גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
מחפש עידכונים למפות של iGo, ועמוד ענן, אם מישהו מכיר, אשמח לקבל לינק. תודה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אהלן. הטלפונים שיוחברו אליה הם : נוקיה 6230 הישן יחסית W660 ועוד טלפון (אולי 6070 או משהו בסגנון) אני צריך אוזניה די פשוטה למען האמת. אין שום דרישה מיוחדת מלבד אמינות,ונוחות שימוש (באופן יחסי כמובן) וכמובן שישמעו בה כמו שצריך (ההורים שלי לא בני 20 כבר). מניסיון לא משהו עם אוזניה קודמת,כשפתחתי את הטלפון עד שהשיחה היתה "עוברת" לאוזניה היה לוקח חצי חודש וזה היה גרוע,אני מקווה שלא כך המצב בכל האוזניות. כמובן שאם יש משהו בפחות מהמחיר אין צורך להשתמש במלוא המחיר אלא אם כן זה ממש שווה את זה. כמו כן,אשמח לפירוט חוץ משם הדגם שתתנו לי -אני לא מבין בזה ולכן אשמח להחכים
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שאני מחבר את כבל הUSB לפלאפון ומנסה להעביר תמונות/שירים זה ההודעה שאני מקבל : למי שלא רואה http://i26.tinypic.com/mjn2mu.jpg אותו דבר קורה גם שאני מחבר MP3. בבקשה תעזרו לי, ואם האשכול לא מתאים לקטגוריה תעבירו בבקשה, תודה :] .
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אז ככה: קודם כל, מותקנת לי עליו עברית. אני רוצה לעשות HardReset מבלי למחוק את העברית, הבעיה שלעביר הזו יש רישיון ואין לי מושג איך להשיג אחרכך את העברית אם מחקתי אותה. השאלה היא, האם ה-HardReset מוחק את העברית? ואם כן, איך אפשר להחזיר\או לפני שאני מוחק אולי לגבות את העברית? וגם האם יש אפשרות להחזיר את הטלפון למצב ברירת מחדל מבלי למחוק את העברית... דבר שני, יש תפריט הגדרות, בתוכו אפשר להגדיר מה יופיע לי ומה לא. בטעות סימנתי שההגדרות לא יופיעו ועכשיו אני לא מצליח להגיד להגדרות... למישהו יש רעיון? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם.. בשעה טובה ומוצלחת התקנתי RockBox על הIpod Video 80gb Gen5.5. ממליץ לכולם! הבנתי שיש תמיכה במלאה בעברית, ובזמן ההתקנה זה באמת נניראה ככה (כאשר ראיתי שמות של קבצים בשם Hebrew) אך להפתעתי, כאשר אני אמור לראות שיר בעברית, אני רואה ג'יבריש או לא רואה בכלל את העברית.. ניסתי להגידר לפונט עברי, או בכלל לשנות את שפת המערכת לעברית. אך שום דבר לא עזר. בסייר קבצים במכשיר אני יכול לראות עברית, אך בנגן עצמו לא ניתן. אני מאמין שזאת בעיית הגדרה, לא? אשמח לרעיונות כיצב לפתור את זה.. תודה מראש Install
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי טאבלט של ACER(לט בטוח בדגם אבל זה אמור להיות דיי פשוט ולא מתקדם במיוחד) - אם יש דרך לבדוק את דגם הטאבלט זה יהיה נחמד. בעקרון,אני רוצה להבין את כל באפשרויות והפונקציות בטאבלט הנ"ל ובעקרון להוציא את המיטב ממנו! אשמח לעזרה ותודה מראש. ;D
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
טוב לא בדיוק קונה אבל לא חשוב כנסו בבקשה לקישור הבא ותגידו לי אילו 2 מכשירים הם הכי טובים ומשתלמים שם.. חוץ מהN90.. ומתוך השניים שבחרתם, תגידו לי אחד שטוב יותר. אם זה משנה, מוזיקה ומצלמה זה חשוב. אז שאחד מהם יהיה הטוב ביותר עם מצלמה (חוץ מהN90) ושהשני יהיה הכי טוב בסאונד.. http://www.mccanndigital.co.il/cellcom/PC1207/ תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
עכשיו הבנתי שהקובץ הזה משביט לך את הפלאפון וראתי שאפשר להוריד תוכנה שקוראים לה setool אז אם משיהו יכול להביא לי את התוכנה כולל איזה מדריך שמסביר איך לעשות unlock אני ישמח תודה מראש לעוזרים!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום. (אם אין לכם כוח לקרוא את כל זה דלגו לסוף השתדלתי לכתוב את השאלות במשפט או שתיים. אבל רצוי שתקראו שתבינו מה הבעיה שלי שתתנו לי את התשובה הכי טובה) רציתי לבדוק מזה MASS STORAGE MODE אז חיברתי למחשב ובחרתי במצב הזה ואז ראיתי שזה מחק לי את כל התמונות שהיו לי תחת באפליקצייה של "תמונות" תחת תיקיית "צולמו". לאחר כמה זמן גיליתי שזה לא מחק את התמונות לגמרי והם עדין על הטלפון אבל במקום אחר וזה העביר אותם ל"הורדות" תחת אפליקציית "תמונות". בקיצר הMASS STORAGE הזה עשה לי בלאגן שלם בכל התיקיות על הטלפון עם התמונות והקליפים שצילמתי אז אמרתי שכל פעם שאני אצלם תמונות אני אעשה MASS STORAGE ואז זה יעביר לי את הכל ל"הורדות". אז אתמול עשיתי את זה ואחרי כזה זמן שיניתי את המצב חיבור כדי ל…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איזה רום מתאים xpiria x10 שיפנה קצת מהאל וכמה רם יש לו במקסימום
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אירוע ההשקה של סמסונג מתקרב במהירות - וכמו בדרך כלל התחושה היא שההדלפות הנרחבות יקשו על חברת הענק להפתיע אותנו על הבמה הגדולה מתחת לאור הזרקורים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר ממחשב אחד לכמה אוזניות בלוטוס נפרדות (6, שיהיו אפילו לא סטריאו), והאם צריך יותר ממשדר אחד? או שצריך תוכנה מיוחדת?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קיבלתי את הפלאפון הזה מתנה לא משהו של פלאפון אבל מצלמה נחמדה האם אפשר לעשות איתו משהו מעניין?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות psp אך בגלל שלל הגירסאות והחבילות שיש באתר zap אני לא יודע מה עדיף. בגדול אני רוצה שהקונסולה תהיה בעלת יכולת העלת משחקים דרך כרטיס הזכרון , אז אם משהו יוכל לשלוח לי לינקים זה מאוד יעזור לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אם יש לי חבילה של 1 ג'יגה ואני חורג מהכמות האם ניתן כדי לא לשלם סתם המון כסף על החריגה, פשוט להגדיל את החבילה ל2 ג'יגה וככה באותו החשבון לא לשלם את החריגה?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ארבעה ימים אחרי הצגתם של דגמי ה-Galaxy S10 - נקבל גם את מוצר הדגל הגדול והמסקרן ביותר של HMD Global ונוקיה לשנת 2019 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר חדש, אני עוד לא מסתדר כל כך עם התוכנה.... תחילה הייתי שם שירים בipod בכך שהייתי גורר אותם עם העכבר מתיקיה בווינדוס אל התוכנה, הdevice בקטגוריה music. כך הייתי שם שירים והייתי מוחק אותם מהמכשיר עם delete פשוט. עכשיו, אחרי שעשיתי כל מיני דברים, אני לא יכול להעביר ולמחוק שירים בצורה שכתבתי. שני דברים שעשיתי זה סימנתי בV את הSync music, והעברתי שירים מהמחשב לLIBARY, ומשם לdevice. לא יודע אם פעולות אלה קשורים לבעיה, אבל אני חושב אלה הדברים החריגים היחידים שעשיתי. ואת שניהם אני עדיין לא מבין. (מה זה נותן לי ה-Sync הזה? ובשביל מה הLibary?) אשמח לקבל עזרה, אני דיי אובד עצות.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שאלה אחרונה האם זה אותו פלפון שדיברו שהוא אם סאונד מעולה?(ואני מדבר על הדק) כמו בנעוץ?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי פלאפון NOKIA 300 ולאחרונה החלטתי לעשות לו עדכון תוכנה, לא נראה שהעדכון הועיל במיוחד למשהו, אבל הבעיה היא שכשאני כותב טקסט לא מופיע לי אם זה עברית\אנגלית\מספרים אם יש חיזוי טקסט או אין, המקום שזה אמור להופיע פשוט ריק...... בתוכנה של נוקיה אין אפשרות לשחזר את התוכנה של המכשיר אלא רק את האנשי קשר. 1. איך אפשר לפתור את הבעיה? 2.האם יש ענין בכלל לעדכן את התוכנה של המכשיר מדי כמה חודשים?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני עושה :"חיפוש אחר התקנים" וככה למצוא את האוזניה..? אני לא אחד שלא ראה פלאפון בחיים שלו,להיפך אני כל החיים שלי בגאדג'אים אבל אני פשוט לא מוצא את האופציה בפלאפון... אני מתחיל להתחרפן בבקשה תעזרו לי! תודה!
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ניסיתי להעביר קבצים גדולים (Zip של 2.7GB למשל) למכשיר והוא פשוט לא מסכים. אחרי חצי דקה אני מקבל הודעה שהמכשיר נותק או משהו כזה. מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
[move]היי[/move] אז המצב הוא כזה יש לי בר מצווה עוד מעט ואני יכול לקבל כל נגן שבאלי עד 2000 ש"ח ומה שאני רוצה במיוחד זה לראות סרטים באיכות ורצוי גם WIFI אני ראיתי את הARCHOS 605WIFI ולדעתי הוא נורא טוב ונחמד אבל אמרו לי שמסך המגע נורא שביר ושהWIFI שלו לא טוב תוכלו לפרט לי בבקשה מה זה WIFI ואיפה אני יכול להשתמש בוא.....וגם ראיתי את הCOWWN או איך שלא רושמים את זה הA3 של ה 30 GB תמליצו לי על משוה טבו ואני צריך את זה דחוף
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
תהנו [br]פורסם בתאריך: 3.05.2010 בשעה 11:03:50 אופס, פורום לא נכון. אני לא כל כך מסתדר עם הפורומים האלה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לאחר שיצא לי פעם אחת להראות ללקוח עבודה (עיצוב גרפי) על גבי מחשב נייד שלקחתי מחבר חשבתי שאולי זה יהיה רעיון טוב להראות עבודות ללקוחות על גבי PDA, זה נוח זה קטן ולפי דעתי זאת יכולה להיות דרך מאוד מקצועית (וחדשנית) להראות עיצובים ללקוחות עבור אלה שאין להם במקרה מחשב או חיבור אינטרנט למשלוח עיצובים באימייל.. ה-PDA יוכל אולי גם לאפשר לי לכתוב הערות מעל הגרפיקה המוצגת ללקוח עבור תיקונים ואולי אפילו ממש גם לעצב על המקום (יש פוטושופ ל-PDA?). אני דיי נעול על ה-Dell axim x51V בגלל מסך VGA ומחירו הנמוך יחסית, אני מעוניין מאוד גם ב-GPS אך יש תוספת שאני יכול לרכוש עבור המכשיר עבור זה. יש המלצות אחרות ?
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, קניתי מכשיר k610i לפני שבועיים באורנג' והייתה לו בעיה בספיקר - רעשים איומים בשמיעת הקלטה (מוזיקה) בשיחה.. (*802) בכל מקרה, היום הלכתי אליהם והחליפו לי למכשיר חדש לגמרי מהקופסה. אני מנסה את המכשיר ואני קולט את אותה בעיה בדיוק כמו שהיה בקודם!!! לא נראה לי הגיוני שהמזל שלי עד כדי כך חרא שאני מקבל 2 פגומים ברצף מתוך האלפים! אז חשבתי על 2 תאוריות ורציתי לדעת מה אתם חושבים: א. (פחות נראה לי) - סוני אריקסון הוציאו סטוק ענק של מכשירים אדומים, ובכולם היצור לא היה טוב ופגע בספיקר. ב. (נראה לי מאוד) - כמו שידוע לנו, אורנג' מוציאה גרסת תוכנה מיוחדת עם SE, אז חשבתי לעצמי שאולי גרסת התוכנה החדשה דופקת את השמע בספיקר ובגרסאות הבאות זה יסתדר! מכיוון שחבר שלי קנה אחד אפור מסלקום וש…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-