גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אם למישהו פה יש אותו, אני צריך לדעת כמה זמן הוא מחזיק למוזיקה כי אם זה 7 שעות וידאו לא הגיוני שיהיה 10 למוזיקה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Nokia 8 אולי מרגיש כמו מוצר דגל מהקצה העליון, אך נראה כי לבעלת המותג יש תוכניות גם לגירסה נוספת, מוגדלת ומשכוללת אפילו יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר במכשיר CDMA מארה"ב, המשווק על ידי Sprint. מישהו מכיר מכשירים נוספים מאותה הסדרה? האם מכשיר כלשהו מהסדרה שלו שווק פעם בארץ?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
סמסונג משיקה רשמית, סוף סוף, את הפאבלט החדש והעוצמתי שלה. כל הפרטים מכנס Galaxy Unpacked בניו-יורק לכתבה
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קניתי אותו לא מזמן וגיליתי שסלקום דחפו קיצור מציק של כוכב ברקע לבן לאינטרנט ואיך לעזעזל אני מעיף אותו???!!! וגם מה המיגבלה של מיניפלאש (בגודל הקובץ)? הטלפון תומך ב Widgets אי אני ליוצר לו אחד משלי?? מישהוא יודע איך אני מסיר את האיקון של המפעילה??? ואיך אני מקטיין את השעון מחליף אותו לדיגיטלי וכו??? בתודה רז
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לעצמי mp4, ואני צריך עצות לגבי איזה מכשיר לקנות. תקציב בסביבות 1000-1500. העיקר במכשיר שיוכל לקרוא פורמטים שונים של סרטים (avi, mkv, ogm, mp4). שימוש עיקרי מוזיקה וסרטים.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אייפוד נאנו 4 ג'יגה כבר מעל לשנה. הנה תמונה עם ההגדרות שלו: http://i1.tinypic.com/6pe7k2p.jpg עד לפני כמה חודשים, כל מה שהייתי צריכה זה ללחוץ על Add files to library, לבחור את השיר שרציתי, לחבר את האייפוד והכל היה מסודר - בלי סנכרון ובלי שום דבר. כמו פה בתמונה: http://http://i16.tinypic.com/7w8u69s.jpg בשלב מסוים, לפני כמה חודשים, הייתה עושה בדיוק את אותו התהליך, מחברת את האייפוד, אבל משום מה השירים פשוט לא עברו לאייפוד... בדקתי והסתבר לי שבכלל צריך לעשות סנכרונים והכל, מה שלא ידעתי.. נרשמתי בטופס שהיה צריך לשלוח הכל הצליח, עד כאן הכל מעולה. http://i12.tinypic.com/8amliwz.jpg המשכתי לפי מדריך שמצאתי באינטרנט וניסיתי להעביר את השירים לאייפוד, כ…
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
פייסבוק עידכנה את אפליקציית המסרים המידיים שלה, ומאפשרת כעת לכלל המשתמשים לנהל שיחות מוצפנות מקצה לקצה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בס"ד מה המצב חג שמח ישלי בעייה באיפוד אני אחרי פירמוט של המחשב והתקנתי מחדש את האיטונס החדש. עכשיו המחשב לא קורא לי טוב את האיפוד ככונן רק לשניה זה מראה לי את הקבצים שיש לי שם ואז זה מעלים אותם ואני לאיכול ליצור לא תיקיה לא לעביר קובץ לא כלום לאיפוד. וגם באייטונס אני לא יכול לעשות שם כלום הוא מזהה אותו אבל אני לא יכול לעביר שירים ולא לשנות הגדרות של האיפוד. ובאיפוד ברוך הקב"ה אין שום בעייה הוא מריץ את השירים והכול . תודה רבה לעוזרים וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מכשיר מבין השניים עדיף באותו מחיר?.. :s05: NOKIA 5610 או SONY ERICSON W910I
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
הכירו את סמארטפון ה-Nokia 8 החדש והחדיש, עם מצלמה שמחזירה את שיתוף הפעולה עם Zeiss וטכנולוגיית אודיו תלת-מימדי מרחבי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני פותח את המחשב מופיע לי ההודעה שלמטה וזה לא ובר למסך הבא. תעזרו לי בבקשה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הכל בכותרת.. יש שם כל מיני ויכוחים מה עובד ומה לא עובד עם אייפוד טאץ', חלק צריך לנסר, חלק בלה בלה. מישהו כאן קנה DOCK משם וחיבר לטאץ' בלי בעיות ? לינק ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן את ה-N85 ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. הגרסא שיש לי בטלפון כרגע היא 11.047, האם יש גרסא חדשה יותר? ואם כן, כדאי לעדכן? 2. העדכון נעשה רק ע"י Nokia Software Updater? פשוט לחבר את הטלפון ולעדכן? 3. אני מתכוון לפרוץ את הטלפון, האם עדכון הגרסא תפריע או תחסום את אפשרות הפריצה? 4. פריצה מורידה את האחריות של המכשיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את ה-samsung z500 והכיתוב של ה-il orange משגע אותי, הכיתוב נמצא במסך הראשי ואני לא מצליח להורידו. עשיתי חיפוש בפורום על הנושא הזה ולא מצאתי שם פיתרון לבעיה שלי, שלחתי את המילה "nicon" למספר 999 ונשלחה אלי הודעה בחזרה אבל ה-samsung z500 לא תומך בסוג הודעות כאלה. מישהו מכם יודע אולי איך אפשר להוריד את הכיתוב הזה במכשיר הסלולרי שלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
חבר שלי היה אמור לטוס לניו יורק מהעבודה והיה אמור לקנות לי שם את הסמסונג NOTE, ברגע האחרון השתנה היעד ל-LA. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי חנות שמוכרת את המכשיר. מישהו יכול להמליץ לי על חנות מוכרת וטובה שם? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני מעוניין לקנות פלאפון חדש/מחשב כף יד - אין הגבלה של תקציב. עדיפות למחשב כף יד (סתם כי אני אוהב את זה), עם ה"עט" וכו'... חשוב שיהו לו כמה שיותר FEATURES, שיתמוך WIFI, לגבי גודל ממש לא משנה, בקיצר שיהיה איכותי - וטוב! לא אכפת לי לשלם כמה שצריך. אשמח לקבל המלצות!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=582372 אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה, היה משהו יותר טוב בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
היי חברים! אני רוצה להחליף את המכשיר לאחד מאלה שבכותרת Sony Ericsson K810I או Samsung SGH-U900 מה אתם אומרים יותר טוב? תודה רבה חברים!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לקבל המלצה לטאבלט מבוסס אנדרואיד בתג מחיר של 400$ לכל היותר. [הולך להירכש בחו"ל] אני מחפש טאבלט עם מסך בגודל 9-10 אינצ' [פלוס מינוס גודל של מסך אייפאד]. אין לי דרישות מיוחדות ממנו פרט לכך שיעשה את העבודה - יספק חווית שימוש חלקה ככל שניתן, יכיל מצלמה קדמית לשיחות וכו' אין צורך בקישורית 3G, רק WIFI. תודה מראש לכל הממליצים!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נרתיק עבור Zen V Plus שמתלבש על הזרוע (Armband), משהו כזה: http://us.creative.com/products/product.asp?category=13&subcategory=&product=15444 אבל מה: א. אין אותו בארץ. ב. הוא ממש יקר. מישהו יכול להמליץ על נרתיק דומה? לא ממש הצלחתי למצוא בזאפ.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
זו לא הפעם הראשונה של אפל שהיא גורמת להאטה הזו במכשירים ישנים, ונדמה היה שפשע כזה לא יחזור לאחר שכבר חשפו אותם בעבר. אלא שלאשה יש זכרון מחיק כאשר מדובר במכשיר שיק. (אההה יצא לי חרוז) וכך יוצא הכסף מהארנק עכשיו בצורה שלא תוכננה ולא נצפתה לעבר מכשיר אנדרואידי חדש, בתקווה שזה לא יאכזב.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
-
אני בעליו הגאה של מכשיר ARCHOS AV500. מכשיר מעולה בן 4 שנים כבר. הגיע הזמן להחליף אותו לדור החדש (נפח יותר גדול, HDMI, רזולציה יותר טובה וכו'). מישהו קנה את המכשיר? מישהו התנסה בו? הייתי שמח לשמוע כל דבר לגביו מאחר ובפורמים בחו"ל, לפני שדרוג הקושחה האחרון אמרו שהוא מלא באגים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-