גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת איזה מכשיר מבין השניים עדיף באותו מחיר?.. :s05: NOKIA 5610 או SONY ERICSON W910I
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
איכות קול בטריה שמחזיקה הרבה זמן ולפחות 4 GB זה כל מה שאני מחפש המחיר לא חשוב
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בקנדה, שהמחיר יהיה בסביבות 40 דולר, והאם זה אפשרי אוזניה טובה במחיר כזה?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב מופיע לי ההודעה שלמטה וזה לא ובר למסך הבא. תעזרו לי בבקשה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שעולה עד 200 דולר באמריקה לקנייה. קרוב משפחה שלי מביא לי אותו מאמריקה. אז אני צריך לדעת איזה נגן מתקדם בביצועים ושווה באמת להשקיע עליו עד 200 דולר אתם יודעים שיהיה חדש סאונד טוב אתם יודעים שיהיה איכותי. אני מבקש את עזרתכם בלתת לי שמות לנגנים טובים מה אתם הייתם קונים ב-200 דולר. תודה ואם אפשר תענו מהר!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני צריך הצעה לאוזניות אלחוטיות BT, לא משהו יקר, אבל שיהיה איכותי כמה שאפשר. והאם יש דגם שהוא אלחוטי אבל אפשר לחבר לו גם כבל?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היצרנית המפורסמת מחליטה לחזור אל תחום מכשירי האנדרואיד הגדולים לאחר הפסקה של יותר משנה - עם דגם מעניין מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
בקניית אייפון 4 32 גיגה על איזו חנות אתם ממליצים ? באמת זה לא בקטע של פירסום בשביל לעזור לבן אדם עם החלטות קשות.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כרגע עם הסיליקון הפשוט, כבר הצהיב לי לגמרי, למרות שהוא מהווה הגנה נאותה למחירו. מחפש כיסוי איכותי - שיתן תמורה מלאה לכסף. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לרכוש אותו מול סוני K800. ברור לי שיש מכשירים טובים יותר כמו ה N95, אבל עוד לא בא לי להוציא סכומים כאלה על מכשיר. הבנתי של- K800 יש מצלמה יותר מוצלחת מה N80 אבל אין שם WIFI, שזה פרט אדיר ביותר. שאלותיי הן: 1- לגבי בלוטות' מה קורה, תומך סטריאופוני או לא? כי זה גם חשוב לי. 2- כאשר משדרגים ל N80i, האם זה מאיים על העברית, או שזה לא משפיע על השפה? 3- איך כל הפרוצדורה מול אורנג' בעניין חיבור לשירותים שלהם, כגון שיחות וידאו? הם תומכים היטב גם במכשירים שלא ניקנו דרכם? 4- האם הוא מכשיר כדאי באופן כללי? ככה בכמה מילים... 5- אם התשובה ל- 4 חיובית, האם יש למישהו להציע אחד, משומש ושמור במחיר טוב כמובן ... ;D תודה לכם יקיריי. תומר
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לפי זאפ יש בעיקר את הMIOים, יש משהו מומלץ באיזור מחיר הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן IRiver H140 אשר התקנתי עליו כבר לפני הרבה זמן RockBox. הסיבה להתקנה היתה שעם RockBox המכשיר מתחבר הרבה יותר מהר ל-USB והרבה יותר קל לעבוד איתו כך בתור דיסק נייד. את המוסיקה אני עדיין מקשיב עם ה-Firmware הישן על ידי לחיצה על Record + Play שמעלה אותו. לפני שבוע פתאום בנסיון להעלות את ה-Firmware הישן זה נתקע על הכתובית "Starting Original Firmware" ולא עולה. הדרך היחידה לאפס את המכשיר זה לחכות שתגמר לו הסוללה. האם יש למישהו מושג איך אפשר לתקן את הנגן? אני אשמח אם מישהו יתן לי טיפ טוב כי אני קשור לנגן הזה מסיבות נוסטלגיות. עברתי איתו הרבה טיולים ולא מתאים לי לקנות נגן חדש שלא עומד ברמה של הישן והטוב.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
מה קורה חברה אשמח שתציעו לי סמארפונים באופן כללי ללא הסתכלות לפרטים סמארטפון מכל סגמנט ביצועים מהזול ליקר מין רשימה של המוצלחים ביותר מכל טווח מחירים
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום בעבר הרחוק ההיתי מתמצא בכל הטכלונוגיות ומה טוב ומה לא טוב עכשיו אני בצבא ואני לא מעדכן בכלום בנושא המחשבים ובמחשבי כף בפרט... אשמח להמלצה למחשב כף יד איכותי וטוב עד 1500 שקלים כמה דברים חובה שאני צריך: GPS -שלא יקרטע ויהיה מדויק תוכנת GPS- לא הכי משנה לי שיהיה בו מובנה תוכנה,אבל לוודא שיש אפשרות להתקין עליו IGO8 מערכת הפעלה-לא מעודכן מה הכי טוב היום ומה לא -אתם תחליטו בשבילי אבל שתיהיה גמישה יחסית עם אפשרות לאימייל זמין ,אופייס,דפדפן נורמלי, והתקנת תוכנות למינהם מהירות-הפריט הכי חשוב,שלא יקרטע ויפעל חלק אאאם זהו נראה לי *חשוב לציין שהמחשב כף יד מיועד ל"איש עסקים" שהיכולת להיות מעודכן -היא החשובה ** תודה מראש אלירן
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש דרך כלשהי לראות טלוויזיה ב psp? יש לי אנטנה.. אבל אני מנסה לחשוב על דרך לראות בpsp טלוויזיה ולא דרך האינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
קניתי אותו לא מזמן וגיליתי שסלקום דחפו קיצור מציק של כוכב ברקע לבן לאינטרנט ואיך לעזעזל אני מעיף אותו???!!! וגם מה המיגבלה של מיניפלאש (בגודל הקובץ)? הטלפון תומך ב Widgets אי אני ליוצר לו אחד משלי?? מישהוא יודע איך אני מסיר את האיקון של המפעילה??? ואיך אני מקטיין את השעון מחליף אותו לדיגיטלי וכו??? בתודה רז
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות נגן דיוידי נייד עם מסך, כמה שיותר טוב בתקציב הנתון. עדיפות למסך 9, אבל מסך 7 גם יהיה בסדר. מעדיף מחנות מוכרת. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את התוכנה והעידכון של הסנסה אני לוחץ על הקובץ בעיברית והוא אומר לי את זה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מצטער, אבל בגלל דעה שלי (לגבי שייכות של הנושא), הגעתי למסקנה שכדי יותר להעביר את זה לפורום משחקים. תודה וסליחה. לילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה פרטים על הYP-P2 א. איך התמיכה שלו בעיברית? ב. במיקרה שאני קונה אותו עם העדכון "קוחשה" הישן איך אני משדרג? ג. לא שזה כל כך רציני אבל... יש לו רמקול? ד. הוא מנגן סרטים אל אוזניות בלו טוט'?(כמובן שאני מתכוון רק לסאונד...) ובכללי איך הוא? סתם ככה ממישהו שיצא לו להתרשם... נ.ב. מצטער על הכותרת הקודמת פעם הבאה אני אהיה יצירתי יותר..
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
זה בשביל האקספריה M5 שלי, אני צריך MICRO SD אני רוצה לצלם וידאו ותמונות וגם לאחסן שם שירים. אני מחפש קלאס 10 לפחות אבל יש ים של מוצרים ואני לא יודע איפה להתחיל. איזון בין מחיר לגודל? או ששווה כבר לקנות 256GB וזהו? ואיזה מהם? ואיפה? ואני גם רוצה מטען טורבו מקורי לפחות 2a וסוללה גדולה, כדי לצאת עם כל זה לצילומים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בדגמים של נוקיה (לא היקרים) אם אתה מחפש באנשי קשר שם מסוים, כדי למצוא אותו אתה חייב להקליד את השם הראשון שהוא מופיע באנשי קשר, למשל אם יש לך שם יורם כהן, הוא יכול למצוא לך אותו רק אם רשמת יורם, אם תרשום כהן הוא לא ימצא. באיזה דגמים של טלפון (לא היקרים) יש אפשרות חיפוש באנשי קשר בין על ידי שם משפחה בין ע"י שם פרטי?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
היי אני חושב לרכוש בקרוב archos 605 wifi. כידוע המכשיר מצריך מיני אביזרים על מנת לאפשר חלק מהיכולות שלו, הנמכרים בנפרד ובארץ, כך מסתבר, ממש אבל ממש לא בזול. לאחר עיון בפרטי האביזרים השונים, צד את עיני אביזר בשם Battery Docking Station. היכולות שהאביזר "מעניק" הן: - תוספת סוללה של עוד 50% מעבר לסוללה של הנגן, כפי שמשתמע מהשם... - יכולת הטענה ישירות משנאי (הטענה מהירה יותר ממה שמקבלים דרך ה-USB) - חיבור הנגן לטלוויזיה לצורך הצגת ווידאו (ללא אפשרות הקלטה) - USB Host לחיבור דיסקים קשיחים חיצוניים, קוראי כרטיסים, וכו' המחיר בארץ, באתר הרשמי של היבואן: 600 שקל. המחיר ב-Amazon: פחות מ-42 $. חשבתי להזמין מ-Amazon, דרך השירות mustop אם הבנתי נכון, אני צריך לספק ל-mustop קטגורי…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-