גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
לפעמים המחשב כף יד לא נותן לי להיכנס ל Messanger+מנהל אלחוטי-הוא רושם את השם של אחד משניהם במקום ההתחל לכמה שניות וזהו. אבל הוא לא יוצא לגמרי מהתוכנה כי היא נמצאת בתפריט של ההתחל. גיליתי שזה קורה רק אחרי שהמחשב לא יודע למה עושה לעצמו RESET. עשיתי כבר פעמיים Hard Reset וזה פתר את הבעיה, אבל זה חזר כל פעם אחרי 3 ימים בערך. תעזרו לי בבקשה, אני לא רוצה כל פעם לעשות Hard Reset
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי סנדיסק מיקרו 2 גיגה....ואני לא מצליח להפעיל את התוכנה של הU3 שלו בשביל להתקין עליו תוכנות וכו'....
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי סוני אריקסון K800i קניתי כרטיס זיכרון של סאן דיסק, M2 בנפח 512 MB בפועל אני רואה שרשום (גם דרך הפלאפון וגם דרך המחשב) שיש 468MB זה ככה גם אחרי איתחול! למה זה?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מכשיר GPS עדיין לא החלטתי עם מחשב כף יד בתוכו או לא אבקש את המצלתכם למכשירים סדר גודל של 3000 ש"ח כמו כן אני מעוניין לקבל מידע מה עדיף רק GPS או משולב עם כף יד דבר הכרחי שיהיה בתוכו מפות של מערב אירופה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם לZVM יש גירסאות כמו שלאייפוד יש 5 ו5.5 , כי אני רוצה לדעת שלא מוכרים לי בחנות גרסה ישנה שלו (אם יש כזה דבר לZVM)... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הפאבלט החדש של סמסונג כולל היקף מכובד של זכרון דינאמי ונפח אחסון מובנה, אך כנראה שיש גירסה מתקדמת ויקרה אפילו יותר בתכנון לכתבה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלושה דיווחים לכל הפחות אודות פאבלטים חלופיים של סמסונג שעלו ברשת מעידים על משבר כואב במיוחד עבור החברה הענקית לכתבה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ה-Snapdragon 845 המתקרב אמור להיות הסנונית הראשונה בשותפות החדשה בין קוואלקום ליצרנית השבבים TSMC - שתהפוך את התחרות מול סמסונג למסקרנת עוד יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אשמח לסיוע בקניית טאבלט עבור לימודי הנדסת מכונות. עד 5000 ש"ח עוד לפני ההתלבטויות, מעניין אותי כמה מומלץ לדעתכם להגיע עם טאבלט ללימודים? האם שווה להתייחס אליו כתחליף למחברות או כמחשב בפני עצמו? אני מתבלט בין הsurface לipad. בעיקר קשה לי להבין מחיפושים מה יותר נוח מבחינת השימוש בעט.. אם מתייחסים לטאבלט כמחשב אני מאמין שעדיף מערכת הפעלה של מיקרוסופט אבל אשמח לדעת אם יש כאלו שחושבים אחרת. בנוסף יש את גלאקסי ולנובו אבל עליהם פחות בדקתי. תודה מראש, עידו רותם
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המחירים של היצרנית הסינית הפופולרית מוסיפים לתפוח, לצד הטכנולוגיות החדישות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אירוע ההשקה של סמסונג מתקרב במהירות - וכמו בדרך כלל התחושה היא שההדלפות הנרחבות יקשו על חברת הענק להפתיע אותנו על הבמה הגדולה מתחת לאור הזרקורים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
- 1 follower
-
-
ליצרנית היפנית יש סמארטפון מוביל חדש ומעניין ששומר על רזולוציה גבוהה יותר מאלו של המתחרים - אך גם תופח משמעותית בתג המחיר ביחס לקודמו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
- 1 follower
-
-
הי לכולם לפי ויקיפדיה, Android 6 הושקה כבר ב-05-10-2015, כלומר לפני 45 יום https://en.wikipedia.org/wiki/Android_Marshmallow למרות זאת, כשמחפשים סמארטפונים עם גרסא 6 לקנייה, לא ממש נתקלים בהם.. האם גם עם גרסאות קודמות היה כזה עיכוב בין תאריך ההשקה לתאריך הזמינות של מכשירים? הערה: אני מסתכל על אתרים בסין, כגון geekbuying, banggood וכו'.. יש המון מכשירים בגרסא 5.1, אבל לא נתקלתי אפילו באחד עם 6 מקווה שמישהו יודע
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום . רכשתי היום nexus 4 . מישום מה אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בחברת אורנג נאמר לי שמבחינתם הכל בסדר. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי HTC ONE החדש , ויש לו את האפשרות לשלוט על הטלויזיה הממיר והמערכת קולנוע , הכל עובד פיקס בשילוב של שלושתם , החסרון היחיד שיש רק ווליום של מכשיר אחד... אני מנסה גם לשלוט על השלט של המזגן אבל הוא כאילו לא מזהה את הלחיצה של הכפתור , יש הבדל בעינית?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אשמח לקבל עליו חוו"ד. הבנתי שהוא הולך לקבל משחקים של PS1? איך הוא ביחס לסמסונג למשל? הציעו לי בעבודה את הדגם של 16GB במחיר של 1,500 ש"ח - כדאי?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
ראיתי כאלה לאיפוד נראה לי, לובשים את זה על היד ויש כיס שמחזיק אותו. השאלה אם יש כזה בגודל שיתאים לHTC DESIRE ושיהיה שקוף כדי שאפשר יהיה לראות את המסך, וצמוד מספיק שיחזיק על האמה. אם יש כזה שמאפשר שימוש במסך אז עדיף אבל לא חובה. עריכה: לא משנה מצאתי http://cell-phones.shop.ebay.com/Cases-Covers-Skins-/20349/i.html?LH_PrefLoc=2&LH_BIN=1&_nkw=iphone%20arm&_dmpt=PDA_Accessories&_ds=1&_fcid=100&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1 לכל המעוניין
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את השבב של הרשת האלחוטית מ- Nokia 5800? השבב מולחם או שאפשר לפרק אותו בקלות? אם אפשר לנטרל אותו איכשהוא, זה גם בסדר.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש איזושהי דרך שהאייפוד יקרא עברית..? לא יודשע אם זה משנה אבל האייפוד נקנה בארה"ב.. תודה mz155
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
לפי זאפ יש בעיקר את הMIOים, יש משהו מומלץ באיזור מחיר הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מעוניין שכל אלבום שאני מעביר למכשיר הוא יציג את COVER שלו. חלק מהדיסקים שהעברתי זה כן מציג את ה COVER, וחלקם לא. מישהו יכול להסביר לי איך אני אמור להוסיף את ה COVER? תודה...
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע לפני קנייה של מכשיר ניווט מסוג MIO C310 שהבנתי לפי הפורום שהוא מכשיר טוב ואמין. העניין הוא שבאתר שאני כנראה אקנה ממנו מוצעת בסום של 150 שקלים גם אנטנה חיצונית לשיפור הקליטה. רציתי לדעת אם מישהו יכול לומר לי מה החשיבות של אנטנה כזו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול בבקשה להביא לי קישור איך אפשר להתקין wm5 תודה רבהה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-