גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש לי asus a639 כבר שנתיים וחצי , לאחרונה הוא פשוט הפסיק לעבוד , לא הגיב בכלל... בכל מקרה , מכיוון שיש לי קצת ידע טכני במחשבים החלטתי לנסות לתקן אותו לבד בלי ללכת ולשלם 150 ש"ח על מעבדה וכו'. התקנתי לו ROM חדש אמריקאי אחרי קצת עבודה קשה והמכשיר עכשיו עובד. אבל מה? אין בו עברית. התקשרתי לרונלייט ואמרתי להם ששילמתי על מכשיר עם עברית , האם אפשר לקבל רק את ההתקנה של העברית כמובן שהפקידה ה@$!!#% אמרה לי "מעבדה - 150 ש"ח" זה בערך המילים היחידות שיוצאות לה מהפה... למרות שבמקור המכשיר נקנה עם עברית מקורית... למה שאני אשלם עליה שוב??? בכל מקרה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של העברית למכשיר? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבילות ישנות היו בנויים בצורה: *לדבר מינימום 100 דק בחודש *מהירות גלישה מקס' של 4MB 119 שקל הכל חופשי גלישה 200MB 139 שקל הכל חופשי גלישה 2GB 149 הכל חופשי כולל הגלישה התוכניות החדשות שיצאו היום: *אין מינימום שיחות לעשות *מהירות גלישה מקס' של 8MB 119 שקל הכל חופשי גלישה 200MB 139 שקל הכל חופשי כולל הגלישה לידיעת חברי הפורום
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הפלאפון k800i של סוני אריקסון,אני מעוניין לפתוח אותו שזה אומר שיש סיסמא מתי שאני פותח את הפלאפון ואני לא יודע איך לעבור אותה כאילו לבטל את הסיסמא או כול דבר אחר שיעזור לי לפתוח את המכשיר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי קניתי Cowon D2 ואני מחפש נרתיק בשבילו - כזה שמחברים לזרוע ואז אפשר לרוץ איתו. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה נרתיק? עדיף שיהיה קשיח ויחזיק את הנגן מבפנים עם גומיה, אבל זו לא דרישה קריטית. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מעוןניין לקנות מכשיר סלולרי ואשמח לקבל עצות ועזרה. אני ברשת סלקום (אבל לא מחוייב להם) ויש לי כמה שאלות (אולי די אידיוטיות): 1. אם אני קונה מכשיר בחנות באינטרנט, דרך זאפ למשל, וכשאני מבקש מחברה סלוללרית שיחברו אותי - האם הם יחייבו אותי בחבילת גלישה (אפילו אם זה דור 3 ומעלה)? 2. לא מעניינים אותי כל הגאג'טים של מצלמה, MP3 וכדומה. מעניינת אותי האפשרות להקליט שיחות, וכמה שיותר זמן הקלטה (בעיקר עם לקוחות שלי) ושהמקשים יהיו רחבים ונוחים. האם יש לכם עצה איזה מכשיר/ים לקנות? התקציב שלי הוא עד 1,000 ש"ח. תודה בני
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני שנה רכשתי באנגליה מכשיר ZTE BLADE, הידוע גם כאורנג' סאן פרנסיסקו. לאחר שנה של שימוש המסך הפסיק להגיב. כלומר - רואים תמונה באופן בולט,מקשי החומרה מגיבים (וליום, בית וכו) או לחיצה/מגע במסך אינו מביא לתגובה. מכיוון שזה מכשיר שלא משווק בארץ, גם לא אצל החנויות הפרטיות, קשה למצוא עבורו מעבדה תומכת. מישהו יודע היכן יש מעבדה שמכירה ויודעת להתעסק עם המכשיר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני טס לארה"ב ורוצה לקנות אוזניה טובה למכשיר מוטורולה של מירס (צבאי) , התקציב עד 80$. אשמח לקבל מכם המלצות. תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אח שלי טס לגרמניה לשנתיים והמחשב הנייד שלו נהרס, אז עד שהוא יתוקן ויישלח אליו בחזרה הוא מעוניין בטאבלט להעביר את הזמן. המלצות התקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, בלאק פריידיי.. ואני רוצה להתחדש בפלאפון מבחינת מחיר, באמאזון האל ג'י זול יותר בכ-100 דולר גלקסי ב500$ - http://www.amazon.com/dp/B00U8KSUIG/ref=twister_B017B3823U?_encoding=UTF8&psc=1 וLG ב400$ - http://www.amazon.com/LG-5-5-Inch-Factory-Unlocked-Smartphone/dp/B00YA8308M/ref=sr_1_3?s=wireless&ie=UTF8&qid=1448644813&sr=1-3&keywords=lg+g4 מה ההבדל בין המכשירים בעצם? אני לא ממש מבין בפלאפונים יש המלצות אחרות אולי? או אתרים שעושים הנחות משתלמות יותר? עוד שאלה, אם אני מזמין נגיד מאיביי.. מה אני צריך לוודא כדי שהמכשיר יתאים לשימוש בארץ? מה אני צריך לחפש
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני מחפש המלצה לאוזניית בלטות' שתתמוך בשני מכשירים בו זמנית רצוי שיהיה לה גם צג שמראה מי מתקשר תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין Galaxy S II Galaxy S III ו- Xperia S לפי המחקר שאני עשיתי (לפני כחודש), לא ראיתי שום צורך ממשי להוציא 1000 ש"ח ויותר תוספת על הגלאקסי אס 2 על מנת לשדרג ל-3, פשוט אין שום דבר שבאמת משתמש בארבע ליבות נכון להיום, עד כמה שאני יודע, האס 2 מריץ את כל מה שהאס 3 מריץ. מאז המחקר שלי, המחיר ירד, ועכשיו ההפרש הוא 800 ש"ח. לפי דעתכם עכשיו כן משתלם להוציא עליו סכום כזה? אני מחפש עלות לתועלת, אני רוצה מצלמה טובה, זמן סוללה סביר, יכולת להריץ אפליקציות בצורה חלקה, מסך איכותי ושטח אכסון גדול- במחיר הנמוך ביותר (בזמן שאני לא מתפשר יותר מדי על אף אחד מהפיצ'רים שמניתי). עכשיו נכנס למשוואה ה- Xperia S. נכון לזמן שבו עשיתי את הסקר שוק שלי, הוא עלה כ-2800 ש"ח, קפיצת מחיר מהגלאק…
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מכשיר MOTOROLA W375, כבר כ-3 שנים. אני במסלול עסקי (לא חשוב הפרטים). בכל אופן הציעו לי מכשיר SAMSUNG C3053. ראיתי באתר האינטרנט של סלקום (אני לקוח שלהם), את המכשיר NOKIA 7020 FOLD. שנראה דומה לפחות במחיר, אבל נראה יותר טוב מבחינת פוקציות המכשיר. מתוך הנחה שאין הבדל מבחינת המחיר, ואני יכול לקחת אותו. למישהו יש ניסיון עם המכשיר הזה? מישהו מכיר אותו? אני לא רוצה מכשיר דור 3/3.5, כי במכשירים האלה צריך להתחייב לחבילת גלישה של לפחות 39 ש"ח. אני לא מעוניין בזה. יש המלצות אחרות על מכשירים אחרים (רק דור 2)? אם יש מכשירים כאלה שתומכים גם ב-WIFI, שהם לא דור 3/3.5, אני אשמח. תודה רבה מראש ושנה טובה, dr70
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני כבר שבוע מתלבט איזה פלאפון להביא מחברת פלאפון ואני עדיין לא יודע מצד אחד יש את הסמסונג U900 מצד שני את הסוני אריקסון C905 שמעתי שהסוני אריקסון משמיע מוסיקה בווליום נמוך מאוד ביחס לסמסונג אבל מצד שני יש לו מצלמה יותר טובה וחיישן תנועה... תעזרו לי בבקשה לבחור פלאפון מחברת פלאפון בלבד בבקשה אפשר גם להמליץ על פלאפון אחר מהחברה.. תודה מראש לכל העונים!!!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפשת את הטלפון עם המצלמה הכי טובה שיש. ה lg g3 שלי מראה סימני גסיסה אחרי שנתיים...האם יש למישהו המלצה גורפת?
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
טלפון פייסבוק, וואטסאפ, ווייז. ה-64GB הפנימיים בטלפון הנוכחי נוחים לי מאוד, אז אני מעדיף אותם שיהיו גם בטלפון החדש, אבל לא דחוף. איכות בניה טובה מעל הכל. נקנה בשבוע הקרוב. מערכת הפעלה סבבה אפשרי אבל לא חובה, אפשר גם 5.2" גודל אם הוא ממש ממש טוב. חשוב לי גם עדכוני תוכנה - לקבל אותם בזמן סביר ולא טלפון שתקוע על Android 4.4 לנצח. אני קונה טלפון חדש כי ה-OnePlus One שלי גוסס: הטאצ' נפטר מדי פעם וצריך ריסטרט בשביל שיפעל שוב, המיקרופון מת ואנשים לא שומעים אותי, ה-GPS לא תמיד עובד, לוקח לו לפעמים כמה שניות טובות לצאת ממסך נעילה... פלוס אני לא מאמין בלתקן טלפונים: פתיחה שלהם מגבירה את הקרינה + אחרי חודש חודשיים התקלה חוזרת + לך תרדוף אחרי נותן השירות בשביל אחריות…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעקבות התראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270739.0 עברו מאז שנאבד לי כבר יותר מ-24 שעות, גם סגרתי את הקו שלא יוכלו להתקשר. עכשיו אין לי ברירה אלא לקנות פלאפון חדש, אני לקוח של חברת Orange. בשבילי אני צריך פלאפון שיש לו MP3 ועם מצלמה טובה בתקציב 3000+- וגם אח שלי צריך פלאפון חדש בתקציב 2000 +- עריכה: הגדלתי את התקציב, אני משלם בתשלומים+ביטוח. אפשרות לחריגה מהתקציב אם זה נותן תמורה גדולה.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ועוד משהו מה אני צריך לבחור ב: "מענה דרך אותו מוקד" כן או לא ? כי אף פעם לא עבדו לי הSMS אבל לא היה לי בהם צורך ועכשיו התעורר כזה צורך אז אני רוצה להגדיר את זה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני ממש מקווה שאני בפורום הנכון... אני מחפש כבר הרבה זמן סטיק אנדרואיד שיעשה עבודה אצלי בסלון. הבנתי שלדור הראשון של המכשירים האלו היו הרבה בעיות (הMK802 וחבריו). אני מחפש מכשיר שיוכל לעשות סטרימינג עם XBMC בעזרת WIFI ושאני אוכל לחבר אליו בנוסף לעכבר אוויר/מקלדת גם הארדיסק נייד של 500GB.ברוב המכשירים שראיתי יש רק חיבור USB אחד, כלומר שאם אני רוצה שלט והארדיסק אני צריך לקנות מפצל. אבל בUG007 יש גם בלוטות מובנה. השאלה היא אם אפשר להשתמש בו בכדי לעבוד עם עכבר+מקלדת ואז יש עוד USB פנוי להארדיסק נייד?למישהו יש את הUG007? הוא אמין? מריץ XBMC? קליטת הWIFI שלו טובה?תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי אייפון שנקנה בVMOBILE, והם לא מספקים אחריות, אז בעיקרון המכשיר אמריקאי. שמעתי מכמה מקורות שחלק מחברות הסלולר מספקות אחריות יצרן לאייפונים, גם לאייפונים שלא נקנו מהן, בתנאי שאתה לקוח שלהן. האם מישהו קיבל אחריות יצרן מאחת החברות? (בחינם) תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש טאבלט 2in1 כלומר טאבלט עם מקלדת. לטאבלט צריך להיות מקלדת שיכולה להתחבר ועם ווינדוס. המטרות של הטאבלט די פשוטות, כתיבת מיילים ושימוש בוורד. ראיתי את הטאבלט של אסוס - asus t100ha מה דעתכם עליו ? תודה רבה על העזרה. תקציב מוערך של אלף
-
מחשב נייד חדש של היצרנית משלב בין כרטיס המסך הבסיסי החדש של NVIDIA למעבד מרובע ליבות עדכני לכתבה
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אתם מכירים אפליקציה שבמידה והמכשיר נגנב, אפשר להפעיל אותה דרך מכשיר אחר של אדם קרוב ולאתר את פניו של הגנב או את מיקום המכשיר בכל רגע נתון? או מערכת הגנה שמתאימה לאנדרואיד (לאו דווקא תוכנה) ויכולה לאתר אותו גם אם הוא סגור/מפורק?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השמועות על רכישה התבררו כנכונות וגם לא נכונות בעת ובעונה אחת: ענקית הטכנולוגיה תשלם 1.1 מיליארד דולר ליצרנית הטאיוואנית בעבור חלק מאנשיה והידע שלה בעולם פיתוח הסמארטפונים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-