עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by id3232,

שלום חברי! שמתי לב שמאז ומתמיד GPS בקפטיבייט שלי לא מתפקד כמו שצריך. אם הוא לא נמצא ישירות תחת השמיים הוא לא יכול להנעל על המיקום בכלל! ואם אני זז עוד יותר בעייה. לדעתי יש פתרון לכך,לא הגיוני שבאייפון חברי שמים את הWAZE על הכסא באוטו ומנווטים ואני לא יכול. איך אפשרי לתקן את הבעייה? האם בעזרת התקנה של מודם (RADIO) אחר? או בדרך אחרת? יש לי רום ICS לידיעתכם. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

שלומות, ברשותי LG Viewty וכן את התוכנה המצורפת לו(LG PC SUITE). אני מעוניין לגבות את כל ההודעות SMS שעליו(שכן יש לו מגבלה מטומטמת של בערך 130 הודעות שנובעת מכך שהוא מתעקש לשמור הודעות רק על הסים והזיכרון הפנימי של הטלפון, ולא על הג'יגה וחצי הפנויים שיש בכרטיס Micro SD ><) - לפי המדריך של הטלפון אני יכול לעשות זאת בערת הPC Suite תחת הקטגוריה Messages. רק מה, כאשר אני נכנס לMessages, לא מופיע לי כלום... נאדה... אף לא הודעה אחת. וזו בטוח לא בעיה של חיבור, שכן הכל מופיע כהלכה בContens ובContacts... תודה מראש לעוזרים!

3. היצרנית הסינית שחווה שנת ריבאונד נהדרת חולמת להמשיך ולצמוח במהירות, ותנסה לגייס משאבים לכך באמצעות מעבר מבעלות פרטית לציבורית לכתבה

4. בגלוב של יובל דרור(כתב לענייני טכנולוגיה בידיעות) ר"ש פרסם ביקורת על הרשימה הזאת מעניין אם הבוסים של דרור יעשו מזה רעש... http://www.popup.co.il/?p=2740 מה יותר בנאלי לשים את האיפון במקום ראשון

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by Vidati,

אני שיש את ההפשרות הזאות שאפשר להציג את המילים של השירים אבל אני לא יודע איך עושים את זה... נגיד ויש לי את הקובץ TXT של המילים, מה הלאה? תודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by arik_bulldog,

איזה נגנים מומלצים הנוחים לפעילות ספורטיבית? אני מחפש משהו קטן ונוח. גודל זכרון- 2-4GB או קצת יותר. |אני מעדיף לשמוע המלצות מאנשים לפני שאני בפעם המי יודע כמה אקנה משהו ואצטער אחרי זה|

7. מוצר הדגל הבא של היצרנית אשר אינה יודעת מנוח עם 5G, מצלמה חדשנית וטעינה מהירה במיוחד, עשוי להגיע כבר בחודש ספטמבר לכתבה

8. Started by eldad82,

היי אני מחפש נגן MP3 להתקנה בסוני z610 בנוסף למה שיש שם נגן עם יותר תכונות שהתכונה החשובה זה האפשרות לשמוע שירים במהירות גבוהה מהרגיל ( x2 x4 ) מכירים תוכנה כזו ?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by verynoti,

אני מנסה לחבר את הפלאפון למחשב בעזרת כבל USB שלקחתי מחבר אבל המחשב לא מזהה את הפלא ומבקש דיסק עם דריבר אני פשוט רוצה לשים צלצולים בפלא ותמונות רקע ואם אתם יודעים אם איזה תוכנת עובדים זה מאוד יעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by Ran Ventura,

טוב החלטתי לקנות פלא חדש הייתי רוצה לדעת איך הפלא הזה אם מישהו יכול להגיד איך הוא מבחינת סאונד איכות וכל זה אם יש איזה פלא מקביל אליו אפשר גם כן להציע אבל שלא יעלה על המחיר של הK610I תודה

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  11. שלום לכולם, מחפש המלצה על מעבדה שבה ניתן להתקין עברית על NOKIA N85 (כולל החלפת המקשים). עדיף באזור חיפה, אבל לא חובה. גם מלצות על מקומות שכדאי להמנע מהם, יתקבלו בשמחה. מישהו יודע אם אפשר לעשות זאת לבד?? תודה!

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by slip,

קראתי איפשהו שיהיה תמיכה בCOWON D2 לכרטיסי זיכרון פלאש של SDHC,האם הוא כבר קולט אותם או שעדיין לא?(לפי העדכונים האחרונים של הFIRMWIRE) ואם כן מישהו ניסה וראה שזה לא אוכל את הסוללה?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  13. ניסיתי קודים אך אפילו בקוד הראשון הוא כותב לי שהטלפון חסום. סלקום עובד לי אך אורנג' לא. ניסיתי לעשות עדכון גירסא אצל סלקום וגם זה לא עזר. מה עושים? עם איזה כבל אני פותח אותו? נ.ב. Is unlocking illegal? NO, it is a common misconception that unlocking your phone is illegal!!! In fact quite the opposite, it is your consumer right to have your handset unlocked. The networks have to provide you with an unlock code if you request it. BUT they normally charge approximately £35!!!

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by max-l,

טעינת בטרית ליפו -------------------------------------------------------------------------------- כמה זמן אני צריך לטעון את הבטריה? על הבטריה כתוב:8.4v 650mAh ni-mh ek1-0100 ועל המטען כתובV-1230CP-4112

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  15. הכירו את הוריאציה הרביעית של מכשיר ה-Mi 8 המסקרן שעתידה לנחות בשוק בקרוב לכתבה

16. האם יש הבדל משמעותי בביצועי המכשיר/ מהירות שלו קליטה אניטרנט וכל השאר בין הרום של חברת סאני לשל הוט מוביילבנוסף מה עושה הכפתור החזרה להגדרות יצרן כי יש לי הרבה זבל ודברים בפאלפון וחבל לי לנסוע עד הוט מובייל כדי שיעשו לי איפוס למכשיר האם ההחזרה להגדרות יצרן מנקה לי את כל המכשיר וכיביכול עושה לי אותו כמו חדש ??? אני צריך שרק אנשי הקשר שלי ישמרו כל השאר לא חשוב לי תודה מראש בנוסף טוב אז כך הורדתי מספר סירטונים מיוטיוב כולם כקובץ MP 4 הבעיה שחלק מהם בודדים יש צליל אבל אין תמונה איך אני יכול לתקן את זה ?? ניסיתי במספר נגנים והבעיה מופיעה גם בהם</blockquote>

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by Maor1412,

שלום! לאחר כמה בעיות שהופיעו פתאום לאחר 5 חודשי שימוש ברום הcloudy g2 3.3 ולא הצלחתי לפתור, עברתי לפני כמה ימים לCm 12.1. סך הכל הרום די טוב ויציב אך יש לי 2 בעיות שאולי יכולות להיפתר ללא החלפת רום:1. הרמקולים די חלשים ולא ממצים בכלל את הפוטנציאל שלהם מבחינת עוצמה( ברומים קודמים ובסטוק היו הרבה יותר חזקים...) יש דרך לפתור אך זה?2. תוכנת עיבוד התמונה של המכשיר גרועה ורחוקה מאוד מהתמונות שהצלחתי להוציא בסטוק ובקלאודי... רציתי לדעת האם ניתן לשנות את תוכנת העיבוד ואם כן איך?סופש נעים

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by shlomom,

קראתי באיזה מקום שסאנדיסק תומכים בתפריטים בעברית לסנסה שלהם. מישהו יודע איך ומאיפה מורידים? באתר יש רק עדכונים אוטומטיים באנגלית. מדובר ב c200.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  19. שלום, אני יודע שסביר להניח שהשאלה שאני מציג היא ממש בסיסית אבל ממש לא הצלחתי למצוא איך לבצע את זה. כשאני נכנס לאפליקציה של Youtube ובוחר בתפריט בצד שמאל "מעודפים" יש לי המון קליפים שהייתי רוצה להסיר משם (כנ"ל לגבי קליפים שנמצאים בפלייליסטים שיצרתי) אני לא מצליח להבין איך אני מסיר\מוחק את השירים מהמעודפים. הטאבלט שלי הוא בעברית. אשמח לעזרתכם האדיבה.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by omrij,

שוב מפרט מרשים אותו מעבד SNAPDRAGON במהירות 1GHZ מסך 3.5 WVGA קפסטיבי ואנדרואיד בגירסה 1.6 http://www.gadgety.co.il/7035/acer-liquid-%D7%91%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%A8%D7%A7-%D7%9E%D7%91%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D/ יש למה לחכות

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  21. שלום לכולם בנוקיה N97 יש את הפייסבוק מבחינת האפליקציה ויש את הפייסבוק שאפשר להכנס כמו כל אתר אני כרגע שואל על האפליקציה יש שם כפתור של מצלמה שמקשרת אותך למצב צילום ואפשרות של העלאת התמונה בזמן אמת לפייסבוק אבל כמובן שחייבות להתעורר בעיות התמיכה של סלקום ויורוקום מתנערים ואני חושב שאם קיים האופציה אז זה ממש מגניב בכל מקרה,התמונות שאני רוצה להעלות מופיעות אבל לא נפתחות ולא נשלחות ולא מגיבות אם מישהו יודע ומשתמש בN97 יחד עם פייסבוק ומכיר את הבעיה שלי אני אשמח לעזרה

22. מכשיר ה-MV1 של חברה צעירה אותה יצר אחד מבכירי אפל בעבר מציע 16GB של אחסון, 2GB של זכרון RAM ומערכת מבוסס CyanogenOS במחיר מינימלי בהחלט לכתבה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  23. יש לי מצלמת הבטחה (לא משנה מאיפה) והייתי רוצה לחבר אותה למחשב. זה המעגל ועליו מורכבת העדשה בצג השני, כמו שאתם רואים יש חיבור לבן עם ארבע חיבורים (אני משאר ששניים מהם זה + ו- והשניים האחרים זה חיבור וידאו, אין לי מושג), הצ'יפ הראשי הוא של סוני וכתוב עליו CXD314IR... בתמונה הבאה אתם רואים את כל החלקים מהם המצלמה בנויה, על הטבעת יש עוד חיבור לבן של 2 פינים (חשמל?), לדים וחישן (בטח חישן אור?) יש למישהו רעיונות?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by Raistelyn,

יש לי נגן אייפוד בנפח של 30GB, דור 5.5. *והשאלה שלי היא, איך אני יכול לראות סרטים, קליפים של מוזיקה, סדרות וכו'.. באייפוד. תודה רבה לעוזרים, וכל השאר. Raistelyn. **לינק לדגם האייפוד: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1HZ434343434special

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  25. שלום, כפי שהכותרת מציינת אני צריך המלצה למכשיר GPS אמין שניתן להתקין בו תוכנה באופן עצמאי בלי יותר מדי תסבוכת בתקציב של 150$ בערך. חשוב שיהיה מסך גדול ואיכותי עד כמה שאפשר, התקנה פשוטה ברכב וכמובן תאימות לתוכנה בעברית ולמפות בארץ. פיצ'רים נוספים כמו ניגון MP3 או וידאו זה חביב אבל ממש לא הכרחי, אם יש שתי מכשירים איכותיים באותה מידה ואחד מאובזר יותר מהשני מן הסתם אני אעדיף אותו אבל אני לא מצפה ליותר מדי במסגרת התקציב. כמו כן חשוב שהמכשיר יהיה זמין באתר כלשהו שמאפשר רכישה באמצעות כרטיס אשראי בינלאומי ישראלי ומשלוח לכתובת בארה"ב (אני מאמין ש Newegg מאפשרים תשלום כזה דרך Paypal אבל אני פתוח לעוד הצעות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים