גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
בעודי מחפש מחשב כדי לצחוק עליו ולשים בת'ראד מפרט החלומות(בערוץ הקניות באינטרנט) נתקלתי בזההם מנסים להפחיד אנשים שלא מבינים אנגלית עם מילים כמו אקוויליזר או "איכות" Prosound נגן MP4 נפח 4GB דק דגם MP44096PR Slim מתנה: מטען לרכב! הדור הבא של נגני המוליטמדיה להנאה מושלמת. נפח ענק של 4GB לסרטים, קליפים ומוזיקה. דק במיוחד עובי 7 מ"מ בלבד לנשיאה נוחה. סאונד ותמונה איכותיים במיוחד להנאה מלאה. מק"ט: 52390 מחיר מחירון: ¤1190 מחיר רגיל: ¤286 הנחה נוספת! ¤-57 מחיר מגה דיל: מחיר + דמי משלוח: ¤229 ¤278 נותרו 9 יח' בלבד! עד 24 תשלומים ללא ריבית והצמדה דמי משלוח: ¤49 לפרטי איסוף עצמי למוצרים נוספים של הספק נגן MP4 בעל נפח ענק של 4GB !!! נגן MP4 מציג סרטים וקל…
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
לרכישת ZEN VISION M 30GB בצבע לבן... למישהו יש חנות בארה"ב שהוא מכיר והיא אמינה וממש זולה לכך ? תודה אנשים !
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עד 200 ש"ח אוזניות לא אוזניה ראיתי את הדגם הזה : marelli tc920
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אנשים!! קניתי לחברה שלי נגן SANSA E270 ואני מחפש את התוכנה של הנגן באינטרנט בכדי להעביר שירים לנגן... קיבלתי איתו דיסק אבל מישום מה אני לא מצליח להתקין את התוכנה. אשמח אם תעזרו לי למצוא את מבוקשי. בתודה רבה אלדד כהן.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשנה קניתי מכשיר בסניף דינמיקה המכשיר הוא מוטורולה L2 עכשיו נשבר לי ממנו ואני מעוניין להחליף או לשדרג למכשיר ששמתי עליו עין...זהו SE K610I השאלה האם זה אפשרי להחזיר להם את המכשיר שיש לי כרגע ולשדרג למכשיר חדש?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות.. אם אני מתקין ROCKBOX מתבטלת האחריות? אני אוכל לחזור לתוכנה הרגילה של SANDISK? איך מתבצעת התקנה של ROCKBOX? ומה השינויים שROCKBOX נותן?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש את המכשיר ה- SANSA M240 ואני רוצה לעלות עליו את השירים בשבילה (פעם שניה) חיברתי למחשב והכל טוב חשוב לציין שיש כבר שירים על המכשיר מפעם קודמת שהעלנו בפעם הקודמת לא היו בעיות.. עכשיו שאני מנסה לעלות שירים אין לאיפה.. ואני בכלל לא מוצא אותם בכונן.. דוגמא : http://img523.imageshack.us/img523/7484/sansair8.jpg כפי שאתם רואים זה שוקל רק בקושי מגה בייט.. אבל שבודקים את הכונן http://img529.imageshack.us/img529/2396/sansa2gs9.jpg הכונן כמעט מלא WTF? אז איפה כל השירים, ואיך אני מעלה/מוחק שירים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
איך הנגן הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&main=1 האם הוא גנרי? האם יש בתקציבו משו יותר מישתלם 2 גיגה תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבד לאחי היום הסלולארי ורציתי לדעת אם המניאק שלקח את הפלאפון החליף לסים משלו , יכולים לעלות עליו איך שהוא? זאת אומרת למצוא את הפלאפון ולחסום אותו? והאם אפשר לדעת איפה הוא נמצא דרך GPS מובנה במכשיר או משהו ? ד"א המכשיר היה דור שלישי.
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
שלום, חבר שלי פה אצלי ויש לו פלאפון חדש והוא רוצה לחבר אותו למחשב דרך IR כדי להעביר צלצולים\תמונות מהמחשב הנייד.(שכח את הUSB בבית ואין לי פה אחד ). למחשב הנייד יש IR מובנה כזה אך אני ממש בטוח שכשאני יפעיל IR בפלאפון המחשב לא יזהה אותו יש איזשהי תוכנה מיוחדת או שזה בכלל בלתי אפשרי? תודה !
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אז לאחר שנואשתי מלחפש מטען ל Zen Vision:M חבר שלי הראה לי מטען שמתחבר לחשמל ומטעין בעצם כל מכשיר שמוטען דרך USB. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3042876 עכשיו אני רק רוצה להיות בטוח שהמטען הזה לא יפגע לי בנגן..? מתח היציאה שם הוא 5V וכך רשום גם על גבי המתאם של ZVM. לגבי הזרם אני לא יודע. ואם המטען הזה מתאים בעצם לנגן, למה שאני אעדיף לקנות מטען מקורי של קריאטב בעוד שהמטען הזה הוא מעין מטען אוניברסלי ל USB ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום- כמו שאתם רואים אני חדש פה ..(חבר שלי המליץ לי על הפורום! ) אתמול אמא שלי ניקתה את החדר ובטעות פגעה במטען עם הגב שלה והוא קצת נשבר כאמור,הוא לא עובד ואני רוצה לקנות חדש . המכשיר הוא Samsung 990 . אני מאוד מקווה שאפשר לקנות מטען חדש \= תודה לעוזרים ולמי שינסה לעזור!
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר הנ"ל ברשת אורנג' בהנחה שלא תהיה לי בעיה להפעילו עם כרטיס SIM של סלקום אבל זה לא עובד.... האם מישהו יודע על דרך לגרום לו לעבוד עם SIM של סלקום?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום ברשותי Creative Zen Vision: M ואני רוצה לשנות את שמות ה"אמנים" בשירים שלי ולעשות עוד כל מיני שינויים בפרטי השירים שנמצאים על המכשיר. בMEDIA PLAYER לא ניתן ללחוץ "ערוך" כמו שניתן בקבצי הMP3 שעל המחשב שלי, אז איך עושים את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אחי מתכונן לקנות נגן MP3 בימים הקרובים. התקציב הוא 400 ש"ח ואין דרישות מסוימות מעבר לאפשרות לנגן קבצי מוזיקה. נכון לעכשיו, הדגם שמוצא חן בעיניו הוא C250 של Sandisk. אני קצת מתנגד, כי מפריע לי החיבור הקנייני שלהם, מה שאומר שאתה צריך לקחת אתך כבל ארוך לכל מקום, בלי אפשרות להשתמש בחיבור USB או mini USB סטנדרטי. אם אתה משתמש במטען קיר, תצטרך לערוך 2 חיבורים (מטען -> כבל -> נגן). ואם אתה מאבד את הכבל, לא תוכל למצוא כמותו בכל חנות. מה אתם אומרים, הדאגה שלי במקומה או שאני סתם נטפל לפרטים? זה באמת מפריע ביום יום?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר כף יד עם gps של חברת asus ואבד לי הכבל של המטען שלו! כמה דבר כזה אמור לעלות? ואיפה אפשר להשיג ? תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לא מזמן החלתתי לנסות את הגירסה הפתוחה של FIRMWARE לנגן שלי (IRIVER H10) וגיליתי שהיא ממש טובה אבל יש ברים שאני לא אוהב בה לכן אני מעוניין לשנות אותה או לבנות אחת לבד. איך אני עושה את זה? אם מישהו מכיר גרסאות אחרות חוץ מ ROCKBOX הוא מוזן לספר לי עליה ולהביא לינק להורדה תודה
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי את התוכנה שהופכת את העברית לכמות גדולה של שירים ביחד !! איפה ניתן להוריד ?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום; האייפוד שלי עושה לי צרות, היום בעבודה הקשבתי לאייפוד במשך כ4 שעות ברצף, והסוללה דיי התרוקנה (היא לא הייתה מלאה מהתחלת השמיעה), אז כאשר חזרתי אל בייתי חיברתי אותה למחשב (זה היה בסביבות השעה שלוש), עכשיו, לאחר מעל 6(!!!!) שעות, האייפוד לא מגיב, ועל הצג יש הודעה :"Very low battery", מה אפשר לעשות? קניתי את המוצר בארה"ב, אם הוא דורש תיקון (רוב הסיכויים שכן) איפה אפשר לתקן אותו? מישהו מכיר את הבעיה?? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(ואני אומר - רק ירבו) חשבתי על קניית המכשיר שמפורסם ע"י סנדי בר Chocolate כיון שידוע שלקנות מכשיר דרך ספקית סלולר יכול להיות מעט יקר, החלטתי לערוך סקר שוק דרך אתרי השוואת מחירים. מצאתי משום מה מכשיר שמאוד (מאוד) דומה לChocolate איך בעל שם שונה. מישהו יכול בבקשה לתת טיפ לגבי המכשיר http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=500&PID=28018 KG800? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום חברים! זכיתי להיות בארהב לכמה חודשים והיתי רוצה להתחדש בפלאפון ומחשב נייד. לגבי הפלאפון - איזה בידיוק טכנולוגיות מתאימות ומה בכלל כדאי ושווה? אתרים זולים במיוחד? חברות זולות? יש לציין שאני בסלקום. כמו כן מה עם תמיכה בעיברית? נייד - אני הכי בור בזה! אין לי מושג מה הטכנולוגיות מה כדאי ומה טווח המחירים. אני פשוט צריך מחשב נייד טוב שיוכל לשמש אותי גם בלימודים וגם למולטימדיה עם זמן סוללה סביר וביצועים טובים. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מכשיר חדש ואני מתלבט בין כמה דגמים Sony Ericsson K800i Nokia 6288 Nokia N73 לשלושת המכשירים יש פיצ'רים שאני רוצה אז עוד יותר קשה לי להחליט אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הכדאי שמבין ה 3 ואם זה אפשרי אז גם לדרג את השלושה תודה!
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-