עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היצרנית הסינית הגדולה מנסה להמציא מחדש את הטאבלט עם משטח מגע גדול שמחליף את המקלדת המוכרת לנו לכתבה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by mr-z,

השימושים שלי בפלאפון יהיו לדבר עם אנשים, למוזיקה, וכמזכיר אישי והדרישות שלי הם: *סוללה חזקה שתחזיק יותר מיום ואם נגינה מרובה *שיבוא עם אוזניות עם איכות שמע טובה ככל האפשר *שיהיה אפשר להרכיב לו את הזיכרון *שיהיה כמה שיותר קרוב לקפוסא שחורה (שיהיה עמיד) *שיהיה בלוק, לא סליידר או פומפיה אני פשוא שונא פלאפונים כאלה *שיהיה לו רמקול כי זה שמגע אותי לדבר עם הטלפון צמוד לאוזן

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  3. Started by רבקה78,

לראשון יש ליבה כפולה אולם לשני יש מעבד מהיר יותר- 1.4, מה יותר טוב? חוץ מזה חשוב לי שהמסך יגיב למגע באופן חלק תצוגת משחקים טובה ובכללי שיהיה נוח לשימוש. אפשר את עזרתכם בהחלטה?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  4. ניסיתי קודים אך אפילו בקוד הראשון הוא כותב לי שהטלפון חסום. סלקום עובד לי אך אורנג' לא. ניסיתי לעשות עדכון גירסא אצל סלקום וגם זה לא עזר. מה עושים? עם איזה כבל אני פותח אותו? נ.ב. Is unlocking illegal? NO, it is a common misconception that unlocking your phone is illegal!!! In fact quite the opposite, it is your consumer right to have your handset unlocked. The networks have to provide you with an unlock code if you request it. BUT they normally charge approximately £35!!!

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by bd,

ברשותי אייפון4 מסלקום שדווח שאבד ולאחר חודש הוחזר אליי בגלל התמונות והפייסבוק. סלקום נעלו אותו לשיחות ואמרו אם הוא ימצא הם ישחררו אותו. אתמול התקשרתי כדי לשחרר אותו והנציגה הביאה לי קוד מספרים ארוך...שאין לי מושג מה לעשות איתו גירסה 6.0.1 אין קליטה בשום רשת. הוא לא מצליח להתחבר

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by jonathan_l,

יש לי תקציב של גג 400 ש"ח לנגן חדש. הגעתי להתלבטות בין שני נגנים, שהמליצו לי עליהם: 1. meizu m6 8gb 2. iaudio i7 4gb שניהם עולים בערך 380 ש"ח. בגדול, אני צריך נגן שיעסיק אותי בנסיעות שאני אעשה (עומד להתגייס), כלומר שהוא צריך יחסית זמן סוללה ארוך (לא פחות מ-10 שעות בשום אופן), צריך להיות עמיד יחסית, ובסופו של דבר, גם לא משעמם במיוחד. חשבתי שהאופציה לראות סרטים והמשחקים של ה-M6 יעזרו, אבל מצד שני הוא מעט פחות איכותי, יותר רגיש והזמן סוללה שלו יותר קצר (למרות ש-60 שעות זה קצת מוגזם). לעומת זאת, ה-I7 הוא פשוט נגן איכותי, בלי כמעט אקסטרות ולכן גם אני לא משקיע עוד קצת ל-8GB (סה"כ המוזיקה שלי מסתכמת ב-2GB וקצת). בקיצור, אני אשמח אם תעזרו לי לבחור, אני ממש לא יודע מה ע…

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  7. קמפיין Indiegogo לכיסוי שיחזיר את שקע האוזניות האנלוגי אשר נעלם באייפונים החדשים צובר תאוצה ברשת לכתבה

8. היי אנשים.. אחרי שה Nokia N73 שלי טבע בחצי ליטר בירה (וכמובן לא שרד את זה גם אחרי ייבוש של מעל שבוע) הצלחתי (למרות שלא מגיע יל ואין לי ביטוח עליו) לקבל מכשיר חדש.. לא היתה לי ממש אפשרות לבחור. אם היתה לי אפשרות לבחור סביר להניח שהיתי בוחר מכשיר אחר. המכשיר שאני מקבל הוא LG Viewty או בשם שלו בחברה : Ku 990 בסה"כ יש לו מצלמה טובה ואינטרנט 3.5 על מסך גדול (3 אינץ) וזה מה שחשוב לי.. בכל מקרה, מספר שאלות אם תוכלו לעזור לי בזה : - באיזה כרטיס זכרון המכשיר תומך? מישהו אמר לי שהוא שם 4 גיגה מיקרו וזה עבד.. באתר של LG כתוב Up to 2gb . יש לכם מושג? - איפה אני מוצא גירסאת תוכנה חדשה יותר? (באתר היצרן לא הצלחתי) יש בכלל? ואיזה מערכת הפעלה יש לו? אני מניח שזה לא סימביאן. - מכירים אתר…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  9. אז מצאתי סטרימר של סלקום (מאסטר בוקס) הם לא רצו אותו חזרה אז התוכנה של סלקום שיש עליו מאוד מעצבנת אז רציתי שהאנדרואיד שיש עליו יהיה כמו בטרימסטר של שיאומי ולא עם הממשק של סלקום

10. Started by Slash87,

האם מישהו מכיר מקום לקנות סוללה ספייר? או אולי גדולה יותר? יש גם אפשרות למודים אם מישהו מכיר?? תודה.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  11. שלום לכולם בנוקיה N97 יש את הפייסבוק מבחינת האפליקציה ויש את הפייסבוק שאפשר להכנס כמו כל אתר אני כרגע שואל על האפליקציה יש שם כפתור של מצלמה שמקשרת אותך למצב צילום ואפשרות של העלאת התמונה בזמן אמת לפייסבוק אבל כמובן שחייבות להתעורר בעיות התמיכה של סלקום ויורוקום מתנערים ואני חושב שאם קיים האופציה אז זה ממש מגניב בכל מקרה,התמונות שאני רוצה להעלות מופיעות אבל לא נפתחות ולא נשלחות ולא מגיבות אם מישהו יודע ומשתמש בN97 יחד עם פייסבוק ומכיר את הבעיה שלי אני אשמח לעזרה

12. בוקר טוב, אני מחפש שלט אוניברסלי עם תמיכה למחשב, עדיף עם בלוטוט, ותמיכה עם תיכנות מלא(כל כפתור ניתן לתיכנות) ללפחות ארבעה מכשירים. טווח המחירים עד 60 דולר. השלט נקנה בחו"ל. תודה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  13. שמועה חדשה מצהירה כי ה-Galaxy X הוא לא המצאה, אלא מוצר אמיתי שאף ערך הופעה בתערוכת CES 2018 - אבל בסודיות שתואמת את מעמדו לכתבה

14. Started by rokkky,

מה כדי לבחור? טווח מחירים 2000 - 3000 ש"ח מה שהמליצו לי זה ASUS 696 או MIO 550 מה אתם אומרים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  15. ראיתי כאלה לאיפוד נראה לי, לובשים את זה על היד ויש כיס שמחזיק אותו. השאלה אם יש כזה בגודל שיתאים לHTC DESIRE ושיהיה שקוף כדי שאפשר יהיה לראות את המסך, וצמוד מספיק שיחזיק על האמה. אם יש כזה שמאפשר שימוש במסך אז עדיף אבל לא חובה. עריכה: לא משנה מצאתי http://cell-phones.shop.ebay.com/Cases-Covers-Skins-/20349/i.html?LH_PrefLoc=2&LH_BIN=1&_nkw=iphone%20arm&_dmpt=PDA_Accessories&_ds=1&_fcid=100&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1 לכל המעוניין

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  16. התעניינתם ב-Redmi Note 9S אך טרם הגעתם להחלטה הסופית על רכישה? עכשיו יש שתי גרסאות נוספות שיוכלו להפוך את ההתלבטות שלכם למאתגרת עוד יותר לכתבה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  17. התרשמתם לטובה מה-Yoga Book אשר מחליף את המקלדת הקלאסית במשטח מגע גדול? עכשיו אפשר לרכוש אותו, אבל זה לא יהיה זול לכתבה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by yakir8,

שלום יש לי כמה שאלות על 5610 של נוקיה 1. יש לו מערכת הפעלה של Symbian Series ואיזה? 2. יש לו תמיכה בWIFI? 3. יש אפשרות לGPS? ואחרונה הוא באמת טוב וכדאי? עריכה: שמעתי שאין למחשיב מקשים בעברית זה נכון? אם כן מתי בערך יהיו אם בכלל? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  19. תוצאות ראשונות של סמארטפון הגיימינג האימתני מבית אסוס במבחן ה-Geekbench מבהירות שהוא עוצמתי מכל מתחריו, אם כי בהפרש צנוע יחסית לכתבה

20. מפתחת השבבים האמריקאית ממשיכה לשדרג את ההיצע שלה בשוק הבינוני-גבוה, שכבר היום יש לו מעט מאוד מתחרים אמיתיים בתחום לכתבה

21. Started by mz155,

אז ככה... יש לי אייפוד וידאו.. ואין לי מושג איך אני מכניס לשמה סרטים... אני מנסה באייטונס להוסיף את הסרט דרך האפשרות add file to library והוא לא מוסיף לי את הסרט.. ועוד בעיה.. מישהו יודע אם אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב בעזרת האייפוד? תודה רבה mz155

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by D-M-X,

איזה סיבה יכולה להיות שאני לא מצליח להעתיק לתוכו סרטון שלפני כמה חודשים הצלחתי להעביר אפילו בלי המרה (כל זה אחרי פרמוט של המחשב...)? אם זה בגלל קודקים אז מישהו יכול לתת לי את מה שצריך כדי שזה יעבור?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  23. מה שאני אוהב על אפליקציה זו זה מאגר עשיר שלה. מה שאני לא אוהב זה ניסיונות שלה להפוך לחייגן ושולח SMS ברירת המחדל. הממשק שלה עמוס בפרסומות ולא ידידותי מבחינת שימוש. מעבר לזה נמאס מהתראות של אפליקציה על שידרוג מנוי. מישהו יכול להמליץ על אפליקציה אלטרנטיבית? חשוב לי בעיקר מאגר וממשק טוב ללא בקשות שידרוג מנוי. תודה.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by eldad82,

היי אני מחפש נגן MP3 להתקנה בסוני z610 בנוסף למה שיש שם נגן עם יותר תכונות שהתכונה החשובה זה האפשרות לשמוע שירים במהירות גבוהה מהרגיל ( x2 x4 ) מכירים תוכנה כזו ?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים