עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Amit_Alcobi,

אילו הדרישות שלי... -מצלמה באיכות של K800 עם פלאש טוב - נגן איכותי (כולל וידאו) עם רמקולים אייכותיים,A2DP ויכולת איכסון של 8 גיגה לפחות כולל כרטיס. - משקל בינוני, שלא יהיה כבד. - שלא יהיה רחב מדי. - שלא יהיה מסך קטן. - דפדפן אינטרנט טוב (אם יש אופציה לתוכנה צד שלישי גם טוב). - קל לתפול, עם מערכת הפעלה שלא נתקעת ולא איטית (לדוגמא n95). - דור 3. אם יש משהו שמכיר פלאפון כזה שיגיד בבקשה. תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  2. Started by river1,

טעות למחוק

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by ori14,

הי, אני מתלבט אם לקנות את הנגן הזה או לא, החלטתי אותו ולא את האייפודטאץ', אבל עדיין יש לי כמה ספקות. ראיתי שבCNET (אל תדאגו, רק בשביל התמונות!) קוראים ל120 דור שלישי, אבל הוא שייך לאותו הדור של ה80 ו30 2, אני מעדיף את ה80 בגלל המראה וה40 ג'יגה האלו לא ממש משנים לי, האם למישהו ידוע בוודאות שהחומרה זהה חוץ מהHDD והאם מייקרוסופט הצהירה שהיא תתמוך בשניהם יחד? אם אני לא טועה בABI אמרו שאין אקולייזר, זה נכון? אם כן הייתי רוצה לשמעו את דעת בעלי הנגן שפה על הסאונד בלי אקולייזר. ואם יש איזשהם חסרונות או יתרונות מיוחדים שבעלי הנגן יוכלו לציין, יעזור לי מאוד תודה מראש, אורי

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by Alexkmr,

התקציב עד 600 שקל. לא פחות מ-4 גיגה עם אפשרות להרחבה. שיהיה נוח לפעילות גופנית, ריצה, חדר כושר. שהאוזניות יהיו איכותים עד כמה שאפשר, וכנל גם המכשיר עצמו.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by Os.Master,

שלום לכולכם מכיוון שאיני מתמצא בשוק הפלאפונים מה חדש וכוד'... אבקש המלצה לפלפאון מכיוון שאני חייל אני צריך סוללה חזקה שהפלפאון יהיה חזק פיזי בעל מסך מגע ונגן MP3 טוב... מעדיף מתצורת נוקיה אין מה לעשות אני חושב שהם החברה הטובה ביותר בעולם לא אייפון ולא שמייפון אין לי מגבלת תקציב ואת הפלפאון אני אקבל מסלקום בחינם מכיוון שאני לקוח עיסקי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  6. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני עושה :"חיפוש אחר התקנים" וככה למצוא את האוזניה..? אני לא אחד שלא ראה פלאפון בחיים שלו,להיפך אני כל החיים שלי בגאדג'אים אבל אני פשוט לא מוצא את האופציה בפלאפון... אני מתחיל להתחרפן בבקשה תעזרו לי! תודה!

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, לאחרונה ניסיתי להעביר קבצים גדולים (Zip של 2.7GB למשל) למכשיר והוא פשוט לא מסכים. אחרי חצי דקה אני מקבל הודעה שהמכשיר נותק או משהו כזה. מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by yoakall,

שלום. איפה אפשר לקנות מסך לאיפוד וידאו דור 5 (2.5 אינטש)? ניסיתי בכל מיני חברות שמתקנות אבל הם לא מוכנים למכור לי את המסך, אלא רק לתקן. אני יכול להחליף אותו לבד אבל אין לי מושג איפה אפשר לקנות אחד. תודה רבה יניב

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by yuvalchu,

שלום אנשים. לפני כחודש וחצי קניתי מכשיר ZEN CREATIVE 4G. היום תוך כדי שאני מארגן את המדיה שלי, תוכנת האירגון נתקעה ונאלצתי להפעיל את המחשב מחדש. מאז, המכשיר עצמו לא עובד - הנורה של המתח דולקת, אבל אין שום תגובה מהמכשיר. אין שום תצוגה על המסך ואני אפילו לא מצליח לכבות אותו. גם כשאני מנסה לחבר אותו שוב למחשב אין שום תגובה (מכשירים אחרים עובדים כשמחברים אותם). מישהו מבין מה קורה פה ויכול לעזור לי? :s05: אשמח לכל רעיון... המון תודה, yuvalchu

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  10. Started by gilzissu,

אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר ממחשב אחד לכמה אוזניות בלוטוס נפרדות (6, שיהיו אפילו לא סטריאו), והאם צריך יותר ממשדר אחד? או שצריך תוכנה מיוחדת?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by k1235,

שלום, אני מחפש המלצה לטאבלט בגודל 9.7 או 10.1 בעל 2GB זיכרון עם נתונים טכניים טובים אין צורך ב GPS או 3G תקציב 200--220$ תודה רבה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  12. מה לגבי סלולרי עם שני חריצי הרחבה microSD?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  13. היבואנית הרשמית של שיאומי בארץ מבצעת השקה רשמית למכשיר הדגל המתקדם - במחיר מפתיע לחיוב לעומת זה שפגשנו בהשקה האירופאית לכתבה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך אני מתקין adobe flash player על הטאבלט כי ניסיתי להוריד ולהתקין דרך האתר וזה אפילו לא פותח את ההתקנה,אם יש אפשרות אחרת להתקין אשמח לדעת. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  15. האם ניתן לקוות לכך שהמכשיר הטרי מהמותג אשר קיבל את עצמאותו משיאומי יעלה רק 600 שקלים כאשר יושק בארץ?לכתבה

16. Started by x-boy_24,

שלום . האחראים שלי בעבודה החליפה את המכשיר שלה למכשיר של סוני אריקסון W705 . http://images.nirmaltv.com/images/w705_see_the_product_large_1.jpg לפני זה היה לה נוקיה והיא הייתה גולשת דרך האינטרנט הרגיל של הטלפון (כל מיני אתרי חדשות ותחזיות) . היום היא שאלה אותי למה האינטרנט לא מתחבר לה , היא ניסתה להיכנס דרך האינטרנט הרגיל של הפלאפון וזה לא נתן לה ורשם שצריך לפנות לאורנג . ראיתי שיש לה WIFI במכשיר וניסיתי להתחבר דרכו הפעלתי את הWIFI וזה מצא לי את הרשת שיש בעבודה והיו לי 2 אפשרויות "משתמש" "אורח" , בחרתי באורח וזה הפיל בירוק את הסמל של הWIFI אבל כשניסיתי לרשום כתובת להיכנס לאינטרנט זה רשם לי שגיאה . איך אני יכול להיכנס לאינטרנט דרך הWIFI במכשיר הזה ? תודה .

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by arik_bulldog,

מכשיר חדש, אני עוד לא מסתדר כל כך עם התוכנה.... תחילה הייתי שם שירים בipod בכך שהייתי גורר אותם עם העכבר מתיקיה בווינדוס אל התוכנה, הdevice בקטגוריה music. כך הייתי שם שירים והייתי מוחק אותם מהמכשיר עם delete פשוט. עכשיו, אחרי שעשיתי כל מיני דברים, אני לא יכול להעביר ולמחוק שירים בצורה שכתבתי. שני דברים שעשיתי זה סימנתי בV את הSync music, והעברתי שירים מהמחשב לLIBARY, ומשם לdevice. לא יודע אם פעולות אלה קשורים לבעיה, אבל אני חושב אלה הדברים החריגים היחידים שעשיתי. ואת שניהם אני עדיין לא מבין. (מה זה נותן לי ה-Sync הזה? ובשביל מה הLibary?) אשמח לקבל עזרה, אני דיי אובד עצות.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  18. היי, אני מחפש אוזניות שיהיו מתאימות לפעילות ספורטיבית, ככה שיהיו מסיביות, ידעו להתמודד עם הרבה זיעה, וגם יהיו בעלות איכות נורמלית.. כמו כן, אני רוצה נגן , לא משו' יקר מידי.. שיהיה עם איזה מתקן שיהיה ניתן לחבר לזרוע או משו' כזה.. מיועד בעיקר לריצות... סהכ התקציב מקסימלי לשניהם 600 שקל.. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  19. תוכניותיה של היצרנית הסינית LeEco לכניסה אל השוק המערבי נחשפות בטרם עת, עם צמד סמארטפונים שכנראה ישאו תגי מחיר מרשימים במיוחד לכתבה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  20. עכשיו הבנתי שהקובץ הזה משביט לך את הפלאפון וראתי שאפשר להוריד תוכנה שקוראים לה setool אז אם משיהו יכול להביא לי את התוכנה כולל איזה מדריך שמסביר איך לעשות unlock אני ישמח תודה מראש לעוזרים!!!!!!

21. Started by zombie,

אני מעוניין לקנות אותו וכמה בערך הוא יעלה לי? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  22. יש לי IPAQ 2210 ואיכשהו יש לו בעיה עם הכניסה של האוזניות שגורם לצליל להישמע עמום. אותה בעיה גם משפיעה על הרמקול הפנימי של המכשיר. ניסיתי להזיז חיבורים עם סיכה וזה מסתדר לכמה זמן וכנראה שהמתכות קופצות פנימה שוב. תודה..

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by RonCohen,

איזה רום מתאים xpiria x10 שיפנה קצת מהאל וכמה רם יש לו במקסימום

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by oba3k,

שמציגה עברית כראוי?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים