עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Raistelyn,

יש לי נגן אייפוד בנפח של 30GB, דור 5.5. *והשאלה שלי היא, איך אני יכול לראות סרטים, קליפים של מוזיקה, סדרות וכו'.. באייפוד. תודה רבה לעוזרים, וכל השאר. Raistelyn. **לינק לדגם האייפוד: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1HZ434343434special

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by dima_ga,

שלום. יש ל נגן MP4 של חברת SMART. הנגן מתוכנת כך שמתי שהוא מנגן וידאו המסך שלו אינו נכבה. רב המוזיקה שלי בנגן היא בוידאו. האם יש איזושהי תוכנה שאני יוכל לקבוע מתי אני רוצה שהמסך לא יכבה ומתי אני רוצה שהוא יכבה בזמן הניגון של קבצי וידאו. אני אוהב גם לשמוע את השירים וגם לראות אותם אבל לפעמים כמו בחדר כושר אני לא צריך לראות את הקליפ ותם מתבזבזת לי הסוללה. יש עצות?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  3. קודם כל העיברית אצלי הפוכה .... כאילו השירים השמות שלהם יותר נכון רשומים הפוך... וזה מעצבן והייתירוצה לדעת אם יש דרך לסדר את זה...

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  4. ברצוני לחבר אייפוד דור 5 לרכב ולשמוע את השירים שנמצאים על האייפוד אני לא יודע מזה משדר fm

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by איאן טראוט,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה.. הiPaq שלי התקלקל. הוא מסוג rx5940, אני לא מצליח להטעין אותו, לא עם המטען שמתחבר לחשמל ולא עם זה שמתחבר למחשב ישירות. אין לי מושג אם מדובר בסוללה שלו, או במכשיר עצמו ואחרי שיחה עם התמיכה של HP הציעו לי לשלוח אותו למעבדה שלהם בפתח תקווה. אני מכיר את השם שיצא למעבדה הזאת וחוסר היכולת הכללי שלהם להתמודד עם התקלות הכי קלות, אז רציתי לדעת אם יש למשהו איזה פתרון להציע לי... מעבדה נוספת שמטפלת במוצרים כאלו, או דרך לבדוק אם מדובר בסוללה (אז אני אוכל פשוט לקנות חדשה... אם יש הצעות למעבדות, אשמח אם הם יהיו באיזור השרון... תודה רבה מראש, איאן טראוט

6. Started by TrancEnergY,

שלום יש ברשותי נגן וידאו (A2 ) אך יש לי בעיה כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה הוא נותן לי רק סאונד אך לא מציג תמונה האם יש הגדרות מסוימות במכשיר שאני צריך להגדיר? ואם לא מה לדעתכם הבעיה?

7. Started by FresH-MeaT,

אממ רציתי לדעת איך מתפקד הGPS הזה פה בארץ? האם אני צריך לשלם לאורנג' תוספת כדי לקבל את התמיכנה בתוכנה הזאת? או שהיא פתוחה לכל יש בה מפות של הארץ? או צריך להוריד? או ביכלל לחסוך לעצמי את הכאב ראש ולהתקין תוכנה שעומדת בGPS כמו של רכבים והכל יעבוד כרגיל... איך זה הולך אם אפשר הסבר קטן?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by GaLmgnT,

שלום. בזמן האחרון התחלתי להשתמש הרבה יותר ב-Google Calendar, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לסנכרן בינו לבין ה-W705 שברשותי. אין לי חבילת גלישה לפלאפון, אז הכוונה שלי היא שאוכל לחבר את הפלאפון למחשב ובעזרת תוכנת צד שלישי או משהו בסגנון לעדכן את הפלאפון לפי Google Calendar. זה אפשרי...?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by asaf556,

שלום הורדתי מהאתר של נוקיה כלי לעדכון התוכנה מצא לי עדכון למכשיר עכשיו השאלה שלי היא כזו הכלי שהורדתי הוא בעברית האם אחרי שאני אתקין את העדכון היה לי עברית במכשיר והאם יכול לקרות משהו למכשיר אם אפשר לענות מהר תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  10. שמעתי שהי איותר מהירה פשוט... האם יהיו לזה השלכות שליליות?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by otherside,

אני מחפש נגן MP3 בנפח 4GB, ובעלות של עד 500 ש"ח (ללא כל שום צורך בתמיכה בוידאו). מבין הנגנים שעונים על הדרישות הללו, אני מתלבט בין SanDisk Sansa Fuze לבין Cowon iAudio i7. ממה שהצלחתי להבין, היתרונות של הi7 על הפיוז הם איכות סאונד טובה יותר וחיי סוללה ארוכים יותר (פי 2-3), ומצד שני היתרונות של הפיוז על הi7 הם ממשק יותר נוח, ומחיר זול יותר בכ-80 ש"ח. אני מניח שאם ההבדלים הניכרים היחידים בין שני הנגנים היו הבדלי איכות סאונד ומחיר, הייתי מעדיף את הזול יותר והפחות איכותי, בהנחה ואיכות הסאונד שלו מספיקה (ועד כמה שהבנתי, איכות הסאונד של הפיוז אכן מספיקה). ההתלבטות היא בעקבות ההבדלים בחיי הסוללה ובממשק. חשוב לי ממשק נוח עם אפשרות לסדר את השירים תחת אלבומים/אמנים/ואולי אף סידור-ע…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  12. אסוס ממשיכה לדחוף קדימה את אחד המאפיינים המרעננים ביותר בשוק המחשבים המודרני עם גרסה חדשה של ה-Zenbook Pro היוקרתי לכתבה

13. כול האפליקציות שעל המכשיר שלי קורסות 1 אחרי השניה . המערכת והאפליקציות מעודכנות . יש פתרונות/רעיונות מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. בואו להכיר את היצירות הטובות ביותר של ארץ הקודש שאותם ניתן לקבל במכשיר האנדרואיד או ה-iOS שלכם כבר עכשיו לכתבה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. פרטים חדשים אודות סמארטפון הדגל היפני שאמור להיחשף בתערוכת MWC בחודש הבא לכתבה

16. Started by dani44,

חברה אני כל כמה ימים עושה סיבוב במרקט ומחפש אפליקציות,ראיתי שיש שם כמה דברים מעניינים רק אני לא כ"כ מבין איך משתמשים כי אני לא חזק בכל העסק הזה. אשמח לשמוע על האפליקציות שלכם שיצא לכם להתקין. מקווה שהשירשור יתעדכן כל כמה זמן על מנת שכולם יוכלו להנות. תודה.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by tomiv,

תקציב עד 600 שקל.. משהו שאפשר יהיה לראות וידיאו סביר נפח לפחות 2GB.. ואם תהיה בו אפשרות לTV-OUT זה יהיה מעולה.. אם אני מבין נכון זה אומר שאני יוכל לחבר אותו לטלויזיה ולראות שם סרטים שהכנסתי אליו ? אם לא תקנו אותי... תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. האם מישהוא יכול להסביר לי מה המשמעות שנגן מסוים לא תומך בפורמט וידאו מסוים ? , הרי ממילא צריך להשתמש בתוכנה להתמרת הפורמט לנגן הספציפי. האם המשמעות היא שאי אפשר למשל לקחת סרטון נתון בפורמט AVI ולהכניס אותו (דרך תוכנת ההטענה) לנגן RIVER E100 (כיוון שבמפרט של נגן ספציפי זה לא מופיע הפורמט הזה). או שיש אפשרות להתמיר (באמצעות תוכנות התמרה אחרות ) את ה - AVI למשל ל - MPEG4 שאותה כבר אפשר להמיר בתוכנת הנגן. האם הצגתי נכון את המצב ? , היכן אפשר להוריד תוכנות המרה כאלה ? AVI למשל מאד פופולרית אבל יש לי גם הרבה סירטונים בפורמט H.264 האהוב על מחשבי כף יד של HP . שאלה נוספת - האם אפשר לשנות את גודל התמונה המופיעה פעמים רבות כמוקטנת באמצע המסך (מן הסתם לחסוך גודל). אודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by rif-raf,

מישהו מכיר תוכנה לנעילת מקשים ב-N73 התוכנה קיימת רק צריך הוריד אותה ואני לא יודע מהיכן

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by BloodFist,

מי מבין המכשירים יותר טוב? בלי קשר למי מהם יותר טוב האם שווה להשקיע עוד איזה 400 שקל ולקנות את הasus-a639. אלה המכשירים שאני יכול לקנות וזה חייב להיות אחד מהם... אין אופציות למכשירים אחרים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  21. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם קניתי יד שניה מחשב כף יד של HP ipaq דגם HP H19XX הוא משנת 2002 ואין לו מערכת הפעלה Windows Mobile 2003 אפילו השאלה שלי היא האם אני יכול לשדרג למערכת הפעלה Windows Mobile 2003 למרות שבאתר של HP כתוב "Why isn't the H1910 upgradeable to Microsoft's Pocket PC 2003? We are focusing our upgrades on the h5450, h3900 and h3800 families since these products target our enterprise customers that typically require these upgrades. (Additional information: The H1910 product line only has a 16MB ROM which does not fit Microsoft Pocket PC 2003 Premium version." והאם אני יכול להשתמש בו כGPS למרות הכל? תודה רבה לעונים זה חשוב לי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  22. כמו שכתוב בכותרת אני צריך דעות על המכשיר והאם שווה לקנות אותו היום. בעיות, באגים, אפשרויות מיוחדות, טוויקים + מודים, כל מניי דברים שאפשר לעשות עם הטלפון. אני מתכוון לקנות את המכשיר הזה חדש בקופסא ללא אחריות אז אין לי בעיה לעדכן אותו ולהתקין תוכנות. תודה מראש... .

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by sebi,

כותרת...

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by Vidati,

קבלתי את המכשיר אתמול ואני מאוד נהנה איתו.. אחלה פלאפון באמת.. אבל כשהייתי באורנג' שיחקתי קצת עם המכשיר וגליתי שלא היה אינטרנט אז שאלתי למהאין אינטרנט אמרו לי שתוף חצי שעה שעה זה צריך להסתדר. טוב חזרתי הביתה ואחרי 4 שעות עדיין לא היה אינטרנט וגם אחרי הטעינה של השל הלילה (12 שעות) עדיין אין.. האם אני צריך לדאוג? או שזה בסדר וזה יהיה בימים הקרובים? אמ.. איך אני עושה רוסית בפלאפון? לא שיקרוא ברוסית אלה שאפשר יהייה לכתוב? תודה

25. ניסיתי להרשם לאתר סימביאן ההרשמה סגורה הורדתי תוכנה שרושמת תכנות דרך הנוקיה SIGNSIS מי שמכיר השאלה שלי מאיפה אני מוסיף את שני הקבצים הבאים ומה תפקיד כל קובץ KEY CERT

• 0 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.