גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש פלאפון חדש. יש לי עסקה מצויינת בסלקום כך שאני לא צריך תוכנית, רק פלאפון. דרישות: מקלדת. כניסה נוחה מאוד לצפייה וכתיבת אי מיילים (wifi גם, מן הסתם). כמה שפחות משחקים ודברים אחרים שמסיחים את הדעת. שלא יהיה יקר (מקסימום 1500 שקל). יש המלצות? תודה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות מערכת סטריאו לסלון אשר תורכב מרמקולים Microlab solo7c המחוברים לטאבלט אשר ישמש כמקור להשמעת מוסיקה. (וגם רדיו וכו' דרך אפליקציות). השאלה היא איזה טאבלט במינימום מחיר יתן לי את הסטריאו (מיציאת האוזניות) הטוב ביותר. אין חשיבות לאיכות המסך וגודלו או מעבד מהיר במיוחד. אני מעדיף אנדרואיד אבל אם מוצרי אפל יתנו לי תוצאה הרבה יותר טובה במחיר נמוך נלך על זה. ואולי בכלל אין הבדל תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז ככה אנשים אני צריך נגן של 4GB - תקציב עד 350-380 ש"ח במקסימום מקסימום.. כמה דברים שאני צריך מהנגן: אמינות, מסך(לא אוהב את האלה בלי מסך כמו IPOD SHUFFLE), תמיכה בעברית יהווה יתרון, ונוח להתעלמות(ריצה ואופניים). חשבתי על ה Sansa Clip אבל אז ראיתי את ה iAudio Cowon i7 שנראה לי ממש ממש נחמד ויש לו מסך נחמד מאוד, אפשרות לתמונות, וידאו וכולי.. מצד שני, אני לא בטוח שאפשר לרוץ איתו, מה אתם אומרים?אם אני שם אותו בכיס די עמוק הוא לא יפריע לי? הא ועוד משהו, התקציב שלי לא בשמים אז חשוב לי שהנגן ינגן שירים באיכות די טובה עם האוזניות שבאות איתו תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האוזניה צריכה להיות קלה נוחה והדגש על איכות הסאונד. אשמח לתגובות...
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. ישנה תוכנה לעריכת קבצי excel בסמסונג F480 ? המכשיר יכול להציג אותם אבל לא לערוך אותם.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני צריך אפליקציה חינמית אשר דואגת לאבטחה של האייפון במקרה שהוא נגנב. ניסיתי את LookOut אבל חצי מהדברים שם לא עובדים באתר, אני מחפש אפליקציה שיהיו לה כמה שיותר אפשרויות: איתור - הכי חשוב. ועוד תוספים כמו צילום, מחיקת מידע, התקשרות, שליחת הודעה. תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום. מה המלצתכם לתקציב עד 400 ש"ח לאזניות ונגן MP3. החשיבות כאן שזה יהיה ערכה שניתן להשתמש ברכיבת אפניים אינטנסיבית (שהאזניות לא ייפלו). תודה...
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכם. ניסיתי לחפש בהיסטוריה של האתר,אך,לצערי,לא מצאתי את שחיפשתי.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלוםץ יש לי מחשב כף יד של DELL מדגם AXIM X50. עם מערכת WINDOWS MOBILE 5 בויסטה, אין את התוכנה ACTIVESYNC,, כשמחברים מחשב כף יד, מותקנת באופן אוטומטי התוכנה , Windows Mobile Device Center ואחרי שהיא מתקינה את המכשב במערכ, הסנכרון אמור להתבצע דרך SYNC CENTER. הבעיה היא שהתוכנה הראשונה לא פועלת, היא מראה לי שהמכשיר מחובר, שאולת אם אני רוצה להירשם לנויזלטר, ואחרי שאני בוחר כן או לא, היא נסגרת ואין ממנה שום זכר. ב SYNC CENTER המכשיר לא מופיע. בXP צריך להוריד את התוכנה ACTIVESYNC, הורדתי אותה ובXP הכל ובד כמו שצריך. מה צריך לעשות? להוריד עדכונים לPDA? תודה מראש http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/f611d649-a80f-4172-bb98-ade6b6cf62801033.mspx#E3C לינק לאתר של MS …
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
דגם ה-Mi 11 הסטנדרטי עוד לא זמין בישראל משום מה - אבל זה לא מונע מאיתנו להמשיך לקבל שמועות אודות גרסאות נוספות של אותו מותג אשר אמורות להיחשף בעוד זמן קצרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
- 2 followers
-
-
-
שמעתי שיש אפשרות להתקין עליו גירסה משופרת שנכתבה ע"י משתמשים. כי יש כמה דברים שאני רוצה לשנות בפלאפון המסריח הזה: 1. להגביר את הרמקול! הרמקול כל כך חלש שזה לא יאמן. 2. למחוק את כל החרא שאורנג שמו עליו ונעלו את זה ממחיקה, סתם תופש לי יאמבה מקום. 3. אולי לשנות לו קצת את העיצוב אם אפשר. ועדיין לשמור את העיברית לקריאה וכתיבה של הודעות. מישהו יודע איך אני עושה אז זה?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כיצד אני מפרמט את זיכרון הפלאש N95 8gb? דרך אגב, מדובר בכרטיס זיכרון מבוסס פלאש מובנה?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בס"ד מפלצת של מכשיר,זיכרון קטן. http://www.icell.co.il/article_89.html
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכשיר ה MIO 168 RS שלי, צלל אמש והתרסק אל הרצפה. למזלי, הוא לא ניזוק והוא נדלק אחרי כמה דקות. לצערי, כל המידע שהיה עליו נמחק כמו אחרי Hard Reset. ברשותי מותקנת תוכנת SPB BackUP ואני מבצע עדכון שבועי. בכרטיס הזכרון שיש לי במכשיר, מותקנת התוכנה וגם קובץ הגיבוי. למרות זאת, כשאני בא לעשות שחזור, המכשיר מציג את ההודעה "File Corrupted" האם יש בכל זאת דרך לשחזר את המידע החשוב שקיים עדיין על כרטיס הזכרון? אחרי הכל, אני בספק עם הקבצים על כרטיס הזכרון ניזוקו מהנפילה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום , לאחר הנושא הקודם שפתחתי הבנתי שאת הX-FI פשוט לא משתלם לקחת. אז אני מבקש המלצה לנגן של 8GB עם אופציה של סרטים , מה שאני מחפש זה איכות סאונד גבוה וסוללה שמספיקה להרבה. חייב לציין שאני בעל גאה של ZVM ועכשיו מחפש לו מחליף ,הנגנים שחשבתי הם הCREATIV ZEN (הדגם שלפניי הX-FI) וD2 הישן והטוב. אשמח לקבל עוד הצעות והמצלות נ.ב שמעתי שיש נגד חדש ונחמד בשם DIMOND שגם צורתו קצת מזכירה יהלום, תודה לעוזרים. [br]פורסם בתאריך: 6.09.2008 בשעה 02:25:36 אם אני לא טועה זה הנגן שציינת קודם אבל אני ממש לא בטוח http://alycate.com/catalog/product_info.php?products_id=166
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי ב touch HD שרץ על פוקט פי סי WM 6 כעת אני מחפש המלצות לנגן סרטים עם קודקים משחקים וישומים מומלצצים אחרים. מישהו אולי יכול לעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מצלמה זיכרון נחמד - אפילו עם אפשרות להרחבה בעזרת כרטיס אפשרות לכרטיס USIM של סלקום או אורנג' - צריך שיהיה אפשרות לשמיעת מוזיקה אינטרנט - האם הוא משתמש ב- Date או Wap ? GPS - לא צריך ... השקעה עד 2500 שקל
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, הגיע זמנו של המכשיר הנוכחי ואשמח לקבל המלצה עבור מכשיר סלולרי. אני מחפש מכשיר לפי הקריטריונים הבאים (לפי סדר חשיבות) 1. מצלמה טובה 2. סוללה גדולה וזמן סוללה ארוך 3.עלות עד 2000 שקל, מן הסתם עדיף בפחות. 4. מערכת אנדרואיד נקייה 5. חיישן IR מקווה שיש חיה כזו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי חברה. האייפון 4 נשבר, ואת האמת אני די שמח, נתן לי לגיטימיציה לעבור למשהו חדשני יותר. היות ואני קורא המון דרך הסמרטפון , מצלם המון, ומתעסק לא מעט בג'דגטים , אני חייב משהו יותר איכותי. אני מחר רוצה כבר לקנות מכשיר חדש כי אני לא יכול להסתדר בלי מכשיר גם בגלל שזאת העבודה שלי - לדבר עם לקוחות. אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא את המכשיר המושלם - תקציב על 3500 ש"ח דגש על : - מסך גדול ואיכותי לשם קריאת תוכן נוחה יותר. - מצלמה איכותית (מצלם הרבה). - טאץ' : עוד לא יצא לי להתעסק עם סמרטפון עם טאץ' שמתקרב לאייפון, אבל אולי תחדשו לי. אופציות אפשרויות שאחריהן גיששתי : HTC One Sony Xperia Z Galaxy s 4 Neksus 4 Nokia Lumia ברמת העיקרון, לא שמעתי ביקורת רעה אחת על הנקסוס של ג…
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אם אני קונה אייפון דור שלוש עם עברית, כשאני מעביר אליו שירים דרך אייטיונס עם שמות קבצים וגם טאגים בעברית, אני אראה אותם במכשיר בעברית בצורה חלקה, לא מהופך ולא בג'יבריש? ועל הדרך, חייבים להשתמש באייטיונס כדי להעביר אליו קבצים?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי את ה-G3, ג'יגה אחד, והמסך שלו התקלקל (אחרי שהוא נפל על הרצפה, בפעם ה-1000, כך שיאמר לזכותו שהוא מאוד עמיד). התאורה של המסך עובדת, והנגן עצמו עובד, אבל המסך לא מראה שום דבר (ז"א שב"תיפעול עיוור" אני יכול לראות שהוא משמיע רדיו וקבצי MP3). כדי לתקן אותו או לקנות נגן אחר חדש?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום חבריא בתחילה חשבתי על אוזניות אלחוטיות עם אפשרות להעביר שירים דרך האוזניות. נאמר לי שזה עולה לפחות כמה אלפים טובים, לצערי הגבול שלי הוא 500 שח. ראיתי באופיס דיפו רדיו שתומך USB אך לא היה לו רדיו דיגיטלי, (טייפ ודיסק). חשובה לי איכות השמע, שלא כמו בפלאפון או "טרנזיסטור" שהמבוגר הולך איתו. גודל של מערכת מיקרו ואף קטן מזה. חלק אמרו לי אם כבר תלכי על נגן, אבל אני רוצה לשמוע בבית מוזיקה בעת בישול, ניקיון (פסח ) וכו'... הנגנים שראיתי לדוג' באופיס יש נגן פיצפוני רק שהוא ג'יגה אחד, ואני צריכה לפחות 8-16 גיג'ה. ולשמוע בחוץ יש לי את SE. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
התקנתי את הרום של AOKP ואני לא מצליח למצוא באינטרנט שום פתרון ל2 בעיות שיש לי: 1. לפני השדרוג היה לי עדכונים אוטומטיים לכל האפליקציות חוץ מכמה בודדים. עשיתי את זה דרך הפלייסטור והורדתי את הv לעדכונים האוטומטיים מהעמודים שלהם בפלייסטור. עכשיו אני לא מצליח לעשות את זה.. 2. אני מצליח לחבר את הפלאפון למחשב רק כאחסון חיצוני. הצלחתי לחבר את זה כmtp פעם אחת כשחיברתי למחשב בפעם הראשונה. אבל אז החלפתי לאחסון חיצוני (mass storage ) ומאז לא הצלחתי לחבר שוב כmtp. מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לאחר שעיינתי בכמה תגובות על הנגן של קריאייטיב Zen Vision M, שיש לו בעיות קיפאון ושהאחריות האמריקאית לא משהו עליו מה חוות דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-