גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
יש לי אייפוד קלאסיק, 80 ג'יגה. שיחקתי איתו קצת, נכנסתי להגדרות, היה כתוב לנעול את האייפון, אמרתי מגניב ! שמתי סיסמה, עשיתי אוקיי, שבאתי לפתוח הוא לא נותן !! הוא אומר שהסיסמה לא נכונה ! מה עושים ? עזרה בבקשה !
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם מישהו ניסה להוסיף לו כרטיס של ג'יגה? האם המכשיר עובד טוב איתו? ו2GB?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מנצלת את הברית שכרתה עם חברת קוואלקום בכדי להציע לנו מוצר רלוונטי ותחרותי עד מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קניתי כ' זיכרון וכשאני מחבר למחשב הוא אומר שאני צריך לפרמט אותו.. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת להחליף את הפלאפון הישן שלי ולקנות חדש. כרגע אני עם אייפון 4s עם 8GB שבקושי אפשר לזוז בו מבחינת איחסון ומקום של 8GB אני מעוניינת לקנות סמסונג גלקסי 6 edge ולא גלקסי 6 הרגיל. מעדיפה יותר את המראה של הEDGE למרות שאני יודעת ששני המכשירים אותו דבר לגמרי חוץ מהמראה שלהם. אצל היבואן הרישמי שזה סמסונג 32GB עולה 2500 ו- 64GB עולה 2700. השאלה שלי שווה להשקיע 200 ש"ח נוספים ולקחת את ה64 או ש-32 זה מספיק ? יש לקחת בחשבון שצריך גם מגן מסך וכיסוי שזה הוצאות נוספות של בערך 250 ש"ח, אבל אם זה שווה לקחת את ה64 אז אין ברירה. מה אתם אומרים ? אני לא ממש מבינה בזה וגם היות והאייפון הישן שלי לא באיכות טובה ולא של HD מלא כמו של הגלקסי, ולכן א…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מצלמת הבטחה (לא משנה מאיפה) והייתי רוצה לחבר אותה למחשב. זה המעגל ועליו מורכבת העדשה בצג השני, כמו שאתם רואים יש חיבור לבן עם ארבע חיבורים (אני משאר ששניים מהם זה + ו- והשניים האחרים זה חיבור וידאו, אין לי מושג), הצ'יפ הראשי הוא של סוני וכתוב עליו CXD314IR... בתמונה הבאה אתם רואים את כל החלקים מהם המצלמה בנויה, על הטבעת יש עוד חיבור לבן של 2 פינים (חשמל?), לדים וחישן (בטח חישן אור?) יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגירסא של ה40 ל60 ול80 ב-PS3 ? כיאלו רק גודל המקום שאפשר לשמור עליו? ומה אפשר לשמור עליו ? כיאלו משחקים באים עם דיסקים אז למה צריך לשמור (שמירה של משחק שוקלת רק כמה MB ,לא?) פעם שמעתי שככל שיש יותר מקום זה משפיע על המהירות והביצועים, זה נכון? ואם כבר אני פותח אשכול אז אולי מישהו יכול לענות לי על עוד כמה שאלות א) כמה עולה PS3 בדיוטי פרי? ב) יש שם גם גירסא של 60 ו80 או רק ארבעים? ג)באיזה חנות אפשר לקנות בדיוטיפרי? תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת מה צורך יותר כוח בנגני mp3 - פלייבק או רדיו? האם זה תלוי נגן או שזה אחיד לגבי רוב הנגנים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3/4 (דרך איביי)אני רוצה 16GB+. ההתלבטות היא בין סאנסה לאייפוד (נאנו או וידאו) אך אני אשמח לשמוע על עוד אפשרויות. יש לציין כי אני רוצה לקנות את הנגן מאיביי, כך שאקנה אותו במחיר זול יותר. תודה, איתי.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום , החלטתי שאני מחפש לקנות שעון דופק ,(אני רוצה להתחיל לרוץ) , בכל מקרה ראיתי שיש כאלו שמתחברים דרך רצועה חזה , שהיא די מעצבנת ממה ששמעתי , ויש כאלו שהם מודדים ישר מהיד. בנתיים בחיפוש בגוגול מצאתי את השעונים : spotline 900 solo. http://www.zipzip.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=50&catId=60 PC3FT Sigma http://www.energym.co.il/prodinfo.asp?id=358 אשמח לשמוע המלצות על ציוד ממולץ , ועל השעונים הספציפים שהבאתי . תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
ככל שעוברות השנים יש ציפיה שכמות זיכרון הRAM יעלה ובמקום לעלות אני רואה הרבה מכשירים מכל מיני חברות למיניהם שמוצאים מכשירים עם 4GB במקום לעלות ליותר מ 6 או לפחות להשאיר על 6. אני מדבר על סמסונגים, שיאומים וכו'. כמעט ולא ראיתי אף אחד מדבר על זה שגלאקסי 21S לא יותר טוב מה S20 כמעט בכלום ויש פרמטרים שהוא פחות טוב ממנו. מה הולך כאן?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני שיש את ההפשרות הזאות שאפשר להציג את המילים של השירים אבל אני לא יודע איך עושים את זה... נגיד ויש לי את הקובץ TXT של המילים, מה הלאה? תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
צריך שם של תוכנה אם קישור לתוכנה שמשנה פורמט של וידיאו ל 3GP
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
המכשיר החכם הטרי מבית המותג של לנובו מוסיף לפופולריות המסתמנת של השבב הצנוע ביותר בארסנל של מפתחת השבבים האמריקאית, ומצייר תמונה טובה (אבל גם מאכזבת חלקית) של מה שנחשב לבסיס עבור דגם תקציבי בשנת 2020לכתבה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
לצד דגם ה-Pro GT פורץ הגבולות, קיבלנו מלנובו גם מכשיר ביניים מעניין לכתבה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן להגביל קו סלולאר: 1. אפשרות לשיחות יוצאות רק למספרים מוגדרים ? 2. אפשרות לשיחות נכנסנות רק למספרים שעודכנו במערכת תודה,
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מה כדי לבחור? טווח מחירים 2000 - 3000 ש"ח מה שהמליצו לי זה ASUS 696 או MIO 550 מה אתם אומרים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין בנוסף לאנדרואיד ווינדוס מוביל? דבר שני סתם באמצע החיים הפלאפון מכבה את עצמו, ונכנס ללופ של ON OFF ולא נדלק לגמרה עד שמוציאים את הסוללה מה אפשר לעשות? אני מעדיף לא לשחזר הגדרות יצרן או להחליף ROM כי ישבתי איזה יומיים רק להתקין ולהגדיר הכל
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי אנשים.. אחרי שה Nokia N73 שלי טבע בחצי ליטר בירה (וכמובן לא שרד את זה גם אחרי ייבוש של מעל שבוע) הצלחתי (למרות שלא מגיע יל ואין לי ביטוח עליו) לקבל מכשיר חדש.. לא היתה לי ממש אפשרות לבחור. אם היתה לי אפשרות לבחור סביר להניח שהיתי בוחר מכשיר אחר. המכשיר שאני מקבל הוא LG Viewty או בשם שלו בחברה : Ku 990 בסה"כ יש לו מצלמה טובה ואינטרנט 3.5 על מסך גדול (3 אינץ) וזה מה שחשוב לי.. בכל מקרה, מספר שאלות אם תוכלו לעזור לי בזה : - באיזה כרטיס זכרון המכשיר תומך? מישהו אמר לי שהוא שם 4 גיגה מיקרו וזה עבד.. באתר של LG כתוב Up to 2gb . יש לכם מושג? - איפה אני מוצא גירסאת תוכנה חדשה יותר? (באתר היצרן לא הצלחתי) יש בכלל? ואיזה מערכת הפעלה יש לו? אני מניח שזה לא סימביאן. - מכירים אתר…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, העלתי למרקט את היישום החדש שלי: ספונטוק (SponTalk). ספונטוק מאפשר לשלוח הודעות בחינם, גם אם לצד השני אין את היישום(!). יש אפשרות לצ'טט עם מספר משתתפים (multi-party chat), לשלוח נתוני מיקום ... ואפילו להעביר את הצ'ט מהנייד למחשב (!). להלן קישור לעמוד היישום במרקט להורדה (הכולל גם פרטים נוספים). https://market.android.com/details?id=com.codewithcontent.spontalk.client.android תהנו ותחסכו (בעלויות המסרונים). שי ק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום רכשתי סמסונג a30s הממה המכשיר ניתקע כל הזמן כמו נקפא האם זה תקלה ידוע בסמסונג? יש מה לעשות הבנתי שכל הa30s
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום! מצאתי אתר שניקרא free1.co.il רציתי לדעת אם אתם ממליצים לקנות דרכו מכשיר חדש. האתר מוכר בגרושים,לא יאומן. זה ניראה חשוד מדי המכרזים שם במחירים כאלו. מה אתם חושבים
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני יודע שבגירסה 6 של GOOGLE MAPS אפשר לשמור מפות אופליין השאלה אם זה כולל ניווט רגלי / תחבורה ציבורית? אם לא, איזה אפליקצה מאפשרת זאת?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אנשים שלום.. יש לי בעיה מוזרה בנגן וכבר החלפתי כבר אחד בגלל הבעיה הזאת! הבעיה: המוסיקה המנוגנת מקוטעת ונתקעת כל כמה שניות או בקיצור משהו דפוק בנגינה עם סרטים אין בעיה רק בזה יש לך הסבר?? או איך אפשר לפתור את זה?? אין לי כח להחליף שוב פעם תודה רבה לעזורים
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-