גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אני אשמח למדריך או עזרה איך לצרוב את העברית על המכשיר!! תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
הטלפון הסלולארי K610I המערכת הפעלה בכותרת לא עובד כלום עזרה? .. התקשרתי לנציג שלח לי תוכנה שלא עובדת
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם יש אפשרות לקנות סוללה חזקה יותר לN82? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו שאני מכיר נוסע לשם, ולא מצאתי את המחירים באינטרנט. האייפונים שם סימפרי אז אם המחיר לא גבוה אני אקנה.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
המכשיר לא מפסיק לצאת מאפלקציות ולעשות ריסטים. מכשיר אייפון 4 16ג'יגה שפרוץ לפריצה האחרונה.קרה לאחר שעשיתי עגדכון ל וואטסאפ ( לא חושב שזאת הסיבה).תודה!
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי כמה תחנות שנקבעו מזמן , אני מנסה למחוק אותן ולהוסיף אחרות וזה לא עובד. האם יש בנמצא מדריך טוב איך מבצעים את הפעולה הזאת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הIPOD 32GB ואני מת להתקין עליו כבר עברית וכל מיני משחקים. מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שמסביר איך עושים את כל התהליך? תודה
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בריטי זקן ומשועמם לפני 15 שנה המציא רדיו שעובד על קפיץ, בלי סוללות בכלל. עכשיו הוא שם את הפטנט שלו לשימוש בנגן MP4. כתבה בוואלה: http://computers.walla.co.il/?w=/4003/1152080 נראה לי חמוד מאוד. גם אם טיפה גדול והכל... הקץ לטרקים בהודו בלי נגן!
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את המכשיר הנ"ל מהיום שהיה לי את המכשיר הוא עשה בעיות בPlug and Play תמיד היה צריך לנתק לחבר לנתק לחבר, לכבות להדליק, ויום בהיר אחד, פשוט המחשב הפסיק לזהות לחלוטין. ניסיתי את כל כניסות הUSB חיפשתי דרייברים ולא מצאתי, ניסתי עם מטען בלי מטען, לא זוכר כבר מה ניסיתי, אבל שום דבר לא עבד בבקשה זקוק דחוף לעזרה, יום ראשון חוזר לבסיס
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלושה יישומים נסיוניים של הענקית זמינים כעת להורדה - אחד לאנדרואיד, אחד ל-iOS ועוד אחד עבור שתיהן יחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי 10 שנים (כן, החזקתי את אותו טלפון נייד במשך עשור) התקלקל לי הטלפון הנייד והחלפתי במכשיר חדש. לקחתי את samsung x200 וראיתי שיש לו אפשרות לשחק משחקי java. איך אני מעביר משחקים מהמחשב אל הטלפון הנייד שלי? איזה משחקים אני יכול לשחק במכשיר שלי? אין לי שמץ של מושג ואני מאוד אודה למידע שיעזור לי
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האם ניתן להגביל קו סלולאר: 1. אפשרות לשיחות יוצאות רק למספרים מוגדרים ? 2. אפשרות לשיחות נכנסנות רק למספרים שעודכנו במערכת תודה,
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את Gravity Defied Trial Racing DEMO מהאתר הרשמי של המפתחת. ניסיתי להעביר את קובץ ה- jar גם דרך התוכנה של Nokia וגם בצורה ידנית. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ בפלאפון הוא אומר שהיישום לא חוקי ומציע לי למחוק. מה לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אפשר לראות אותו גם פה: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/Catalogues/DeviceCatalog/.aspx סליחה על הבורות אבל הפלאפון הנוכחי שלי ממש גרוע... ורק רציתי לוודא כמה דברים כמה שאלות עליו: 1) האם עם המערכת הפעלה הנוכחית שלו(samsung) אני יכול לכתוב אליו אפליקציות?(אם כן באיזה שפה? j2ee, c#) וכו' 2) יש בו mp3 האם זה אומר שאפשר שהשעון המעורר יהיה שיר? 3) האם אפשר שבשעה מוגדרת תתחיל להתנגן רשימת השמעה? 4) איך אני יכול לדעת כמה תווים יש לי בתזכורות? שאלה כללית: אם בפלאפון מסויים יש WI FI זה אומר שאני יכול לגלוש באינטרנט מכל מקום שיש בו אינטרנט אלחוטי, זה אומר שאני לא משלם על האינטרנט? אלא רק על המכשיר שכולל את הWI FI? אשמח לקבל תשובות, תודה לעוזרים ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
-
אני משתמש סאמביאן כבר הרבה זמן ,אבל רק היום נידהמתי לגלות שאין שעון עצר בסאמביאן ,היתכן שלנוקיה מעפן s40 יש ולנוקיה מיתקדם עם מערכת פתוחה אין ? בקיצור יש למישהוא תוכנה של שעון עצר ?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אתמול בערב קניתי SGS3 לבן מKSP ! היום אני ניכנס בבוקר לאתר המחיר שלו ירד ב 200 ש"ח !!!!!!!!!!!!!!!!!! לא פחות ולא יותר ! אני עוד שניה יורה בעצמי ! הלכו 200 ש"ח... אני מה זה מבואס מזה...
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית החליטה להחזיר לחיים את משפחת ה-Desire באמצעות שני מכשירים - אחד מהם עם שבב משנת 2013 לכתבה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן חברים!!! באתר של וואלה של היום מופיע בעמוד המחשבים מכשיר המראה על מזג האוויר http://www.ambientweather.com/orscbaweliwi.html זהו דף היצרן מישהו אולי יודע היכן אני יכול לקנות בארץ את המכשיר הזה?!?!?! תודה גל
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי Motorola V3x חדש מרשת אורנג', המערכת הפעלה עצמה מראה עיברית ואנגלית בלי שום בעיה, אבל כשאני רוצה לכתוב טקסט, לדוגמא ל SMS או ליצור איש קשר חדש אז השפה הראשונה היא אנגלית וכשאני עובר שפה יש לי רק רוסית, ניסיתי בהגדרות השפה של הטלפון כל מיני הגדרות, החלפתי שפות וגם ניסיתי את "אוטומטי", אבל שפת הזנת הטקסט הראשית נשארת אנגלית והמשנית נשארת רוסית, עוד משהו, ראיתי בחוברת שאמור להיות גם ITAP, אבל אני לא רואה אפשרות כזאת, יכול להיות שזה מאותה סיבה של הבעיה עם העברית? מישהו יודע אם יש פתרון לזה?(חוץ מללכת לאורנג').
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
-
שלום, מחפש המלצה לאוזניות בלוטות', מחוברות בחוט בינהן, להחליף זוג JBL reflect mini 2 של שהפסיקו לעבוד בצד אחד. חשוב - שישבו טוב באוזן ולא יפלו (ל JBL reflect יש מן "אצבע" סיליקון כזו שנכנסת באפרכסת האוזן), שיהיו נוחות, ועם חיי סוללה ארוכים. השימוש העיקרי הוא להאזנה למוזיקה ולAudioBooks. אשמח לשמוע המלצות מנסיונכם.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות אל החנויות, אך העלות גבוהה יותר מאי פעם בעבר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי באג מוזר כזה שכאשר אני מחשב את האיפון למטען usb יחד עם המתאם כלומר כמו הטענה דרך שקע ac לקיר המסך לא מגיע בכלל או מגיב למקומות לא נכונים וכאשר מנתקים אותו מהמטען הכל פועל כרגיל או לחלופין אם מטעינים מהמחשב הוא לא עושה כל בעיה וגם שמטעינים אותו בנוסף מהקיר הוא משמיע כל כמה דקות צפצוף מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי אייפוד קלאסיק, 80 ג'יגה. שיחקתי איתו קצת, נכנסתי להגדרות, היה כתוב לנעול את האייפון, אמרתי מגניב ! שמתי סיסמה, עשיתי אוקיי, שבאתי לפתוח הוא לא נותן !! הוא אומר שהסיסמה לא נכונה ! מה עושים ? עזרה בבקשה !
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-