גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים יצאה ויסטה ועדיין אין שום אפשרות להעביר מויסטה לסאנסה בשום מצב לא MTP ולא MSC ידוע לכם משהו ממיקרוסופט יוציאו עידכון או משהו..?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אזניית בלוטות' לסלולארי שלי ואני לא יודע מה כדאי. חשבתי על שני דגמים: Plantronics Voyager 510 Jabra BT500 אשמח אם תאמרו לי מה דעתכם ומה הכי כדאי (ואם יש משהו אחר טוב יותר אז אשמח לשמוע)
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, העלתי למרקט את היישום החדש שלי: ספונטוק (SponTalk). ספונטוק מאפשר לשלוח הודעות בחינם, גם אם לצד השני אין את היישום(!). יש אפשרות לצ'טט עם מספר משתתפים (multi-party chat), לשלוח נתוני מיקום ... ואפילו להעביר את הצ'ט מהנייד למחשב (!). להלן קישור לעמוד היישום במרקט להורדה (הכולל גם פרטים נוספים). https://market.android.com/details?id=com.codewithcontent.spontalk.client.android תהנו ותחסכו (בעלויות המסרונים). שי ק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
קניתי את הטייפ מנהלים של איריבר ב450 שקל, נפח 2GB ושלוש מיקרופונים בשביל איכות הקלטה מעולה. הוא כמעט כל שציפיתי שיהיה - איכות הקלטה מעולה, קומפקטי, יכולת הקלטה בMP3, איבזור מעולה והמון אופציות במכשיר עצמו. החסרונות היחידים שלו הם שהמסך די פרימיטיבי ושהתפריט מסובך למדי. (ואולי מחיר קצת יקר) אני נותן לו 4 מתוך 5.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת להחליף את הפלאפון הישן שלי ולקנות חדש. כרגע אני עם אייפון 4s עם 8GB שבקושי אפשר לזוז בו מבחינת איחסון ומקום של 8GB אני מעוניינת לקנות סמסונג גלקסי 6 edge ולא גלקסי 6 הרגיל. מעדיפה יותר את המראה של הEDGE למרות שאני יודעת ששני המכשירים אותו דבר לגמרי חוץ מהמראה שלהם. אצל היבואן הרישמי שזה סמסונג 32GB עולה 2500 ו- 64GB עולה 2700. השאלה שלי שווה להשקיע 200 ש"ח נוספים ולקחת את ה64 או ש-32 זה מספיק ? יש לקחת בחשבון שצריך גם מגן מסך וכיסוי שזה הוצאות נוספות של בערך 250 ש"ח, אבל אם זה שווה לקחת את ה64 אז אין ברירה. מה אתם אומרים ? אני לא ממש מבינה בזה וגם היות והאייפון הישן שלי לא באיכות טובה ולא של HD מלא כמו של הגלקסי, ולכן א…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ישלי איפוד ישן משנת 2004 של 20 גיגה זה עם הגלגת עכשיו אני לא זוכר תדגם שלו ככה אני לא יכול להגיד לך איזה דגם הוא היה לי עברית ואחרי שפרמטתי תמחשב נמחקה לי ההתקנה ואני ראיתי שלגירסה החדשה זה עולה כסף ולי יש תישן אז אם ישלמשהו אולי את ההתקנה של הגרסה העברית לאיפוד הישן ויוכל לתת לי אני ישמח. ועוד שאלה על האיפוד איך אני עושה שם עוד משתמש שיהיה רק למוזיקה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום חברי! שמתי לב שמאז ומתמיד GPS בקפטיבייט שלי לא מתפקד כמו שצריך. אם הוא לא נמצא ישירות תחת השמיים הוא לא יכול להנעל על המיקום בכלל! ואם אני זז עוד יותר בעייה. לדעתי יש פתרון לכך,לא הגיוני שבאייפון חברי שמים את הWAZE על הכסא באוטו ומנווטים ואני לא יכול. איך אפשרי לתקן את הבעייה? האם בעזרת התקנה של מודם (RADIO) אחר? או בדרך אחרת? יש לי רום ICS לידיעתכם. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3/4 (דרך איביי)אני רוצה 16GB+. ההתלבטות היא בין סאנסה לאייפוד (נאנו או וידאו) אך אני אשמח לשמוע על עוד אפשרויות. יש לציין כי אני רוצה לקנות את הנגן מאיביי, כך שאקנה אותו במחיר זול יותר. תודה, איתי.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מה יש? אני לא צריך משהו מסובך. ואני מניח שיש צורך במתאם בין החיבור המוזר של NOKIA 6131 ל חיבור אוזניות סטנטרטי? איפה אפשר לרכוש את זה בזול? א ושהמשדר יתחבר למצת של הרכב בתודה מראש, אנוכי
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות סלולרי אז בתחילה היתי רוצה את הN73 אבל אז חבר שלי הראה לי את הטלפון של NOKIA שהוא5610 ואמר שהוא יותר חדש מN73 ויותר שווה...ואני רוצה לדעת מה יותר טוב!! תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אנשים שלום.. יש לי בעיה מוזרה בנגן וכבר החלפתי כבר אחד בגלל הבעיה הזאת! הבעיה: המוסיקה המנוגנת מקוטעת ונתקעת כל כמה שניות או בקיצור משהו דפוק בנגינה עם סרטים אין בעיה רק בזה יש לך הסבר?? או איך אפשר לפתור את זה?? אין לי כח להחליף שוב פעם תודה רבה לעזורים
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ככל שעוברות השנים יש ציפיה שכמות זיכרון הRAM יעלה ובמקום לעלות אני רואה הרבה מכשירים מכל מיני חברות למיניהם שמוצאים מכשירים עם 4GB במקום לעלות ליותר מ 6 או לפחות להשאיר על 6. אני מדבר על סמסונגים, שיאומים וכו'. כמעט ולא ראיתי אף אחד מדבר על זה שגלאקסי 21S לא יותר טוב מה S20 כמעט בכלום ויש פרמטרים שהוא פחות טוב ממנו. מה הולך כאן?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מכשיר ניווט GPS לרכב שכולל גם דיבורית בלוטות, אני מעוניין לשלם עד 700 שח. המכשיר היחידי שמצאתי עד כה במחיר מתאים אם תכונות טובות: MIO MOOV 360 אשמח להמצלות להסברים, תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מנצלת את הברית שכרתה עם חברת קוואלקום בכדי להציע לנו מוצר רלוונטי ותחרותי עד מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
- 1 follower
-
-
מנהל היישומים בגלקסי s3 נתקע.ביצעתי איפוס פעמיים .הבעיה לא נפתרה.מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני קניתי כ' זיכרון וכשאני מחבר למחשב הוא אומר שאני צריך לפרמט אותו.. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לצד דגם ה-Pro GT פורץ הגבולות, קיבלנו מלנובו גם מכשיר ביניים מעניין לכתבה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מחשב פאלם ולאחרונה כאשר אני לוחץ עם העט על המסך הוא לוחץ לי על מקום אחר במסך ולא איפה שלחצתי, איך אני מסדר את הסנכרון בין הלחיצה למסך? תודה
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מה כדי לבחור? טווח מחירים 2000 - 3000 ש"ח מה שהמליצו לי זה ASUS 696 או MIO 550 מה אתם אומרים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הי כחלק מקניית מחשב לפני מספר חודשים חיפשתי תוספות ומצאתי - תקן USB לקליטת TV במחשב קניתי! מעולם לא הצלחתי לקלוט TV רק רדיו - אולי אתם תוכלו לעזור עם הוראות מפורטות או בעיות ידועות לגבי המתקן שלי? פרטים: avermedia hybrid volar HX Windows Vista אולי לא בחרתי באופציות הנכונות? HELP תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סגור כבר על ה-C2 של COWON ויש לי שאלה לנגן יש חריץ הרחבה לכרטיסי MICRO SD יש הגבלה כלשהי מבחינת נפח הכרטיס שהנגן מסוגל לקרוא ? האם אני יכול להוסיף לנגן כרטיס של 32 G והנגן יקרא אותו בלי שום בעיה ?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלומות, ברשותי LG Viewty וכן את התוכנה המצורפת לו(LG PC SUITE). אני מעוניין לגבות את כל ההודעות SMS שעליו(שכן יש לו מגבלה מטומטמת של בערך 130 הודעות שנובעת מכך שהוא מתעקש לשמור הודעות רק על הסים והזיכרון הפנימי של הטלפון, ולא על הג'יגה וחצי הפנויים שיש בכרטיס Micro SD ><) - לפי המדריך של הטלפון אני יכול לעשות זאת בערת הPC Suite תחת הקטגוריה Messages. רק מה, כאשר אני נכנס לMessages, לא מופיע לי כלום... נאדה... אף לא הודעה אחת. וזו בטוח לא בעיה של חיבור, שכן הכל מופיע כהלכה בContens ובContacts... תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות סלולרי חדש, שלי כבר ממש ענתיקה. כרגע אני מתלבטת בעיקר בין N85 ל5310, אני יודעת שהם בשני קטגוריות שונות לגמרי, אבל אני עדין לא מצליחה להחליט אם כדאי לי לשלם ב1000 יותר ולקחת את N85 או שעדיף ללכת על 5310. יש לי סים דור 2, ואני ממש לא רוצה להחליף לדור שלישי כי כרגע אני משלמת פחות מ50 ש"ח(בסביבות 30 אפילו לפעמים) בחודש, ואין תשלום קבוע חודשי, כך שאם אני לא מדברת אני לא משלמת כלום, ככה שכמובן לא בא לי להחליף את התוכנית שלי. מכאן השאלה, בN85 יש את הWIFI והGPS, האם הם יעבדו גם עם סים דור 2? אם כן, האם יש אפשרות להשתמש בGPS בלי ליהיות מחוברים לאינטרנט? כלומר להוריד את המפות למכשיר? אם שני אלה לא יעבדו עם סים שלי אז אני כנראה אלך על 5310, הו…
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מגניב אה.. לא ידעתי איפה לכתוב את זה אני מקווה שכאן זה בסדר....
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-