גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחותי זקוקה למחשב כף יד בשביל להפעיל תוכנות רפואיות (אני מניח שכולן בסיסיות). אני לא מבין גדול במחשבי כף יד ולכן אני זקוק להמלצתכם. דרישות: -------------- 1. מחיר זול, בין 800 ל 1200 ש"ח פלוס מינוס (עדיף כמה שפחות). 2. עמידות - שיהיה כמה שיותר עמיד במכות ונפילות, לא משהו רגיש (משהו כמו הנוקייה 3100 בפלאפונים ). 3. גודל - שיכנס לכיס של חלוק ויהיה נוח לנשיאה (לכן מחשב נטבוק לא בא בחשבון). 4. תאימות - מדובר בתוכנות רפואיות, אין לי מושג אם יש לזה דרישות תאימות או איזו מערכת הפעלה כדאי. 5. נוחות - שיהיה נוח לקרוא ופשוט להפעלה (יש איזו רזולוצייה מינימלית שצריך ?). שיעבוד חלק ולא LAGGY. 6. אין צורך בכל השיכלולים כמו GPS, משחקים, בלוטות', כוח עיבוד מטורף וכדומה. …
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי את המחשב כף יד - MIP P350 אני מעוניין לשדרג את גרסת ה - WINDOWS MOBILE עליו ל- 6.5 איך מבצעים זאת ? האם זה בכלל אפשרי ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
הגיע הזמן להשתדרג, ולקנות פלאפון חדש. לא איכפת לי איזה דור הוא, ולא איכפת לי מהמצלמה מה שחשוב לי שיהיה אפשר להכניס כרטיס זיכרון של (1ג'יגה ומעלה). התקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ערוץ ה-YouTube המצליח JerryRigEverything אסף את מכשיר הביניים המבקרים לבדיקה - ומעלה שאלות לא פשוטות לגבי איכות הבנייה שלו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מישו יכול להגיד לי מה ההבדל בין c905 לc905i תודה לכולם!!! 8)
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני בעליו של iriver h320 ישן וטוב עם 20 ג'יגה, בואו נגיד שבשנה האחרונה זה לא כ"כ מספיק לי ואני רוצה נגן חדש עם הרבה יותר שטח איחסון. הבנתי בזה פעם הרבהיותר אבל עזבתי את זה מאז שקניתי את שלי לפני כ4 שנים... אשמח להצעות עד כ250 דולר בארה"ב, חשוב לי מאוד נוחות השימוש ואיחסון השירים , אני יודע שכבר השוק שלהם לא מפותח כמו שהיה פעם, אבל זה מה יש.. תודה רבה וחג שמייח!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
מה זה אומר?, אני משתמש בפלאפון סימביין עם הדפדפן שמגיע איתו.נוקיה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי יש לי גאלקסי 2 שקניתי מחברת פלאפון לא נגעתי בוא עד עכשיו וגיליתי שהאנדרואיד שמותקן שם הוא 2.3 ( משהו כזה)הבנתי שקיימים אנדרואידים הרבה יותר חדשים שמשפרים את כל הביצועים של המכשיר במיוחד את הסוללה ברצוני להחליף לאנדרואיד החדש .... עכשיו הבנתי שזה תהליך די מסובך של צריבות והתקנות ורציתי לבקש ממישהו שמבין בזה שירשום לי את התהליכים שאני צריך לעשות לפי הסדר למשל 1. צריבה ואיך צורבים (מדריך) סתם דוגמא .... קחו בחשבון שהורדתי רום שהמליצו עליו באינטרנט בשם bestbbeanlil 500מגה בייט אז אבקש אם אפשר בתוך הפירוט להכניס לי איפה ואיך אני מתקין אותו! תודה על העזרה והסבלנות מראש!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לאחר כשנה הוא פשוט לא מגיב לשום דבר,לא ניתן להדליק אותו והוא אינו מגיב לחיבור ה USB,יש הצאות לפתרון(האחריות נאבדה ולא בטוח שניתן לממשה) ?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני קונה מחר ipod touch מבנאדם ביד שנייה: הוא יכול למכיר לי מכשיר נעול או חסום או משהו שאני לא יכול לבדוק במקום? מה אני צריך לבדוק במכשיר ואיך אני יכול לברר שלא דפקו אותי כי כבר קניתי ipod נאנו שכשחיברתי אותו למחשב בפעם הראשונה הוא ננעל לי דחוף מאודד!!
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, אבא שלי ביקש ממני למצוא לו באינטרנט איזה תוכנית של כל האלקטרוניקה לבניית משדר לשלט של TV ,ז"א החלק שנמצא בTV אשר קולט את אותו השלט, אשמח מאוד אם תעזרו לי כי לא ממש מצאתי, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
רכשתי אתמול אייפון חדש מרשת פלאפון הורדתי ITUNES ויש שם אופציה לעדכן גירסא משהו ל3.1.3 מה זה בעצם? האם זה רצוי? זה יזיק למכשיר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
היי P= אני מחפש פלאפון חדש, שלי במצב גסיסה מתקדם ביותר כבר. אז.. אני צריך פלאפון עד 1500 שקל נגיד. חשוב לי דיבורית, mp3 איכותי יחסית, מצלמה. עדיפות לנוקיה, כבר הבנתי שהם החברה הכי טובה לי. לא חייב לקנות מסלקום, אבל חייב שהוא יתמוך בעיברית מלאה [כולל סמסים כמובן]+בסים קארד הישן שלי. למישהו יש דגם מומלץ+חנות מומלצת לקנות ממנה? תודה =]
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תאריך השקה רישמי\ לא רישמי של הדגם המדובר בחו"ל\ בארץ?. ..אשמח לתשובות. שבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי בעייה מציקה במכשיר בצפיית בתמונות ברגע שאני מעביר לתמונה חדשה אז רואים אותה מטושטש וצריך לחכות כמה שניות עד שהתמונה מסתדרת ורואים אותה בצורה חדה וטובה. המכשיר מעודכן לגרסא האחרונה והרשמית שיצאה. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם כדאי לרכוש ZEN בעלות של 180$ חדש באריזה, רק עם אחריות שכנראה אינה תקפה לישראל. הכוונה היא לרכישה באינטרנט מארה"ב... ומה ההמלצות בנוגע לדגם ה- 30GB, האם הוא מתקלקל בקלות או שאמין כמו ה- IPOD ? ועוד המלצות נוספות שאינן ידועות לי ולעוד הרבה אנשים מעריצי ZEN ;D תודה !
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי את הנגן התקנתי עליו את הפירמוואייר של העברית. עכשיו מה שקורה הוא שהנגן תמיד מדלג על השיר הראשון בתיקייה במקרה שהוא עושה הקפה שלמה. למשל, בתקייה עשרה שירים, הוא מנגן 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 2 מדלג על 1 למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מגן מסך (LCD Protective Film) לנגן iAudio D2, ואין לי מושג איך שמים אותו (ההוראות בקוריאנית). אשמח לעזרה ממישהו שקנה את המגן מסך. בתודה מראש, קובי.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לא יודע אם זה תופעה מוכרת(אולי בסין)...אבל מישהו יכול להדריך אותי איך מחליפים בטריה לזה?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שהוא לא Ipod (יש לי נסיון מר עם איפוד),שטח איכסון בינוני (נגיד 40G?), ממשק יעיל ונוח וגודל פיזי קטן אבל זה לא ממש קריטי.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
נדלקתי על הa3 של cowon אבל הוא יקר לי מדי. אני מחפש נגן עם זיכרון משל עצמו, עם מסך שאפשר לשבת ולראות בו סרטים באיכות סבירה +. חשבתי על האפשרות של דיוידי נייד עם כניסת USB אבל אני לא יודע אם הם איכותיים מספיק בטווח מחירים הזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, מחפשת המלצות לרכישת טאבלט. המכשיר הוא מתנה לאדם מבוגר, שישמש בעיקר לקריאה, וגלישה בסיסית באינטרנט (מייל+חדשות), מעט צפיה בסרטים. האילוצים שלי: - מסך 9" לפחות - קניה בארץ או מחברה מוכרת בחו"ל (לא סיני) - אפשרות לחיבור אינטרנט 3G לשימוש כGPS (אין אפשרות להתחבר דרך סמארטפון) - ידידותיות בשימוש והתקנה, תמיכה ברוסית - מחיר - עד 1000ש"ח תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-