גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, שמעתי שיש דרך להפוך את המחשב כך יד (יש לי MIO 350) לשלט אונברסלי. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מגן מסך (LCD Protective Film) לנגן iAudio D2, ואין לי מושג איך שמים אותו (ההוראות בקוריאנית). אשמח לעזרה ממישהו שקנה את המגן מסך. בתודה מראש, קובי.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, יש לי HTC CRUISE ואני יודע שיש אפשרות לגלוש ממנו במחשב, אם אני מחבר אותו למחשב שלי, נכון? אני יודע שאני ישלם לאורנג' על הגלישה....אבל מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מה דעתכם על ה Pathfinder T100 ? מה שהכי חשוב לי זה אמינות, כי המכשיר הולך להיות מתנה לאמא שלי, והיא לא תדע מה לעשות גם בבעיה הקטנה ביותר. כמו כן, לא חשוב לי בכלל כל נושא הDIVX והשטויות שמסביב (MP3 זה בונוס נחמד אבל ממש לא חובה). תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
אני מחפש GPS שחשוב מאוד (כך אמרו לי) שיהיה בו windows mobile כדי שאני יוכל להתקין איזו תוכנת ניווט שאני אבחר ולא רק את הברירת מחדל. התקציב הוא כמו שכתבתי למעלה ועדיף עם ערכה לרכב, וגם כמובן סאונד נקי שאני אשמע ברור (וגם חזק) ואם אפשר גלאי מכמונות/מצלמות מהירות ב-GPS האם MIO זה החברה הכי טובה? האם win CE 5 זה כמו windows mobile? נא המלצתכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
-
1. מה ה"יחס אות לרעש" - SNR באייפוד קלאסיק 120 ג'יגה? 2. מהו ערך "עיוות הצליל"? למישהו יש מושג? באתר של Apple, לא מציינים את זה משום מה. V V V 3. האם יש אקוולייזר עם אפשרות לשינוי אישי? זה מה שקראתי בביקורת על מכשיר iPod, לא מסוג Classic, אבל נדמה לי שהוא מדבר על כלל מכשירי ה-iPod. במכשירים של cowon\iAudio איכות השמע טובה יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, אודה לעזרתכם, יש לי שני מכשירי סנסה אחד m240 והשני m250. יש לציין שעברו כבר כמה חודשים מאז ששיניתי את רשימת ההשמעה בהם, ומאז החומרה היחידה שנוספה למחשב שלי הינה מצלמת רשת של מייקרוסופט. אתמול כשניסיתי לחבר את המכשירים ראיתי שהמחשב לא פותח עבורם כונן, כלומר המחשב מזהה שהתווספה חומרה חדשה הוא גם כותב איזו סנסה זאת, אבל כונן לא נפתח, אחרי הרבה ניסונות אלטרנטיביים לפתרון העברתי את המכשיר למצב MSC מה שפתר את הבעיה, אבל נאלצתי לפרמט את המכשיר מכיון שכשחיברתי אותו המצב הזה לא ראיתי בכלל איזה שירים יש עליו. בינתיים נראה עובד בסדר. עד עכשיו המכשירים התחברו ב MTP האם יכול להיות שהתקנת מצלמת הרשת דפקה לי את הדרייבר של MTP ? מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני חייב לקנות את המכשיר אצל הרשת הסלולרית? אני יהיה יותר ספציפי - אני מדבר על איפון 4. מה האפשרויות שלי לגבי המכשיר הזה כדי שאני יוכל לבוא לאורנג' למשל וליישם חוק ניתוק זיקה? חנויות ספציפיות? ומה לגבי קנייה מאדם פרטי [ייבוא אישי]? או קנייה מחו"ל עם משלוח? כמו כן אשמח לשמוע פה על-הדרך את העסקה המשלמת ביותר לאחד שרוצה את האיפון 4 ביד. בנתיים אני פוזל לכיוון של אדם פרטי שמוכר ב-2000 ש"ח חדש בקופסא.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום. זה כבר כמה זמן שאני מחפש מכשיר ניווט אמין ומדוייק לכבישי הארץ. ביררתי על כמה דגמים, אבל בנוגע לכולם שמעתי ביקורות חלשות הן על איכות התוכנה, והן על טיבו של המכשיר. אשמח לשמוע המלצות מנומקות על מכשירי ניווט טובים.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום! קיצור עדכנתי אותו וסיימתי את התהליך של הגיבוי והעתקה של הקבצים והוא התחיל בעדכון.... קיצור הוא נתקע על שלא 1/13 וווואאאיייי באסה.... יש משהו לעשות?????? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שמעתי על החנות הזו http://www.beeu.co.il/index.aspx המוצרים שלהם נראים די טוב השאלה איך האיכות. אם למישהו יש הצעה אחרת אשמח. אם יש בגבול התקציב נגן של 4 GB אשמח אם לא אז נתפשר על 2. מסך יחסית גדול כדי שיהיה אפשר לראות את הקליפים בברור. כניסת מיני USB עדיפה-לנוחות. סוללה חזקה-דגש חזק על זה!- סוללת ליתיום שתחזיק לפחות 8 שעות וזהו נראה לי אם יש עוד מאפיינים אפשר לשאול.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חבר שהיה לו את הנגן Q5W בערך שנה והוא נהרס לו (נדרס עלידי טיולית) אל תשאלו איך.. בכל מקרה הוא רוצה משהו חדש אבל הוא לא רוצה לקנות שוב את הQ5W, אז מה אתם אומרים על ה-W2? האם הוא מכשיר טוב? בעיקרון מה שחבר שלי צריך זה איחסון גדול, מסך גדול, מגע חשוב, וWIN OS זה בונוס כי הוא אוהב לגלוש דרך הווינדוס ולשחק במשחקים שם ואלוהים יודע מה... מה יותר טוב משניהם? או שיש לכם נגן אחר בסדר גודל כזה? דרך אגב אין בעיה להזמין מחו''ל אבל רק מארצות הברית.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אבא שלי ביקש ממני למצוא לו באינטרנט איזה תוכנית של כל האלקטרוניקה לבניית משדר לשלט של TV ,ז"א החלק שנמצא בTV אשר קולט את אותו השלט, אשמח מאוד אם תעזרו לי כי לא ממש מצאתי, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
ה-Nubia Z11 של תת המותג מחברת ZTE יגיע לשווקים המערביים בקרוב מאוד, עם חומרה של מכשיר דגל במחיר תחרותי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אלו שבאו עם הפלאפון ממש מעצבנות .......... ( אני חייב את המוזיקה על הבוקר ואני כבר שבוע בלי כי נמאס לי מהאוזניות האלה HelP MEEEE ) אז מה יש לכם להציע ? 300 ש'ח גג... מעדיף In Ear כמו Sennheiser CX300 ואני מניח שצריך איזשהו כבל ממיר מהחיבור של הפלאפון לחיבור אוזניות אז תשלבו את זה גם .. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב אז אני כנראה קונה את ה-N73 (מקווה שזו לא תהיה טעות)... הפלאפון מגיע עם זכרון מצחיק אז אני רוצה לקנות לו כרטיס זכרון... אז כמה שאלות... א- הכרטיס זכרון של ה-N73 הוא MINISD נכון? ב- האם צריך לקנות משהו עם מיהירות מיוחדת שעולה יותר כסף או מספיק כרטיס רגיל? ג- האם כמות הזכרון משפיעה על המהירות- זאת אומרת אם אני קונה כרטיס של 2 גיגה אז יש מצב שהוא יהיה איטי יותר מאותו כרטיס של 1 גיגה?(או להפך?) אממ זהו כרגע...תודה...
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
**חשוב מאוד שיהיה נוח לנוע איתם ממקום למקום וגם שיבודד רעשים טוב (במקומות הומי אדם זה די בעצבן לשמוע אם אין בידוד טוב...) וכמובן שיהיו איכותיות כמה שאפשר תודה מראש למגיבים! :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בשבועות האחרונים עבדתי בזמני הפנוי על עוד אפליקציה מקורית. בעזרת הAirDraw תוכלו לצייר באוויר איזו מילה שתבחרו ע"י נפנוף המכשיר שלכם באוויר. התוצאה נראית כמו בתמונה שלמעלה ^. כמובן שעל מסכי AMOLED זה יראה יותר טוב, מכיוון שזמן התגובה שלהם הרבה יותר מהירה. בנוסף לכך אשמח לשמוע תגובות והצעות שיפור שעולות לכם. ניתן להוריד בחינם בגוגל פליי: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.airdraw
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מגן טוב לSony Xperia Z5. משהו שיראה טוב וגם יגן על הפלאפון בצורה טובה. חיפשתי בebay אבל לא מצאתי משהו ששווה את ליבי ובמחיר שפוי (: אשמח אם יש פה למישהו המלצה כלשהי תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הי לכולם אני זוכר שאנדרואיד קצת בעייתית בקטע של הרשאות, בצורה שעלולה להפריע להשתמש בתוכנה כמו VNC או משהו דומה, על מנת להתחבר אל המחשב מרחוק. האם משהו השתנה בגרסאות החדשות יותר של אנדרואיד? אם כן, החל מאיזה גרסא כן אפשר? תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלפון עד 2K רצוי בפחות. הכי חשוב לי שהוא יהיה דק אחרי זה האפשרויות שלו.... יש לכם המלצות בשבילי? עריכה כרגע יש לי את הנוקיה 3510I ואני כבר לא מסוגל עם הבלטא הזאת....(מכול המובנים וגם בעובי אז רצוי שיהיה יותר דק ממנה)
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-