גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
סתם שאלה הרוקבוקס עלה כמה פעמים בכל מני מקומות ונשמע די מעניין בעיקרון זה מערכת חלופית למערכת של הנגן מישהו יכול להרחיב נושא הזה אנשים שבאמת משתמשים במערכת הזו
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אורנג' עשו לנו תרגיל מלוכלך (אני אפרט על כך בפורום 'צרכנות' בהמשך) ועכשיו אני תקוע בלי קו. long story short - יש לי סים של אורנג' באייפון ואין לי קו ('אין קליטה') כאשר מסלקום כבר נותקתי ע"י אורנג'. הם אמורים לסדר את העניין מחר, אבל עד אז אין לי (או לאחי ואחותי) קו! מצד שני - לאבא שלי יש קו, יש לו מכשיר נוקיה שנקנה מחנות פרטית. האם האייפונים נעולים? האם אני יכול לשחרר את הנעילה הנ"ל?
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בעניין, אז אני מאמין שלכם תהיה תשובה. כיום כל המכשירי דגל החדשים יוצאים עם מסכי QHD, שמן הסתם צורכים יותר כוח כיבוד וכתוצאה מכך גם יותר סוללה. השאלה שלי היא, האם מבחינה תאורטית, ניתן לעשות שהמסך יוכל להציג מספר רזולוציות שונות(לדוגמא, HD / Full HD / QHD) וכך לתת את הבחירה למשתמש, או שזה משהו קבוע? כלומר, אם משיקים עכשיו סמארטפון עם מסך ברזולוציה QHD, הדבר הוא ברמת החומרה כך שזה בלתי ניתן לשינוי?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מישו יודע האם אפשר לשנות את הרזולוציה כשאני מצלם? ואם כן, איך אפשר?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מחיטוט בתוך הSDK שיצא בגרסה לא סופית, מסתבר שהרזולוציית הטאבלטים הולכת להיות 1280x800, כלומר המסך יהיה wide לרוחב, ומבחינת הרזולוציות למכשירי הטלפון, הקו הנוכחי הולך להמשיך את עצמו, 480x800, והעיוות הקטן של 854 במכשירים מסויימים. כמו כן, יש שמועות שהgalaxy tab החדש הולך להיות בעל רזולוציה ועדיין עם מסך 7 אינץ' ... מה שמזכיר לי את הדיון הקודם שהיה על M9 והרזולוצייה הקצת עקומה שלו. בAVD עצמו לא ראיתי שום אפשרות ליצירת רזולוציה מותאמת אישית, השאלה היא איך הולכים לכתוב עבור הדברים הלא סטנדרטיים אפליקציות ולעשות התאמות ... נחיה ונראה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אלמונית למחצה מציעה צוללות בלתי מאויישות ונשלטות מרחוק, בתור תחליף ל-DJI הבא שעליו אתם מפנטזים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם! קניתי לי גלקסי S2 ודבר אחד עצבן אותי במיוחד, הרטט בקבלת הודעות. הצלחתי להגיע לאיזור בהגדרות vibration intensitiy וזה באמת משפיע על SMS לטובה- שתי רטטים קטנים ונחמדים כמו שאני רוצה, אבל באפליקציה הידועה whatsapp עדיין הרטט נשאר ארוך ומעצבן. יש דרך לשנות את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן שמתי לב שהרטט באס 4 שלי מרגיש שונה מכל אס 4 אחר שיצא לי לראות. אני מדבר על הרטט פידבק בזמן שלוחצים על כפתור הBACK לדוגמא.. הוא מרגיש בדיוק כמו שהיה באס 3. קצר וחד כזה בזמן שבאס 4 הוא אמור להרגיש כאילו יש שם איזה "קפיץ משוחרר" שנותן ויברציות דואכות כאלה.. קצת קשה להסביר במילים אבל זה הרעיון בכללי.. קניתי אותו בE-LINE בחיפה לפני שבועיים בערך.. יש לכם מושג? גם לא קיבלתי מטען 2.0A כמו שכולם מקבלים.. רק כבל סנכרון לבן ומטען 0.7A שחור ואיטי. כמו כן כל ההוראות והדפים שהיו בקופסא היו בצרפתית.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את ה V3c של מוטורולה, מחברת פלאפון... דבר אחד אינני מוצא והוא חסר לי - אפשרות הרטט בזמן הצלצול כאשר הפלאפון מקבל שיחה... מישהו יודע היכן נמצא תפריט זה או כיצד אני מפעיל אפשרות זו ?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
כמובטח, בלנובו חוגגים 25 שנים למותג העסקי המצליח שלהם עם דגם מיוחד שנועד להזכיר את ימי העבר הייחודיים תחת כנפה של חברת IBM לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי אייפון 4 כבר שבוע וזה בעצם האייפון הראשון שלי. כל פעם שאני פותח אפליקציה או עושה פעולה בסיסית כמו ביצוע שיחה עלמנת לסגור או לסיים את הפעולה אני לוחץ על הלחצן התחתון והיחידי בעצם במכשיר. גיליתי שלאחר שתי לחיצות אני רואה בעצם את הכל הפעולות שעשיתי והם למעשה עדיין פתוחות וצריך לסגור אותם. הבנתי איך לסגור אותם אבל זה ניראה לי מתיש ומטומטם מצד אפל לדרוש ממני כל פעולה שאני עושה לגשת לריבוי משימות ולסגור את הפעולה אחרת זה גוזל סוללה והאינטרנט יכול להשאר כל הזמן פתוח ??? השאלה היא האם אני פועל נכון ? יש דרך למנוע את הכניסה לריבוי משימות כל שנייה ? תודה מראש טל.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
במשך 4 שנים הנוקיה e51 שירת אותי נאמנה והייתי מבסוט לגמרי ממנו עד שהלך קאפוט באופן סופי בהחלט, לפני חודש בערך השתדרגתי לנוקיה c7 שזה פשוט מכשיר גרוע ומלא תקלות, המעבד איטי בצורה נוראית וגורם לי להתגעגע למכשיר הישן שלי.. בכל מקרה צריך לזרום עם הקדמה, השאלה שלי היא מה עדיף לי מבין מוטרולה דיפיי למוטורולה רייזר? (בבקשה לא להמליץ לי על אייפון או גלקסי זה לא בתקציב שלי) הדברים החשובים לי במכשיר הם: 1. נוחות שימוש 2. מעבד חזק ומהיר 3. אמינות ועמידות 4. איכות סאונד טובה תודה למייעצים.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אתר Android Police אסף כמות נאה של אפליקציות שעכשיו יש עליהן הנחות בפליי סטור, לכבוד חג המולד כמובן. קנייה מהנה! http://www.androidpolice.com/2012/12/23/our-enormous-list-of-holiday-sales-from-the-play-store-updating/ אם יש לכם עוד אפליקציות במבצע, או אולי אפילו מבצעים למערכות אחרות, פרסמו פה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://blog.gsmarena.com/a-plethora-of-apps-get-discounted-at-the-google-play-store-here-are-some-of-them/ http://blog.gsmarena.com/ea-and-gameloft-celebrate-thanksgiving-day-with-ios-and-android-sales/
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש רינגטון של התינוק שבוכה בדיכאון. אימייל:RONIABRAHAM@WALLA.COM. תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להכניס מספר רינגטונים למכשיר, אבל ברינגטונים שאמורים להיות תחת הקטגוריה של "מותאם אישית" נמצא תמיד רינגטון אחד ויחיד, למרות שבתיקיה של אייטונס מופיעים כל הרינגטונים שהכנסתי. גם שאני נכנס למכשיר דרך אייטונס, מופיעים כל הרינגטונים, אבל במכשיר עצמו יש רק רינגטון אחד מביניהם במותאם אישית. אם אני מוחק אותו, מופיע רינגטון אחר מהרינגטונים. יש לי מערכת הפעלה 4.2.1 אם זה רלוונטי. עברתי כבר על כל המדריכים... אני יודע בדיוק איך ליצור רינגטון והם כולם באיזור ה-30 שניות, כך שהבעיה היא לא ברינגטונים עצמם. כולם יכולים לפעול במכשיר, הבעיה היא שתמיד מופיע רק רינגטון אחד. מישהו עוד נתקל בבעיה? מישהו יכול לעזור???? תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לעשות ריסטור לאיפון 3G ולא 3GS אפשרי לעשות להם ריסטור או שכבר אין בהם בכלל תמיכה? עריכה: עשיתי ריסטור אבל יש בעיית אקטיבציה פרטים בתגובה למטה
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עקב בעיות קליטה קשות בבית, הגעתי למסקנה שאנחנו צריכים ריפיטר. לא בטוח שפלאפון תסכים להתקין לנו אחד כי אנחנו לא בדיוק לקוחות מועדפים (חשבוניות נמוכות, לא לקחנו מהם מכשירים), אז החלטתי לבדוק קניה באופן פרטי. העניין אפשרי בכלל?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ZVM 30GB ואני מעוניין לרוץ איתו. השאלה היא האם הקפיצות לא ייקצרו את חיי הדיסק הקשיח. אשמח לשמוע דיעות בנושא, במיוחד מאלה שרצים עם נגנים מבוססי דיסק-קשיח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מישהו שם לב שהוסיפו את הפונקציה הזאת? נראה לי נחמד אבל עד כמה זה יעיל?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לרכוש באינטרנט מחול" סמרטפון לא יקר שתומך גם בתדר 850 UMTS [רמי לוי], הבעייה היא כשאני עובר על סמרטפונים באי ביי וחנויות אינטרנטיות אחרות כמעט תמיד מצוייין במפרט של הטלפון תדרי 2100 , UMTS 900 , אולי אני לא מחפש במקום הנכון? [אם כן, מהו המקום?] האם לכל דגם של טלפון סלולארי 3G יש גם גרסה של 850 UMTS וגם גרסה של 900 UMTS [כמובן בנוסף ל 2100 UMTS]? לדוגמא מצאתי את זה http://reviews.cnet.co.uk/mobile-phones/huawei-ascend-g300-review-50007180/ אבל אני לא נעול על דגם מסויים או חברה מסויימת, זה יכול להיות כל דגם אחר באזור המחיר המצויין שם [טוב, אפשר גם קצת יותר יקר, למרות שלא נראה לי שאפשר למצוא טלפון עם רמת ביצועים כזאת במחיר כזה- 600 שח], האם יש לו גם גרס…
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
האם יש פה אנשים שמעוניינים במכשיר ? אם כן באיזה מחיר תיהיו מוכנים לרכוש אחד כזה ?
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, אחרי השואה בין הדגמים LG g2, HTC one E8 וS4 I9506 לפי נתונים הטכניים הגעתי למסקנה ש S4 הוא עדיף. גם לעומת S5 הוא כמעט ולא נופל(קצת יותר איטי ,המסך קצת יותר קטן ובלי כל מני פיצרים מיותרים). השאילה שלי האם הקנייה היא כדאית עכשיו כשהדגם כבר כמעט שנה בשוק.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אחרי השואה בין הדגמים LG g2, HTC one E8 וS4 I9506 לפי נתונים הטכניים הגעתי למסקנה ש S4 הוא עדיף. גם לעומת S5 הוא כמעט ולא נופל(קצת יותר איטי ,המסך קצת יותר קטן ובלי כל מני פיצרים מיותרים). השאילה שלי האם הקנייה היא כדאית עכשיו כשהדגם כבר כמעט שנה בשוק.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-