד יש כל מיני טיריקם קטנים שבלי מדריך בחיים אי אפשר לעלות עליהם
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות פלאפון בחצי שנה הקרובה. יש שני פלאפונים שאני מתלבט: 1. nokia 5800 xpressmusic 2. nokia n96 מצד אחד אני רוצה מסך מגע מצד שני אני רוצה נגן מוזיקה מעולה. שמעתי שלנוקיה n96 יש רמקול באיכות 96CC מה האיכות אצל נוקיה 5800? ועוד דבר קטן איזה מערכת הפעלה טובה יתר?
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
LG Chem, חברת הכימיקלים הגדולה בקוריאה וחברת בת (כמובן) של LG, סיימה את הפיתוח של הדור הבא של המסכים הגמישים, עם ההבטחה שמסכים אלה יוטמעו כבר השנה בסמארטפונים בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%93%d7%91%d7%a8-%d7%94%d7%90%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%99-lg-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%9e%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%97%d7%9c%d7%95/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, עכשיו כשפורסם הקטלוג החדש של פלאפון, אשמח להעזר בעצתם של מומחי הפורום. אני צריך מכשיר טוב בדגש לשימושים עסקיים: קבלת מיילים פשוטה ומהירה, כתיבת מיילים קצרים ו-SMSים בקלות. קריאת מסמכים מצורפים וקבלת פקסים. חייב לכלול GPS, בלוטות', ו-WiFi. כמובן שמצלמה טובה ונגן מולטימדיה טוב הם בונוס אבל פחות חשובים. נציג של פלאפון אמר לי שה-E71 תפור עליי (השתמש במילה הזאת ממש), אבל אשמח לשמוע חוו"ד של אנשים שלא מרוויחים מזה... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
התעניינתי בפלאפון הזה, הרעיון נראה טוב אבל מעניין האם היישום לא מאכזב..? מישהו מכיר? הג'ויסטיק שלו נוח במשחקים? איך הוא בשימוש רגיל? (הטאצ' שלו וכו'..) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה שהנגן יהיה קומפקטי (דק), עם מסך צבעוני, אופציה להקלטה וכמובן הכי חשוב שאיכות הסאונד תהיה טובה. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כמתבקש, האח הגלובאלי של ה-M1 Note נחת בארץ, עם מפרט נאה בתג מחיר שקשה מאוד להתחרות בו לכתבה: http://hwzone.co.il/מלך-שוק-הביניים-הישראלי-ה-meizu-m2-note-הגיע-לארץ/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הביאו לי מחשב כף יד של mio 336. http://handheld.softpedia.com/devices/Mitac/Mitac-Mio-336-159.shtml עכשיו אין שם WIFI, האם יש דרך להתחבר לnetworking מהמחשב הזה? אם כן באיזה דרך. תודה.
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כשבוע אחרי שסמסונג דיווחה על כך באופן רשמי, מחיריהם של מכשירי ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge מתחילים לרדת, בגזרתה של המפעילה האמריקאית T-Mobile לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סיפתח-מפתיע-ה-galaxy-s6-כבר-זוכה-להוזלות-מחיר/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהכירות עם S5 אני יודע שהוא נתקע וכו' האם לlg g3 ישנה אותה בעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש דרך לעשות שחנות ה-Play ב-Android תאפשר להנות משירותים שמוצעים כרגע רק למי שחי שאירופה/ארה"ב (מוזיקה, מגזינים, ספרים, סרטים) בישראל באופן תמידי? כרגע אני משתמש במחשב בשרת VPN מארה"ב שמאפשר לי להנות מהדברים האלו, אך זה רק באופן זמני (ברגע שיוצאים מהשרת, הוא ישר מבטל את הזמינות של השירותים הנ"ל), ובנוסף אין לי אפשרות להשתמש בשרת VPN באנדרואיד ככה שבפלאפון בשום דרך אני לא מצליח להנות מהשירותים הנ"ל.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עומדים לנסוע עוד כמה ימים לארה"ב ומתכנים לרכוש שם סים מקומי לגלישה. המכשיר הוא נוט 3 n 9005. כזכור סמסונג החלה משלב זה בחסימה אזורית. כרגע המכשיר עובד עם סים של חברת סלולאר ישראלית. השאלה אם החסימה הנ"ל לא תפגע ביכולת שלו לעבוד עם סים אמריקאי. שאלה נוספת נוגעת לווטסאפ. מניח שנקבל מספר טלפון חדש רק לצורך זה. מבין שזה יהיה המספר שיראו אנשים שאני יוצר אתם קשר בווטסאאפ? חשוב לנו לדעת מראש. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז הגיע הזמן להתחדש במכשיר סלולרי חדש, והייתי רוצה את המלצתכם לגבי איזה מכשיר לקנות. התלבטות שלי נעה בין שלושה מכשירים עיקריים: Iphone 4 HTC Desire Samsung Galaxy S הנטייה שלי הייתה בהתחלה לכיוון של האחד מהאנדרואידים, אבל הבנתי שהתמיכה שלהם בעיברית היא לא משהו בלשון המעטה. ובנוסף מבחינת האפליקציות, בעיקר בגלל ריבוי סוגי המכשירים, אין הרבה אפליקציות שבנויות ומתחזקות ברמה גבוה, לא כמו באייפון לפחות. אשמח לרשמים אישיים מבעלי המכשירים הנ"ל, אני יודע שיש לא מעט חברה שרכשו את הSGS והם דיי מרוצים ממנו. תודה מראש מארק
-
- 28 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי איפון 3GS שמונה ג'יגה פרוץ. עכשיו פעם ראשונה הכנסתי אותו לאייטיונס ההכי מעודכן והוא ביקש מימני לעדכן אותו - עשיתי את זה, ואז לעשות ריסטור - עשיתי את זה ובכל פעם שהוא מגיע לאמצע הוא נותן לי איזה שגיאה עם מספר (37 לדוגמא אבל זה משתנה גם כן) וזהו המכשיר נעול אני לא יכול לעשות כלום. ניסיתי לעשות במצב UDF וחוץ מלשנות את מספר השגיאה שום דבר לא משתנה. בבקשה אם מישהו יודע מה לעשות אני אשמח לכל עזרה אני ממש תקוע עכשיו בלי פלאפון
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כמה תוכנות שמוצאות חן בעיניי אבל אין לי כוח להסתבך עם החתימה וכל זה.. יש איזה שהיא חנות באזור שיכולה להתקין תוכנות בתשלום?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש משהו שאני לא מבין. בכתבה הזו כתוב שמחיר ה-Oppo Find 5 (שהוא ממשיכו של ה-Oppo Finder) יהיה 362$. מצד שני, כשמיפשתי באיביי את ה-Oppo Finder מצאתי שמחירו 560$. זה נשמע לי מאד לא הגיוני שהמכשיר הבא, שהוא משוכלל יותר מהנוכחי, יציג ירידה גדולה כ"כ במחיר (שליש). הבהרות יתקבלו בתודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר לשלוח איימייל למשל מGMAIL ולצרף תמונה מהפלאפון? אם אני אתקין ערכת מפות עם מפות של חו"ל אני אוכל לעבוד עם זה בחו"ל בלי השירות GPS של סלקום או אורנג?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-