גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
כדאי לקנות אותו ?יש לי דווקא מצלמה מאוד טובה וכמה הוא יעלה לי באורנג אים יש להם אותו בכלל?
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם,בניתי אפליקציה פשוטה ושימושית.ברגע שלוחצים על האייקון של האפליקציה המצלמה של הפלא' תיקח תמונה בזריזות והכל קורה ברקע.המצלמה של המכשיר לא תפתח.האפליקציה תבדוק איזון צבעים, צורך בפלאש ותעשה פוקוס. בפעם הראשונה שתפעילו את האפליקציה יקח זמן לקבל תמונה ראשונה.זה קורה מכיוון שהאפליקציה מאתרת את המצלמה בפלאפון ויוצרת תיקיה ייחודית בגלריה.מהתמונה השניה ואילך התגובה של האפליקציה צריכה להיות מהירה משמעותית. אשמח לתגובות/באגים(כרגע האפליקציה לא תומכת במכשירים ללא פלאש, זה בטיפול)כמובן שאני יותר מאשמח לדירוג של 5 כוכבים במרקט, בבקשה בבקשה לא לדרג שלילי, מי שיש לו בעיות או שהוא לא מרוצה נא להגיב פה/ בפרטי. לינק לאפליקציה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.e…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שבב הביניים החדש והיעיל מככב בצמד מכשירי הדגל החדשים של חברת Oppo לכתבה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין שני נגנים ואשמח אם תעזרו לי לבחור.. iriver e100 או Meizu M6
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש GPS פשוט לרכב, לא צריך שיציג תמונות ינגן סרטים או מוזיקה או דברים בסגנון (לא אכפת לי שיבוא עם אפשרויות כאלו, אבל זה לא נחוץ). מהמעט שקראתי הבנתי שהמכשירים של Mio עושים את העבודה, זולים יחסית, ובאים עם תוכנה טובה (MioMap). אשמח להמלצה על דגם איכותי ומשתלם עד כמה שאפשר במחיר של מספר מאות שקלים, נגיד עד 650~. תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
עריכה: אם אפשר לנעול בבקשה שחכתי שכתבתי את הנושא הזה מצטער
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע IAUDIO 7 מבאג, ולמכשיר אין תמיכה בעברית. מישהו מכיר קושחה עם תמיכה?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
כן אני מודע לאשכול השני שפתחתי, אך אני מעוניין לדעת איזה נגן אפשר למצוא עד 150 ש"ח? רצוי שיהיה נפח כמה שיותר גדול, אם יש אפשרות להרחבה מה טוב. תמיכה בקבצים ותיקיות בעברית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מתלבט מאוד בינו לבין הגלקסי S4.... שמעתי שהוא משווק חזק מאוד במזרח, המפרט שלו נראה איכותי מאוד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הוא חושב על המכשיר הזה והאם שווה לקחת את הסיכון בהזמנתו מאיביי... האם אפשר בכלל לקבל גירסה בעברית ?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
-
לצערי כרגע אני לא יכול לרשום את הדגם הצפציפי של ה DVD כי הוא לא בבית אבל מחר אני ארשום את הפרטים של הDVD עצמו אז בנתיים אני ארשום את הבעיה שיש לי. הDVD שלי קורא הכל דיווקס וכל זה AVI והוא יודע להדביק כתוביות כאילו אם הכתוביות באותו שם בדיסק הוא מדביק לבד. אוקי עכשיו הבעיה שלי שהוא מדביק את הכתוביות בפונט נורא ממש ממש בילתי קריא ממש קטן ובצבע צהוב השאלה שלי האם אפשר לשנות את הפונט שה DVD מדביק את הכתוביות ** אני מצטר אם זה לא המקום הנכון פשוט לא מצאתי מקום אחר אני אשמח אם תפנו אותי לאנשהו אחר אם יש. בברכה נועם.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
וצריך שתהיה בו אופציה שכשמכבים אותו ומדליקים הוא יפעל מהשיר האחרון שהיה לפני הכיבוי או מאמצע השיר במקרה שכיביתי אותו באמצע. רצוי תמיכה בעברית אם אין אז לא נורא 2-4 ג'יגה לא קריטי סוללה חזקה שלא מצריכה לרוץ למטען כל הזמן אם אפשר עם הטענה מהחשמל עדיף אפשרות לחריגה מהתקציב בקטנה תודה רבה מראש ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
דגם ה-Black Shark 2 הופך למשוכלל אפילו יותר בזכות שבב הגיימינג החדש של קוואלקום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש GPS בעל ממשק ברוסית בין היתר (כמובן כשאני אומר לממש אני מתכוון הן לממש והן לניווט הקולי [לדוגמא "פנה ימינ"]) עד מחיר של 600-700ש"ח. אשמח להצעות. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון חדש, הדרישות שלי אולי קצת מוזרות ואני הצלחתי להסתבך קצת בחיפושים. אז ככה: חובה: חיבור 3.5 לאוזניות נגן מוזיקה ידידותי אם אפשרות לתגיות בעברית תמיכה ברשתות הדור השלישי גם של פלאפון וגם של סלקום לא יותר מדי גדול בלוטות' (צריך לכתוב את זה בכלל?) סוללה שמספיקה להרבה זמן בונוס: Wi-Fi
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קראתי כתבה לפני חצי שנה בערך, שיצא בקרוב מכשירים עם gps או בשם אחר שבמקום 5 מטר delay שיש היום, לא יהיה כבר delay בניווט. למשל שאנחנו ממש לפני פניה ולוקח זמן ל gps להגיב, ואז אתה לא בטוח אם זאת הפניה או לא.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לאחר שיצא לי פעם אחת להראות ללקוח עבודה (עיצוב גרפי) על גבי מחשב נייד שלקחתי מחבר חשבתי שאולי זה יהיה רעיון טוב להראות עבודות ללקוחות על גבי PDA, זה נוח זה קטן ולפי דעתי זאת יכולה להיות דרך מאוד מקצועית (וחדשנית) להראות עיצובים ללקוחות עבור אלה שאין להם במקרה מחשב או חיבור אינטרנט למשלוח עיצובים באימייל.. ה-PDA יוכל אולי גם לאפשר לי לכתוב הערות מעל הגרפיקה המוצגת ללקוח עבור תיקונים ואולי אפילו ממש גם לעצב על המקום (יש פוטושופ ל-PDA?). אני דיי נעול על ה-Dell axim x51V בגלל מסך VGA ומחירו הנמוך יחסית, אני מעוניין מאוד גם ב-GPS אך יש תוספת שאני יכול לרכוש עבור המכשיר עבור זה. יש המלצות אחרות ?
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
עד כמה הנגן הזה חזק? אני אוהב נגנים שלא מפחדים לפוצץ לי את האוזניות (אפילו אם הן בעלות התנגדות של 4908103921 אוהם), האם הוא אחד מהנגנים האלה? הנגן הקודם שלי, ה IPOD SHUFFLE דור ראשון, נכשל במשימה.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
סיביאן בלבד, ומצריך החתמות, אבל עדיין גימיקים חביבים. http://www.aikonlab.com/spip.php?rubrique3
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שאני מחבר את כבל הUSB לפלאפון ומנסה להעביר תמונות/שירים זה ההודעה שאני מקבל : למי שלא רואה http://i26.tinypic.com/mjn2mu.jpg אותו דבר קורה גם שאני מחבר MP3. בבקשה תעזרו לי, ואם האשכול לא מתאים לקטגוריה תעבירו בבקשה, תודה :] .
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם.. בשעה טובה ומוצלחת התקנתי RockBox על הIpod Video 80gb Gen5.5. ממליץ לכולם! הבנתי שיש תמיכה במלאה בעברית, ובזמן ההתקנה זה באמת נניראה ככה (כאשר ראיתי שמות של קבצים בשם Hebrew) אך להפתעתי, כאשר אני אמור לראות שיר בעברית, אני רואה ג'יבריש או לא רואה בכלל את העברית.. ניסתי להגידר לפונט עברי, או בכלל לשנות את שפת המערכת לעברית. אך שום דבר לא עזר. בסייר קבצים במכשיר אני יכול לראות עברית, אך בנגן עצמו לא ניתן. אני מאמין שזאת בעיית הגדרה, לא? אשמח לרעיונות כיצב לפתור את זה.. תודה מראש Install
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
טוב לא בדיוק קונה אבל לא חשוב כנסו בבקשה לקישור הבא ותגידו לי אילו 2 מכשירים הם הכי טובים ומשתלמים שם.. חוץ מהN90.. ומתוך השניים שבחרתם, תגידו לי אחד שטוב יותר. אם זה משנה, מוזיקה ומצלמה זה חשוב. אז שאחד מהם יהיה הטוב ביותר עם מצלמה (חוץ מהN90) ושהשני יהיה הכי טוב בסאונד.. http://www.mccanndigital.co.il/cellcom/PC1207/ תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני ראיתי את המחיר המפחיד של האוזניות בארץ וחשבתי על לקנות אותן באי-ביי. שווה סיכון? 100$?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-