עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לאחרונה התחדשתי ב touch HD שרץ על פוקט פי סי WM 6 כעת אני מחפש המלצות לנגן סרטים עם קודקים משחקים וישומים מומלצצים אחרים. מישהו אולי יכול לעזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by Alexkmr,

8 גיגה, עם אפשרות להרחבה. מסך סביבות 2-2.4 INCH... איכות סאונד טובה. איך איכות הסאונד של נגני סנדיסק לאומת הI7 שלי?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש מקלט רדיו שיתחבר בUSB למחשב ויתן לי אפשרות לשמוע רדיו דרך המחשב.. אני לא רוצה לשמוע באינטרנט... ככה שאני כן צריך את האנטנה הזו... מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. התעניינתם ב-Redmi Note 9S אך טרם הגעתם להחלטה הסופית על רכישה? עכשיו יש שתי גרסאות נוספות שיוכלו להפוך את ההתלבטות שלכם למאתגרת עוד יותר לכתבה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by galz,

אם אני קונה אייפון דור שלוש עם עברית, כשאני מעביר אליו שירים דרך אייטיונס עם שמות קבצים וגם טאגים בעברית, אני אראה אותם במכשיר בעברית בצורה חלקה, לא מהופך ולא בג'יבריש? ועל הדרך, חייבים להשתמש באייטיונס כדי להעביר אליו קבצים?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by BoriTTo,

שמעתי שיש אפשרות להתקין עליו גירסה משופרת שנכתבה ע"י משתמשים. כי יש כמה דברים שאני רוצה לשנות בפלאפון המסריח הזה: 1. להגביר את הרמקול! הרמקול כל כך חלש שזה לא יאמן. 2. למחוק את כל החרא שאורנג שמו עליו ונעלו את זה ממחיקה, סתם תופש לי יאמבה מקום. 3. אולי לשנות לו קצת את העיצוב אם אפשר. ועדיין לשמור את העיברית לקריאה וכתיבה של הודעות. מישהו יודע איך אני עושה אז זה?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. תמיד אני פותח נשונא ועד שאני בא לראות הוא כבר בעמוד ה6! אז בקיצור יש תקציב אני חושב 1K-1.5K מצד שני לא היתי רוצה לבזבז את כול הכסף הבנתי שיש 3 פלפונים של SE שיש סאונד טוב(לא בטוח בשם אז אל תהרגו אותי) W200 W850 W880 בקיצור אני מעדיף הכי פחות לבזבז כסף על הפלפון ושיספק אותי אני צריך כמו אמרתי סאונד טוב באוזניות וברמקול שלו שאפשר יהיה ליתקשר נורמלי(תנחשו למה צריך פלפון?) ושיחזק לפחות כמה ימים בלי לטעון... תודה D:

8. Started by gkman,

התקנתי את הרום של AOKP ואני לא מצליח למצוא באינטרנט שום פתרון ל2 בעיות שיש לי: 1. לפני השדרוג היה לי עדכונים אוטומטיים לכל האפליקציות חוץ מכמה בודדים. עשיתי את זה דרך הפלייסטור והורדתי את הv לעדכונים האוטומטיים מהעמודים שלהם בפלייסטור. עכשיו אני לא מצליח לעשות את זה.. 2. אני מצליח לחבר את הפלאפון למחשב רק כאחסון חיצוני. הצלחתי לחבר את זה כmtp פעם אחת כשחיברתי למחשב בפעם הראשונה. אבל אז החלפתי לאחסון חיצוני (mass storage ) ומאז לא הצלחתי לחבר שוב כmtp. מה עושים? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  9. כיצד אני מפרמט את זיכרון הפלאש N95 8gb? דרך אגב, מדובר בכרטיס זיכרון מבוסס פלאש מובנה?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by duk4u,

האוזניה צריכה להיות קלה נוחה והדגש על איכות הסאונד. אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  11. למה להסתפק רק במערך מצלמות כפול רק מאחור או רק מקדימה? לכתבה

12. יש לי נוקיה 5700....ויש שם אופציה לאוזניות Bluetooth סטריאופוניות לישמוע מוזיקה כמו אלו למשל..: http://www.shopbot.com.au/p-91335.html איפה אני משיג כזה בארץ?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  13. Started by מר שאלה 2007,

יש פלפונים אם איכות סאונד טובה? אם כן יש לכם דוגמאות לראות לי בלינק או שם לחות תודה D:

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by masmddr,

שלום. ישנה תוכנה לעריכת קבצי excel בסמסונג F480 ? המכשיר יכול להציג אותם אבל לא לערוך אותם.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  15. הכירו את הוריאציה הרביעית של מכשיר ה-Mi 8 המסקרן שעתידה לנחות בשוק בקרוב לכתבה

16. Started by The Ball,

היי לכולם, לאמא שלי שבק הטלפון הישן (galaxy s9) ואני מחפש המלצה למחליף. אשמח לקבל המלצה לטלפון מומלץ עד 1500 שקלים.

17. Started by full_clip,

אודה לכם על כל המלצה למכשיר GPS לאוטו הדרישות מהמכשיר הם GPS אין צורך שידע לעשות עוד משו מלבד מערכת ניווט המכשיר מיועד לאדם מבוגר לכן הדגש הוא על ממשק כמה שיותר נוח וקליל כמובן שיש צורך במכשיר איכותי תודה מראש על כל עזרה....

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  18. שלום, אני מחפש את הכיסוי Speck Candyshell לאייפון 6/6s ולא מצליח למצוא כ"כ.. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המגן הזה במחיר שפוי (לא יותר מ-150 שקל)? אשמח לשמוע על חנויות באיזורים אשקלון\אשדוד\ראשל"צ.... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  19. Started by Flamester,

שלום לכולם יש לי בעייה - כאשר אני מנסה להעביר כרטיסי ביקור/אנשי קשר מהoutlook לIPAQ כל מה שאני מקבל זה "????????" במקום אותיות.ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט,אבל אף אחד לא ידע להגדיר בדיוק מה צריך לעשות. ברשותי אופיס 2007,וינדוס XP,הותקנו כבר כל התוכנות מחדש (אאוטלוק,activsync,תוספת השפות). האם יש מישהו שיכול לעזור ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by yosda-boy,

שלום, אני צריך אפליקציה חינמית אשר דואגת לאבטחה של האייפון במקרה שהוא נגנב. ניסיתי את LookOut אבל חצי מהדברים שם לא עובדים באתר, אני מחפש אפליקציה שיהיו לה כמה שיותר אפשרויות: איתור - הכי חשוב. ועוד תוספים כמו צילום, מחיקת מידע, התקשרות, שליחת הודעה. תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  21. אחרי ה-Le Max Pro המרשים, אנחנו מקבלים פרטים ראשונים גם על ה-Vivo XPlay 5S המרשים לא פחות אנחנו עדיין ממתינים בדריכות לסמארטפון ה-Snapdragon 820 הראשון אשר באמת אפשר יהיה לרכוש בחנויות, אך עד שזה יקרה מתווספים עוד ועוד מכשירים מסקרנים ומרשימים (על הנייר) שמיועדים להתבסס עליו. הפעם מדובר ב-XPlay 5S של חברת Vivo הסינית השאפתנית. לפי נתונים שעלו למאגר של מבחן הביצועים Antutu ומגובים בתצלום מודלף, הסמארטפון החדש יציע מסך בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,560 פיקסלים, זכרון RAM בנפח 4GB, נפח אחסון פנימי של 64GB, מצלמת 16 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 8 מגה פיקסל משנית, מערכת אנדרואיד מרשמלו – ואת השבב החדש והעוצמתי של קוואלקום, כאמור. המפרט הכללי של Vivo דומה…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by SuBeX,

אין לי ממש כיוון למשהו שאני ממש רוצה, אבל זה יותר לכיוון נגנים ואמצעי שמע (אוזניות או רמקולים קטנים וניידים). יש למישהו המלצות מעניינות? בכלל, אם יש למישהו הצעות בתחומים נוספים אני אשמח לשמוע...

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by Nasok,

אני צריך נגן MP3 לאמא שלי ליום הולדת שיהיה עד 10 ג'יגה וקל לשימוש ותפעול. הכסף לא חשוב העיקר שיהיה נגן ממש טוב ובאיכות שמע מאוד גבוהה . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by orila,

יצא לי לקרוא על ה HTC החדש ונראה נחמד והבנתי שגם נוקיה מכינים כמה מכשירים הבעיה שאני מנחש שלא יהיה שוק גדול של אפליקציות למערכת ההפעלה שלהם - WIN 8 מה נראה לכם? גם מענין איך הם ישווקו מכשירים חדשים במטרה לחדור לשוק שנשלט ע"י סמסונג ואפל?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  25. הצמד החדש והחדיש של אפל יגיע לישראל ביום חמישי הקרוב, ותגי המחיר הרשמיים נחשפים לכתבה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.