גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
עדכון: באתר venturebeat מספקים לנו עוד כמה פרטי מידע מעניינים על ה-Idol 4S – לטענתם, הוא יגיע עם תג מחיר נמוך מ-400 דולר (לא רע, בהתחשב בביצועים שאמור לספק שבב ה-Snapdragon 652) ועם אריזת פלסטיק ייחודית, אשר תתפקד גם כמשקפי מציאות מדומה עבור הסמארטפון בסגנון של ה-Gear VR, או ה-Google Cardboard. סוף סוף קופסה של מכשיר אלקטרוני שלא תרצו לזרוק לפח זה אולי לא מה שיהפוך את המכשיר להצלחה בינלאומית חסרת תקדים, אך זה בהחלט גימיק מקורי וחביב – בהנחה שזה באמת מה שיקרה. הכתבה המקורית: היצרנית הסינית TCL מכינה צמד יורשים מסקרן לסמארטפון ה-OneTouch Idol 3 המוצלח והמפתיע שלה זוכרים את ה-Idol 3? גם אם לא ובעיקר במידה וכן – יש לו יורש בדרך שבהחלט ר…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שמעתי פעם מאיפשהו שזה כאילו לא טוב לעשו תעדכונים האלה, זה נכון בכלל? יש לי איזה סיבה כלשהי שלא לרצות להתקין את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום כחלק מהדיל של צה"ל וסלקום אני מנסה להחליט איזה מכשיר לקנות - אני לא בעניינים ולא בקי בכל היכולות והאפליקציות הקיימות. השימושים למכשיר מעבר לשימוש סלולרי הם סנכרון מיילים ויומן של גוגל (ג'ימייל וגוגל קלנדר), שמיעת מוזיקה, ואפליקציות שימושיות כמו WAZE, אפליקציות כושר גופני וכו'. מעבר לזה המכשיר צריך להיות עמיד יחסית - גם בהיבטי ילדים בבית שיכולים "לגנוב" אותו וגם בהיבט נפילות וכדומה. בעבר היה לי אייפוד טאץ' ואני פשוט לא סובל את הממשק של אייטיונס שצריך לעבור דרכו כדי לשמור קבצים על המכשיר. אמרו לי שהיום אין צורך בזה ולא ברור לי איך מסנכרנים את כל המידע עם מכשיר של אפל. ההתלבטות היא קודם כל בין סוני אריקסון W19 לבין הסמסונג/אייפון כשההבדל במחיר ביניהם אינו משמעותי מבחינת…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
זה בשביל האקספריה M5 שלי, אני צריך MICRO SD אני רוצה לצלם וידאו ותמונות וגם לאחסן שם שירים. אני מחפש קלאס 10 לפחות אבל יש ים של מוצרים ואני לא יודע איפה להתחיל. איזון בין מחיר לגודל? או ששווה כבר לקנות 256GB וזהו? ואיזה מהם? ואיפה? ואני גם רוצה מטען טורבו מקורי לפחות 2a וסוללה גדולה, כדי לצאת עם כל זה לצילומים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ אם יש איזה עדיפות לאחד מהשניים? בנתונים הם נראים זהים. כמו כן, בנתונים לא מצויינת תמיכה בעברית, האם באנדרויד 4.1 תהיה תמיד תמיכה מובנית בעברית מלאה? תודה. http://www.pandawill.com/ainol-novo9-spark-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-hdmi-black-p70925.html http://www.pandawill.com/chiwi-v99-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-retina-screen-android-41-2g-ram-16gb-4k-video-silver61-p71222.html
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה יותר מהיר, ה- Intel XScale 416MHz שמגיע ב- Asus A696, או ה- Samsung 400MHz שמגיע ב- Mio P560 ? תודה, ניר.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
חבר שלי מחר מקבל פלאפון חדש ומביא לי את הישן שלו(לא יודע איזה דגמים אלה אבל זה גם לא ממש משנה בשאלה הזו) המכשיר שהוא יביא לי יהיה בלי סים רק מכשיר עצמו איך אני מסדר לו מספר או ביגטוק? ואני רוצה לעשות דרך אורנ'ג כמה זה אמור לעלות לעשות סים או מה שרק לא צריך בבקשה עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני מניח שרובכם מכירים את מאבטחי הקניונים למיניהם שמחזיקים גלאי מתכות ידניים כאלה לבדיקת חפצים מתכתיים. נכנסתי לאחד מהם, ובמקרה האייפון היה לי בתוך הכיס בזמן הבדיקה. השאלה שלי היא אם קיימת השפעה לגבי החלקים הפנימיים של המכשיר שלי, האם יכול להיגרם נזק מסוג כלשהו או שהכול בסדר ואני יכול להסיר דאגה?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה קורה חברה אשמח שתציעו לי סמארפונים באופן כללי ללא הסתכלות לפרטים סמארטפון מכל סגמנט ביצועים מהזול ליקר מין רשימה של המוצלחים ביותר מכל טווח מחירים
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
על פי מידע ממקורות בכירים מאוד באורנג' וביורוקום: הN95 8GB היה בשלבי ניסוי בחברות הסלולריות (סלקום ואורנג'), והנסיינים היו מאוד מרוצים ממנו. ההחלטה לשווק את הN95 8GB התקבלה, אך מחירו טרם נקבע. המקורות מעריכים שהמכשיר ייכנס לשוק בתחילת הרבעון הבא (כלומר בתחילת 2008), ומחירו ינוע באיזור ה130 שקלים בחודש. על פי המקורות, החברות הסלולריות טרם הזמינו את המכשיר, אך עם בקשת ההזמנה, מועד האספקה צפוי להיות מספר ימי עבודה בלבד. בנוסף, המקורות מדגישים שעם כניסת הN95 8GB ירד מחירו של הN95 הרגיל, וכן תרד עדיפותו בהוצאת עדכוני קושחה (Fireware).
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ה-Snapdragon 845 המתקרב אמור להיות הסנונית הראשונה בשותפות החדשה בין קוואלקום ליצרנית השבבים TSMC - שתהפוך את התחרות מול סמסונג למסקרנת עוד יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לעצמי mp4, ואני צריך עצות לגבי איזה מכשיר לקנות. תקציב בסביבות 1000-1500. העיקר במכשיר שיוכל לקרוא פורמטים שונים של סרטים (avi, mkv, ogm, mp4). שימוש עיקרי מוזיקה וסרטים.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי יש לי סוללרי סוני אריקסון אקספריה X10 ואני מעונין לקנות אוזניות IN EAR עד 200 שח (פלוס מינוס), וכמובן שאיכות השמע היא הנושא החשוב. FireFlash
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איכות קול בטריה שמחזיקה הרבה זמן ולפחות 4 GB זה כל מה שאני מחפש המחיר לא חשוב
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בקנדה, שהמחיר יהיה בסביבות 40 דולר, והאם זה אפשרי אוזניה טובה במחיר כזה?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר סלולר של Samsung לא משהו יקר מידי, גג עד אלף שקל. המכשיר הוא לאבא שלי אז חשוב לי שהמסך יהיה גדול, בשביל תוכנות הניווט, אם יש עוד משהו שאתם ממליצים שחשוב אז אני אשמח לשמוע הצעות על איזה מכשיר כדאי לי ללכת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ננוסיס (Nanosys), חברת ננו-טכנולוגיה, מפאלו אלטו, קליפורניה, טוענת כי פיתחה שיטה להכפלת נפח הזיכרון בזכרונות מסוג פלאש. לטכנלוגיה המהפכנית קוראים self-assembled metal nanocrystals.. להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=60 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי אייפון 2G הראתי לו והוא די התלהב, הוא צריך לגלישה באינטרנט בלחסל תזמן בעיקר, כי הוא הרבה בצבא אז החליט גם לשדרג השאלה אם המסך מגע מרגיש אותו דבר כמו האייפון שלי? התקציב שלו אלפיים שח ככה והאם משחקים וכו' יעבדו חלק בלי תקיעות? איזה מכשיר יותר חדשני מבחינת מעבד ומאיץ גרפי? תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לרכוש אותו מול סוני K800. ברור לי שיש מכשירים טובים יותר כמו ה N95, אבל עוד לא בא לי להוציא סכומים כאלה על מכשיר. הבנתי של- K800 יש מצלמה יותר מוצלחת מה N80 אבל אין שם WIFI, שזה פרט אדיר ביותר. שאלותיי הן: 1- לגבי בלוטות' מה קורה, תומך סטריאופוני או לא? כי זה גם חשוב לי. 2- כאשר משדרגים ל N80i, האם זה מאיים על העברית, או שזה לא משפיע על השפה? 3- איך כל הפרוצדורה מול אורנג' בעניין חיבור לשירותים שלהם, כגון שיחות וידאו? הם תומכים היטב גם במכשירים שלא ניקנו דרכם? 4- האם הוא מכשיר כדאי באופן כללי? ככה בכמה מילים... 5- אם התשובה ל- 4 חיובית, האם יש למישהו להציע אחד, משומש ושמור במחיר טוב כמובן ... ;D תודה לכם יקיריי. תומר
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לפי זאפ יש בעיקר את הMIOים, יש משהו מומלץ באיזור מחיר הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ברשת מדווחים כי מכשיר הביניים העתידי של היצרנית הסינית הצומחת יהיה אחד מהראשונים להתבסס על שבב ה-Helio X20 של Mediatek היא איבדה את הבכורה שלה לטובת מותג ה-PRO, אך משפחת מכשירי ה-MX מבית Meizu, שמסמלת כעת את התחום הבינוני של החברה, ממשיכה להיות מסקרנת בהחלט, עם חומרה ראויה ועיצוב איכותי ברמות מחיר סבירות – ועם נוכחות רשמית בשוק הישראלי. אחרי ה-MX5, שהיה אחד מהסמארטפונים הראשונים בשוק עם שבב ה-Helio X10 של Mediatek והצליח להפתיע אותנו לחיוב למרות שלא היה חף מבעיות – אנחנו מתחילים לשמוע דיווחים גם על היורש, ה-MX6, שלכאורה יתבסס על שבב ה-Helio X20 המתקדם עוד יותר, עם עשר ליבות עיבוד בשלושה אשכולות. ה-MX5 היה סיפתח לא רע – האם ה-MX6 יצליח להשתדרג באופן מש…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום ב וינדוס מוביל 2003 שנגיד אני מתקין סקייפ או IGO הוא יוצר קצור דרך על המסך הראשים עם לוגו התוכנה איך אני יוצר קיצור כזה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3802431,00.html
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
בחרתי תמתנה הזאת מכל השאר והיום קיבלתי אותה עכשיו אני בא להעביר שירים זה נותן לי את השגיאה הזאת: http://img201.imageshack.us/my.php?image=123pf1.jpg כונן G זה הכונן הוירטואלי היחידי שנפתח לי, ולמרות שלא מופיעים לי שם השירים שיש כבר בתוך ה-MP.. שמו לי שירים של זונות בייבי גירל .. אי אפשר למחוק אותם דחוף עזרה משעמם לי בשיעורי העתודה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
פייסבוק עידכנה את אפליקציית המסרים המידיים שלה, ומאפשרת כעת לכלל המשתמשים לנהל שיחות מוצפנות מקצה לקצה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-