גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
תקציב עד 600 שקל.. משהו שאפשר יהיה לראות וידיאו סביר נפח לפחות 2GB.. ואם תהיה בו אפשרות לTV-OUT זה יהיה מעולה.. אם אני מבין נכון זה אומר שאני יוכל לחבר אותו לטלויזיה ולראות שם סרטים שהכנסתי אליו ? אם לא תקנו אותי... תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי MP4 והחיבור לאוזניות הוא לא רגיל! הכניסה של האוזניה למכשיר דקה וקטנה מישהו יודע איך קוראים לחיבור מסוג זה? ואם נדיר למצוא כאלה אוזניות עם חיבור כזה! ? _________________
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להשיג בזול ? ולכמה ימים היא מחזיקה לכם עד לטעינה (לאילו שלא מדברים הרבה...עד 20 דקות ליום) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
הי, -------- אני חושב על קניית iphone 6s plus. -------- האם יש מקום ממולץ בחו"ל שכדאי לקנות בו? או שהמחיר יהיה זהה (אחרי מהסים) לזה שבארץ?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ארבעה מכשירי SK-6000 (סליידר) במשפחה - כן, אני יודע שהם ישנים. לא, אני לא רוצה לשדרג, תודה. באופו טבעי הבטריות שלהם די גמורות ואני רוצה לקנות חדשות ב-eBay. הבעיה היא שאני לא יודע איך קוראים לדגם של הטלפון בחו"ל. כמובן שלא קיים דבר כזה SK6000 מחוץ לישראל. מי יכול לעזור במציאת שם הדגם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
רכשתי IPOD NANO דור 2 בחו"ל, לצערי מציעים ידע תמיכה בעברית רק לרוכשים בארץ (אם כי גם כך עדיין לא קיימת תמיכה לדגם שרכשתי). הממשק של ITUNE הוא פשוט סיוט בשל הפונטים שאינם, גם כאשר שיניתי את שמות הקבצים לאנגלית התעקש ה-IPOD לשמור על מיון משלו שמתעלם לחלוטין ממבנה הספריות המקורי שיצרתי. אין שום אזכור לשמות הקבצים ןמשום ששם הזמר, האלבום והשירים הוא בעברית הם פשוט נעלמים בתןך ה-IPOD. ממשק שמנסה להיות חכם מידי אבל אם שפתך אינה נתמכת אתה באמת בצרות.... מישהו יכול לתת עצה ?...... תודה גל
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
-
שלום כולם. אני צריךהמלצה למחשב כף יד, שישמש המון כGPS. חשוב לי שיהיה חזק ומתקדם כמה שיותר, כי הוא הולך להחזיק המון זמן. התקציב נע באזור ה3000 שקלים (ללא תוכנה), אבל יכול לגדול אם יש משהו משתלם בעוד כסף. חשבתי על המכשירים של MIO או ASUS שראיתי שבאים עם אנטנת GPS פנימית, או HP שעד כמה שידוע לי הם מעולים רק שצריך להוסיף אנטנת בלוטות. אין לי יותר מדי מושג בזה, אז אני זקוק לעזרתכם. תודה, עודד.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
קודם כל העיברית אצלי הפוכה .... כאילו השירים השמות שלהם יותר נכון רשומים הפוך... וזה מעצבן והייתירוצה לדעת אם יש דרך לסדר את זה...
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היצרנית שמכרה חלק מיכולותיה לגוגל תמשיך לשתף איתה פעולה בדגם ביניים מודרני עם מערכת אנדרואיד 'טהורה' לכתבה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.mypocketpcmobile.com/ETENX500andASUSP535ComparisonReview/tabid/167/Default.aspx האם יש למישהו השוואה יותר מעודכנת שמסתמכת על נסיון מעשי ולא על נתוני יצרן ?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, קניתי מכשיר Nokia 6120c (דור 3.5) של סלקום ואני מחפש דרך להתחבר עם מחשב דרכו לאינטרנט (אני מכיר דרך לעשות את זה עם אורנג'). מישהו מכיר דרך כזה?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לחבר רמקול של חברת jbl ומקל סלפי של שיאומי דרך בלוטות' לoneplus 6. האם זה אפשרי לחבר את שניהם בו זמנית ולהשמיע סאונד דרך הרמקול ולצלם עם המקל סלפי? תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני לא מעוניין לשלם לאורנג' או לסלקום. אני רוצה לשים את המפות על הכרטיס זיכרון שלי. יש אפשרות?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום חבריא בתחילה חשבתי על אוזניות אלחוטיות עם אפשרות להעביר שירים דרך האוזניות. נאמר לי שזה עולה לפחות כמה אלפים טובים, לצערי הגבול שלי הוא 500 שח. ראיתי באופיס דיפו רדיו שתומך USB אך לא היה לו רדיו דיגיטלי, (טייפ ודיסק). חשובה לי איכות השמע, שלא כמו בפלאפון או "טרנזיסטור" שהמבוגר הולך איתו. גודל של מערכת מיקרו ואף קטן מזה. חלק אמרו לי אם כבר תלכי על נגן, אבל אני רוצה לשמוע בבית מוזיקה בעת בישול, ניקיון (פסח ) וכו'... הנגנים שראיתי לדוג' באופיס יש נגן פיצפוני רק שהוא ג'יגה אחד, ואני צריכה לפחות 8-16 גיג'ה. ולשמוע בחוץ יש לי את SE. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
איך ב-EASY H10 אני הופך את הכתב של התגיות? תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש את הכיסוי Speck Candyshell לאייפון 6/6s ולא מצליח למצוא כ"כ.. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המגן הזה במחיר שפוי (לא יותר מ-150 שקל)? אשמח לשמוע על חנויות באיזורים אשקלון\אשדוד\ראשל"צ.... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניינת לרכוש את הסמארטפון הראשון בחיי. דרישות: מצלמה טובה, וידאו טוב כולל איכות קול טובה. אני צריכה שיוכל לצלם גם קטעים ארוכים... רשמקול טוב, עם אותו כנ"ל, איכות ואורך. הוא צריך להיות גם מסוגל לתפקד כראוטר כדי שאוכל לגלוש בעזרתו במחשב הנייד שלי, מערכת הפעלה נוחה ואורך בטריה טוב. מחיר- כמה שפחות... אה, ומקלדת נוחה וגדולה, מסך נוח וגדול וכו'. לא חובה מקלדת פיזית, אבל זה יכול להיות נוח. ושזה יוכל לעבוד עם כל החברות.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש ברשותי את המכשיר הנ"ל ןאני מעוניין להכניס לכרטיסי זיכרון סרטים מסויימים כאשר אני מכניס את הסרטים המכשיר לא מזהה מישהו יודע לאיזה פורמת צריכים לשנות את הסרטים
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מי שרכש או מכיר - LG Viewty KU990 אשמח לקבל ביקורת על המכשיר הזה...האם הוא מומלץ / איכותי ? יש איתו בעיות ? ועוד דבר - במכשירים בעלי מסך מגע - האם זה מתחמם באוזן כשמדברים בטלפון ? תודה למי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי ככה רכשתי לפני מספר ימים בארץ את הנגן Iriver Clix של 2 ג'יגה חיברתי אותו למחשב המחשב קלט אותו והראה לי את הספריה שלו במחשב הבעיה היא שהמסך שלו לא נדלק מה שלא ניסיתי לעשות הוא לא מראה לי שהוא נטען והמסך לא עובד ניסיתי ללחוץ על כל מיני כפתורים וזה לא מגיב יכול להיות שיש תקלה במכשיר או שאני עושה משהו לא נכון? תודה ענקית ענקית מראש כפיר
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות את ה ZVP ויש לי שאלה לגבי מטען לחשמל. מישהו יודע אם אפשר להשיג בארץ במחיר נורמלי? ראיתי בחנות שנקראת imtech במשהו כמו 170 ש"ח וזה נראה לי יקר מאוד. יש לי בבית מטען כזה שהשתמשתי בו לנגן אחר, הוא מוציא 5V וזרם של 700mA, אבל הבנתי שהנגנים של creative צריכים את המטען שלה. השאלה שלי אם הנגן יכול להיפגע אם אני אנסה לטעון אותו בעזרת המטען הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
זמן קצר לאחר הצהרה על כך שממשלת ארצות הברית תאריך בשנה נוספת את החרם הנרחב שלה על יצרנית הסמארטפונים הסינית הגדולה - יתכן כי אנחנו חוזים בהתפתחות שתחסל גם את התחרותיות של משפחת שבבי ה-Kirin שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שמעתי על החנות הזו http://www.beeu.co.il/index.aspx המוצרים שלהם נראים די טוב השאלה איך האיכות. אם למישהו יש הצעה אחרת אשמח. אם יש בגבול התקציב נגן של 4 GB אשמח אם לא אז נתפשר על 2. מסך יחסית גדול כדי שיהיה אפשר לראות את הקליפים בברור. כניסת מיני USB עדיפה-לנוחות. סוללה חזקה-דגש חזק על זה!- סוללת ליתיום שתחזיק לפחות 8 שעות וזהו נראה לי אם יש עוד מאפיינים אפשר לשאול.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-