גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
הכל בכותרת.. יש שם כל מיני ויכוחים מה עובד ומה לא עובד עם אייפוד טאץ', חלק צריך לנסר, חלק בלה בלה. מישהו כאן קנה DOCK משם וחיבר לטאץ' בלי בעיות ? לינק ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן את ה-N85 ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. הגרסא שיש לי בטלפון כרגע היא 11.047, האם יש גרסא חדשה יותר? ואם כן, כדאי לעדכן? 2. העדכון נעשה רק ע"י Nokia Software Updater? פשוט לחבר את הטלפון ולעדכן? 3. אני מתכוון לפרוץ את הטלפון, האם עדכון הגרסא תפריע או תחסום את אפשרות הפריצה? 4. פריצה מורידה את האחריות של המכשיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/251127055770?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648 איכותית? לא מסוכנת מידי? משפרת קליטה באופן משמעותי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת להחליף את הפלאפון הישן שלי ולקנות חדש. כרגע אני עם אייפון 4s עם 8GB שבקושי אפשר לזוז בו מבחינת איחסון ומקום של 8GB אני מעוניינת לקנות סמסונג גלקסי 6 edge ולא גלקסי 6 הרגיל. מעדיפה יותר את המראה של הEDGE למרות שאני יודעת ששני המכשירים אותו דבר לגמרי חוץ מהמראה שלהם. אצל היבואן הרישמי שזה סמסונג 32GB עולה 2500 ו- 64GB עולה 2700. השאלה שלי שווה להשקיע 200 ש"ח נוספים ולקחת את ה64 או ש-32 זה מספיק ? יש לקחת בחשבון שצריך גם מגן מסך וכיסוי שזה הוצאות נוספות של בערך 250 ש"ח, אבל אם זה שווה לקחת את ה64 אז אין ברירה. מה אתם אומרים ? אני לא ממש מבינה בזה וגם היות והאייפון הישן שלי לא באיכות טובה ולא של HD מלא כמו של הגלקסי, ולכן א…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן! קניתי את הנגן הנל, חיברתי אותו למחשב, והעתקתי כמה אלבומים. עכשיו, בנגן כל האומנים פשוט מבולגנים, מפוזרים ולא מוצגים נכון השמות. למשל יש לי שם OPETH ןRHCP, והוא מפזר שירים של הפפרז בתיקיות של OPETH, עושה שמות מוזרים כמו OPETHCP וכו'. האם הנגן תקול? או שאני עושה משהו לא בסדר?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
כותרת תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
האם הנגן של SanDisc ה- Sansa E280 תומך בפלאש או שיש עדכון למכשיר כדי שהוא יתמוך? אם כן אז אבקש לקבל יותר פירוט לגבי הדרך להפעלת הקבצים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות Bluethooth ל-iRiver H360 שלי. מישהו יכול להמליץ על משהו מיוחד? בבקשה לא לזרוק סתם לינקים מזאפ. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לנגן MP3+וידאו עם מסך 2אינץ' ומעלה 256K צבעים ומעלה, כמה שיותר מקום כי הוא ישמש אותי כנגן וידאו, מוזיקה וכDISK ON KEY, בתקוה שתהיה תמיכה לFLAC\AAC. חשבתי לכיוון הCreative Zen Vision: M כי יש בו כל מה שאני רוצה חוץ מהFLAC............ מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מישהו יודע אם זה http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3848&cl=us,en עובד עם מחשבי כף יד? אם לא... יש מקלדות אחרות בגודל הזה שכן עובדות עם מחשבי כף יד?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, הגיע זמנו של המכשיר הנוכחי ואשמח לקבל המלצה עבור מכשיר סלולרי. אני מחפש מכשיר לפי הקריטריונים הבאים (לפי סדר חשיבות) 1. מצלמה טובה 2. סוללה גדולה וזמן סוללה ארוך 3.עלות עד 2000 שקל, מן הסתם עדיף בפחות. 4. מערכת אנדרואיד נקייה 5. חיישן IR מקווה שיש חיה כזו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי אייפוד טאץ'. האם ניתן לגלוש איתו לאינטרנט באמצעות כרטיס התקשורת הזה? זאת אומרת, לחבר את הכרטיס באמצעות קורא כרטיסים , ולקבל אותו במחשב ככרטיס רשת אלחוטי? ואז כמובן עם ה- WIFI המובנה באייפוד , לגלוש באינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום מקצוענים. יש לאחי MP4 ואני מחפש רמקוליים קטנים (ניידים), איכותיים וזולים בשבילו. נכנסנו היום לחנות וראינו כאלה ב-50 ש"ח. ביקשנו מהמוכר לפתוח אותם כדי לשמוע את האיכות שלהם, האיכות שלהם היתה סבירה בקושי עד שמגבירים את הווליום (ואז היא הופכת למזעזעת). האם מישהו מכיר רמקולים ניידים ואיכותיים לMP4 ? תודה מראש על התשובות, אלון.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע היתחדשתי בנוקיה 5800החדש והחמוד, מכשיר מצויין ובאמת שווה רק בעיה אחת מעצבנת אותי אני חובב סדרות מושבע וכשהעברתי קובץ mp4 שהוא אמור לקרוא זה לא עבד. אולי יש תוכנה שיכולה לעזור לקודד נכון? בתודה האדום האגדי
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אזניית בלוטות' לסלולארי שלי ואני לא יודע מה כדאי. חשבתי על שני דגמים: Plantronics Voyager 510 Jabra BT500 אשמח אם תאמרו לי מה דעתכם ומה הכי כדאי (ואם יש משהו אחר טוב יותר אז אשמח לשמוע)
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מכשיר הדגל הבא של היצרנית היפנית יאמץ את המצלמות הכפולות והמסכים המוארכים שניתן למצוא כמעט אצל כל השחקניות האחרות בתחום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום . רכשתי היום nexus 4 . מישום מה אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בחברת אורנג נאמר לי שמבחינתם הכל בסדר. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני עושה לפי ההוראות האלה: http://satiokiller.blogspot.co.il/2010/03/google-sync-with-contactscalendar-and.html ובהפעלה אני תמיד מקבל הודעות שגיאה על חיבור שכשל מה לא תקין בהגדרות שלי?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי את הטייפ מנהלים של איריבר ב450 שקל, נפח 2GB ושלוש מיקרופונים בשביל איכות הקלטה מעולה. הוא כמעט כל שציפיתי שיהיה - איכות הקלטה מעולה, קומפקטי, יכולת הקלטה בMP3, איבזור מעולה והמון אופציות במכשיר עצמו. החסרונות היחידים שלו הם שהמסך די פרימיטיבי ושהתפריט מסובך למדי. (ואולי מחיר קצת יקר) אני נותן לו 4 מתוך 5.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מנצלת את הברית שכרתה עם חברת קוואלקום בכדי להציע לנו מוצר רלוונטי ותחרותי עד מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש פלאפון זול, שיהיה בו MP3 חזק עם אפשרות להרחבה... מצאתי את המוטורולה E770 וזה דור שלישי.. עכשיו יש לי כרטיס של דור 2, אז אני שואל אם אפשר לששים כרטיס של דור 2 במכשיר דור 3?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי מחשב כף יד IPAQ ישן יחסית יש עליו WINDOWS MOBILE 2003 רציתי לשאול אם אפשר לשדרג את זה למשהו חדש יותר? או לפחות האם אפשר להוסיף לזה עברית תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם בבעלותי מכשיר IPAQ3850 לפני תקופה נתקע המכשיר והייתי חייב לבצע הארד ריסט, מאז התחילו הבעיות, לא מוכן לקבל את העברית בחזרה, לא מוכן לקבל את הדיסטנטור בחזרה אי אפשר להתקין עליו תוכנת ניווט חדשה עושה בעיות בסינכרון אי אפשר לעדכן את הווינדוס לעומת זאת התקנת נורטון קומנדר וזה בסד, הוא מקבל קבצי קול תמונות ווידאו אגב, יש לי דיסטנטור 3 ברשיון יכול להיות שזאת הבעיה עם התקנתה? האם אני חייב לקנות גירסה יותר חדשה? כמו כן יש לי IGO 2005 ברשיון אבל כשאני מתקין את הדיסטנטור , הכל מתנהל כמו שצריך אבל המחשב כף יד לא מזהה בסוף את הקובץ הפעלה של התוכנה, הוא אומר שחסרים קבצים או משהו ב IGO אני מנסה להפעיל את קובץ SETUP במחשב כף יד ועדייןם הוא טוען שחסרים קבצים או חלקים? למיש…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
קניתי נגן ג'נרי, התאכזבתי קשות ועכשוי אני מתכוון להחליף אותו בזה : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 מה דעתכם? האם העוצמת שמע בנגן הזה היא גבוה / נמוכה? שמעתי מאנשים שהשמיעה בו לא משהו... ;D
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-