עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. כבר שנתיים וחצי עם אותו טלפון שבקושי מתפקד כבר אני רוצה לקנות טלפון אנדרואיד מהשורה הראשונה, וכנראה שאני גם יוכל להביא אותו מארה"ב השאלה אם לחכות עוד כמה חודשים לדבר הבא שיצא , או שכבר לקנות עכשיו משהו ולסגור עיניין מה הייתם ממליצים?

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. שלום לכולם. עד היום היה לי מכשיר של נוקיה 6233. מכשיר בובה אבל מתחיל לגמגם והגיע הזמן לשדרג. רציתי לבחור מכשיר שבו תיהיה חומרה חדשה ושהתפעול של המכשיר יתבצע בצורה חלקה וללא לאגים מיותרים (כמו שעובד באייפון לצורך העניין). מומלץ שלמכשיר יהיה GPS, ספיקר טוב מערכת הפעלה שלא תתקע אותי עוד שנתיים ואם אפשר כמותרות גם זמן סוללה טוב. עשיתי בדיקה קלה וראיתי חומרתית שיש כמה מכשירים דומים ואני דיי אובד עצות. אני חושב על מכשיר עד 2.3K לערך. הכמשירים שראיתי הם : HTC HD7 SGS HTC DHD HTC DESIRE (הבנתי שהוא חלש משמעותית מבחינת חומרה מה HD) SAMSUNG S8500 WAVE (כנראה האוופציה האחרונה בגלל ה BADA) …

• 48 תגובות
    • 7.7k צפיות
  4. אז ככה א . שהאיכות סאונד יהיה לפחות שווא .אבל בקשר לאכות התמונה והוידאו שזה אחד הסיבות שאני רוצה להחליך את ה u10 זה בגלל שלא הייתי מרוצה מהוידאו. אז השאלה שלי האם אני יראה שיפור ענק ב u20 לעומת ה u10 כי לשניהם יש 260000 צבעים משמע ששניהם אותו דבר אז מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  5. צבע ורצועות חדשות עבור ה-Watch, צמד אייפדים חדש, מיני מחשב סלוני שעושה קאמבק וכמובן גם אייפונים מעודכנים: לאפל יש הרבה מוצרים טריים להציג לכם לכתבה: http://hwzone.co.il/רוצה-להשתלט-על-העולם-מבול-של-מוצרים-מעו/

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. לא ממש מצאתי משהו בחיפוש ואני זוכר כבר שדובר על זה כאן. יש לי MIO P550M. ואני מעוניין להפעיל בו באופן קבוע תוכנה שרצה במחשב כאשר במחשב רואים משהו אחר. אם אני לא טועה דיברו על התוכנות אקטיבסינק-סיידוינדר-וסמורייז. אני מאוד אודה למי שיוכל להביא לי את המדריך לכך.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  7. Started by asaf556,

שלום אני רוצה להתקין גוגל מפס על ה5800 שלי אבל מהאתר של התוכנה אני לא מבין איך להתקין יש לך לינק אבל שאני ניכנס דרכו מהפאלפון הוא כותב לי שהוא לא תומך בסימביאן s90 אבל זה s 60 בכלל וראיתי כמה סירטונים שזה עובד בקיצור אם תסבירו לי מאיפה להשיג את התוכנה אני אשמח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by serg90,

אהלן, ברשותי SGS3 כבר זמן מה והחלטתי שהגיע הזמן לשים עליו רום מקוסטם. יצא לי לעשות פעם אחת רוט במכשיר עם CF-ROOT ולהתקין CM10, אבל עכשיו כשאני עומד לעשות את זה למכשיר שלי, אני רוצה לקבל הבנה מלאה בנוגע למה שאני עושה.. נתחיל מהרוט עצמו. הבנתי שיש סוגים שונים של קבצים שאפשר לצרוב בכדי לעשות רוט (כמו ה-CF-ROOT), השאלה היא מה ההבדל בינהם והאם ביצוע רוט זה בעצם התקנת ריקברי מקוסטם? והאם לפני שאני עושה רוט אני צריך לעשות גיבוי כלשהו בכדי שאוכל בהמשך לעשות unroot? דבר שני זה הקרנלים. יש להם קשר כלשהו לכל תהליך הרוט או שצורבים אותם בנפרד? האם יש הכרח לצרוב קרנל במקרה ואני מחליט להתקין ROM כלשהו או שזה משהו שלאו דווקא הכרחי לשנות? אם יש צורך, איך אני יודע איזה קרנל אני צריך ולפי מ…

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. מה דעתכם? כמה שווה האייפון 4 שלי ? 16 ג'יגה שחור, שמור ללא שריטות או חבלות... נקנה לפני 30 חודש מהו מחיר ריאלי למכירה שלו ? 1000 שקל זה גבוה? לגבי נקסוס 4 - אני רוצה לקנות את הגרסת 16 ג'יגה - ראיתי מפורסם בזאפ בסביבות 1600 שקל , האם אפשר למצוא יותר זול ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. אז אחרי שנאה ארוכת שנים לאורנג', החלטתי להפסיק לממן את הגנבים (האלה לפחות) ולעבור לאחת המפעילות החדשות. ברשותי HTC DESIRE HD ואני יודע שלחלק מהחברות הסלולריות הוא לא מתאים מבחינת תדרים. רציתי לשאול אם אוכל לעבור לגולן טלקום או הוט מובייל? והאם ששתי החברות יסיימו לבנות את התשתיות שלהם ויפסיקו להיות תלויות בתשתיות של המפעילות הגדולות יהיה שינוי בתדרים דבר שיוכל להוות לי בעיה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. 1)ברשותי נגן PMP EXTREME (מידע ועדכון תוכנה לנגן נתן למצוא כאן http://benda.co.il/cs/benda/page.aspx?page_id=37 המערכת הפעלה של הנגן על הפרצוף.והחברה שמפיצה את SILVER LINE בישראל לא מוציא עדכון יותר טוב. מה שאני רוצה לעשות זה כך. אני רוצה להתקין את התוכנה שלPMP IAUDIO COWON A2 על הנגן שלי. האם יש דרך לעשות זאת? 2)האם יש מישהו בפורום שמסוגל לקחת את הקובץ עדכון של הSILVER LINE שיש באתר שהבאתי באתר הנ"ל ולשנות אותו? הייתי רוצה לשנות את הממשק ליותר צבעוני וידידותי. ופונט של העיברית מכוער ממש. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן! יש לי גלקסי 3 גירסא I9300XXELKC. אני רוצה להתקין CF-Auto-Root, הבנתי שהוא הכי נקי והכי פשוט. רציתי לדעת האם לגירסא של האנדרואיד שלי אני צריך גירסא מתאימה של CF או שזה בסדר להתקין את האחרונה. רציתי גם לדעת האם זה משנה באיזה גירסא של Odin אני משתמש או שגם פה אין חשיבות? תודה רבה, רגב.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  13. Started by natan805,

וכמה שיותר זול הרי זה משובח. אני רוצה שיהיה שקוף אבל אני לא רוצה משהו דפוק שיקרע אחרי כמה ימים, פשוט מצאתי ב ebay כמה ב 2 ש"ח ואני לא יודע עד כמה הוא יהיה סביר . תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by TectoR,

שלום החלטתי היום (אתמל) על רכישת DVD נייד. אני צריך שהוא יקרא צרובים (כלומר XVID צרובים על דיסק רגיל) (ואם אפשר כתוביות, לא בהכרח בעברית, אני אסתדר עם אנגלית אם אין ברירה). אני צריך שהוא לא יהיה יקר מדי. ושיהיה מגניב(?) חחחח. בקיצור, אני אשמח להמלצות, תודה

15. אני רוצה להזמין לי את הגלקסי S3, אני כרגע בניו יורק. יש את AMAZON, אבל מקריאת ביקורות שם הבנתי שמאוד בעייתי להזמין משם טלפונים סלולריים כי אם מקבלים את הדבר הלא נכון אחרי זה מסתבכים עם להחזיר וכל זה - עד אז אני כבר אחזור לארץ. למישהו יש המלצה? מוכר מומלץ או משהו בסגנון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ac1240,

איזה GPS יש שהוא טוב וזול והאם אפשר לפרוץ אותו ולשים תוכנה ישראלית (מתכוון לרכוש מחול)

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by Mr.B,

שלום, אני רוצה לקנות GPS מחול (מארה"ב), עכשיו רציתי לשאול אם אני קונה GPS שהוא רק GPS כלומר לא מחשב כף יד, כמו MIO C320, האם אפשר להחליף לו את התוכנה ? כלומר להתקין MIO MAP של ישראל (בעברית כמובן) או IGO (בעברית גם כן)? אשמח לתשובה בר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לקנות gps טוב עד 700 שקל אם יש הבדלל גדול אפשר לחרוג אני רוצה שתיהיה לו קליטה מעולה תוכנה שתוכל להגיד לי איפה יש מצלמות מהירות ואור אדום וכל זה בקיצור צריך המלצה למכישר gps אם אפשר להשיג מכשיר gps טוב ללא תוכנה כי אחותי יכולה להשיג לי רק את התוכנה בזול אבל תמליצו לי על תוכנה הכי טובה לדעתכם אין בעיה להזמין מחול ודברים כאלה בתודה עמית

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  19. שלום , אני רוצה טאבלט למטרות לימודים (סטודנט). כלומר: - גלישה באינטרנט כולל פתיחת מסמכי PDF/Word , מצגות וכו' - הצגת וידאו ב avi/mp4 עם אפשרות להתקין איזה נגן וידאו שאני רוצה (אני רוצה לצפות בסרטונים במהירות X2) - מספיק רק wifi התרשמתי מאוד מהאיכות מסך של Ipad2 , ורק בגלל זה אני מעדיף Ipad4 ולא טאבלט אחר (תקנו אותי אם השיקול שלי לא לעניין). הבעייה: יש לי ניסיון רע עם המכשירים של Apple (היה לי ipod touch): - בשביל להעביר סרטונים הייתי צריך להשתמש בתוכנת המרה מיוחדת בשילוב עם Itunes. - כמובן שבלי פריצה אין בכלל עם מי לדבר. - בכללי אין ממש חופש פעולה (נגיד לעומת Android). אני אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המכשיר... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כמה עולה אייפוד הכי חדש 16 גיגה בארה"ב וכמה עולה אייפון החדש ועם אני יוכל לשים לו סימ ישראלי ולהשתמש בו בארץ ???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. הנא הטלפון, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879119 המחיר מתחיל מ 1420 ש"ח ומטפס עד ל 2600 ש"ח. vmobile, Mobi, Eline, Mobile Store אלה החנויות הנוחות לי מבחינת מיקום ונראה גם שמבחינת מחיר ותגובות. בכל חנות יש תנאי אחראיות שונים ויבואן שונה. חלקם מציעים אחריות "מורחבת" ל 24 חודשים של יבואן רישמי או יבואן מורשה - מה ההבדל בכלל? איך אני יכול לקנות את המכשיר הנ"ל במחיר זול יחסית ולהיות בטוח שאני רוכש מכשיר מקורי ולא זיוף?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by alergic,

mp3 512 MB לא מחייב תמיכה בעברית ורוסית עדיף USB ישיר ולא כבל

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by ofer1992,

שלום חצי שנה בערך אחרי שהMEIZU M6 התקלקל לי, החלטתי שאני זקוק לMP3 חדש. עשיתי קצת קריאה באינטרנט ובפורום. אני יודע שרובכם ממליצים פה על הCOWON D2. אך יש בו כמה דברים שמרתיעים אותי. ראשית, הMP3 צריך לדעת להקליט באיכות סבירה לפחות (שניתן יהיה להקליט שיחות), ואני לא מעוניין לחבר לו מיקרופון חיצוני. קראתי שלD2 יש בעיה שמה שהוא מקליט נוסף לו צליל בטון מאוד גבוה שמפריע לשמיעה. שנית, לפי מה שהבנתי הממשק של הD2 מסורבל ובתוספת זה שהוא מסך מגע הממשק בעייתי עוד יותר. אני לא מדובר על עקומת הלמידה שלו אלא כמה נוח לעשות פעולות. בכל מקרה, אני אהבתי את הMEIZU (על כל הבאגים שלו), ולכן אני לא בהכרח מחפש משהו דומה אבל כן משהו שלפחות יעמוד בסטנדרטים שלו (כמובן שעם שיפורים, בכל זאת עברו שנתי…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by Dalmedigos,

שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3/4 (דרך איביי)אני רוצה 16GB+. ההתלבטות היא בין סאנסה לאייפוד (נאנו או וידאו) אך אני אשמח לשמוע על עוד אפשרויות. יש לציין כי אני רוצה לקנות את הנגן מאיביי, כך שאקנה אותו במחיר זול יותר. תודה, איתי.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  25. מקצוענים יקרים שלום! הייתי רוצה נגן MP$ לצורך: 1) ראיית פרקים (של אבודים בעיקר) בשעות הפנאי (בי"ס) 2)שמיעה באיכות בסדר, אך לא גרועה!!!! 3) העברת שירים מהירה חובה (כמו בIPOD שיש גלגלת) 4) יכול לשמש גם כדיסק נייד ולכך אני צריך זיכרון יותר גדול מ-4G 5) רדיו יהיה נקודה טובה אך אם יש רדיו אז חייב להיות מקליט לרדיו. אם אין אז אפשר לוותר עליו. אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה- SANSA E280של SANDISC, אם שזה סתם בזבוז כסף על שם המותג??? *** האם המסך שם קטן מדי? *** מהו הגדול מסך המינימלי לראיית סרטים??? המשך של הSANSA הוא 1.8 אינץ' אני חושב שזה ממש קטן מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.