גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מחר אני הולך לקנות סלולרי אז בתחילה היתי רוצה את הN73 אבל אז חבר שלי הראה לי את הטלפון של NOKIA שהוא5610 ואמר שהוא יותר חדש מN73 ויותר שווה...ואני רוצה לדעת מה יותר טוב!! תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני כמו שהזכרתי מס פעמים רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה לי כמדיה סנטר...עכשיו חשבתי לעצמי אפשר גם להביא באותו מחיר או אפילו בפחות PS2 (עם כ.קורא צרובים וכו'..) רק אני לא יודע אם הוא הPS2 קורא DIVX?!...הוא קורא או לא??כי אם כן אז אני צריך להתלבט עכשיו הרבה...
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות סלולרי חדש, שלי כבר ממש ענתיקה. כרגע אני מתלבטת בעיקר בין N85 ל5310, אני יודעת שהם בשני קטגוריות שונות לגמרי, אבל אני עדין לא מצליחה להחליט אם כדאי לי לשלם ב1000 יותר ולקחת את N85 או שעדיף ללכת על 5310. יש לי סים דור 2, ואני ממש לא רוצה להחליף לדור שלישי כי כרגע אני משלמת פחות מ50 ש"ח(בסביבות 30 אפילו לפעמים) בחודש, ואין תשלום קבוע חודשי, כך שאם אני לא מדברת אני לא משלמת כלום, ככה שכמובן לא בא לי להחליף את התוכנית שלי. מכאן השאלה, בN85 יש את הWIFI והGPS, האם הם יעבדו גם עם סים דור 2? אם כן, האם יש אפשרות להשתמש בGPS בלי ליהיות מחוברים לאינטרנט? כלומר להוריד את המפות למכשיר? אם שני אלה לא יעבדו עם סים שלי אז אני כנראה אלך על 5310, הו…
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חג שמח לכולם. ראיתי שיש מבחר ענק של GPS'ים. איזה מע' טובה? איזה יצרנית טובה? מחפש המלצות לקניה מאנשים במבינים. סכום פתוח.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בפתיחת המכשיר כך שאפשר יהיה לעלות תוכנות ניווט מהכרטיס. תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש שלט אוניברסלי עם תמיכה למחשב, עדיף עם בלוטוט, ותמיכה עם תיכנות מלא(כל כפתור ניתן לתיכנות) ללפחות ארבעה מכשירים. טווח המחירים עד 60 דולר. השלט נקנה בחו"ל. תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איימובילס, פורטל התקשורת הניידת הבא של ישראל, מחפש מנהלי קהילות סלולר, כתבי חדשות וסיקורי סלולר. אלו מכם המעוניינים להתנדב ולטול חלק בערוצי החדשות או הסיקורים באתר נדרשים לשלוח פרטים באמצעות דוא"ל למייל tomer199@hotmail.com . המעומדים המתאימים יקבלו הודעה על כך מצוות האתר . יש לציין במייל שם מלא , מספר טלפון סלולרי, עיר מגורים ,גיל, רמת כתיבה וכישרון התנסחות, נסיון מקצועי או ידע בתחום הסלולר, תחביבים ותחומי עניין. צוות איימובילס
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום,אתמול קניתי IRIVER E100 ועל פי שזכור לי כשראיתי את הסרט המובנה הצבעים היו בסדר עכשיו אני בא לראות עוד פפעם והצבעים הכהים התחרבשו (לא הכל רק בצבעים הכהים) האם יש דרך לתן את זה דרך הנגן??? חייב עזרה מהר למה יש לי עוד מעט טיול עד הבוקר ואני רוצה לראות סרטים בדרך! ועוד שאלה למי שיש את הנגן האם באמצע של המסך טפריט יש לכם מין שורה טיפה מפוקסלת כי אני חושד שהביאו לי נגן עם בעיה בצבעים
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לאחרונה אני עושה חיפושים אחרי נגן שיש בו פונקציות שהן קצת מעבר. ע"ע בטאצ' - wi fi. האם ישנו מכשיר בסביבות המחירים האלו (גמיש לחלוטין) שיש בו פונקציות דומות לtouch? תמיד הייתה לי חיבה לiaudio. השאלה היא אם במקרה של המכשיר הזה, האם יש להם מתחרה ברמה? אודה לתגובות.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אנשים שלום.. יש לי בעיה מוזרה בנגן וכבר החלפתי כבר אחד בגלל הבעיה הזאת! הבעיה: המוסיקה המנוגנת מקוטעת ונתקעת כל כמה שניות או בקיצור משהו דפוק בנגינה עם סרטים אין בעיה רק בזה יש לך הסבר?? או איך אפשר לפתור את זה?? אין לי כח להחליף שוב פעם תודה רבה לעזורים
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איזה סיבה יכולה להיות שאני לא מצליח להעתיק לתוכו סרטון שלפני כמה חודשים הצלחתי להעביר אפילו בלי המרה (כל זה אחרי פרמוט של המחשב...)? אם זה בגלל קודקים אז מישהו יכול לתת לי את מה שצריך כדי שזה יעבור?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אזניית בלוטות' לסלולארי שלי ואני לא יודע מה כדאי. חשבתי על שני דגמים: Plantronics Voyager 510 Jabra BT500 אשמח אם תאמרו לי מה דעתכם ומה הכי כדאי (ואם יש משהו אחר טוב יותר אז אשמח לשמוע)
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי נגן ג'נרי, התאכזבתי קשות ועכשוי אני מתכוון להחליף אותו בזה : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 מה דעתכם? האם העוצמת שמע בנגן הזה היא גבוה / נמוכה? שמעתי מאנשים שהשמיעה בו לא משהו... ;D
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אין אפשרות לשים צלצול MP3 להודעה? איך אני מעביר קבצים למישהו עם Bluetoht? האם אני יכול לצלם וידאו\תמונות ושישמרו על הכרטיס זכרון? עם כן איך אני עושה זאת? והאם אני יכול להתקין על המכשיר משחקים? ואם כן, איך אני יודע איזה משחקים להוריד ואיך להתקין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי אני מחפש נגן MP3 להתקנה בסוני z610 בנוסף למה שיש שם נגן עם יותר תכונות שהתכונה החשובה זה האפשרות לשמוע שירים במהירות גבוהה מהרגיל ( x2 x4 ) מכירים תוכנה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
טוב דבר ראשון עם אני רוצה להוסיף מפות אני רק צריך להעתיק אותם לתיקית MAP ? ודבר שני עם מישהו יכול להגיד לי למה רואים פה את מה שרואים ואיך מוסיפים את זה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... יש למישהו מושג אם הN85 אמור להגיע לסלקום בזמן הקרוב? יש מכשיר עדיף או שווה ברשת סלקום ששווה לשים עליו עין? תודה אנשים...
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני משתמש בו כבר מעל לשנה ולא נהנה ממנו אפילו לרגע. הוא איטי ברמה נוראית, המסך מגע שלו די גרוע...ממש לא נוח כמו אייפוד טאץ איכות הסאונד זה הדבר הכי טוב בו. עכשיו אחרי שהוצאתי את העצבים על המכשיר הזה, מגיעה השאלה: יש איזושהי אפשרות להתקין עליו מערכת אחרת? משהו הרבה יותר מהיר? משהו קל...שכאשר אני מעביר שירים הם פשוט יעברו ולא יתקעו? או בכלל שהתפריטים יעברו מהר... או שהמכשיר הזה נועד להיות כזה גרוע ואיטי ואין מה לעשות בנושא... אני משתמש בו בעיקר למוסיקה וקצת אינטרנט. הבנתי שיש משהו שנקרא ROCKBOX מישהו ניסה את זה? כל הצעה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום חברים. בימים האחרונים כשאני מתחבר לרשת WIFI כלשהי, הוא מתחבר אבל אין אינטרנט. בחיבור לרשת ה WIFI מקבל IP, רשום CONNECTED אבל רשום ליד NO INTERNET. הבעיה לא ב WIFI, מכיוון שפלאפון אחר וטבלט אחר כן מצליחים לקבל גישה לאינרטנט באותה רשת WIFI. הבעיה בוודאות במכשיר כי גם ברשתות WIFI אחרות ישנה את אותה התופעה. המכשיר הוא נקסוס 6 מעודכן לגירסת מערכת ההפעלה אחרונה (6.0.1) דברים שכבר ניסיתי: 1. העברת ה WIFI במכשיר ל OFF וחזרה ל ON. 2. מחיקת רשת ה WIFI וזיהוייה מחדש. 3. איתחול המכשיר. 4. הורדה של ישומיים שאמורים לסדר את ה WIFI במכשיר (FXR WiFi fix and rescue) הדבר האחרון שלא ניסיתי למיטב ידיעתי הוא איפוס המכשיר להגדרות יצרן - דבר שאעדיף לעשות כמוצא אחרון, אלא אם כ…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
לראשון יש ליבה כפולה אולם לשני יש מעבד מהיר יותר- 1.4, מה יותר טוב? חוץ מזה חשוב לי שהמסך יגיב למגע באופן חלק תצוגת משחקים טובה ובכללי שיהיה נוח לשימוש. אפשר את עזרתכם בהחלטה?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין בנוסף לאנדרואיד ווינדוס מוביל? דבר שני סתם באמצע החיים הפלאפון מכבה את עצמו, ונכנס ללופ של ON OFF ולא נדלק לגמרה עד שמוציאים את הסוללה מה אפשר לעשות? אני מעדיף לא לשחזר הגדרות יצרן או להחליף ROM כי ישבתי איזה יומיים רק להתקין ולהגדיר הכל
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חברי! שמתי לב שמאז ומתמיד GPS בקפטיבייט שלי לא מתפקד כמו שצריך. אם הוא לא נמצא ישירות תחת השמיים הוא לא יכול להנעל על המיקום בכלל! ואם אני זז עוד יותר בעייה. לדעתי יש פתרון לכך,לא הגיוני שבאייפון חברי שמים את הWAZE על הכסא באוטו ומנווטים ואני לא יכול. איך אפשרי לתקן את הבעייה? האם בעזרת התקנה של מודם (RADIO) אחר? או בדרך אחרת? יש לי רום ICS לידיעתכם. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מכשיר SAMSUNG F480 שתומך בקבלת עדכוני RSS ישירות למכשיר. ניסיתי לקנפג אותו לקבל עדכונים (תחת ישומים - קורא RSS - אפשרויות- הוסף - ורשמתי את הלינק שלגביו אני מעוניין לקבל את העדכונים _במקרה שלי: http://feeds2.feedburner.com/releaselog)) וזה לא עבד. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לwii חיבור של כרטיס רשת מאחורה ? או שרק יש לו תמיכה רק ב wifi כי חיפשתי ולא מצאתי תמונות כי אני רוצה לקנות ולחבר אותו לנתב קווי שיש לי ובנוסף מישהו יכול לעלות תמנות של הwii מאחורה , הכוונה לחיבורים מאחור תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פאלם ולאחרונה כאשר אני לוחץ עם העט על המסך הוא לוחץ לי על מקום אחר במסך ולא איפה שלחצתי, איך אני מסדר את הסנכרון בין הלחיצה למסך? תודה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-