גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
עזרה צריך שתזבירו לי איך לכוון את האקולייזר שזה ידגיש את הבאסים
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שיש ל-PDA של PALM אפשרות לחבר מקלדת חיצונית כלשהי, אני צריך משהו כזה עבור סטודנט. אז אם אפשר המלצה ל-PALM + מקלדת חיצונית טובה אשמח מאוד.... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם , מה דעתכם ? על המכשיר מותקנת תוכנה mio 2008 , מומלץ לרכוש את המכשיר ?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
דגם הגיימינג החדש של המותג Nubia מ-ZTE הסינית שובר מחסום ניקוד יוקרתי באפליקציית מבחני הביצועים המוכרת - בעזרתו האדיבה של ה-Snapdragon 855 Plus לכתבה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
- 1 follower
-
-
לילה טוב לכולם.. בן דוד שלי נוסע לחודש לקאריביים והוא רוצה לקנות נגן כבר בארץ ככה שיוכל לשמש אותו כבר בטיסות.. הוא די סגור על הSansa e270-FM 6GBוSandisk. התקציב הוא בעיקרון 700 ש"ח, אבל כמובן שעדיף כמה שיותר פחות.. מה אתם אומרים על הJukebox Zen Xtra 30GBוCreative? תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מחשב כף יד של חברת ASUS. מכל מני ביקורות שקראתי באינטרנט הבנתי שה- Windows 6 יןתר בעייתי מהגירסה הקודמת (5). האם זה נכון? האם משהו התנסה ויודע משהו לגבי זה? אם כן, אולי עדיף לי לחפש מכשיר עם גירסה קודמת... בתודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות סוף סוף נגן MP3 נורמלי ובדקתי על הסדרה הזאת של סאן דיסק והיא נראית לי מצויינת... רק הייתי רוצה לדעת אם המכשיר תומך בעברית? (מלאה או חלקית) ואם אפשר לסדר שם את השירים לפי תקיות כמו במחשב? (פשוט העתק הדבק) ולא לפי ID3 TAG
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני צריך מקלט GPS עם חיבור bluetooth ואם יהיה בנוסף USB זה יהיה מצוין. ושיתמוך במערכות ההפעלה: Symbian, Windows, Mac, Linux קיים אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לנוקיה N95 הרגיל להקלטת שיחות. חשוב מאוד שהתוכנה לא תשמיע צלילי "ביפ" ושלא תהיה הגבלה על מספר הדקות בהקלטה אחת. גיגלתי וחיפשתי בכל הפורומים, ניסיתי את רוב התוכנות, ובעיקר את Ultimate Voice Recorder (זה מה שהשארתי מותקן אצלי עד היום), אבל הבעיה היא שהוא מגביל להקלטה של 5 דקות כל שיחה. אשמח לקבל בתגובה/מייל/מסר פרטי אפשרות לפיצוח הגבלת ה 5 דקות (מה שמצאתי לא עובד), ו/או קישור לתוכנה אחרת להורדה שלא מדבילה במספר דקות, ולא משמיעה "ביפ". תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המכשיר יקנה בארה"ב. הדרישות הן WIFI, זמן סוללה ארוך עד כמה שניתן+נפח גדול עד כמה שניתן, ושיהיה מסוגל לקרוא קבצי FLAC או דומיהם חשבתי על האייפון, אבל כאחד שלא מסמפט את המכשירים של אפל וייותר נוטה לכיוון המתחרות רציתי לדעת איזה עוד אופציות קיימות בשוק.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ככה: אני מחפש כמה שיותר זול ושאני יכול לשים בו כרטיס זיכורן כמה שיותר גדול ושתהיה אפשרות לצילום ווידאו תודה :]
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את העדכון? הטלפון לא אורגינל,כלומר הוא תואם iphone
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
תוצאות ראשונות של סמארטפון הגיימינג האימתני מבית אסוס במבחן ה-Geekbench מבהירות שהוא עוצמתי מכל מתחריו, אם כי בהפרש צנוע יחסית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם כנראה שהשבוע המזל שלי על הפנים נקסוס 4 שהזמנתי חדש תקול ועכשיו הטאבלט התקלקל אז הבעייה היא כזאת : למכשיר לוקח הרבה זמן לעלות וכאשר הוא עולה אני מנסה פעולה כלשהיא ולפתע המסך נהייה עפ פסים כחולים ולא רואים כלום חוץ מהפסים 1- האם החלפת הרום יכולה לעזור 2- איך עושים זאת האם יש מדריך כמה זה מסובך למי שלא ביצע זאת אף פעם האם יש לכם פתרונות אחרים תודה צביקה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום! קיצור עדכנתי אותו וסיימתי את התהליך של הגיבוי והעתקה של הקבצים והוא התחיל בעדכון.... קיצור הוא נתקע על שלא 1/13 וווואאאיייי באסה.... יש משהו לעשות?????? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי את הנגן התקנתי עליו את הפירמוואייר של העברית. עכשיו מה שקורה הוא שהנגן תמיד מדלג על השיר הראשון בתיקייה במקרה שהוא עושה הקפה שלמה. למשל, בתקייה עשרה שירים, הוא מנגן 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 2 מדלג על 1 למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני נוסע לסין שבוע הא ומחפש לקנות נגן MP4 איכותי (כמובן אני בונה על כך שהמחיר יהיה שם זול בהרבה ...) מכיוון שאני לא מתמצא בכלל בשוק הזה אני מחפש המלצות. מה אני מחפש במכשיר? פשוט לתפעל, זמן סוללה, איכותי ואמין, קטן ונכנס לכיס ואם אפשר גם שיהיו לו פונקציות נוספות כמו רדיו וג'יפיאס. חשבתי על ה-Ipod Touch אך הבנתי שהוא לא מכיל את האופציות האחרונות.. האם יש נגנים שכן עונים לדרישות האלה?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הי לכולם לפני כמה ימים ראיתי אצל מישהו דגם של Xiaomi מלפני שנתיים בערך, ה-Redmi 4X. מאד חיבבתי את הגודל של המכשיר, וגם את המחיר - הם נמכרים במחיר סביר מאד היום - 500שח בערך. אני מתכנן לקנות אותו, ורציתי לשאול אם יש משהו אחר שכדאי לי לשקול, שהוא באותו גודל מסך, ובאותו איזור מחיר. אין לי צורך בטלפונים עם SnapDragon מהסדרה 800, אני לא משחק במשחקים ולא עושה שום דבר CPU Intensive עם הטלפון. כמו כן מסך מעל ל-5.0" יהיה לי גדול מידי. זו בעיה כי היום רוב המסכים הם מעל 5.0", למעט במקרים כשיש גרסאת Mini לדגם מסוים מהסיבה הזו ה-Xiaomi Mi A1 לא יתאים לי, וחבל, כי הוא עם אנדרואיד נקי. אודה לכם…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מה זה אומר?, אני משתמש בפלאפון סימביין עם הדפדפן שמגיע איתו.נוקיה.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
גם המותג הצעיר הפופולרי הגיע אל תערוכת MWC 2019 - עם מכשיר הדור הבא שיכלול מסך ארוך במיוחד בתוך מארז ייעודי שאינו חושף את התמונה המלאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי דיבורית בלוטות' שקיבלתי מ Orange - היום אני כבר לא לקוח שלהם ולכן אני לא יכול לקבל בשבילה שירות. הדיבורית עבדה בסדר גמור עד שהיום היא פשוט נתקעה - גם כשהרכב מכובה והמפתח לא בסויטצ' הנורות שלה דולקות והיא לא מתחברת לטלפון בשום מצב. מישהו יודע מה אפשר לעשות במצב כזה? או לפחות מה הדגם של הדיבורית שנותנים באורנג' (הסטנדרטית שלהם עם פאנל קטן של 4 כפתורים)? תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Videora IPOD Converter... בדרך כלל אני משתמש בממשק ה-NORMAL אבל אם אני נכנס ל-ADVANCE אפשר לבחור את פורמט הוידאו מתוך מספר פורמטים... מישהו יודע מה הפורמט הכי איכותי ל-IPOD TOUCH? (לא משנה לי מקום...) תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום וברכה! רציתי לשאול האם מישהו מפה התנסה בשעון חכם של חברת גרמין דגם vivoactive4 או של חברת fossil דגם gen5 אני מברר דווקא על דגמים אלו כי אני רוצה שעון שיכול לעבוד לבד - ללא כל סינכרון עם הסמארטפון, בעיקר אני צריך אותו בשביל כמה אפליקציות מוזיקה, כך שאין לי צורך בשיחות ושאר הדברים חוץ ממוזיקה אשמח תגובה יעקב
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני רוצה לקנות psp עכשיו השאלה האם כדי לקנות חדש הוא יד שניה ? והאם אפשר לפרוץ את הpsp לבד ? ואם פורצים את ה psp האחריות יורדת ? ומה טווח המחירים היום של psp slim lite ?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Pro 7 Plus, הראשון בשוק עם שבב ה-Helio X30 בן עשר ליבות וגם עם מסך אחורי קטן ומוזר, נחת גם בארץ הקודש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
- 1 follower
-