עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by assaf990,

יש לי סוני אריקסון K800i קניתי כרטיס זיכרון של סאן דיסק, M2 בנפח 512 MB בפועל אני רואה שרשום (גם דרך הפלאפון וגם דרך המחשב) שיש 468MB זה ככה גם אחרי איתחול! למה זה?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by Combine,

יש לי את המכשיר ( Cowon iaudio q5w) והבנתי שיש לו GPS מובנה. יש אפשרות להשתמש בו בארץ ( אם כן, מאיפה אפשר להוריד מפות) תודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  3. הי, לפני כמה ימים ביקשתי המלצה לפלאפון שישמש לגלישת ווי-פיי , GPS, קריאת PDF ושיעלה עד 1000 ש"ח. הומלץ לי על ה5800 של נוקיה אבל אחרי קריאת ביקורות עליו אני מחפש חלופה. אם אני מעלה את התקציב לבערך 1500 ש"ח יד שניה, האם יש משהו מומלץ יותר טוב מה5800?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by roeesnir,

אני רוצה לפרק את השבב של הרשת האלחוטית מ- Nokia 5800? השבב מולחם או שאפשר לפרק אותו בקלות? אם אפשר לנטרל אותו איכשהוא, זה גם בסדר.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  5. מישהו יודע אם זה http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3848&cl=us,en עובד עם מחשבי כף יד? אם לא... יש מקלדות אחרות בגודל הזה שכן עובדות עם מחשבי כף יד?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by shahar_112,

לפעמים המחשב כף יד לא נותן לי להיכנס ל Messanger+מנהל אלחוטי-הוא רושם את השם של אחד משניהם במקום ההתחל לכמה שניות וזהו. אבל הוא לא יוצא לגמרי מהתוכנה כי היא נמצאת בתפריט של ההתחל. גיליתי שזה קורה רק אחרי שהמחשב לא יודע למה עושה לעצמו RESET. עשיתי כבר פעמיים Hard Reset וזה פתר את הבעיה, אבל זה חזר כל פעם אחרי 3 ימים בערך. תעזרו לי בבקשה, אני לא רוצה כל פעם לעשות Hard Reset

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  7. חברת ZTE מתכננת להקדים את סמסונג ולהשיק מכשיר חכם כפול מסכים ומתקפל כבר בעוד יומיים, אבל ממש לא בטוח שזה הכיוון הנכון עבור השוק לכתבה

8. אני עושה לפי ההוראות האלה: http://satiokiller.blogspot.co.il/2010/03/google-sync-with-contactscalendar-and.html ובהפעלה אני תמיד מקבל הודעות שגיאה על חיבור שכשל מה לא תקין בהגדרות שלי?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by eegg,

אני צריך עזרה בבחירת מכשיר ניווט GPS לרכב שכולל גם דיבורית בלוטות, אני מעוניין לשלם עד 700 שח. המכשיר היחידי שמצאתי עד כה במחיר מתאים אם תכונות טובות: MIO MOOV 360 אשמח להמצלות להסברים, תודה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by רן200,

היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by kawaii,

אהלן! קניתי את הנגן הנל, חיברתי אותו למחשב, והעתקתי כמה אלבומים. עכשיו, בנגן כל האומנים פשוט מבולגנים, מפוזרים ולא מוצגים נכון השמות. למשל יש לי שם OPETH ןRHCP, והוא מפזר שירים של הפפרז בתיקיות של OPETH, עושה שמות מוזרים כמו OPETHCP וכו'. האם הנגן תקול? או שאני עושה משהו לא בסדר?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  12. אז ככה יש לי סנדיסק מיקרו 2 גיגה....ואני לא מצליח להפעיל את התוכנה של הU3 שלו בשביל להתקין עליו תוכנות וכו'....

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by ykg,

היי, משהו יכול לעשות סדר בבלאגן ולהסביר מה הדרך הכי משתלמת להביא אייפון לארץ וכמה בערך זה עולה? אני יודע שבאנגליה זה סים פרי אבל ממש יקר,בארה"ב זה רק דרך AT&T ויש איזה קטע שרק אזרח ארה"ב יכול לחתום איתם על חוזה ואז לבטל. מאיפה כן אפשר להביא אייפון (4 נניח) במחיר המשתלם ביותר ואיך עושים זאת. תודה.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  14. Started by yanivha6,

עד היום הMP3 עבד לי פיקס. היום רציתי להשתמש בו על מנת להעביר פרק ממחשב אחד למחשב אחר ולאחר שהעברתי את הפרק לMP3 אני לא יכול להכנס יותר לMP3. כל פעם שאני מנסה להכנס (במספר מחשבים שונים), זה רושם לי הודעה כזאת: "אין אפשרות לבצע את הבקשה עקב שגיאה של התקן פלט\קלט" ראיתי פה בפורום שהיה פה לאיזה אחד אותה בעיה רק בדיסק קשיח. איזה אחד אמר לו: תנסה לבצע .. CHKDSK כלומר תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב CMD , תכתןב CHKDSK J: /F /R תאשר לו , תן לו Y , תעשה ריסטרט ותראה מה קורה ... אם זה לא יתן לך .. תעשה את הדבר הבא : תיכנס למחשב שלי , כלים , אפשרויות תיקייה , תצוגה , תסיר את השיתוף מעל (השתמש בשיתוף קבצים פשוט) , תיכנס למאפיינים של הכונן (שאין לך גישה אליו) אבטחה , מתקדם , תבחר את המש…

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by ophir555,

שלום אבי בן 79 כמעט, החליט שהוא רוצה לשדרג לסמארט פון מנייד ישן בן 10 שברשותו. אין לו מושג אם הוא באמת צריך ומה הוא צריך ולא אכפת לו אם זה 500 או 5000 שקל רק שיתאים. אין לו מושג אם הוא ישתמש באינטרנט ועדיף שיהיה מכשיר קטן, רק שאבי לא כל כך רואה טוב, אז ניסיתי להסביר לו שבמקרה של סמארט פון דווקא מסך גדול עדיף לו, אך הוא מתעקש שיכנס לכיס ולא יבלוט. חשוב לו מצלמה טובה רדיו בלי חוט לאוזניה בשביל ההליכות שלו ניווט וזהו פחות או יותר אני חשבתי על הסמסונג 5.3 אינץ דווקא בגלל המסך הגדול, מחיר סביר וכנ"ל יכולות, מה אתם הייתם ממליצים תודה אנא הצעתכם

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by autogun,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות Bluethooth ל-iRiver H360 שלי. מישהו יכול להמליץ על משהו מיוחד? בבקשה לא לזרוק סתם לינקים מזאפ. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by the kooks,

היי, יש לי מכשיר ישן נוקיה 3120c אני רוצה לשדרג ל IDEOS MODEL U8150-D שתכלס מה שיש לו שאין לי במכשיר הנוכיח זה GPS ואינטרנט אלחוטי. הבנתי מהמוכר שהתחילו לייבא אותו לארץ לפני כשנה שנתיים מסין.. ולכן רציתי לדעת אם יש איתו בעיות? תקלות? בעיות עם חלקי חילוף.. הוא בא עם מערכת הפעלה אנדרואיד עולה 700 ש"ח.. אני לא מחפש להוציא הרבה כסף תכלס אני לא צריך כל מיני אפליקציות מיותרות תודה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  18. חבר שלי רוצה לקנות נגן עד 600 ש"ח הוא חשב על ה sansa מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  19. חברת Mediatek מוסיפה עוד דגמים אל משפחת מוצרי ה-5G המודרנית שלה לכתבה

20. Started by Electric Boom,

אהלן, ניסיתי קצת את מערכת הטריידזון באתר והעמדתי אייפוד שאפל (דור שני) למכירה הוא חדש, הוא קטן, נשמע מצויין ונראה אפילו עוד יותר... בחנות של אפל הוא הולך עבור 79$, שזה בערך 320 שקל בימינו בבאג(היחידה שראיתי שמוכרת) הוא נמכר ב-450 יש מישהו שמוכן לקנות ב-300 - העצה המבוקשת היא אכן קטנה -- כן או לא?(אה כן, ולמה)

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

כולם אותו מחיר ויש לי התלבטות קשה בין הN80 לKJAM אני מודע לכל היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמכשירים. מה שמעניין אותי זה על מה אתם הייתם הולכים?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  22. שלום, אני יודע שסביר להניח שהשאלה שאני מציג היא ממש בסיסית אבל ממש לא הצלחתי למצוא איך לבצע את זה. כשאני נכנס לאפליקציה של Youtube ובוחר בתפריט בצד שמאל "מעודפים" יש לי המון קליפים שהייתי רוצה להסיר משם (כנ"ל לגבי קליפים שנמצאים בפלייליסטים שיצרתי) אני לא מצליח להבין איך אני מסיר\מוחק את השירים מהמעודפים. הטאבלט שלי הוא בעברית. אשמח לעזרתכם האדיבה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  23. חלק מיכולות הצילום של ה-Pixel 4 מהשנה שעברה, שבב עיבוד מודרני וזכרונות בנפח ראוי - הסמארטפון החדש מבית גוגל מרגיש כמו צעד בכיוון הנכון שיתאים כנראה בעיקר לאלו שמתגעגעים למסכים קטנים יותר לכתבה

24. מכשיר הדגל הבא של היצרנית היפנית יאמץ את המצלמות הכפולות והמסכים המוארכים שניתן למצוא כמעט אצל כל השחקניות האחרות בתחום לכתבה

25. שמעתי פעם מאיפשהו שזה כאילו לא טוב לעשו תעדכונים האלה, זה נכון בכלל? יש לי איזה סיבה כלשהי שלא לרצות להתקין את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים