עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המכשיר שמהווה אח גדול במיוחד ל-Redmi Note 5 המצליח מגיע לכתבה

2. Started by As-21,

לא יודע איך זה קרה הנגן פשוט השתגע עכשיו אני לא מצליח לעשות פורמט דרך הוינדוס לא מצליח לעשות FIX לא דרך הדוס ולא דרך הוינדוס. כל פעם שאני מוחק תקיות הם חוזרות אחרי ריסט של המכשיר כמו כן ישנם כמה תקיות שאי אפשר למחוק יותר עם הודעה ש DATA corrupted . אפשר להגיד שהנגן נמצא במעין TIME LOOP הוא תמיד חוזר למצב מסויים מבחינת הגדרות ומידע שנמצא על הזיכרון גם אם אני משנה הגדרות בנגן זה חוזר לקדומותו אחרי כיבוי והדלקה כמו כן אחרי שאני מוסיף תקיות שירים או מוחק מה שאפר למחוק אותו דבר אחרי כיבוי והדלקה זה פשוט חוזר למצב ההתחלתי וכל התקיות שהעתקתי נעלמות ואלו שנמחקו חוזרות. מה אני יכול לעשות אני אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by elad76,

איזה מחשב כף יד טוב יש ב3000 שקל

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  4. צמד המכשירים המגה-משתלמים הטריים של שיאומי קיבלו מחירים רשמיים בשוק הסיני - ומשם הדרך לחנויות המקומיות בישראל אמורה להיות קצרה לכתבה

5. בתערוכת CES הוצג מטען חכם המשלב מערכת קירור אקטיבית - פתרון פשוט לבעיה מוכרתלכתבה

6. אני מתלבט בין Archos 404 30GB לבין iaudio cowon A2 - שניהם עם הארדיסק 30 גי'גה ודיי דומים מבחינת הנתונים שלהם. לפי הביקורות בזאפ הIAUDIO מאוד מומלץ ויתכן שהוא טוב יותר מהARCHOS, ביד שנייה ניתן למצוא אותו ב1200 שקל ואת הARCHOS 404 ביד שנייה ניתן למצוא ב1000 שקל. ועכשיו להתלבטויות העיקריות שלי: האם בשניהם ניתן לצרף קבצי כתוביות לסרטים? אחד מהם הIAUDIO מתהדר בזה שאפשר, אבל רק בקבצים מסוג SMI מה זה SMI לעזאזל ואיך אני ממיר SRT וכדומה לSMI? לגבי פורמט המסך הARCHOS בגודל 3:4 רגיל, הIAUDIO רחב 16:9. קשה לי להסיק לאיזה מהם יש יתרון אחד על השני. אני יכול לאמר שאני צופה בסדרות יותר מאשר סרטים. יש סדרות שהם מסך מלא, ויש סדרות שהם בפורמט של מסך רחב, למשל כרגע אני רואה את הסידרה "גי…

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  7. הדגם החדש במיזם ה-Android One של גוגל הוא המעניין ביותר שנוצר במסגרתו עד היום, ללא צל של ספק לכתבה

8. Started by Aviko,

הא?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  9. Started by satlan1,

יש לי K750I . יש אפשרות להשתמש באינטרנט של הפלאפון ולגלוש במחשב? יש לי USB אם זה עוזר..

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מתכנן לקנות PSP מחר , אני לא ממש מבין בזה כרגע , הייתי שמח אם מישהו היה יכול להעביר לי "קורס מזורז" לגבי ה PSP , הבנתי שאפשר להתקין תוכנה אחרת על המכשיר שמאפשרת לו להפעיל משחקים ישירות מהכרטיס זכרון , יש איזה מדריך בעברית שאומר איך עושים את זה? וגם : האם הכרטיס זכרון הזה : http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=49 יעבוד עם ה PSP (ואם כן אז איך הוא כזה זול יחסית לאחרים?) תודה על העזרה אחים שלי!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by ofeky1,

היום החלפתי פנל לאחי במכשיר הנ"ל אחרי שהדלקתי את המכשיר בטעות הוצאתי את המכסה של הסוללה והפלאפון נכבה באמצע כל ההתקנות משהו יודע איך אפשר "לפרמט" את המכשיר הנ"ל שהוא יתקין את הכל מההתחלה? כי אין לי כוח לפרק אותו ולהרכיב שוב... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by ofeky1,

קניתי את הפלאפון K800I והשאלה שלי היא אם אפשר לעשות שכאשר אני לוחץ על הכפתור של הפליי שבצד המכשיר הוא יתחיל לנגן מהנגן ולא ישאל אותי אם אני רוצה להפעיל את הרמקולים?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by 104952,

שלום לכולם , אני זקוק להמלצות לטלפונים סלולריים בטווח מחירים של 500-700. תודה!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by D-M-X,

מישה אולי יודע איזה דגם האוזניות שבאות עם IAUDIO A3 או עם הSANDISK SANSA CLIP?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  15. כשאני פותח את חובץ הזבה בפלפון ואני מתחיל להתקין כימת בסוף התכנה מופיעה לי "לא ניתן להתקין" בכול דבר שאני מנסעה להתקין מישהוא יכול להגיד לי מה לעשות בבקשה????? תודה.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  16. אני מתלבט מאוד בינו לבין הגלקסי S4.... שמעתי שהוא משווק חזק מאוד במזרח, המפרט שלו נראה איכותי מאוד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הוא חושב על המכשיר הזה והאם שווה לקחת את הסיכון בהזמנתו מאיביי... האם אפשר בכלל לקבל גירסה בעברית ?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by yosside,

לסבא שלי יש מיו P350 והוא משתמש בו בעיקר לנווט אך עוצמת הקול לא מספיק חזקה האם ישנה דרך כלשהי לחבר את המחשב כף יד כך שהסאונד ישמע מהרמקולים שברכב? האם יש דיבורית (כמו לסלולארים...) המתאימה ל-מיו P350? אם לא, אשמח לשמוע הצעות נוספות. אני יודע שיש תושבות מולטימדיה עם רמקולים להגברת הקול אך מאחר ויש לו כבר תושבת לרכב אני מחפש אלטרנטיבות אחרות... הערה: חשוב לו לשמוע רדיו בו-זמנית (כך שמשדר FM לדוגמה לא רלוונטי במקרה הזה) תודה, yosside

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  18. נו אז מה שהדגם הקודם הוצג לפני פחות מארבעה חודשים? זה ממש לא הולך להיות מה שיגרום ל-Xiaomi להאט לכתבה

19. היי, אני מחפש GPS בעל ממשק ברוסית בין היתר (כמובן כשאני אומר לממש אני מתכוון הן לממש והן לניווט הקולי [לדוגמא "פנה ימינ"]) עד מחיר של 600-700ש"ח. אשמח להצעות. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  20. Started by Jaman,

שלום, אני מחפש GPS פשוט לרכב, לא צריך שיציג תמונות ינגן סרטים או מוזיקה או דברים בסגנון (לא אכפת לי שיבוא עם אפשרויות כאלו, אבל זה לא נחוץ). מהמעט שקראתי הבנתי שהמכשירים של Mio עושים את העבודה, זולים יחסית, ובאים עם תוכנה טובה (MioMap). אשמח להמלצה על דגם איכותי ומשתלם עד כמה שאפשר במחיר של מספר מאות שקלים, נגיד עד 650~. תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  21. אחד מהמכשירים הכי זולים בשוק המקומי שתוכלו למצוא עם עשר ליבות עיבוד ו-4GB של זכרון דינאמי זמין לרכישה לכתבה

22. שלום לכולם. אני עם sgs2 שעליו אנדרואיד מקורי של אורנג'. לא יודע למה, אבל כל שליחת תמונה בהודעה למישהו שיש לו אייפון תמיד נכשלת. אין בעיה לשלוח לכל טלפון אחר. האם זו בעיה מוכרת?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם אתם יכולים להשיג לי הורדה של נגן שקורא וידאו בפורמט פלאש נ.ב אמרו לי שיש תוכנה במכשיר וקוראת את הקבצים האלה אבל לא נראה לי שקיבלתי אותה אם המכשיר

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by anatoli,

שלום לכולם, קניתי באיביי את הנגן הזה משומש ממישהי מישראל. היום קיבלתי אותו, ולהפתעתי השלט לא עובד. אני לא יודע אם הבעיה היא בחיבור של השלט במכשיר, או בשלט עצמו (כשמחברים את האוזניות ישירות לנגן הכל עובד טוב - מלבד השלט שאינו מחובר, כשמחברים לשלט יש גם בעיה של שמיעה באוזניות). ניסיתי לעשות למכשירreset, זה לא עזר. ניסיתי לשחק עם החיבור קצת, זה לא עזר. רציתי לדעת האם למישהו הייתה בעיה כזו, ויודע ממה היא נגרמת? כמו כן, מי היבואן ש לiaudio בארץ, ומה המספר שלו? אני רוצה ליצור קשר, ולברר האם אפשר לבדוק את זה ולתקן. דבר אחרון, יש פה מישהו שיש לו את הנגן הזה? אני אשמח אם תהייה לי אפשרות לבדוק את המכשיר שלי עם שלט של מישהו אחר. עריכה: היבואן הוא באג מסתבר, אך לצערי אין להם שלטים כא…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by kuBBia,

סבתא שלי (אל תצחקו ) ביקשה ממני לחפש לה GPS, עכשיו אני לא מבין בזה כמעט.. התקציב בערך 2000-1500 (אפשר לחרוג טיפה אם זה הכרחי) חשוב שיהיה מסך גדול וקריא ושיהיה פשוט להפעלה אמא שלי נוסעת לארה"ב האם כדאי לקנות שם? ואם כן האם אפשר לגייר את המכשיר או להתקין לו תוכנה בעברית? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים