גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
קניתי GPS חדש מדגם מערכת ניווט GPSוC320וMio שמתחבר לחיבור של המצית ברכב רציתי לדעת שכאשר אני מכניס שירים לGPS בכרטיס זיכרון ומשמיע..אם אפשר בעזרת זה שזה מתחבר לאוטו לשמוע ברמקולים של האוטו את המוזיקה מהGPS ? אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי מכשיר Y300 של חוואי לאחר חפירה ארוכה בפורומים הצלחתי לעשות לו רוט. אני לא מומחה וזו הפעם הראשונה. לגבי רקוברי- יש משהו מומלץ ונוח? ניסיתי אפליקציה לא זוכר את שמה, וקיבלתי דף לבן מלא סימני טקסט משונים. תכלס' יש משהו מומלץ ונוח? תודה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות נגן MP3. הוא צריך שיקליט באיכות סבירה (לדוגמא להקליט הרצאה ושיהיה אפשר לשמוע משהו) , שיתמוך בעברית , ושלא יעלה מעל 300 ¤. יש חיה כזאת? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש ברשותי LG Chocolate KG800 ואני לא זוכר את הסיסמא של הפלאפון (זה אותו הסיסמא גם לBLUETOOTH) איך אני יכול לאפס את הסיסמא ??
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
למה הוא כזה איטי בסרטונים? יש לו מעבד חזק,מערכת הפעה די טובה (למרות שבגרסה הישנה - 1.6) , אולי כשיצא אנדרויד 2.X למכשיר הזה הוא יהיה יותר מהיר? או שפשוט הממשק ששמו במכשיר תוקע אותו כ"כ ?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, בבקשה עזרה!!! קיבלתי iriver e-100 , ורציתי להכניס בו שירים, תמונות וכו' אני מחברת אותו למחשב נייד באמצעות הכבל usb , אבל- המחשב לא מגיב גם כשאני פותחת את 'המחשב שלי' אין שום זיהוי שלו וכן במנהל ההתקנים!! אני מיואשת, כבר ניסיתי הכל!! ניסיתי לשנות בהגדרות של המכשיר את ה- connection type, פעם MSC ופעם MTP. לקחתי אותו לחנות והמוכר פירמט לי אותו, וכשהגעתי הביתה באמת קפצה לי ההודעה על 'התקן לא מוכר' ויש להכניס את הדיסק שבא איתו. באותו רגע לא מצאתי אותו וכן, לא היה לי זמן אז למחרת שוב חיברתי, אך ההודעה כבר לא קפצה, ושוב- התעלמות מוחלטת מהמכשיר... עיזרו לי! אני כבר לגמרי מבולבלת... (MSC\MTP , power and data, setting, בקר אפיק טורי אוניברסלי.......................…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לשאול אם לZVM יש גירסאות כמו שלאייפוד יש 5 ו5.5 , כי אני רוצה לדעת שלא מוכרים לי בחנות גרסה ישנה שלו (אם יש כזה דבר לZVM)... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזנייה וראיתי באיביי כמה דגמים זולים יחסית.רציתי לדעת מה דעתכם עליהם: nokia bh-104 motorola H560 Samsung wep 180\460 אם יש למישהו המלצות על אוזניה מסויימת,אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המצב הנוכחי הוא שאם אני כרגע צופה בקובץ וידאו ולא רואה אותו עד הסוף אז בפעם הבאה שאני בא להפעיל את הקובץ אני נשאל האם לנגן את הקובץ מהתחלה או מהמקום שהוא הפסיק בפעם הקודמת. אני מעוניין לבטל את האפשרות הזו ושתמיד תמיד הקובץ יתנגן מהתחלה כאשר אני מפעיל אותו.האם ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת מדיה לרכב הונדה סיוויק 2009 4D 2 שתכלול GPS, BLUETOOTH... אני יכול להביא מחו"ל, לכן לא משנה אם הדגם נמכר בארץ או לא. למי יש ניסיון בתחום? תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לקנות זכרון 512MB לטלפון הסלולארי שלי. יש כל מיני סוגים והבדלים במתחים ואני לא כל כך מבין בזה... אז בקיצור זה 6230i והנה האופציות שלי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3190 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4223 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3931 אני רואה שיש הבדל במהירות ובצריכת חשמל. כמה צריכת החשמל הנמוכה חשובה לאורך החיים של הסוללה, והאם זה זניח לעומת מהירות ההעברה? בתודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
יש לי את הדגם המצויין בכותרת הכל נראה עובד המסך עובד האודיו עובד אבל המכשיר לא מגיב לשום מגע במסך הוא נפל לי למים לפניי שבועיים ואז בכלל המסך לא עבד פתחתי אותו ובתהליך נראה לי קרעתי איזה כבל דק שחיבר בין המסך לכל הרכיבים הפנימיים ובאותו הזמן עדיין לא ראו שום דבר במסך עכשיו אתמול סתם נזכרתי בפלאפון והחלטתי להדליק אותו שוב והמסך עובד ורואים מצויין כמו פעם אבל עכשיו המגע לא קיים ואני משער כנראה זה החוט הזה שקרעתי למישהו יש מושג טווח מחיר של תיקון? כי לפי דעתי זה רק חיבור פשוט ולא רכיב כמו המסך עצמו שעובד
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מבין שios 4 ירוץ נורא לאט על המכשיר, אבל בכל זאת, אם האייפון 3G תומך בIOS4 למה שגם האייפון המקורי לא יתמוך (שנייהם זההים בחומרה שלהם).
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם מתי אתם חושבים או יודעים הGALAXY S יגע לחנויות הפרטיות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל במתנה אייפון 5S או LG G3 שניהם משומשים, מהמשפחה אני יכול לבחור מה בא לי הנטיה שלי היא ל5S כי אני עכשיו עם אייפון אבל איזה מכשיר אתם הייתם בוחרים? ולמה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
דגם N7000 קראתי קצת חומר ברשת ואני לא היחיד עם הבעיה בגדול הכרטיס רשת שלו מזה רשתות ובגלל שיש לי סיסמה רק לרשת שלי אז רק לזה אני מנסה ליתחבר וזה לא מצליח לפי מה שהבנתי צריך לעשות משהו בראוטר אבל לא יודע מה בתודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני ממש רוצה לעדכן לגירסה 400 אבל הNokia Software Updater לא מאפשר לי :[ מה אפשר לעשות??!!?!?!
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אי אפשר לסדר את השירים בסדר אלפבתיק ......הסדר בנגן הוא הסדר שבו העתקת לנגן מצאתי פיתרון לבעיה הזו בנגני T10 http://hem.passagen.se/chsw/FATSort.html פשוט תריצו ותעשו סידור לפי אלפבטיקל וזהו ! DONE !
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
מספר יצרניות סיניות נמצאות במירוץ אל טעינה מהירה חסרת תקדים - ויתכן ש-Oppo תהיה הראשונה שתצליח להגיע אל היעד ולקפוץ להספק משוגע של יותר מ-100 וואט לכתבה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
שבב הביניים מהדור החדש של מפתחת השבבים הטאיוואנית מופיע לראשונה במכשיר חכם מבית Gionee - בשביל להראות לנו האם הוא יכול להתחרות בכבוד ב-Snapdragon 630 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
- 1 follower
-
-
mp3 512 MB לא מחייב תמיכה בעברית ורוסית עדיף USB ישיר ולא כבל
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם יש אפשרות לקנות סוללה חזקה יותר לN82? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-