גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אני עוד מעט הולך לעבור תוכנית ואני צריך לבחור מכשיר בסלקום..ואני לא יודע איזה לקחת אני מחפש מכשיר כמובן עם נגן מוזיקה גלישה באינטרנט וכ'ו אבל גם חשוב לי מאוד שהוא לא יהיה מקרר כבד ושזמן הסוללה שלו יהיה בגדר הסביר בוא נגיד שלא תוך שעתיים יירד לי פס סוללה..גם שלא יהיה איטי..שמתי עין על הN86 החדש איך הוא..ואני ישמח לקבל עוד המלצות על מכשירים אחרים..אני מחליף מנוקיה 3100 אז תבינו..
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה התחדשתי ב- K800I. שמעתי שיש כל מני תוכנות מגניבות למכשיר הזה (אני לא מדבר על משחקים) כמו מדידת מרחק בעזרת הפוקוס של המצלמה, שטויות עם בלוטות' ועוד. אשמח אם תשתפו אותי בתוכנות האלה. תודה מראש, מודי69.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לנעילת מקשים ב-N73 התוכנה קיימת רק צריך הוריד אותה ואני לא יודע מהיכן
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מכשיר הביניים הבא של היצרנית הסינית אמור להיחשף רשמית בעוד כמה ימים, עם מפרט שיהיה שיפור גדול במיוחד לעומת קודמו ב-12 בינואר שיאומי (Xiaomi) אמורה להציג לעולם את המכשיר החדש הבא שלה, ה-Redmi 3, אך אם להאמין לטיזרים האחרונים שהחברה משחררת אל הרשת ולדיווחים שלווים אותם – הדגם החדש יהיה דומה הרבה יותר ל-Redmi Note 3, מאשר ל-Redmi 2 אותו הוא בא להחליף. לפי המידע הנוכחי, הסמארטפון החדש יציע מסך 5 אינץ' ברזולוציית 720p צנועה יחסית ועם 2GB של RAM ו-16GB של נפח אחסון שניתן להרחיב עם כרטיס microSD (אנחנו עדיין מחזיקים אצבעות לגירסה נוספת עם 3GB של RAM ו-32GB של נפח אחסון). עד כאן הכל נשמע סטנדרטי, אך נראה שה-Redmi 3 יציע גם גוף מתכתי מעוצב במקום הגוף הפלסטיקי …
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
האם הצרות עבור ה-Note 7 של סמסונג יספקו לנו חשיפה לפאבלט היוקרתי מבית היצרנית הסינית במועד קרוב? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ארבעה מכשירי SK-6000 (סליידר) במשפחה - כן, אני יודע שהם ישנים. לא, אני לא רוצה לשדרג, תודה. באופו טבעי הבטריות שלהם די גמורות ואני רוצה לקנות חדשות ב-eBay. הבעיה היא שאני לא יודע איך קוראים לדגם של הטלפון בחו"ל. כמובן שלא קיים דבר כזה SK6000 מחוץ לישראל. מי יכול לעזור במציאת שם הדגם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש טאבלט ההתלבטות שלי היא בין גלקסי לאייפד של אפל השימושים הם בעיקר: עבודה עם האופיס..אדוב רידר..(מסמכי PDF).. יומן..גלישה באינטרנט..לפעמים צפיה בסרטים.. ברשותי כרגע מכשיר טלפון גלקסי.. מה כדאי?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי ב touch HD שרץ על פוקט פי סי WM 6 כעת אני מחפש המלצות לנגן סרטים עם קודקים משחקים וישומים מומלצצים אחרים. מישהו אולי יכול לעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתיתן לי לקרוא ולשלוח מיילים מGMAIL, ושתשתמש בתעבורה הרגילה ולא בDATA. - עדיפות גדולה לתוכנה שנותנת גם לשלוח קבצים (מסמכי אקסל, וורד...). תודה רבה, ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היצרנית שמכרה חלק מיכולותיה לגוגל תמשיך לשתף איתה פעולה בדגם ביניים מודרני עם מערכת אנדרואיד 'טהורה' לכתבה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס זכרון של פלאפון ושל מצלמה דיגיטלית הן מאותו סוג?(שימוש גם בפלא וגם במצלמה)
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה שעשיתי זה לקחתי את ה PDF המרתי לתמונות, העברתי ל D2, כמעט עבד, הצלחתי לצפות בזה בתור תנונה....אבל הזום לא היה מספיק כדי לקרא טקסט אני יודע שאפשר להמיר לטקסט אבל א. אני מעדיף שלא רוצה גם לראות תמונות ב. זה עיתון ב PDF אז זה לא ממש מסודר אם ה D2 היה זום יותר גדול, הייתי מממיר את ה PDF לתמןנןת באיכות מאוד גבוה, ואז למרות הזום הטקטס היה קריא מאוד באסה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קבלתי את המכשיר אתמול ואני מאוד נהנה איתו.. אחלה פלאפון באמת.. אבל כשהייתי באורנג' שיחקתי קצת עם המכשיר וגליתי שלא היה אינטרנט אז שאלתי למהאין אינטרנט אמרו לי שתוף חצי שעה שעה זה צריך להסתדר. טוב חזרתי הביתה ואחרי 4 שעות עדיין לא היה אינטרנט וגם אחרי הטעינה של השל הלילה (12 שעות) עדיין אין.. האם אני צריך לדאוג? או שזה בסדר וזה יהיה בימים הקרובים? אמ.. איך אני עושה רוסית בפלאפון? לא שיקרוא ברוסית אלה שאפשר יהייה לכתוב? תודה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
חברה אני כל כמה ימים עושה סיבוב במרקט ומחפש אפליקציות,ראיתי שיש שם כמה דברים מעניינים רק אני לא כ"כ מבין איך משתמשים כי אני לא חזק בכל העסק הזה. אשמח לשמוע על האפליקציות שלכם שיצא לכם להתקין. מקווה שהשירשור יתעדכן כל כמה זמן על מנת שכולם יוכלו להנות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים מכשיר ניווט יעודי או מחשב כף יד שכולל Gps? המחירים מאוד דומים. מדוע, אם בכלל, עדיף מכשיר ייעודי על פני מחשב כף יד?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
דגמי הביניים הפופולריים מבית סמסונג ממשיכים להפנות כתף קרה לקוואלקום ולהעדיף תוצרת עצמית - או את אחד מהשבבים העממיים מבית MediaTek בגלגול הזהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי להרשם לאתר סימביאן ההרשמה סגורה הורדתי תוכנה שרושמת תכנות דרך הנוקיה SIGNSIS מי שמכיר השאלה שלי מאיפה אני מוסיף את שני הקבצים הבאים ומה תפקיד כל קובץ KEY CERT
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בבעלותי נגן zen vision שקניתי בחו"ל (30 ג'יגה). יום אחד הנגן החליט לשבוק חיים הלך ההארד דיסק אז ככה שאין לי מה לעשות ואני צריך לשלוח אותו לתיקון דיברתי עם איסטרוניקס והם רוצים שאני אביא את הנגן אליהם, אשלם 80 שקל על בדיקה ורק אז הם יגידו לי כמה יעלה לי להחליף לו את ההארד דיסק מישהו פה יכול להגיד לי כמה בערך זה יעלה לי כדי לדעת בכלל אם זה רלוונטי????
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מיועדת למכשירים סלולריים מבוססי atom 2010 הולכת להיות שנה מעניינת לשוק בסלולר
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
- 1 follower
-
-
מצטער על הכותרת המסורבלת, בגדול אני מחפש אפליקציה שדומה למערכת שיש בקופות עצמיות בסופר כשמחפשים את סוג הירק או הפרי. לפריטים שלי אין ברקוד. תחשבו שאתם הולכים בפארק ורואים סוגים שונים של זבל על הרצפה. המטרה היא לספור את כמות הפריטים מכל סוג=קטגוריה (מסטיקים, סיגריות, בקבוקים, פחיות, נשמיות וכו' וכו'). אנסה לאפיין יותר במדויק: 1. מאפשרת להזין קטגוריות שונות (סביבות 100) עם אופציה לתוספת. 2. לכל קטגוריה יש שם ובאופן אופציונאלי אפשר להכניס תמונה של הפריט. הקטגוריות מוצגות בתור רשימה. 3. לחיצה על התמונה\שם הקטגוריה מעלה את מספר היחידות מהפריט ב-1. כל לחיצה מוסיפה 1. יש גם אופציה להוריד כמות פריטים (סימן מינוס). בכל זמן רואים את סך הפריטים שהוזנו…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
רכשתי IPOD NANO דור 2 בחו"ל, לצערי מציעים ידע תמיכה בעברית רק לרוכשים בארץ (אם כי גם כך עדיין לא קיימת תמיכה לדגם שרכשתי). הממשק של ITUNE הוא פשוט סיוט בשל הפונטים שאינם, גם כאשר שיניתי את שמות הקבצים לאנגלית התעקש ה-IPOD לשמור על מיון משלו שמתעלם לחלוטין ממבנה הספריות המקורי שיצרתי. אין שום אזכור לשמות הקבצים ןמשום ששם הזמר, האלבום והשירים הוא בעברית הם פשוט נעלמים בתןך ה-IPOD. ממשק שמנסה להיות חכם מידי אבל אם שפתך אינה נתמכת אתה באמת בצרות.... מישהו יכול לתת עצה ?...... תודה גל
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
ראיתי פה שלא מעט ממליצים על הנגן הזה ורציתי לדעת האם זה פשוט ליצור עליו playlist כמו על ה sansa? איך הפונטים בעברית, האם הם נראים בצורה סבירה ?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום חבר שלי קנה מחו"ל מבנאדם NOKIA 6131 עם עברית . היום עשינו לו עדכון גרסא לפלאפון ועכשיו אין עברית וזה כמובן גם לא נותן לשנות את השפה לעברית . יש מצב להחזיר עברית לפלאפון ? אם כן איך עושים את זה ? ובלי לשלם 100 ש"ח למישהו שיצרוב עברית. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יש ברשותי את המכשיר הנ"ל ןאני מעוניין להכניס לכרטיסי זיכרון סרטים מסויימים כאשר אני מכניס את הסרטים המכשיר לא מזהה מישהו יודע לאיזה פורמת צריכים לשנות את הסרטים
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-