עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לא מזמן רכשתי את ה-samsung z500 והכיתוב של ה-il orange משגע אותי, הכיתוב נמצא במסך הראשי ואני לא מצליח להורידו. עשיתי חיפוש בפורום על הנושא הזה ולא מצאתי שם פיתרון לבעיה שלי, שלחתי את המילה "nicon" למספר 999 ונשלחה אלי הודעה בחזרה אבל ה-samsung z500 לא תומך בסוג הודעות כאלה. מישהו מכם יודע אולי איך אפשר להוריד את הכיתוב הזה במכשיר הסלולרי שלי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  2. שלום לכולם, רציתי לדעת מה השיטה הפשוטה ביותר להעביר סרט מהמחשב לאייפד. אם הבנתי נכון הקבצים חייבים להיות עם סיומת MP4 1. מה השיטה הפשוטה ביותר להמיר את הסרט ל-MP4? 2. אחרי שהמרתי את הקובץ, איך אני מעביר אותו לאייפד? תודה מראש לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש לי מכשיר N95 וכשאני מעביר שירים דרך התוכנה אז הוא מעביר לי את השירים לתיקיה בשם MUSIC אבל אני לא רואה אותם בנגן אלא רק דרך החיפוש המובנה של המכשיר, או בדרך אחרת- אם אני מעביר אותה לתיקיה SOUNDS אז אני רואה אותם ישר. מה בדיוק אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by ruff stuff,

אהלן יש לי סוני אריקסון k750i וקניתי כרטיס זיכרון חדש רציתי לדעת איך אני מעביר עכשיו שירים שיש לי לדוגמא ב itunes לטלפון. או אם אני מכניס דיסק רגיל לכונן באיזה אפשרות לבחור כי זה נותן לי מיספר אפשרויות. האם אני זקוק להמרה? מודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  5. שלום . רכשתי בחו"ל Teletype GPS receiver + Antenna for IPAQ PDA. אך אין לי את הדרייבר שלו -כדי שאוכל להתקין במחשב כף יד של HP/4700 . צריך עזרה כיצד ניתן להשיג את הדריבר שלו . ניסיתי דרך האתר של Teletype אך לא הצלחתי . תודה לעוזרים

6. Started by First Squad,

יש לי אוזניות של מוטורולה HT820 (אוזניות שן כחולה סטריו) ויש לי גם BT PC850 של מוטורולה שניכנס לUSB במחשב , הגיע איתו דיסק שלא ממש תומך ב VISTA אז אני מחפש דרך לחבר אותם בכל זאת, למישהו יש רעיון? אולי מאיפה שהוא לעשיג דריוור? אולי מישהו כבר הצליח?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by MetalB,

יש לי נוקיה 6288 ומתאם בלוטות של edimax האם יש אפשרות לנווט בקבצים של הפלאפון כמו כונן חיצוני רגיל דרך הבלוטות (כמו שמחברים אותו עם הכבל USB למשל) יש איזה תוכנות שאתם יכולים להמליץ לי? אני גם מחבר אוזניות סטראופוניות של מוטורולה S9

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  8. יש לי נוקיה 3100 וכבל DKU 5 לא מקורי של חברת edisonsoft וחסר לי דרייבר מתאים כי הדרייבר של נוקיה לא מתאים עשיתי מלא חיפושים בגוגל ובפורומים שונים ולא מצאתי שום דרייבר שמתאים לכבל הזה... מדובר באיזה usb to serial דרייבר אבל משהו שיתאים לכבל המעאפן הזה מקווה שמישהו יוכל לעזור...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by mc_elad,

מחפש נגן שיהיה לו סאונד איכותי ועוצמתי (כמה שיותר...) ##אני קונה בחו"ל.... תקציב כ- 100$-130$ (לא חייבים לנצל את כל הסכום ...) חשוב לי שהתועלת(סואנד ועוצמה) תהיה כמה שיותר טובה ביחס לעלות...כלומר - נגן יקר וטוב מאוד לעומת נגן לא יקר\זול כמעת טוב מאוד אז עדיף את הזול יותר.... **אם יש אתר שסוקר נגנים זה יכול לעזור מאוד בבקשה תגיבו תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by Kataklystic,

טוב מעט רקע יש לי מישהו שכנראה נוסע לאמריקה שיכול להביא לי אייפוד שזה כמובן אני מתכוון לקלאסיק וידאו 80 ג'יגה ששם זה עולה 800-900 שקל אני אחד ששומע הרבה מוזיקה ואני משתע שאני שומע ממקור לא איכותי אני רוצה בכנות לדעת עם האייפוד באמת מעביר סאונד בצורה מעולה. עוד דבר אני רוצה לדעת אם הוא מגיע לווליום נחמד ואם אני אביא לו אוזניות סטייל הג'ייביאל באמת אני אהנה מחווית סאונד מעולה. תודה לעוזרים נ.ב. הוא מגיע עם כבל למחשב?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  11. דגם N7000 קראתי קצת חומר ברשת ואני לא היחיד עם הבעיה בגדול הכרטיס רשת שלו מזה רשתות ובגלל שיש לי סיסמה רק לרשת שלי אז רק לזה אני מנסה ליתחבר וזה לא מצליח לפי מה שהבנתי צריך לעשות משהו בראוטר אבל לא יודע מה בתודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. חברה הלוותי מחבר את האמפי שלו F2 4GBוiAudio/Cowonו והוא נהרס לי יותר נכון אמא שלי שטפה לי את התיק ובטוח התיק היה את האמפי.. :kopfpatsch: עכשיו אני רוצה ליקנות לו אמפי חדש בסביבות המחיר 500 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות את הפלאפון JIAYU G4 Advanced אך אני לא יודע מאיזה אתר,אך אני יודע שהוא עוד לא יצא והוא יצא בסוף החודש.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  14. Started by DUDEnamE,

יש לי שני מכשירים של סמסונג Blackjack 600I אני מעוניין למכור אותם הם משומשים מצבם סביר חדש עולה בערך 1800-2000 כמה לדעתכם שווה מכשיר כזה? משומש?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by trovlet,

היי אם אני לא טועה יש לי גרסת LOLIPOP ב HTC M8 מישהו יכל להסביר לי איך עושים ROOT בסיסי? אני רק רוצה להשתמש בתוכנה אחת שחייב ROOT בשבילה עד כמה זה מסוכן גם?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  16. הי לכולם, אני צריך לקנות (רצוי בחצי השעה הקרובה) MP3 בנפח של 2 גיגה, עד 150 ש"ח בזאפ מצאתי את אלה- קריאייטיב מובו T200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727869 טאק כלשהו http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=696661 סנסוי http://exp.shopy.co.il/products/93281 אני צריך שהמכשיר יהייה יחסית אמין ושינגן MP3. איכות סאונד ותכונות מעבר לניגון פחות מעניינות אותי.... תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. האם יש מכשיר עדיף על הN80 במחינת פונקציות. דיי חשוב לי אופצית ה WI-FI ומצלמה נחמדה. טווח המחירים של ה N80 איזור ה 2000 שקל.

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  18. שלום לכולם. אני רוצה לקנות שתי טלפונים חדשים. אחד שיהיה ממש קטן או הכי קטן שאפשר למצוא אותו בשוק והשני טלםון לעבודה. עם השני אני אסתדר, לא חסרים כאלה. אבל טלפון קטן אני לא מוצא. חשבתי ללכת על מודו, אבל החברה לא ממש מחזיקה מעמד אז צריך למצוא תחליף אחר. אז מה אתם ממליצים? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by lalzary,

שלום לכולם. בקרוב אני נוסע לטיול בדרום אמריקה ובשביל שאוכל לשמור על קשר עם הבית חשבתי לקנות מכשיר כלשהו שיש בו חיבור WiFi לאינטרנט. בגדול חשבתי על אייפוד (אפילו הדגם הכי פשוט- לא צריך משהו מטורף) כי אפשר לשמוע בו גם מוזיקה, אבל רציתי לדעת בכל זאת אם קיימים מכשירים שאפשר להתחבר דרכם לאינטרנט אלחוטי שהם לא אייפוד ושעולים קצת פחות.? הנגן מוזיקה זה רק אופצייה, ממש לא חובה. תודה !!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אז כמו שכתבתי בכותרת.. אני מחפש נגן Mp4 ש... * מציג שמות בעברית. * בעל נפח של 2 ג'יגה. * סוללה AA/A או כל סוללה אחרת שניתנת לקנייה/הטענה.. עניין הסוללה חשוב כי זה לנסיעה של חודשיים לחו"ל לטיולים בטראקים וכל מיני וממש לא תהיה גישה לחשמל או חיבור Usb חשמל. אפשר את עזרתכם ? זה די דחוף ואני לא הכי מצאתי בזאפ... וואלה!שופס... נענע שופס... P1000.. אני ממש צריך דחוף ובטווח מחירים של עד 100-150 שקלים. תודה רבה על העזרה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אני רוצה לקנות נגן מוזיקה חדש, בתקציב של עד 300 דולר. לא ממש חשוב לי שינגן קטעי וידאו, אבל אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר קטן עם כמה שיותר זכרון. ראיתי שיצאו אייפודים חדשים, שווה לי לחכות ולהשיג את ה nano\shuffle או שכדאי לקנות משהו אחר, ואם כן, מה? מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום אבא שלי עד עכשיו שקל לעבור לאורנג' ובחבילה נכלל המכשיר K800i. לאחר שיחה עם פלאפון הוא החליט שאנחנו כנראה נעבור אליהם, אבל המכשירים שלהם משמעותית פחות טובים. רציתי לדעת איך המכשיר CHOCOLATE של LG או לקבל המצלה על המכשיר הטוב ביותר שיש להם, למרות שעושה רושם שהם לא מתקרבים ל- SE אם תוכלו גם לתת לי תמונה שצולמה עם ה- CHOCOLATE אני אודה לכם מאוד..

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by do_k,

הי, לפני כמה ימים עידכנתתי את התוכנה ל-2.41 והכנסתי שירים לנגן. תייגתי אותם, אבל כשאני פותח את רשימת השירים לבחירה, מוצג רק שם השיר, בלי הלהקה/זמר. רק בהשמעה מופיעים פרטי הזמר והאלבום. בגירסה הקודמת תייגתי אותו דבר , אבל ברשימה הופיעו גם שמות הזמרים. איך אפשר לפתור את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום לכולם בקרוב אני טס לתאילנד (צריך עזרה דחוף!) ואני רוצה להצטייד בנגן MP3/MP4 חדש. איני יודע איזה נגן לקנות בהתאם לדרישות שלי ואני מקווה שתמליצו על משהו. הדרישות שלי מהנגן החדש: 1. בעל מסך ברור וקריא (לא חייב להיות גדול, העיקר שיעשה את העבודה). 2. 16GB ומעלה או בעל חריץ הרחבה של הזיכרון. 3. שיספק ווליום חזק 4. שיוכל לקרוא קבצים מסוג FLAC (מוכן להתפשר על זה) לגבי התקציב כרגע אני לא אגביל אותו אך אני מצפה שאם כבר אתם ממליצים אז שזאת תהיה השקעה כמה שיותר מינימלית ביחס לדרישות שציינתי. מקווה שתעזרו לי כי חייב כבר לקנות ואני לא רוצה לקנות משהו שאינו מומלץ.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. שלום שמי יהונתן, בן 27 לומד משפטים. לפני כבר למעלה מ7 שנים אחי ואני חשבנו על תוכנת מחשב מעולה והיינו בטוחים שתוך כמה חודשים גוגל או פייסבוק יוציאו כזאת לאור. אחי ואני מבינים במחשבים ברמה הבסיסית ביותר, ניסיתי כמה פעמים ללמוד תכנות אבל זה לא בשבילי. בקיצור עברו 7 שנים, הרעיון קיים אבל אף אחד לא עושה, ואני חושב שהגיע הזמן לפחות לנסות. מה יש לי? יש לי כסף לממן פרויקט ורעיון. מה אין לי? אין לי מושג איך מתחילים את כל הסיפור הזה. בנוסף אני מפחד שאם אני יקח מתכנת אז יגנבו לי את הרעיון סגנון "מארק צוקרברג". הרעיון בימינו הרבה יותר מתאים ונכון בתור אפליקציה לאנדרואיד ואייפון וגם לדפדפן כרום. אין דבר כזה בשוק בכלל ואני בודק תמיד. אם אפשר קצת ייעוץ לגבי העניין אני ישמח לקבל…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.