גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
יש לי נוקיה 6288 ומתאם בלוטות של edimax האם יש אפשרות לנווט בקבצים של הפלאפון כמו כונן חיצוני רגיל דרך הבלוטות (כמו שמחברים אותו עם הכבל USB למשל) יש איזה תוכנות שאתם יכולים להמליץ לי? אני גם מחבר אוזניות סטראופוניות של מוטורולה S9
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
נדלקתי על הa3 של cowon אבל הוא יקר לי מדי. אני מחפש נגן עם זיכרון משל עצמו, עם מסך שאפשר לשבת ולראות בו סרטים באיכות סבירה +. חשבתי על האפשרות של דיוידי נייד עם כניסת USB אבל אני לא יודע אם הם איכותיים מספיק בטווח מחירים הזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
טוב אז אני כנראה קונה את ה-N73 (מקווה שזו לא תהיה טעות)... הפלאפון מגיע עם זכרון מצחיק אז אני רוצה לקנות לו כרטיס זכרון... אז כמה שאלות... א- הכרטיס זכרון של ה-N73 הוא MINISD נכון? ב- האם צריך לקנות משהו עם מיהירות מיוחדת שעולה יותר כסף או מספיק כרטיס רגיל? ג- האם כמות הזכרון משפיעה על המהירות- זאת אומרת אם אני קונה כרטיס של 2 גיגה אז יש מצב שהוא יהיה איטי יותר מאותו כרטיס של 1 גיגה?(או להפך?) אממ זהו כרגע...תודה...
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לנוקיה N95 הרגיל להקלטת שיחות. חשוב מאוד שהתוכנה לא תשמיע צלילי "ביפ" ושלא תהיה הגבלה על מספר הדקות בהקלטה אחת. גיגלתי וחיפשתי בכל הפורומים, ניסיתי את רוב התוכנות, ובעיקר את Ultimate Voice Recorder (זה מה שהשארתי מותקן אצלי עד היום), אבל הבעיה היא שהוא מגביל להקלטה של 5 דקות כל שיחה. אשמח לקבל בתגובה/מייל/מסר פרטי אפשרות לפיצוח הגבלת ה 5 דקות (מה שמצאתי לא עובד), ו/או קישור לתוכנה אחרת להורדה שלא מדבילה במספר דקות, ולא משמיעה "ביפ". תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מחפש נגן 10-20GB. הדברים העיקריים שאני מעוניין שיהיה בו: - הכי חשוב שיהיה כמה ושיותר קטן - שתיהיה אפשרות של סידור תיקיות - השימוש העיקרי והיחיד בו בעצם זה רק MP3, יעני רק מוזיקה, אז לא חשוב שיהיו כל מיני אפוציות מיוחדות לוידיאו, לא צריך בכלל MP4 אם זה אפשרי. - זה שזה בלי הגבלה אל תביאו לי משהו ב4-3 אלף... זה הכל פחות או יותר, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
הי לכולם אני זוכר שאנדרואיד קצת בעייתית בקטע של הרשאות, בצורה שעלולה להפריע להשתמש בתוכנה כמו VNC או משהו דומה, על מנת להתחבר אל המחשב מרחוק. האם משהו השתנה בגרסאות החדשות יותר של אנדרואיד? אם כן, החל מאיזה גרסא כן אפשר? תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי את המחשב כף יד - MIP P350 אני מעוניין לשדרג את גרסת ה - WINDOWS MOBILE עליו ל- 6.5 איך מבצעים זאת ? האם זה בכלל אפשרי ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
האם כדאי לרכוש ZEN בעלות של 180$ חדש באריזה, רק עם אחריות שכנראה אינה תקפה לישראל. הכוונה היא לרכישה באינטרנט מארה"ב... ומה ההמלצות בנוגע לדגם ה- 30GB, האם הוא מתקלקל בקלות או שאמין כמו ה- IPOD ? ועוד המלצות נוספות שאינן ידועות לי ולעוד הרבה אנשים מעריצי ZEN ;D תודה !
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מחשב כף יד מכשיר סלולארי מקלט GPS מובנה WiFi Bluetooth תמיכה במסמכי Word, Excel, Powerpoint וכו' יכולת עבודה עם תוכנות רפואיות כלומר, מדובר במחשב כף יד משולב עם מכשיר סלולארי ומקלט GPS, הבחירה הטבעית שלי היתה iPhone. 1. האם iPhone כולל את כל הדרישות הנ"ל ? 2. האם ניתן להתקין על ה iPhone תוכנות רפואיות שונות (כגון תוכנת תרופות וכו') 3. האם אתם יודעים איזה PDA מקובל ונפוץ בקרב רופאים בעולם ? 4. אשמח לקבל המלצה כללית לאור הצרכים הנ"ל תודה.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אוקיי רוצים לקנות לאבא שלי מהעבודה מכשיר כף יד... המכשיר צריך להיות מאופיס דיפו... (יש הנחה שם וכו' קיצר...) עכשיו מה המכשיר כף יד הכי טוב שיש שם? http://www.officedepot.co.il/(lygnqnbrzfql1m55ku0z20n0)/catalogDivision.aspx?PR=*&id=27 צריך שיהיה לו גם GPS תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום! קניתי טלפון Sony W902, ואני מעוניין בהמלצות לתוכנות שימושיות ולמשחקים כיפיים שיעבירו את הזמן, ושניתן להתקין בחינם בלי התחברות לאינטרנט לאתרים של ספונסרים. אשמח לקבל את ההמלצות שלכם.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מגן מסך (LCD Protective Film) לנגן iAudio D2, ואין לי מושג איך שמים אותו (ההוראות בקוריאנית). אשמח לעזרה ממישהו שקנה את המגן מסך. בתודה מראש, קובי.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לא חשוב מאיזו חברה. תכונות חשובות לפי סדר יורד: ממשק עמידות גלישה באינטרנט / WIFI סוללה מצלמה / MP3 חושב על N85... שאלה נוספת: האם כדי לקנות מחנות בארץ (ולא מחברת סלולר) בהתחשב בעובדה שאני לא מדבר מספיק בשביל זיכוי ?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני קונה מחר ipod touch מבנאדם ביד שנייה: הוא יכול למכיר לי מכשיר נעול או חסום או משהו שאני לא יכול לבדוק במקום? מה אני צריך לבדוק במכשיר ואיך אני יכול לברר שלא דפקו אותי כי כבר קניתי ipod נאנו שכשחיברתי אותו למחשב בפעם הראשונה הוא ננעל לי דחוף מאודד!!
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
עדיפות למוזיקה אבל גם שאפשר יהיה לראות סרט או שניים בלי לסבול נפח של לפחות 8 GB הצעות?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
בדרך כלל, הסתמכתי על הפלאפון פה ושם, אבל לאחרונה החלטתי לקנות GPS איכותי, ויהי מה. מעולם לא רכשתי, אין לי ניסיון ואני לא יודע מה לחפש.(יתרון מול חיסרון) מעונין כמובן, במערכת מפורטת, מעודכנת(המפות\מאגר מתעדכנים תמיד, או שכל שנה צריך לעדכן בתשלום?) התקציב עד 1000 ש''ח, אם זה ממש קריטי, אז 1200. מודה לכם על עזרתכם, ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום כולם מחפש טלפון שהוא קטן מ4.7 אינצ של ה s3 אבל לא קטן מ4 חשוב לי שיהיה קל משקל ודק, מהיר ולא עדין מדי ומצלמה טובה, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ברשת מדווחים שמיקרוסופט תחסל לחלוטין את מותג המובייל שלה עוד לפני סוף השנה, אולי בדרך למעבר לעידן מותג ה-Surface לכתבה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
**חשוב מאוד שיהיה נוח לנוע איתם ממקום למקום וגם שיבודד רעשים טוב (במקומות הומי אדם זה די בעצבן לשמוע אם אין בידוד טוב...) וכמובן שיהיו איכותיות כמה שאפשר תודה מראש למגיבים! :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בשבועות האחרונים עבדתי בזמני הפנוי על עוד אפליקציה מקורית. בעזרת הAirDraw תוכלו לצייר באוויר איזו מילה שתבחרו ע"י נפנוף המכשיר שלכם באוויר. התוצאה נראית כמו בתמונה שלמעלה ^. כמובן שעל מסכי AMOLED זה יראה יותר טוב, מכיוון שזמן התגובה שלהם הרבה יותר מהירה. בנוסף לכך אשמח לשמוע תגובות והצעות שיפור שעולות לכם. ניתן להוריד בחינם בגוגל פליי: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.airdraw
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלפון עד 2K רצוי בפחות. הכי חשוב לי שהוא יהיה דק אחרי זה האפשרויות שלו.... יש לכם המלצות בשבילי? עריכה כרגע יש לי את הנוקיה 3510I ואני כבר לא מסוגל עם הבלטא הזאת....(מכול המובנים וגם בעובי אז רצוי שיהיה יותר דק ממנה)
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לחבר רמקול של חברת jbl ומקל סלפי של שיאומי דרך בלוטות' לoneplus 6. האם זה אפשרי לחבר את שניהם בו זמנית ולהשמיע סאונד דרך הרמקול ולצלם עם המקל סלפי? תודה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לא מזמן הוציאה סוני אריקסון את המכשיר W610I. מכשיר ווקמן פשוט ומצויין. מישהו אולי יודע אם הוא הולך לצאת לאורנג' או סלקום?.. אני חושק בו תודה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לשלוח לי מדריך לפריצת אייפוד גרסה 5.0.1 ללא תקלות וסיבוכים. פשוט אני לא ממש מבין גדול בזה אז אני ישמח אם זה יהיה פשוט!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
יש לי בעייה מציקה במכשיר בצפיית בתמונות ברגע שאני מעביר לתמונה חדשה אז רואים אותה מטושטש וצריך לחכות כמה שניות עד שהתמונה מסתדרת ורואים אותה בצורה חדה וטובה. המכשיר מעודכן לגרסא האחרונה והרשמית שיצאה. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-