גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
לאחר שיצא לי פעם אחת להראות ללקוח עבודה (עיצוב גרפי) על גבי מחשב נייד שלקחתי מחבר חשבתי שאולי זה יהיה רעיון טוב להראות עבודות ללקוחות על גבי PDA, זה נוח זה קטן ולפי דעתי זאת יכולה להיות דרך מאוד מקצועית (וחדשנית) להראות עיצובים ללקוחות עבור אלה שאין להם במקרה מחשב או חיבור אינטרנט למשלוח עיצובים באימייל.. ה-PDA יוכל אולי גם לאפשר לי לכתוב הערות מעל הגרפיקה המוצגת ללקוח עבור תיקונים ואולי אפילו ממש גם לעצב על המקום (יש פוטושופ ל-PDA?). אני דיי נעול על ה-Dell axim x51V בגלל מסך VGA ומחירו הנמוך יחסית, אני מעוניין מאוד גם ב-GPS אך יש תוספת שאני יכול לרכוש עבור המכשיר עבור זה. יש המלצות אחרות ?
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן חברים, צריך את עזרתכם, ויש לי נטייה לחפור בפירוטים כשאני מחפש ייעוץ לגבי קנייה, אז מתנצל מראש. אני מחפש מכשיר חדש, שיחליף את הSony Xperia Sola הנוכחי שלי. מכשיר מאוד נחמד, אבל שלי לצערי כבר לא עובד ב-100% שלו. מחפש מכשיר שיעלה לי בין 1,500 ל-2,000 ש"ח, אבל לוקח בחשבון את האפשרות לחריגה של עד 100-200 שקל, אבל לא מעבר לזה, בכל זאת משכורת של תיכוניסט ולא רוצה להוציא יותר מדי על מכשיר סלולרי. דרישות עיקריות מהמכשיר: מכשיר לא גדול מדי, כזה שנוח להחזיק ביד, מצלמה קדמית סבירה לפחות, כמה שאפשר ביחס למכשירים אחרים בטווח שיהיה מספיק חזק למשחקים מדי פעם, כמובן רצון לאנדרואיד, אבל מוכן להתפשר גם על ווינדוס אם המכשיר עצמו באמת שווה את זה, ומכשירים שנחשבים מותגים כמו אפל או סמס…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי פלאפון חדש מדגם נוקיה N85 דרך משווק מורשה של חברת פלאפון. לדעבוני אינני מצליח כלל לגלוש דרכו באינטרנט של חברת סלקום ואף לא באינטרנט האלחותי שלו. ההיתי אתמול אצל סלקום ובדקה את הפלאפון טכנאית שלהם שאמרה לי שהיא לא יכולה לעשות כלום משום שהטלפון נעול לגלישה ועלי ללכת לחנות שמימנה קניתי את הפלאפון. האם למישהו פעם היתה בעיה דומה? האם מישהו יודע כיצד לפתור בעיה זאת? האם יכול להיות שהבעיה נובעת מכך שאני משתמש בסים דור 2 על מכשיר של דור 3.5? האם הבעיה יכולה לנבוע מכך שחברת סלקום לא משווקת את המכשיר הזה? המכשיר שלי פתוח לכול הרשתות.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
תגידו לא נמאס להם כול הזמן לצעוק:,הנה האימייל עומד למות הנה זה מגיע!! http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/155/571.html בהתחשב בזה שיש לfacebook חרא של אימייל ,אני בספק אם מישהוא יחליף את המייל שלו במייל של הפרופיל שלו! פשוט מגוכח!
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אהלן חברים, ברצוני לרכוש מחשב כף יד, אחרי סקר שוק קצר וחישובים כלכליים נעצרתי על מכשיר אחד שעונה על כל הדרישות שהצבתי: 1. GPS 2. יומן אלקטרוני 3. יכולת הרחבה עם כ. זיכרון חיצוני. והמכשיר הוא MIO P350. מה דעתכם עליו? מהם יתרונותיו וחסרונותיו על פני מתחריו הישירים? *אני מודע לזה שמדובר בדגם ישן/יוצא אך אין זה מהווה בעיה מבחינתי. בלי לחשוב פעמיים פתחתי תרד בעיניין לפני שרצתי לקנות, כי מי אם לא אתם חברי הפורום המלומדים והמקצועיים יתן לי חו"ד מקצועית...? תודה מראש, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
גוגל הסירה אחת מן האפליקציות הפופולריות ביותר בחנות שלה לאחר שהתגלה כי האפליקציה אוספת באופן סודי וללא רשות המשתמשים מידע אישי ורגיש שלהם השמור במכשיר הטלפון לכתבה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום. רכשתי SGS2 באחד מהחנויות והוא באנגלית. לכן אני רואה את היומן כאילו יום שני הוא תחילת השבוע. האם אפשר לשנות את הגדרות היומן? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
ה-Nokia 6.3 עשויה להציע לנו שבב עיבוד מסוג Snapdragon 730 ומערך צילום ראשי מרובע, ממש כמו שניתן לצפות מסמארטפון בעל תג מחיר מומלץ של 250 יורו בשנת 2020 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
היום אחרי כמה חודשים שלא נגעתי באייפוד שלי החלטתי לשים עליו כמה שירים (הוא היה ריק לפני) , אז שמתי עליו דרך האייטונס והכל היה סבבה שמה ושהדלקתי אותו לא היו שמה שום שירים והוא נשאר ריק, למרות שבהגדרות-> אודות רשום שהוא לא ריק ויש עליו מידע. מה לעשות?? ניסיתי לעשות איפוס דרך האייפוד עצמו וזה עדין נשאר ריק. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
יש לי את 6680 כבר שנה ורק עכשיו התחלתי לגלות כמה איכות הקול שלו טובה..בדקתי את זה עם נגן MP3 אחר והאיכות הייתה הרבה יותר טובה.. אני משתמש באוזניות שבאות איתו...
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כמה עולה עכשיו הפלפון W850I באורנג'? תודה אני שאול כי לא מצאתי מקום אחד שאומר את המחיר נרמלי או של עכשיו כי כולם הסיקורים וכו' היו בעבר...... נ.ב ואם מישהו יודע גם כמה W200
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
החברה מקווה לספק מכשירים חלופיים תקינים ללקוחות כבר בעוד שבוע לכתבה
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום יש לי נוקיה 6280 ואמרו לי שאפשר להעביר וידאו דרך המחשב אבל אני לא יודע איך אני מעביר ואו כותב לי כשאני מנסה להפעיל את הודאו או כותב תבנית משהו וגם אמרו לי שצריך לשנות רזולוזיה של הקובץ כדי שזה יעבוד מישהו יודע איך אני יכול להפעיל וידאו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזנייה וראיתי באיביי כמה דגמים זולים יחסית.רציתי לדעת מה דעתכם עליהם: nokia bh-104 motorola H560 Samsung wep 180\460 אם יש למישהו המלצות על אוזניה מסויימת,אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לצד דגמי ה-Mi 10 היוקרתיים והיקרים - מדינות אירופה קיבלו גם את דגם ה-Mi 10 Lite המסקרן עם שבב Snapdragon 765G וסוללה נדיבה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
משום מה האפליקציה של סקייפ לאנדרויד מלאה באגים, לכן מחפש אפליקציה אחרת שתאפשר הוצאת וקבלת שיחות לסקייפ. האם יש כזו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אז לא קיבלתי עט ספייר ולא קייס והכבל של הUSB קצר לגמריי בניגוד למה שאמור ליהיות...פתחו את הקופסא מולי והיא אכן חדשה רק מינימלסטית.. נגמר להם המלאי ואז לאחר כמה ימים קראו לי לבוא מהר לקחת כי הם נגמרים..ועל הקופסא(רגילה לגמריי כמו בוידיאויים ביוטיוב של ה "UNboxing") היה סטיקר סוגר של יורוקום..אולי זה קשור?בקיצור למה האריזה שלי כל כך מנימליסטית?אני צריך את הקייס וUSB ארוך יותר :-\
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום יש מידע מסתובב באינטרנט שכנראה אורנג' לא הולכת להשיק את הN95 החדש (ה8GB) ויש פרסומים ממקורות רשמים (אתרים העוסקים בסלולארים או אחרים) שאומרים שהשקה שלו היא לא בלעדית לסלקום... דיברתי אם איש או שתיים שאמרו לי שהם שמעו שאורנג' "כנראה" תשיק אותו עוד חודש.. ביורקום אומרים שכרגע אין צופי מתי הוא יושק באונרג' אם בכלל הוא יושק באורנג' והם לא הזמינו מכשירים מהם עדיין.. וחנויות\נציגי שירות של אורנג' אומרים גם שאין צופי להשקתו.. שאלתיי אליכם האם לכם יש מידע על בסיס בטוח אם אורנג' הולכת להשיק את הN95 8GB החדש? תודה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
צמד המכשירים המגה-משתלמים הטריים של שיאומי קיבלו מחירים רשמיים בשוק הסיני - ומשם הדרך לחנויות המקומיות בישראל אמורה להיות קצרה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי, אני מחפש אוזניות שיהיו מתאימות לפעילות ספורטיבית, ככה שיהיו מסיביות, ידעו להתמודד עם הרבה זיעה, וגם יהיו בעלות איכות נורמלית.. כמו כן, אני רוצה נגן , לא משו' יקר מידי.. שיהיה עם איזה מתקן שיהיה ניתן לחבר לזרוע או משו' כזה.. מיועד בעיקר לריצות... סהכ התקציב מקסימלי לשניהם 600 שקל.. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת מדיה לרכב הונדה סיוויק 2009 4D 2 שתכלול GPS, BLUETOOTH... אני יכול להביא מחו"ל, לכן לא משנה אם הדגם נמכר בארץ או לא. למי יש ניסיון בתחום? תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לגיסי נגן mp3 שנחשב ג'נרי למיטב ידיעתי שבד"כ עובד לא רע, אך הוא שם לב שבשירים מסוימים (מספר שירים ספציפיים) הניגון נעצר באמצע והנגן מאתחל את עצמו. בנגן mp4 שגם יש לו אותם שירים מתנגנים ללא בעיה וכך גם במחשב. הוא לא מצליח למצוא שום דבר שעלול לגרום לכך, לא בשירים ולא בנגן עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מכשיר חדש ואני יכול לבחור בין המכשירים הבאים: K800i 6288 E65 6500 6120 עכשיו, לסוני אריקסון יש מצלמה טובה שזה נחמד, אבל אני חושב שאני אוותר עליו כי אני רגיל לממשק של נוקיה, אלא אם הוא עדיף בהרבה. את ה6288 אני מכיר והוא נחמד. ואת השאר אני בכלל לא מכיר. ה-E65 נראה לי ממש ממש מגגניב, עם ה-WiFi וזה.. הקטע הוא שאי אפשר לדעת אם מכשיר הוא סבבה בלי להשתמש בו, אז תוכלו בבקשה להגיד לי איזה מכשיר עדיף? (לא משנה לי גודל מכשיר וכולם עולים אותו הדבר) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-