עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. התרשמתם לטובה מה-Yoga Book אשר מחליף את המקלדת הקלאסית במשטח מגע גדול? עכשיו אפשר לרכוש אותו, אבל זה לא יהיה זול לכתבה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  2. מי מעוניין בנייד 16 אינץ' עדכני ששוקל רק 1,200 גרם?לכתבה

3. תוצאות ראשונות של סמארטפון הגיימינג האימתני מבית אסוס במבחן ה-Geekbench מבהירות שהוא עוצמתי מכל מתחריו, אם כי בהפרש צנוע יחסית לכתבה

4. שלום הווטסאפ מגביל פתיחת קבוצה עד ל-50 חברים. יש למישהו עצה /רעיון איך ניתן להתגבר/לעקוף מיגבלה זו ולהוסיף יותר מ-50 חברים ? תודה

5. Started by aviseror,

שלום , אני רוצה לקנות psp עכשיו השאלה האם כדי לקנות חדש הוא יד שניה ? והאם אפשר לפרוץ את הpsp לבד ? ואם פורצים את ה psp האחריות יורדת ? ומה טווח המחירים היום של psp slim lite ?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  6. יש לי אייפוד קלאסיק, 80 ג'יגה. שיחקתי איתו קצת, נכנסתי להגדרות, היה כתוב לנעול את האייפון, אמרתי מגניב ! שמתי סיסמה, עשיתי אוקיי, שבאתי לפתוח הוא לא נותן !! הוא אומר שהסיסמה לא נכונה ! מה עושים ? עזרה בבקשה !

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מחשב כף יד של חברת ASUS. מכל מני ביקורות שקראתי באינטרנט הבנתי שה- Windows 6 יןתר בעייתי מהגירסה הקודמת (5). האם זה נכון? האם משהו התנסה ויודע משהו לגבי זה? אם כן, אולי עדיף לי לחפש מכשיר עם גירסה קודמת... בתודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  8. Started by x-boy_24,

שלום קניתי פלאפון nokia6280 והוליום שם די חלש ואמרו לי שיש תוכנה שיכולה להגביר אם עוצמת הוליום מישהו יודע איפה אני משיג אותה או מוריד אותה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. Started by avihai007,

שלום, ברשותי נגן אייריבר E10 שיש בו עברית, אבל הפוכה. התקנתי את התוכנה שיש באתר http://www.planetnana.co.il/iriver/ ולחצתי על הקוד שכתוב שם, והוא נפעיל משהו, שמריץ את הקבצים אבל הוא לא הופך את העיברית, מה אפשר לעשות? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי חבר שהיה לו את הנגן Q5W בערך שנה והוא נהרס לו (נדרס עלידי טיולית) אל תשאלו איך.. בכל מקרה הוא רוצה משהו חדש אבל הוא לא רוצה לקנות שוב את הQ5W, אז מה אתם אומרים על ה-W2? האם הוא מכשיר טוב? בעיקרון מה שחבר שלי צריך זה איחסון גדול, מסך גדול, מגע חשוב, וWIN OS זה בונוס כי הוא אוהב לגלוש דרך הווינדוס ולשחק במשחקים שם ואלוהים יודע מה... מה יותר טוב משניהם? או שיש לכם נגן אחר בסדר גודל כזה? דרך אגב אין בעיה להזמין מחו''ל אבל רק מארצות הברית.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  11. יש לי פלא נוקיה 6111 אני יכול לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס איתו? אם לא אז יש פלא' שכן אפשר לשמוע רדיו עם אוזנית בלוטוס?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. מינימום 1 GB רצוי שלא יהיה ג'נרי ( לאחותי נקטנה ) תודה!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by e-d-a,

היי אני רוצה לקנות סוף סוף נגן MP3 נורמלי ובדקתי על הסדרה הזאת של סאן דיסק והיא נראית לי מצויינת... רק הייתי רוצה לדעת אם המכשיר תומך בעברית? (מלאה או חלקית) ואם אפשר לסדר שם את השירים לפי תקיות כמו במחשב? (פשוט העתק הדבק) ולא לפי ID3 TAG

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  14. אני מפעיל את האוזנייה ..מפעיל חיפוש התקנים חדשים בפלא K610I וכלום...

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  15. תודה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by galz,

יש לי את הנגן התקנתי עליו את הפירמוואייר של העברית. עכשיו מה שקורה הוא שהנגן תמיד מדלג על השיר הראשון בתיקייה במקרה שהוא עושה הקפה שלמה. למשל, בתקייה עשרה שירים, הוא מנגן 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 2 מדלג על 1 למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  17. היי, קניתי נגן Creative Zen XTRA. כשהוא עובד על בטריות, אז כל פעם שמעבירים שיר (או שהשיר הבא ב- playlist נטען) אז שומעים שהמנוע של הכונן הקשיח מתחיל לעבוד ואז אחרי כ- 5-10 שניות ניתן לשמוע מעין "קליק" חזק יחסית ואז המנוע מפסיק להסתובב. אני מניח שהרעש הוא נעילת ראשי הכונן (parking). השאלה היא האם זה אמור להיות כל כך חזק (כלומר יחסית חזק...). בחדר שקט שומעים את זה מצוין... זה נורמלי? כמובן שלא שומעים את זה כלל כאשר מחוברים לשקע החשמלי, כי במצב זה הכונן הקשיח עובד כל הזמן (כי אין צורך לחסוך בטריות...). וחג שמח! ;D

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by migez,

מחפש נגן 10-20GB. הדברים העיקריים שאני מעוניין שיהיה בו: - הכי חשוב שיהיה כמה ושיותר קטן - שתיהיה אפשרות של סידור תיקיות - השימוש העיקרי והיחיד בו בעצם זה רק MP3, יעני רק מוזיקה, אז לא חשוב שיהיו כל מיני אפוציות מיוחדות לוידיאו, לא צריך בכלל MP4 אם זה אפשרי. - זה שזה בלי הגבלה אל תביאו לי משהו ב4-3 אלף... זה הכל פחות או יותר, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  19. שלום, האם יש אפשרות לשדרג את מערכת ההפעלה המגיעה עם המכשיר ? יש בידי את ה- אסוס636 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by verynoti,

אני מנסה לחבר את הפלאפון למחשב בעזרת כבל USB שלקחתי מחבר אבל המחשב לא מזהה את הפלא ומבקש דיסק עם דריבר אני פשוט רוצה לשים צלצולים בפלא ותמונות רקע ואם אתם יודעים אם איזה תוכנת עובדים זה מאוד יעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. הנגן הראשון מהסדרה החדשה של ARCHOS נחשף: נגן PMP עם WI-FI מסך 4.3" ברזולוציה מדהימה של 800X480. המימדים שלו הם 12.2 על 8.2 ובעובי של 1.5 ס"מ נגן דיי קטן, קצת ארוך אבל דיי קצר. משקל קל מאוד יחסית ל PMP של 190 גרם לגרסת 30G HHD ו 150 גרם ל4G פלאש ונראה לי שרק בגרסת הפלש יש הרחבה עד 16 גיגה. הנגן גם יגיע בגרסאות הארד דיסק של 30 80 ו 160 גיגה ובגרסאות של ה 80 וה 60 גיגה זה בא על חשבון העובי שעומד על 2 ס"מ. זמן בטריה של 17 שעות למוזיקה ו 5.5 שעות לוידיאו. העיצוב דיי דומה ל 604 אבל עם כמה שינויים קוסמטיים. מקורות DAPreview engadget ומהאתר של archos. לינק למפרט המלא: לינק למפרט המלא מהאתר של ARCHOS. תהנו, גיל

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  22. יש אתה זה: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=14286455&type=2&product=1&= או את זה: http://www.officedepot.co.il/(f2fmw345tp1z3encitfebe45)/catalogFamily.aspx?ID=593355&CID=100 ההבדל העיקרי שאני רואה הוא שהשני עולה 100 שקל יותר בגלל שיש לו 100MHz יותר במעבד.... השאלה כמה ה 100MHz הזה מורגש... כי אני לא מפעיל על המכשיר דברים חוץ מתוכנת הGPS שכמו שאפשר לראות כבר כלולה במחיר.... שווה להשקיע במעבד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. שלום לכולם , מה דעתכם ? על המכשיר מותקנת תוכנה mio 2008 , מומלץ לרכוש את המכשיר ?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by cateye,

כשאני מתקין תוכנה על הHTC שלי אני בוחר בSD הכל טוב ויפה ועובד עד ש.... אני מפעיל מחדש ואז, אם התקנתי אותו על הכרטיס אז הוא לא פעיל יותר הוא רושם ככה: "לא ניתן לפתוח את הקובץ או שאינו חתום באישור מוכר או שאחד ממרכיביו אינו נמצא, ייתכן ותצטרך להתקינו מחדש". - גם אחרי התקנה מחדש למה זה קורה :s05:

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by caspion,

נדלקתי על הa3 של cowon אבל הוא יקר לי מדי. אני מחפש נגן עם זיכרון משל עצמו, עם מסך שאפשר לשבת ולראות בו סרטים באיכות סבירה +. חשבתי על האפשרות של דיוידי נייד עם כניסת USB אבל אני לא יודע אם הם איכותיים מספיק בטווח מחירים הזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.