עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני טסה בקרוב לארה"ב ורציתי להתחדש במכשיר פלאפון חדש. בארץ אני בחברת הוט מובייל והבנתי שחשוב שתהיה תמיכה לתדר 850. ידיד המליץ לי על המכשיר lg optimus 4x hd הוא אומר שזה המכשיר שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף. רציתי לדעת אם באמת זה המצב או שזו הבחירה הטובה ביותר. תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  2. אוקיי אז ההתלבטות היא כזאת : Apple Ipod Classic (רגיל) ---------- Sony - Sony Walkman A Series (NWZ A865 Black) - http://ii.alatest.com/product/full/f/c/Sony-NWZ-A865-0.jpg או לחכות לגירסא החדשה שיצאה רק ביפן. - Sony Walkman Z Series (NWZ Z1000 Black) - http://www.f1cd.ru/d/9/65/19437/103/37913.jpg ---------- Creative Zen X-fi - http://connect.creativelabs.com/marcom/MP3%20Players/ZEN%20X-Fi/Product%20Images/ZEN%20X-Fi_TopRight.jpg או Creative Zen X-fi3 - http://images.pricerunner.com/product/1295x1242/304960531/Creative-Zen-X-Fi3-8GB.jpg מה שמעניין אותי זה האיכות שמע. מה כדאי לי לבחור ? אם יש לכם המלצות אחרות לנגנים טובים אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. בס"ד שבוע טוב אני לא כל כך מכירים את הטלפונים החכמים רק ממה שאני רואה אצל אחרים מה שחשוב לי ביותר זה: מחיר איכות - לא מעוניין לרוץ לתקן כל שנה אחריות לשנה לפחות וגם שתיהיה מעבדה באיזור המרכז ולא בסוף העולם שירות טוב, שלא יעשו לי משחקים אם הטלפון עושה בעיות או יבקשו תשלום על תיקונים בתקופת האחריות בתירוצים שונים ומשונים השימושים שלי מאוד בסיסיים אני חושב SMS, whatsup, צבע אדום, waze קצת, moovit, מצלמה, שמיעה של audio, קצת אתרים באינטרנט, skype בשביל הדברים האלה זה עד כמה משנה לי איזו גירסה של אנדרואיד? מה אתם אומרים על טלפון מחודש\מתצוגה ? אמרולי שמחודש זה אחד שבדרך כלל יש לו היסטוריה של תקלות זה נכון? אני רואה בזאפ טלפונים ב-300 שקל מה אתם אומרים על זה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הי, יש לי Sony Ericsson Yari שדי מעצבן אותי, וכבר נמאס לי ממנו. חוץ מזה שהוא דפוק, אני רוצה פלאפון גם בשביל פיתוח אפליקציות, וכנראה שזה יהיה Android כי הרבה יותר נוח לפתח אפליקציות ל- Android. אני חשבתי לחכות ל- Galaxy 2 אבל אני לא בטוח אם שווה להסתבך עם הקניה שלו במצב הנוכחי. א. כרגע יש אותו בארץ רק במחירים מטורפים (3700 ש"ח) ב. אם אני מזמין אותו מאתר כמו Clove UK אז יכול להיות שהוא יעלה בסביבות 2600 שקל אם לא יעצרו אותו במכס, אבל ככה גם אין אחריות. (לא יודע עד כמה האחריות בארץ שווה בכל מקרה) ג. נראה לי שאם אני קונה אותו אז שווה לי לקנות אותו עכשיו לפני שהוא מגיע לספקיות, כדי להנות מהניתוק זיקה (אני לא מדבר הרבה בפלאפון). השאלה היא, אם יש אלטרנטיבות טובות יותר היום, שהסי…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by GanJaval,

יש לי כרגע סמסונג s410 i ואני רוצה לשדרג אותו ל n73 .בסלקום כמובן.. שאלות : 1. האם שווה לי המחיר שלו ואם בהרבה אני ירגיש הבדלים מהפלאפון שיש לי עכשיו ? 2.האם בחודש/חודשיים הקרובים יגיעו פלאפונים יותר טובים מזה לסלקום ? 3.האם שומעים חזק mp3 עם הפלאפון הזה ? כאילו למשל בשלי שיש לי עכשיו שומעים חזק אבל עם הספיקר . ולמשל גם שמעתי את החוזק של se w800 אז בהשוואה להם שומעים יותר חזק ? 4. מישהו יכול להסביר לי קצת על המערכת הפעלת הזאתי משהו סימביאנית ? זהו לבנתיים תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי רבותי וגבירותי יש ברשותי כרגע מכשיר דגל, סוני XZP עם מעבד 835. הכל נפלא, אבל הוא גדול לי מדי. אהבתי בזמנו את הIPHONE SE אבל אף אחד לא מייצר את הגדלים האלה עם מעבדים נורמלים (חוץ מסוני XZ2 שמעל לתקציב שלי ולא קיים בארץ) ולכן אני מסתכל כרגע על הS8 שהוא מבין הטלפונים הקומפקטיים ביותר בשוק. שמעתי על מספר בעיות... 1. נאמר שהמסך שלו נשבר ביתר קלות, יותר מכל שאר המכשירים בגלל בעיות תכנון 2. נאמר שהמערכת הפעלה שלו לא זזה בגלל תוכנות של סמסונג 3. נאמר שהכפתור ביגסבי הורס את חווית השימוש, ולא ניתן לבטלו. כל פעם כשנוגעים בוולים הוא נלחץ בטעות וכו' וכו' 4. נאמר שסמסונג לא יעדכנו יותר במכוון את הS8 והוא ישאר על מערכת הפעלה 8 לעד. …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. איך אפשר לעשות? גירסה 2.3.7 או אם יש אפליקציה קטנה שעושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום כולם לפני שבוע נדפק לי ה-Iriver הישן שלי ואני די מבועס כי הוא היה אחלה. הלכתי לבאג והם אמרו לי שאין סיכוי לתקן אותו כי הוא ישן (מסדרת H300). רציתי לדעת אם יש עוד חנויות בישראל שמתקנות את המוצרים שלהם. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. עדיין לא חשבתי על תקציב אבל אני מעוניין לדעת איזה נגן עם האיכות הגבוהה ביותר ואז אני יחשוב אם להשקיע עליו את המחיר.שמעתי פעם שה creative zen vision m עם האיכות הגבוהה ביותר אבל זה אכן נכון לזמנו. גם לגבי אוזניות אני רוצה לדעת לגבי איכות שמע the best אבל שיהיו קטנות או כפתור או in ear . ושיהו תואמים לנגן! .גם שמעתי אז על הe4c. אם אפשר להביא לי לינק או דגם מדוייק .תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by kosta151,

אני רוצה להזמין אולי מחול אבל אני לא מתמצא בתכונות של המכשירים,אני רוצה אנדרויד משהו עד 500-550 דולר מישהו יכול להמליץ על משהו ולפרט למה? אני השמח ממש

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by TripMan,

אני מתעוון לקנות את SANDISK SANSA E250 ב-480 ש"ח ב-KSP האם שווה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  12. שלום משתמשי נקסוס רבים לא יכולים להוריד את התוכנה בגלל בעיה בגוגל פליי ש"המכשיר איננו נתמך" אין דאגה,מצאתי פתרון פשוט שיעזור לנו להוריד את התוכנה בדרך חוקית. השיטה מתאימה לכל המכשיר שהוגדרו ב-Google Play Store כ"לא נתמכים" הכלי שיעזור לנו בכך היא חנות האפליקציות המובנה בדפדפן הכרום,כל שנצטרך לעשות הוא לגשת לחנות האפליקציות שנקראת Chrome web store ניגש אליה מתוך דפדפן ה-Chrome : http://tinyurl.com/GChromeStore 1) התקינו את האפליקציה Google PLAY דרך ה-Chrome web store שמובנית ותרשמו ל-Google PLAY עם חשבון הגוגל שלכם. http://tinyurl.com/GPlayS 2) חפשו IGO PRIMO ISRAEL והורידו דרך אפליקצית ה-Google PLAY בדפדפן http://tinyurl.com/IGPIL2013 3) הופלה התוכנה תשלח להו…

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. http://www.hebpod.info/ תהנו.. עובד על דור שלישי, רביעי ומיני!! אגב, קרדיט עצום לאתר HebPod ושלא תעזו לפרסם בלי לתת להם את הקרדיט!!!!!!

• 58 תגובות
    • 13.2k צפיות
  14. היצרנית הסינית הצומחת מצטרפת אל מירוץ מכשירי הדור החמישי התקציביים - במסגרת דגם חדש שעשוי להיות הטוב יותר במשפחת ה-Realme 7 שכבר החלה את דרכה גם בישראללכתבה

15. רוצים לקנות נגן?! מתלבטים בין ipod touch לX-FI או כל נגן אחר?! עצה שלי שכחו הכול וחקו לחודש הבא , שני נגנים חדשים הולכים להיכנס ולהרעיד את השוק כל כך חזק שAPLLE יעשו במכנסיים וCREATIVE יצטרכו ללבוש חיתולים אני מציג בזאת , את שני הנגנים שועים רעש (רעש איכותי כמובן ) עוד לפניי שיצאו! S9 של COWON O2 של COWON עוד תמונות , וכל הפרטים באתר הרישמי http://www.cowonglobal.com ונגן חדש שגם הולך לשבור כמה חלומות iRiver Spinn קישור לצפיית הנגן בפעולה ביוטיוב גם אם לא התרשמתם ואתם עדיין ממהרים לקנות , חדשו לחודש הבא כי גם המכירים של הנגנים הישנים הולכים לצנוח

• 27 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by DJPOWER,

למישהו יש רוקבוקס בעברית לנגן הנ"ל? ואם אפשר הסבר איך מתקינים אני ישמח. צירפתי לינק עם קישורים לרוקבוקסס מאתר של IAUDIOPHILE http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=10349&page=28 תודה רבה מראש

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. סתם שאלה הרוקבוקס עלה כמה פעמים בכל מני מקומות ונשמע די מעניין בעיקרון זה מערכת חלופית למערכת של הנגן מישהו יכול להרחיב נושא הזה אנשים שבאמת משתמשים במערכת הזו

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. אורנג' עשו לנו תרגיל מלוכלך (אני אפרט על כך בפורום 'צרכנות' בהמשך) ועכשיו אני תקוע בלי קו. long story short - יש לי סים של אורנג' באייפון ואין לי קו ('אין קליטה') כאשר מסלקום כבר נותקתי ע"י אורנג'. הם אמורים לסדר את העניין מחר, אבל עד אז אין לי (או לאחי ואחותי) קו! מצד שני - לאבא שלי יש קו, יש לו מכשיר נוקיה שנקנה מחנות פרטית. האם האייפונים נעולים? האם אני יכול לשחרר את הנעילה הנ"ל?

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. אני לא מבין גדול בעניין, אז אני מאמין שלכם תהיה תשובה. כיום כל המכשירי דגל החדשים יוצאים עם מסכי QHD, שמן הסתם צורכים יותר כוח כיבוד וכתוצאה מכך גם יותר סוללה. השאלה שלי היא, האם מבחינה תאורטית, ניתן לעשות שהמסך יוכל להציג מספר רזולוציות שונות(לדוגמא, HD / Full HD / QHD) וכך לתת את הבחירה למשתמש, או שזה משהו קבוע? כלומר, אם משיקים עכשיו סמארטפון עם מסך ברזולוציה QHD, הדבר הוא ברמת החומרה כך שזה בלתי ניתן לשינוי?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by KFL,

מישו יודע האם אפשר לשנות את הרזולוציה כשאני מצלם? ואם כן, איך אפשר?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  21. מחיטוט בתוך הSDK שיצא בגרסה לא סופית, מסתבר שהרזולוציית הטאבלטים הולכת להיות 1280x800, כלומר המסך יהיה wide לרוחב, ומבחינת הרזולוציות למכשירי הטלפון, הקו הנוכחי הולך להמשיך את עצמו, 480x800, והעיוות הקטן של 854 במכשירים מסויימים. כמו כן, יש שמועות שהgalaxy tab החדש הולך להיות בעל רזולוציה ועדיין עם מסך 7 אינץ' ... מה שמזכיר לי את הדיון הקודם שהיה על M9 והרזולוצייה הקצת עקומה שלו. בAVD עצמו לא ראיתי שום אפשרות ליצירת רזולוציה מותאמת אישית, השאלה היא איך הולכים לכתוב עבור הדברים הלא סטנדרטיים אפליקציות ולעשות התאמות ... נחיה ונראה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חברה אלמונית למחצה מציעה צוללות בלתי מאויישות ונשלטות מרחוק, בתור תחליף ל-DJI הבא שעליו אתם מפנטזים לכתבה

23. היי לכולם! קניתי לי גלקסי S2 ודבר אחד עצבן אותי במיוחד, הרטט בקבלת הודעות. הצלחתי להגיע לאיזור בהגדרות vibration intensitiy וזה באמת משפיע על SMS לטובה- שתי רטטים קטנים ונחמדים כמו שאני רוצה, אבל באפליקציה הידועה whatsapp עדיין הרטט נשאר ארוך ומעצבן. יש דרך לשנות את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אהלן שמתי לב שהרטט באס 4 שלי מרגיש שונה מכל אס 4 אחר שיצא לי לראות. אני מדבר על הרטט פידבק בזמן שלוחצים על כפתור הBACK לדוגמא.. הוא מרגיש בדיוק כמו שהיה באס 3. קצר וחד כזה בזמן שבאס 4 הוא אמור להרגיש כאילו יש שם איזה "קפיץ משוחרר" שנותן ויברציות דואכות כאלה.. קצת קשה להסביר במילים אבל זה הרעיון בכללי.. קניתי אותו בE-LINE בחיפה לפני שבועיים בערך.. יש לכם מושג? גם לא קיבלתי מטען 2.0A כמו שכולם מקבלים.. רק כבל סנכרון לבן ומטען 0.7A שחור ואיטי. כמו כן כל ההוראות והדפים שהיו בקופסא היו בצרפתית.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.