עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. למישהו יש מוסג אם אפשר ?! נהרסה לי המצלמה יש לי K610I

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  2. Started by First Squad,

יש לי אוזניות של מוטורולה HT820 (אוזניות שן כחולה סטריו) ויש לי גם BT PC850 של מוטורולה שניכנס לUSB במחשב , הגיע איתו דיסק שלא ממש תומך ב VISTA אז אני מחפש דרך לחבר אותם בכל זאת, למישהו יש רעיון? אולי מאיפה שהוא לעשיג דריוור? אולי מישהו כבר הצליח?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by Raistelyn,

יש לי נגן אייפוד בנפח של 30GB, דור 5.5. *והשאלה שלי היא, איך אני יכול לראות סרטים, קליפים של מוזיקה, סדרות וכו'.. באייפוד. תודה רבה לעוזרים, וכל השאר. Raistelyn. **לינק לדגם האייפוד: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1HZ434343434special

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  4. אחרי שנתקתי את המכשיר מהמחשב הכרטיס זכרון סוג של ננעל אני יכול לראות ולגשת אל הקצבים שמאוחסנים על הכרטיס זכרון אבל איאפשר להשתמש בהם

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by ShOw-Time,

צריך המלצה לנגן סרטים כמה שיותר איכותי וטוב וכמה שיותר מקום עם מסך כמה שיותר גדול עד 1100 אוליי קצת יותר תמליצו בבקשה,תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  6. כמו שכתוב בכותרת אני צריך דעות על המכשיר והאם שווה לקנות אותו היום. בעיות, באגים, אפשרויות מיוחדות, טוויקים + מודים, כל מניי דברים שאפשר לעשות עם הטלפון. אני מתכוון לקנות את המכשיר הזה חדש בקופסא ללא אחריות אז אין לי בעיה לעדכן אותו ולהתקין תוכנות. תודה מראש... .

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by ofir38,

האם הכרטיס M2 והכרטיס הזה(מצורף קישור) אותו דבר ומתאימים לאותו דגמי פלאפונים של סוני אריקסון? http://cgi.ebay.com/SONY-1GB-MEMORY-STICK-PRO-DUO-For-PSP-Card-Reader-1G_W0QQitemZ170112127489QQihZ007QQcategoryZ18871QQtcZphotoQQcmdZViewItem

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  8. אהלן חבר'ה, בשבועות האחרונים עבדתי בזמני הפנוי על עוד אפליקציה מקורית. בעזרת הAirDraw תוכלו לצייר באוויר איזו מילה שתבחרו ע"י נפנוף המכשיר שלכם באוויר. התוצאה נראית כמו בתמונה שלמעלה ^. כמובן שעל מסכי AMOLED זה יראה יותר טוב, מכיוון שזמן התגובה שלהם הרבה יותר מהירה. בנוסף לכך אשמח לשמוע תגובות והצעות שיפור שעולות לכם. ניתן להוריד בחינם בגוגל פליי: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.airdraw

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  9. הי לכולם אני זוכר שאנדרואיד קצת בעייתית בקטע של הרשאות, בצורה שעלולה להפריע להשתמש בתוכנה כמו VNC או משהו דומה, על מנת להתחבר אל המחשב מרחוק. האם משהו השתנה בגרסאות החדשות יותר של אנדרואיד? אם כן, החל מאיזה גרסא כן אפשר? תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by Jenia24,

אוקע אני מתגייס עוד עוד שבועיים , חשבתי להחליף את הפלאפון לאיזה משו חדשני , עד עכשיו היה לי Z610i ודווקא נהנתי ממנו אבל אני רוצה פלאפון שיהיה טוב גם בתחום האמפי , ושיחסוך לי את התרחה להסתובב עם שניהם. למישהו יש המלצה על פלאפון כזה ברשת אורנג'?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by Cupid Me,

^ תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by OnlyOne,

שלום לכולם כל בוקר אני צריך לנסוע כחצי שעה הלוך וחצי שעה חזור .. כל יום ואני זקוק למכשיר מדייה התקציב שלי הוא עד 500 שקל וזה גם בלחץ ואני לא בטוח בקשר לPSP אם שווה להשקיע עליו כי יש באפשרותי אך אני לא בטוח שהוא שווה את זה אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by goldeye,

אני מחפש נגן שהוא לא Ipod (יש לי נסיון מר עם איפוד),שטח איכסון בינוני (נגיד 40G?), ממשק יעיל ונוח וגודל פיזי קטן אבל זה לא ממש קריטי.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by D.r Bit,

שלום לכולם מחפש המלצה למכשיר כף יש GPS .. חשוב שיהיה אמין ועם מסך גדול .... מה אתם מציעים איזה מכשיר היום נחשב למכשיר אמין איכותי טוב ?.... :

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  15. ברשת מדווחים שמיקרוסופט תחסל לחלוטין את מותג המובייל שלה עוד לפני סוף השנה, אולי בדרך למעבר לעידן מותג ה-Surface לכתבה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  16. אחר שיתוף הפעולה המוצלח למדי ב-Nexus 6P, ברשת מדווחים כי היצרנית הסינית מעוניינת להמשיך במגמה וליצור את היורש לטאבלט המוזל שהביא למהפכה בשוק ב-2012 פרט לכמה בעיות עם קשיחות (או היעדרה, ליתר דיוק), נראה כי שיתוף הפעולה הראשון בין יצרנית סינית לגוגל במסגרת קו מוצרי הנקסוס, שהוליד לנו את סמארטפון ה-Nexus 6P, היה מוצלח בהחלט. עד כמה מוצלח? עד כדי כך שב-Huawei מעוניינים מאוד להרחיב אותו – וליצור יורש גם לטאבלט הנקסוס 7. לפי דיווחים עדכניים מ-Weibo, עצם הרצון של גוגל ליצור טאבלט 7 אינץ' חדש ומוזל הוא עובדה מוגמרת – וכעת נותרה רק המשימה לבחור את היצרנית המתאימה לביצוע המשימה. אסוס שיצרה את דגמי 2012 ו-2013 של המכשיר שהפכו לסיפור הצלחה גדול נראית כמו מועמדת הגיונית גם ה…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by asaf556,

שלום אני רוצה להתקין גוגל מפס על ה5800 שלי אבל מהאתר של התוכנה אני לא מבין איך להתקין יש לך לינק אבל שאני ניכנס דרכו מהפאלפון הוא כותב לי שהוא לא תומך בסימביאן s90 אבל זה s 60 בכלל וראיתי כמה סירטונים שזה עובד בקיצור אם תסבירו לי מאיפה להשיג את התוכנה אני אשמח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by mashas,

היי, אודה לעזרתכם, יש לי שני מכשירי סנסה אחד m240 והשני m250. יש לציין שעברו כבר כמה חודשים מאז ששיניתי את רשימת ההשמעה בהם, ומאז החומרה היחידה שנוספה למחשב שלי הינה מצלמת רשת של מייקרוסופט. אתמול כשניסיתי לחבר את המכשירים ראיתי שהמחשב לא פותח עבורם כונן, כלומר המחשב מזהה שהתווספה חומרה חדשה הוא גם כותב איזו סנסה זאת, אבל כונן לא נפתח, אחרי הרבה ניסונות אלטרנטיביים לפתרון העברתי את המכשיר למצב MSC מה שפתר את הבעיה, אבל נאלצתי לפרמט את המכשיר מכיון שכשחיברתי אותו המצב הזה לא ראיתי בכלל איזה שירים יש עליו. בינתיים נראה עובד בסדר. עד עכשיו המכשירים התחברו ב MTP האם יכול להיות שהתקנת מצלמת הרשת דפקה לי את הדרייבר של MTP ? מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  19. המוטורולה הוא הפלאפון שלי ויש לו חיבור USB ולא קיבלתי כבל אליו אבל יש לי כמה כאלה של USB קטן לגדול (נגני MP4) שאני יוכל להשתמש בהם ומה שחסר לי הוא הדרייבר, כשאני מחבר את הפלאפון אז יש הודעה של New Hardware וזה מזהה את הפלאפון (650C) אבל הוא לא מצליח להתקין את החומרה והוא מבקש ממני למצוא את זה על המחשב (כאילו מדיסק או משהו) ואין לי וחיפשתי כל כך הרבה באינטרנט באתרים של דרייברים ולא מצאתי כלום. ה-LG630 הוא של אבא שלי והוא קיבל את הכבל של החיבור למחשב ביחד עם הפלאפון (לא USB) ואותו דבר, New Hardware Found אבל לא מצליח להתקין אותו ונדרש הדרייבר, שוב, חיפשתי פעמים רבות ולא מצאתי כלום. מישהו יכול בבקשה לעשות חיפוש מהיר ולמצוא לי את זה? תודה רבה, תום.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by The Dom,

הוא מתמלא בזיעה... (מה לעשות...)

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  21. חלק מיכולות הצילום של ה-Pixel 4 מהשנה שעברה, שבב עיבוד מודרני וזכרונות בנפח ראוי - הסמארטפון החדש מבית גוגל מרגיש כמו צעד בכיוון הנכון שיתאים כנראה בעיקר לאלו שמתגעגעים למסכים קטנים יותר לכתבה

22. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, ברשותי מחשב כף יד מסוג Mio168 רכשתי בעבר כרטיס Wifi של Spectec וכבר גלשתי דרכו בעבר במקומות שונים. השבוע קיבלתי ראוטר אלחוטי של סימנס מבזק וחיברתי למחשב הביתי, במחשב הביתי אני גולש בלי בעיה לאחר שהגדרתי את הראוטר אבל במחשב כף היד אני לא מצליח לגלוש. במחשב כף היד מופיע החיבור שלי בין החיבורים האפשריים ואף מציג סטטוס של מחובר, אבל למרות זאת אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (במחשב כף היד). בהתחלה היו לי הגדרות של סיסמא ואבטחה ברשת האלחוטית וחשבתי ששם הבעיה, ניסיתי להוריד את האבטחה לחלוטין ועדיין אותו מצב. האם מישהו נתקל בבעיה? האם יש הגדרות נוספות שצריך לעשות במחשב כף היד ע"מ לאפשר גלישה?…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  23. מכשיר הדגל החדש והמפואר של סמסונג, ואחיו שמעגל פינות תרתי משמע, מציעים מפרט טכני מוביל במחיר מוביל - בייחוד אם אתם לא מתגוררים בישראל או באירופה לכתבה

24. Started by homart,

שלום, אני בעליו של iriver h320 ישן וטוב עם 20 ג'יגה, בואו נגיד שבשנה האחרונה זה לא כ"כ מספיק לי ואני רוצה נגן חדש עם הרבה יותר שטח איחסון. הבנתי בזה פעם הרבהיותר אבל עזבתי את זה מאז שקניתי את שלי לפני כ4 שנים... אשמח להצעות עד כ250 דולר בארה"ב, חשוב לי מאוד נוחות השימוש ואיחסון השירים , אני יודע שכבר השוק שלהם לא מפותח כמו שהיה פעם, אבל זה מה יש.. תודה רבה וחג שמייח!

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  25. Started by s-h-m-u-e-l,

שלום,היום קניתי ipod הדגם הכי קטן שיש(אם אתם מכירים),והורדתי את התוכנה ituns והתקנתי אבל אני לא יודע איך להעביר שירים מהמחשב לipod אז בבקשה תעזרו לי עם מדריך מובן או משהו! תודה!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.