עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אחרי שנתקתי את המכשיר מהמחשב הכרטיס זכרון סוג של ננעל אני יכול לראות ולגשת אל הקצבים שמאוחסנים על הכרטיס זכרון אבל איאפשר להשתמש בהם

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by hararim,

למישהו יש המלצות מאיפה ניתן להוריד ובעזרת איזה אפליקציה לקרוא? ניסיתי להוריד את Overdrive Media Console אבל המכשיר משתמש באפליקציית ברירת מחדל שלו ואני לא יודע איך לשנות זאת.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by ArZi17,

שלום, יש לי Sony ericsson ARC X12, ואני מחפש אפליקציה שתיצור לי סרגל כלים בתפריט שנגלל למטה כך שאני אוכל להפעיל ולכבות את הWIFI GPS BLUETOOTH להפוך את הטלפון לשקט ולהפעיל ולכבות את האינטרנט הסלולרי, בדיוק כמו מה שבא מובנה בטלפונים של סמסונג. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  4. אין לי מושג איזה עדיף - מישהו אמר לי איתורן, האם הוא באמת יותר טוב? אני צריך כמה שיותר נוח ופשוט , עדיף ללא גאגטים מיותרים תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  5. זמן קצר לאחר הצהרה על כך שממשלת ארצות הברית תאריך בשנה נוספת את החרם הנרחב שלה על יצרנית הסמארטפונים הסינית הגדולה - יתכן כי אנחנו חוזים בהתפתחות שתחסל גם את התחרותיות של משפחת שבבי ה-Kirin שלה לכתבה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  6. תמיד אני פותח נשונא ועד שאני בא לראות הוא כבר בעמוד ה6! אז בקיצור יש תקציב אני חושב 1K-1.5K מצד שני לא היתי רוצה לבזבז את כול הכסף הבנתי שיש 3 פלפונים של SE שיש סאונד טוב(לא בטוח בשם אז אל תהרגו אותי) W200 W850 W880 בקיצור אני מעדיף הכי פחות לבזבז כסף על הפלפון ושיספק אותי אני צריך כמו אמרתי סאונד טוב באוזניות וברמקול שלו שאפשר יהיה ליתקשר נורמלי(תנחשו למה צריך פלפון?) ושיחזק לפחות כמה ימים בלי לטעון... תודה D:

7. Started by aviko013,

אהלן, הביאו לי אייפוד נאנו מארצות הברית עכשיו הטענתי אותו בפעם הראשונה רק שעה ועכשיו עכשיו למרות שרשום שהוא יכול להשמיע שירים 24 שעות ברצפ , הסוללה שלו מתרוקנת תוך יום יומיים בלי שאני שומע בו כל כך הרבה.. כשדיברתי עם מישהו מבין עניין הבנתי שיכול להיות שבגלל שהטענתי אותו רק שעה בהתחלה, הספק הסוללה קטן והיא לא מתמלאת עד הסופ.. מישהו שמע על זה פעם? יש דרך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by yosisharaby,

שלום לכולם יש לי MP4 והחיבור לאוזניות הוא לא רגיל! הכניסה של האוזניה למכשיר דקה וקטנה מישהו יודע איך קוראים לחיבור מסוג זה? ואם נדיר למצוא כאלה אוזניות עם חיבור כזה! ? _________________

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by Ariel Style,

2ג'יגה + עיברית קורא WAV אמין ואיכותי

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  10. שלישיית מכשירי הדגל של סמסונג מביאה איתה מאפיינים משוכללים, פשרות מסויימות וגם שינוי באסטרטגיה - כך שתוכלו למצוא אותם בחנויות עוד לפני סוף החודש הנוכחי, גם בישראללכתבה

11. Started by mokisho,

יש ברשותי את המכשיר הנ"ל ןאני מעוניין להכניס לכרטיסי זיכרון סרטים מסויימים כאשר אני מכניס את הסרטים המכשיר לא מזהה מישהו יודע לאיזה פורמת צריכים לשנות את הסרטים

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  12. היי, קניתי מכשיר Nokia 6120c (דור 3.5) של סלקום ואני מחפש דרך להתחבר עם מחשב דרכו לאינטרנט (אני מכיר דרך לעשות את זה עם אורנג'). מישהו מכיר דרך כזה?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by shahars1,

יש ברשותי מכשיר כזה המשמש אותי רק לניווט אך יש בו אופציה לשמוע שירים ולראות תמונות. בערכה היה כבל USB לא היתה שום תוכנה עם המכשיר. אני מעוניין לדעת איך מורידים שירים/סרטי וידאו/תמונות מהמחשב למכשיר. תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by Cyanide,

מניסיוני עם הטאצ' אם לא שומרים על האייפוד [אני] הצד האחורי שלו נשרט בצורה מחרידה. אז חשבתי לקנות כיסוי. זה יכול ליהות סיליקון/פלסטיק מה שאתה רוצים. חובה שיתאים לאייפוד קלאסיק 120GB.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by Lupin,

יש כל כך הרבה נגנים ואני לא יודע במה לבחור. חשוב שהנגן יהיה קטן, חזק, איכות סאונד טובה ולא יקר (עד 300 ש''ח). מיועד בעיקר לריצה. מה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי ארבעה מכשירי SK-6000 (סליידר) במשפחה - כן, אני יודע שהם ישנים. לא, אני לא רוצה לשדרג, תודה. באופו טבעי הבטריות שלהם די גמורות ואני רוצה לקנות חדשות ב-eBay. הבעיה היא שאני לא יודע איך קוראים לדגם של הטלפון בחו"ל. כמובן שלא קיים דבר כזה SK6000 מחוץ לישראל. מי יכול לעזור במציאת שם הדגם ? תודה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  17. האם עדיף לי לקנות בארץ או בניו יורק? תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  18. http://www.mypocketpcmobile.com/ETENX500andASUSP535ComparisonReview/tabid/167/Default.aspx האם יש למישהו השוואה יותר מעודכנת שמסתמכת על נסיון מעשי ולא על נתוני יצרן ?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  19. הכירו את הוריאציה הרביעית של מכשיר ה-Mi 8 המסקרן שעתידה לנחות בשוק בקרוב לכתבה

20. אהלן... לפני שנתיים וחצי קניתי את הSony Ericsson K700...מכשיר חמוד שעומד מבחינה טכנולוגית בשורה אחת עם המכשירים שמשווקים היום...עם זאת - המכשיר מלא בתקלות טכניות, מצלמה גרועה וג'ויסטיק שמתקלקל כל יומיים. לכן החלטתי להחליף מכשיר... חשוב לציין שהמצלמה היא, לטעמי, הפיצ'ר המרכזי במכשירים של היום ,לכן גם יש לי העדפה למכשירים עם AUTOFOCUS ומצב מאקרו [ופלאש נורמאלי]... האופציות הן: -Sony Ericsson K800 -המכשיר שאני חרמן עליו כבר איזה שנה וחצי...הבעיה שלי היא העובדה שהמכשיר מתחיל להיות וותיק בשוק, והבנתי שבעיות הג'ויסטיק של הK700 וה-W800 הגיעו גם למכשיר הזה... עם זאת - יש לו מצלמה אדירה ומסך מדהים... -Nokia 6500S - מכשיר בעל נתונים טכניים זהים לK800, לכן חשבתי ללכת עליו...השאלה המ…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by saariko,

קניתי מכשיר סיני gt-n9300 הוא הוא דומה ל S3 מיני - אבל לא. אני לא מוצא כיסוי מתאים - חיפשתי ב DX, EBAY, PANDAWILL מישהו יכול לכוון אותי למקום נוסף בבקשה?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות את ה ZVP ויש לי שאלה לגבי מטען לחשמל. מישהו יודע אם אפשר להשיג בארץ במחיר נורמלי? ראיתי בחנות שנקראת imtech במשהו כמו 170 ש"ח וזה נראה לי יקר מאוד. יש לי בבית מטען כזה שהשתמשתי בו לנגן אחר, הוא מוציא 5V וזרם של 700mA, אבל הבנתי שהנגנים של creative צריכים את המטען שלה. השאלה שלי אם הנגן יכול להיפגע אם אני אנסה לטעון אותו בעזרת המטען הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  23. היצרניות הסיניות מתחרות ביניהן על הפתרון הטכנולוגי הממותג הבלעדי המרשים ביותר - ואילו מפתחת שבבי ה-Snapdragon שואפת לפתרון אחיד ונפוץ שיספק 50 אחוזי טעינה בתוך חמש דקות בלבד לכתבה

24. Started by omri_ro,

אני מדבר על הI9000 הBT לא נדלק(והאפשרויות בתפריט פשוט נשארות) ורק לאחר הפעלה מחדש ניתן להפעילו, קורה אחת לכמה ימים.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים