עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ori-silver,

אני מחפש נגן נייד בנפח של מינימום 30 ג'יגה היות והקבצים שלי הם lossless,מעניין אותי רק מוזיקה ולא וידאו ואופציות אחרות. א.איזה נגן הכי רצוי?התקציב הוא עד 1800 ש"ח ב.האם נגן נייד יכול להוות תחליף לנגן תקליטורים?למישהו יש ניסיון ושמע נגן נייד בחיבור למערכת סטריאו כלשהיא??

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by DorM,

אם אני לא טועה יש לי את הDVD הזה : http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1695&CategoryID=169&Page=1 או גירסא אחרת של טושיבה אבל הוא נראה בדיוק ככה. הלכה העינית לפי מה שהבנתי. אין אחריות והוא נקנה בארצות הברית. איפה אני יכול לתקן?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. היי אנשים.. אחרי שה Nokia N73 שלי טבע בחצי ליטר בירה (וכמובן לא שרד את זה גם אחרי ייבוש של מעל שבוע) הצלחתי (למרות שלא מגיע יל ואין לי ביטוח עליו) לקבל מכשיר חדש.. לא היתה לי ממש אפשרות לבחור. אם היתה לי אפשרות לבחור סביר להניח שהיתי בוחר מכשיר אחר. המכשיר שאני מקבל הוא LG Viewty או בשם שלו בחברה : Ku 990 בסה"כ יש לו מצלמה טובה ואינטרנט 3.5 על מסך גדול (3 אינץ) וזה מה שחשוב לי.. בכל מקרה, מספר שאלות אם תוכלו לעזור לי בזה : - באיזה כרטיס זכרון המכשיר תומך? מישהו אמר לי שהוא שם 4 גיגה מיקרו וזה עבד.. באתר של LG כתוב Up to 2gb . יש לכם מושג? - איפה אני מוצא גירסאת תוכנה חדשה יותר? (באתר היצרן לא הצלחתי) יש בכלל? ואיזה מערכת הפעלה יש לו? אני מניח שזה לא סימביאן. - מכירים אתר…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  4. שבב הביניים מהדור החדש של מפתחת השבבים הטאיוואנית מופיע לראשונה במכשיר חכם מבית Gionee - בשביל להראות לנו האם הוא יכול להתחרות בכבוד ב-Snapdragon 630 לכתבה

5. אשמח להמלצה על סמארטפון לאמי בת ה- 75. עד עכשיו היה לה נקסוס 5. מחפשת טלפון ידידותי למשתמש ואמין. השימושים הם ווטסאפ, אינטרנט, קצת מצלמה וכמובן שיחות. הוצאה באזור ה-1000 ש"ח. על מה ללכת? שיאומי? גלקסי? אשמח להמלצה על דגמים ספציפיים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  6. Started by NeverMore,

אבא שלי מצא את עצמו עם כמות מטורפת של מוזיקה שהוא צורב כדאי לשמוע ברכב. זה כבר הגיע למצב שעד שמוצאים את הדיסק הרצוי כבר מגיעים ליעד. הוא ביקש ממני למצוא לו נגן עם כמה שיותר נפח ושיהיה אפשר לחבר אותו למערכת של הרכב במינימום תקציב ועבודה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  7. Started by dj_horse,

שלום! מצאתי אתר שניקרא free1.co.il רציתי לדעת אם אתם ממליצים לקנות דרכו מכשיר חדש. האתר מוכר בגרושים,לא יאומן. זה ניראה חשוד מדי המכרזים שם במחירים כאלו. מה אתם חושבים

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  8. כול האפליקציות שעל המכשיר שלי קורסות 1 אחרי השניה . המערכת והאפליקציות מעודכנות . יש פתרונות/רעיונות מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by אורי אורן,

שלום אני צריך עזרה בפתיחת המכשיר כך שאפשר יהיה לעלות תוכנות ניווט מהכרטיס. תודה

10. המכשיר החכם הטרי מבית המותג של לנובו מוסיף לפופולריות המסתמנת של השבב הצנוע ביותר בארסנל של מפתחת השבבים האמריקאית, ומצייר תמונה טובה (אבל גם מאכזבת חלקית) של מה שנחשב לבסיס עבור דגם תקציבי בשנת 2020לכתבה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  11. Started by Yoram Lev,

האם ניתן להגביל קו סלולאר: 1. אפשרות לשיחות יוצאות רק למספרים מוגדרים ? 2. אפשרות לשיחות נכנסנות רק למספרים שעודכנו במערכת תודה,

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  12. שלום אני מעוניינת להחליף את הפלאפון הישן שלי ולקנות חדש. כרגע אני עם אייפון 4s עם 8GB שבקושי אפשר לזוז בו מבחינת איחסון ומקום של 8GB אני מעוניינת לקנות סמסונג גלקסי 6 edge ולא גלקסי 6 הרגיל. מעדיפה יותר את המראה של הEDGE למרות שאני יודעת ששני המכשירים אותו דבר לגמרי חוץ מהמראה שלהם. אצל היבואן הרישמי שזה סמסונג 32GB עולה 2500 ו- 64GB עולה 2700. השאלה שלי שווה להשקיע 200 ש"ח נוספים ולקחת את ה64 או ש-32 זה מספיק ? יש לקחת בחשבון שצריך גם מגן מסך וכיסוי שזה הוצאות נוספות של בערך 250 ש"ח, אבל אם זה שווה לקחת את ה64 אז אין ברירה. מה אתם אומרים ? אני לא ממש מבינה בזה וגם היות והאייפון הישן שלי לא באיכות טובה ולא של HD מלא כמו של הגלקסי, ולכן א…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  13. הכירו את ה-Galaxy A60 וה-Galaxy A40s אשר הוצגו עבור השוק הסיני, עם סוללות גדולות כמיטב המסורת המודרנית של החברה לכתבה

14. ראיתי כאלה לאיפוד נראה לי, לובשים את זה על היד ויש כיס שמחזיק אותו. השאלה אם יש כזה בגודל שיתאים לHTC DESIRE ושיהיה שקוף כדי שאפשר יהיה לראות את המסך, וצמוד מספיק שיחזיק על האמה. אם יש כזה שמאפשר שימוש במסך אז עדיף אבל לא חובה. עריכה: לא משנה מצאתי http://cell-phones.shop.ebay.com/Cases-Covers-Skins-/20349/i.html?LH_PrefLoc=2&LH_BIN=1&_nkw=iphone%20arm&_dmpt=PDA_Accessories&_ds=1&_fcid=100&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1 לכל המעוניין

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  15. שלום, כפי שהכותרת מציינת אני צריך המלצה למכשיר GPS אמין שניתן להתקין בו תוכנה באופן עצמאי בלי יותר מדי תסבוכת בתקציב של 150$ בערך. חשוב שיהיה מסך גדול ואיכותי עד כמה שאפשר, התקנה פשוטה ברכב וכמובן תאימות לתוכנה בעברית ולמפות בארץ. פיצ'רים נוספים כמו ניגון MP3 או וידאו זה חביב אבל ממש לא הכרחי, אם יש שתי מכשירים איכותיים באותה מידה ואחד מאובזר יותר מהשני מן הסתם אני אעדיף אותו אבל אני לא מצפה ליותר מדי במסגרת התקציב. כמו כן חשוב שהמכשיר יהיה זמין באתר כלשהו שמאפשר רכישה באמצעות כרטיס אשראי בינלאומי ישראלי ומשלוח לכתובת בארה"ב (אני מאמין ש Newegg מאפשרים תשלום כזה דרך Paypal אבל אני פתוח לעוד הצעות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by Dalmedigos,

שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3/4 (דרך איביי)אני רוצה 16GB+. ההתלבטות היא בין סאנסה לאייפוד (נאנו או וידאו) אך אני אשמח לשמוע על עוד אפשרויות. יש לציין כי אני רוצה לקנות את הנגן מאיביי, כך שאקנה אותו במחיר זול יותר. תודה, איתי.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by gjook,

שלום , החלטתי שאני מחפש לקנות שעון דופק ,(אני רוצה להתחיל לרוץ) , בכל מקרה ראיתי שיש כאלו שמתחברים דרך רצועה חזה , שהיא די מעצבנת ממה ששמעתי , ויש כאלו שהם מודדים ישר מהיד. בנתיים בחיפוש בגוגול מצאתי את השעונים : spotline 900 solo. http://www.zipzip.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=50&catId=60 PC3FT Sigma http://www.energym.co.il/prodinfo.asp?id=358 אשמח לשמוע המלצות על ציוד ממולץ , ועל השעונים הספציפים שהבאתי . תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by X-It,

לפני כמה ימים יצאה ויסטה ועדיין אין שום אפשרות להעביר מויסטה לסאנסה בשום מצב לא MTP ולא MSC ידוע לכם משהו ממיקרוסופט יוציאו עידכון או משהו..?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  19. שלום לכולם! לפני כשבוע היתחדשתי בנוקיה 5800החדש והחמוד, מכשיר מצויין ובאמת שווה רק בעיה אחת מעצבנת אותי אני חובב סדרות מושבע וכשהעברתי קובץ mp4 שהוא אמור לקרוא זה לא עבד. אולי יש תוכנה שיכולה לעזור לקודד נכון? בתודה האדום האגדי

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  20. שלום, מחפש המלצה לאוזניות בלוטות', מחוברות בחוט בינהן, להחליף זוג JBL reflect mini 2 של שהפסיקו לעבוד בצד אחד. חשוב - שישבו טוב באוזן ולא יפלו (ל JBL reflect יש מן "אצבע" סיליקון כזו שנכנסת באפרכסת האוזן), שיהיו נוחות, ועם חיי סוללה ארוכים. השימוש העיקרי הוא להאזנה למוזיקה ולAudioBooks. אשמח לשמוע המלצות מנסיונכם.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by Electric Boom,

אהלן, ניסיתי קצת את מערכת הטריידזון באתר והעמדתי אייפוד שאפל (דור שני) למכירה הוא חדש, הוא קטן, נשמע מצויין ונראה אפילו עוד יותר... בחנות של אפל הוא הולך עבור 79$, שזה בערך 320 שקל בימינו בבאג(היחידה שראיתי שמוכרת) הוא נמכר ב-450 יש מישהו שמוכן לקנות ב-300 - העצה המבוקשת היא אכן קטנה -- כן או לא?(אה כן, ולמה)

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by Oranili,

ג

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  23. בהנחה שיש לי את תוכנת הניווט. מחירי הgps הם ברמת המחירים של מחשבי כף היד, אז למה בעצם לא עדיף לקנות מחשב כף יד עם מקלט, שיש בו יותר פונקציות מלבד הניווט?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by Slash87,

האם מישהו מכיר מקום לקנות סוללה ספייר? או אולי גדולה יותר? יש גם אפשרות למודים אם מישהו מכיר?? תודה.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.