גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הכל בכותרת.. יש שם כל מיני ויכוחים מה עובד ומה לא עובד עם אייפוד טאץ', חלק צריך לנסר, חלק בלה בלה. מישהו כאן קנה DOCK משם וחיבר לטאץ' בלי בעיות ? לינק ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש איזושהי דרך שהאייפוד יקרא עברית..? לא יודשע אם זה משנה אבל האייפוד נקנה בארה"ב.. תודה mz155
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן את ה-N85 ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. הגרסא שיש לי בטלפון כרגע היא 11.047, האם יש גרסא חדשה יותר? ואם כן, כדאי לעדכן? 2. העדכון נעשה רק ע"י Nokia Software Updater? פשוט לחבר את הטלפון ולעדכן? 3. אני מתכוון לפרוץ את הטלפון, האם עדכון הגרסא תפריע או תחסום את אפשרות הפריצה? 4. פריצה מורידה את האחריות של המכשיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה להעברת צלצולים מהמחשב למכשיר SAMSUNG U340???
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חבר שלי היה אמור לטוס לניו יורק מהעבודה והיה אמור לקנות לי שם את הסמסונג NOTE, ברגע האחרון השתנה היעד ל-LA. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי חנות שמוכרת את המכשיר. מישהו יכול להמליץ לי על חנות מוכרת וטובה שם? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מכשיר GPS עדיין לא החלטתי עם מחשב כף יד בתוכו או לא אבקש את המצלתכם למכשירים סדר גודל של 3000 ש"ח כמו כן אני מעוניין לקבל מידע מה עדיף רק GPS או משולב עם כף יד דבר הכרחי שיהיה בתוכו מפות של מערב אירופה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש נרתיק עבור Zen V Plus שמתלבש על הזרוע (Armband), משהו כזה: http://us.creative.com/products/product.asp?category=13&subcategory=&product=15444 אבל מה: א. אין אותו בארץ. ב. הוא ממש יקר. מישהו יכול להמליץ על נרתיק דומה? לא ממש הצלחתי למצוא בזאפ.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לעצמי נגן mp4 של archos מדגם 605, הבנתי שהמחיר בחו"ל הרבה יותר זול לכן אני מעדיף לקנות שם. רציתי לדעת האם נגן שנקנה בחו"ל יוכל לתמוך בכתוביות שנכתבו בעברית. בכמה מקומות הבנתי שיש תמיכה בעברית אבל לגביי כתוביות לא קיבלתי תשובה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי אני חושב לרכוש בקרוב archos 605 wifi. כידוע המכשיר מצריך מיני אביזרים על מנת לאפשר חלק מהיכולות שלו, הנמכרים בנפרד ובארץ, כך מסתבר, ממש אבל ממש לא בזול. לאחר עיון בפרטי האביזרים השונים, צד את עיני אביזר בשם Battery Docking Station. היכולות שהאביזר "מעניק" הן: - תוספת סוללה של עוד 50% מעבר לסוללה של הנגן, כפי שמשתמע מהשם... - יכולת הטענה ישירות משנאי (הטענה מהירה יותר ממה שמקבלים דרך ה-USB) - חיבור הנגן לטלוויזיה לצורך הצגת ווידאו (ללא אפשרות הקלטה) - USB Host לחיבור דיסקים קשיחים חיצוניים, קוראי כרטיסים, וכו' המחיר בארץ, באתר הרשמי של היבואן: 600 שקל. המחיר ב-Amazon: פחות מ-42 $. חשבתי להזמין מ-Amazon, דרך השירות mustop אם הבנתי נכון, אני צריך לספק ל-mustop קטגורי…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבטת בין sony xperia arc s לבין samsung galaxy ace 2. אשמח לשמוע את דעתכם על המכשירים הללו. המכשיר ייקנה בארצות הברית, תקציב 300$. במידה ויש לכם מכשירים אחרים בסגנון - אשמח לשמוע המלצות גם. חשוב מאוד - אפשרות להפוך את הממשק לעברית ולהתקין מקלדת בעברית (האם במכשירים שציינתי יש אפשרות?)! תודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לרכוש אותו מול סוני K800. ברור לי שיש מכשירים טובים יותר כמו ה N95, אבל עוד לא בא לי להוציא סכומים כאלה על מכשיר. הבנתי של- K800 יש מצלמה יותר מוצלחת מה N80 אבל אין שם WIFI, שזה פרט אדיר ביותר. שאלותיי הן: 1- לגבי בלוטות' מה קורה, תומך סטריאופוני או לא? כי זה גם חשוב לי. 2- כאשר משדרגים ל N80i, האם זה מאיים על העברית, או שזה לא משפיע על השפה? 3- איך כל הפרוצדורה מול אורנג' בעניין חיבור לשירותים שלהם, כגון שיחות וידאו? הם תומכים היטב גם במכשירים שלא ניקנו דרכם? 4- האם הוא מכשיר כדאי באופן כללי? ככה בכמה מילים... 5- אם התשובה ל- 4 חיובית, האם יש למישהו להציע אחד, משומש ושמור במחיר טוב כמובן ... ;D תודה לכם יקיריי. תומר
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אבי בן 79 כמעט, החליט שהוא רוצה לשדרג לסמארט פון מנייד ישן בן 10 שברשותו. אין לו מושג אם הוא באמת צריך ומה הוא צריך ולא אכפת לו אם זה 500 או 5000 שקל רק שיתאים. אין לו מושג אם הוא ישתמש באינטרנט ועדיף שיהיה מכשיר קטן, רק שאבי לא כל כך רואה טוב, אז ניסיתי להסביר לו שבמקרה של סמארט פון דווקא מסך גדול עדיף לו, אך הוא מתעקש שיכנס לכיס ולא יבלוט. חשוב לו מצלמה טובה רדיו בלי חוט לאוזניה בשביל ההליכות שלו ניווט וזהו פחות או יותר אני חשבתי על הסמסונג 5.3 אינץ דווקא בגלל המסך הגדול, מחיר סביר וכנ"ל יכולות, מה אתם הייתם ממליצים תודה אנא הצעתכם
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ה-Snapdragon 845 המתקרב אמור להיות הסנונית הראשונה בשותפות החדשה בין קוואלקום ליצרנית השבבים TSMC - שתהפוך את התחרות מול סמסונג למסקרנת עוד יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לעצמי mp4, ואני צריך עצות לגבי איזה מכשיר לקנות. תקציב בסביבות 1000-1500. העיקר במכשיר שיוכל לקרוא פורמטים שונים של סרטים (avi, mkv, ogm, mp4). שימוש עיקרי מוזיקה וסרטים.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בגלוב של יובל דרור(כתב לענייני טכנולוגיה בידיעות) ר"ש פרסם ביקורת על הרשימה הזאת מעניין אם הבוסים של דרור יעשו מזה רעש... http://www.popup.co.il/?p=2740 מה יותר בנאלי לשים את האיפון במקום ראשון
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי בבית את APEX DVX-811 נגן DVD MPEG4 ניסיתי לצרוב את קובץ השדרוג כקובץ תמונה על דיסק DVD-RW באמצעות התוכנה CDBurnerXP הכנסתי את הדיסק ל DVD וזה רשם CD unknown מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה שתאפשר לעשות פשוט העתק-הדבק למכשיר של חבר שלי, שכן אני ממש לא רוצה להסתבך עם אייטונס וכל הקטע של יצירת הפרופיל מה שמצריך אותי לגבות את כל האייפוד שלו במחשב שלי וזה לא מקובל עלי : כמובן שהמטרה היא להעתיק קבצים [וידאו ליתר דיוק] ושהנגן גם יזהה אותם ויפעיל אותם ולא ישמש ככונן חיצוני בלבד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן, המלצה לנגן MP3 בנפח של לפחות 40GB. משום מה הייתה לי את ההרגשה שמספר האופציות הצטמצם משמעותית בזמן האחרון. יש לכם המלצה לאחד טוב עם איכות שמע טובה? אני חושב שה-MS ZUNE II דווקא יכול להיות טוב. יש למישהו נסיון איתו? והאם יש בו את את החרא הזה עם זכויות יוצרים או שכבר לא? אממ בקשר למחיר...אין הגבלה משמעותית...אני חושב שהוא ירכש מחו"ל גם ככה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כן, אני יודע שהמכשירים שם הם "לא משהו" בלשון המעטה. אבל העסקה שלנו שם ואני חייב לבחור מכשיר משם. הדרישות (לפי סדר עדיפויות): 1. ספיקר/תמיכה בבלוטות' (או שניהם). 2. מצלמה שמישה (אני מתגייס בקרוב). 3. mp3, ששומעים בו טוב כספיקר, ואם אפשר שיהיה חיבור אוזניות. חובה, אבל חובה, שיהיה אפשר לגלוש ברשת (פייסבוק, מייל), ורצוי אופציה לmsn/icq. צריך לדבר עם קנדה המון בחצי השנה הקרובה, ואין לי ממש כסף לשלם את הוילה של מנכ"ל פלאפון. תודה עודד.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי סוני אירקסון k610i עכשיו לא קניתי אותו חדש הוא יד שניה מחודש פשוט עכשיו לא קיבלתי לא כבל usb לא כלום יש לי בעיה אני מנסה להטעין את הפלא' והוא לא טוען . קראתי שיש מצב שהסוללה מזוייפת אבל לא נראלי אני מנסה להטעין וזה לא מגיב מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי טלפון Sony W902, והשמות של השירים בעברית מופיעים בנגן בג'יבריש. יש אפשרות לסדר את זה, או לחילופין מישהו מכיר אולי נגן מדיה חלופי שאפשר להתקין בטלפון הזה שמציג שמות של קבצים בעברית (רצוי לא הפוכה)? נ.ב. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג לטלפון הזה מתאם לאוזניות סטנדרטיות (3.5mm)? אני צריך רק מתאם בלי אוזניות, ולא מצאתי בחנויות של רשתות הסלולאר, וגם לא בחנויות פרטיות. זה ממש מעצבן שסוני מתעקשת על חיבור לא סטנדרטי.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני מעוניין לקנות פלאפון חדש/מחשב כף יד - אין הגבלה של תקציב. עדיפות למחשב כף יד (סתם כי אני אוהב את זה), עם ה"עט" וכו'... חשוב שיהו לו כמה שיותר FEATURES, שיתמוך WIFI, לגבי גודל ממש לא משנה, בקיצר שיהיה איכותי - וטוב! לא אכפת לי לשלם כמה שצריך. אשמח לקבל המלצות!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
יש לי סוני אריקסון K800i קניתי כרטיס זיכרון של סאן דיסק, M2 בנפח 512 MB בפועל אני רואה שרשום (גם דרך הפלאפון וגם דרך המחשב) שיש 468MB זה ככה גם אחרי איתחול! למה זה?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-