עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yuvaldag,

מה הנגן עם איכות השמע הכי טובה (8-16G) לקנייה בארה"ב בתקציב של 150-300$? ומה עם אוזניות? 40-100$ כלומר רק איכות השמע חשובה לא חשובים דברים אחרים

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  2. טוב לא בדיוק קונה אבל לא חשוב כנסו בבקשה לקישור הבא ותגידו לי אילו 2 מכשירים הם הכי טובים ומשתלמים שם.. חוץ מהN90.. ומתוך השניים שבחרתם, תגידו לי אחד שטוב יותר. אם זה משנה, מוזיקה ומצלמה זה חשוב. אז שאחד מהם יהיה הטוב ביותר עם מצלמה (חוץ מהN90) ושהשני יהיה הכי טוב בסאונד.. http://www.mccanndigital.co.il/cellcom/PC1207/ תודה מראש...

3. Started by IlyaN,

שלום, אני מחפש המלצה למקרן פיקו, האם הVivtek Qumi q2 עדיין מחזיק בתואר תפו"א הלוהט בקטגורייה הזו? אם לא, אשמח להמלצות נוספות על מקרנים בקליבר דומה, אני הולך לצפות ממרחק של כ2-3 מטר או אפילו קצת פחות.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  4. ואיזה חניות בסין מוכרות אותו?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  5. Started by Alexkmr,

התקציב עד 600 שקל. לא פחות מ-4 גיגה עם אפשרות להרחבה. שיהיה נוח לפעילות גופנית, ריצה, חדר כושר. שהאוזניות יהיו איכותים עד כמה שאפשר, וכנל גם המכשיר עצמו.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  6. הדגם החדש במיזם ה-Android One של גוגל הוא המעניין ביותר שנוצר במסגרתו עד היום, ללא צל של ספק לכתבה

7. יש לי IPAQ 2210 ואיכשהו יש לו בעיה עם הכניסה של האוזניות שגורם לצליל להישמע עמום. אותה בעיה גם משפיעה על הרמקול הפנימי של המכשיר. ניסיתי להזיז חיבורים עם סיכה וזה מסתדר לכמה זמן וכנראה שהמתכות קופצות פנימה שוב. תודה..

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מתכנן לקנות PSP מחר , אני לא ממש מבין בזה כרגע , הייתי שמח אם מישהו היה יכול להעביר לי "קורס מזורז" לגבי ה PSP , הבנתי שאפשר להתקין תוכנה אחרת על המכשיר שמאפשרת לו להפעיל משחקים ישירות מהכרטיס זכרון , יש איזה מדריך בעברית שאומר איך עושים את זה? וגם : האם הכרטיס זכרון הזה : http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=49 יעבוד עם ה PSP (ואם כן אז איך הוא כזה זול יחסית לאחרים?) תודה על העזרה אחים שלי!

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  9. בעיה נפתרה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by RMX,

שלום, ברצוני לקנות mp3 חדש אחרי שהmp3 הנוכחי שלי שנמצא אצלי כבר שנתיים וחצי עושה הרבה בעיות עם המגעים. אני ממש אוהב את הmp3 הזה מבית חברת Sony Network Walkman , קומפקטי מאוד בעל 512gb ואיכות סאונד גבוהה. במחיר אני מוכן להשקיע אם צריך, הgb לא ממש חשוב לי אפילו 512 זה טוב אני גם לא מחפש שיהיה לו מסך גדול או משהו. אני מעוניין באיכות גבוהה, ושיהיה קטן שמתאים גם לריצה. תודה

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by mike-mt,

שלום! אני לא בטוח שזה מקום נכון, אבל אנסה בכל זאת התכוונתי לקנות השבוע את ה-htc tytn, אבל אני מתלבט, סוף חודש אמור לצאת N-95 אז משהו יודע מה עדיף? האם אפשר לעשות השוואה בניהם? (לא להתיחס ל -GPS כי כבר יש לי את המקלט בלוטוס) אודה לכם אם תעזרו לי לבחור את המכשיר הנכון

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  12. מה לגבי סלולרי עם שני חריצי הרחבה microSD?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  13. עם מראה חיצוני שמזכיר את מכשירי ה-iPod הראשונים ויכולת להעניק הספק כולל של עד 150 וואט - מיזם ה-Flash זוכה להצלחה גדולה ב-Indiegogo, למרות תג מחיר בלתי מבוטל לכתבה

14. היי כולם לפני כמה חודשים הבנתי מארצות הברית טלויזיה של סוני אבל היא לא תומכת בתקן של PAL ניסיתי להתקשר לכל העולם כבר סוני העולמי לא מדברים איתי ישפאר אומרים שאין מה לעשות מצדם ניסיתי להביא את הממיר HD החדש של הוט אבל גם דרכו לא ראו שום דבר היא לא מולטיסיסטם רק NTSC יש פיתרון לבעיה שלי או שנתקעתי עם סתם מלבן שחור על הקיר =\ אני יודע שיש איזו קומבינה שאפשר לקנות ממיר אותות מ-PAL אל NTSC אבל ניסיתי לעשות את זה הממיר היה קטן יחסית ולא עזר בכלל אני חושב שיש ממירים נוספים אבל הם הרבה יותר יקרים (300 דולר) האם הם הפתרון היחיד שלי? תודה רבה לעונים אתם תעשו לי טובה רצינית עם זה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  15. המכשיר שמהווה אח גדול במיוחד ל-Redmi Note 5 המצליח מגיע לכתבה

16. משום מה האפליקציה של סקייפ לאנדרויד מלאה באגים, לכן מחפש אפליקציה אחרת שתאפשר הוצאת וקבלת שיחות לסקייפ. האם יש כזו? תודה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  17. שלום רב, כרגע ראיתי בערוץ הקניות את מוצר היום, GPS שמפורט בכותרת וגם כאן למטה. אפשר להזמינו רק עד היום בערב בלבד. האם מישהו מכיר את המכשיר, את החברה ויכול להמליץ? הזמנתי בעבר מערוץ הקניות מוצר והשירות היה מצויין, הביאו לי עד הבית אז אין בעיה של שירות. פרטים: - חברה ודגם: NOVOGO T700 - מסך מגע 3.5 אינץ' - כולל 1GO (תוכנת ניווט לישראל) - בעברית - כולל כפתורי קיצורים - אנטנה פנימית נשלפת - מטען לרכב להטענה ע"י המצת - כבל USB להטענה באמצעות המחשב - זרוע נדבקת בוואקום לשמשה קדמית (תוצרת גרמניה) זהו מוצר היום בערוץ הקניות, דורשים עליו 1596 ש"ח שאפשר לחלק לתשלומים: 444 ש"ח ל- 6 חודשים. בסרטון בערוץ הקניות זה נראה מצויין כולל ההדגמה. מה אתם אומרים, להזמין? הינה קישור לסרטון מערו…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  18. ש לכם סכום בעל חמש ספרות שפנוי לרכישת מחשב? כעת תוכלו לנצלו על מנת להיות מהראשונים שעושים שימוש במוצר הראשון מסוגו של חברת Porsche Design לכתבה

19. Started by R9547655G,

שלום, אני ראיתי את המחיר המפחיד של האוזניות בארץ וחשבתי על לקנות אותן באי-ביי. שווה סיכון? 100$?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by LazyBurger,

אפשר לקבל ביקורות על מכשיר הפלאפון W910i של סוני אריקסון, ואם יש למישהו אותו ורוצה לשתף אותי בחוות דעת אישית אז בכיף =] בעיקרון הייתי רוצה לדעת אם המכשיר שווה את ההשקעה, בנוגע למוזיקה נוחות ניצול סוללה, ומצלמה פחות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  21. העדכון החדש לדפדפן של גוגל באנדרואיד מוקדש לניגון יעיל יותר של תכני וידאו לכתבה

22. Started by yoakall,

שלום. איפה אפשר לקנות מסך לאיפוד וידאו דור 5 (2.5 אינטש)? ניסיתי בכל מיני חברות שמתקנות אבל הם לא מוכנים למכור לי את המסך, אלא רק לתקן. אני יכול להחליף אותו לבד אבל אין לי מושג איפה אפשר לקנות אחד. תודה רבה יניב

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by yuvalchu,

שלום אנשים. לפני כחודש וחצי קניתי מכשיר ZEN CREATIVE 4G. היום תוך כדי שאני מארגן את המדיה שלי, תוכנת האירגון נתקעה ונאלצתי להפעיל את המחשב מחדש. מאז, המכשיר עצמו לא עובד - הנורה של המתח דולקת, אבל אין שום תגובה מהמכשיר. אין שום תצוגה על המסך ואני אפילו לא מצליח לכבות אותו. גם כשאני מנסה לחבר אותו שוב למחשב אין שום תגובה (מכשירים אחרים עובדים כשמחברים אותם). מישהו מבין מה קורה פה ויכול לעזור לי? :s05: אשמח לכל רעיון... המון תודה, yuvalchu

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  24. חודשים של טיזרים ללא הפסקה מגיעים לסיומם עם הכרזה רשמית - דגם הביניים החדש של המותג הסיני המצליח מותיר רושם ראשוני חיובי בהחלט לכתבה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.