גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני מתכנן לקנות PSP מחר , אני לא ממש מבין בזה כרגע , הייתי שמח אם מישהו היה יכול להעביר לי "קורס מזורז" לגבי ה PSP , הבנתי שאפשר להתקין תוכנה אחרת על המכשיר שמאפשרת לו להפעיל משחקים ישירות מהכרטיס זכרון , יש איזה מדריך בעברית שאומר איך עושים את זה? וגם : האם הכרטיס זכרון הזה : http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=49 יעבוד עם ה PSP (ואם כן אז איך הוא כזה זול יחסית לאחרים?) תודה על העזרה אחים שלי!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היום החלפתי פנל לאחי במכשיר הנ"ל אחרי שהדלקתי את המכשיר בטעות הוצאתי את המכסה של הסוללה והפלאפון נכבה באמצע כל ההתקנות משהו יודע איך אפשר "לפרמט" את המכשיר הנ"ל שהוא יתקין את הכל מההתחלה? כי אין לי כוח לפרק אותו ולהרכיב שוב... תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לסמאטרפון לא יקר לבת 12, שצריכה תקשורת עם ההורים ועם אינטרנט בזמן שהיא הולכת עצמאית לבית הספר/חוגים וכו'. לפני שנה לאחר שקראנו המלצות רכשנו Nokia 2.3 שמריץ Android One בעלות של 130$, אבל הוא איטי מאוד ולא נוח להמשיך להשתמש בו. אין לנו תקציב ספציפי, אבל אנחנו רואים שבעלות של כ 500 ש"ח/130$, קיבלנו מוצר לא טוב, למרות ההמלצות, לכן אני מניח שצריך להשקיע יותר, כ 1,000 ש"ח וצפונה. אשמח לקבל המלצה לסלולארי מתאים, עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל שלא יהיה איטי כמו המכשיר הקודם. 1. יש לנו אפשרות לרכוש בארה"ב אבל לפי המחירים שראיתי ומופיעים מטה, ההפרשים בד"כ מאוד קטנים, ונראה שאין באמת הצדקה לרכוש בארה"ב במקום בישראל, אני טועה? 2. אם רוכשים בארה"ב, …
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שאפשר להוריד תוכנה שב-IRIVER H10 הייה אפשר לראות סרטים.. יש כזה דבר? תודה..
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
עם מראה חיצוני שמזכיר את מכשירי ה-iPod הראשונים ויכולת להעניק הספק כולל של עד 150 וואט - מיזם ה-Flash זוכה להצלחה גדולה ב-Indiegogo, למרות תג מחיר בלתי מבוטל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, צריך את עזרתכם, ויש לי נטייה לחפור בפירוטים כשאני מחפש ייעוץ לגבי קנייה, אז מתנצל מראש. אני מחפש מכשיר חדש, שיחליף את הSony Xperia Sola הנוכחי שלי. מכשיר מאוד נחמד, אבל שלי לצערי כבר לא עובד ב-100% שלו. מחפש מכשיר שיעלה לי בין 1,500 ל-2,000 ש"ח, אבל לוקח בחשבון את האפשרות לחריגה של עד 100-200 שקל, אבל לא מעבר לזה, בכל זאת משכורת של תיכוניסט ולא רוצה להוציא יותר מדי על מכשיר סלולרי. דרישות עיקריות מהמכשיר: מכשיר לא גדול מדי, כזה שנוח להחזיק ביד, מצלמה קדמית סבירה לפחות, כמה שאפשר ביחס למכשירים אחרים בטווח שיהיה מספיק חזק למשחקים מדי פעם, כמובן רצון לאנדרואיד, אבל מוכן להתפשר גם על ווינדוס אם המכשיר עצמו באמת שווה את זה, ומכשירים שנחשבים מותגים כמו אפל או סמס…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
עריכה: אם אפשר לנעול בבקשה שחכתי שכתבתי את הנושא הזה מצטער
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שאני מחבר את כבל הUSB לפלאפון ומנסה להעביר תמונות/שירים זה ההודעה שאני מקבל : למי שלא רואה http://i26.tinypic.com/mjn2mu.jpg אותו דבר קורה גם שאני מחבר MP3. בבקשה תעזרו לי, ואם האשכול לא מתאים לקטגוריה תעבירו בבקשה, תודה :] .
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
היי כולם לפני כמה חודשים הבנתי מארצות הברית טלויזיה של סוני אבל היא לא תומכת בתקן של PAL ניסיתי להתקשר לכל העולם כבר סוני העולמי לא מדברים איתי ישפאר אומרים שאין מה לעשות מצדם ניסיתי להביא את הממיר HD החדש של הוט אבל גם דרכו לא ראו שום דבר היא לא מולטיסיסטם רק NTSC יש פיתרון לבעיה שלי או שנתקעתי עם סתם מלבן שחור על הקיר =\ אני יודע שיש איזו קומבינה שאפשר לקנות ממיר אותות מ-PAL אל NTSC אבל ניסיתי לעשות את זה הממיר היה קטן יחסית ולא עזר בכלל אני חושב שיש ממירים נוספים אבל הם הרבה יותר יקרים (300 דולר) האם הם הפתרון היחיד שלי? תודה רבה לעונים אתם תעשו לי טובה רצינית עם זה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם... מעוניין לרכוש מכשיר GPS... עדיפות ליד שניה/מחודש (ניתן גם חדש) מה מומלץ/הכי זול * מצאתי חדש - 1250 שקל - http://www.eline.co.il/lhe/aecommerce/c63/9132.php
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם לא מזמן נהרס לי הנגן ואני צריך לקנות נגן חדש כי אני לא מסתדר טוב בלי המוזיקה שלי ... הנגן שהיה לי הוא SanDisk240 1gb שאני בטוח שכולכם מכירים . אני מתלבט אם לקנות את אותו נגן רק 2 ג'יגה שעולה בסביבות ה 180 שקל או להשקיע יותר כסף לדוגמא בסביבות 600 שקל ולקנות נגן יותר איכותי . ה Ipod למיניהם של APPLE מאוד קורצים לי אבל הם נראה לי יקרים מדי וגם אני לא זקוק ל 40 גיג'ה אני יכול להסתדר טוב עם 4 - 2 ג'יגה . מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן חברים, ברצוני לרכוש מחשב כף יד, אחרי סקר שוק קצר וחישובים כלכליים נעצרתי על מכשיר אחד שעונה על כל הדרישות שהצבתי: 1. GPS 2. יומן אלקטרוני 3. יכולת הרחבה עם כ. זיכרון חיצוני. והמכשיר הוא MIO P350. מה דעתכם עליו? מהם יתרונותיו וחסרונותיו על פני מתחריו הישירים? *אני מודע לזה שמדובר בדגם ישן/יוצא אך אין זה מהווה בעיה מבחינתי. בלי לחשוב פעמיים פתחתי תרד בעיניין לפני שרצתי לקנות, כי מי אם לא אתם חברי הפורום המלומדים והמקצועיים יתן לי חו"ד מקצועית...? תודה מראש, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אח שלי מחפש לקנות נגן MP4, משהו של iRiver חשבתי אבל אם אתם ממליצים דברים אחרים אז סבבה התקציב הוא בערך 1000 שקל ואפשר לחרוג רק לא להגזים חיפשתי ביקורות באינטרנט ואני לא ממש יודע איפה למצוא דברים אז אשמח לקבל פה עזרה אני חושב ש8 ג'יגה יהיה טוב זהו, תודה מראש על התגובות
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני ראיתי את המחיר המפחיד של האוזניות בארץ וחשבתי על לקנות אותן באי-ביי. שווה סיכון? 100$?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אפשר לקבל ביקורות על מכשיר הפלאפון W910i של סוני אריקסון, ואם יש למישהו אותו ורוצה לשתף אותי בחוות דעת אישית אז בכיף =] בעיקרון הייתי רוצה לדעת אם המכשיר שווה את ההשקעה, בנוגע למוזיקה נוחות ניצול סוללה, ומצלמה פחות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום. רכשתי SGS2 באחד מהחנויות והוא באנגלית. לכן אני רואה את היומן כאילו יום שני הוא תחילת השבוע. האם אפשר לשנות את הגדרות היומן? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
התקציב עד 600 שקל. לא פחות מ-4 גיגה עם אפשרות להרחבה. שיהיה נוח לפעילות גופנית, ריצה, חדר כושר. שהאוזניות יהיו איכותים עד כמה שאפשר, וכנל גם המכשיר עצמו.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כמה עולה איפון בבריטניה? והאם אפשרי לקנות איפון בארץ במחיר סביר? יש לי תקציב של אלפיים שקלים לאיפון סקין מגן מסך ופריצות מאמין שאני יכול אשמח לתשובה תודה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אתם יכולים להשיג לי הורדה של נגן שקורא וידאו בפורמט פלאש נ.ב אמרו לי שיש תוכנה במכשיר וקוראת את הקבצים האלה אבל לא נראה לי שקיבלתי אותה אם המכשיר
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מכשיר חדש ואני יכול לבחור בין המכשירים הבאים: K800i 6288 E65 6500 6120 עכשיו, לסוני אריקסון יש מצלמה טובה שזה נחמד, אבל אני חושב שאני אוותר עליו כי אני רגיל לממשק של נוקיה, אלא אם הוא עדיף בהרבה. את ה6288 אני מכיר והוא נחמד. ואת השאר אני בכלל לא מכיר. ה-E65 נראה לי ממש ממש מגגניב, עם ה-WiFi וזה.. הקטע הוא שאי אפשר לדעת אם מכשיר הוא סבבה בלי להשתמש בו, אז תוכלו בבקשה להגיד לי איזה מכשיר עדיף? (לא משנה לי גודל מכשיר וכולם עולים אותו הדבר) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היורש של ה-Pixel XL נראה הרבה יותר טוב ממנו, בתמונה המודלפת והבלתי רשמית הראשונה שהגיעה אל הרשת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני לא בטוח שזה מקום נכון, אבל אנסה בכל זאת התכוונתי לקנות השבוע את ה-htc tytn, אבל אני מתלבט, סוף חודש אמור לצאת N-95 אז משהו יודע מה עדיף? האם אפשר לעשות השוואה בניהם? (לא להתיחס ל -GPS כי כבר יש לי את המקלט בלוטוס) אודה לכם אם תעזרו לי לבחור את המכשיר הנכון
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לאחר שיצא לי פעם אחת להראות ללקוח עבודה (עיצוב גרפי) על גבי מחשב נייד שלקחתי מחבר חשבתי שאולי זה יהיה רעיון טוב להראות עבודות ללקוחות על גבי PDA, זה נוח זה קטן ולפי דעתי זאת יכולה להיות דרך מאוד מקצועית (וחדשנית) להראות עיצובים ללקוחות עבור אלה שאין להם במקרה מחשב או חיבור אינטרנט למשלוח עיצובים באימייל.. ה-PDA יוכל אולי גם לאפשר לי לכתוב הערות מעל הגרפיקה המוצגת ללקוח עבור תיקונים ואולי אפילו ממש גם לעצב על המקום (יש פוטושופ ל-PDA?). אני דיי נעול על ה-Dell axim x51V בגלל מסך VGA ומחירו הנמוך יחסית, אני מעוניין מאוד גם ב-GPS אך יש תוספת שאני יכול לרכוש עבור המכשיר עבור זה. יש המלצות אחרות ?
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
שלום אני כרגע בארה"ב ומחפש המלצה לPMP איכותי עם נפח סביר + שיכול לנגן HD (גם על הטלוויזיה) ראיתי את הביקורת על הCOWON O2 שנשמע נהדר אך בפועל לא מספק את הסחורה, אז אילו מתחרים יש לו?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-