עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם.. אני יושב בביתי הקט בקריות וחושב על איזה דרך הכי זולה להביא אלי הביתה אייפון 4S בצבע לבן 64 גי'גה ישבתי וחשבתי על המחיר שבארץ יקחו על המכשיר, והגעתי למסקנה ש.. לא ! אני אוותר על התענוג היקר (מישהו זוכר אייפון 4 ב 6500 שקל?) נתקלתי אחרי חפירה מעמיקה באינטרנט על כל מיני דרכים להביא כל מיני דברים מכל מיני ארצות לארץ הקודש ואחת החברות שנתקלתי בהן הם : mustop ברמת העיקרון כל מה שאני צריך לעשות זה לחכות ליום שבו המכירה של האייפון סים פרי תצא לפועל. ואז פשוט לקנות אותו עם הכתובת האמריקאית שמאסטופ מספקים ופשוט שזה יגיע אליהם לכתובת ומשם הם שולחים לי אותו הביתה לאחר כמה ימים.. לפי החישוב שלי אייפון 64 ג'יגה לבן = 850 דולר = 3060 ש"ח + VAT (שמונה אחוזים?) ובנו…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. דגם הפרימיום הטרי של החברה היפנית עבור נראה כמו מוצר מסקרן מאוד למי שמעוניינים במימדים קומפקטיים ככל הניתן ללא התפשרות על כל היכולות המודרניות בתחוםלכתבה

3. Started by aviad13,

זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795817 מהחוות דעת הבנתי שזה אוזניות מצויינות. עכשיו אני מתלבט בין שני אפשרויות: הראשונה זה לקנות דרך ebay ויותר בזול אבל בלי אחריות והשנייה זה לקנות בארץ עם אחריות אבל גם היא רק לשלושה חודשים... מה כדאי לי לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. כמו שכתבתי אני קונה גלקסי 3 ואני רוצה לדעת על מה אני צריך להסתכל, תדרים, סים חופשי וכו... אשמח אם תכווינו אותי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by FIRE-KID,

http://www.elecom.co.il/product_info.php?cPath=47&products_id=798 תומך בעיברית? תודה רבה טוב אחרי כמה בירורים הבנתי שהוא לא תומך בעיברית.. אבל זה לא כזה קריטי כי אני יכול לכתוב את השם של השיר באותיות באנגלית עם משמעות בעיברית לדוגמה ANI YOSHEN נכון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by alergic,

אני מתכוון לקנות SANSA E 250 ומצאתי את המחירים האלה בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 אבל אני רוצה לשאול אם יש מחיר יותר קטן ואני צריך אספקה מהירה אפילו שיגיע היום -מחר בבקשה לעזור אני לחוץ בזמן

7. אני קונה N86 יד שניה. מצאתי מישהו אמין עם קבלות מסלקום. מה לבדוק במכשיר כדי לדעת שהוא לא דפוק או משהו? ועוד שאלה: מה הקטע של אנשים לקנות מכשיר מסלקום ב2500 ולמכור אותו אחרי חודשיים ב1700? איפה הקאטצ'??

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by חן מ,

אהלן לכולם,חג שמח אני מתכנן לקנות אייפד 2,זאת אומרת הייתי אמור היום אבל התור בKSפ היה נורא ארוך ככה שזה יהיה שבוע הבא... בכל מקרה,מספר שאלות: 1.האם האייפד ניתן לפריצה?או שלא קיימת אפשרות לפרוץ אותו? 2.אני מקבל את האייפד עם הIOS5,או שאני צריך לעשות את העידכון לבד בבית? 3.קיימת תוכנה לאייפד שהיא כמו האופיס במחשב?זאת אומרת שאני יכול לשאת אותו איתי לאוניברסיטה,ולסכם שיעורים וכו'? 4.איך הגראפיקה במשחקים?יותר טובה משל האייפון 4?דומה? 5.מה זה יתן לי אם אקנה את האייפד שכולל גם 3G?אני אוכל להתקשר ממנו,או שזה פשוט ייתן לי שרותי אינטרנט בכל מקום ללא תלות באם יש רשת אלחוטית או אין רשת אלחוטית במקום שאני הולך אליו? 6.אפשר לראות עליו סרטים עם כתוביות בעברית?ואם כן,איך מתבצעת הע…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  9. אני רוצה לקנות אייפון שבוע הבא .. הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי שהמחיר של אייפון 3גי 8ג"ב עם טורבוסים הוא בסביבות 3100.+ביטוח לשנה לעומת זאת אייפון 3ג'י 8ג"ב סיםפרי הוא 600 ש"ח יותר ברוב האתרים...+ביטוח לשנה למה זה??? חשבתי לקנות את האייפון עם הטורבוסים ופשוט לעשות לו בבית סיםפרי... השאלה אם זה יכול לבטל את הביטוח או אם יש בעיניין הזה סכנות?? מה כולל ביטוח כזה לשנה כמו של רומיפון? או פשוט להשאר עם הטורבוסים? זה משנה? אם מישהו יכול לקחת כמה דקות ולהבהיר לי את העניין אני יודה לו מאוד.. אם למישהו יש רעיון לקנייה יותר משתלמת בבקשה שיגיד... אפילו של מכשיר אחר (יותר טוב אם יש כזה)

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  10. אני חשבתי מזה זמן רק לקנות נגן MP3 שיהיה שימושי ועם עוצמה טובה כל הIAUDIO נחשבים למעולים לגבי סאונד בכל מקרה מה ששובר את הקרח לגבי הקניה שלו זה הסוללה המטורפת שלו 50+ שעות מוזיקה ו10 וידאו אני חייל אז זה ממש חשוב וטוב והנפח? אני קונה את ה4 גיגה ב1000 וקצת... יספיק לי כי הנייד שלי רוב הזמן זמין בשביל להחליף מוזיקה ואחרי זה יבוא כרטיס 8 גיגה של SD אני רוצה לשמוע דעות אחרונות לפני שאני קונה אותו מחר

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי כולם, הגלקסי נוט 1 שלי כבר לא משהו. ה-GPS לא עובד טוב. הוא איטי בטירוף. המכשיר שאני מחפש הוא בעיקרון התקציב הוא באזור 2000 שקל מסך 5 אינץ +- 32 ג'יגה מינימום(16 ג'יגה + כרטיס זיכרון גם תופס) אני ממש רוצה להימנע מסמסונג כי יש להם מערכת הפעלה מעאפנה מקרטעת וכל הקטע של ה KNOX בכלל מעצבן. HTC ONE הוא בתקציב קצת יותר גבוה אבל יש לו מצלמה 4 מגה (WTF?). משפחת הנקסוסים לפי הביקורות הסוללה שלו חלשה ויש לו 3-4 שעות זמן מסך שזה ממש מעט בשבילי וה LG G2 העדכונים שלהם על הפנים + 4.4.2 מלא באגים. אני גם ממש לא רוצה סוני כי יש לחברה שלי ניסיון ממש רע איתם. רוב השימוש לי יהיה משחקים / ניווט / מיילים / אינטרנט חשבתי אולי על ה LUMIA 1520 אבל הוא עולה 2900 שקל והבנתי שה WAZE עובד לא מ…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by mc_elad,

אז ככה אני בקרוב אקנה מחשיר,חשוב לי מאוד מוסיקה ו שהמחשיר יריץ אפליקציות בצורה טובה, מצלמה קצת פחות חשוב לי.. כרגע יש לי את 5800XM "הסמרטפון עם מסך המגע"...בכל מקרה שרדתי איתו הרבה זמן כי הרמקולים המובנים שלו דיי טובים והנגן סבבה.. אשמח לעזרה בנושא ותודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by roKp,

שלום, אני מחפש נגן שתומך בעברית בצורה תקנית, ושהבטריה שלו תשרוד שעות רבות. בעיקרון אני חשבתי על ה-Meizu M6, ה-iRiver E100 או ה-iAudio i7. אני לא יודע איזה מהם תומך בעברית, ואני חושב על לקחת נגן בנפח של 4 או 8 ג'יגה. האם יש אופציות אחרות, ועל מה כדאי לי ללכת? תודה!

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  14. Started by lamer4ever,

איכות קול בטריה שמחזיקה הרבה זמן ולפחות 4 GB זה כל מה שאני מחפש המחיר לא חשוב

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  15. שלום רב חברים, אחריי שנים רבות של שימוש בפלאפון מיושן החלטתי לעשות זאת ! אז מה אני רוצה מהפלאפון ? ככה: 1) גלישה טובה באינטרנט כמובן. 2) מצלמה ! - לא מוכן להמעיט בערך הזה, הכי טוב לטווח התקציבים. 3) רצוי שיעבוד עם רשת פלאפון ( לא חובה ) אלו הדברים החשובים ביותר. יצא לי לקרוא קצת ולהתעניין - ראיתי כמה מכשירים שתפסו : Samsung W i8150 Xperia Neo V Samsung Ace Plus S7500 אשמח לקבל עצות חברים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by nir1,

סוף סוף אני יכול להחליף פלאפון אני בסלקום ואני יכול משם איזה פלאפון שאני רוצה חוץ מn95 אז מה הפלאפון הכי טוב שיש בסלקום אחרי n95 ? אני צריך את הפלאפון בעיקר למוזיקה ואולי קצת צילום. בבקשה תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  17. שלום אני מתלבט בין דגמי הפלאפונים הבאים : 6120 ClassicוNokia K800iוSony-Ericsson 6288וNokia K530iוSony-Ericsson 5310 XpressMusicוNokia אני רוצה לדעת איזה מהם הכי שווה קנייה שהמחירים שלהם (לפי הסדר מהקטן ביותר לגדול ביותר ) : K800iוSony-Ericsson 6288וNokia 6120 ClassicוNokia 5310 XpressMusicוNokia K530iוSony-Ericsson

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  18. Started by QQQ,

אני נעול על המכשיר הנ"ל... עכשיו הם אמרו שיש להם את 2 הצבעים (שחור וכסף), אבל השחור MADE IN CHINA והכסוף MADE IN FINLAND. שניהם כמובן אותו מחיר. איזה עדיף לי לקנות לדעתכם? בעיקרון הייתה לי נטייה קטנה לכיוון השחור אבל אולי עדיף MADE IN FINLAND...

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. פלאפון שלא יהיה גדול מאוד(להשוואה nexus 4 שלי נחשב גדול בטיפה) המחיר 1500 שקל +- אם חריגות למשהו מאוד טוב פלאפון לאמא שלי השימוש שלה אינטרנט לפעמים קצת אפליקציות שאפשר יהיה לקרוא בצורה טובה וגדולה ולא יהיה קטן,מצלמה טובה(8 מגה פיקסל זה טוב) ויהיה לו קצת זיכרון לשירים ושטויות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. היי! באתר bang god יש קופון הנחה בכתובת הזאת- http://goo.gl/VFOI8H (Discount Code - miband27 - Limited Codes valid till July 31st) שמוריד את המחיר מ50 דולר ל35 דולר... מחיר מעולה! הדבר היחיד שעד עכשיו מנע ממני את השעון זה שהוא עלה פי 2(!) מהמחיר שהוא אמור לעלות בסין וההנחה הזאת שכנעה אותי סוף סוף לקנות, חשבתי שאני לא אהיה היחיד אז החלטתי לשתף פה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Deddy,

קיבלתי עכשיו איימייל מZAGG והם הביאו לי שני קופונים (חד פעמיים) ל25% הנחה, הם תקפים לשבוע, אז השתיים הראשונים שמבקשים זוכים..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אני עומד לקנות HTC Desire ואני רוצה קופסת אחסון (אם ניתן לקרוא לזה ככה, למעשה זה Case) גמישה, ואיכותית. הסיבה שאני בכלל שואל כאן ולא פשוט הולך לקנות היא בגלל שאני רוצה להיות בטוח שמה שאני עומד לקנות הוא האיכותי ביותר בשוק. http://www.youtube.com/watch?v=0hCiH9gIwtQ זו פרסומת למוצר הזה (זו החנות שמפרסמת): http://www.wirelessground.com/htc-desire-case-clear.html האם המוצר הנ"ל (שמחירו מופקע לחלוטין) הוא אותו דבר כמו לדוגמה זה, אבל המחיר הוא בגלל הפרסום (המאוד משכנע, אני חייב להודות) ? האם בכלל יש חברות איכותיות יותר וחברות איכותיות פחות לייצור כאלה "דברים"? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. עם תהליך הייצור החדש של TSMC ב-16 ננומטר ושימוש בליבה גראפית ובליבות עיבוד מהדור החדש, השבב החדש של היצרנית הסינית מתיימר להפוך אותה לתחרותית מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/קופצת-לליגת-העל-huawei-מציגה-את-שבב-ה-kirin-950-החדשנ/

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by gkman,

שלום. אני מחפש אפליקציה לקריאת RSS קלה ופשוטה והכי חשוב קוראת עיברית. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yaelkam,

הי כולם! אני חושבת על לקנות קורא אלקטרוני (ולא, לא אייפד מכמה סיבות- הבנתי שחווית הקריאה בו פחות נוחה, הוא הרבה יותר יקר, ומעבר לזה כבר יש לי מחשב, ואני לא מחפשת מחשב נוסף...). אני חושבת שאני בעיקר מתלבטת בין הקינדל של אמאזון, לקוראים של סוני. רציתי לברר כמה דברים, 1. מישהו יודע האם איזשהוא קורא כבר מעוברת? (חוץ מe-ברית) 2. מאחר ואני עובדת עם הרבה קבצי PDF, עד כמה זה נח בקוראים האלקטרונים, והאם אפשר לעבור לפורמט האלקטרוני? 3. אה וכמובן, המלצות לכאן או לכאן לגבי קינדל/סוני/מכשיר אחר שיענה על הדרישות: חווית קריאה נוחה, זול יחסית, תומך בPDF ובפורמטים נוספים, תומך בעברית יתרון עצום! תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.