גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
קניתי פלאפון חדש מדגם נוקיה N85 דרך משווק מורשה של חברת פלאפון. לדעבוני אינני מצליח כלל לגלוש דרכו באינטרנט של חברת סלקום ואף לא באינטרנט האלחותי שלו. ההיתי אתמול אצל סלקום ובדקה את הפלאפון טכנאית שלהם שאמרה לי שהיא לא יכולה לעשות כלום משום שהטלפון נעול לגלישה ועלי ללכת לחנות שמימנה קניתי את הפלאפון. האם למישהו פעם היתה בעיה דומה? האם מישהו יודע כיצד לפתור בעיה זאת? האם יכול להיות שהבעיה נובעת מכך שאני משתמש בסים דור 2 על מכשיר של דור 3.5? האם הבעיה יכולה לנבוע מכך שחברת סלקום לא משווקת את המכשיר הזה? המכשיר שלי פתוח לכול הרשתות.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
לא מפחדים ממכשיר חכם שדורש שתי ידיים על מנת לתפעל אותו? אחד מהטובים והמשתלמים בקטגוריה מוצע כעת במחיר נאה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם הנגן שלי [COWON D2] [בדיוק כשקיבלתי את הWESTONE ES3X, מזל משמיים...]. הבעיה היא כזאת: אני מעלה עליו קבצי מוסיקה [תיקיות שלמות] ומשום מה הוא מחליט שדברים חדשים פשוט נמאס לו לקרוא, אז הוא אומר לי "INVALID" ולא מנגן כלום. התעצל הבחור. את הדברים הקודמים שהיו עליו אין לו בעיה לקרוא [קבצי APE/WAV/FLAC וקבצים כאלה שעברו הפרדה מקובץ גדול יותר בעזרת MEDIAVEL CUE SPLITTER, אם זה רלוונטי]. מה עושים? לא מצאתי דבר משותף בין הקבצים שלא נוגנו.... ***יש קבצים חדשים שהעלתי והם כן עובדים....לא יודע מה נדפק עם הקודמים.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה..לכל המשפחה המצומצמת יש סמסונג 555 של סלקום. תהיתי לי האם יש מתאם בלוטות' שמתחבר לפתח האוזניה של המכשיר (או כל מקום אחר) ושיאפשר לי להשתמש באוזניית בלוטות' כאילו המכשיר מגיע עם זה באופן טבעי..
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ל IPOD TOUCH איך אני יכול להפוך אותו לדיסק חיצוני שאני יוכל להכניב בו מידע?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
תלאותיו של הפאבלט המפורסם מכולם ממשיכות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום חברים... אני מחפש מכשיר קומפקטי, עד היום לא היה לי סמארטפון אז כל סמארטפון מבחינתי הוא קפיצת מדרגה. עדיפות לאנדרואיד. סקר שוק קטן שעשיתי הביא אותי למכשיר xpiria ray שנראה לי מאוד קומפקטי וסביר מבחינת המחיר. אשמח לשמוע את דעתכם או הצעות נספות. במידה ואמור לצאת מכשיר יותר מתאים בתקופה הקרובה אני גמיש ויכול לחכות. בנוסף הבנתי שבקרוב אמור לעבור חוק בקשר למכסי ייבוא על פלאפונים, אמור להשפיע על מחירי המכשירים שנמכרים כיום? או רק על מכשירים שייובאו אחרי הצעת החוק? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
צמד ה-Mi 5S וה-Mi 5S Plus של היצרנית הסינית האהודה אמור לגרום לכם לשכוח מה-Mi 5, מה-OnePlus 3 ומכל מכשיר ביניים מתקדם אחר שנמצא בשוק כרגע לכתבה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום , מזה זמן רב אני מנסה לחבר את האייפוד שלי לitunes והתכונה מראה לי שגיאה: your ipod version is higher then the itunes version לומרות שיש לי את התוכנה הכי חדשה של itunes מישהו יודע למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום יש מידע מסתובב באינטרנט שכנראה אורנג' לא הולכת להשיק את הN95 החדש (ה8GB) ויש פרסומים ממקורות רשמים (אתרים העוסקים בסלולארים או אחרים) שאומרים שהשקה שלו היא לא בלעדית לסלקום... דיברתי אם איש או שתיים שאמרו לי שהם שמעו שאורנג' "כנראה" תשיק אותו עוד חודש.. ביורקום אומרים שכרגע אין צופי מתי הוא יושק באונרג' אם בכלל הוא יושק באורנג' והם לא הזמינו מכשירים מהם עדיין.. וחנויות\נציגי שירות של אורנג' אומרים גם שאין צופי להשקתו.. שאלתיי אליכם האם לכם יש מידע על בסיס בטוח אם אורנג' הולכת להשיק את הN95 8GB החדש? תודה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אחד מהמכשירים הכי זולים בשוק המקומי שתוכלו למצוא עם עשר ליבות עיבוד ו-4GB של זכרון דינאמי זמין לרכישה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני צריך להשתמש ב-V3X כדונגל BT למחשב אני חושב שבאופן תאורטי זה אפשרי מפני שיש התקן בלוטות' מובנה במכשיר אך האם ניתן לעשות זאת באופן מעשי אין לי מושג :s05: אם ניתן לעשות זאת אשמח לקבל מדריך/הסבר לכך... תודה, yosside
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני מעוניין באוזניות הכי איכותיות מבחינת צליל אז לפי מה שאני ראיתי יש כמה דגמים שמובילים תקנו אותי akg k26p koss portapro Grado iGrado Beyerdynamic DT231 Galactic אלה הדגמים רציתי לדעת איזה מהם הכי מומלץ וטוב והעם יש טובים מהם במחיר של עד 300 ש"ח חשוב לי לציין אני אישית נדלקתי על ה-Beyerdynamic DT231 Galactic אבל הבעיה שאני לא שמעתי אף אחד מהם ואין לי איך לשמוע פשוט זה נראת לי החברה הכי רצינית תקנו אותי וחשוב לי לדעת איזה מהם הכי איכותי ועוד דבר אחד Creative iAudio/Cowon Iriver Sandisk אז אלו החברות שאני מעוניין אני מחפש נגן בסכום של עד 650 ש"ח עדיף עד 450 ש"ח אני צריך בין 512MB ל-2G לא כל כך חשוב לי אז לא משנה כל שאר הדברים החשוב לי שזה יהיה ב…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לרכוש מחשב כף יד חדש שיהיה בו gps, wifi ושיהיה מהיר... התקציב הוא גג 3000 ש"ח ההתלבטות האישית שלי היא בין: Fujitsu Siemens LOOX N560 לבין: ipaq rx5940 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
חודשים של טיזרים ללא הפסקה מגיעים לסיומם עם הכרזה רשמית - דגם הביניים החדש של המותג הסיני המצליח מותיר רושם ראשוני חיובי בהחלט לכתבה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
איך ASUS N636A.....??? דרישות: GPS רמקול פשוט להפעלה... אם יש הצעות אחרות... תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
החברה מקווה לספק מכשירים חלופיים תקינים ללקוחות כבר בעוד שבוע לכתבה
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כף יד של פוג'יטסו סימנס LOOX N560, עם מערכת הפעלה WM5 האם אפשר לשדרג את מערכת ההפעלה ל WM6 או WM6.1? תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, בבקשה עזרה!!! קיבלתי iriver e-100 , ורציתי להכניס בו שירים, תמונות וכו' אני מחברת אותו למחשב נייד באמצעות הכבל usb , אבל- המחשב לא מגיב גם כשאני פותחת את 'המחשב שלי' אין שום זיהוי שלו וכן במנהל ההתקנים!! אני מיואשת, כבר ניסיתי הכל!! ניסיתי לשנות בהגדרות של המכשיר את ה- connection type, פעם MSC ופעם MTP. לקחתי אותו לחנות והמוכר פירמט לי אותו, וכשהגעתי הביתה באמת קפצה לי ההודעה על 'התקן לא מוכר' ויש להכניס את הדיסק שבא איתו. באותו רגע לא מצאתי אותו וכן, לא היה לי זמן אז למחרת שוב חיברתי, אך ההודעה כבר לא קפצה, ושוב- התעלמות מוחלטת מהמכשיר... עיזרו לי! אני כבר לגמרי מבולבלת... (MSC\MTP , power and data, setting, בקר אפיק טורי אוניברסלי.......................…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לפני כשבועיים מחיר הגלקסי S-3 היה סביבות ה- 1,900 שקלים. כעבור שבוע המחיר עלה לכ- 2,060 (לפי ZAP) ומאז בקושי ירד. מדוע היתה עליית מחירים בתקופה שדווקא ניתן לצפות לירידה? במיוחד עם התחלת המחירה של ה S4?.. ראיתי שהמחיר של הגלקסי 3 יורד ב150~ בחודש ורציתי לחכות עוד קצת ועכשיו המחיר עלה ומעניין אותי למה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, עשיתי טעות מצערת ולחצתי על הכפתור RESTORE דרך ה-ITUNES ומחקתי את כל 55 הג'יגה שהיו לי באייפוד.. יש אפשרות לשחזר את זה? ואם כן אז איך?? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
רמקול של חברת JBL זמין במחיר מבצע, רק בשעות הקרובות בגירסה הצרפתית של החנות המקוונת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
דגם N7000 קראתי קצת חומר ברשת ואני לא היחיד עם הבעיה בגדול הכרטיס רשת שלו מזה רשתות ובגלל שיש לי סיסמה רק לרשת שלי אז רק לזה אני מנסה ליתחבר וזה לא מצליח לפי מה שהבנתי צריך לעשות משהו בראוטר אבל לא יודע מה בתודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
פלאפון סמסנוג i600 black jack עוד בעיה משומה הוא לא נותן לי לפתוח קבצי SIS... הוא רושם שחסר קובץ
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-