גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אוקע אני מתגייס עוד עוד שבועיים , חשבתי להחליף את הפלאפון לאיזה משו חדשני , עד עכשיו היה לי Z610i ודווקא נהנתי ממנו אבל אני רוצה פלאפון שיהיה טוב גם בתחום האמפי , ושיחסוך לי את התרחה להסתובב עם שניהם. למישהו יש המלצה על פלאפון כזה ברשת אורנג'?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
האם כדאי לרכוש ZEN בעלות של 180$ חדש באריזה, רק עם אחריות שכנראה אינה תקפה לישראל. הכוונה היא לרכישה באינטרנט מארה"ב... ומה ההמלצות בנוגע לדגם ה- 30GB, האם הוא מתקלקל בקלות או שאמין כמו ה- IPOD ? ועוד המלצות נוספות שאינן ידועות לי ולעוד הרבה אנשים מעריצי ZEN ;D תודה !
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
תמונות וסרטון חדשים מציגים לנו את המראה הסופי והרשמי, לכאורה, של מכשיר הדגל המסקרן מהיצרנית הסינית אנחנו שומעים עליו כבר מעל לחצי שנה, אך בשבועות האחרונים נראה שכמות המידע הזמין צומחת במהירות, וההשקה המעשית קרובה יותר מאי פעם. אחרי כמה שמועותאודות המראה, המפרט והמחיר – אנחנו מקבלים עכשיו תמונות יח"צ רשמיות לכאורה של ה-Xiaomi Mi 5, והוא נראה לגמרי לא רע. אם לשפוט לפי התמונות, הסמארטפון המוביל החדש של שיאומי יהיה זמין בארבעה גוונים שונים לכל הפחות, כולל ורוד בהיר שמזכיר במידה את ה-Rose Gold של אפל שהחל את הטרנד הנשי הזה, אך בוהק אפילו יותר. בנוסף אליו ישנם השחור והלבן המוכרים, וגם את המוזהב שהופך לאט לאט לסטנדרט במכשירים מתכתיים או על אלמנטים מתכתיים – כשבמקרה הזה…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, ברשותי מחשב כף יד מסוג Mio168 רכשתי בעבר כרטיס Wifi של Spectec וכבר גלשתי דרכו בעבר במקומות שונים. השבוע קיבלתי ראוטר אלחוטי של סימנס מבזק וחיברתי למחשב הביתי, במחשב הביתי אני גולש בלי בעיה לאחר שהגדרתי את הראוטר אבל במחשב כף היד אני לא מצליח לגלוש. במחשב כף היד מופיע החיבור שלי בין החיבורים האפשריים ואף מציג סטטוס של מחובר, אבל למרות זאת אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (במחשב כף היד). בהתחלה היו לי הגדרות של סיסמא ואבטחה ברשת האלחוטית וחשבתי ששם הבעיה, ניסיתי להוריד את האבטחה לחלוטין ועדיין אותו מצב. האם מישהו נתקל בבעיה? האם יש הגדרות נוספות שצריך לעשות במחשב כף היד ע"מ לאפשר גלישה?…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני צריך נגן MP3 באיכות סבירה לאימונים בחדר כושר. דרישות: נפח: 1-2GB עוצמת שמע טובה (מקום רועש יחסית). אם אפשר, רדיו. אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם זה הכרחי, אבל עדיף שיהיה כמה שיותר זול.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר ברשת אורנג סליידר 6500S בקיצור לפני כמה חודשים היה לי משהו מוזר בפלאפון, כל הזמן שהייתי מקבל שיחות או משהו מתקשר אז פתאום הוא היה מציג לי הודעת סוללה חלשה למרות שהסוללה טעונה במלואה תמיד, הכנסתי לתיקון, החליפו הכל כולל הכל ועדיין התופעה לא נעלמה. החלטתי להחליף למכשיר של חבר וגם שם ההודעה הזאת חוזרת כאשר יש שיחה או שמתקשרים. החלפתי כרטיס סים אפילו ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה. האם מישהו יודע משהו לגבי התופעה המוזרה הזאת? אולי למישהו זה קרה גם? תודה!
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מעוניינים בסמארטפון ממותג מוכר עם קיבולת סוללה של יותר מ-4,000mAh? כדאי לכם להכיר את ה-Zenfone Max M2 וה-Zenfone Max M2 Pro לכתבה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שנתקתי את המכשיר מהמחשב הכרטיס זכרון סוג של ננעל אני יכול לראות ולגשת אל הקצבים שמאוחסנים על הכרטיס זכרון אבל איאפשר להשתמש בהם
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אממ רציתי לדעת איך מתפקד הGPS הזה פה בארץ? האם אני צריך לשלם לאורנג' תוספת כדי לקבל את התמיכנה בתוכנה הזאת? או שהיא פתוחה לכל יש בה מפות של הארץ? או צריך להוריד? או ביכלל לחסוך לעצמי את הכאב ראש ולהתקין תוכנה שעומדת בGPS כמו של רכבים והכל יעבוד כרגיל... איך זה הולך אם אפשר הסבר קטן?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מחפש טלפון שמקליט וידאו בFHD בתקציב נמוך. תודה. בנוסף, אשמח לשמוע איזה פלאפונים הכי קטנים (פיסית) מסוגלים להקליט בFHD. תודה ויום מצויין!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מחפש נגן 10-20GB. הדברים העיקריים שאני מעוניין שיהיה בו: - הכי חשוב שיהיה כמה ושיותר קטן - שתיהיה אפשרות של סידור תיקיות - השימוש העיקרי והיחיד בו בעצם זה רק MP3, יעני רק מוזיקה, אז לא חשוב שיהיו כל מיני אפוציות מיוחדות לוידיאו, לא צריך בכלל MP4 אם זה אפשרי. - זה שזה בלי הגבלה אל תביאו לי משהו ב4-3 אלף... זה הכל פחות או יותר, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תאריך השקה רישמי\ לא רישמי של הדגם המדובר בחו"ל\ בארץ?. ..אשמח לתשובות. שבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם נאבד לי המטען לנגן Iriver H10 6g שלי... מישהו כאן יודע איפה אפשר לקנות מטען חדש לנגן זה ? דרך היבואן או חנות כלשהי ?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה האופצייה לגלישה באינטרנט דרך הכף-יד מדגם Mio 350 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
הוא כבר יצא בארה"ב במחיר זול מאוד ויש עליו ביקורות ממש טובות - איכות סאונד מעולה לפי הרבה אתרים, אחד מהם: http://www.anythingbutipod.com/archi...lip-review.php הוא אומר שיש לו הרבה נגנים וזה בין הטובים בסאונד... אז קיצר ... מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ וכמה בערך הוא יעלה?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום. זה כבר כמה זמן שאני מחפש מכשיר ניווט אמין ומדוייק לכבישי הארץ. ביררתי על כמה דגמים, אבל בנוגע לכולם שמעתי ביקורות חלשות הן על איכות התוכנה, והן על טיבו של המכשיר. אשמח לשמוע המלצות מנומקות על מכשירי ניווט טובים.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
כשפותחים GMAIL על Safari ב-IPHONE יש תצוגה שנקרא MOBILE. זו תצוגה יותר נוחה למסך הקטן של ה-IPHONE אבל היא מסתירה חלק מהאפשרויות. בתחתית המסך יש כתפור שמאפשר לך לעבור לתצוגה DESKTOP, שזה בעצם התצוגה הרגילה שרואים ברשת כשגולשים מכל דפדפן במחשב נייח. השאלה שלי - איך עוברים חזרה מתצוגת DESKTOP (שבה יש חיפוש למשל) לתצוגת MOBILE.... תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
אשמח לחוות דעת של מישהו שמכיר את המוצר: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1860
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אמאזון צרפת פוצחת במבצע נאה על אוזניות מבית JayBird ו-Jabra, ויש גם סמארטפון במחיר מעניין לכתבה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון התחלתי להשתמש הרבה יותר ב-Google Calendar, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לסנכרן בינו לבין ה-W705 שברשותי. אין לי חבילת גלישה לפלאפון, אז הכוונה שלי היא שאוכל לחבר את הפלאפון למחשב ובעזרת תוכנת צד שלישי או משהו בסגנון לעדכן את הפלאפון לפי Google Calendar. זה אפשרי...?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איכן ניתן להזמין נגן זה בארה"ב? חיפשתי די הרבה ולא מצאתי אף חנות שמוכרת את הנגן חדש. תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה למכשיר כף יש GPS .. חשוב שיהיה אמין ועם מסך גדול .... מה אתם מציעים איזה מכשיר היום נחשב למכשיר אמין איכותי טוב ?.... :
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-