גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפעמים אני מבלה בנסיעות או בהמתנה ואני רוצה לעבוד על פרוייקטים "on the go".. אני מחפש כתבן נטו.. בסגנון של Notepad++ (אין צורך בקומפיילר) שיאפשר לי לערוך קוד ואם יש תמיכה ב-C, C++, VHDL זה יהייה מעולה! תודה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 חשבתי לקנות את IPOD 30 וידאו מה אתם אומרים ?? לאח שלי יש אותו והמכשיר ממש מעולה היה לי בעבר איפוד 20 GB דור 3 וגם את הדגם אם התמונות ואיתי ממש מרוצה מהמכשרים היה לי את הIriver 20 ולא אהבתי את המכשיר הסאונד היה חלש לאומת האיפוד הרבה אנשים מתלהבים מהמכשיר של קראטיב זן למשהו יש אות פה ?? אין המכשיר הזה ??
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת Mediatek ממשיכה להרחיב את ההיצע המתקדם שלה עם צמד דגמים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אממ אז ככה אני מחפש מכשיר GPS שישרת אותי בעבודתי החדשה(משלוחים) אז אני מחפש את המכשיר הכי זול שיש שכמובן יעשה את העבודה.. וכמו כן שלא יהרס אחרי יומיים בתודה רבה, דור
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי נגן creative microphoto של 8 ג'יגה אחרי התלבטויות רבות ולקראת נסיעה לטיול ארוך למזרח שמאד חשוב לי שהמוזיקה שלי תבוא איתי אליו. המוכר בחנות הבטיח לי שלמרות שהנגן בא ללא מטען חשמל הוא יעבוד עם מטען מתאם לכבל USB. המתאם הזה אכן מתחבר לכבל שסופק עם המכשיר והנגן אפילו עושה סימן של "מטעין", אבל בפועל הוא בחשמל כבר 8 שעות (העברתי אותו בין תקעים) ומצב הסוללה עדיין מוגדר קריטי- זאת אומרת שלמרות שהוא מסומן כמטעין, בפועל הסוללה לא מתמלאת. הייתי קונה מטען מקורי, למרות ההוצאה הלא מתוכננת של עוד כמעט מאתיים שקל, אבל פשוט אין לי זמן- אני ממריאה ביום רביעי בבוקר ואף חנות בירושלים לא מוכרת אביזרים כאלה (בקושי מצאתי חנויות שמוכרות נגנים בגודל כזה). בעיה מרגיזה אחרת שהת…
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הבנתי שבאיזה דגם היה משחק שמשמיע לך 5 שניות משיר מסוים ואז צריך לנחש איזה שיר זה, באייפוד קלאסיק החדש אין את זה, מאיפה אפשר להשיג את זה? ובנוסף, מאיפה אפשר להשיג משחקים חינמיים לאייפוד? באתר של אפל מצאתי רק בתשלום.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטען נייד עם סוללת AA שמתחבר לכניסת מיני-USB בכדי להטעין נגנים וכדומה? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם האייפון השמיני של אפל ישבור שיא חדש של אחסון זמין, בתג מחיר מאסיבי במיוחד? יש ברשת עדויות לכך שהתשובה היא חיובית לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חוץ ממאמו, עושה רושם שהוא מריץ בצורה נהדרת את וינ7 ואת אנדרויד. WM7 Android Maemo ולאור העובדה שניתן להשיג את המכשיר בכ1700 ש"ח, אפילו פחות אם יש רצון, זה נראה לי המכשיר הכי משתלם כרגע . חבל רק שהסוללה כ"כ גרועה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מכשיר פלאפון וגם מכשיר MP3, וראיתי את ה-NOKIA 6131, ראיתי שהוא גם נגן MP3, ושיש לו אפשרות לכרטיס זיכרון, חשבתי האם זה כדאי לקחת את הפלאפון + כרטיס זיכרון 2 גיגה ? אני מחפש איכות קול סבירה, כך שאם הפלפאון מספק את זז, זה בסדר מבחינתי, ועוד משהו נוסף, האם אני אוכל לחבר את הפלאפון לרכב ולשמוע את קבצי ה-MP3 מהרדיו ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השחקנית הסינית הבכירה בשוק הסמארטפונים משוכנעת כי תוכל לספק יכולות זיהוי פנים מדוייקות ובטוחות יותר מאלו של היצרנית האמריקאית הבכירה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה. האייפון 4 נשבר, ואת האמת אני די שמח, נתן לי לגיטימיציה לעבור למשהו חדשני יותר. היות ואני קורא המון דרך הסמרטפון , מצלם המון, ומתעסק לא מעט בג'דגטים , אני חייב משהו יותר איכותי. אני מחר רוצה כבר לקנות מכשיר חדש כי אני לא יכול להסתדר בלי מכשיר גם בגלל שזאת העבודה שלי - לדבר עם לקוחות. אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא את המכשיר המושלם - תקציב על 3500 ש"ח דגש על : - מסך גדול ואיכותי לשם קריאת תוכן נוחה יותר. - מצלמה איכותית (מצלם הרבה). - טאץ' : עוד לא יצא לי להתעסק עם סמרטפון עם טאץ' שמתקרב לאייפון, אבל אולי תחדשו לי. אופציות אפשרויות שאחריהן גיששתי : HTC One Sony Xperia Z Galaxy s 4 Neksus 4 Nokia Lumia ברמת העיקרון, לא שמעתי ביקורת רעה אחת על הנקסוס של ג…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קראתי כתבה לפני חצי שנה בערך, שיצא בקרוב מכשירים עם gps או בשם אחר שבמקום 5 מטר delay שיש היום, לא יהיה כבר delay בניווט. למשל שאנחנו ממש לפני פניה ולוקח זמן ל gps להגיב, ואז אתה לא בטוח אם זאת הפניה או לא.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בקרוב אני נוסע לח"ול ורציתי לקנות GPS אחרי שהאסוס r300 שלי מת... אשמח להמלצות. דרישות - שיהיה נוח לתפעול ברכב - מטען מספיק ארוך, תושבת איכותית וחזקה. מפות מעודכנות כולל מקומות בילוי וכו'. מחיר - גמיש. אשמח להמלצות לגבי המחירים הזולים יותר וכן לגבי היקרים.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 3220, אני רוצה לקנות כבל למחשב בשבילו, רציתי לדעת האם 1. זה הכבל שאני צריך? http://zap.co.il/models.asp?sog=E-CellPhoneAccessories&DB189026=257331&keyword=3220 2. צריך תוכנה\דריברים מיוחדים? ושאלה לגבי הזיכרון, אפשר להרחיב בדגם הזה? כמה זה יעלה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש של סמסונג יגיע פחות מחצי שנה אחרי ה-Galaxy S9, וגם קצת פחות משנה אחרי קודמו שעשוי להיות דומה מאוד בעיצוב החיצוני לכתבה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני כרגע בשלבי התלבטות לגבי איזה מכשיר לקנות. המועמדים הם Galaxy S4 ו-Nexus 4. אני מניח שלא אקנה אותם בארץ, אלא בחו"ל (עדיין לא יודע באיזו מדינה). האם יש מועמדים נוספים שכדאי לשקול? מבין השניים הללו ה-Galaxy עולה כפול, אך הוא בעל מסך איכותי יותר ובעל אפשרות כרטיס הרחבה (אלו שני היתרונות העיקריים שהצלחתי לחשוב עליהם). האם לדעתכם הוא שווה את ההפרש במחיר?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בבקשה - https://www.androidauthority.com/galaxy-s10-launch-livestream-watch-956514/ זה עדיף - https://www.youtube.com/watch?v=ISjiJQGJ72o
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שיאומי ו-Oppo מבטיחות לנו, כל אחת לחוד, מצלמות קדמיות שיהיו מובנות מתחת לפאנל התצוגה מבלי לתפוס מקום פיזי מיותר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כותרת. השמח למידע בנושא.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש דיסק או קי של חברת silicon power מישהו מכיר? בכללי אשמח לקבל חוות דעת על החברה ועל האיכות של המוצרים שלהם הנה הדם שאני מעוניין לרכוש: http://www.ebay.com/itm/Silicon-Power-Jewel-J10-16GB-16G-USB-3-0-Flash-Drive-Disk-Capless-Metal-Silver-/251355056157 תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 7610 (ישן אני יודע חח) היו לי עוד שנים V3X וK610 מתים (על תשאלו למה) בקיצור חזרתי לנוקיה אבל יש איתו בעייה ... אני בא להדליק אותו הוא עושה מסך לבן ולא עולה .. מה יכולה ליהיות הבעייה? שאלה 2 מאיפה אני מביא עדכון גירסה? לא מוצא בשום מקום .. והאנגלית שלי לא הכי טובה אפשר להגיד.. תודה מראש לעוזרים:]
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
טוב, אז מקודם ניסיתי לקנות את ה-MOTO G החדש, אבל הוא אזל מהמלאי עוד לפני שהספקתי למצמץ וכשהמלאי יתחדש כבר לא יהיה מי שיביא לי אותו לארץ. אז בינתיים יש לי קצת זמן לחשוב מחדש על כל הענין. בגלל שלע"ע אני לא מתכוון להישאר עם הנוקיה שלי בשביל השיחות ביום יום, אז בעצם טאבלט זול ג"כ בא בחשבון. התקציב: רצוי בסביבות 1000 ש"ח אפשר "למתוח" עד 1500 או אפילו 2000. מטרות (מסודר לפי סדר החשיבות): גלישה באינטרנט. וידיאו. משחקים. מפרט רצוי: USB OTG או חריץ הרחבה - חובה זיכרון - 16GB מינימום רזולוציה - רצוי 330 PPI. RAM - 1GB מינימום, עדיף 2. גודל מסך 5" בערך. מצלמה - לא משמעותי. עובי ומשקל - כנ"ל. סוללה - עדיף כמה שיותר טובה, אבל לא מעוניין להוציא בגלל זה הרבה כסף. חיבור 3G (לטאבלט) - עדי…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנדרואיד נרסה 4.3 ממשק באנגלית, אשמח לקבל תגובות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-