עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש אתה זה: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=14286455&type=2&product=1&= או את זה: http://www.officedepot.co.il/(f2fmw345tp1z3encitfebe45)/catalogFamily.aspx?ID=593355&CID=100 ההבדל העיקרי שאני רואה הוא שהשני עולה 100 שקל יותר בגלל שיש לו 100MHz יותר במעבד.... השאלה כמה ה 100MHz הזה מורגש... כי אני לא מפעיל על המכשיר דברים חוץ מתוכנת הGPS שכמו שאפשר לראות כבר כלולה במחיר.... שווה להשקיע במעבד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  2. שמעתי שמועה כזו שעם "U...S...B" אפשר להעביר בקלות...?? http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&AuctionId=7708195 מצאתי-מישהו מכיר את זה ויודע שזה עובד?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by avihai007,

שלום, ברשותי נגן אייריבר E10 שיש בו עברית, אבל הפוכה. התקנתי את התוכנה שיש באתר http://www.planetnana.co.il/iriver/ ולחצתי על הקוד שכתוב שם, והוא נפעיל משהו, שמריץ את הקבצים אבל הוא לא הופך את העיברית, מה אפשר לעשות? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by Koko Ben Hamin,

אהלן..אני רוצה להחליף פלאפון.. ואני חודש שאני אתחבר לסלקום..איזה מכשיר לקחת? אני רוצה לשמוע מוזיקה.. רצוי bluetooth אני מעדיף סמביאן .. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  5. שלום, האם יש אפשרות לשדרג את מערכת ההפעלה המגיעה עם המכשיר ? יש בידי את ה- אסוס636 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by MetalB,

יש לי נוקיה 6288 ומתאם בלוטות של edimax האם יש אפשרות לנווט בקבצים של הפלאפון כמו כונן חיצוני רגיל דרך הבלוטות (כמו שמחברים אותו עם הכבל USB למשל) יש איזה תוכנות שאתם יכולים להמליץ לי? אני גם מחבר אוזניות סטראופוניות של מוטורולה S9

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by e-d-a,

היי אני רוצה לקנות סוף סוף נגן MP3 נורמלי ובדקתי על הסדרה הזאת של סאן דיסק והיא נראית לי מצויינת... רק הייתי רוצה לדעת אם המכשיר תומך בעברית? (מלאה או חלקית) ואם אפשר לסדר שם את השירים לפי תקיות כמו במחשב? (פשוט העתק הדבק) ולא לפי ID3 TAG

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by mc_elad,

**חשוב מאוד שיהיה נוח לנוע איתם ממקום למקום וגם שיבודד רעשים טוב (במקומות הומי אדם זה די בעצבן לשמוע אם אין בידוד טוב...) וכמובן שיהיו איכותיות כמה שאפשר תודה מראש למגיבים! :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  9. מהו הגודל המקסימלי של כרטיס הזיכרון שאני יכול לשים בו ???... כתוב בהרבה אתרים 1 גיגה ... אבל לפעמים גם כתוב 2 גיגה ...

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by max-l,

טעינת בטרית ליפו -------------------------------------------------------------------------------- כמה זמן אני צריך לטעון את הבטריה? על הבטריה כתוב:8.4v 650mAh ni-mh ek1-0100 ועל המטען כתובV-1230CP-4112

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by Leonardan,

מחפש תוכנה לנוקיה N95 הרגיל להקלטת שיחות. חשוב מאוד שהתוכנה לא תשמיע צלילי "ביפ" ושלא תהיה הגבלה על מספר הדקות בהקלטה אחת. גיגלתי וחיפשתי בכל הפורומים, ניסיתי את רוב התוכנות, ובעיקר את Ultimate Voice Recorder (זה מה שהשארתי מותקן אצלי עד היום), אבל הבעיה היא שהוא מגביל להקלטה של 5 דקות כל שיחה. אשמח לקבל בתגובה/מייל/מסר פרטי אפשרות לפיצוח הגבלת ה 5 דקות (מה שמצאתי לא עובד), ו/או קישור לתוכנה אחרת להורדה שלא מדבילה במספר דקות, ולא משמיעה "ביפ". תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by x-pert,

1. מה ה"יחס אות לרעש" - SNR באייפוד קלאסיק 120 ג'יגה? 2. מהו ערך "עיוות הצליל"? למישהו יש מושג? באתר של Apple, לא מציינים את זה משום מה. V V V 3. האם יש אקוולייזר עם אפשרות לשינוי אישי? זה מה שקראתי בביקורת על מכשיר iPod, לא מסוג Classic, אבל נדמה לי שהוא מדבר על כלל מכשירי ה-iPod. במכשירים של cowon\iAudio איכות השמע טובה יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by pocket,

ככה: אני מחפש כמה שיותר זול ושאני יכול לשים בו כרטיס זיכורן כמה שיותר גדול ושתהיה אפשרות לצילום ווידאו תודה :]

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  14. Started by UVnet,

מישהו יודע אם יש מכשירי DVD שאפשר לקנות בארץ שעושים Upscaling (שיפור איכות התמונה)? אם כן אז איפה אפשר להשיג?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  15. מחפש מכשיר עד 800 ש"ח . חשבתי ללכת על nokia 6288 או k610i . יש עוד הצעות ? חשובה מאוד המצלמה ואיכות השמע של ה-MP3 . תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by ziko,

שלום לכולם כנראה שהשבוע המזל שלי על הפנים נקסוס 4 שהזמנתי חדש תקול ועכשיו הטאבלט התקלקל אז הבעייה היא כזאת : למכשיר לוקח הרבה זמן לעלות וכאשר הוא עולה אני מנסה פעולה כלשהיא ולפתע המסך נהייה עפ פסים כחולים ולא רואים כלום חוץ מהפסים 1- האם החלפת הרום יכולה לעזור 2- איך עושים זאת האם יש מדריך כמה זה מסובך למי שלא ביצע זאת אף פעם האם יש לכם פתרונות אחרים תודה צביקה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  17. עזרה צריך שתזבירו לי איך לכוון את האקולייזר שזה ידגיש את הבאסים

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by TPack,

שלום, ידידה שלי קנתה נגן MP3 בגרמניה (מהדגמים הנפוצים פה בארץ) וביחד העברנו משהו כמו 700MB של MP3 לנגן מתוך 1GB שיש לו. משום מה בשלב מסויים כאשר ניסינו להעביר עוד קבצים המחשב הציג את הerror הבא: http://i38.tinypic.com/6yfj9f.jpg עדיין לא נתקלתי ב error כזה ..מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הנגן מסרב להעתיק עוד קבצים כאשר יש בערך 300MB פנויים. תודה

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by omri_ro,

אני לא מצליח למצוא לינק להורדה שלו (כל פומרט אפשרי) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  20. תודה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  21. מה זה אומר?, אני משתמש בפלאפון סימביין עם הדפדפן שמגיע איתו.נוקיה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  22. פרטים חדשים אודות סמארטפון הדגל היפני שאמור להיחשף בתערוכת MWC בחודש הבא לכתבה

23. שהחיבור למצלמה יהיה הברגה למצלמות דיגיטליות ותופסן למצלמת פלאפון. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by Iv0ry,

http://www.ebay.com/itm/251127055770?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648 איכותית? לא מסוכנת מידי? משפרת קליטה באופן משמעותי? תודה!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.