עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Dementia,

שלום, אני חדש בתחום האנדרואיד אני מעוניין לדעת איזה רומים מומלצים יותר או פחות לgs2

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Googleness,

יש לי רייזר שקניתי בזמנו מORANGE. התוכנה שהגיעה איתו לא עודכנה מעולם דרך אורנג' לאנדרואיד 4 אז לפי מדריך התקנתי את הגרסה הרשמית של מוטורולה (אנדרואיד 4.0.X) בכל מקרה הגרסה של מוטורולה בלתי נסבלת. רציתי להתקין CyanogenMod כמו ששמתי לכמה קרובי משפחה על הגלקסי S2 אבל ממה שקראתי באתר שלהם המוד לא תומך ברייזר ומי שניסה להתקין נתקל בבעיות מצלמה. אז, אודה לכם אם תמליצו לי על גרסה מעודכנת למוד כלשהו בשביל Razr XT910 , אבקש שלא יהיה תוכנה רשמית של מוטורולה ושלא יהיה MIUI (שונא אותו). תודה!

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by krispelj,

שלום, אני ממש חדש בכל עניין הרומים ורציתי המלצה לרום יציב לגלקסי S. לא אכפת לי ממשק בעברית, גם ככה אני על אנגלית, רק שיהיה לי את האופציה לכתוב בעברית. תודה מראש לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by shaks,

אני מחפש רום מומלץ לגלקסי S3 מבוסס סמסונג עדיפות לאחד שמכיל את גירסה כמה שיותר חדש לאנדרואיד ושועבד _חלק_

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  5. Started by pini k,

שלם לכולם, אחרי שעקבתי אחרי מספר דיונים בפורומים כאן, רכשתי D802) G2) חיפוש קל באינטרנט מראה שיש מעל 30 רומים שונים לG2. אז אני אשמח לקצת עזרה ומיקוד. מה ההמלצות שלכם? האם רום מבוסס 4.4 או 5? ואם כן איזה? ולמה? תודה

6. Started by achick,

היי אנשים טובים, זה עתה עברתי מסלקום לגולן טלקום. עד עכשיו לא רציתי לעדכן רום כדי לא לפגוע באחריות שהייתה לי בסלקום עכשיו כשעזבתי אותם זה לא שיקול. אני מחפש המלצות לרום מעודכן ומומלץ בעברית/או שלפחות אפשר לכתוב בו בעברית. אני לא מבין בזה כלום, וחבר יעשה לי את ההתקנה אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי מהידע שלכם מה הרום או הרומים שירוצו הכי טוב על גלקסי 1 כולל מה שצריך לדעת עליו - שם, גרסה, מאיזה מפתח וכו'. אם פרסמתי במקום הלא נכון בפורום, אשמח להכוונה איפה לפרסם ואם זה בר נשאל הרבה מדי פמים, אנ יפשוט לא מוצא אז אשמח להכוונה לפוסטים מעודכנים בנושא. עזרו לי להפוך את המכשיר למה שהוא באמת יכול להיות ( עם הרום של סלקום הוא בלי שום דבר פתוח עומד על ניצול של 260 מגה מתוך 330 מגה בייט…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם. יש ברשותי גלקסי 3 חדש שיש לי עליו מערכת הפעלה של Vodafone הגרמנית. השפה והכל פועל בסדר, רק שמפריע לי שהכל צבוע בצבע האדום של החברה וכל האייקונים והפרסומות שלהם שקופצות לי כל פעולה שאני עושה (מזכיר לי טלפונים של סלקום ואורנג)... *אני היתי רוצה להתקין רום חדש ונקי, הבעיה היא שאין לי שום חבר שמבין או עשה משהו כזה איי פעם. אני מאוד אשמח אם מישהו כאן מכיר איזה מדריך טוב בעיברית עם כל השלבים מההתחלה(כולל גיבואים אם צריך) ורשימת כל התוכנות שאני אצטרך על מנת להתקין רום נקי. *האם אחרי התקנת רום חדש אני עדיין יוכל לעשות את כל העידכונים וכל זה כרגיל ? זה לא נחשב לפריצה או משהו כזה, נכון ? תודה רבה לעונים.

8. Started by liran2003,

שלום, אני מחפש קישור להורדת רום סטוק לGalaxy S2 האחרון שיצא, עם עברית (שזאת הגרסא של אורנג'). ניסיתי להוריד כבר כמה פעמים מהקישור ב-sammobile, דרך hotfile, ההורדה מגיעה ל100MB+ ונעצרת :\

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  9. Started by shaks,

קיבלתי מעבודה טאבלט סיני של "CROWN" מדגם CR9A13 שמגיע עם אנדרואיד 4.0.4 . אני מודע לזה שזה טאבלט לא חזק במיוחד ואני לא מצפה ליותר מדי אבל אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להחליף לו את הרום /לשנות בו משהו כך שהוא יעבוד יותר מהר (הוא בקושי סוחב דפדפן והטאצ' מגיב לאט). תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dante123,

אהלן, יש ברשותי LG G2 D800 שאני מריץ עליו Cloudy G2 2.2 כבר הרבה זמן. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות, ולא ברור לי אם זה אשמת המכשיר או הרום (בכל זאת, מוצאים באגים אחרי שימוש ממושך). יש למישהו המלצה לרום חלופי לרום הזה? זכור לי שהוא נחשב לטוב ביותר שיש כשהתקנתי אותו, אבל אולי צץ משהו חלופי. *אשמח לרום שגם בא עם תצוגת ממשק של G3, או יותר טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by haKo$,

שלום, רכשתי שבוע שעבר את ה-galaxy s4 מאורנג' והמכשיר הגיע עם רום של אורנג' צרוב בו, כשניסתי להוריד אפליקציות מסוימות (גוגל פליי הכל רשמי פורמלי ולגלי כמובן) מופיעה לי הודעה שהאפליקציה לא תומכת במכשיר ואני אצוטט "orange I9500 galaxy s4" התשובה בגוף ההודעה, אורנג'!!!! מה אפשר לעשות עם העניין? האם ניתן לשחזר הגדרות יצרן נקיות ללא הרום של אורנג' באופן עצמאי או שעלי לעשות זאת באמצאות מעבדה? תודה לעונים..:s05:

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by psybrain,

יש לי שאלה , קניתי נוט 2 מחנות פרטית ולא מסאני ואני רוצה להתקין את הרום של סאני מהאתר של sammobile השאלה שלי היא אם אני מתקין את הרום של סאני יהיה לי יישור לימין וזיהוי כתב יד בעברית ? ועוד שלה האם אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי להתקין את הרום? יש משהו שני צריך לדעת לפני שאני עושה את הפלאש ? ומה זה אומר kernel , csc ומודם וכו׳ ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. עם הרום המקורי שלי (סטוק של אורנג' 2.2) זה עבד. שדרוג ל: update-cm-9.0.0-RC0-GalaxyS-KANG-BUILD16-signed כבר לא עבד שדרגתי היום ל: cm-9-20120710-NIGHTLY-galaxysmtd גם לא.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Aviad6,

אהלן חברה, אז לאחרונה הבנתי שבאמת זה מומלץ לבצע התקנת רום. יש לי s2 gt-i9100t של סלקום עם 4.0.3 לא הבנתי איזה רומים מומלצים ואיך אני יודע איזה רום לקחת וכו וכו. ראיתי שפירסמו מדריך עכשיו פה באתר אבל הוא קצת לא ברור לי עדיין (הסד"פ). למישהו יש אולי עוד מדריך טוב ועדכני? תודה חברה ושבת שלום!

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by arkadi_s,

אהלן , אני לא ממש מתמצא בכל עניין הרומים אז אני חייב פה עזרה קטנה . אני הולך לרכוש את מכשיר הגלקסי היום , הבנתי שהעדיפות היא שהיה מותקן רום של סאני ? המקורי והנקי ולא רום של חברת פלאפון נגיד וכו' או שזה לא משנה ? מכאן נובעת השאלה אם אני קונה את המכשיר שלי מאייבורי או כל חנות אחרת עם רום של סאני , ואני נמצא בחברת פלאפון , הם לא משנים לי את הרום בחברה ? ושאלה אחרונה שמתקשרת אני חושב גם לעניין , הקטע של הpota inside שזה מעדכן את כל העידכונים , פועל גם כן רק במידה ואני קונה את המכשיר מהיבואן הרשמי/עם רום של סאני ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by yonatan.mendelson,

משחק המובייל הרשמי הראשון של נינטדו הושק רשמית עם רמת עניין שאפל לא הצליחה לעמוד בו, ביקורות חיוביות וגם החלטה שנויה במחלוקת לכתבה

17. Started by ymss69,

אחרי 3 חודשיים עם הנגן המדהים הזה, הבנתי שאין לי צורך בו בשל העובדה שאני לא מנצל אפילו 3 גיגה ולא ראיתי סרט אחד, אז החלטתי להחליף אותו ולקנות D2... אתם מכירים חנות שעושה טרייד אין לנגנים במקרה?

• 54 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. שלום לכם. ברשותי הN97 של נוקיה ושבעתי מהתקיעות והבאגים שלו מרוב העצבים שברתי אותו חחח אני רוצה להביא פלאפון חדש איכותי ושיהיה שימושי גם בעוד 5 שנים שלא ימות לי עד אז... תקציב :ללא הגבלה מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער :שבוע הבא מפעילה סלולרית : אורנג' ואולי אני יעבור לפלאפון או גולן או הוא מובייל דברים הכרחיים במכשיר : הכל כולל הכול מצלמה משחקים מהירות גלישה מהירות תגובה של המכשיר שלא יהיה דיליי שיהיה "מהיר" לא רוצה באגים בלי תקיעות פשוט שיעבוד כמו שצריך ושאחרי שנתיים של שימוש כשייצא אנדרוייד 6 לא רוצה להיזנח מצד המפעילה הסלולרית אני מתלבט בין הגלקסי 4 לHTC ONE או האקספריה Z הוספתי סקר לאשכול אשמח אם תרחיבו לי ב"תגובה" אם בחרתם במכשיר מסויים.

19. Started by אדם קולצר,

ב 1000ש"ח גג 1200 שח מה שחשוב לי זה מצלמה ואינטרנט הערה: איני יודע אם זה הפורום המתאים אך לא מצאתי איפה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  20. היי, היום אני עם S1 של סמסונג וכנראה נפלתי על מכשיר דפוק כי מאז שאני זוכר אותו הוא עושה בעיות. ניסיתי הרבה רומים שונים (היום אני עם CM) והמכשיר פשוט איטי, קורס ולא מגיב. חוץ מזה שהוא נפל כמה פעמים וכנראה נדפק ולכן אני שוקל להחליף טלפון. התקציב הוא נגיד עד 2200 ש"ח. לכאורה, תגידו שנקסוס 4 הכי מתאים. נכון, אבל יש לו מסך 4.7" ומצטער זה כבר לא טלפון, זה כלי שאפשר להרוג איתו בן אדם. מבחינתי המסך הכי נורמלי זה 4.3" אולי אולי 4.5". אבל 4.7" ומעלה זה כבר הגזמה (במיוחד אם חוץ מהמסך יש עוד את הפלסטיק מסביב שמחייב אותך לרכוש תיק נפרד לטלפון). אז כמו שאמרתי, התקציב הוא 2200. מסך לא יותר מ 4.5", עדיפות לאנדרויד נקי. אשמח להמלצות. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by asaf999,

שלום לכולם. אני נוסע עוד מספר ימים לארה"ב, ורציתי לדעת, האם אפשר להפעיל את האייפון בארץ? אני מדבר על פונקציית הטלפון והאינטרנט... ולעשות בכלל שימוש מלא במכשיר. ממה שהבנתי אפשר לשים לו SIM אבל כל SIM אחר לא יעבוד יש איזה דרך אחרת (AT&T מה זה המושג הזה??) תודה

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  22. Started by redead,

כל הגירסאות כולל הכי חדשה יעבדו בארץ?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  23. שלום יש לי את האיפוד טאץ' גרסה 1.1.2 ואני רוצה להוסיף עברית למכשיר מבקש שתעזרו לי תודה.......

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  24. שלום, לאחר שבדיקת האופציה שמישהו יביא את המכשירים מחול נכשלה החלטתי להזמין את הנוט 2 וS3 מהאתר הבריטי גם בגלל ההמלצות וגם בגלל המחיר. כדי שאכן העסק ישתלם רציתי לשאול האם להזמין את שניהם באותה חבילה או שיכול להיות שפיצול הזמנות יקל על עניין סיכויי התפיסה במכס? כמובן שאזמין באמצעות הROYAL MAIL. תודה מראש. כמו כן אם מישהו יכול לחלוק אם אכן הוא נתפס במכס או לא זה יהיה נחמד...

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  25. Started by xjj,
    • 0 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.