גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אהלן! היום חשבתי לשדרג את המכשיר הנוכחי לאחר כמעט 3 שנים עם אותו מכשיר (NOKIA E71). הלכתי לפלאפון לברר על מכשיר איפון 4S ומסלול חיילים וקיבלתי חושך בעיניים. המסלול חיילים, כן חיילים, 700 הודעות + 700 דק' שיחה + 500MB גלישה = 250 ש"ח. אם רוצים ללא הגבלת גלישה זה עוד 30 ש"ח, ואם רוצים ביטוח זה עוד 50 ש"ח. בקיצור, יקר העסק. כמובן שמקבלים זיכוי מלא על המכשיר שהוא 130X36. (בחישוב מהיר כמעט 4700 ש"ח) לחצתי לבחור את היד והלכתי. עכשיו, אני חושב לקנות מכשיר באופן פרטי ולפי בדיקה מהירה בזאפ נראה שהמחיר הממוצע הוא 3500-3700 שקל. ולפי מה שהבנתי בעקבות החוק החדש הם חייבים לתת לי זיכוי על המכשיר גם אם נקנה מחנות פרטית, כלומר חסכתי 1000 שקל בערך. עדיין נשמע לי יקר. רציתי לקבל ד…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני רוצה לקנות אייפון 5 ממישהו במחיר טוב יחסית. הוא אמר לי שלפני שבועיים הוא החליף את המסך ב250 ש"ח. אני יודע שיש מסכים איכותיים יותר ואיכותיים פחות. אני לא אפתח את המכשיר כדי לגלות איזה אז מעניין אותי לדעת, האם ההבדל הוא משמעותי? האם אני יראה הבדל בתצוגה בין מסך מקורי למסך לא מקורי? האם יהיה הבדל בטאץ'? ואם כן, ההבדל יהיה משמעותי (בתצוגה ובטאץ')? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן ב"ה לקנות מכשיר נקסוס מחו"ל מ expansys השאלה שלי היא כזו- בהנחה שאומר לחבר להביא לי משם- ונניח שיהיה לו שבוע שבועיים עם המכשיר- 1. האם עדיף שיקנה ישירות מהחנות של גוגל בתוספת של נגיד 30$- כי זה יותר אמין? גוגל נותנים שנה אחריות אם אני לא טועה, בUSA, זה שוה משהו פה בארץ? וEXPANSYS נותנים גם Warranty: Manufacturer One Year האם זו שונה או כמו גוגל? 2. מה כדאי שחבר שלי יבדוק לי כל עוד הוא שם- רק שהמכשיר עובד ובמצב חדש וכו' או שכדאי לי "להעמיס" עליו ולאמר לו שגם ינסה להוריד עדכוני ICS מגוגל דרך האינטרנט וכו'... ו\או עוד דברים שכדאי לבדוק כל עוד הוא שם בארה"ב? 3. האם פה בארץ אוכל להוריד עדכונים לאנדרואיד חופשי [דרך האינטרנט במכשיר] ולא צריך שזה ייעשה שם פיסי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מעוןניין לקנות מכשיר סלולרי ואשמח לקבל עצות ועזרה. אני ברשת סלקום (אבל לא מחוייב להם) ויש לי כמה שאלות (אולי די אידיוטיות): 1. אם אני קונה מכשיר בחנות באינטרנט, דרך זאפ למשל, וכשאני מבקש מחברה סלוללרית שיחברו אותי - האם הם יחייבו אותי בחבילת גלישה (אפילו אם זה דור 3 ומעלה)? 2. לא מעניינים אותי כל הגאג'טים של מצלמה, MP3 וכדומה. מעניינת אותי האפשרות להקליט שיחות, וכמה שיותר זמן הקלטה (בעיקר עם לקוחות שלי) ושהמקשים יהיו רחבים ונוחים. האם יש לכם עצה איזה מכשיר/ים לקנות? התקציב שלי הוא עד 1,000 ש"ח. תודה בני
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע נמצא ברשת פלאפון, ורוצה לשדרג את עצמי, אני לא מעוניין בעוד התחייבות או משהו כזה ולכן רוצה לבוא עם מכשיר חיצוני בלי תלות בהם. חשבתי על לקנות נוקיה 5800 שנראה כמו מכשיר שמתאים לצרכיי כרגע. כנראה ואני אקנה אותה מארה"ב ושמתי לב שמוכרים אותו בשתי גרסאות אמריקנית ובינלאומית כאשר ההבדל היחיד ששמתי לב אילו הוא היעדר התמיכה ב תדר 2100. השאלה אם הדבר חשוב או מפריע לי כי עדיין תהיה תמיכה ב 850... אשמח לעזרה תודה רום
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כנראה עדו חודש אני אהיה בחו"ל (או שאני אבקש מקרוב משפחה שיהיה בחול) ואני רוצה לקנות שם מכשיר סוללרי כרגע אני מתלבט בין : palm pre - שכל הביקורות עליו רק מהללות את המכשיר . meizu m8 - שאני לא ממש מכיר אותו. htc g1 - ששמעתי עליו ביקורות חלוקות לטובה ולרעה. blackberry storm - גם מכשיר שאני לא ממש מכיר. מה שחשוב לי במכשיר זה WIFI ,גלישה נוחה ,מולטימדיה- בעיקר MP3 , זמן סוללה ארוך ככל האפשר ,אפשרות התקנה של תוכנות צד ג' ,יומן נוח לשימוש ,תמיכה בעיברית (לפחות בשליחת SMS והכי חשוב שיהיה ניתן לרכוש אותו SIMFREE שיתאים לרשת אורנג' (כרגע יש לי סים דור 3) כמו כן אשמח לשמוע דעות על המכשירים .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן היה לי עד לפני כמה ימים defy שמהיום הראשון רק עשה לי צרות צרורות.. לפני כמה ימים, אחרי אינספור החלפות רומים ושינויים שלחתי לתיקון במעבדה פרטית וחזר אלי עוד יותר מכוסח. בקיצור - אין לי זמן או כוח או עוד כסף להתעסק עם זה. אני רוצה לקנות סמרטפון "עמיד" יחסית, ושלא יהיה יקר בכלל (אני רק צריך בטלפון מצלמה נורמלית, גישה לוואטסאפ ופייסבוק וזהו!) ראיתי עכשיו באתרי מכירה בחו"ל ( ebay.amazon,dx, aliexeppers) שיש מכשירים של חברות סיניות שמתחילות לתפוס תאוצה בשוק והן למען האמת לא נראות רע בכלל ביחס למחיר המצחיק. אז ככה - הבנתי שחברת BLU תופסת שם די חזק עכשיו וראיתי את הטלפונים שלהם. השאלה היא האם ניתן בארץ לצרוב על המכשירים הללו עברית והאם הם יעבוד בתדרים פה?... כמו כן, מאיזה סכ…
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכם, הוריי טסים לגרמניה ואני רוצה שהם יביאו לי טלפון נייד, אז ככה קודם כל אשמח לשמות של חנויות ואתרי אינטרנט של חנויות בברלין, בנוסף אשמח שתציעו לי מחליף ראוי לנוקיה E65 שלי בתקציב של 400 אירו בערך. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה מכשיר SE K800i מחנות פרטית - כיצד אח"כ ניתן לעבוד איתו עם רשת כמו אורנג' לדוגמא? איך זה עובד? תודה
-
- 28 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות סמארטפון לא סיני במחיר שלעד 850 שקלים עד עכשיו המכשיר הטוב ביותר שהוצע לי הוא lenovo s960 מישהו מכיר את המכשיר? מה אתם חושבים עליו? יש למישהו רעיונות למכשיר אחר? (לא סיני)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לתותחים בפורום!! יש לי חבר שטס לדרום קוריאה ויכול לקנות לי את galaxy S III החדש. לצערי, הבנתי שיש הרבה בעיות בגיור המכשיר מקוריאה לארץ. יש צורך לפרוץ אותו, וגם אז יכול להיות שהוא לא ידע "לדבר" עם הרשתות הישראליות. האם יש סיכוי כזה שמה שכתבתי כאן נכון? האם יכול להיות שהמכשיר לא יתאים לישראל, אלא רק לדרום קוריאה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המכשיר הראשון doro 625 השני הוא mio f610 הפרמטרים מהמכשיר הם: נוחות תפעול, שמע חזק בקבלת ובזמן שיחה וזמן סוללה ארוך
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים, התחלתי להתעניין לאחרונה במכשירים הנ"ל, אני יודע שהם עוד לא יצאו.. השאלה כשהם יצאו..איפה לנו הישראלים יהיה ניתן לקנות אותם? אני מניח שהם לא יגיעו לארץ.. יש לקנות אותם בחנויות בארה"ב או אירופה, או שניתן רק דרך האינטרנט? אשמח לקצת מידע בנושא..אני כמה שנים משתמש אייפון וחשבתי להתנסות במשהו אחר.. תודה.
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מצאתי הרבה סמארטפונים של חברות לא מוכרות, לרוב סיניות, ב-deal extreme וברצוני לרכוש אחד מהם בכדי להתחבר ל-hotmobile בארץ (ז"א שיש צורך בדור 3 ומעלה). המכשיר הזה מצא דווקא חן בעיני : http://dx.com/p/c208-android-2-3-gsm-bar-phone-w-3-5-capacitive-screen-dual-band-wi-fi-and-dual-sim-blue-156269 אני צריך משהו בסיסי. ונראה לי שזה יתן לי מענה מתאים. מה אתם אומרים ? על מה יש לשים לב בקניית מכשירים אלו ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ה- CRT שלי התחיל לזייף (כן בשנת 2013 אני עדיין עם CRT - ואני יכול להתערב שכשהוא היה תקין הביצועים שלו היו טובים מרב ה-LCD שיש היום). אני לא מתכוון לתקן אותו - המה גם שאשתי כבר רוצה יותר מקום על שולחן המחשב. חשבתי על המסך דלעיל של דל אני מבקש לדעת חוות דעת ממי שיש לו - ממה להיזהר וממי כדאי לרכוש (מעדיף מקום אמין על פני מקום זול) תודה, גבריאל
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אחרי שהבלתי נמנע קרה, ואחי שבר את מסך האייפון שלו אני מחפש לקנות לו מסך תחליפי מ- eBay. נתקלתי בערכה כזאת http://www.ebay.com/itm/White-iPhone-4-4G-Replacement-LCD-Digitizer-Glass-Screen-Assembly-CDMA-7-Tool-/290607954255?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a995794f אך הכיתוב CDMA Compitable מדאיג אותי, כי המכשיר נקנה מאורנג' ולמיטב ידיעתי הם מתעסקים עם מכשירי GSM (תקנו אותי אם אני טועה). כעת נשאלת השאלה אם זה בכל זאת מתאים למכשיר שיש לו, למרות שרוב הסיכויים שלא. כמו כן, אם ידוע לכם על ערכה דומה שכן מתאימה במחיר מומלץ אשמח לדעת. אגב, לגבי המחיר, ראיתי שיש בטווח מחירים של 40 - 70 דולר. האם קיים הבדל באיכות בין הערכות היקרות ליותר זולות? תודה ולילה …
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות מסך לטאבלט ainol hero II 10? האחיינים שלי ריסקו את המסך שלהם ואני מחפש מאיפה אפשר להשיג מסך להחליף. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
קניתי לפני מס' ימים נגן ARCHOS 605 ועם הבאנדל שלו מגיע רק כבל חיבור ל-USB שאיתו מטעינים את הנגן. אני רוצה לקנות מתאם כדי שאני אוכל להטעין אותו מהשקע. האם אני צריך לקנות מתאם שיהיה ספציפי לנגן שלי? או שעם כל מתאם כזה של כל חברה אני יכול להטעין את הנגן שלי? והאם יש חשיבות לאיכות התאם או שפשוט לקנות את הזול ביותר שאני מוצא?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מחפש נגן MP3 עם 32GB שיהיה עמיד ככל האפשר (ישמש גם לטיולי גיפים בשטח) התקציב גמיש . לא IPOD ולא אפל בכלל. עברה לי מחשבה של לקחת טלפון שתומך ב מיקרוSD 32GB ולהשתמש בו כנגן , לא במקום הנייד הקיים אלה רק כנגן , אולי עם אנדרואיד ישן כלשהו ? יש למישהו הצעות ? רעיונות ? אשמח לכל תגובה איך הSANSA FUZE הזה : http://www.sandisk.com/products/music-video-players/fuze-plus/ ראיתי אותו בפחות מ 300 והוא תומך בכרטיסי ניקרו SD עד 32GB - יחד זה יצא כ 400 ש"ח - שוווה ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש לקנות נגן מארה"ב בתחום ה-250$. האופציות העקריות שיש לי הן ה-Zune, Creative Zen M, Ipod Video... מה כדאי מבחינת אחריות, תמיכה בעברית, תמיכה בפורמטים, זמן סוללה וכו'... תודה, מתן.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש נגן MP3 לא מבוסס הארד דיסק בנפח של יותר מ-32 ג'יגה? הנגן היחיד שמצאתי זה ipod touch החדש... האם יש נגנים נוספים? ובכלל, האם יש נגנים בעלי נפחים גדולים (אפילו מבוססי HD) שהם לא אייפוד? (או ארכוסים עצומים למיניהם...)
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, ותודה לעוזרים אני מעוניין לקנות נגן mp3 (אפשרי שגם יציג תמונות וסרטונים אבל ממש אין לי שימוש בזה.. אני לא מתכוון לראות סרט במסך מתחת ל 42") 1. המאפיין הכי חשוב לי הוא איכות הסאונד. אני שומע בעיקר רוק עם CX300 2. סוללה עדיף שתהייה משולבת בנגן. 3. מעל 4 גיגה עד 80 או אין סוף.. 4. גודל. 5. ממשק נוח (עברית לא חשוב) 6.לגבי התקציב לא ממש קריטי אבל ברור שעדיף להתחיל מהמחיר הנמוך. *כרגע יש לי נגן של creative ואני דיי מרוצה ממנו רק הנפח קטן
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
חברים זה קצת דחוף אז אני צריך עזרה אני קונה נגן MP3 כנראה מארה"ב בסביבות ה 140$ לא כל כך חשוב לי שהוא יציג תמונות או סרטים אני רוצה נגן בנפח של 2GB או יותר, ושיגיע עם אוזניות איכותיות שאני לא אצתרך לקנות חדשות אחריי יומיים חוץ מזה חשוב לי גם זמן סוללה כי אין לי הרבה גישה לשקעי חשמל תודה רבה רבה לממליצים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 חזק אמין וטוב עד המחיר שנקבתי בכותרת. כמה GB אפשר להביא בסכום כזה? אני מחפש אולי SANDISK וכל מיני חברות חזקות בשוק. בעיקר שיהיה לי מה לחבר לרכב ולשמוע דרכו. אך לא רק. תודה. איך זה? נגן Sandisk Sansa FUZE 8GB נגן MP3 - Sansa Clip M300 8GB *תמיכה מלאה בעברית* iRiver E100 8GB - Black Meizu M6 8GB חברה קוריאנית
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מהמשפחה שלי טס שבוע הבא לסינגפור, ושאל אותי אם אני רוצה משהו. אני כבר הרבה זמן חשבתי על לקנות PMP. קראתי את כל התגובות לגבי הנגנים של creative zen vision w, cowon a2, archos av500,archos 604 השאלה שלי האם בחו"ל(בדגש על סינגפור) שווה אולי לקנות דגמים יותר טובים/מתקדמים? והאם זה בכלל משתלם לקנות את זה בחו"ל בגלל בעיות אחריות, הפרשי מחירים לא כל כך משמעותיים וכו'? המון תודה, ניב..
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-