גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
יש לגיסי נגן mp3 שנחשב ג'נרי למיטב ידיעתי שבד"כ עובד לא רע, אך הוא שם לב שבשירים מסוימים (מספר שירים ספציפיים) הניגון נעצר באמצע והנגן מאתחל את עצמו. בנגן mp4 שגם יש לו אותם שירים מתנגנים ללא בעיה וכך גם במחשב. הוא לא מצליח למצוא שום דבר שעלול לגרום לכך, לא בשירים ולא בנגן עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. יש לי WIDCOMM וכאשר אני מחבר את אוזנית הBT שלי למחשב דרך חיבור "אוזניה" לא שומעים שום דבר גם שאני נכנס ל"volume" ומפעיל את הbt audio. מישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת לשמוע מוזיקה דרך האוזניה? תודה הצלחתי,זה מגניב לאללה אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי פלאפון חדש ונמחקו לי בטעות כל המספרים שהיו נמצאים גם על ה- SIM וגם על הכרטיס הפנימי . למזלי יש לי גיבוי על המחשב בקובץ וורד את השמות של כולם. השאלה האם יש תוכנה שאפשר להמיר מי- וורד או אקסל לתוך הנייד??? תודה רבה זאביק
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קיבלתי את הפלאפון הזה מתנה לא משהו של פלאפון אבל מצלמה נחמדה האם אפשר לעשות איתו משהו מעניין?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בסכום של 1000 שקלים בערך עם מצלמה טובה? שמעתי שהעדכונים שלהם מהירים משל שיואמי תודה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, בבקשה עזרה!!! קיבלתי iriver e-100 , ורציתי להכניס בו שירים, תמונות וכו' אני מחברת אותו למחשב נייד באמצעות הכבל usb , אבל- המחשב לא מגיב גם כשאני פותחת את 'המחשב שלי' אין שום זיהוי שלו וכן במנהל ההתקנים!! אני מיואשת, כבר ניסיתי הכל!! ניסיתי לשנות בהגדרות של המכשיר את ה- connection type, פעם MSC ופעם MTP. לקחתי אותו לחנות והמוכר פירמט לי אותו, וכשהגעתי הביתה באמת קפצה לי ההודעה על 'התקן לא מוכר' ויש להכניס את הדיסק שבא איתו. באותו רגע לא מצאתי אותו וכן, לא היה לי זמן אז למחרת שוב חיברתי, אך ההודעה כבר לא קפצה, ושוב- התעלמות מוחלטת מהמכשיר... עיזרו לי! אני כבר לגמרי מבולבלת... (MSC\MTP , power and data, setting, בקר אפיק טורי אוניברסלי.......................…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
המצב הנוכחי הוא שאם אני כרגע צופה בקובץ וידאו ולא רואה אותו עד הסוף אז בפעם הבאה שאני בא להפעיל את הקובץ אני נשאל האם לנגן את הקובץ מהתחלה או מהמקום שהוא הפסיק בפעם הקודמת. אני מעוניין לבטל את האפשרות הזו ושתמיד תמיד הקובץ יתנגן מהתחלה כאשר אני מפעיל אותו.האם ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה ההבדל בין אייפוד וידאו גירסה חמש וחצי לגירסה הרגילה? לפי מה שהבנתי בגירסה החדשה יותר המסך בהיר יותר ושיפרו את התמיכה בעברית ועוד כל מיני שיפורים אבל מה שמעניין אותי יותר הוא איך אוכל לזהות שהגירסה של הנגן שמוכרים לי היא אכן חדשה ושלא מוכרים לי גירסה ישנה יותר במחיר של גירסה חדשה? קיים זיהוי כלשהו על הקופסא או על הנגן?
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום יש לי מיו 168 הוא מאוד איטי ולא מעודכן\יש אפשרות לעדכן לגירסה חדשה ולא אצל היצרן כי זה יקר בערך 500 שח תודה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום חברים... אני מחפש מכשיר קומפקטי, עד היום לא היה לי סמארטפון אז כל סמארטפון מבחינתי הוא קפיצת מדרגה. עדיפות לאנדרואיד. סקר שוק קטן שעשיתי הביא אותי למכשיר xpiria ray שנראה לי מאוד קומפקטי וסביר מבחינת המחיר. אשמח לשמוע את דעתכם או הצעות נספות. במידה ואמור לצאת מכשיר יותר מתאים בתקופה הקרובה אני גמיש ויכול לחכות. בנוסף הבנתי שבקרוב אמור לעבור חוק בקשר למכסי ייבוא על פלאפונים, אמור להשפיע על מחירי המכשירים שנמכרים כיום? או רק על מכשירים שייובאו אחרי הצעת החוק? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לצערי כרגע אני לא יכול לרשום את הדגם הצפציפי של ה DVD כי הוא לא בבית אבל מחר אני ארשום את הפרטים של הDVD עצמו אז בנתיים אני ארשום את הבעיה שיש לי. הDVD שלי קורא הכל דיווקס וכל זה AVI והוא יודע להדביק כתוביות כאילו אם הכתוביות באותו שם בדיסק הוא מדביק לבד. אוקי עכשיו הבעיה שלי שהוא מדביק את הכתוביות בפונט נורא ממש ממש בילתי קריא ממש קטן ובצבע צהוב השאלה שלי האם אפשר לשנות את הפונט שה DVD מדביק את הכתוביות ** אני מצטר אם זה לא המקום הנכון פשוט לא מצאתי מקום אחר אני אשמח אם תפנו אותי לאנשהו אחר אם יש. בברכה נועם.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש המלצה לחנות בארץ שמוכרת את ה HTC Sensation. הבנתי שהיבואן הרשמי שלהם (Touch Group) עובד רק עם המפעילות ולכן החנויות שמוכרות את המכשיר זה בעצם ביבוא אישי, מה שמותיר את האחריות על המכשיר בחסדיהם. לכן בעצם אני מחפש חנות אמינה וטובה שמוכרת את המכשיר.. אני לא טס לחול בזמן הקרוב אז זאת לא אופציה.. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום כולם, הסתכלתי באתר קריאיטיו באמריקה ושם כתוב שלנגן יש 18 שעות סוללה וכשאני מסתכל בכל מיני אתרים ישראלים שמוכרים את הנגן רשום 14 שעות ושהיא ניתנת להחלפה, האם יצאו שתי גירסאות לנגן? איך אני יודע אם אני קונה אחד עם 18 שעות או 14 שעות?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מסך 10אינץ. גלישה טובה וחזקה באינטרנט. חיבור USB חובה. חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=16670&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אחד מהמכשירים הכי זולים בשוק המקומי שתוכלו למצוא עם עשר ליבות עיבוד ו-4GB של זכרון דינאמי זמין לרכישה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי אשמח לסיוע בקניית טאבלט עבור לימודי הנדסת מכונות. עד 5000 ש"ח עוד לפני ההתלבטויות, מעניין אותי כמה מומלץ לדעתכם להגיע עם טאבלט ללימודים? האם שווה להתייחס אליו כתחליף למחברות או כמחשב בפני עצמו? אני מתבלט בין הsurface לipad. בעיקר קשה לי להבין מחיפושים מה יותר נוח מבחינת השימוש בעט.. אם מתייחסים לטאבלט כמחשב אני מאמין שעדיף מערכת הפעלה של מיקרוסופט אבל אשמח לדעת אם יש כאלו שחושבים אחרת. בנוסף יש את גלאקסי ולנובו אבל עליהם פחות בדקתי. תודה מראש, עידו רותם
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אחרי הניסיונות של Huawei ו-LG, השנה הנוכחית עשויה להביא לנו צמד מכשירי נקסוס חדשים דווקא מבית HTC הטאיוואנית נזכרים בערגה בימיה הגדולים של HTC, בהם הייתה נציגת האנדרואיד הבולטת וזו שסייעה לגוגל ליצור את מותג הנקסוס שלה עם ה-G1 Dream וה-Nexus One? אם להתבסס על מקורות עדכניים ברשת, השנה אנחנו עשויים לראות את השותפות הזו חוזרת לחיים. זוכרים את הצמד הזה? לפי מקור בפלטפורמת ה-Weibo הסינית, HTC תירש הן את LG והן את Huawei ותיצור סמארטפון עם מסך בגודל 5 אינץ', וגם סמארטפון עם מסך בגודל 5.5 אינץ'. מדובר בגדלים מעט תמוהים אם לוקחים בחשבון שצמד מכשירי הנקסוס הנוכחיים מציעים מסכים של 5.2 אינץ' ו-5.7 אינץ', אך כנראה שלא ניתן לשלול מראש את אפשרות ה'ריגרסיה'…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היום אחרי כמה חודשים שלא נגעתי באייפוד שלי החלטתי לשים עליו כמה שירים (הוא היה ריק לפני) , אז שמתי עליו דרך האייטונס והכל היה סבבה שמה ושהדלקתי אותו לא היו שמה שום שירים והוא נשאר ריק, למרות שבהגדרות-> אודות רשום שהוא לא ריק ויש עליו מידע. מה לעשות?? ניסיתי לעשות איפוס דרך האייפוד עצמו וזה עדין נשאר ריק. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
תהנו [br]פורסם בתאריך: 3.05.2010 בשעה 11:03:50 אופס, פורום לא נכון. אני לא כל כך מסתדר עם הפורומים האלה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
החברה מקווה לספק מכשירים חלופיים תקינים ללקוחות כבר בעוד שבוע לכתבה
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
שלום,לצערי איבדתי לפני כמה זמן בצבא את המתאם לcreative vision m שלי (דגם 30gb) לצערי המתאם הוא הדבר היחיד שבעזרתו ניתן להתאים את המכשיר. חיפשתי בחנויות ובאתרי יד 2,ולהביא מחו"ל נראה לי יקר מדיי. האם יש פה מישהו שמעוניין למכור לי אחד או להפנות אותי למקום שבו אוכל לקנות כזה במחיר שווה נפש? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזנייה וראיתי באיביי כמה דגמים זולים יחסית.רציתי לדעת מה דעתכם עליהם: nokia bh-104 motorola H560 Samsung wep 180\460 אם יש למישהו המלצות על אוזניה מסויימת,אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
רמקול של חברת JBL זמין במחיר מבצע, רק בשעות הקרובות בגירסה הצרפתית של החנות המקוונת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-