גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אם אני לא טועה יש לי את הDVD הזה : http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1695&CategoryID=169&Page=1 או גירסא אחרת של טושיבה אבל הוא נראה בדיוק ככה. הלכה העינית לפי מה שהבנתי. אין אחריות והוא נקנה בארצות הברית. איפה אני יכול לתקן?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך ניתן להתקין משחקים חינמיים מהרשת שהורדתי לZ370?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מכשיר הדגל הבא של היצרנית היפנית יאמץ את המצלמות הכפולות והמסכים המוארכים שניתן למצוא כמעט אצל כל השחקניות האחרות בתחום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שמועה כזו שעם "U...S...B" אפשר להעביר בקלות...?? http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&AuctionId=7708195 מצאתי-מישהו מכיר את זה ויודע שזה עובד?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
המכשיר עם אנדרויד 2.3.3 ורום cm7 הורדתי משחקים כמו gangsta, quake, asphalt 5 שאלה משחקים שדורשים בהתחלה שאתה נכנס אליהם להוריד מהאינטרנט את התוכן של המשחק משהו כזה, אחרי שזה מסיים להוריד ואני מנסה להיכנס בכולם קוראת אותה תופעה: מופיע המסך הראשוני של חברת המשחק ואז זה יוצא מהמשחק לתפריט הראשי של הפלאפון. למישהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מה שאני אוהב על אפליקציה זו זה מאגר עשיר שלה. מה שאני לא אוהב זה ניסיונות שלה להפוך לחייגן ושולח SMS ברירת המחדל. הממשק שלה עמוס בפרסומות ולא ידידותי מבחינת שימוש. מעבר לזה נמאס מהתראות של אפליקציה על שידרוג מנוי. מישהו יכול להמליץ על אפליקציה אלטרנטיבית? חשוב לי בעיקר מאגר וממשק טוב ללא בקשות שידרוג מנוי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה פרטים על הYP-P2 א. איך התמיכה שלו בעיברית? ב. במיקרה שאני קונה אותו עם העדכון "קוחשה" הישן איך אני משדרג? ג. לא שזה כל כך רציני אבל... יש לו רמקול? ד. הוא מנגן סרטים אל אוזניות בלו טוט'?(כמובן שאני מתכוון רק לסאונד...) ובכללי איך הוא? סתם ככה ממישהו שיצא לו להתרשם... נ.ב. מצטער על הכותרת הקודמת פעם הבאה אני אהיה יצירתי יותר..
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי S4- מחפש לעבור לסמארטפון חזק, שאפשר לדבג אותו , עם איכות טובה.. של מסך ומצלמה (מחפש להתקדם) אשמח להמלצות... (G4 , מיזו , חוואוי, ...{אשמח להמלצות...}) לא בטוח שאני רוצה לחזור לגלאקסי- לאחר שאני איתם מה S1 כבר... אם אפשר גם חוות דעת - יותר טוב. תודה
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מכשיר GPS עדיין לא החלטתי עם מחשב כף יד בתוכו או לא אבקש את המצלתכם למכשירים סדר גודל של 3000 ש"ח כמו כן אני מעוניין לקבל מידע מה עדיף רק GPS או משולב עם כף יד דבר הכרחי שיהיה בתוכו מפות של מערב אירופה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן HTCone x ופתאום הוא עשה לי בעייה שהוא לא קולט שום סים הלכתי לחנות שמה עשו לי אתחול וזה עבד אך יש לי בעיה שהיא יחסית מינורית אך מאוד מרגיזה אותי אישית ואשמח אם תוכלו לעזור המסך גלילה שלו כאשר פירמטו עשה מין שיוני כזה והוא נראה ממש מעפן לא יודע איך הוא ישתנה הם לא יודעים איך השתנה ואין לי מושג איך לשנות אותו חזרה מישהו פה יכול לעזור לי אם זה?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
היי חברים! אני רוצה להחליף את המכשיר לאחד מאלה שבכותרת Sony Ericsson K810I או Samsung SGH-U900 מה אתם אומרים יותר טוב? תודה רבה חברים!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כרגע אני עם N97 וממש לא מרוצה ממנו מבחינות רבות. מחפש מכשיר טאצ' עם מסך בגודל 3.7 אינץ ומעלה. שיגיע או שיהיה ניתן לשדרג לאנדרואיד 2.2. נוחות גלישה באינטרנט. רמקול איכות לשיחות ומוסיקה. חשבתי על Desire HD מהסיבה שאני גולש הרבה באינטרנט. אתם מציעים לי לקנות אותו או שיש משהו זול יותר ולא פחות טוב שיענה לצרכים שלי?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נגן של IRIVER, ראיתי שיש 2 סוגי נגנים, כאלה המבוססים על כונן קשיח וכאלה שמבוססים על זכרון פנימי, מה ההבדל אם בכלל קיים? דבר שני איזה דגם שלהם מומלץ לקניה, האם קיימת תמיכה בעברית? האם בניגוד ל IPOD יש אופציה להטענה חיצונית ולא רק דרך USB? ובכלל האם יש נגן, אפילו של חברה אחרת שמומלץ, אני גם אשמח לשמוע. טווח המחירים נע בין 300-600 שקל. רצוי שיוכל להציג תמונות/וידאו (לא חובה) תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
נגמר לי השלוש שנים של הפלאפון(X95) הקודם ואני רוצה להחליף. אני בחברת פלאפון , אני יודע שיש לה חרא מכשירים אבל זה מה יש ואני לא מתכוון לעבור (יש לי עסקה של שיחות ששום חברה אחרת לא תיתן לי אז ....) כמו שרשום בכותרת זה כרגע ה2 מכשירים הכי נורמלים שלה , למרות שיש גם את הסמסונג R500 אבל הוא בנוי בצורה גרועה שהרמקולים של הMP3 בפנים :s05: תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לעצמי נגן mp4 של archos מדגם 605, הבנתי שהמחיר בחו"ל הרבה יותר זול לכן אני מעדיף לקנות שם. רציתי לדעת האם נגן שנקנה בחו"ל יוכל לתמוך בכתוביות שנכתבו בעברית. בכמה מקומות הבנתי שיש תמיכה בעברית אבל לגביי כתוביות לא קיבלתי תשובה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קניתי נגן ג'נרי, התאכזבתי קשות ועכשוי אני מתכוון להחליף אותו בזה : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 מה דעתכם? האם העוצמת שמע בנגן הזה היא גבוה / נמוכה? שמעתי מאנשים שהשמיעה בו לא משהו... ;D
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
ישלי איפוד ישן משנת 2004 של 20 גיגה זה עם הגלגת עכשיו אני לא זוכר תדגם שלו ככה אני לא יכול להגיד לך איזה דגם הוא היה לי עברית ואחרי שפרמטתי תמחשב נמחקה לי ההתקנה ואני ראיתי שלגירסה החדשה זה עולה כסף ולי יש תישן אז אם ישלמשהו אולי את ההתקנה של הגרסה העברית לאיפוד הישן ויוכל לתת לי אני ישמח. ועוד שאלה על האיפוד איך אני עושה שם עוד משתמש שיהיה רק למוזיקה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
...
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
כותרת! או אם משיהו יכול להפנות אותי לפורום מסויים?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני בעליו הגאה של מכשיר ARCHOS AV500. מכשיר מעולה בן 4 שנים כבר. הגיע הזמן להחליף אותו לדור החדש (נפח יותר גדול, HDMI, רזולציה יותר טובה וכו'). מישהו קנה את המכשיר? מישהו התנסה בו? הייתי שמח לשמוע כל דבר לגביו מאחר ובפורמים בחו"ל, לפני שדרוג הקושחה האחרון אמרו שהוא מלא באגים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכשיר GPS. אני לא המבין הכי גדול בתחום אבל כרגע השאלה היא, האם לקנות רק את הGPS עצמו, או כבר לקנות מחשב כף יד משולב עם GPS. ולהשקיע כמה שקלים שאין לי בעייה. האם זה כדאי? מכשיר משולב? וזה לא מאט ועושה בעיות? יש לכם משהו מומלץ? אני מאמין שאשקיע סביבות ה-1500-2000 שח איזו חברה, ואיזה תוכנת GPS מוממלצות כרגע? תדוה מראש
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי בבית את APEX DVX-811 נגן DVD MPEG4 ניסיתי לצרוב את קובץ השדרוג כקובץ תמונה על דיסק DVD-RW באמצעות התוכנה CDBurnerXP הכנסתי את הדיסק ל DVD וזה רשם CD unknown מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הדגמים המעודכנים בגודל 14 אינץ׳ ו-16 אינץ׳ יהנו מהשבבים העוצמתיים ביותר שפותחו בחברה עד היום - אך יעלו לא מעט כסף, במיוחד אם תאמצו את כל השדרוגים המוצעים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
- 2 followers
-
-
ברשותי מחשב כף יד דגם - HPrx5940-. יחד עם תוכנת ניוט מדגם Tom TOM NAVIGATOR 6 -. כרטיס המחשב הינו בנפח 1.76 gb כעת יש לו נפח פנוי של 256 mb אני זקוק למפות של טומטום לצפון מזרח ארה"ב וכן אונטריו וקוויבק בקנדה. נא עצתכם. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הי אני צריך לקנות STREAMER לסלון לטלווזיה בגדול של 42" לפני כ חצי שנה מכרתי את ה ASUS TF101 ככה שיצא לי להתנסות ביכולות של מחשב לוח מבוסס אנדרואיד ולכן אינני מוצא היום סיבה לקנות מחשב STREAM יעודי שטאבלט יכול לעשות הכל בצורה זהה לחלוטין ולתת לי דרך הטלווזיה גישה לכל יישומי האנדרואיד - אני מוסיף שגם יש לנו שימוש באופן כללי גם לטאבלט בבית לכן יש מספר דברים חשובים לי שיהיה במכשיר מהירות מעבד כמה שיותר גבוהה (אני מניח שזה אחד מהפקטורים שמשפעים על היכולת הקרנה של סרטים ברזולוציה גבוה) USB שיאפשר לי לחבר הרדיסק ניד עם סרטים ומקלדת על חוטית תמיכה ברשת על חוטית מתקן N יציאת HDMI דברים כמו גודל\איכות מסך, זיכרון פנימי, BT וכדומה לא חשוב כמדומני בין הסלון שלי לחדר בו יהיה הנתב יהיה…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-