עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, יש לי one plus 6t שמעולה בשבילי, החיסרון שלו זה שאין לו טעינה אלחוטית, שוקל לקנות מתאם? כדאי? חברות מומלצות? למה לשים דגש?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  2. אשמח להמלצות. תודה.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by neo690,

יש ל נוקיה 6288 אני מחבר את האוזניה שהקיבלתי עם המכשיר והמכשיר עושה מתחיל בשרשרת reset שלא נגמרת אלא אם כן אני מוציא את האוזנייה התקשרתי לאורנג' הם אמרו שהיא אולי מקצרת ובגלל זה יש את הפאקים ניסיתי אוזניית בלוטוס וגם כבל מתאם לשמיעת השירים ברמקולים רגילים וזה עובד מה עושים? הלכו האוזניות? משהו במכשיר?

4. כשאני פותח את חובץ הזבה בפלפון ואני מתחיל להתקין כימת בסוף התכנה מופיעה לי "לא ניתן להתקין" בכול דבר שאני מנסעה להתקין מישהוא יכול להגיד לי מה לעשות בבקשה????? תודה.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  5. Started by edeNF,

הי, קיבלתי את ה-E260 שלי, 1. מישהו מכיר איזו תוכנה שהופכת עברית בשירים? 2. איך אני שם תמונות של האלבום בתוך השיר? בשירים שהגיעו עם המכשיר יש תמונות של האלבום. 3. איך אני מנתק את המכשיר מהמחשב? כלומר פשוט להוציא אותו? כי יש מכשירים שמופיע הוצאת חומרה בזהירות למטה משהו כזה וזה לא מופיע במכשיר הזה. תודה רבה, בסה"כ מכשיר מעולה, רק קצת מסובך להעביר שירים עם המדיה פלייר.

6. Started by Nitai,

אני קונה מחבר K610i (סלקום אם זה משנה). עכשיו, יש לי SIM של פלאפון של סלקום שהוא ישן (הפלאפון של NOKIA הישן ישן, שהיה להמון.. הוא היה כזה כחול וכתום). עכשיו השאלה, אם אני אשים את הSIM ההוא בפלאפון שאני קונה מהחבר, זה יעבוד?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  7. המכשיר שמהווה אח גדול במיוחד ל-Redmi Note 5 המצליח מגיע לכתבה

8. היי חברים! ביצעתי שדרוג למכשיר Samsung U900 Soul של אורנג'. המכשיר חדש לחלוטין!! התקבל לפני שבוע בלבד (!) מהחברה. קנו לי Iphone וכמו שמשתמע אני לא ממש צריך את הסמסוג.. בכמה אני יכול למכור אותו? ואני מדבר על המחיר המקסימלי שאני יכול להוציא ממנו.. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  9. שלום אנשים, מישהו ביקש ממני לעזור לו וכיוון שלא הצלחתי לפתור את זה בעצמי אשמח אם תוכלי לתת יד. יש לו מכשיר 6600 של נוקיה. הוא הגדיר את הדיבורים של הרכב (שן-כחולה של מוטורלה מדגם H500 כמדומני). כל פעם שהוא נכנס לרכב, המכשירים מתחברים, ומייד מתחילים לשמוע מהרמקול של הדיבורית את כל המוזיקה והסרטים אשר נמצאים על המכשיר. מדובר על בעיה הזויה שלא שמעתי כמותה מעולם, אבל פשוט לא הצלחתי למצוא שום דרך להפסיק את זה. יש מישהו שמכיר את התופעה ויודע לעזור לי לפתור אותה? תודה, Anatoli.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by Slavikik,

1)יש אתר WAP רוסי שמצאתי (faint.ru) ויש בו הורדות של משחקים והורדתי אחד אז רציתי לדעת האם זה בחינם?? 2)אני יכול להשים סיסמה על תקיות בפלאפון NOKIA 6288? אם כן אז אך?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by Amit_Alcobi,

אילו הדרישות שלי... -מצלמה באיכות של K800 עם פלאש טוב - נגן איכותי (כולל וידאו) עם רמקולים אייכותיים,A2DP ויכולת איכסון של 8 גיגה לפחות כולל כרטיס. - משקל בינוני, שלא יהיה כבד. - שלא יהיה רחב מדי. - שלא יהיה מסך קטן. - דפדפן אינטרנט טוב (אם יש אופציה לתוכנה צד שלישי גם טוב). - קל לתפול, עם מערכת הפעלה שלא נתקעת ולא איטית (לדוגמא n95). - דור 3. אם יש משהו שמכיר פלאפון כזה שיגיד בבקשה. תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  12. אהלן לכולם, אני מחפש המלצה לחנות בארץ שמוכרת את ה HTC Sensation. הבנתי שהיבואן הרשמי שלהם (Touch Group) עובד רק עם המפעילות ולכן החנויות שמוכרות את המכשיר זה בעצם ביבוא אישי, מה שמותיר את האחריות על המכשיר בחסדיהם. לכן בעצם אני מחפש חנות אמינה וטובה שמוכרת את המכשיר.. אני לא טס לחול בזמן הקרוב אז זאת לא אופציה.. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by Sven,

יש לגיסי נגן mp3 שנחשב ג'נרי למיטב ידיעתי שבד"כ עובד לא רע, אך הוא שם לב שבשירים מסוימים (מספר שירים ספציפיים) הניגון נעצר באמצע והנגן מאתחל את עצמו. בנגן mp4 שגם יש לו אותם שירים מתנגנים ללא בעיה וכך גם במחשב. הוא לא מצליח למצוא שום דבר שעלול לגרום לכך, לא בשירים ולא בנגן עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  14. יצרנית האייפון מצטרפת אל טרנד שירותי המשחקים ברישום חודשי קבוע - ותנסה להפוך אותו ללהיט גם עבור עולם המובייל עם מחיר קורץ ומגוון כותרים בלעדיים לכתבה

15. Started by moris,

היי! מהיכן אוכל להוריד תוכנת סינכרון להעברת אלפון ,צלצולים ועוד נתונים למכשיר מוטורולה W355 תודה!

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by RonCohen,

איזה רום מתאים xpiria x10 שיפנה קצת מהאל וכמה רם יש לו במקסימום

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by Lol10k,

שלום. יש לי WIDCOMM וכאשר אני מחבר את אוזנית הBT שלי למחשב דרך חיבור "אוזניה" לא שומעים שום דבר גם שאני נכנס ל"volume" ומפעיל את הbt audio. מישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת לשמוע מוזיקה דרך האוזניה? תודה הצלחתי,זה מגניב לאללה אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. תהנו [br]פורסם בתאריך: 3.05.2010 בשעה 11:03:50 אופס, פורום לא נכון. אני לא כל כך מסתדר עם הפורומים האלה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by xtract1,

אהלן. הטלפונים שיוחברו אליה הם : נוקיה 6230 הישן יחסית W660 ועוד טלפון (אולי 6070 או משהו בסגנון) אני צריך אוזניה די פשוטה למען האמת. אין שום דרישה מיוחדת מלבד אמינות,ונוחות שימוש (באופן יחסי כמובן) וכמובן שישמעו בה כמו שצריך (ההורים שלי לא בני 20 כבר). מניסיון לא משהו עם אוזניה קודמת,כשפתחתי את הטלפון עד שהשיחה היתה "עוברת" לאוזניה היה לוקח חצי חודש וזה היה גרוע,אני מקווה שלא כך המצב בכל האוזניות. כמובן שאם יש משהו בפחות מהמחיר אין צורך להשתמש במלוא המחיר אלא אם כן זה ממש שווה את זה. כמו כן,אשמח לפירוט חוץ משם הדגם שתתנו לי -אני לא מבין בזה ולכן אשמח להחכים

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  20. Started by Moo,

קניתי לפני שבוע IAUDIO 7 מבאג, ולמכשיר אין תמיכה בעברית. מישהו מכיר קושחה עם תמיכה?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  21. Started by MDV5,

אני מעוניין לקנות אוזנייה וראיתי באיביי כמה דגמים זולים יחסית.רציתי לדעת מה דעתכם עליהם: nokia bh-104 motorola H560 Samsung wep 180\460 אם יש למישהו המלצות על אוזניה מסויימת,אני אשמח

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  22. אני כבר שנים רוצה טלפון חדש, אבל אני מניח שקמצנות מסויימת עצרה מבעדי (אז חייל, היום סטודנט). חקרתי במכל מיני אתרים באינטרנט, השוויתי מחירים, הסתכלתי על קטעי וידאו על הממשקים השונים ברחבי יוטיוב, ואני לא יודע מה להחליט... בכל מקרה, התכונות שאני מחפש עושות לי רושם שהולך להיות לי יקר, אבל אני רוצה להגביל את עצמי עד 2800ש"ח, וכבר עכשיו אני אומר שלא חובה צג-מגע, למרות שזו בהחלט תוספת נחמדה (במידה והיא עובדת טוב ולא מקרטעת, כמו בחלק מהסרטונים שראיתי). התכונות לפי סדר החשיבות: נגן MP3 (לא משנה אם זה בא עם 8 ג'יגה או שאפשר להוסיף, העיקר שזה יתמוך במספיק מקום למוסיקה) חיבור WIFI לגלישה באינטרנט (זה גם מקל על החיבור למחשב שלי) משחקים (ופה אני מניח שיש יתרון לנוקיה ולמערכת ההפעלה של…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by danker,

תגידו לא נמאס להם כול הזמן לצעוק:,הנה האימייל עומד למות הנה זה מגיע!! http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/155/571.html בהתחשב בזה שיש לfacebook חרא של אימייל ,אני בספק אם מישהוא יחליף את המייל שלו במייל של הפרופיל שלו! פשוט מגוכח!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  24. אני רוצה לדעת מה ההבדל בין אייפוד וידאו גירסה חמש וחצי לגירסה הרגילה? לפי מה שהבנתי בגירסה החדשה יותר המסך בהיר יותר ושיפרו את התמיכה בעברית ועוד כל מיני שיפורים אבל מה שמעניין אותי יותר הוא איך אוכל לזהות שהגירסה של הנגן שמוכרים לי היא אכן חדשה ושלא מוכרים לי גירסה ישנה יותר במחיר של גירסה חדשה? קיים זיהוי כלשהו על הקופסא או על הנגן?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  25. אני מחפש מחירים בעיקר של המכשירים היותר זולים שיעלו 10-20 שקל בחודש מישהו אולי יודע, באתר לא ראיתי מחירים וגם בחוברת כזאת שלקחתי מדוכן בקניון (לא היה לי זמן לדבר עם המוכרת כי מיהרתי והיה תור)

• 1 תגובה
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.