עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by haime23,

מנהל היישומים בגלקסי s3 נתקע.ביצעתי איפוס פעמיים .הבעיה לא נפתרה.מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by רבקה78,

לראשון יש ליבה כפולה אולם לשני יש מעבד מהיר יותר- 1.4, מה יותר טוב? חוץ מזה חשוב לי שהמסך יגיב למגע באופן חלק תצוגת משחקים טובה ובכללי שיהיה נוח לשימוש. אפשר את עזרתכם בהחלטה?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  3. מה ההבדל בין הגירסא של ה40 ל60 ול80 ב-PS3 ? כיאלו רק גודל המקום שאפשר לשמור עליו? ומה אפשר לשמור עליו ? כיאלו משחקים באים עם דיסקים אז למה צריך לשמור (שמירה של משחק שוקלת רק כמה MB ,לא?) פעם שמעתי שככל שיש יותר מקום זה משפיע על המהירות והביצועים, זה נכון? ואם כבר אני פותח אשכול אז אולי מישהו יכול לענות לי על עוד כמה שאלות א) כמה עולה PS3 בדיוטי פרי? ב) יש שם גם גירסא של 60 ו80 או רק ארבעים? ג)באיזה חנות אפשר לקנות בדיוטיפרי? תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  4. Started by ophir555,

שלום אבי בן 79 כמעט, החליט שהוא רוצה לשדרג לסמארט פון מנייד ישן בן 10 שברשותו. אין לו מושג אם הוא באמת צריך ומה הוא צריך ולא אכפת לו אם זה 500 או 5000 שקל רק שיתאים. אין לו מושג אם הוא ישתמש באינטרנט ועדיף שיהיה מכשיר קטן, רק שאבי לא כל כך רואה טוב, אז ניסיתי להסביר לו שבמקרה של סמארט פון דווקא מסך גדול עדיף לו, אך הוא מתעקש שיכנס לכיס ולא יבלוט. חשוב לו מצלמה טובה רדיו בלי חוט לאוזניה בשביל ההליכות שלו ניווט וזהו פחות או יותר אני חשבתי על הסמסונג 5.3 אינץ דווקא בגלל המסך הגדול, מחיר סביר וכנ"ל יכולות, מה אתם הייתם ממליצים תודה אנא הצעתכם

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  5. התעניינתם ב-Redmi Note 9S אך טרם הגעתם להחלטה הסופית על רכישה? עכשיו יש שתי גרסאות נוספות שיוכלו להפוך את ההתלבטות שלכם למאתגרת עוד יותר לכתבה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by the kooks,

היי, יש לי מכשיר ישן נוקיה 3120c אני רוצה לשדרג ל IDEOS MODEL U8150-D שתכלס מה שיש לו שאין לי במכשיר הנוכיח זה GPS ואינטרנט אלחוטי. הבנתי מהמוכר שהתחילו לייבא אותו לארץ לפני כשנה שנתיים מסין.. ולכן רציתי לדעת אם יש איתו בעיות? תקלות? בעיות עם חלקי חילוף.. הוא בא עם מערכת הפעלה אנדרואיד עולה 700 ש"ח.. אני לא מחפש להוציא הרבה כסף תכלס אני לא צריך כל מיני אפליקציות מיותרות תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by rotman,

מה המצב אנשים? מישהו מכיר את האוזניה? יכולים לתת חוות דעת בבקשה? תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by HaEsrimVeArba,

מה יש? אני לא צריך משהו מסובך. ואני מניח שיש צורך במתאם בין החיבור המוזר של NOKIA 6131 ל חיבור אוזניות סטנטרטי? איפה אפשר לרכוש את זה בזול? א ושהמשדר יתחבר למצת של הרכב בתודה מראש, אנוכי

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by jonathan_l,

יש לי תקציב של גג 400 ש"ח לנגן חדש. הגעתי להתלבטות בין שני נגנים, שהמליצו לי עליהם: 1. meizu m6 8gb 2. iaudio i7 4gb שניהם עולים בערך 380 ש"ח. בגדול, אני צריך נגן שיעסיק אותי בנסיעות שאני אעשה (עומד להתגייס), כלומר שהוא צריך יחסית זמן סוללה ארוך (לא פחות מ-10 שעות בשום אופן), צריך להיות עמיד יחסית, ובסופו של דבר, גם לא משעמם במיוחד. חשבתי שהאופציה לראות סרטים והמשחקים של ה-M6 יעזרו, אבל מצד שני הוא מעט פחות איכותי, יותר רגיש והזמן סוללה שלו יותר קצר (למרות ש-60 שעות זה קצת מוגזם). לעומת זאת, ה-I7 הוא פשוט נגן איכותי, בלי כמעט אקסטרות ולכן גם אני לא משקיע עוד קצת ל-8GB (סה"כ המוזיקה שלי מסתכמת ב-2GB וקצת). בקיצור, אני אשמח אם תעזרו לי לבחור, אני ממש לא יודע מה ע…

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by Mesatla,

התחיל לשעמם לי בזמן ריצה אז אני הבאתי את הנגן שלי ובזמן הריצה האוזניות תמיד יוצאות לי מהאוזניים והחוט מסתבך לי לפעמים... רציתי לדעת אם קיים דבר כזה אוזניות לריצה ואם אפשר לרכוש אותן

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by tal.t,

תקציב: לא בעיה מכשיר א' להשוואה: IPHONE5 מכשיר ב' להשוואה: SGS2 מכשיר ג- IPHONE 4 מקור רכישה: פלאפון מפעילה סלולריפלאפון . פיצ'רים חשובים: משחקים ואפליקיציוווווווות זה הדבר הכי הכי הכי הכי חשוב אני מתלבט אם לחכות ל5 כי אני רוצה לדעת אם ההבדלים יהיו עד כדי כך גדולים .... יש הבדל ממש ממש ממש גדול בי SGS2 לאייפון? אבל לאפל יש כפול אפליקצית...

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  12. אהלן, המלצה לנגן MP3 בנפח של לפחות 40GB. משום מה הייתה לי את ההרגשה שמספר האופציות הצטמצם משמעותית בזמן האחרון. יש לכם המלצה לאחד טוב עם איכות שמע טובה? אני חושב שה-MS ZUNE II דווקא יכול להיות טוב. יש למישהו נסיון איתו? והאם יש בו את את החרא הזה עם זכויות יוצרים או שכבר לא? אממ בקשר למחיר...אין הגבלה משמעותית...אני חושב שהוא ירכש מחו"ל גם ככה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by dj_horse,

שלום! מצאתי אתר שניקרא free1.co.il רציתי לדעת אם אתם ממליצים לקנות דרכו מכשיר חדש. האתר מוכר בגרושים,לא יאומן. זה ניראה חשוד מדי המכרזים שם במחירים כאלו. מה אתם חושבים

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  14. שנים של כשלונות מסחריים רצופים לא מרתיעים את היצרנית הטאיוואנית, שתציע לנו ספינת דגל מתקדמת משלה גם ב-2018 לכתבה

15. ה-Redmi 3 שבר את שיאי העלות-תועלת של השוק רק לפני יומיים, וכעת יש ליצרנית הסינית המתחרה סמארטפון תואם לו ברמת מחיר זהה היינו משוכנעים שהמפרט אותו מציע לנו ה-Redmi 3 הטרי של שיאומי בעבור כ-106 דולר הוא חסר תקדים וכזה שלא יהיה לו אח ורע בזמן הקרוב, אך לשמחתנו נראה כי טעינו – בגלל סמארטפון ה-Lemon 3 הטרי של לנובו. המכשיר החדש של היצרנית הסינית חולק כמה וכמה מאפיינים דומים עם ה-Redmi 3, עם שבב Snapdragon 616 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחיב עם כרטיס microSD, מעטפת מתכתית, מערכת אנדרואיד לוליפופ ואפילו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של FullHD אשר טובה מזו של המתחרה לבית שיאומי. להמשך: https://hwzone…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by puffer,

היום קיבלת אותו, מקורי של אפל חיברתי אותו, הITUNES מזהה אותו התוכנה הכי עדכנית שיש, רק כשאני עושה RESTORE או SYNC או מנסה להכניס משהו מהפלייליסט הוא רושם שגיאה 1418 ניסיתי את כול האפוציות כמו שרשום באתר של אפל(לעשות ריסט, להחליף פורט USB וכ'ו) האפל מוטען עד הסוף... אולי פגם ביצור?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by אורי אורן,

שלום אני צריך עזרה בפתיחת המכשיר כך שאפשר יהיה לעלות תוכנות ניווט מהכרטיס. תודה

18. שמעתי שיש ל v6- בלוטוס סטריופוני, ואם למשל אני רוצה להעביר שירים מחבר שיש לו בלוטוס רגיל אז אני לא יוכל? ביום חמישי אני מקבל את הפלאפון אז אני רוצה לדעת ,תודה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by assaf990,

אני רוצה לצרוב את הקבצים על דיסק או לקנות אותם על דיסק וככה בכל פעם שהבטרייה תיגמר והעברית מהפאלם תמחק, אני אוכל לעדכן אותו מחדש. מאיפה רוכשים קבצי עברית?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by yuvalg,

אשמח לקבל עליו חוו"ד. הבנתי שהוא הולך לקבל משחקים של PS1? איך הוא ביחס לסמסונג למשל? הציעו לי בעבודה את הדגם של 16GB במחיר של 1,500 ש"ח - כדאי?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין במכשיר חדש, ואני מתלבט בין הנוקיה 5630 מיוזיק אקספרס לסוני אריקסון W705 לפי מה שראיתי יש להם תכונות דומות פרט לזה שהסוני הוא סליידר.. רציתי לדעת אם יש לכם איזשהי המלצה, מה יותר עדיף, אולי אחד מהם לא כזה אמין פעם שמעתי משהו על זה שהסימביאן זו מערכת איטית ולא כדאי.. לא יודע עד כמה זה נכון, אבל אני יודע שהמכשיר הנוכחי שלי מאוד איטי וזה יהיה מבאס להיתקל בעוד אחד כזה.. אני קצת נוטה לכיוון הנוקיה בגלל שאני רגיל כבר לנוקיה.. אבל בכל זאת רוצה לשמוע את דעת המומחים כאן, תודה רבה :]

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by m1ke,

לאחר אינסוף ספקולציות הזוכה בתחרות "מי תציל את פאלם מגורל אכזר" היא....HP! מכירת Palm קושרה לאינסוף חברות בשוק כאשר הראשית שבהם היתה HTC, אך בסופו של דבר השבוע נגמרו הספקולציות. עסקה זו נותנת המון אוויר לנשימה למע' ההפעלה של Palm, ה- webOS. זוהי כנראה מע' ההפעלה הכי אינטואיטיבית בשוק הטאצ'פונים שלא זכתה מעולם להכרה ולגב כלכלי חזק. כהוכחה אפשר לראות את ה App Store הדליל של Palm המכיל כמות זעומה של כ-2000 אפליקציות. ביחד עם ה Slate שלה, עושה רושם ש HP מתכוונת לקפוץ לקדמת הבמה בתחום הגאדג'טים. בהחלט יהיה מעניין לראות איך HP מתכוונת לשחק בקלפים שלה. אני מאוד מקווה שהיא לא תהרוג את המותג Palm, ושנראה מע' הפעלה נוספת בקרב הטאצ'פונים ביחד עם iPhone OS, Android ו- Win Mobile …

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by rokkky,

מה כדי לבחור? טווח מחירים 2000 - 3000 ש"ח מה שהמליצו לי זה ASUS 696 או MIO 550 מה אתם אומרים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  24. תגיד לי האם הלוח ציור הזה: http://buyamerica.co.il/gadgets/120001--.html זה אותו הדבר כמו זה: http://www.wacom.com/en/products/pen-tablets/bamboo/bamboo-capture שלחתי מייל לאתר פעמיים וסתם קיבלתי תשובות מפגרות...

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  25. אני מפעיל את האוזנייה ..מפעיל חיפוש התקנים חדשים בפלא K610I וכלום...

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים