עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by x-boy_24,

שלום . האחראים שלי בעבודה החליפה את המכשיר שלה למכשיר של סוני אריקסון W705 . http://images.nirmaltv.com/images/w705_see_the_product_large_1.jpg לפני זה היה לה נוקיה והיא הייתה גולשת דרך האינטרנט הרגיל של הטלפון (כל מיני אתרי חדשות ותחזיות) . היום היא שאלה אותי למה האינטרנט לא מתחבר לה , היא ניסתה להיכנס דרך האינטרנט הרגיל של הפלאפון וזה לא נתן לה ורשם שצריך לפנות לאורנג . ראיתי שיש לה WIFI במכשיר וניסיתי להתחבר דרכו הפעלתי את הWIFI וזה מצא לי את הרשת שיש בעבודה והיו לי 2 אפשרויות "משתמש" "אורח" , בחרתי באורח וזה הפיל בירוק את הסמל של הWIFI אבל כשניסיתי לרשום כתובת להיכנס לאינטרנט זה רשם לי שגיאה . איך אני יכול להיכנס לאינטרנט דרך הWIFI במכשיר הזה ? תודה .

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by JONathan144,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ל IPOD TOUCH איך אני יכול להפוך אותו לדיסק חיצוני שאני יוכל להכניב בו מידע?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  3. בזמן שאנחנו ממתינים לדגם היוקרתי ביותר ולדגם הזול ביותר, המותג הוותיק החליט להפתיע אותנו עם השקת דגם ביניים טרי אשר משלים פערים ברצף המספרי לכתבה

4. Started by orninyo,

שאני מתקין את הדיסק התקנה של המכשיר זה תמיד נכשל שהוא מגיע smec flash usb חיפשתי אותו באינטרנט ולא מצאתי, אבל מצאתי הרבה שזה קרה להם וגם לא מצאו :-\ מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  5. המכשיר שמהווה אח גדול במיוחד ל-Redmi Note 5 המצליח מגיע לכתבה

6. שלום רב, כרגע ראיתי בערוץ הקניות את מוצר היום, GPS שמפורט בכותרת וגם כאן למטה. אפשר להזמינו רק עד היום בערב בלבד. האם מישהו מכיר את המכשיר, את החברה ויכול להמליץ? הזמנתי בעבר מערוץ הקניות מוצר והשירות היה מצויין, הביאו לי עד הבית אז אין בעיה של שירות. פרטים: - חברה ודגם: NOVOGO T700 - מסך מגע 3.5 אינץ' - כולל 1GO (תוכנת ניווט לישראל) - בעברית - כולל כפתורי קיצורים - אנטנה פנימית נשלפת - מטען לרכב להטענה ע"י המצת - כבל USB להטענה באמצעות המחשב - זרוע נדבקת בוואקום לשמשה קדמית (תוצרת גרמניה) זהו מוצר היום בערוץ הקניות, דורשים עליו 1596 ש"ח שאפשר לחלק לתשלומים: 444 ש"ח ל- 6 חודשים. בסרטון בערוץ הקניות זה נראה מצויין כולל ההדגמה. מה אתם אומרים, להזמין? הינה קישור לסרטון מערו…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  7. ש לכם סכום בעל חמש ספרות שפנוי לרכישת מחשב? כעת תוכלו לנצלו על מנת להיות מהראשונים שעושים שימוש במוצר הראשון מסוגו של חברת Porsche Design לכתבה

8. Started by Spitted,

אח שלי מחפש לקנות נגן MP4, משהו של iRiver חשבתי אבל אם אתם ממליצים דברים אחרים אז סבבה התקציב הוא בערך 1000 שקל ואפשר לחרוג רק לא להגזים חיפשתי ביקורות באינטרנט ואני לא ממש יודע איפה למצוא דברים אז אשמח לקבל פה עזרה אני חושב ש8 ג'יגה יהיה טוב זהו, תודה מראש על התגובות

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by R9547655G,

שלום, אני ראיתי את המחיר המפחיד של האוזניות בארץ וחשבתי על לקנות אותן באי-ביי. שווה סיכון? 100$?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by yaloner,

אני מקבל ביום ראשון s3 חדש מאורנג'. עם איזה גרסת אנדרואיד הוא צפוי להגיע?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מתכנן לקנות PSP מחר , אני לא ממש מבין בזה כרגע , הייתי שמח אם מישהו היה יכול להעביר לי "קורס מזורז" לגבי ה PSP , הבנתי שאפשר להתקין תוכנה אחרת על המכשיר שמאפשרת לו להפעיל משחקים ישירות מהכרטיס זכרון , יש איזה מדריך בעברית שאומר איך עושים את זה? וגם : האם הכרטיס זכרון הזה : http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=49 יעבוד עם ה PSP (ואם כן אז איך הוא כזה זול יחסית לאחרים?) תודה על העזרה אחים שלי!

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  12. הגרסה המערבית של דגם ה-CC9 מבית החברה תתומחר ב-320 יורו לכתבה

13. Started by NIRAN,

שלום אני כרגע בארה"ב ומחפש המלצה לPMP איכותי עם נפח סביר + שיכול לנגן HD (גם על הטלוויזיה) ראיתי את הביקורת על הCOWON O2 שנשמע נהדר אך בפועל לא מספק את הסחורה, אז אילו מתחרים יש לו?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  14. התחנות נשמרות ידנית והכל עובד טוב ויפה כל עוד המכשיר דלוק. לאחר כיבוי והדלקה , כל התחנות שנשמרו, נמחקות ומופיעות 4 תחנות שכלל לא שמרתי ולא ברור מהיכן הופיעו. גם כאשר מוחקים אותן ושומרים מחדש את התחנות הרצויות , אחרי כיבוי והדלקה מחדש , הבעיה נשארת. HELP תודה מראש

15. Started by MadGhost,

מאחר ונמאס לי שמתבשלת לי האוזן(והמוח) בכל שיחה של יותר מ2 דקות, אני מחפש אוזניית בלוטות' שתהיה נוחה, עם טווח סביר, לא חושב לי כל כך סינון רעשים מתקדם וכל מני גימיקים - מאחר ורוב השיחות יתבצעו מהבית או אזורים שקטים... רצוי שיהיה שמע טוב, והתקציב עומד סביב ה 200 +- ... אשמח לקבל המלצות! תודה מראש.

16. לא מפחדים ממכשיר חכם שדורש שתי ידיים על מנת לתפעל אותו? אחד מהטובים והמשתלמים בקטגוריה מוצע כעת במחיר נאה לכתבה

17. Started by MalaMadre,

אז הבעיה העיקרית היא שאין לי מטען אז אם אתם יודעים מאיפה לקנות והכי זול שאפשר אני ישמח לדעת איפה תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  18. שלום, קניתי מכשיר k610i לפני שבועיים באורנג' והייתה לו בעיה בספיקר - רעשים איומים בשמיעת הקלטה (מוזיקה) בשיחה.. (*802) בכל מקרה, היום הלכתי אליהם והחליפו לי למכשיר חדש לגמרי מהקופסה. אני מנסה את המכשיר ואני קולט את אותה בעיה בדיוק כמו שהיה בקודם!!! לא נראה לי הגיוני שהמזל שלי עד כדי כך חרא שאני מקבל 2 פגומים ברצף מתוך האלפים! אז חשבתי על 2 תאוריות ורציתי לדעת מה אתם חושבים: א. (פחות נראה לי) - סוני אריקסון הוציאו סטוק ענק של מכשירים אדומים, ובכולם היצור לא היה טוב ופגע בספיקר. ב. (נראה לי מאוד) - כמו שידוע לנו, אורנג' מוציאה גרסת תוכנה מיוחדת עם SE, אז חשבתי לעצמי שאולי גרסת התוכנה החדשה דופקת את השמע בספיקר ובגרסאות הבאות זה יסתדר! מכיוון שחבר שלי קנה אחד אפור מסלקום וש…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by 1nstall,

בוקר טוב לכולם.. בשעה טובה ומוצלחת התקנתי RockBox על הIpod Video 80gb Gen5.5. ממליץ לכולם! הבנתי שיש תמיכה במלאה בעברית, ובזמן ההתקנה זה באמת נניראה ככה (כאשר ראיתי שמות של קבצים בשם Hebrew) אך להפתעתי, כאשר אני אמור לראות שיר בעברית, אני רואה ג'יבריש או לא רואה בכלל את העברית.. ניסתי להגידר לפונט עברי, או בכלל לשנות את שפת המערכת לעברית. אך שום דבר לא עזר. בסייר קבצים במכשיר אני יכול לראות עברית, אך בנגן עצמו לא ניתן. אני מאמין שזאת בעיית הגדרה, לא? אשמח לרעיונות כיצב לפתור את זה.. תודה מראש Install

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by liordavid,

שלום לכולם... מעוניין לרכוש מכשיר GPS... עדיפות ליד שניה/מחודש (ניתן גם חדש) מה מומלץ/הכי זול * מצאתי חדש - 1250 שקל - http://www.eline.co.il/lhe/aecommerce/c63/9132.php

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by Nitai,

אני קונה מחבר K610i (סלקום אם זה משנה). עכשיו, יש לי SIM של פלאפון של סלקום שהוא ישן (הפלאפון של NOKIA הישן ישן, שהיה להמון.. הוא היה כזה כחול וכתום). עכשיו השאלה, אם אני אשים את הSIM ההוא בפלאפון שאני קונה מהחבר, זה יעבוד?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by TaMiRn2,

מה ההבדלים בין הSHUFFLE דור שני לדור שלישי?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  23. ואיזה חניות בסין מוכרות אותו?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  24. Started by Alexkmr,

התקציב עד 600 שקל. לא פחות מ-4 גיגה עם אפשרות להרחבה. שיהיה נוח לפעילות גופנית, ריצה, חדר כושר. שהאוזניות יהיו איכותים עד כמה שאפשר, וכנל גם המכשיר עצמו.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים