עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by galz,

אני צריך המלצה על מכשיר כמה שיותר זול אבל שמבחינת טלפון יהיה איכותי. מה זאת אומרת? לא אכפת לי אמפי3, מצלמה, GPS, הכנת קפה, וכל החרטא שמסביב. פשוט שבתור טלפון הוא יהיה איכותי וכמה שיותר "pocketable". חשוב לי שהצלצול שלו יהיה כמה שיותר חזק, ושהקול ששומעים (בזמן שיחה) יהיה גם כן חזק. תודה

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by shumaher,

צריך המלצה על פלפון אם וירליס עד 1500 שח תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. צריך המלצה שמכונת תספורת שתיהיה גם טובה לגילוח הפנים מבין האופציות עד $100 http://www.bestbuy.com/site/Health-Personal-Care/Shavers-Trimmers/abcat0915005.c?id=abcat0915005 הספרים ממליצים לי על panasonic אבל המון אנשים מדברים על בראון כאחת הטובות, הייתי מעונין לקבל המלצות ע"י מישהו עם ניסיון, תודה !!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. חשבתי לקנות בטופ סלולר בהוד השרון אבל אז ראיתי כל מיני תגובות של אנשים בזאפ שטוענים למטענים מזויפים ובכללי בעיות בשרות אני מחפש לקנות גלקסי ניוט ולא רוצה חנויות שפותחות את הקופסא ועושות קומבינות יש הרבה חנויות שמוכרות סביב ה2700 שקל אבל אין לי מושג מי מוכרת אותו סגור עם יש לכם חנות מומלצת זה יעזור מאוד

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, בימים הקרובים אני אמור לקבל את הסמארטפון הראשון שלי - HTC ONE S אני מחפש המלצות לכמה אפליקציות: 1. פייר וול ואנטיוירוס 2. קראתי איפשהו שיש איזה אפליקציה שמצמצמת את נפח המידע בגלישה- אז את זה 3. אפליקציות לאופטימיזציה 4. אפליקציות שימושיות אחרות (ניווט אני יודע שיש את וויז, ולצ'טים יש את ואזאפ או איך שלא כותבים את זה...) המכשיר מיועד לגלישה כללית, ניווט ויומן. תודה לעזורים נ.ב. אני לא מחפש את האפליקציות לבד כי ניסיתי את זה ואחרי איזה שעה הגעתי למסקנה שזה לא רעיון טוב במיוחד....

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by creek,

שיתאים לדרישות הבאות: * 30GB ומעלה * לא חייב ווידיאו ותמונות, עדיף שכן אם אפשר * מסך 2.5 יספיק * מידות-משקל-מראה חשובים לי * רדיו, משחקים, אוזניות שמגיעות עם ה-bundle ושאר features לא נחוצים * נוח לתפעול, אני הולך להשתמש בו הרבה אפשר לחרוג גם עד אם זה שווה את זה, כמובן אפשר גם בפחות (: הקנייה תעשה בחו"ל. בינתיים חשבתי על ה-Zune החדש וה-iPod classic. הבנתי שב-Zune יש הגנה של מוזיקה. יש דרכים כלשהם לעקוף את זה? מה לגבי וידיאו?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. העדפות: מסך כמה שיותר איכותי, gps שעובד טוב, תמיכה מלאה בעברית, נחמד אם יריץ משחקים בלי בעיות, מהירות ממשק, רמקול חזק, מתחמם כמה שפחות, העדפה להזמין מחו"ל. אופציות שמצאתי: zenfone 6 - בבאג עולה 1299 ש"ח. לא מצאתי מחיר טוב בחו"ל. xperia t2 ultra - לא מצאתי מחיר טוב. xperia z ultra - מפרט מעולה - אס800 ו 2ג'יגה ראם מסך ips fhd אחד שנחשב מהכי איכותיים שיש, LTE, עיצוב פרימיום. עוד מכשירים שפיספסתי?

8. Started by IG,

אני שוקל לעבור רשת (בינתיים אני בפלאפון), ורציתי לדעת איזה מכשירים מומלצים בכול רשת אני רוצה פלפון עם מצלמה נורמאלית, וכמה שיותר זול... לא יותר מ40 ש"ח בחודש בתוכנית לחיילים. לא צריך את המכשיר הכי חדש והכי נוצץ, אלא את ההכי משתלם מבחינת איכות, נוחות ומחיר. רצוי שיהייה עם פומית (לא חובה). תודה

• 31 תגובות
    • 6.3k צפיות
  9. Started by iakovl,

כמו שהכותרת אומרת המלצות לתוכנות ל6120C שלי

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  10. אני לא ממש מבין בGPSים השונים, אני מחפש משהו שיעבוד כמו שצריך ולא יהיו תקלות, יש המלצות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני מחפש טאבלט לאמא שלי. היה לה טאבלט של Teac שנהרס לא מזמן ועכשיו היא רוצה טאבלט חדש. אין צורך במכשיר למשחקים רוב הזמן היא פשוט גולשת חשוב שיהיה נח לתפעול וידידותי ושיהיה לו מסך גדול, מינימום 10 אינץ', שיהיה ברור לקרוא ממנו תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. היי ערב טוב וסופ"ש נעים. אני צריך המלצה לסלולר פשוט וזול לאמא . מה הצרכים? אני יכול להניח שתיהיה שמיעה טובה ושיהיה עמיד בפני נפילות כמה שיותר. אולי שכחתי משהו? יכול להיות. ראיתי 2 עיקריים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762783 Nokia 1616 134 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768968 Nokia 1280 135 ש"ח מה דעתכם? יש המלצה לאחרים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Dunul,

שלום לכולם! אז כמו בכותרת אני מחפש נגן MP3, עם תקציב של 400 ש"ח. חשוב שיוכל להכיל לפחות 1GB. אני סומך עליכם לבחור בדבר הנכון. תודה!

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by 1900GT,

שלום לכולם, אז כך אני מחפש נגן.. תקציב: 600 ש"ח יש מצב לחריגה? כן, ב-150 ש"ח חברת הנגן: לא משנה העיקר שתיהיה מוכרת ואמינה זיכרון: ++8GB גודל הצג: מעל 2.3 אינצ' מעדיף מסך מגע (אבל שיהיה כפתורים להעברת שירים ולהגביר (מתי שזה בכיס לא נוח להוציא כל פעם)) גודל הנגן: לפי המסך בערך תכונות מיוחדות: ניתן להרחבה + רמקולים מובנים + תומך עברית + תומך בהוספה של משחקים. כרגע המליצו לי בפורום אחר על cowon d2 והייתי שמח לשמוע גם מה דעתכם עליו? תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by manticore,

יש לי 6230i כבר בערך 3 שנים והגיע הזמן להתקדם. אני ממש לא בקיא בשוק הסוללרים ועד לא מזמן הייתי סגור על הN95 ועכשיו קצת ירד לי ממני. אני צריך המלצה למכשיר של נוקיה וחשוב שלא יהיה איטי מידי (הבנתי שלסימביאן יש בעיות עם זה), נגן טוב, מצלמה טובה אבל לא מטורפת ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעתיים של שימוש בפיצ'רים שלו. בקשר לתקציב.. זה די גמיש ואני מניח שאני אוכל להוציא באזור ה2000 ש"ח על מכשיר ממש טוב שעונה לדרישות. תודה!

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by yaloner,

שלום לכולם. באזורים שונים מופיעים לי בגלקסי אס סמלים שונים לסימון סוג הרשת. אשמח לקבל הסבר למשמעות ולהבדלים בין: G, 3G ו- H. באייפון לעומת זאת יש או 3G או עיגול קטן. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 15.9k צפיות
  17. Started by SerenB,

כבר זמן מה אני שוקל לקנות סטרימר, הבעיה שאין לי מושג איך להשוות בין הכמות העצומה של דגמים. אני כן יודע שיש מספר דברים שאני בהחלט רוצה לראות בדגם שאקנה לבסוף - - כניסת USB 3.0 לצורך הזרמת מדיה מכונן חיצוני - כניסת רשת (אני לא מאמין שהזרמת סרט Blu-Ray באלחוט תעבוד בלי קטיעות) - תמיכה בפורמט mkv. מאחר וקיימים ברשותי המווון סרטים באיכות גבוהה בפורמט זה אשמח לקבל הצעות, כמובן מנומקות, ועוד יותר אשמח להסברים בנושא כדי שאוכל לקבל החלטה מושכלת. נ.ב. הקניה, לכשתתבצע, אינה חייבת להיות בארץ. טווח ההשקעה שאני צופה יהיה לא יותר מ-500 ש"ח.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Pl4y3r,

אני מחפש נגן MP3 שיש בו הרבה מקום 10-30G נגן שיש בו אפשרות סקרולינג יש בו מסך אפשרות שאפל משו כמו I-RIVER בבקשו תנו הצעות

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by teddy85,

אבא שלי מאוד רוצה GPS הוא לא צריך או רוצה מחשב כף יד הוא רוצה רק GPS אני צריך שהוא יתמוך ברוסית ושיוכל לעבוד גם בארצות אחרות

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  20. אני רוצה לקנות נגן מפי 4 סביר שיעשה את עבודתו ושה יריגישו שיש איכות המחיר עד 350 שקל ככה מומלץ שלא יהיה אן גויסטיק

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  21. Started by SpEcToR,

תודה.. =] התיחסות בעיקר למצלמה MP3 וצורה כללית.. חח תודה =]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by דיוגנס,

שלום חברים, אני חדש פה. אשמח לקבל המלצה על זיכרון Usb נייד בנפח 2 gb כדי שאוכל להעלות אליו סרטים ותמונות, ולצפות בהם בטלוויזה דרך ה dvd בעל יציאת ה usb. 200 שח זה התקציב, וממש לא מעניינים אותי פיצ'רים כמו תוכנות אבטחת מידע וכו... אני מנחש שקצב העברת הנתונים צריך להיות מהיר יחסית לא? תודה לכם, דיוגנס.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yz101,

הבנתי שהוא זמין לרכישה ב400$ בארה"ב ישירות מגוגל. 400 דולר זה קצת פחות מ1600 ש"ח שזה כ1000 ש"ח פחות מהמחיר שלו בארץ. מה שמטריד אותי קצת זה שבמבחני הביצועים הוא נופל מהGALAXY S2. מהמפרט הטכני נראה שהCPU דומה לזה של הGALAXYS S2 ואילו הGPU דומה לזה שבGALAXY S. בהנחה שהמתמטיקה הישנה של - רזולוציה גבוהה יותר מצריכה יותר כוח עיבוד, זה לא מוציא את הNEXUS טוב. לי יש כרגע GALAXY S עם ICS, שעובד יפה, ובכל זאת בגלל שאני מבלה הרבה באוניברסיטה ובתחבורה ציבורית הלוך ושוב ממנה, אני משתמש במכשיר הרבה מאד, ומסך גדול יותר וקצב עבודה קצת גבוה יותר, כן היו מתקבלים בברכה. מעבר לזה, המצלמה של הGALAXY S נטולת FLASH, וזה אומר שבעוד שבאור ניתן לקבל ממנו וידאו באיכות מעולה ותמונות סטילס באיכות סבי…

• 27 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. צריך עזרה בבחירת סמארטפון כמה שיותר זול שיוכל להריץ waze, whats up כל מיני אפליקציות ומשחקים שיהיה רדיו ומצלמה לא כזה חשוב... ראיתי את זה http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=926429 http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/infinity/by-orange/ זה פלאפון infinity של אורנג שהם כותבים שהוא דומה ל סמסונג גלקסי 2 רק שהוא עולה 1600 שקל והגלקסי 2 עולה משהו כמו 3600 שקל... למה האפשרים האלה? והאם ב אינפיניטי אני יוכל להריץ את הדברים שאמרתי למעלה? ואם יש לכם הצעות אחרות?

25. Started by blancman,

שלום. רציתי לדעת מה חוות דעתכם לגבי הטלפון הזה: http://il.dinodirect.com/zopo300-dual-core-phone-zp300-mtk6577-phone-currency-ILS.html?DDID=3520-616 כמה הערות לפני הכל: - המחיר הוא לפני הנחה של לפחות 15% (מבצעי כריסמס וכאלה) - זופו נחשב למותג איכותי ומצליח בסין ככה שאני לא קונה חתול בשק - האתר שאני קונה ממנו נחשב אמין ובטוח ועם שירות טוב ככה שהם לא מוכרים זיוף או משהו כזה הצרכים שאני דורש מסמארטפון: קצת אינטרנט, נגן מוזיקה, קורא ספרים, GPS, קצת משחקים (ברמה של אנגרי בירדס, אמולטורים וכאלה) אבל הכי הרבה זה צפייה בסרטים בדרכים. מה שאטרקטיבי בטלפון הזה, מעבר ליחס עלות תועלת המעולה שיש לו, זה רזולוציה מותאמת לסרטי HD (1280X720) אשמח לשמוע את חוות דעתכם, או אם יש לכם מכשיר אח…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.