עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by puvsc,

על נגן שמנגן גם HD....

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  2. אפל תכריז על המוצרים החדשים שלה ב-15 במרץ, עם טאבלט חדש שיתפקד כאח קטן ל-iPad Pro, שעון חכם מעודכן וגם מכשיר האייפון המוזל כמובן מצפים בקוצר רוח למוצרים החדשים של אפל? יש סיכוי גדול שהם ייחשפו רשמית באירוע של החברה ב-15 במרץ. לפי הדיווחים העדכניים, קו המוצרים העדכני של הענקית מקופרטינו יכלול את טאבלט ה-iPad Air 3, אשר לכאורה יהיה דומה בצורה בלתי מבוטלת ל-iPad Pro האימתני שהגיע בסוף השנה שעברה עם רביעיית רמקולים בצידי המכשיר, מסך ברזולוציה משופרת שתיכנס לקטגוריית ה-Ultra-HD, 'חיבור חכם' לתוספים כמו מקלדות ואולי גם חומרה משודרגת – חבילה שתוכל לקרוץ לכל מי שתלהבו מדגם ה-Pro, אבל לא היו מוכנים לקבל את מימדיו. סכמה של ה-iPad Air 3 מתוך האתר engadget, אשר …

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by wallaman,

אפשר לראות אותו גם פה: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/Catalogues/DeviceCatalog/.aspx סליחה על הבורות אבל הפלאפון הנוכחי שלי ממש גרוע... ורק רציתי לוודא כמה דברים כמה שאלות עליו: 1) האם עם המערכת הפעלה הנוכחית שלו(samsung) אני יכול לכתוב אליו אפליקציות?(אם כן באיזה שפה? j2ee, c#) וכו' 2) יש בו mp3 האם זה אומר שאפשר שהשעון המעורר יהיה שיר? 3) האם אפשר שבשעה מוגדרת תתחיל להתנגן רשימת השמעה? 4) איך אני יכול לדעת כמה תווים יש לי בתזכורות? שאלה כללית: אם בפלאפון מסויים יש WI FI זה אומר שאני יכול לגלוש באינטרנט מכל מקום שיש בו אינטרנט אלחוטי, זה אומר שאני לא משלם על האינטרנט? אלא רק על המכשיר שכולל את הWI FI? אשמח לקבל תשובות, תודה לעוזרים ושבוע טוב.

4. המבצע היומי של אמאזון ארצות הברית מספק מחיר משתלם במיוחד עבור נייד ה-IdeaPad 700 של לנובו לכתבה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by alexbmw,

אני משתמש סאמביאן כבר הרבה זמן ,אבל רק היום נידהמתי לגלות שאין שעון עצר בסאמביאן ,היתכן שלנוקיה מעפן s40 יש ולנוקיה מיתקדם עם מערכת פתוחה אין ? בקיצור יש למישהוא תוכנה של שעון עצר ?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by assaf990,

מאיפה אני מוריד? האם אני צריך את כל ה pc suite ששוקל 300 מגה? אני בסך הכל רוצה שה-XP יכיר את הכבל של הנוקיה ואוכל להשתמש בו כ- USB. תודה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by F430,

בקשר לעדכון אחרון לבלאקברי מישהו יודע מתי יצא עדכון בעברית ? ומה אפשר לעשות בקשר לחנות אפלקציות איזה פתרון יש לזה?ן

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by liho,

יש לי סאנידסק e250 הוא משותק ,אי אפשר לכבות או לעשות ריסטרט ..לא ידוע לי על כפתור ריסטרט כמו שיש בהרבה מכשירים אחרים רק העיגול שליטה שלו עם אור כחול ואי אפשר לעשות עם המכשיר כלום זאת הפעם ה2 שזה קורה ועד עכשיו הפתרון היה לחכות עד שהבטריה תגמר ואז להטעין ראיתי כאלה שאומרים להוציא את הסוללה הסוללה במכשיר הזה ניתנת להוצאה אם פותחים תברגים ..כדאי? יש פתרון או ישר למעבדה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by Sargon,

מה האפשרויות שלי מבחינת מכשיר שיוכל לשמש כמכונת משחקים ניידת? יש כל מיני טאבלטים שאפשר לחבר להם גם HDMI וגם GAMEPADS דרך הUSB. הכוונה שלי היא איזהוא מכשיר טאבלט או מובייל שאפר לחבר אותו לטלווזיה דרך HDMI ובמקביל לחבר לו אחד (או אוליי איפלו ארבעה) GAMEPADS דרך הUSB. מה האפשרויות שלי מהבחינה הזו? לא חייב אנדרויד... אבל גם באנדרויד לא כל המכשירים תומכים ב4 GAMEPADS וHDMI במקביל? או שכל מכשיר אנדרויד אפשר לחבר גם GMAEPADS וגם ל HDMI באמצעות מפצל?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  10. תוכניותיה של היצרנית הסינית LeEco לכניסה אל השוק המערבי נחשפות בטרם עת, עם צמד סמארטפונים שכנראה ישאו תגי מחיר מרשימים במיוחד לכתבה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  11. תודה!

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  12. חברת Mediatek תשיק צמד שבב Helio P חדשים שינסו להתמודד עם המעבר האגרסיבי של המתחרה קוואלקום לטכנולוגיית ייצור חדשה לכתבה

13. ככל שעוברות השנים יש ציפיה שכמות זיכרון הRAM יעלה ובמקום לעלות אני רואה הרבה מכשירים מכל מיני חברות למיניהם שמוצאים מכשירים עם 4GB במקום לעלות ליותר מ 6 או לפחות להשאיר על 6. אני מדבר על סמסונגים, שיאומים וכו'. כמעט ולא ראיתי אף אחד מדבר על זה שגלאקסי 21S לא יותר טוב מה S20 כמעט בכלום ויש פרמטרים שהוא פחות טוב ממנו. מה הולך כאן?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  14. שלום לכולם מתי אתם חושבים או יודעים הGALAXY S יגע לחנויות הפרטיות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  15. Started by Dragonaire,

שלום, רציתי לשאול אם לZVM יש גירסאות כמו שלאייפוד יש 5 ו5.5 , כי אני רוצה לדעת שלא מוכרים לי בחנות גרסה ישנה שלו (אם יש כזה דבר לZVM)... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by NDR,

[glow=red,2,300]אהלן![/glow] מישהו ניסה כבר את האפשרות TV-OUT בנגן? אם כן אתם יכולים להעלות הדגמה של זה? תודה מראש! אגב מאילו מכשירים ניתן להקליט IN LINE עם הנגן?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by רזי ברד,

אני רוצה בבקשה תוכנה דרכה אפשר להפעיל שיהיה עדכון עברית לipod שלי גם אם זה בתשלום אפשר בבקשה תעזרו לי !!!

18. הי לכולם לפי ויקיפדיה, Android 6 הושקה כבר ב-05-10-2015, כלומר לפני 45 יום https://en.wikipedia.org/wiki/Android_Marshmallow למרות זאת, כשמחפשים סמארטפונים עם גרסא 6 לקנייה, לא ממש נתקלים בהם.. האם גם עם גרסאות קודמות היה כזה עיכוב בין תאריך ההשקה לתאריך הזמינות של מכשירים? הערה: אני מסתכל על אתרים בסין, כגון geekbuying, banggood וכו'.. יש המון מכשירים בגרסא 5.1, אבל לא נתקלתי אפילו באחד עם 6 מקווה שמישהו יודע

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  19. מספר יצרניות סיניות נמצאות במירוץ אל טעינה מהירה חסרת תקדים - ויתכן ש-Oppo תהיה הראשונה שתצליח להגיע אל היעד ולקפוץ להספק משוגע של יותר מ-100 וואט לכתבה

20. הפרשה הזו לא רוצה להסתיים, כך נראה: גם דגמים מעודכנים של הפאבלט הטרי עלולים להוות סכנת התלקחות לכתבה

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by hasod,

יש לי תוכנה בפלאפון נוקיה 6120 שנקראית "רשמקול" ואיתה אפשר להקליט, אבל רק דקה אחת כל פעם. איך אני מקליט בלי הגבלת זמן? בהגדרות אין.....

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by alonelish,

רציתי להמליץ על משחק מחשבה קליל וכייפי (שכתבתי). המשחק חינמי וניתן להורדה ב: https://market.android.com/details?id=com.goodape.outnumbered אשמח לקבל פידבק פה ובמרקט אלון

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by spitzi,

שלום לכולם, מתרבות הידיעות על כך שמספטמבר ואילך יגיעו לשוק דורות חדשים של מכשירי הדגל. האם צפויה טעינה אלחוטית בסמארטפונים שעתידים לצאת עוד השנה?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  24. Started by omri_ro,

אני משתמש בDoubleTwist ובכל שיר שאין לו ALBUMART הוא כותב "GET MISSING ALBUMART" ומין הסתם זה לא עובד טוב על אלבומים ישראליים וזה ממש מעצבן (אם מישהו יודע איך להעיף את ההודעה הנ"ל מה טוב, אין לי בעיה שלא יראה את תמונת האלבום).

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  25. היורש הרוחני העדכני של משפחת ה-Xperia Z Compact יוצג בקרוב - בתור ברכה לכל מי שעדיין מעוניינים במסכים קטנים כמה שיותר לכתבה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים