עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  2. אתמול בערב קניתי SGS3 לבן מKSP ! היום אני ניכנס בבוקר לאתר המחיר שלו ירד ב 200 ש"ח !!!!!!!!!!!!!!!!!! לא פחות ולא יותר ! אני עוד שניה יורה בעצמי ! הלכו 200 ש"ח... אני מה זה מבואס מזה...

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  3. Started by IlanF,

איך מגבירים את הרמקול בSAMSUNG S179? אפשר מדריך לזה?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  4. שלום אנשים, מישהו ביקש ממני לעזור לו וכיוון שלא הצלחתי לפתור את זה בעצמי אשמח אם תוכלי לתת יד. יש לו מכשיר 6600 של נוקיה. הוא הגדיר את הדיבורים של הרכב (שן-כחולה של מוטורלה מדגם H500 כמדומני). כל פעם שהוא נכנס לרכב, המכשירים מתחברים, ומייד מתחילים לשמוע מהרמקול של הדיבורית את כל המוזיקה והסרטים אשר נמצאים על המכשיר. מדובר על בעיה הזויה שלא שמעתי כמותה מעולם, אבל פשוט לא הצלחתי למצוא שום דרך להפסיק את זה. יש מישהו שמכיר את התופעה ויודע לעזור לי לפתור אותה? תודה, Anatoli.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  5. אז לא קיבלתי עט ספייר ולא קייס והכבל של הUSB קצר לגמריי בניגוד למה שאמור ליהיות...פתחו את הקופסא מולי והיא אכן חדשה רק מינימלסטית.. נגמר להם המלאי ואז לאחר כמה ימים קראו לי לבוא מהר לקחת כי הם נגמרים..ועל הקופסא(רגילה לגמריי כמו בוידיאויים ביוטיוב של ה "UNboxing") היה סטיקר סוגר של יורוקום..אולי זה קשור?בקיצור למה האריזה שלי כל כך מנימליסטית?אני צריך את הקייס וUSB ארוך יותר :-\

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by river1,

טעות למחוק

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  7. אני מחפש נגן 2 גיגה. (עם אופציה להוסיף כרטיס ממשפחת ה SD) ה 2 נגנים הראשנים שחשבתי עליהם הם 1. iRiver E100 2. iAudio D2 בגיסאות 2 גיגה כמובן. ההפרש במחירים, זניח לדעתי. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by iem,

לרכישת ZEN VISION M 30GB בצבע לבן... למישהו יש חנות בארה"ב שהוא מכיר והיא אמינה וממש זולה לכך ? תודה אנשים !

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by dddddd,

שלום אז ככה אני מעוניין באוזניות הכי איכותיות מבחינת צליל אז לפי מה שאני ראיתי יש כמה דגמים שמובילים תקנו אותי akg k26p koss portapro Grado iGrado Beyerdynamic DT231 Galactic אלה הדגמים רציתי לדעת איזה מהם הכי מומלץ וטוב והעם יש טובים מהם במחיר של עד 300 ש"ח חשוב לי לציין אני אישית נדלקתי על ה-Beyerdynamic DT231 Galactic אבל הבעיה שאני לא שמעתי אף אחד מהם ואין לי איך לשמוע פשוט זה נראת לי החברה הכי רצינית תקנו אותי וחשוב לי לדעת איזה מהם הכי איכותי ועוד דבר אחד Creative ‏iAudio/Cowon ‏Iriver ‏Sandisk אז אלו החברות שאני מעוניין אני מחפש נגן בסכום של עד 650 ש"ח עדיף עד 450 ש"ח אני צריך בין 512MB ל-2G לא כל כך חשוב לי אז לא משנה כל שאר הדברים החשוב לי שזה יהיה ב…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  10. אשמח להמלצה לסמאטרפון לא יקר לבת 12, שצריכה תקשורת עם ההורים ועם אינטרנט בזמן שהיא הולכת עצמאית לבית הספר/חוגים וכו'. לפני שנה לאחר שקראנו המלצות רכשנו Nokia 2.3 שמריץ Android One בעלות של 130$, אבל הוא איטי מאוד ולא נוח להמשיך להשתמש בו. אין לנו תקציב ספציפי, אבל אנחנו רואים שבעלות של כ 500 ש"ח/130$, קיבלנו מוצר לא טוב, למרות ההמלצות, לכן אני מניח שצריך להשקיע יותר, כ 1,000 ש"ח וצפונה. אשמח לקבל המלצה לסלולארי מתאים, עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל שלא יהיה איטי כמו המכשיר הקודם. 1. יש לנו אפשרות לרכוש בארה"ב אבל לפי המחירים שראיתי ומופיעים מטה, ההפרשים בד"כ מאוד קטנים, ונראה שאין באמת הצדקה לרכוש בארה"ב במקום בישראל, אני טועה? 2. אם רוכשים בארה"ב, …

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  11. הכנתי עבור האנשים שביקשו מדריך אז בבקשה פרגנו בלייק זה בחינם

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  12. עד כמה הנגן הזה חזק? אני אוהב נגנים שלא מפחדים לפוצץ לי את האוזניות (אפילו אם הן בעלות התנגדות של 4908103921 אוהם), האם הוא אחד מהנגנים האלה? הנגן הקודם שלי, ה IPOD SHUFFLE דור ראשון, נכשל במשימה.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  13. קבלתי את המכשיר ואני רוצה שהוא יהיה יותר נוח ויש אפשרות אולי להחליף את הממשק או את המערכת הפעלה? תודה...

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  14. התחנות נשמרות ידנית והכל עובד טוב ויפה כל עוד המכשיר דלוק. לאחר כיבוי והדלקה , כל התחנות שנשמרו, נמחקות ומופיעות 4 תחנות שכלל לא שמרתי ולא ברור מהיכן הופיעו. גם כאשר מוחקים אותן ושומרים מחדש את התחנות הרצויות , אחרי כיבוי והדלקה מחדש , הבעיה נשארת. HELP תודה מראש

15. (ולא שאלתי איך המכשיר)

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  16. Started by J S Bach,

היי, התחדשתי בGPS של MIO דגם S505 והתוכנה שלו למחשב קורסת אחרי כמה שניות. יש פיתרון? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  17. קצת אחר שגרסת ה-15 שלה נחתה בחנויות מצויידת בשבב ביניים - הנציגה המקומית של היצרנית הסינית מתכוננת להשיק את דגם ה-Meizu 16 עם Snapdragon 845 במחיר מעניין לכתבה

18. עשיתי פורמט ל sansa m240 שלי, עכשיו הוא לא מזהה אותו טוב יכול להיות שהדרייברים ל USB היו בתוכו או משהו כזה, גם התקנתי קודקים חדשים של WMA10 הבנתי שזה עושה את הבעיה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  19. צמד ה-Mi 5S וה-Mi 5S Plus של היצרנית הסינית האהודה אמור לגרום לכם לשכוח מה-Mi 5, מה-OnePlus 3 ומכל מכשיר ביניים מתקדם אחר שנמצא בשוק כרגע לכתבה

20. Started by DUDEnamE,

פלאפון סמסנוג i600 black jack עוד בעיה משומה הוא לא נותן לי לפתוח קבצי SIS... הוא רושם שחסר קובץ

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  21. דיווחים עדכניים מעידים כי שיתוף הפעולה המוצלח בין שתי החברות במסגרת מכשירי ה-Pixel עשוי להוליד עסקת רכישה שתהיה חיובית עבור שני הצדדים לכתבה

22. Started by moris,

היי! חבר נתן לי מכשיר . וכאשר אני מחבר אותו ל-usb במחשב שלי, אני מקבל הודעה שהווינדוס לא מזהה אותו.ניסיתי להחליף התקן כפי ההמלצה בהודעה שקיבלתי אך זה לא עזר. יכול להיות שקיימת נעילה כלשהי במכשיר או אני צריך להתקין תוכנה כלשהי? המון תודה! המכשיר: http://www.digitalnetworksna.com/support/rio/product.asp?prodID=215

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by [NOS],

השאלה בכותרת ...

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  24. Started by wooper,

שלום יש ברשותי motorola razr model v3x

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  25. Started by Levcog,

אני מחפש שלט לאייפוד 80 ג'יגה שלי. לא משהו יותר מדי יקר, בטווח של 100-250 ש"ח. שיתן לי את הפונקציות המינימליות. תודה מראש, Levcog

• 0 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.