עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Lmagus,

שלום, רציתי לקנות PS3/XBOX360 מEBAY וראיתי שרוב ההצעות הן מארה"ב, ואני יודע ששם זה NTSC ופה זה PAL. זה אומר שאם אני קונה מחו"ל זה לא יעבוד עם הטלוויזיות בארץ? תסבירו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  2. Started by benor,

אני צריך המלצות ל- GPS טוב בטווח מחירים של 500 - 1000 ש"ח. איך ה- MIO C320 ?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  3. היי יש לי סוללרי סוני אריקסון אקספריה X10 ואני מעונין לקנות אוזניות IN EAR עד 200 שח (פלוס מינוס), וכמובן שאיכות השמע היא הנושא החשוב. FireFlash

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת אם זה באמת עובד... ואם כן אז זה באמת סטריאו? כניראה לבעלי איי פון בעיקר...

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by Vidati,

התקנתי את הBETA של הנגן (2.50) הכול טוב ויפה רק שאני לא מוצא משחקים לשים במכשיר כי הכול זה באינטרנט ואין הורדות... עזרה משהו?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by MODY69,

שלום, אני מחפש כל מני תוכנות נחמדות ל- K800i. שמעתי שאפשר להשתמש בו כשלט עם האינפרא אדום, שאפשר למדוד מרחקים בעזרת הפוקוס של המצלמה וכו'. למישהו יש תוכנה נחמדה שהוא מוכן לשתף? תודה מראש, מודי69.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  7. אשמח לקבל תגובות בתודה מראש...

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  8. זה יכול להגיע אף ל-5 שניות! מישהו יודע משהו על זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by A.M,

לפני יומיים קניתי סוני אירקסון k610i עכשיו לא קניתי אותו חדש הוא יד שניה מחודש פשוט עכשיו לא קיבלתי לא כבל usb לא כלום יש לי בעיה אני מנסה להטעין את הפלא' והוא לא טוען . קראתי שיש מצב שהסוללה מזוייפת אבל לא נראלי אני מנסה להטעין וזה לא מגיב מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  10. Started by m_g,

סוף סוף קיבלתי את הIPOD 32GB ואני מת להתקין עליו כבר עברית וכל מיני משחקים. מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שמסביר איך עושים את כל התהליך? תודה

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  11. אז מצאתי סטרימר של סלקום (מאסטר בוקס) הם לא רצו אותו חזרה אז התוכנה של סלקום שיש עליו מאוד מעצבנת אז רציתי שהאנדרואיד שיש עליו יהיה כמו בטרימסטר של שיאומי ולא עם הממשק של סלקום

12. קוואלקום מאשרת סוף סוף את התדרים בהם יפעל שבב ה-64 ביט מתומן הליבות המתקדם שלה, שינסה לכבוש את השוק במהלך החודשים הקרובים לכתבה: http://hwzone.co.il/snapdragon-810-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95-%d7%94%d7%aa%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7/

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  13. שלום חבר'ה. אני מעוניין לקנות פלאפון חדש/מחשב כף יד - אין הגבלה של תקציב. עדיפות למחשב כף יד (סתם כי אני אוהב את זה), עם ה"עט" וכו'... חשוב שיהו לו כמה שיותר FEATURES, שיתמוך WIFI, לגבי גודל ממש לא משנה, בקיצר שיהיה איכותי - וטוב! לא אכפת לי לשלם כמה שצריך. אשמח לקבל המלצות!

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by SensatioN,

צריך תשובה ואני הולך לקנות

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by abav,

מישהו יכול להמליץ אם יש איזה עדיפות לאחד מהשניים? בנתונים הם נראים זהים. כמו כן, בנתונים לא מצויינת תמיכה בעברית, האם באנדרויד 4.1 תהיה תמיד תמיכה מובנית בעברית מלאה? תודה. http://www.pandawill.com/ainol-novo9-spark-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-hdmi-black-p70925.html http://www.pandawill.com/chiwi-v99-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-retina-screen-android-41-2g-ram-16gb-4k-video-silver61-p71222.html

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  16. יש לי HTC ONE החדש , ויש לו את האפשרות לשלוט על הטלויזיה הממיר והמערכת קולנוע , הכל עובד פיקס בשילוב של שלושתם , החסרון היחיד שיש רק ווליום של מכשיר אחד... אני מנסה גם לשלוט על השלט של המזגן אבל הוא כאילו לא מזהה את הלחיצה של הכפתור , יש הבדל בעינית?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  17. למבינים שמבינכם בבקשה אם תוכלו לעזור לי איזה פלאפון יותר איכותי מכל ההיבטים מבין שני הדדגמים אשמח לחוות דעת יותר מלהגיד לי את השם אלא למה תודה הנה שני הדגמים: http://catalog.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Samsung/samsung_galaxy_android/ http://catalog.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Nokia/nokia_n97/ בבקשה אם תוכלו להכנס עכשיו אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by לאנד,

אני מתעניין . ב Hx4700 רציתי לברר האם דגם זה מוצלח .אם ניתן להתקין עליו G P S . ותוכנות עבודה כאלו ואחרים . והאם הוא נוח לניווט שטח ? תודה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  19. יש ברשותי נגן IRiver H140 אשר התקנתי עליו כבר לפני הרבה זמן RockBox. הסיבה להתקנה היתה שעם RockBox המכשיר מתחבר הרבה יותר מהר ל-USB והרבה יותר קל לעבוד איתו כך בתור דיסק נייד. את המוסיקה אני עדיין מקשיב עם ה-Firmware הישן על ידי לחיצה על Record + Play שמעלה אותו. לפני שבוע פתאום בנסיון להעלות את ה-Firmware הישן זה נתקע על הכתובית "Starting Original Firmware" ולא עולה. הדרך היחידה לאפס את המכשיר זה לחכות שתגמר לו הסוללה. האם יש למישהו מושג איך אפשר לתקן את הנגן? אני אשמח אם מישהו יתן לי טיפ טוב כי אני קשור לנגן הזה מסיבות נוסטלגיות. עברתי איתו הרבה טיולים ולא מתאים לי לקנות נגן חדש שלא עומד ברמה של הישן והטוב.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by oren12,

בחרתי תמתנה הזאת מכל השאר והיום קיבלתי אותה עכשיו אני בא להעביר שירים זה נותן לי את השגיאה הזאת: http://img201.imageshack.us/my.php?image=123pf1.jpg כונן G זה הכונן הוירטואלי היחידי שנפתח לי, ולמרות שלא מופיעים לי שם השירים שיש כבר בתוך ה-MP.. שמו לי שירים של זונות בייבי גירל .. אי אפשר למחוק אותם דחוף עזרה משעמם לי בשיעורי העתודה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  21. קניתי לפני כמה ימים אוזניית בלוטוס , בגלל הקרינה של הסלולרי. הכל מצוין איתה נוחה והכל אבל בסוף השיחה אין לי מקום לשים אותה. בכיס זה יהרס , אני לא מסתובב עם תיק , ובד"כ אני עם T-SHIRT ללא כיס. יש לכם רעיונות? תודה , טל.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  22. שלום אשמח לקבל המלצה לנגן וידאו הדרישות שיקרא את כל סוגי הסרטים ושלא אצטרך להתעסק עם המרות, מדובר בסרטי DIVX ו-XVID איכות שמיעה טובה באוזניות (אין צורך ברמקולים) מסך עד 5 אינטש יתרון : יציאת TV OUT מחיר עד 300-400 ש"ח אפשר גם ביד 2 תודה מראש, אביעד

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by mz155,

יש איזושהי דרך שהאייפוד יקרא עברית..? לא יודשע אם זה משנה אבל האייפוד נקנה בארה"ב.. תודה mz155

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  24. עדכון: באתר venturebeat מספקים לנו עוד כמה פרטי מידע מעניינים על ה-Idol 4S – לטענתם, הוא יגיע עם תג מחיר נמוך מ-400 דולר (לא רע, בהתחשב בביצועים שאמור לספק שבב ה-Snapdragon 652) ועם אריזת פלסטיק ייחודית, אשר תתפקד גם כמשקפי מציאות מדומה עבור הסמארטפון בסגנון של ה-Gear VR, או ה-Google Cardboard. סוף סוף קופסה של מכשיר אלקטרוני שלא תרצו לזרוק לפח זה אולי לא מה שיהפוך את המכשיר להצלחה בינלאומית חסרת תקדים, אך זה בהחלט גימיק מקורי וחביב – בהנחה שזה באמת מה שיקרה. הכתבה המקורית: היצרנית הסינית TCL מכינה צמד יורשים מסקרן לסמארטפון ה-OneTouch Idol 3 המוצלח והמפתיע שלה זוכרים את ה-Idol 3? גם אם לא ובעיקר במידה וכן – יש לו יורש בדרך שבהחלט ר…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by Lirans,

שלום רכשתי n86 בסלקום יש לי בעיה להתקין תוכנות שמיועדות למערכת ההפעלה s60 - הודעות של לא נתמך או שפשוט לא מופיע כלום בטלפון אם אני מעדכן את התוכנה של המכשיר זה יכול לסדר את העניין? בנוסף האם אני עדיין אוכל להשתמש בפורטל של סלקום? תודה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים