גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הנגן הראשון מהסדרה החדשה של ARCHOS נחשף: נגן PMP עם WI-FI מסך 4.3" ברזולוציה מדהימה של 800X480. המימדים שלו הם 12.2 על 8.2 ובעובי של 1.5 ס"מ נגן דיי קטן, קצת ארוך אבל דיי קצר. משקל קל מאוד יחסית ל PMP של 190 גרם לגרסת 30G HHD ו 150 גרם ל4G פלאש ונראה לי שרק בגרסת הפלש יש הרחבה עד 16 גיגה. הנגן גם יגיע בגרסאות הארד דיסק של 30 80 ו 160 גיגה ובגרסאות של ה 80 וה 60 גיגה זה בא על חשבון העובי שעומד על 2 ס"מ. זמן בטריה של 17 שעות למוזיקה ו 5.5 שעות לוידיאו. העיצוב דיי דומה ל 604 אבל עם כמה שינויים קוסמטיים. מקורות DAPreview engadget ומהאתר של archos. לינק למפרט המלא: לינק למפרט המלא מהאתר של ARCHOS. תהנו, גיל
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש אתה זה: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=14286455&type=2&product=1&= או את זה: http://www.officedepot.co.il/(f2fmw345tp1z3encitfebe45)/catalogFamily.aspx?ID=593355&CID=100 ההבדל העיקרי שאני רואה הוא שהשני עולה 100 שקל יותר בגלל שיש לו 100MHz יותר במעבד.... השאלה כמה ה 100MHz הזה מורגש... כי אני לא מפעיל על המכשיר דברים חוץ מתוכנת הGPS שכמו שאפשר לראות כבר כלולה במחיר.... שווה להשקיע במעבד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות דיבורית . התקציב הוא עד 300 שקל . למישהו יש נסיון טוב עם איזושהיא חברה ?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שהחיבור למצלמה יהיה הברגה למצלמות דיגיטליות ותופסן למצלמת פלאפון. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי S4- מחפש לעבור לסמארטפון חזק, שאפשר לדבג אותו , עם איכות טובה.. של מסך ומצלמה (מחפש להתקדם) אשמח להמלצות... (G4 , מיזו , חוואוי, ...{אשמח להמלצות...}) לא בטוח שאני רוצה לחזור לגלאקסי- לאחר שאני איתם מה S1 כבר... אם אפשר גם חוות דעת - יותר טוב. תודה
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המכשירים החכמים החדשים של גוגל ו-HTC, תחת המותג שחיסל את הנקסוס, ייחשפו באירוע רשמי ב-4 באוקטובר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
גם המותג הצעיר הפופולרי הגיע אל תערוכת MWC 2019 - עם מכשיר הדור הבא שיכלול מסך ארוך במיוחד בתוך מארז ייעודי שאינו חושף את התמונה המלאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רכשתי סמסונג a30s הממה המכשיר ניתקע כל הזמן כמו נקפא האם זה תקלה ידוע בסמסונג? יש מה לעשות הבנתי שכל הa30s
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הדגם החדש מבית המותג העולם של Xiaomi מציע יחס עלות-תועלת שקשה להישאר אדישים אליו - בייחוד אם עדיין אין לכם עניין בתקשורת הדור החמישי שמתפתחת במהירות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום, אחותי זקוקה למחשב כף יד בשביל להפעיל תוכנות רפואיות (אני מניח שכולן בסיסיות). אני לא מבין גדול במחשבי כף יד ולכן אני זקוק להמלצתכם. דרישות: -------------- 1. מחיר זול, בין 800 ל 1200 ש"ח פלוס מינוס (עדיף כמה שפחות). 2. עמידות - שיהיה כמה שיותר עמיד במכות ונפילות, לא משהו רגיש (משהו כמו הנוקייה 3100 בפלאפונים ). 3. גודל - שיכנס לכיס של חלוק ויהיה נוח לנשיאה (לכן מחשב נטבוק לא בא בחשבון). 4. תאימות - מדובר בתוכנות רפואיות, אין לי מושג אם יש לזה דרישות תאימות או איזו מערכת הפעלה כדאי. 5. נוחות - שיהיה נוח לקרוא ופשוט להפעלה (יש איזו רזולוצייה מינימלית שצריך ?). שיעבוד חלק ולא LAGGY. 6. אין צורך בכל השיכלולים כמו GPS, משחקים, בלוטות', כוח עיבוד מטורף וכדומה. …
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ככה: אני מחפש כמה שיותר זול ושאני יכול לשים בו כרטיס זיכורן כמה שיותר גדול ושתהיה אפשרות לצילום ווידאו תודה :]
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
שלום, ידידה שלי קנתה נגן MP3 בגרמניה (מהדגמים הנפוצים פה בארץ) וביחד העברנו משהו כמו 700MB של MP3 לנגן מתוך 1GB שיש לו. משום מה בשלב מסויים כאשר ניסינו להעביר עוד קבצים המחשב הציג את הerror הבא: http://i38.tinypic.com/6yfj9f.jpg עדיין לא נתקלתי ב error כזה ..מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הנגן מסרב להעתיק עוד קבצים כאשר יש בערך 300MB פנויים. תודה
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
עדיפות למוזיקה אבל גם שאפשר יהיה לראות סרט או שניים בלי לסבול נפח של לפחות 8 GB הצעות?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
1. מה ה"יחס אות לרעש" - SNR באייפוד קלאסיק 120 ג'יגה? 2. מהו ערך "עיוות הצליל"? למישהו יש מושג? באתר של Apple, לא מציינים את זה משום מה. V V V 3. האם יש אקוולייזר עם אפשרות לשינוי אישי? זה מה שקראתי בביקורת על מכשיר iPod, לא מסוג Classic, אבל נדמה לי שהוא מדבר על כלל מכשירי ה-iPod. במכשירים של cowon\iAudio איכות השמע טובה יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני צריך מקלט GPS עם חיבור bluetooth ואם יהיה בנוסף USB זה יהיה מצוין. ושיתמוך במערכות ההפעלה: Symbian, Windows, Mac, Linux קיים אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אמ נגיד שומעים בו מוזיקה והשיר נגמר .. הוא עובר לבד לשיר אחר ? :
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
למישהו יש מוסג אם אפשר ?! נהרסה לי המצלמה יש לי K610I
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום, שמעתי שיש דרך להפוך את המחשב כך יד (יש לי MIO 350) לשלט אונברסלי. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היי, אני בתקופה האחרונה רוצה לקנות נגן, בהתחלה התלהבתי מה-ZEN VPLUS וה-I7 ,אבל הגעתי למסקנה ש-4-8GB לא יספיקו לי. לכן התחלתי לחפש נגנים עם לפחות 20-30GB, כל מה שהיה הוא כמובן גדול הרבה יותר ( מאוד מעצבן ) וגם מאוד יקר, סכומים של כ-250$. הנגנים שהכי התלהבתי מהם הם- IPOD CLASSIC 80GB, ה-creative zen vison m 30/60gb ( שאלה אם עדיף להוסיף קצת כסף בשביל להכפיל את הנפח, אבל גם לקבל נגן יותר עבה ) ו-microsoft zune. אצל ה-zune הגודל נראה פחות מפריע, בגלל שהמסך שלו יותר גדול משל השאר, אבל עדיין לא בהרבה. הוא הרבה יותר זול, לפי מה שהבנתי הוא עולה כ-150$, ואני יכול אולי להשיג אותו במבצע מיוחד ( לא בחנות ספציפית, אלא משהו אישי כזה ) של כ-30-40%. אז בגלל הסיבות האלה, הנגן הזה נר…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה עם ה ZVP החדש שלי: למרות שהוספתי album art לקבצים (ניסיתי עם mp3Tag, Creative MediaSource 5 Organizer, MediaMonkey) הנגן לא מציג את התמונות. הקטנתי את התמונות ל 128x128 לפני ש"הטבעתי" אותן בקבצים. ניסיתי לעדכן firmware לגירסה האחרונה (1.32.01) והתמונות עדיין לא מוצגות. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה עריכה: הבעיה נפתרה. הבעיה הייתה באג ב Zen Media Explorer שנפתרה ע"י עדכון מהאתר של קריאטיב.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
-
חשוב לי לדעת איך היא גם מבחינת אמינות ועבודה טכנית, וגם מבחינת איכות ועוצמת הקול בשיחות (גם איך אני שומע את הצד השני, וגם איך הצד השני שומע אותי). סך הכל זה פתרון מאוד מאוד זול לרכב (300 שקל) וזמין מאוד (נמכר גם בסלקום), מושך מאוד מול המחירים והחירורים בדשבורד שצריך לעשות לדיבוריות קבועות, אבל בטוח שיש קאצ' כלשהו, גם מוטורולה וגם מחיר זול אף פעם לא הלך ביחד... אולי המקרה הזה שונה? תודה רבה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי P= אני מחפש פלאפון חדש, שלי במצב גסיסה מתקדם ביותר כבר. אז.. אני צריך פלאפון עד 1500 שקל נגיד. חשוב לי דיבורית, mp3 איכותי יחסית, מצלמה. עדיפות לנוקיה, כבר הבנתי שהם החברה הכי טובה לי. לא חייב לקנות מסלקום, אבל חייב שהוא יתמוך בעיברית מלאה [כולל סמסים כמובן]+בסים קארד הישן שלי. למישהו יש דגם מומלץ+חנות מומלצת לקנות ממנה? תודה =]
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-