גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מחשב כף יד של חברת ASUS. מכל מני ביקורות שקראתי באינטרנט הבנתי שה- Windows 6 יןתר בעייתי מהגירסה הקודמת (5). האם זה נכון? האם משהו התנסה ויודע משהו לגבי זה? אם כן, אולי עדיף לי לחפש מכשיר עם גירסה קודמת... בתודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות סוף סוף נגן MP3 נורמלי ובדקתי על הסדרה הזאת של סאן דיסק והיא נראית לי מצויינת... רק הייתי רוצה לדעת אם המכשיר תומך בעברית? (מלאה או חלקית) ואם אפשר לסדר שם את השירים לפי תקיות כמו במחשב? (פשוט העתק הדבק) ולא לפי ID3 TAG
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המכשיר יקנה בארה"ב. הדרישות הן WIFI, זמן סוללה ארוך עד כמה שניתן+נפח גדול עד כמה שניתן, ושיהיה מסוגל לקרוא קבצי FLAC או דומיהם חשבתי על האייפון, אבל כאחד שלא מסמפט את המכשירים של אפל וייותר נוטה לכיוון המתחרות רציתי לדעת איזה עוד אופציות קיימות בשוק.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום קניתי פלאפון nokia6280 והוליום שם די חלש ואמרו לי שיש תוכנה שיכולה להגביר אם עוצמת הוליום מישהו יודע איפה אני משיג אותה או מוריד אותה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Pro 7 Plus, הראשון בשוק עם שבב ה-Helio X30 בן עשר ליבות וגם עם מסך אחורי קטן ומוזר, נחת גם בארץ הקודש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה ה"יחס אות לרעש" - SNR באייפוד קלאסיק 120 ג'יגה? 2. מהו ערך "עיוות הצליל"? למישהו יש מושג? באתר של Apple, לא מציינים את זה משום מה. V V V 3. האם יש אקוולייזר עם אפשרות לשינוי אישי? זה מה שקראתי בביקורת על מכשיר iPod, לא מסוג Classic, אבל נדמה לי שהוא מדבר על כלל מכשירי ה-iPod. במכשירים של cowon\iAudio איכות השמע טובה יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות דיבורית . התקציב הוא עד 300 שקל . למישהו יש נסיון טוב עם איזושהיא חברה ?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מחשב כף יד מכשיר סלולארי מקלט GPS מובנה WiFi Bluetooth תמיכה במסמכי Word, Excel, Powerpoint וכו' יכולת עבודה עם תוכנות רפואיות כלומר, מדובר במחשב כף יד משולב עם מכשיר סלולארי ומקלט GPS, הבחירה הטבעית שלי היתה iPhone. 1. האם iPhone כולל את כל הדרישות הנ"ל ? 2. האם ניתן להתקין על ה iPhone תוכנות רפואיות שונות (כגון תוכנת תרופות וכו') 3. האם אתם יודעים איזה PDA מקובל ונפוץ בקרב רופאים בעולם ? 4. אשמח לקבל המלצה כללית לאור הצרכים הנ"ל תודה.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את העדכון? הטלפון לא אורגינל,כלומר הוא תואם iphone
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
תוצאות ראשונות של סמארטפון הגיימינג האימתני מבית אסוס במבחן ה-Geekbench מבהירות שהוא עוצמתי מכל מתחריו, אם כי בהפרש צנוע יחסית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני שוקל לקנות א ה HTC Cruise רק שאני קצת חושש מהמסך מגע. מעולם לא היה לי מכשיר עם מסך מגע לפני כן ויש לי הרושם שזה נוטה קצת להיהרס... הבנתי ש הHTC Cruise מותאם ובנוי ללחיצה עם האצבעות ולא רק עם העט. האם זה באמת עדין? או שזה טכנולוגיה אמינה? שווה לקנות את המכשיר? תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
Sandisk ,CRUZER MICRO U3 4GB Sandisk ,CRUZER CROSSFIRE 4GB מה יותר עדיך עד 200 שקל,דרך אגב שניהם עולים 180 שח תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש אתה זה: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=14286455&type=2&product=1&= או את זה: http://www.officedepot.co.il/(f2fmw345tp1z3encitfebe45)/catalogFamily.aspx?ID=593355&CID=100 ההבדל העיקרי שאני רואה הוא שהשני עולה 100 שקל יותר בגלל שיש לו 100MHz יותר במעבד.... השאלה כמה ה 100MHz הזה מורגש... כי אני לא מפעיל על המכשיר דברים חוץ מתוכנת הGPS שכמו שאפשר לראות כבר כלולה במחיר.... שווה להשקיע במעבד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
היי, קניתי נגן Creative Zen XTRA. כשהוא עובד על בטריות, אז כל פעם שמעבירים שיר (או שהשיר הבא ב- playlist נטען) אז שומעים שהמנוע של הכונן הקשיח מתחיל לעבוד ואז אחרי כ- 5-10 שניות ניתן לשמוע מעין "קליק" חזק יחסית ואז המנוע מפסיק להסתובב. אני מניח שהרעש הוא נעילת ראשי הכונן (parking). השאלה היא האם זה אמור להיות כל כך חזק (כלומר יחסית חזק...). בחדר שקט שומעים את זה מצוין... זה נורמלי? כמובן שלא שומעים את זה כלל כאשר מחוברים לשקע החשמלי, כי במצב זה הכונן הקשיח עובד כל הזמן (כי אין צורך לחסוך בטריות...). וחג שמח! ;D
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ה-Redmi 3 שבר את שיאי העלות-תועלת של השוק רק לפני יומיים, וכעת יש ליצרנית הסינית המתחרה סמארטפון תואם לו ברמת מחיר זהה היינו משוכנעים שהמפרט אותו מציע לנו ה-Redmi 3 הטרי של שיאומי בעבור כ-106 דולר הוא חסר תקדים וכזה שלא יהיה לו אח ורע בזמן הקרוב, אך לשמחתנו נראה כי טעינו – בגלל סמארטפון ה-Lemon 3 הטרי של לנובו. המכשיר החדש של היצרנית הסינית חולק כמה וכמה מאפיינים דומים עם ה-Redmi 3, עם שבב Snapdragon 616 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחיב עם כרטיס microSD, מעטפת מתכתית, מערכת אנדרואיד לוליפופ ואפילו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של FullHD אשר טובה מזו של המתחרה לבית שיאומי. להמשך: https://hwzone…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, שמעתי שיש דרך להפוך את המחשב כך יד (יש לי MIO 350) לשלט אונברסלי. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
2 ג'יגה ואפשרות להוספה של כרטיס MicroSD עד 2 ג'יגה נחמד לאללה , 400 שקל אבל הדבר היחיד שמפריע לי בו שהוא ניתן להטענה רק מהמחשב , דרך הUSB מה בסך הכל יש לכם להגיד על הנגן הזה ..
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מה דעתכם על ה Pathfinder T100 ? מה שהכי חשוב לי זה אמינות, כי המכשיר הולך להיות מתנה לאמא שלי, והיא לא תדע מה לעשות גם בבעיה הקטנה ביותר. כמו כן, לא חשוב לי בכלל כל נושא הDIVX והשטויות שמסביב (MP3 זה בונוס נחמד אבל ממש לא חובה). תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אסוס ממשיכה לדחוף קדימה את אחד המאפיינים המרעננים ביותר בשוק המחשבים המודרני עם גרסה חדשה של ה-Zenbook Pro היוקרתי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי פלא נוקיה 6111 אני יכול לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס איתו? אם לא אז יש פלא' שכן אפשר לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אבא שלי ביקש ממני למצוא לו באינטרנט איזה תוכנית של כל האלקטרוניקה לבניית משדר לשלט של TV ,ז"א החלק שנמצא בTV אשר קולט את אותו השלט, אשמח מאוד אם תעזרו לי כי לא ממש מצאתי, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני צריך מקלט GPS עם חיבור bluetooth ואם יהיה בנוסף USB זה יהיה מצוין. ושיתמוך במערכות ההפעלה: Symbian, Windows, Mac, Linux קיים אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שבבי ה-Kirin 990 נחשפו לעולם קצת לפני שיככבו בתוך מכשירי ה-Mate 30 – עם טכנולוגיית ייצור חדשנית מבית TSMC וליבה גראפית מוגדלת באופן משמעותי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
חשוב לי לדעת איך היא גם מבחינת אמינות ועבודה טכנית, וגם מבחינת איכות ועוצמת הקול בשיחות (גם איך אני שומע את הצד השני, וגם איך הצד השני שומע אותי). סך הכל זה פתרון מאוד מאוד זול לרכב (300 שקל) וזמין מאוד (נמכר גם בסלקום), מושך מאוד מול המחירים והחירורים בדשבורד שצריך לעשות לדיבוריות קבועות, אבל בטוח שיש קאצ' כלשהו, גם מוטורולה וגם מחיר זול אף פעם לא הלך ביחד... אולי המקרה הזה שונה? תודה רבה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש דיי הרבה סוגים בשוק , חלקם חברות מוכרות כמו LG ו TOSHIBA וחלקם פחות כמו PIXXEL אני מחפש נגן 7" שיהיה לו את הדברים הבאים (לאו דווקא לפי סדר העדיפות) : 1)זמן נגנינה ארוך 2)כניסת USB וכרטיסי זכרון של SD 3)עדיפות ליציאה כפולה לאוזניות 4)איכות וידאו טובה 5)יכולת הפעלה גם בלי שלט 6)אמינות מכל אלא אני מחפש את הכי זול שעונה על הקריטריונים האלו. כמו שאני רואה DVD נייד נורמאלי עולה בסביבות 750 ש"ח. מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-