עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by bored,

שלום לכולם! כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות סלולרי חדש, שלי כבר ממש ענתיקה. כרגע אני מתלבטת בעיקר בין N85 ל5310, אני יודעת שהם בשני קטגוריות שונות לגמרי, אבל אני עדין לא מצליחה להחליט אם כדאי לי לשלם ב1000 יותר ולקחת את N85 או שעדיף ללכת על 5310. יש לי סים דור 2, ואני ממש לא רוצה להחליף לדור שלישי כי כרגע אני משלמת פחות מ50 ש"ח(בסביבות 30 אפילו לפעמים) בחודש, ואין תשלום קבוע חודשי, כך שאם אני לא מדברת אני לא משלמת כלום, ככה שכמובן לא בא לי להחליף את התוכנית שלי. מכאן השאלה, בN85 יש את הWIFI והGPS, האם הם יעבדו גם עם סים דור 2? אם כן, האם יש אפשרות להשתמש בGPS בלי ליהיות מחוברים לאינטרנט? כלומר להוריד את המפות למכשיר? אם שני אלה לא יעבדו עם סים שלי אז אני כנראה אלך על 5310, הו…

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  2. שלום לחברי הפורום, לפני שבוע קבלתי את המכשיר ואני מתקשה להחליט על מפעילה סלולרית משתלמת שתחליף את אורנג'. מחיפוש קצר הבנתי שמה שקובע את מהירות הגלישה ואיכות התקשורת (ניתוקים בקו, הגעה של SMS) אלה הם התדרים . צריך לבדוק שהמפעילה הסלולרית והמכשיר תומכים באותם תדרים . ובכן , המכשיר שלי תומך [TABLE] [TR] [TD=class: ttl]2G Network[/TD] [TD=class: nfo]GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ttl]3G Network[/TD] [TD=class: nfo]HSDPA 850 / 1900 / 2100 [/TD] [/TR] [/TABLE] כמו כן,המכשיר מגיע למהירות H+ המידה נלקח מאתר http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_2s-5397.php האם אני צפוי לחוות בעיות ניתוקים והאטה באחת המפעילות לאור המידע שהצגתי ? תודה רבה מראש למגיבים

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. הרשמה מוקדמת לרכישתו של ה-Red Hydrogen One המסתורי נפתחת אצל מפעילת הסלולר האמריקאית Verizon, בתור רמז עבה לעיתוי המתקרב של הגעתו לשוק לכתבה

4. Started by Lupin,

יש כל כך הרבה נגנים ואני לא יודע במה לבחור. חשוב שהנגן יהיה קטן, חזק, איכות סאונד טובה ולא יקר (עד 300 ש''ח). מיועד בעיקר לריצה. מה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by AaronShwartz,

שלום לכולם, שכחתי את הפלאפון ואני לא מצליח לאתר אותו. (כרגע אני משער שהוא נלקח) הטלפון מועבר לתא קולי - כנראה שהוא הוציא את הסים החשבונות גוגל לא מסונכרנים יותר עם המכשיר (כנראה התנתק). Find My Device - כנראה כבוי גם הוא. האם יש דרך לגלות / למצוא את הפלאפון ? תודה רבה. ובמידה וכן, אילו הוכחות אפשר להביא אל האדם שלקח בטענה שהפלאפון שלי ? (אני לא מבין כל כך בפלאפונים במיוחד סינים) והאם המשטרה יכולה לעזור בנושא ? אני משער שהוא מחק את כל הנתונים ואין זכר לנתונים שלי. תודה.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by Posford,

שלום, יש לי iPod Nano 4GB. העברתי שירים אליו עם התוכנה iTunes והכל עבר כבלאגן אחד גדול. לפני זה, הכל היה מסודר בתיקיות. רציתי לדעת אם אין אפשרות להעביר תיקיות מסודרות לאיפוד? אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת? ובנוסף רציתי לדעת, המכשיר לא תומך בעברית, אפשר לעדכן אותו? אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת? תודה רבה לכם והמשך יום נעים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הדור השני שיורש את ה-XPERIA X10 MINI/PRO שהיה די גבולי מבחינת גודל/רזולוציית מסך ועם גירסת אנדרואיד מיושנת. עכשיו עם מסך BRAVIA בגודל 3 אינטש, רזולוציה 320X480, יכולות צילום מצויינות כולל וידאו HD, מעבד חזק בטירוף לכזה מסך, אנדרואיד 2.3.3 האחרון וסוללה גדולה יותר. גם הממשק שופר בהרבה ויש אינטגרציית פייסבוק מקיפה במיוחד למי שזה חשוב לו. רק שמנים יחסית... גרסת ה-PRO גם נותנת מקלדת פיזית מלאה ונוחה כמעט באותה אריזה... http://www.phonearena.com/phones/Sony-Ericsson-Xperia-mini_id5505 http://www.phonearena.com/phones/Sony-Ericsson-Xperia-mini-pro_id5381

• 56 תגובות
    • 6.9k צפיות
  8. שלום וברכה אני רוצה לדעת האם כשאני מגיע לשלב 150 או 250 או שלב 1000 אז יש שיטה עם ה 5 לבבות שזה עוזר בכלל או לא אשמח לתגובה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  9. התכנון הוא קנייה של המכשיר מחנות פרטית וקבלת זיכויים מחברת פלאפון... בתור אחד שעוד מסתובב עם 5800 ואין לו מושג מה איפה ולמה, מאיזו חנות כדאי לרכוש את המכשיר? אני ירושלמי, אז אם יש אחת כזו בירושלים מה טוב. תודה רבה, בז'נגלו

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אם אפשר להגדיר את המצלמה שמפעילים דרך ה WHATS APP שתיהיה באיכותי יותר גבוהה? שאני נמצא בשיחה בוואטצ'אפ ומפעיל משם את המצלמה כדי לצלם משהו, האיכות היא ירודה מאוד. אז יוצא לי לצאת מהווטצ'אפ לצלם דרך המצלמה ואז שוב לחזור ולצרף את הקובץ. מנסה למצוא פתרון יותר מהיר ויעיל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by Jesper,

קניתי לפני מס' ימים נגן ARCHOS 605 ועם הבאנדל שלו מגיע רק כבל חיבור ל-USB שאיתו מטעינים את הנגן. אני רוצה לקנות מתאם כדי שאני אוכל להטעין אותו מהשקע. האם אני צריך לקנות מתאם שיהיה ספציפי לנגן שלי? או שעם כל מתאם כזה של כל חברה אני יכול להטעין את הנגן שלי? והאם יש חשיבות לאיכות התאם או שפשוט לקנות את הזול ביותר שאני מוצא?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by pakomako,

חברה נמאס לי מה MP3 המצ'וקמק שלי אני צריך המלצה לנגן בסגנון ipod... שמתי עין על ה Iriver שיש אותו לחבר שלי אבל אני צריך לדעת אם אתם יודעים על בעיות מסויימות במכשיר, סוללה... שמעתי דברים רעים על הסוללה של ה Ipod שהיא לא מספיקה להרבה זמן או שצריך לשלוח את המכשיר לחברה וכל מיני זיבולים... אפשר המלצה למכשיר טוב בסגנון ה iriver h10 עדיף בסביבות ה 10 20 ג'יגה... תודה מראש אמיר.

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by harap,

היי חברים, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת אלחוטית בתקציב של עד 500 ש"ח לבית. אני לא מדפיס הרבה וחשוב שתהיה צבעונית. ואשמח שלא תציעו לי מדפסת שאם חסר לה צבע אחד היא מושבתת. אשמח להמלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היצרנית הסינית משתלטת על המקום הראשון בדירוג הצילום של האתר DxOMark תודות לספינות הדגל שלה - אך הן יעלו לנו יותר מבעבר לכתבה

15. השאלה בשביל קניית חיבור לאוזניות וכבל נתונים...כתוב רק שהוא מתאים לg600... איך בכלל בודקים דברים כאלה? תודה!

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  16. שלום חברים. יש לי זרוק בבית מתאם מתח ל USB שקיבלתי עם עכבר Logitech Performance Mouse MX. מכיוון שיש לי ים כבלים של USB ל MICRO USB, שקלתי להשתמש בו כמטען ספייר למשרד. השאלה היא האם כל מתאמי המתח ל USB זהים? אם לא, האם יש מצב לגרום נזק לסמארטפון? למי שרוצה לדעת על מה מדובר, זה המתאם: http://www.logitech.com/en-gb/promotions/4872 (תחפשו בדף Performance Mouse MX).

17. שמעתי שמועה כזו שעם "U...S...B" אפשר להעביר בקלות...?? http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&AuctionId=7708195 מצאתי-מישהו מכיר את זה ויודע שזה עובד?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by D_mon,

מחפש סמארטפון עם דגש על חיי סוללה טובים (כמה שיותר יותר טוב), מסוג אנדרויד. בגודל של 4.5 אינץ ויותר, הפלאפון ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט.

19. Started by crabrocket,

שלום הייתי למעוניין לקנות מכשיר סלולרי בארה"ב(שתואם כמובן לטכנולוגיה בארץ) ורציתי לדעת אם אני יכול בדרך כלשהיא לסדר שיהיה לו עברית בלי ללכת לחברה סלולרית ולשלם לה 100 שקלים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  20. היי אנשים, התחלתי להתעניין לאחרונה במכשירים הנ"ל, אני יודע שהם עוד לא יצאו.. השאלה כשהם יצאו..איפה לנו הישראלים יהיה ניתן לקנות אותם? אני מניח שהם לא יגיעו לארץ.. יש לקנות אותם בחנויות בארה"ב או אירופה, או שניתן רק דרך האינטרנט? אשמח לקצת מידע בנושא..אני כמה שנים משתמש אייפון וחשבתי להתנסות במשהו אחר.. תודה.

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by nuctornal wisdom,

אני טס בקרוב לקנדה ומתכנן (בלי קשר) לקנות HTC sensation לפני שאני מתחיל לברר איפה יותר זול לקנות, האם מבחינת תדרים מכשיר שניקנה שם יעבוד תקין בארץ (או להפך, אם בישראל יותר זול לקנות אותו, אני יכול להשתמש בו לטיול)?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

יש לי MIO PDA ואמרו לי שיש ממשקIPHONE מישהו ניסה אתזהיש למישהו לינק לזה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Rockstatement10,

היינו באורנג' עד עכשיו ל-4 מנויים ואבא שלי שילם כל חודש 350 שקל וזה המון.. התקשרו לאבא שלי מגולן והציעו לו 4 מנויים ב-130 לחודש אבל שמעתי שזה חרא של חברה והוא הזמין סימים ולא הגיע עדיין... הצעתי לו 012 והוא אמר שהוא לא יקבל שם מחיר כמו בגולן והוא לא ניסה.. מה עושים? ואני גם אאבד 4G עכשיו

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  24. מצאתי רק iTRANSLATE אבל כל פעם שהוא מקריא הוא אומר SUSPECTED TERMS OF SERVICE ABUSE... וגם שילמתי על הדרעק הזה.. מחפש רק מישהו שיש לו ועובד, כי יש הרבה שלא עובדים.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%96%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10/

• 0 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.