עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני צריך נגן MP3 באיכות סבירה לאימונים בחדר כושר. דרישות: נפח: 1-2GB עוצמת שמע טובה (מקום רועש יחסית). אם אפשר, רדיו. אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם זה הכרחי, אבל עדיף שיהיה כמה שיותר זול.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  2. Started by d1v,

לאחר כשנה הוא פשוט לא מגיב לשום דבר,לא ניתן להדליק אותו והוא אינו מגיב לחיבור ה USB,יש הצאות לפתרון(האחריות נאבדה ולא בטוח שניתן לממשה) ?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  3. Started by GaLmgnT,

שלום. בזמן האחרון התחלתי להשתמש הרבה יותר ב-Google Calendar, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לסנכרן בינו לבין ה-W705 שברשותי. אין לי חבילת גלישה לפלאפון, אז הכוונה שלי היא שאוכל לחבר את הפלאפון למחשב ובעזרת תוכנת צד שלישי או משהו בסגנון לעדכן את הפלאפון לפי Google Calendar. זה אפשרי...?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by kobibo,

ראיתי פה שלא מעט ממליצים על הנגן הזה ורציתי לדעת האם זה פשוט ליצור עליו playlist כמו על ה sansa? איך הפונטים בעברית, האם הם נראים בצורה סבירה ?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by DUDEnamE,

הגרסה של הפלאפון שלי היא גרסת הרדיו ככה לפחות רשום אבל אין שום אופציה של רדיו מצאתי תוכנות מסויימות אבל זה רק רדיו דרך אינטרנט ז"א שאין מקלט רדיו בפלאפון למרות שרשום שזה גרסאת רדיו? עם אפשר גם תוכנה שיכולה לגבות את כל המכשיר אל המחשב ואז חזרה? בסלקום לא מצאתי מענה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by FresH-MeaT,

אממ רציתי לדעת איך מתפקד הGPS הזה פה בארץ? האם אני צריך לשלם לאורנג' תוספת כדי לקבל את התמיכנה בתוכנה הזאת? או שהיא פתוחה לכל יש בה מפות של הארץ? או צריך להוריד? או ביכלל לחסוך לעצמי את הכאב ראש ולהתקין תוכנה שעומדת בGPS כמו של רכבים והכל יעבוד כרגיל... איך זה הולך אם אפשר הסבר קטן?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  7. כרטיס זכרון של פלאפון ושל מצלמה דיגיטלית הן מאותו סוג?(שימוש גם בפלא וגם במצלמה)

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by ftom2,

לא מבין הרבה בנושא אז אם צריך עוד פרטים תגידו...

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by shaithebest,

שלום רב לאשתי יש איי פוד 4 גיגה והוא תקוע על pause הדיפדוף בין השירים עובד המחוג טאצ' עובד אבל לא נלחץ כפתור פליי מה אפשר לעשות במקרה כזה?? אם תעזרו לי לתקן את התקלה אשתי תשמח מאוד וזה טוב כי אז היא תודה לי וזה אחלה חחחחחח תם יודעים

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  10. תמונות וסרטון חדשים מציגים לנו את המראה הסופי והרשמי, לכאורה, של מכשיר הדגל המסקרן מהיצרנית הסינית אנחנו שומעים עליו כבר מעל לחצי שנה, אך בשבועות האחרונים נראה שכמות המידע הזמין צומחת במהירות, וההשקה המעשית קרובה יותר מאי פעם. אחרי כמה שמועותאודות המראה, המפרט והמחיר – אנחנו מקבלים עכשיו תמונות יח"צ רשמיות לכאורה של ה-Xiaomi Mi 5, והוא נראה לגמרי לא רע. אם לשפוט לפי התמונות, הסמארטפון המוביל החדש של שיאומי יהיה זמין בארבעה גוונים שונים לכל הפחות, כולל ורוד בהיר שמזכיר במידה את ה-Rose Gold של אפל שהחל את הטרנד הנשי הזה, אך בוהק אפילו יותר. בנוסף אליו ישנם השחור והלבן המוכרים, וגם את המוזהב שהופך לאט לאט לסטנדרט במכשירים מתכתיים או על אלמנטים מתכתיים – כשבמקרה הזה…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  11. שנים של כשלונות מסחריים רצופים לא מרתיעים את היצרנית הטאיוואנית, שתציע לנו ספינת דגל מתקדמת משלה גם ב-2018 לכתבה

12. Started by moshe_5,

האייפון 4 שלי פתאום התחיל לרטוט והוא לא מפסיק (זה מגיע בקטעים כמו שמתקשרים אליך) המסך לא נדלק ואי אפשר לעשות כלום מה לעשות?!

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by shibie,

אני רוצה המלצה על נגן שאיכות הסאונד שלו תיהיה מעולה, אני שם דגש על באס חזק, בסביבות ה-800 שקל. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  14. לא מזמן רציתי לקנות מכשיר סלולרי חדש דור 3 והתגלה לי שחוץ מעלות המכשיר והשיחות אני חייב לשלם עוד 20שח כל חודש. מה נכלל ב 20שח האלה ולמה אני חייב לשלם אותם?! אני בטוח שאני לא משתמש בחצי ממה שנכלל ב 20שח האלה...אז למה אני חייב לשלם את זה?!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by dani44,

חברה אני כל כמה ימים עושה סיבוב במרקט ומחפש אפליקציות,ראיתי שיש שם כמה דברים מעניינים רק אני לא כ"כ מבין איך משתמשים כי אני לא חזק בכל העסק הזה. אשמח לשמוע על האפליקציות שלכם שיצא לכם להתקין. מקווה שהשירשור יתעדכן כל כמה זמן על מנת שכולם יוכלו להנות. תודה.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  16. הוא פאלפון ?d840 דרך הגב אם נראים סוף הדרך...

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by tmpusr,

אשמח לחוות דעת של מישהו שמכיר את המוצר: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1860

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

תודה בכל אופן.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  19. מעוניינים בסמארטפון ממותג מוכר עם קיבולת סוללה של יותר מ-4,000mAh? כדאי לכם להכיר את ה-Zenfone Max M2 וה-Zenfone Max M2 Pro לכתבה

20. שמועה חדשה מצהירה כי ה-Galaxy X הוא לא המצאה, אלא מוצר אמיתי שאף ערך הופעה בתערוכת CES 2018 - אבל בסודיות שתואמת את מעמדו לכתבה

21. Started by TrancEnergY,

שלום יש ברשותי נגן וידאו (A2 ) אך יש לי בעיה כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה הוא נותן לי רק סאונד אך לא מציג תמונה האם יש הגדרות מסוימות במכשיר שאני צריך להגדיר? ואם לא מה לדעתכם הבעיה?

22. ברשת מדווחים כי מכשיר הביניים העתידי של היצרנית הסינית הצומחת יהיה אחד מהראשונים להתבסס על שבב ה-Helio X20 של Mediatek היא איבדה את הבכורה שלה לטובת מותג ה-PRO, אך משפחת מכשירי ה-MX מבית Meizu, שמסמלת כעת את התחום הבינוני של החברה, ממשיכה להיות מסקרנת בהחלט, עם חומרה ראויה ועיצוב איכותי ברמות מחיר סבירות – ועם נוכחות רשמית בשוק הישראלי. אחרי ה-MX5, שהיה אחד מהסמארטפונים הראשונים בשוק עם שבב ה-Helio X10 של Mediatek והצליח להפתיע אותנו לחיוב למרות שלא היה חף מבעיות – אנחנו מתחילים לשמוע דיווחים גם על היורש, ה-MX6, שלכאורה יתבסס על שבב ה-Helio X20 המתקדם עוד יותר, עם עשר ליבות עיבוד בשלושה אשכולות. ה-MX5 היה סיפתח לא רע – האם ה-MX6 יצליח להשתדרג באופן מש…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  23. אייסר מקבלת נקודות זכות חדשות בספרים שלנו עם ה-Swift 7 החדש - נייד בעל עובי של סמארטפון עם קישוריות סלולר מובנית לכתבה

24. Started by ofersor,

היי איך אני מנקה ומחטא אוזניות גדולות שמכסות את האוזן. האם אפשר לנקות את הפלסטיק וגם את העור שמסביב החלק של האוזן במגבון אלכוג'ל של סנו אנטיבקטיראלי, או שזה יהרוס את הציפוי / עור של האוזניות ?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by Posford,

רציתי לדעת מה האופצייה לגלישה באינטרנט דרך הכף-יד מדגם Mio 350 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.