גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
ש לכם סכום בעל חמש ספרות שפנוי לרכישת מחשב? כעת תוכלו לנצלו על מנת להיות מהראשונים שעושים שימוש במוצר הראשון מסוגו של חברת Porsche Design לכתבה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, ברצוני לדעת האם ניתן לראות סרטים בנגן עם כתוביות בפורמט SRT או SUB נלוות? האם יש צורך לסנכרן את הכתוביות עם הסרט טרם המרתן לפורמט של ה-D2 או שמספיק רק לשים את קובץ הכתובית עם קובץ הוידאו באותו שם תחת אותה תיקייה? האם יש עוד תוכנה מלבד JetAudio ( שמגיעה עם המכשיר) שיודעת לטפל בנושא המרת סרטים בצמוד לכתוביות? תודה מראש, שרון
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אפשר לקבל ביקורות על מכשיר הפלאפון W910i של סוני אריקסון, ואם יש למישהו אותו ורוצה לשתף אותי בחוות דעת אישית אז בכיף =] בעיקרון הייתי רוצה לדעת אם המכשיר שווה את ההשקעה, בנוגע למוזיקה נוחות ניצול סוללה, ומצלמה פחות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
התקציב עד 600 שקל. לא פחות מ-4 גיגה עם אפשרות להרחבה. שיהיה נוח לפעילות גופנית, ריצה, חדר כושר. שהאוזניות יהיו איכותים עד כמה שאפשר, וכנל גם המכשיר עצמו.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום. האם מישהו יכול להמליץ על מצלמת אבטחה חיצונית שלא מחייבת חיבור בכבל לחשמל עם יכולות wifi. אם אפשר להימנע מקדיחה בכלל טוב . ראיתי הרבה מוצרים היום. חלקם זולים חלקם לא. (אגב מה זה אומר התקנה ללא כבלים p2p?). תודה לממליצים
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מה לגבי סלולרי עם שני חריצי הרחבה microSD?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן חברים, צריך את עזרתכם, ויש לי נטייה לחפור בפירוטים כשאני מחפש ייעוץ לגבי קנייה, אז מתנצל מראש. אני מחפש מכשיר חדש, שיחליף את הSony Xperia Sola הנוכחי שלי. מכשיר מאוד נחמד, אבל שלי לצערי כבר לא עובד ב-100% שלו. מחפש מכשיר שיעלה לי בין 1,500 ל-2,000 ש"ח, אבל לוקח בחשבון את האפשרות לחריגה של עד 100-200 שקל, אבל לא מעבר לזה, בכל זאת משכורת של תיכוניסט ולא רוצה להוציא יותר מדי על מכשיר סלולרי. דרישות עיקריות מהמכשיר: מכשיר לא גדול מדי, כזה שנוח להחזיק ביד, מצלמה קדמית סבירה לפחות, כמה שאפשר ביחס למכשירים אחרים בטווח שיהיה מספיק חזק למשחקים מדי פעם, כמובן רצון לאנדרואיד, אבל מוכן להתפשר גם על ווינדוס אם המכשיר עצמו באמת שווה את זה, ומכשירים שנחשבים מותגים כמו אפל או סמס…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי.. קודם כל זה ממש לא משנה לי MP4 או MP3 רק שאם זה יהיה MP4 שהסוללה תחזיק לפחות 4 שעות! אני פשוט כל הזמן קונה נגנים פשוטים כל הזמן ונמאס לי מעומת קול החלשה שלהם :\ אז מה שאני רוצה בנגן שלי שעוצמת המוזיקה תיהיה כמה שיותר חזקה ושאיכות תיהיה סבירה. לא מעניין אותי כל השאר אם זה עיצוב או תומך עברית או לא תומך בלי תיקיות או כל דבר אחר. ושיהיה גם אוזניות סבירות. בקיצור מה החפירה הנגן הכי טוב עד 250 תודה!
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש ל נוקיה 6288 אני מחבר את האוזניה שהקיבלתי עם המכשיר והמכשיר עושה מתחיל בשרשרת reset שלא נגמרת אלא אם כן אני מוציא את האוזנייה התקשרתי לאורנג' הם אמרו שהיא אולי מקצרת ובגלל זה יש את הפאקים ניסיתי אוזניית בלוטוס וגם כבל מתאם לשמיעת השירים ברמקולים רגילים וזה עובד מה עושים? הלכו האוזניות? משהו במכשיר?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בשביל ..להכניס לאייפוד דברים או להוציא ממנו מידע ... בעזרת אייטונז כמובן ..האייטונז נכנס למצב של טעינה עכשיו עם אני רוצה להכניס משהו והבטריה מלאה או ממש כזה קו אחד ירד שזה בכלל לא נורא ואז זה מתחיל להטעין את האייפוד זה שוחק את הבטריה ..מנסיון של בטריות כאלה ..המכשיר חדש ולכן אני חושש עלה לי הרבה כסף ... אממ מה אפשר לעשות בנידון העם אפשר לעשות שהוא יטעין אותו באופן ידני הכוונה יבש רשותי ולא אך שאני מתחבר ל usb כל פעם ? שמטענים מכשיר כזה בשביל לא לגמור את הבטריה צריך ..לחכות שהיא תיגמר כמאט ואז להטעין אותה ולי היא לא נגמרת כי תמיד יש לי מה להכניס לאייפוד וכל פעם זה מטעין קצת זה יהרוג לי את הבטריה מה אתם אומרים ?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, קניתי מכשיר k610i לפני שבועיים באורנג' והייתה לו בעיה בספיקר - רעשים איומים בשמיעת הקלטה (מוזיקה) בשיחה.. (*802) בכל מקרה, היום הלכתי אליהם והחליפו לי למכשיר חדש לגמרי מהקופסה. אני מנסה את המכשיר ואני קולט את אותה בעיה בדיוק כמו שהיה בקודם!!! לא נראה לי הגיוני שהמזל שלי עד כדי כך חרא שאני מקבל 2 פגומים ברצף מתוך האלפים! אז חשבתי על 2 תאוריות ורציתי לדעת מה אתם חושבים: א. (פחות נראה לי) - סוני אריקסון הוציאו סטוק ענק של מכשירים אדומים, ובכולם היצור לא היה טוב ופגע בספיקר. ב. (נראה לי מאוד) - כמו שידוע לנו, אורנג' מוציאה גרסת תוכנה מיוחדת עם SE, אז חשבתי לעצמי שאולי גרסת התוכנה החדשה דופקת את השמע בספיקר ובגרסאות הבאות זה יסתדר! מכיוון שחבר שלי קנה אחד אפור מסלקום וש…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אבא שלי מחליף את המכשיר שלו, והוא צריך לבחור בין Nokia 6500 קלאסיק וסליידר. הבנתי שהסליידר טיפה יותר מתקדם, אבל הוא גם יותר כבד. מישהו מכיר את המכשירים ויכול להמליץ מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם... מעוניין לרכוש מכשיר GPS... עדיפות ליד שניה/מחודש (ניתן גם חדש) מה מומלץ/הכי זול * מצאתי חדש - 1250 שקל - http://www.eline.co.il/lhe/aecommerce/c63/9132.php
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טאבלט ה-Pixel C החדש, שמנסה לקרב את מערכת האנדרואיד אל עולם הניידים ההיברידיים, מגיע לחנויות ומקבל ביקורות ראשונות אם אתם מחפשים טאבלט אנדרואיד וכסף הוא לא בדיוק גורם מגביל עבורכם – כדאי שתקחו בחשבון את ה-Pixel C, המוצר החדש והבלתי רגיל של גוגל (הפעם ללא יצרנית וותיקה שעוסקת בפיתוח החומרה), שהחל להימכר כעת בחנות הרשמית של החברה ובחנויות נוספות ברחבי הרשת, בתג מחיר התחלתי של 500 דולר, שיצמח ב-150 דולר נוספים אם תבקשו להוסיף את כיסוי-המקלדת הייעודי. נזכיר כי ה-Pixel C מציע מסך IPS בגודל 10.2 אינץ' וברזולוציה של 2,560×1,800 פיקסלים, בשילוב עם שבב Tegra X1 מתומן ליבות ועוצמתי של NVIDIA שעושה את הופעת הבכורה שלו בטאבלט, זכרון RAM בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה של 32GB או …
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
1)יש אתר WAP רוסי שמצאתי (faint.ru) ויש בו הורדות של משחקים והורדתי אחד אז רציתי לדעת האם זה בחינם?? 2)אני יכול להשים סיסמה על תקיות בפלאפון NOKIA 6288? אם כן אז אך?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש המלצה לחנות בארץ שמוכרת את ה HTC Sensation. הבנתי שהיבואן הרשמי שלהם (Touch Group) עובד רק עם המפעילות ולכן החנויות שמוכרות את המכשיר זה בעצם ביבוא אישי, מה שמותיר את האחריות על המכשיר בחסדיהם. לכן בעצם אני מחפש חנות אמינה וטובה שמוכרת את המכשיר.. אני לא טס לחול בזמן הקרוב אז זאת לא אופציה.. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מכשיר חדש ואני יכול לבחור בין המכשירים הבאים: K800i 6288 E65 6500 6120 עכשיו, לסוני אריקסון יש מצלמה טובה שזה נחמד, אבל אני חושב שאני אוותר עליו כי אני רגיל לממשק של נוקיה, אלא אם הוא עדיף בהרבה. את ה6288 אני מכיר והוא נחמד. ואת השאר אני בכלל לא מכיר. ה-E65 נראה לי ממש ממש מגגניב, עם ה-WiFi וזה.. הקטע הוא שאי אפשר לדעת אם מכשיר הוא סבבה בלי להשתמש בו, אז תוכלו בבקשה להגיד לי איזה מכשיר עדיף? (לא משנה לי גודל מכשיר וכולם עולים אותו הדבר) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מחפש מטען רכב לאייפק 6915. בזאפ, ככה"נ, אין (או שאני לא יודע לחפש ). (ואני גם מוכר את האייפק, במידה ומישהו מעוניין).
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום. יש לי WIDCOMM וכאשר אני מחבר את אוזנית הBT שלי למחשב דרך חיבור "אוזניה" לא שומעים שום דבר גם שאני נכנס ל"volume" ומפעיל את הbt audio. מישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת לשמוע מוזיקה דרך האוזניה? תודה הצלחתי,זה מגניב לאללה אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
סדרה חדשה של כרטיסי מסך מתקדמים במיוחד ללפטופים יוצאת רשמית אל אוויר העולם - ואנחנו קיבלנו לבחינה דגם טרי של AORUS המכיל את RTX 3070 בכדי להבין כמה כח גראפי אפשר לדחוס באריזה קומפקטיתלכתבה
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
נפל לידי המכשיר הזה ואני רוצה ליצור קשר בינו למחשב. יש לי תקשורת אינפרא-אדום, המחשב מזהה את המכשיר והWireless Link לא מצליח לשלוח לו קבצים. התוכנה מהאתר של סמסונג מובייל ישראל גם לא עובדת. יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
קניתי לפני שבוע IAUDIO 7 מבאג, ולמכשיר אין תמיכה בעברית. מישהו מכיר קושחה עם תמיכה?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם לא מזמן נהרס לי הנגן ואני צריך לקנות נגן חדש כי אני לא מסתדר טוב בלי המוזיקה שלי ... הנגן שהיה לי הוא SanDisk240 1gb שאני בטוח שכולכם מכירים . אני מתלבט אם לקנות את אותו נגן רק 2 ג'יגה שעולה בסביבות ה 180 שקל או להשקיע יותר כסף לדוגמא בסביבות 600 שקל ולקנות נגן יותר איכותי . ה Ipod למיניהם של APPLE מאוד קורצים לי אבל הם נראה לי יקרים מדי וגם אני לא זקוק ל 40 גיג'ה אני יכול להסתדר טוב עם 4 - 2 ג'יגה . מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
המכשיר שלי הוא NOKIA E51 בעל SYMBIAN S60 V3 יש לי שירים על הפלאפון (גם AAC וגם MP3) ומשום מה כשאני מנסה לבחור צליל עבור התראת שעון לא מופיעים שם השירים/קבצים שיש בכלל על המכשיר. דווקא פעם לא הייתה לי את הבעייה הזאת והייתה מופיעה הרשימה של השירים שנמצאים בפלאפון, משהו הזוי לגמריי תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-