עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ofir38,

האם מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שאפשר להוריד ממנו משחקים בחינם ? והאם מישהו יודע איזה פורמט המשחיקים שה6280 קורא? זה די דחוף אז תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  2. ערב טוב, בשעה טובה וברוכה שם קץ לחייו הS3 שלי. במשך תקופה ארוכה הוא איים בשליחת ידו בנפשו, ובסופו של דבר, אכן שלח. בכל מקרה, אני מחפש טלפון חדש, עד 2000 ש"ח +-. סיני, עיראקי, או אירופאי, כל עוד הוא לא מרגל אחריי (בשאיפה), אני אקנה אותו בברכה. העדפות: 1. אני לא מת על מסכים מאוד גדולים - 4.7 - 5.5 - אני חושב שסביר. 2. בטריה שניתנת להחלפה - חשובה לי מאוד. 3. מסך מגע איכותי (בעיקר עקב בעיה רפואית כלשהי). 4. מצלמה צריכה להיות נורמלית, אבל בהחלט לא מחפש עילוי. 5. אלא אם הפלאפון לא כולל לפחות 32GB זיכרון מובנה, רצוי מאוד שיהיה מקום לכרטיס הרחבה. 6. זמן סוללה - הנתון הכי חשוב אצלי. 7. GPS - מעדיף טלפון עם GPS שמוצא לווינים מהר, וממעט לאבד קשר. (הבנתי שיש בעיה עם מעבדים מסויימים, …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by אביטלתל,

שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש טאבלט, תקציב עד 1500 ש"ח אני נוטה להעדיף את אנדרויד על פני אפל, אבל פתוחה לרעיונות. אפשר גם יד2. השימוש העיקרי יהיה בתוך הבית, עבור הדברים הבאים: גלישה + מייל שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים משחקים - אין תוכנית למשחק כבד במיוחד קריאת ספרים לאור הנ"ל נראה לי שחשוב: איכות הסאונד טובה איכות קליטת WiFi משקל שמאפשר נוחות להחזקה בכף היד לאורך זמן (למטרת קריאה) קיבלתי בהשאלה את טאבלט של אסוס מהדגם הבא http://www.zol4u.co.il/items/196211 המסקנות שלי מהשימוש בו: הוא כבד מדי למטרה של קריאה (משקל 635 גרם ללא הכיסוי) ולכן אני מעוניינת במכשיר קל יותר בחלק מהסרטים שניסיתי לא היו ביצועים טובים אולי זה קשור לקליטת WiFi ? האם זה קשור לטאבלט או לראוטר ? תודה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן אני חדש כאן, יש לי מכשיר ג'יפיאס מסוג MIO MOOV 300, ראיתי שאפשר לשים עליו שירים, בשביל לממש את הפוטנציאל המלא חשבתי אולי לחבר אותו ברכב למגבר ובעצם לשמוע ממנו שירים וככה חסכתי דיסקים ברדיו דיסק. האם הדבר אפשרי לחבר את המכשיר למגבר\רמקול חיצוני\אוזניות או משהו כזה? בנוסף ראיתי שאפשר לפרוץ את המכשיר ולהתקין עליו תוכנות בנפרד, יש למישהו מדריך כיצד הדבר מתבצע? תודה ולילה טוב, אוהד.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום. אני רוצה לקנות פלאפון חדש מהפלאפונים החדשים של חברת פלאפון. בינתיים, זה שהכי משך אותי הוא הסוני אריקסון C905. אני מתלבט בינו לבין ה-OMNIA של סמסונג וה-E66 של נוקיה. למישהו יצא להכיר את המכשירים האלה? איך כל אחד מהם והאם הם נוחים? תודה!

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by simla101,

היי, אני רוצה להביא GPS מחול, אבל אין לי מושג איך להתקין עליו מפות של ישראל והאם הוא תומך? מה צריך לוודא כשאני קונה GPS ואיך לדעת אם אפשר לשים עליו מפות של ישראל? איך אני משיג מפות של ישראל? יש דרך חינמית או שחובה לשלם על זה?

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. http://www.theverge.com/2012/9/5/3293146/nokia-lumia-920-hands-on-photos-video נראה מכשיר מאוד מרשים ויפה. מצלמה איכותית + מסך מעולה + טעינה אלחוטית + אפשרות להשתמש במסך מגע גם עם כפפות + Nokia Maps + איכות חומרים מעולה + מפרט עדכני. לטעמי המכשיר נראה יפיפה בצבע צהוב. שונה מאוד מעדר מכשירים בצבא שחור/כסף/אפור.

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. לאחר מחשבה עמוקה וקדיחה על איזה מכשיר ללכת (N900 VS MOTO DROID) הלכתי על המיילסטון. היה לי כבר ניסיון איתו בעבר ומה שמנע ממני לרכוש אותו היו : (-) התחממות תוך כדי שיחה. בדקתי 4 מכשירים שכאלו והם העלו את אותה הבעיה מה שגרם לי לזנוח אותו בתחילה. בדקתי מכשיר נוסף שלשום ומשומה לא היה לו את בעיית ההתחממות (מכשירים תקולים?) לאחר יומיים רצופים איתו אלו המסקנות שהגעתי אליהם : הפלוסים : (+) מכשיר זריז מאוד. (+) טונה של אפליקציות שימושיות מהמרקט. (+) מצלמה לא רעה כלל. (+) מקלדת נוחה מאוד. (+) מסך איכותי מאוד בעל מגע רגיש מאוד. (+) רמקול מצוין. (+) בניה איכותית מאוד. (+) Wifi טוב מאוד. (+) איכות השמע בזמן שיחה מצוינת. (+) קליטה מעולה. (+) חיבור אזניות סטנדרטי (3.5ממ). (+) סוללה חזק…

9. קניתי את המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/121848660219 הוא הגיע עם ANDROID 4.4 מותקן עליו. שתי שאלות... האם יש לי מה לחשוש שהותקנה עליו דירסא פיראטית של ANDROID והוא יכול פשוט לשמור את הסיסמאות שלי? יש לי חשבון בGOOGLE עם אימות בשני שלבים, אז אני מניח שאם האימות יופעל אז אני אגלה? שאלה שניה, ניסיתי להתחבר עם החשבון שלי בGOOGLE, אבל בשלב השני של האימות(אחריי שהכנסתי את הסיסמה של החשבון) הוא לוקח אותי לדף של האימות אבל מכיוון שאני שולט במכשיר עם גיימפד, משום מה בדפדפן הוא לא נותן לי להכניס מספרים עם השלט(או שהמקדלת לא מופיעה). יכול להיות שאני פשוט צריך קודם להתחבר דרך הדפדפן של הכרום לחשבון שלי ואז לנסות להתחבר לגוגל פליי? לא ס…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום יש לי N95 מדגם הישן עם 4 גיגה הזיכרון שלו עובד דרך הפלאפון אבל דרך המחשב הוא לא עובד וצריך לפרמט אותו מה אפשר לעשות יש תוכנה שאפשר לתקן את השגיאות בה ?

• 0 תגובות
    • 10.7k צפיות
  11. שלום כבר כמה שנים שאני קונה אוזניות די סטנדרטיות כמו שלו SONY וכו' וכעבור חצי שנה ויותר הם נדפקות לי שאני שומע רק באחת האוזניות עכשיו אני ידוע שמה שקורה זה במשך הזמן נימתך החוט מבפנים עד שנוצר ניתוק עכשיו כמה שאני מנסה לשמור עליהם כמו לא למתוח את החוטים כאלה כלום לא עוזר יש המלצה על חברה טובה שיש לה אוזניות עמידות אני ידודע אוזניות שבאוזניות לא כפתור זה לא שכיח כי הם יותר עמידות

• 14 תגובות
    • 6.2k צפיות
  12. היי, החלתתי להתקדם לANDROID והחלטתי על I9000 של סאמסונג. אבל משהו אמר לי שאדיף לי לחקות כי בעוד כחודש יוצאים מכשירים עם TEGRA2 של NVIDIA שיהיהו הרבה יותר טובים גם בביצועים וגם בזמן סוללה. אז מתי ואיזה מכשירים יוצאים? האם באמת שווה לחקות?

• 32 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. מעוניינים במסך OLED קמור גדול במעט יותר ממחצית מחירו של מכשיר הדגל הממוצע? הכתבה הזו היא כנראה בשבילכם לכתבה

14. Started by Nave Balastra,

שלום הזמנתי לפני יומיים את השיואמי , אבל כרגע שמעתי על הOP3T , מישהו יודע איפה מוכרים אותו ? והאם שווה להוסיף עליו מאה דולר מMI5S , הבנתי שיהיה לו יותר נגישות בארץ , ואיך הוא מבחינת החומרה ? ממש מתלבט כי זה השעות האחרונות שאני יכול לבטל את השיואמי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אוקיי אז ככה דבר ראשון זה לא לgps בכלל חשוב שיהיו כל הקישוריות העדכניות (wifi bluetooth וכו') השימושים הם אינטרנט יומן כל השטויות הבסיסיות והתוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו זה אופיס אבל רצוי שתרוץ כמו שצריך... ה3000 ש"ח זה מספר שנזרק,אשמח להוציא כמה שפחות כסף במיוחד בגלל שהשימושים הם דיי בסיסיים אז יש למישהו המלצות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  16. דגם ה-Xperia XZs בעל המצלמה המהפכנית נוחת באמאזון בתור אתגר בלתי רגיל נוסף עבור LG, סמסונג ואחרות לכתבה

17. Started by dante123,

אהלן, יש ברשותי LG G2 D800 שאני מריץ עליו Cloudy G2 2.2 כבר הרבה זמן. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות, ולא ברור לי אם זה אשמת המכשיר או הרום (בכל זאת, מוצאים באגים אחרי שימוש ממושך). יש למישהו המלצה לרום חלופי לרום הזה? זכור לי שהוא נחשב לטוב ביותר שיש כשהתקנתי אותו, אבל אולי צץ משהו חלופי. *אשמח לרום שגם בא עם תצוגת ממשק של G3, או יותר טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by spiidx117,

אהלן אני מתכנן שבוע הבא לקנות את המכשיר מפלאפון. אשמח לדעת כמה דברים 1.שמעתי שהם מוכרים גרסא אחרת של המכשיר - גרסא פחות טובה, זה נכון? 2. האם הם מגבילים אותי במערכת הפעלה? בדרך כלל החברות סלולר בארץ עושות דברים כאלה, ואם כן, אוכל לעקוף את זה? תודה רבה

• 38 תגובות
    • 7.8k צפיות
  19. Started by Gil28,

מה חשוב: GPS מסך גדול עברית השאר לא חשוב. אני צריך לקנות GPS לאבא שלי ודיבורית. מסתבר שזה עסק לא הכי זול ולקנות סמארטפון שיעשה את העבודה של שניהם יכול להיות רעיון טוב. הסמארטפון יחובר למערכת עם AUX.

• 27 תגובות
    • 6.8k צפיות
  20. Started by berner,

הי חבריה אני חושב להחליף המכשיר , המחירים בארץ יקרים מאד ויש אתרי מכירות בחו"ל במחיר נורמלי האם כדאי לרכוש בחו"ל למי יש ניסיון בזה אשמח לקבל מידע בתחום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Access Denied,

ביקשו ממני להמליץ על טלפון עסקי, לאדם מבוגר, רצוי אמין ככל האפשר. חשוב להדגיש - ללא מסך מגע או מקלדת qwerty המחיר לא קריטי (ינתן בכל מקרה זיכוי מלא על ידי חברת הסלולר, עקב חשבונות גבוהים) הדרישות הן - זמן עבודה סביר (יומיים של עבודה ללא טעינה יהיה אידאלי, אבל גם יום אחד יהיה סביר) בניה איכותית ותוכנה קלה לשימוש (אין דגש על מכשיר חכם) Wifi - יתרון GPS - יתרון ראיתי כרגע 3 מכשירים אפשריים, אבל אני אשמח לשמוע עוד הצעות. מדובר על ה-BlackBerry Pearl 9105, ועל הנוקיות E52 ו-C5 (לאחרון אין wifi) המלצות? דעות?

22. גוגל חושפת את צמד מכשירי הדגל שלה לשנת 2017, ואנחנו מחזיקים אצבעות לכך שהם יושקו באופן רשמי גם בישראל לכתבה

23. Started by yuvalm2,

אבקש המלצה למכשיר GPS ייעודי לרכב. האם ניתן בד"כ לשדרג תוכנות ולהתקין תוכנות חדשות בקלות על המכשירים האלה? אילו תוכנות נחשבות למוצלחות?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  24. סוף סוף אנשי נוקיה הבינו שהסימביאן זה סוס עבודה מת שאי אפשר להחיות. לא מזמן הודיעו החברות על שיתוף פעולה בניהם ולא לקח להם גם הרבה זמן להציג מכשיר מבוסס עם מערכת ההפעלה Windows Mobile 7. מה אתם אומרים יש למה לצפות מנוקיה במכשירים הבאים שיצאו לשוק?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.