עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by imber,

שלום אני לפני כמה ימים קניתי את המכשיר MIO ב520 עם IGO8 התוכנה עובדת כמו שצריך אבל זה מראה שאין לי קליטה של הלווין ושאני מנסה לעשות את זה ידנית זה אומר שהוא לא מוצא לווינים. לא משנה מה אני מנסה לעשות זה אומר שאני נמצא ברחוב אלנבי בתל אביב וכמובן אני לא שם. אם מישהו יוכל לעזור אז בבקשה. תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by Kcupid,

אני משתמש בפלאפון בכרטיס זכרון של סאנדיסק. עד עכשיו היה לי של 2 ג'יגה, היום קניתי של 4. שאני שם את הכרטיס בפלאפון הוא עובד זה מראה שיש כרטיס, אבל שאני מחבר אותו למחשב (אני מחבר את הכרטיס הקטן לADAPTER שלו, ואת הADAPTER לדבר כזה שמצד אחד מחברים את הADAPTER והשני הוא USB שמחברים למחשב), אז זה מראה כאילו אין שום דבר ("נא הכנס דיסק לכונן G"), ושאני עושה עם ה2 ג'יגה זה כן קורא. ההבדל שראיתי זה שעל ה4 ג'יגה רשום HC, ועל ה2 לא. אבל אם בפלאפון זה עובד אז במחשב זה לא יעבוד? מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  3. גם המותג הצעיר הפופולרי הגיע אל תערוכת MWC 2019 - עם מכשיר הדור הבא שיכלול מסך ארוך במיוחד בתוך מארז ייעודי שאינו חושף את התמונה המלאה לכתבה

4. יש לי מצלמת הבטחה (לא משנה מאיפה) והייתי רוצה לחבר אותה למחשב. זה המעגל ועליו מורכבת העדשה בצג השני, כמו שאתם רואים יש חיבור לבן עם ארבע חיבורים (אני משאר ששניים מהם זה + ו- והשניים האחרים זה חיבור וידאו, אין לי מושג), הצ'יפ הראשי הוא של סוני וכתוב עליו CXD314IR... בתמונה הבאה אתם רואים את כל החלקים מהם המצלמה בנויה, על הטבעת יש עוד חיבור לבן של 2 פינים (חשמל?), לדים וחישן (בטח חישן אור?) יש למישהו רעיונות?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by m1ke,

לאחר אינסוף ספקולציות הזוכה בתחרות "מי תציל את פאלם מגורל אכזר" היא....HP! מכירת Palm קושרה לאינסוף חברות בשוק כאשר הראשית שבהם היתה HTC, אך בסופו של דבר השבוע נגמרו הספקולציות. עסקה זו נותנת המון אוויר לנשימה למע' ההפעלה של Palm, ה- webOS. זוהי כנראה מע' ההפעלה הכי אינטואיטיבית בשוק הטאצ'פונים שלא זכתה מעולם להכרה ולגב כלכלי חזק. כהוכחה אפשר לראות את ה App Store הדליל של Palm המכיל כמות זעומה של כ-2000 אפליקציות. ביחד עם ה Slate שלה, עושה רושם ש HP מתכוונת לקפוץ לקדמת הבמה בתחום הגאדג'טים. בהחלט יהיה מעניין לראות איך HP מתכוונת לשחק בקלפים שלה. אני מאוד מקווה שהיא לא תהרוג את המותג Palm, ושנראה מע' הפעלה נוספת בקרב הטאצ'פונים ביחד עם iPhone OS, Android ו- Win Mobile …

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  6. זו לא בדיחה: הענקית הקוריאנית מתכננת להפסיק בייצור תצוגות בטכנולוגיה הוותיקה - ולמקד את מלוא המשאבים בייצור QD-OLED ו-AMOLED לכתבה

7. דגם ה-Nubia Red Magic 5G מקבל תגי מחיר בינלאומיים מומלצים שעשויים לקרב את נחיתתו בארץ - ויש גם את ה-Nubia Play 5G כאלטרנטיבה מוזלת שאינה מתפשרת על יכולות ייחודיות לכתבה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by shai87,

אהלן חברה מחפש נגן שיתן לי את התכונות הללו (החשיבות של התכונה מהראשון לאחרון) 1)סאונד- אני היום מחזיק ב-SANDISK E250 ואני לא מרוצה מאיכות הסאונד כאשר נדרש שמיעה בעוצמה גבוהה זה נשמע קטסטרופה שלא נדבר על הבאסים הלא טובים. 2)שרידות- דבר מאוד חשוב, אני מחפש נגן שיתן לי לפחות 3 שנים. אין לי כוח לנגנים מצוינים אבל שמתקלקלים בלי סיבה אחרי 5 חודשים. יש לי אפשרות להביא מהונג קונג IP0D קלסיק אבל מה שכואב לי הוא האחריות הוא בא עם אחריות כמו כל אייפוד לשנה וזה מרתיע אותי להשקיע המון כסף שיילך לפח. האופציה השניה היא iAudio D2 ששמעתי רק דברים טובים אם יש אופצייה טובה יותר אשמח לדעת בקשר לנפח, גם 8G יספקו אותי כרגע עם אופצייה להרחבה בעתיד לכן סימן שאלה גדול מרחף מעל קניית האייפוד. הענ…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  9. האם יש הבדל משמעותי בביצועי המכשיר/ מהירות שלו קליטה אניטרנט וכל השאר בין הרום של חברת סאני לשל הוט מוביילבנוסף מה עושה הכפתור החזרה להגדרות יצרן כי יש לי הרבה זבל ודברים בפאלפון וחבל לי לנסוע עד הוט מובייל כדי שיעשו לי איפוס למכשיר האם ההחזרה להגדרות יצרן מנקה לי את כל המכשיר וכיביכול עושה לי אותו כמו חדש ??? אני צריך שרק אנשי הקשר שלי ישמרו כל השאר לא חשוב לי תודה מראש בנוסף טוב אז כך הורדתי מספר סירטונים מיוטיוב כולם כקובץ MP 4 הבעיה שחלק מהם בודדים יש צליל אבל אין תמונה איך אני יכול לתקן את זה ?? ניסיתי במספר נגנים והבעיה מופיעה גם בהם</blockquote>

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  10. שלום רב, ברצוני לרכוש מכשיר סלולרי מסוג SMASUNG F480, החברה הסלולרית שלי (סלקום לצורך העניין) נתנה לי הצעת מחיר של כ2,200 ש"ח. לעומתה, פניתי לחנות פרטית אשר ממוקמת בקניון על יד הבית והם הציעו לי לרכוש את אותו מכשיר בדיוק בכ1,500 ש"ח. הם כמובן דאגו ליידע אותי שהמכשיר מגיע עם כל האביזרים ועם אחריות יצרן וכי יספקו לי מכשיר חלופי במידת הצורך במקרה של תקלה במכשיר. ברצוני לדעת מה היתרונות והחסרונות ברכישת מכשיר בשתי הדרכים הנ"ל? בנוסף, ברצוני לדעת האם יש פה איזשהו קאטצ' (תרמית) הרי מדובר בהבדל של כ700 ש"ח. תודה רבה, יעקב

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by omri_ro,

אני לא מצליח למצוא לינק להורדה שלו (כל פומרט אפשרי) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  12. פרטים חדשים אודות סמארטפון הדגל היפני שאמור להיחשף בתערוכת MWC בחודש הבא לכתבה

13. שלום, אני מחפש מכשיר שיתחבר למחשב וישמש כמו טלפון אלחוטי לצורך ביצוע שיחות בתוכנת SKYPE. זה לא כזה משנה אם תהיה לו צורה של טלפון או סט של אוזניות עם מיקרופון, מה שחשוב לי זה שהוא יהיה בעל טווח קליטה מספיק גדול לדירה של כ100 מ"ר ושלא יפיץ קרינה גדולה מדי. רצוי שיוכל להיטען (כמו טלפון אלחוטי) ולא על סוללות פשוטות. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  14. Started by Raistelyn,

יש לי נגן אייפוד בנפח של 30GB, דור 5.5. *והשאלה שלי היא, איך אני יכול לראות סרטים, קליפים של מוזיקה, סדרות וכו'.. באייפוד. תודה רבה לעוזרים, וכל השאר. Raistelyn. **לינק לדגם האייפוד: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1HZ434343434special

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by osherke,

שלום חברים! את עזרתכם אבקש, אני נמצא בחו"ל ורכשתי פה מכשיר נוקיה E50 שכשלעצמו הוא נהדר רק שיש בו בעיה עיקרית מבחינתי והיא: בתוכנת ה'לוח'-calendar, הקיימת בו באופן מובנה חסרים שני פיצ'רים מאוד שימושיים אצלי וישנם בכל מכשירי נוקייה הרגילים (לא סמארטפון), והם בתזכורת לגבי יום הולדת לא ניתן להכניס שנת לידה, וממילא הוא לא מזכיר לך בן כמה הבן אדם נהיה, וכן לא ניתן לעשות שם תזכורת להתקשר למישהו ביום מסויים? בקיצור האם ניתן להוריד איפה שהוא אפילו תמורת תשלום את תוכנת ה'לוח'-calendar, הקיימת באופן מובנה במכשירי נוקייה הרגילים, או כל תוכנה אחרת שיש לה את הישומים הנ"ל? אגב לא חייב שזה יהיה בעברית. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by otherside,

שלום. הייתי רוצה לדעת מה צורך יותר כוח בנגני mp3 - פלייבק או רדיו? האם זה תלוי נגן או שזה אחיד לגבי רוב הנגנים? תודה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by Dalmedigos,

שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3/4 (דרך איביי)אני רוצה 16GB+. ההתלבטות היא בין סאנסה לאייפוד (נאנו או וידאו) אך אני אשמח לשמוע על עוד אפשרויות. יש לציין כי אני רוצה לקנות את הנגן מאיביי, כך שאקנה אותו במחיר זול יותר. תודה, איתי.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by Posford,

רציתי לדעת אם אין אפשרות לשים צלצול MP3 להודעה? איך אני מעביר קבצים למישהו עם Bluetoht? האם אני יכול לצלם וידאו\תמונות ושישמרו על הכרטיס זכרון? עם כן איך אני עושה זאת? והאם אני יכול להתקין על המכשיר משחקים? ואם כן, איך אני יודע איזה משחקים להוריד ואיך להתקין? תודה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by Mesatla,

התחיל לשעמם לי בזמן ריצה אז אני הבאתי את הנגן שלי ובזמן הריצה האוזניות תמיד יוצאות לי מהאוזניים והחוט מסתבך לי לפעמים... רציתי לדעת אם קיים דבר כזה אוזניות לריצה ואם אפשר לרכוש אותן

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by bored,

שלום לכולם! כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות סלולרי חדש, שלי כבר ממש ענתיקה. כרגע אני מתלבטת בעיקר בין N85 ל5310, אני יודעת שהם בשני קטגוריות שונות לגמרי, אבל אני עדין לא מצליחה להחליט אם כדאי לי לשלם ב1000 יותר ולקחת את N85 או שעדיף ללכת על 5310. יש לי סים דור 2, ואני ממש לא רוצה להחליף לדור שלישי כי כרגע אני משלמת פחות מ50 ש"ח(בסביבות 30 אפילו לפעמים) בחודש, ואין תשלום קבוע חודשי, כך שאם אני לא מדברת אני לא משלמת כלום, ככה שכמובן לא בא לי להחליף את התוכנית שלי. מכאן השאלה, בN85 יש את הWIFI והGPS, האם הם יעבדו גם עם סים דור 2? אם כן, האם יש אפשרות להשתמש בGPS בלי ליהיות מחוברים לאינטרנט? כלומר להוריד את המפות למכשיר? אם שני אלה לא יעבדו עם סים שלי אז אני כנראה אלך על 5310, הו…

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by EyEOnE,

חג שמח לכולם. ראיתי שיש מבחר ענק של GPS'ים. איזה מע' טובה? איזה יצרנית טובה? מחפש המלצות לקניה מאנשים במבינים. סכום פתוח.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by Anomen,

אני נוסע לסין שבוע הא ומחפש לקנות נגן MP4 איכותי (כמובן אני בונה על כך שהמחיר יהיה שם זול בהרבה ...) מכיוון שאני לא מתמצא בכלל בשוק הזה אני מחפש המלצות. מה אני מחפש במכשיר? פשוט לתפעל, זמן סוללה, איכותי ואמין, קטן ונכנס לכיס ואם אפשר גם שיהיו לו פונקציות נוספות כמו רדיו וג'יפיאס. חשבתי על ה-Ipod Touch אך הבנתי שהוא לא מכיל את האופציות האחרונות.. האם יש נגנים שכן עונים לדרישות האלה?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  23. לא ממש מצאתי משהו בחיפוש ואני זוכר כבר שדובר על זה כאן. יש לי MIO P550M. ואני מעוניין להפעיל בו באופן קבוע תוכנה שרצה במחשב כאשר במחשב רואים משהו אחר. אם אני לא טועה דיברו על התוכנות אקטיבסינק-סיידוינדר-וסמורייז. אני מאוד אודה למי שיוכל להביא לי את המדריך לכך.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  24. Started by verynoti,

אני מנסה לחבר את הפלאפון למחשב בעזרת כבל USB שלקחתי מחבר אבל המחשב לא מזהה את הפלא ומבקש דיסק עם דריבר אני פשוט רוצה לשים צלצולים בפלא ותמונות רקע ואם אתם יודעים אם איזה תוכנת עובדים זה מאוד יעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  25. תגיד לי האם הלוח ציור הזה: http://buyamerica.co.il/gadgets/120001--.html זה אותו הדבר כמו זה: http://www.wacom.com/en/products/pen-tablets/bamboo/bamboo-capture שלחתי מייל לאתר פעמיים וסתם קיבלתי תשובות מפגרות...

• 2 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים