עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. האם יש מכשיר עדיף על הN80 במחינת פונקציות. דיי חשוב לי אופצית ה WI-FI ומצלמה נחמדה. טווח המחירים של ה N80 איזור ה 2000 שקל.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  2. שלום לכולם. אני רוצה לקנות שתי טלפונים חדשים. אחד שיהיה ממש קטן או הכי קטן שאפשר למצוא אותו בשוק והשני טלםון לעבודה. עם השני אני אסתדר, לא חסרים כאלה. אבל טלפון קטן אני לא מוצא. חשבתי ללכת על מודו, אבל החברה לא ממש מחזיקה מעמד אז צריך למצוא תחליף אחר. אז מה אתם ממליצים? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by lalzary,

שלום לכולם. בקרוב אני נוסע לטיול בדרום אמריקה ובשביל שאוכל לשמור על קשר עם הבית חשבתי לקנות מכשיר כלשהו שיש בו חיבור WiFi לאינטרנט. בגדול חשבתי על אייפוד (אפילו הדגם הכי פשוט- לא צריך משהו מטורף) כי אפשר לשמוע בו גם מוזיקה, אבל רציתי לדעת בכל זאת אם קיימים מכשירים שאפשר להתחבר דרכם לאינטרנט אלחוטי שהם לא אייפוד ושעולים קצת פחות.? הנגן מוזיקה זה רק אופצייה, ממש לא חובה. תודה !!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אז כמו שכתבתי בכותרת.. אני מחפש נגן Mp4 ש... * מציג שמות בעברית. * בעל נפח של 2 ג'יגה. * סוללה AA/A או כל סוללה אחרת שניתנת לקנייה/הטענה.. עניין הסוללה חשוב כי זה לנסיעה של חודשיים לחו"ל לטיולים בטראקים וכל מיני וממש לא תהיה גישה לחשמל או חיבור Usb חשמל. אפשר את עזרתכם ? זה די דחוף ואני לא הכי מצאתי בזאפ... וואלה!שופס... נענע שופס... P1000.. אני ממש צריך דחוף ובטווח מחירים של עד 100-150 שקלים. תודה רבה על העזרה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני רוצה לקנות נגן מוזיקה חדש, בתקציב של עד 300 דולר. לא ממש חשוב לי שינגן קטעי וידאו, אבל אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר קטן עם כמה שיותר זכרון. ראיתי שיצאו אייפודים חדשים, שווה לי לחכות ולהשיג את ה nano\shuffle או שכדאי לקנות משהו אחר, ואם כן, מה? מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום אבא שלי עד עכשיו שקל לעבור לאורנג' ובחבילה נכלל המכשיר K800i. לאחר שיחה עם פלאפון הוא החליט שאנחנו כנראה נעבור אליהם, אבל המכשירים שלהם משמעותית פחות טובים. רציתי לדעת איך המכשיר CHOCOLATE של LG או לקבל המצלה על המכשיר הטוב ביותר שיש להם, למרות שעושה רושם שהם לא מתקרבים ל- SE אם תוכלו גם לתת לי תמונה שצולמה עם ה- CHOCOLATE אני אודה לכם מאוד..

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by do_k,

הי, לפני כמה ימים עידכנתתי את התוכנה ל-2.41 והכנסתי שירים לנגן. תייגתי אותם, אבל כשאני פותח את רשימת השירים לבחירה, מוצג רק שם השיר, בלי הלהקה/זמר. רק בהשמעה מופיעים פרטי הזמר והאלבום. בגירסה הקודמת תייגתי אותו דבר , אבל ברשימה הופיעו גם שמות הזמרים. איך אפשר לפתור את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום לכולם בקרוב אני טס לתאילנד (צריך עזרה דחוף!) ואני רוצה להצטייד בנגן MP3/MP4 חדש. איני יודע איזה נגן לקנות בהתאם לדרישות שלי ואני מקווה שתמליצו על משהו. הדרישות שלי מהנגן החדש: 1. בעל מסך ברור וקריא (לא חייב להיות גדול, העיקר שיעשה את העבודה). 2. 16GB ומעלה או בעל חריץ הרחבה של הזיכרון. 3. שיספק ווליום חזק 4. שיוכל לקרוא קבצים מסוג FLAC (מוכן להתפשר על זה) לגבי התקציב כרגע אני לא אגביל אותו אך אני מצפה שאם כבר אתם ממליצים אז שזאת תהיה השקעה כמה שיותר מינימלית ביחס לדרישות שציינתי. מקווה שתעזרו לי כי חייב כבר לקנות ואני לא רוצה לקנות משהו שאינו מומלץ.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. שלום שמי יהונתן, בן 27 לומד משפטים. לפני כבר למעלה מ7 שנים אחי ואני חשבנו על תוכנת מחשב מעולה והיינו בטוחים שתוך כמה חודשים גוגל או פייסבוק יוציאו כזאת לאור. אחי ואני מבינים במחשבים ברמה הבסיסית ביותר, ניסיתי כמה פעמים ללמוד תכנות אבל זה לא בשבילי. בקיצור עברו 7 שנים, הרעיון קיים אבל אף אחד לא עושה, ואני חושב שהגיע הזמן לפחות לנסות. מה יש לי? יש לי כסף לממן פרויקט ורעיון. מה אין לי? אין לי מושג איך מתחילים את כל הסיפור הזה. בנוסף אני מפחד שאם אני יקח מתכנת אז יגנבו לי את הרעיון סגנון "מארק צוקרברג". הרעיון בימינו הרבה יותר מתאים ונכון בתור אפליקציה לאנדרואיד ואייפון וגם לדפדפן כרום. אין דבר כזה בשוק בכלל ואני בודק תמיד. אם אפשר קצת ייעוץ לגבי העניין אני ישמח לקבל…

10. Started by לאנד,

שלום . קיבלתי בשעה טובה מכשיר אייפוד מסוג . iPOD touch .אני צריך עזרה ראשונית בהגדרות . התחברות . הורדות . הדברים הבסיסיים .אם אפשר בעל ניסיון ואני אחזור אליו בפרטי . תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by m_g,

סוף סוף קיבלתי את הIPOD 32GB ואני מת להתקין עליו כבר עברית וכל מיני משחקים. מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שמסביר איך עושים את כל התהליך? תודה

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by User2,

קודם כל אגיד שאני חדש בדבר שנקרא רום, עכשיו, קניתי את הסמארטפון - thl t6 pro לפני כמספר חודשים, התוכנה איתה הוא מגיעה עושה הרבה בעיות. רציתי לשאול איך אני צורך תוכנה חדשה? (צריך הדרכה) ואם יש אפשרות לצרוב את התוכנה של cyanogenmod שהמליצו לי עליה. כרגע על המכשיר יש לי android 4.4 kitkat - שבא עם הטלפון.. אגב, כיצד מבצעים רוט? קישור לאתר יצרן; http://en.thl.com.cn/product/thl-t6.html תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי סמסונג גלקסי 2 שקניתי בחנות פרטית, לא באחת הרשתות הסלולריות. בחנות הדגישו שיש תמיכה מלאה בעברית, ובאמת אין בעיה בכתיבת עברית, וההודעות שאני שולח בעברית מתקבלות בלי בעיה. הבעיה היחידה שנתקלתי בה הוא בפתיחת קבצי PDF בעברית, כאשר גם POLARIS (התכנה המובנית בגלקסי), וגם ADOBE READER לא מצליחים לפתוח את הקבצים ואומרים שהם פגומים. גם שמות הקבצים שבעברית מופיעים בפונטים של סינית או יפנית. אני בטוח שזה כבר נושא שדובר עליו באינטרנט אבל באמת שניסיתי לחפש על זה משהו ולא מצאתי כלום. אני ממש שמח לעזרה כי בתור סטודנט הבעיה מאד מפריעה לי בצורה יום יומית. תודה רבה על כל עזרה. יואב

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by The Man123,

אני רוצה לקנות MP3 עם גיגה זיכרון בעזור ה300 - 400 ש"ח הדברים שאני רוצה שיהיה לו הם : 1. איכות צליל טובה 2. ממשק נוח ויפה עם עברית אבל בלי משהו שצריך לעשות כדי שיהיה עברית (כמו נגיד לרשום הפוך או משהו כזה) 3. שיהיה לי אפשרות לקנות לו נרתיק טוב להגנה עליו גם אם זה בנפרד 4. והכי חשוב שיהיה אפשר לסדר אותו בתקיות שונות כמו נגיד לקרוא לתקיה לתקיה EMINEM ולשים שם רק שירים שלו וככה ולעשות עוד ועוד תקיות ולסדר ככה את התקיות בנפרד אני לא רוצה סתם לעשות שיהיה אפשר לעשות רק לסידור על ידי זאנר אני רוצה לפי שם שאני בוחר לתקיה 5. אני גם מעדיף מאוד שיהיה לו אפשרות שיפעל על בטריות רגילות ולא רק על בטריה מיוחדת שאפשר רק להטעין אותה תודה מראש לכול העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by alergic,

אני רוצה לקנות MP4 שיקרא וידאו תמונות ויהיה רדיו מובנה קיבולת 2GB ומחיר עד 450 ש"ח חייב תמיכה בעיברית מלאה(שירים בעיברית יהיה בעיברית ולא בג'יבריש) ורוסית(כנ"ל) וכמובן אנגלית... מסך מינימום 1.5 אינץ' ID3 TAG ועדיף(אם זה טוב) שיהיה תוכנה שממירה קבצים לפורמט מתאים וקטן יותר רצוי שיהיה עם סוללה נטענת אוזניות ויהיה אפשר להטעין את הסוללה דרך המכשיר... לא חובה: שיקרא תמונות ושיהיה רדיו מובנה עדיף: אוזניות, נרתיק נסיעה שאלה בקשר לדבר מסויים: מה עדיף USB2 או כבל? אממ אם שכחתי לציין משהו תכתבו תודה לכל התגובתיים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by YinonOzery,

אני מתלבט בין כמה מגנים שמצאתי ב EBAY: http://www.ebay.com/itm/Tyre-Silicon...item3f1b2cbb71 http://www.ebay.com/itm/NEW-Otterbox...item3cca1b08f2 http://www.ebay.com/itm/SGP-Neo-Hybr...item3f1bbf07f1 http://www.ebay.com/itm/NEW-Black-Ru...item19d41286b1 אני צריך מקסימום הגנה מינימום גודל! שמעתי ש-otterbox הוא ממש טוב.. מה שמצאתי מקורי? עדיף לקנות בארץ? תודה מראש</blockquote>

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  17. Started by benz89,

ה cowon s9 שלי מחשב את קיצו לאחור. אחרי שהכפתור הדלקה נשבר המכשיר קצת התחיל להשתגע ומגיע הזמן לחפש לו מחליף. בגדול נורא אהבתי את הcowon במיוחד עם המסך שלו (נוח לי מסך יחסית גדול ואיכותי יחסית גם אם אני לא צופה בו הרבה בוידאו). הזמן סוללה המדהים שלו גם אחרי 3 שנים הוא שומר מספיק לי ליומיים בעבודה על רדיו בלי טעינה. אז מה שחשוב לי בגדול זה זמן סוללה מעולה, רדיו, אפשרות להרחבה עם כרטיס זיכרון וזהו בגדול. ורציתי לדעת האם הנגנים המבוססים על אנדרואיד שווים משהו?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by yogeva,

שלום לכולם! האמת שאני כבר די מבולבל, יש יותר מידי אפשרויות ואני לא יודע מאיפה להתחיל.. אני אנסה לכתוב מהם הדברים החשובים שאני מחפש ומקווה שמישהו יוכל לעזור להתאים לי סמארטפון חדש. אז ככה: כרגע אני משתמש באייפון 4 שהיה סבבה לי לגמרי לפני שהתחיל להיתקע, אבל ממש לא מפריע לי לעבור גם לאנדרואיד. אני מחפש מכשיר לא גדול, בערך בגודל של אייפון 4, אפשר קצת יותר גדול אבל לא להגיע למימדים של G3 לדוגמה. אני משתמש די בסיסי, לא רואה סרטים/סדרות ולא משחק במשחקים.. לאומת זאת- הרבה באינטרנט וחשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר, בעל סוללה חזקה,לא גדול ושלא אצטרך להחליף אותו בזמן הקרוב. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, אבא שלי רוצה לרכוש סמרטפון ועובר מפלאפון ישן ופשוט. היות והמעבר חד עבורו, אני מחפש פלאפון שיהיה נוח לשימוש, קרי, מסך איכותי ובהיר לשימוש גם בשמש, רמקול חזק וברור לשיחות קוליות וחשובה לו מאוד איכות השמיעה באפרכסת ושישמעו אותו היטב וברור בצד המקבל את השיחה (אולי ריבוי מיקרופונים וסינון רעשים?), כמו גם שימוש ב-G.P.S, קריאת חדשות, ווצ'אפ, צפייה בסרטוני יו טיוב ועברית מלאה. חשבתי על מכשיר בעל מסך 5.5" עבורו. הוא לא ישתמש ברוב הטכנולוגיות הקיימות בפלאפונים החדישים של ימנו ולכן לא צריך מכשיר High End. הרכישה יכולה להתבצע באילת והסכום יהיה סביב ה-1,600 ש"ח. האפשרויות שחשבתי עליהן הן: Asus Zenfone 2 64GB או ONEPLUS ONE 64GB או LG G3 32GB תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by papoose,

שלום לכם! אני רוצה לקנות פלאפון באורנג וזה מה שחשוב לי: שיחות ווידאו באיכות כמה שיותר גבוה ספיקר טוב בשביל שהיה קל לעשות את השיחות ווידוא ולא נצטרך כל פעם להכניס אוזניות.. זה הכל אם יש איזה שהם אפשרויות נגיד יהיה לי שתי פלאפונים כאלה ובמרחק של 30 קילומטר נוכל לשחק שש-בש דרך הפלאפון או משהו כזה זה יהיה נחמד.. (אם קיים דבר כזה)

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  21. יש דרך לגלות של מי המספר שמתקשר בחסוי חוץ מהמשטרה?חייבת להיות דרך...אתם יודעים אולי?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  22. אבא שלי אמר שהוא מחליף לי תפלאפון המעפאן שלי (מוטורולה ישנה בקושי עובדת), ואני צריך לבחור מבין כל הפלאפונים שבאתר. אני לא מבין בפלאפונים, אז אם מישהו מבין בתחום יכול לעזור לי? אני מחפש פלאפון שיכול להקליט סרטים, לצלם, ושיהיה אפשר לשמוע שירים בו, שיהיה בו הרבה מקום (פלאפון מולטימדיה כנראה). השאלה אם אפשר לבחור רק מהפלאפונים שמוצגים כאן או שיש אחרים יותר טובים? (נראה לי הפלאפונים פה מעפאנים למדי ) http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= בתודה עומר.

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by dark_zero,

אני מאוד מתבלט בין שני פלאפונים של סוני אריקסון K750i או W800i הקטע הוא שאני רוצה לדעת איזה מהם יותר שווה את המחיר אני לא רוצה לבזבז על הפלאפון יותר מ1000-1200. נ.ב בw800i אפשר להשתמש בו באורנג' נכון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ב"ה היי כל מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: שהתוכנה תפתח דף אינטרנט, והמשתמש יוכל גם לשלוט, הכוונה להכנס לדפים וכו'. משם אני כבר ב"ה יסתדר. הרעיון הוא שאני מתכנת אתרים, ואני מעדיף לבנות את התוכנה שאני רוצה לבנות אותה ב PHP ו HTML.. שפות שאני בערך מכיר ויש לי ניסיון.. אני עכשיו מוריד אקליפס ו ANDROID SDK וכל הבלאגנים.. מישהו יכול לתת לי קצת כיוון איך לעשות את זה? הדבר הזה יעזור לי? http://developer.android.com/reference/android/webkit/WebView.html תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מתכנן לקנות PSP מחר , אני לא ממש מבין בזה כרגע , הייתי שמח אם מישהו היה יכול להעביר לי "קורס מזורז" לגבי ה PSP , הבנתי שאפשר להתקין תוכנה אחרת על המכשיר שמאפשרת לו להפעיל משחקים ישירות מהכרטיס זכרון , יש איזה מדריך בעברית שאומר איך עושים את זה? וגם : האם הכרטיס זכרון הזה : http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=49 יעבוד עם ה PSP (ואם כן אז איך הוא כזה זול יחסית לאחרים?) תודה על העזרה אחים שלי!

• 0 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.