גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
קצת אחר שגרסת ה-15 שלה נחתה בחנויות מצויידת בשבב ביניים - הנציגה המקומית של היצרנית הסינית מתכוננת להשיק את דגם ה-Meizu 16 עם Snapdragon 845 במחיר מעניין לכתבה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
- 1 follower
-
-
צמד המכשירים המגה-משתלמים הטריים של שיאומי קיבלו מחירים רשמיים בשוק הסיני - ומשם הדרך לחנויות המקומיות בישראל אמורה להיות קצרה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
- 1 follower
-
-
בלאק פריידיי כבר כאן: אמאזון גרמניה מציעה את השעונים Pebble ו-Pebble Steel במחירי מבצע מרשימים לכתבה: http://hwzone.co.il/שעונים-חכמים-של-חברת-pebble-במחירים-מדליקים/
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל במתנה אייפון 5S או LG G3 שניהם משומשים, מהמשפחה אני יכול לבחור מה בא לי הנטיה שלי היא ל5S כי אני עכשיו עם אייפון אבל איזה מכשיר אתם הייתם בוחרים? ולמה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עם sgs2 שעליו אנדרואיד מקורי של אורנג'. לא יודע למה, אבל כל שליחת תמונה בהודעה למישהו שיש לו אייפון תמיד נכשלת. אין בעיה לשלוח לכל טלפון אחר. האם זו בעיה מוכרת?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סמארט פון עם אפשרות גלישה באינטרנט, WIFI, GPS, ומצלמה בסדר מתחת ל800 ש"ח, אפשר להגדיל את התקציב ל1000, אך רק אם זה באמת נחוץ אשמח להמלצה, כזה אשר מתאים לגולן טלקום. תודה!
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבוע האחרון הטלפון זולל סוללה בצורה לא נורמלית. זה מגיע למצב שאני משאיר את הטלפון בשעה 24:00 עם 75% סוללה וכשאני קם בבוקר (וזה ממש מוקדם בשעה 05:00) אם יש לי מזל הוא על 3-4% . מה אפשר לעשות? איך אפשר לבדוק אם מדובר בסוללה תקולה?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
נפל לידי המכשיר הזה ואני רוצה ליצור קשר בינו למחשב. יש לי תקשורת אינפרא-אדום, המחשב מזהה את המכשיר והWireless Link לא מצליח לשלוח לו קבצים. התוכנה מהאתר של סמסונג מובייל ישראל גם לא עובדת. יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש ברשותי LG Chocolate KG800 ואני לא זוכר את הסיסמא של הפלאפון (זה אותו הסיסמא גם לBLUETOOTH) איך אני יכול לאפס את הסיסמא ??
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איך מגבירים את הרמקול בSAMSUNG S179? אפשר מדריך לזה?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה..לכל המשפחה המצומצמת יש סמסונג 555 של סלקום. תהיתי לי האם יש מתאם בלוטות' שמתחבר לפתח האוזניה של המכשיר (או כל מקום אחר) ושיאפשר לי להשתמש באוזניית בלוטות' כאילו המכשיר מגיע עם זה באופן טבעי..
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום כולם, הסתכלתי באתר קריאיטיו באמריקה ושם כתוב שלנגן יש 18 שעות סוללה וכשאני מסתכל בכל מיני אתרים ישראלים שמוכרים את הנגן רשום 14 שעות ושהיא ניתנת להחלפה, האם יצאו שתי גירסאות לנגן? איך אני יודע אם אני קונה אחד עם 18 שעות או 14 שעות?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה דעתכם על המילון האנגלי-עברי המדבר בלינק המצורף: http://zap.co.il/search.aspx?keyword=topmate לא הצלחתי להבין אם יש לו יציאת אוזניות שאפשר להשתמש בה במקום הרמקול המובנה שהוא זוועתי,על פי הביקורות בזאפ של אנשים שקנו אותו.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן. אני טס לארה"ב בשבוע הבא, ואני רוצה לקנות לעצמי שם נגן חדש. אני רוצה שהוא יעלה בערך עד ה500 דולר (עדיף פחות). מבחינת וידאו, זה פחות חשוב לי מאיך שהנגן נראה נגיד, או מאיכות השמע שלו. הדבר שהכי חשוב לי, זה חיי בטריה. אני ממש צריך נגן שיוכל לעבוד לי הרבה זמן. בקיצור, אני אשמח להצעות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בריטי זקן ומשועמם לפני 15 שנה המציא רדיו שעובד על קפיץ, בלי סוללות בכלל. עכשיו הוא שם את הפטנט שלו לשימוש בנגן MP4. כתבה בוואלה: http://computers.walla.co.il/?w=/4003/1152080 נראה לי חמוד מאוד. גם אם טיפה גדול והכל... הקץ לטרקים בהודו בלי נגן!
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אחותי טסה לארה"ב ושם זה ממש זול כל הMP3 והדברים האלה... אז תמליצו לי על נגן MP3 טוב איכותי ב50 דולר לא יותר לא צריך שיהיה גם MP4 רק שינגן שירים כמו שצריך ושיהיה איכותי לא פחות מג'יגה אבל רצוי 2 ג'יגה אם אפשר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, גיליתי מחדש את המינידיסק שלי MZ-R700 ומכיוון שיש למחשב שלי יציאה אופטית s/pdif ויש לי כבל אופטי מתאים אני מרחיב את האוסף הקטן של המינידיסקים שלי. יש עיצות אין לעשות את זה בצורה הטובה ביותר: תוכנות, כוונונים וכו' ? כמו כן מצאתי פריצת קושחה שמאפשרת אופציות של ה- MZ-R900 במכשיר כולל LINE-OUT. http://www.minidisc.org/mzr700_to_mzr900.html אני פשוט אוהב את הסוני שלי.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אשמח להמלצות.. הקניה כנראה מארה"ב.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
תתחבר ל NOKIA 6100 עם המתאם הזה: http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c1418.php אם יש מתאם יותר טוב, אשמח לשמוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש שלט לאייפוד 80 ג'יגה שלי. לא משהו יותר מדי יקר, בטווח של 100-250 ש"ח. שיתן לי את הפונקציות המינימליות. תודה מראש, Levcog
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מכשיר סוללרי פשוט מאוד שישמש אותי לשיחות והודעות sms בלבד, מכשיר מאוד בסיסי. מישהו מכיר מכשיר מומלץ ? אציין כי דרוש שלמכשיר תהיה קליטה כמה שיותר טובה, שכן רוב הזמן אני נמצא במקום בעייתי מבחינת קליטה. מבחינת התקציב, נניח שעד 500 ש"ח אך אני מעדיף לשלם כמה שפחות. בתודה מראש, מייק.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אתם יכולים להשיג לי הורדה של נגן שקורא וידאו בפורמט פלאש נ.ב אמרו לי שיש תוכנה במכשיר וקוראת את הקבצים האלה אבל לא נראה לי שקיבלתי אותה אם המכשיר
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לנגן לסבא שלי. יש לו בעיות ראיה ככה שרצוי מסך די גדול, בנוסף עדיף שיהיה אפשר להטעין דרך המחשב ועדיף מאד שיהיה ממשק ברוסית וכפתורים גדולים. בנוסף שלא יעלה יותר מידי.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, התחדשתי בGPS של MIO דגם S505 והתוכנה שלו למחשב קורסת אחרי כמה שניות. יש פיתרון? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-