עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by מורן-85,

היי אני מתעניין ברכישת מכשיר מדגם LG G3 D855 אפשר לקבל חוות דעת או המלצות על מכשירים מקבילים?? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/tempo-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%a0%d7%95%d7%93%d7%a2%d7%aa-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by liav12,

אהלן, אני מחפש משחקים קצת ל HTC HD, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי שום דבר... תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אהלן חברה. אני רוצה לקנות אייפון 5 ממישהו במחיר טוב יחסית. הוא אמר לי שלפני שבועיים הוא החליף את המסך ב250 ש"ח. אני יודע שיש מסכים איכותיים יותר ואיכותיים פחות. אני לא אפתח את המכשיר כדי לגלות איזה אז מעניין אותי לדעת, האם ההבדל הוא משמעותי? האם אני יראה הבדל בתצוגה בין מסך מקורי למסך לא מקורי? האם יהיה הבדל בטאץ'? ואם כן, ההבדל יהיה משמעותי (בתצוגה ובטאץ')? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by meni12321,

יצא לשיווק מכשיר הנוקיה E65

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  6. בצורה שקטה ומופנמת השיקה סוני את מכשיר ה-Xperia E4 לשוק הנמוך, שמגיע עם גרסת Dual SIM ועיצוב מעניין במיוחד שעשוי להיות הניצן הראשון לשפת עיצוב מחודשת ומעודכנת לכתבה: http://hwzone.co.il/xperia-e4-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91-%d7%94%d7%97%d7%93/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by yossi21,

אני מחפש לאמא שלי סמארטפון בתקציב הזה (לא אייפון ולא מכשיר מיני). אשמח להמלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. אז ככה...היום אני נמצא עם מוטורולה L7C...המכשיר עצמו על הפרצוף.... עכשיו נכנסה הרשת החדשה שלהם...אני רוצה לדעת איזה מכשיר טוב יש להם... אני חשבתי על הE71....מה אתם אומרים יש משהו אחר... אני לא מחפש מהמכשיר הרבה.... שיהיה נוח...ובטריה להרבה זמן...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום. כמו בכותרת, תהיתי אם יש דרך להשתמש במצלמה הקדמית גם בלי להתחיל שיחת וידאו עם מישהו אחר. תודה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  10. שלום לכולם רציתי לדעת איזה טלפון יש עם פומית שמתאים להוט "HOT mobile תומכת במכשירי GSM דור 3 ומעלה " תקציב עד 600 שקל שיהיה נוח לאמא , נטו טלפון לשיחות הודעות ועם אפשר מצלמה פשוטה זה יהיה נחמד . תודה רבה נ.ב אפשר גם בלי פונית רק שיהיה נוח ולא מקשים קטנים מדי חשבתי על זה ף השאלה אם הוא יתמוך 3710

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by taltola,

המחשב שלי כבר עבד עם 5 אייפונים שונים ולא ניתן לסנכרון כראוי אייפון נוסף. מישהו יודע מה ניתן לעשות בנדון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yoni321,

אני רואה שבחול הוא עולה 199 דולר מהאתר אם משפחה שלי קונה לי אותו בחול ושולחת אותו כמה צריך לשלם בנוסף על משלוח מכס אני יודע איך זה הולך אם מישהו יכול להסבירררררר?

13. Started by Shoshan01,

האם ה SIEMENS A-160DUO הוא בעברית? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JWA160DUO ואם לא איזה טלפונים יש בהם עברית שהם אלחוטיים עד 400

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי asus a639 כבר שנתיים וחצי , לאחרונה הוא פשוט הפסיק לעבוד , לא הגיב בכלל... בכל מקרה , מכיוון שיש לי קצת ידע טכני במחשבים החלטתי לנסות לתקן אותו לבד בלי ללכת ולשלם 150 ש"ח על מעבדה וכו'. התקנתי לו ROM חדש אמריקאי אחרי קצת עבודה קשה והמכשיר עכשיו עובד. אבל מה? אין בו עברית. התקשרתי לרונלייט ואמרתי להם ששילמתי על מכשיר עם עברית , האם אפשר לקבל רק את ההתקנה של העברית כמובן שהפקידה ה@$!!#% אמרה לי "מעבדה - 150 ש"ח" זה בערך המילים היחידות שיוצאות לה מהפה... למרות שבמקור המכשיר נקנה עם עברית מקורית... למה שאני אשלם עליה שוב??? בכל מקרה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של העברית למכשיר? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. חבילות ישנות היו בנויים בצורה: *לדבר מינימום 100 דק בחודש *מהירות גלישה מקס' של 4MB 119 שקל הכל חופשי גלישה 200MB 139 שקל הכל חופשי גלישה 2GB 149 הכל חופשי כולל הגלישה התוכניות החדשות שיצאו היום: *אין מינימום שיחות לעשות *מהירות גלישה מקס' של 8MB 119 שקל הכל חופשי גלישה 200MB 139 שקל הכל חופשי כולל הגלישה לידיעת חברי הפורום

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by freee,

שלום, יש לי את הפלאפון k800i של סוני אריקסון,אני מעוניין לפתוח אותו שזה אומר שיש סיסמא מתי שאני פותח את הפלאפון ואני לא יודע איך לעבור אותה כאילו לבטל את הסיסמא או כול דבר אחר שיעזור לי לפתוח את המכשיר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by JohnClark,

היי קניתי Cowon D2 ואני מחפש נרתיק בשבילו - כזה שמחברים לזרוע ואז אפשר לרוץ איתו. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה נרתיק? עדיף שיהיה קשיח ויחזיק את הנגן מבפנים עם גומיה, אבל זו לא דרישה קריטית. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום. מעוןניין לקנות מכשיר סלולרי ואשמח לקבל עצות ועזרה. אני ברשת סלקום (אבל לא מחוייב להם) ויש לי כמה שאלות (אולי די אידיוטיות): 1. אם אני קונה מכשיר בחנות באינטרנט, דרך זאפ למשל, וכשאני מבקש מחברה סלוללרית שיחברו אותי - האם הם יחייבו אותי בחבילת גלישה (אפילו אם זה דור 3 ומעלה)? 2. לא מעניינים אותי כל הגאג'טים של מצלמה, MP3 וכדומה. מעניינת אותי האפשרות להקליט שיחות, וכמה שיותר זמן הקלטה (בעיקר עם לקוחות שלי) ושהמקשים יהיו רחבים ונוחים. האם יש לכם עצה איזה מכשיר/ים לקנות? התקציב שלי הוא עד 1,000 ש"ח. תודה בני

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by blackx,

שלום! לפני שנה רכשתי באנגליה מכשיר ZTE BLADE, הידוע גם כאורנג' סאן פרנסיסקו. לאחר שנה של שימוש המסך הפסיק להגיב. כלומר - רואים תמונה באופן בולט,מקשי החומרה מגיבים (וליום, בית וכו) או לחיצה/מגע במסך אינו מביא לתגובה. מכיוון שזה מכשיר שלא משווק בארץ, גם לא אצל החנויות הפרטיות, קשה למצוא עבורו מעבדה תומכת. מישהו יודע היכן יש מעבדה שמכירה ויודעת להתעסק עם המכשיר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rotman,

שלום לכולם , אני טס לארה"ב ורוצה לקנות אוזניה טובה למכשיר מוטורולה של מירס (צבאי) , התקציב עד 80$. אשמח לקבל מכם המלצות. תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by rankazan,

אח שלי טס לגרמניה לשנתיים והמחשב הנייד שלו נהרס, אז עד שהוא יתוקן ויישלח אליו בחזרה הוא מעוניין בטאבלט להעביר את הזמן. המלצות התקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Esg,

טוב, בלאק פריידיי.. ואני רוצה להתחדש בפלאפון מבחינת מחיר, באמאזון האל ג'י זול יותר בכ-100 דולר גלקסי ב500$ - http://www.amazon.com/dp/B00U8KSUIG/ref=twister_B017B3823U?_encoding=UTF8&psc=1 וLG ב400$ - http://www.amazon.com/LG-5-5-Inch-Factory-Unlocked-Smartphone/dp/B00YA8308M/ref=sr_1_3?s=wireless&ie=UTF8&qid=1448644813&sr=1-3&keywords=lg+g4 מה ההבדל בין המכשירים בעצם? אני לא ממש מבין בפלאפונים יש המלצות אחרות אולי? או אתרים שעושים הנחות משתלמות יותר? עוד שאלה, אם אני מזמין נגיד מאיביי.. מה אני צריך לוודא כדי שהמכשיר יתאים לשימוש בארץ? מה אני צריך לחפש

23. אהלן אני מחפש המלצה לאוזניית בלטות' שתתמוך בשני מכשירים בו זמנית רצוי שיהיה לה גם צג שמראה מי מתקשר תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by catsmonster,

ההתלבטות היא בין Galaxy S II Galaxy S III ו- Xperia S לפי המחקר שאני עשיתי (לפני כחודש), לא ראיתי שום צורך ממשי להוציא 1000 ש"ח ויותר תוספת על הגלאקסי אס 2 על מנת לשדרג ל-3, פשוט אין שום דבר שבאמת משתמש בארבע ליבות נכון להיום, עד כמה שאני יודע, האס 2 מריץ את כל מה שהאס 3 מריץ. מאז המחקר שלי, המחיר ירד, ועכשיו ההפרש הוא 800 ש"ח. לפי דעתכם עכשיו כן משתלם להוציא עליו סכום כזה? אני מחפש עלות לתועלת, אני רוצה מצלמה טובה, זמן סוללה סביר, יכולת להריץ אפליקציות בצורה חלקה, מסך איכותי ושטח אכסון גדול- במחיר הנמוך ביותר (בזמן שאני לא מתפשר יותר מדי על אף אחד מהפיצ'רים שמניתי). עכשיו נכנס למשוואה ה- Xperia S. נכון לזמן שבו עשיתי את הסקר שוק שלי, הוא עלה כ-2800 ש"ח, קפיצת מחיר מהגלאק…

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by dr70,

יש לי כרגע מכשיר MOTOROLA W375, כבר כ-3 שנים. אני במסלול עסקי (לא חשוב הפרטים). בכל אופן הציעו לי מכשיר SAMSUNG C3053. ראיתי באתר האינטרנט של סלקום (אני לקוח שלהם), את המכשיר NOKIA 7020 FOLD. שנראה דומה לפחות במחיר, אבל נראה יותר טוב מבחינת פוקציות המכשיר. מתוך הנחה שאין הבדל מבחינת המחיר, ואני יכול לקחת אותו. למישהו יש ניסיון עם המכשיר הזה? מישהו מכיר אותו? אני לא רוצה מכשיר דור 3/3.5, כי במכשירים האלה צריך להתחייב לחבילת גלישה של לפחות 39 ש"ח. אני לא מעוניין בזה. יש המלצות אחרות על מכשירים אחרים (רק דור 2)? אם יש מכשירים כאלה שתומכים גם ב-WIFI, שהם לא דור 3/3.5, אני אשמח. תודה רבה מראש ושנה טובה, dr70

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.