עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dzbeda,

שלום, יש לי שאלה, יש לי אפשרות עכשיו לקנות IPAD אבל אני חושב לעצמי האם זה הדבר הנכון לעשות או לחכות ל MICROSOFT TABLET ? מה דעתכם? לחכות או לא? מתי תאירך השיחרר של הטאבלט? האם מישהו יודע איך מיקרוסופט יצמצמו פערים בנוגע לאפלקציות? תוך כמה זמן נראה לכם שישחררו פריצה לטאבלט של מיקרוסופט מרגע שיחרור? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  2. Started by Lol10k,

שלום. יש לי WIDCOMM וכאשר אני מחבר את אוזנית הBT שלי למחשב דרך חיבור "אוזניה" לא שומעים שום דבר גם שאני נכנס ל"volume" ומפעיל את הbt audio. מישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת לשמוע מוזיקה דרך האוזניה? תודה הצלחתי,זה מגניב לאללה אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by elad_jacoby,

שלום. קניתי לאחרונה את הIPOD Nano החדש - דור 4. ואני מחפש לו משדר FM, כלומר משהו שאחבר אליו והוא ישדר לרדיו במכונית לתחנה מסויימת ואוכל לשמוע דרך זה את השירים.. הסתכלתי על זה קצת באינטרנט אבל אשמח לשמוע ממישהו שכבר ביצע קנייה כזו, או שמבין עניין. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  4. יש ברשותי נגן עם סוללה עם 3.7V ו700MAH. או 460MAH (מידע סותר באינטרט, אין חוברת הדרכה, נגן בהטענה לא רוצה להפסיק (הטענה ראשונה)) יש לחברים שלי כמה מטענים שקע-מיניUSB או מתאמים למיניהם. עכשיו רשום עליהם יותר, כמה נותן USB של מחשב? ועד איזה גבול אפשר לחרוג? שמעתי על מטענים של מוטורולה בנושא

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by mitmiton,

הי לכולם, יש לי בעיה עם הפלא' שלי : LG ku990 , מאז שקינפגו לי את האוזניית בלוטוט' באורנג' הוא עושה לי בעיות עם הווליום, כלומר כל פעם שאני מוציא או מקבל שיחה הווליום יורד לבד לרמה הכי נמוכה ככך שאי אפשר לנהל שיחה. אורנג' ברוב טוב ליבםמתכחשים לבעייה ומסירים אחריות מעצמם, הם הציעו לי לשלם 1,000 ש"ח כדי לקבל איזה טלפון משומש מה שהם קוראים "מחודש". אני די בטוח שניתקלתי באיזה פורום אמריקאי שמכיר את הבעייה הזו, אבל אני לאמצליח למצוא אותו שוב. אני ממש אשמח אם מישהו מכם יכול לעזור לי לבסס את הראיות שלי בעניין כל הפניה לפורום רציני שסקר את הבעייה הזו תהיה עזרה גדולה מצדכם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  6. הכנתי עבור האנשים שביקשו מדריך אז בבקשה פרגנו בלייק זה בחינם

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by לאנד,

שלום . קיבלתי בשעה טובה מכשיר אייפוד מסוג . iPOD touch .אני צריך עזרה ראשונית בהגדרות . התחברות . הורדות . הדברים הבסיסיים .אם אפשר בעל ניסיון ואני אחזור אליו בפרטי . תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by yoel83,

שלום לכולם , יש לי מכשיו מיני גלאקסי 5570! התקנתי עליו waze ושאני פותח את הwaze יש לי אותיות חצי מחוקות במפת הניווט ? אשמח אם יש למשהו פתרון לבעיה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  9. ארבעה ימים אחרי הצגתם של דגמי ה-Galaxy S10 - נקבל גם את מוצר הדגל הגדול והמסקרן ביותר של HMD Global ונוקיה לשנת 2019 לכתבה

10. ש לכם סכום בעל חמש ספרות שפנוי לרכישת מחשב? כעת תוכלו לנצלו על מנת להיות מהראשונים שעושים שימוש במוצר הראשון מסוגו של חברת Porsche Design לכתבה

11. Started by מר שאלה 2007,

שאלה אחרונה האם זה אותו פלפון שדיברו שהוא אם סאונד מעולה?(ואני מדבר על הדק) כמו בנעוץ?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  12. אז שידרגתי היום למכשיר Samsung E250 (חברת סלקום) וקיבלתי עם זה כרטיס זכרון MicroSD, כשהגעתי הביתה, אחרי שהטענתי את המכשיר כ-4 שעות, התכוונתי להכניס את הכרטיס ולהעמיס עליו קבצים, הבעיה כאן, אני מכניס את הכרטיס, לוחץ קצת חזק כדי שהוא "ייתקע" בפנים אבל הוא יוצא החוצה בחזרה! אם אני משאיר את האצבע שלי כדי שלא ייצא, אז הפלאפון מזהה שהוכנס כרטיס וכשאני מזיז את האצבע הכרטיס יוצא החוצה ובפלאפון יש הודעה שהכרטיס הוצא. אני ברור מכניס את זה בכיוון הנכון, אז למה הכרטיס לא נשאר בפנים!? תודה רבה לעוזרים, זה ממש חשוב לי.

13. Started by xlSnaK,

אני רוצה שתמליצו לי על פלא עד 1400 ש"ח באורנג' אולי קצת חריגה שתיהיה מצלמה טובה.העדפה על 3 MP MP3 וכו' תודה D:

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by ofeky1,

קניתי את הפלאפון K800I והשאלה שלי היא אם אפשר לעשות שכאשר אני לוחץ על הכפתור של הפליי שבצד המכשיר הוא יתחיל לנגן מהנגן ולא ישאל אותי אם אני רוצה להפעיל את הרמקולים?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מחפש לרכוש מחשב כף יד חדש שיהיה בו gps, wifi ושיהיה מהיר... התקציב הוא גג 3000 ש"ח ההתלבטות האישית שלי היא בין: Fujitsu Siemens LOOX N560 לבין: ipaq rx5940 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by RMX,

שלום, ברצוני לקנות mp3 חדש אחרי שהmp3 הנוכחי שלי שנמצא אצלי כבר שנתיים וחצי עושה הרבה בעיות עם המגעים. אני ממש אוהב את הmp3 הזה מבית חברת Sony Network Walkman , קומפקטי מאוד בעל 512gb ואיכות סאונד גבוהה. במחיר אני מוכן להשקיע אם צריך, הgb לא ממש חשוב לי אפילו 512 זה טוב אני גם לא מחפש שיהיה לו מסך גדול או משהו. אני מעוניין באיכות גבוהה, ושיהיה קטן שמתאים גם לריצה. תודה

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by mike-mt,

שלום! אני לא בטוח שזה מקום נכון, אבל אנסה בכל זאת התכוונתי לקנות השבוע את ה-htc tytn, אבל אני מתלבט, סוף חודש אמור לצאת N-95 אז משהו יודע מה עדיף? האם אפשר לעשות השוואה בניהם? (לא להתיחס ל -GPS כי כבר יש לי את המקלט בלוטוס) אודה לכם אם תעזרו לי לבחור את המכשיר הנכון

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  18. Started by shimon-med,

שלום, יש לי מחשב כף יד של פוג'יטסו סימנס LOOX N560, עם מערכת הפעלה WM5 האם אפשר לשדרג את מערכת ההפעלה ל WM6 או WM6.1? תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  19. כשאני פותח את חובץ הזבה בפלפון ואני מתחיל להתקין כימת בסוף התכנה מופיעה לי "לא ניתן להתקין" בכול דבר שאני מנסעה להתקין מישהוא יכול להגיד לי מה לעשות בבקשה????? תודה.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  20. משהו משתלם נגן לאימונים לא צריך יותר מידי זכרון GB בהחלט יספיק לי

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  21. היי, אני מחפש פלאפן לאבא שלי על מנת שיוכל לעבור לרשת הוט\גולן טלקום החדשים. אני צריך מכשיר סימפריי כמובן וחשוב שהיה די עמיד. ולא יהרס בקלות. (הוא לא אחד ששומר על המכשירים שלו) התקציב הוא: 500-600 ש"ח. אין בעה להביא גם יד שניה משהו טוב. חשבתי על המוטורולה defey אבל המחיר שלו גבוה יחסית והוא גם נראה לי "מסובך" מידי לאבא שלי. ככה שרצוי כפתורים פיזיים. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  22. תחלקו את הצלצולים והתמונות המצחיקים שיש לכם בפלאפון... כמה שאני מצאתי (תמונות) V [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  23. הדגם החדש מבית המותג העולם של Xiaomi מציע יחס עלות-תועלת שקשה להישאר אדישים אליו - בייחוד אם עדיין אין לכם עניין בתקשורת הדור החמישי שמתפתחת במהירות לכתבה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  24. שלום, הייתי מעוניין לקבל הצעות למכשירים פשוטים ואמינים. אין צורך בפיצ'רים למיניהם ועדיף לא דור 3 (אם כי אפשרי). חשוב שהמכשיר יהיה נוח לשימוש ושהטקסט יהיה ברור. חשבתי על המכשירים 3120 קלאסיק ו- 3500 קלאסיק של נוקיה. אשמח לעוד הצעות. תודה.

25. Started by ofeky1,

היום החלפתי פנל לאחי במכשיר הנ"ל אחרי שהדלקתי את המכשיר בטעות הוצאתי את המכסה של הסוללה והפלאפון נכבה באמצע כל ההתקנות משהו יודע איך אפשר "לפרמט" את המכשיר הנ"ל שהוא יתקין את הכל מההתחלה? כי אין לי כוח לפרק אותו ולהרכיב שוב... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים