גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי! מהיכן אוכל להוריד תוכנת סינכרון להעברת אלפון ,צלצולים ועוד נתונים למכשיר מוטורולה W355 תודה!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איך אני שם את רשימת המועדפים שיש לי במחשב לנוקיה N73 לדפדפן הרשת!!ולא לדפדפן שירותים
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי אנשים, אז היום קניתי את הנגן, 8gb היה לי ממש מוזר , שמתי את השירים עשיתי את העדכון של השירים דרך הנגן ושנכנסתי לשירים, הוא לא הראה לי תיקיות. כל השירים, בלי יוצא מן הכלל היו באותה התיקיה. ניסיתי לעשות עדכון גירסה, לחדשה ביותר שהורדתי מהאתר הרישמי.. שמתי את הקבצים בנגן, הפעלתי מחדש, הנגן נתקע, עכשיו הוא לא מגיב בכלל. אני נוסע לחנות להחליף אותו ורציתי לדעת אם לנסות שוב פעם לעדכן גירסה בשביל התמיכה בתיקיות? מה הסיכוי שהוא יתקע שוב? למה בכלל לא ראיתי תיקיות? פיספסתי משהו או שהוא פשוט לא תומך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קראתי את הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3505686,00.html השאלה שלי היא מתי הם יגיעו לארץ לרשתות הסלולריות (אורנג,סלקום) והאם כדי לחכות ולא לקנות פאלפון חדש. אותי אישית יותר מעניין הn78 כי הn96 אם יגיע יהיה יקר.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כשאני פותח את חובץ הזבה בפלפון ואני מתחיל להתקין כימת בסוף התכנה מופיעה לי "לא ניתן להתקין" בכול דבר שאני מנסעה להתקין מישהוא יכול להגיד לי מה לעשות בבקשה????? תודה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
היורש של ה-Pixel XL נראה הרבה יותר טוב ממנו, בתמונה המודלפת והבלתי רשמית הראשונה שהגיעה אל הרשת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
שבב הביניים החדש והיעיל מככב בצמד מכשירי הדגל החדשים של חברת Oppo לכתבה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
- 1 follower
-
-
סמארטפון הביניים הבא מבית גוגל יכול לזכות לרגע התהילה שלו במהלך החודש הבא - עם מחיר בסיס של 300 דולר בלבד אשר יאתגר את העלות של ה-iPhone SE 2 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מה לגבי סלולרי עם שני חריצי הרחבה microSD?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לקנות SGS2 עם GINGERBREAD או ICS? אני לא יודע מה עדיף ואם אני קונה אם GB תהיה לי אפשרות בפלפון לשדרג ל4? ו4 יצא רשמית לSGS2 כי קראתי בכמה מקומות שכן אבל עדיין בכל האתרים שרושמים תכונות על הפלפון רשום שהגרסא שבו היא GUNGERBREAD
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני יהיה שבוע הבא בפרנקפורט וחשבתי לרכוש שם למישהוא יש המלצה על חנות זולה ומ הכי משתלם לקנות באזור ה 400 דולר תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן חברים, ברצוני לרכוש מחשב כף יד, אחרי סקר שוק קצר וחישובים כלכליים נעצרתי על מכשיר אחד שעונה על כל הדרישות שהצבתי: 1. GPS 2. יומן אלקטרוני 3. יכולת הרחבה עם כ. זיכרון חיצוני. והמכשיר הוא MIO P350. מה דעתכם עליו? מהם יתרונותיו וחסרונותיו על פני מתחריו הישירים? *אני מודע לזה שמדובר בדגם ישן/יוצא אך אין זה מהווה בעיה מבחינתי. בלי לחשוב פעמיים פתחתי תרד בעיניין לפני שרצתי לקנות, כי מי אם לא אתם חברי הפורום המלומדים והמקצועיים יתן לי חו"ד מקצועית...? תודה מראש, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי.. קודם כל זה ממש לא משנה לי MP4 או MP3 רק שאם זה יהיה MP4 שהסוללה תחזיק לפחות 4 שעות! אני פשוט כל הזמן קונה נגנים פשוטים כל הזמן ונמאס לי מעומת קול החלשה שלהם :\ אז מה שאני רוצה בנגן שלי שעוצמת המוזיקה תיהיה כמה שיותר חזקה ושאיכות תיהיה סבירה. לא מעניין אותי כל השאר אם זה עיצוב או תומך עברית או לא תומך בלי תיקיות או כל דבר אחר. ושיהיה גם אוזניות סבירות. בקיצור מה החפירה הנגן הכי טוב עד 250 תודה!
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני צריך להשתמש ב-V3X כדונגל BT למחשב אני חושב שבאופן תאורטי זה אפשרי מפני שיש התקן בלוטות' מובנה במכשיר אך האם ניתן לעשות זאת באופן מעשי אין לי מושג :s05: אם ניתן לעשות זאת אשמח לקבל מדריך/הסבר לכך... תודה, yosside
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
התקציב עד 600 שקל. לא פחות מ-4 גיגה עם אפשרות להרחבה. שיהיה נוח לפעילות גופנית, ריצה, חדר כושר. שהאוזניות יהיו איכותים עד כמה שאפשר, וכנל גם המכשיר עצמו.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הי, קיבלתי את ה-E260 שלי, 1. מישהו מכיר איזו תוכנה שהופכת עברית בשירים? 2. איך אני שם תמונות של האלבום בתוך השיר? בשירים שהגיעו עם המכשיר יש תמונות של האלבום. 3. איך אני מנתק את המכשיר מהמחשב? כלומר פשוט להוציא אותו? כי יש מכשירים שמופיע הוצאת חומרה בזהירות למטה משהו כזה וזה לא מופיע במכשיר הזה. תודה רבה, בסה"כ מכשיר מעולה, רק קצת מסובך להעביר שירים עם המדיה פלייר.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שאני מתקין את הדיסק התקנה של המכשיר זה תמיד נכשל שהוא מגיע smec flash usb חיפשתי אותו באינטרנט ולא מצאתי, אבל מצאתי הרבה שזה קרה להם וגם לא מצאו :-\ מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
דרושה המלצה מחפש לקנות בחול נוקיה יד שניה, מחפש דגם טוב ואמין בלי כל השטויות של הדור 3 או מצלמה סופר מתוחכמת או כל מיני פיצ'יפקס מיותרים. בקציור אם אתם יודעים על איזה דגם שנחשב לטוב במיחד
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
אני ממש רוצה לעדכן לגירסה 400 אבל הNokia Software Updater לא מאפשר לי :[ מה אפשר לעשות??!!?!?!
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזנייה וראיתי באיביי כמה דגמים זולים יחסית.רציתי לדעת מה דעתכם עליהם: nokia bh-104 motorola H560 Samsung wep 180\460 אם יש למישהו המלצות על אוזניה מסויימת,אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום . האחראים שלי בעבודה החליפה את המכשיר שלה למכשיר של סוני אריקסון W705 . http://images.nirmaltv.com/images/w705_see_the_product_large_1.jpg לפני זה היה לה נוקיה והיא הייתה גולשת דרך האינטרנט הרגיל של הטלפון (כל מיני אתרי חדשות ותחזיות) . היום היא שאלה אותי למה האינטרנט לא מתחבר לה , היא ניסתה להיכנס דרך האינטרנט הרגיל של הפלאפון וזה לא נתן לה ורשם שצריך לפנות לאורנג . ראיתי שיש לה WIFI במכשיר וניסיתי להתחבר דרכו הפעלתי את הWIFI וזה מצא לי את הרשת שיש בעבודה והיו לי 2 אפשרויות "משתמש" "אורח" , בחרתי באורח וזה הפיל בירוק את הסמל של הWIFI אבל כשניסיתי לרשום כתובת להיכנס לאינטרנט זה רשם לי שגיאה . איך אני יכול להיכנס לאינטרנט דרך הWIFI במכשיר הזה ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם מתי אתם חושבים או יודעים הGALAXY S יגע לחנויות הפרטיות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שאלה למבינים - האם האלטרנטיבה הבאה בתור (כיוון של - D2 אין רמקול מובנה - וזו פונקציה חשובה בשבילי) , היא ה - E100 של IRIVER , איך הוא מבחינת התמיכה בעיברית ,עידכון גירסאות קושחה , איכות וידאו (מסך פחות טוב מ - D2 ? ) , תקיעה (במהלך העבודה) , משך חיי סוללה , אמינות (!!!) , וסתם שאלה אחרונה - האם ה - D2 תומך ברמקולים חיצוניים (מבחינת הספק - לפחות 1W) , חיבור מתאים ובמקרה שכן - איזה רמקולים מומלצים ? (עוד אחת...) - ה - E100 נראה עם ביצועים קרובים מאד ל - D2 , שניהם קוראניים אז למה כזה הבדל משמעותי במחיר ? האם ככלל IAUDIO טובה מ - IRIVER או סתם שיקולים שיווקיים , או שבאמת ה - D2 הוא ליגה אחרת ? בתודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום , מזה זמן רב אני מנסה לחבר את האייפוד שלי לitunes והתכונה מראה לי שגיאה: your ipod version is higher then the itunes version לומרות שיש לי את התוכנה הכי חדשה של itunes מישהו יודע למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-