עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בהעתקת קבצים לנגן הוינדוס שולח לי הודעת CONFIRM STREAM LOSS, מי האשם? עריכה: מה הולך איתי ככה פותח תארדים בלי לבדוק קודם? ממש בושה... טוב נו, אני אאשים את השעה... זאת השעה!! לילה טוב (:

2. על פי מידע ממקורות בכירים מאוד באורנג' וביורוקום: הN95 8GB היה בשלבי ניסוי בחברות הסלולריות (סלקום ואורנג'), והנסיינים היו מאוד מרוצים ממנו. ההחלטה לשווק את הN95 8GB התקבלה, אך מחירו טרם נקבע. המקורות מעריכים שהמכשיר ייכנס לשוק בתחילת הרבעון הבא (כלומר בתחילת 2008), ומחירו ינוע באיזור ה130 שקלים בחודש. על פי המקורות, החברות הסלולריות טרם הזמינו את המכשיר, אך עם בקשת ההזמנה, מועד האספקה צפוי להיות מספר ימי עבודה בלבד. בנוסף, המקורות מדגישים שעם כניסת הN95 8GB ירד מחירו של הN95 הרגיל, וכן תרד עדיפותו בהוצאת עדכוני קושחה (Fireware).

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by Mesatla,

הטלפון הסלולארי K610I המערכת הפעלה בכותרת לא עובד כלום עזרה? .. התקשרתי לנציג שלח לי תוכנה שלא עובדת

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by hasod,

יש לי תוכנה בפלאפון נוקיה 6120 שנקראית "רשמקול" ואיתה אפשר להקליט, אבל רק דקה אחת כל פעם. איך אני מקליט בלי הגבלת זמן? בהגדרות אין.....

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by pwntigo,

אז הנגן שיש לי מת אחרי 4 שנים מסוג Iaudio g3 הסיבה שאהבתי אותו כל כך הוא שהיה מספיק לי לזמן ניגון של 45 שעות ברצף וזה הדבר העיקרי שאני מחפש בנגן עדיפות לנפח זיכרון גדול (מעל 10gb) אין צורך בתמיכה עברית, בסרטים או כל דבר אחר רק שיהייה זמן ניגון ארוך, ובעדיפות לסוללות רגילות ולא הנטענות האלו שיש ב אייפודים למינהם. שתיהייה איכות טובה + יבוא עם אוזניות איכותיות ושיהייה נוח לספורט (בעיקר לריצות ארוכות) וגם לא ידפק מזה...

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  6. Started by avihy_1989,

היי כולם, יש לי באג מוזר כזה שכאשר אני מחשב את האיפון למטען usb יחד עם המתאם כלומר כמו הטענה דרך שקע ac לקיר המסך לא מגיע בכלל או מגיב למקומות לא נכונים וכאשר מנתקים אותו מהמטען הכל פועל כרגיל או לחלופין אם מטעינים מהמחשב הוא לא עושה כל בעיה וגם שמטעינים אותו בנוסף מהקיר הוא משמיע כל כמה דקות צפצוף מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

אם מסדרים בתקייה של הנגן במחשב את השירים לפי תיקיות, אפשרי לראות את התיקיות כמו שסודרו במחשב בנגן עצמו?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  8. היי יש לי סוללרי סוני אריקסון אקספריה X10 ואני מעונין לקנות אוזניות IN EAR עד 200 שח (פלוס מינוס), וכמובן שאיכות השמע היא הנושא החשוב. FireFlash

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by joniar,

יש לי בעיה עם הגלקסי ס2 שלי א. לחצן הבית שלי נדפק ולא מגיב-לא ממש בעיה בשימוש יומיומי כי יש אפליקציה שמדמה את לחצן הבית ב.הבעיה הגדולה היא שאני רוצה להיכנס למצב DOWNLOAD MODE אז אני לא יכול כי לחצן הבית לא עובד. הפתרון שמצאתי לזה הוא לקנות JIG שמכניס אותו למצב הזה ג. הבעיה הגדולה והעיקרית אני רוצה לעדכן רוט להעביר קבצים מהפון למחשב ולהפך והמחשב לא קורא את הפלאפון כלומר המחשב לא מרגיש בחיבור הפלאפון וכן הפלאפון לא מרגיש. חוץ מזה שהוא נטען ככה. ניסיתי להתקין דרייברים KIES. PC STUDIO ולא מצליח עדיין ליצור קשר וחיבור. ניסיתי בכמה מחשבים ובכמה דרכים. ולא עובד.. אז אם מישו יודע משו או איך שהוא לעזור.. אשמח

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by vamp69,

שלום קניתי לא מזמן HTCone x ופתאום הוא עשה לי בעייה שהוא לא קולט שום סים הלכתי לחנות שמה עשו לי אתחול וזה עבד אך יש לי בעיה שהיא יחסית מינורית אך מאוד מרגיזה אותי אישית ואשמח אם תוכלו לעזור המסך גלילה שלו כאשר פירמטו עשה מין שיוני כזה והוא נראה ממש מעפן לא יודע איך הוא ישתנה הם לא יודעים איך השתנה ואין לי מושג איך לשנות אותו חזרה מישהו פה יכול לעזור לי אם זה?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  11. Started by כלנית,

שלום לכוולם!! אני צריכה ייעוץ-להתלבטות שנמשכת כבר חודשיים! אז ככה: אני עכשיו רוצה לקנות מחשב נייד +סמארטפון.. השאלה כזאת- איזה סמארטפון לקנות? האם להשקיע ולקנות גלקסי 2 או אפילו 3? או להסתפק באנדרואידים הפשוטים נגיד gio? ההתלבטות היא האם שווה להשקיע את המחיר המטורף של המכשירים החדשים,שבעצם כבר מגיע למחיר של לפטופ,כשאני גם קונה מחשב? מה שחשוב לי בעיקר במכשיר- וואטסאפפ, וואייז, יכולת גלישה סבירה לאתרים שימושיים(רכבת,אוטובוס,כאלוו..) זמן סוללה-שלא יכבה אחרי שנייה..ושלא יתקע כל שניה!! להשקיע או לא? ד"א-אם הולכים על מכשיר משוכלל-מה אתם אומרים על האקספריה החדש-שמעתי שמועות שהוא טוב אפילו יותר מהגלקסי אבל לא מוערך בארץ ולכן המחיר שלו סביר. עזרה!! תודה!

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  12. אני מבין שios 4 ירוץ נורא לאט על המכשיר, אבל בכל זאת, אם האייפון 3G תומך בIOS4 למה שגם האייפון המקורי לא יתמוך (שנייהם זההים בחומרה שלהם).

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  13. זה בשביל האקספריה M5 שלי, אני צריך MICRO SD אני רוצה לצלם וידאו ותמונות וגם לאחסן שם שירים. אני מחפש קלאס 10 לפחות אבל יש ים של מוצרים ואני לא יודע איפה להתחיל. איזון בין מחיר לגודל? או ששווה כבר לקנות 256GB וזהו? ואיזה מהם? ואיפה? ואני גם רוצה מטען טורבו מקורי לפחות 2a וסוללה גדולה, כדי לצאת עם כל זה לצילומים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  14. יש לי מכשיר Y300 של חוואי לאחר חפירה ארוכה בפורומים הצלחתי לעשות לו רוט. אני לא מומחה וזו הפעם הראשונה. לגבי רקוברי- יש משהו מומלץ ונוח? ניסיתי אפליקציה לא זוכר את שמה, וקיבלתי דף לבן מלא סימני טקסט משונים. תכלס' יש משהו מומלץ ונוח? תודה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by trovlet,

היי אם אני לא טועה יש לי גרסת LOLIPOP ב HTC M8 מישהו יכל להסביר לי איך עושים ROOT בסיסי? אני רק רוצה להשתמש בתוכנה אחת שחייב ROOT בשבילה עד כמה זה מסוכן גם?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by TerraNX,

נגן בתקציב של 700-800 שקל. נפח זיכרון בסביבות ה-8-16GB שלא יהיה גדול או כבד מידי לריצות. אם יש מסך שאפשר לראות בו סרטים מידי פעם זה יהיה סבבה, אבל זה קצת סותר את זה שאני מחפש נגן לריצות. עם איכות סאונד טובה מאוד (כמובן). בהתחלה התעניינתי ב-iRiver E-100 אבל לאחר שקראתי תגובות של אנשים הבנתי שזה לא נגן מדהים, חיפשתי קצת בפורום והבנתי שה-COWON D2 נגן טוב, מה אתם חושבים על 2 נגנים אלו? יש למישהו עוד המלצות? תודה

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  17. יש לי נוקיה 5800 ניסיתי fring ו- skype לשיחת וידיאו או קול דרך המחשב, אבל זה לא עובד. אני רוצה לדבר במסנג'ר בפלאפון עם מישהו במחשב זה אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  18. עד עכשיו היה לי את הזה הלבן של אפל אבל יש לו ריח של חרא

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  19. שלום בעבר הרחוק ההיתי מתמצא בכל הטכלונוגיות ומה טוב ומה לא טוב עכשיו אני בצבא ואני לא מעדכן בכלום בנושא המחשבים ובמחשבי כף בפרט... אשמח להמלצה למחשב כף יד איכותי וטוב עד 1500 שקלים כמה דברים חובה שאני צריך: GPS -שלא יקרטע ויהיה מדויק תוכנת GPS- לא הכי משנה לי שיהיה בו מובנה תוכנה,אבל לוודא שיש אפשרות להתקין עליו IGO8 מערכת הפעלה-לא מעודכן מה הכי טוב היום ומה לא -אתם תחליטו בשבילי אבל שתיהיה גמישה יחסית עם אפשרות לאימייל זמין ,אופייס,דפדפן נורמלי, והתקנת תוכנות למינהם מהירות-הפריט הכי חשוב,שלא יקרטע ויפעל חלק אאאם זהו נראה לי *חשוב לציין שהמחשב כף יד מיועד ל"איש עסקים" שהיכולת להיות מעודכן -היא החשובה ** תודה מראש אלירן

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  20. חשוב שתהייה מצלמה באיכות טובה שמצלמת גם וידאו ושתוכל להקליט במשך הרבה זמן עיצוב מועדף זה צדפה,לא צריך MP3 ודברים מיוחדים,רק רשימת אנשי קשר נוחה מאוד וכמה שיותר קרינה נמוכה,וסוללה שמחזיקה מעמד

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  21. באופן כללי, מה התשובה שעולה בדעתכם לשאלה הנ"ל בהנחה שהמחיר של ה-sp5 הוא כשני שליש ממחיר ה- mio. דחוף - זקוק לעצות היום לפני החלטה על רכישה.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by yakir8,

שלום יש לי MP3 של סנדיסק מדגם M250 עכשיו העלית אצל חבר שלי שירים וכשאני בא לסדר אותם ברשימות השמעה אני לא ראה את השירים שלי! אבל הוא מראה לי שניתפס מקום בMP ככה שהם נמצאים שם אפו שהוא רציתי לדעת אם יש דרך לראות אותם ולסדר אותם כי חבר שלי גר רחוק.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by 1900GT,

שלום, יש ברשותי את המכשיר כף יד MIO 350 ואני מחפש לו נרתיק. השאלה מה עדיף אלומיניום או סיליקון ואם אפשר אתר מדוייק לדגם שאתם ממליצים עליו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by NuXeR,

היי, אני עומד לפני רכישת מכשיר סלולרי חדש (N73 ME, או אריקסון 800i). רציתי לדעת האם ל-N73 ME החדש יש את אותן בעיות איטיות מהן סבל ה-N73 המקורי. שמעתי טענות לכאן ולכאן, ואשמח לשמוע ממישהו שרכש את המכשיר בגירסאת ה-ME ויכול לומר לי מנסיונו האישי. תודה, תומר.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by shloosh,

אני בעצמי מתעסק הרבה עם סלולרים אבל אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאת אז אני פונה לאנשים שפה שאולי מבינים.... הV3I שלי עובד מצוין חוץ מדבר אחר קטן שהמסך הפנימי והחיצוני שלו פתאום לא דולק... אפשר להתקשר ויש סאונד הכל נורמלי רק המסך החיצוני והפנימי פתאום לא עובדים. למישהו יש רעיון??? ואם לא אז כמה לדעתכם יעלה תיקון...?? תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.