עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. דגם הביניים של מותג השואבים הרובוטיים ILIFE מוצע כעת למכירה בעלות מוזלת לכתבה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by yoakall,

שלום. איפה אפשר לקנות מסך לאיפוד וידאו דור 5 (2.5 אינטש)? ניסיתי בכל מיני חברות שמתקנות אבל הם לא מוכנים למכור לי את המסך, אלא רק לתקן. אני יכול להחליף אותו לבד אבל אין לי מושג איפה אפשר לקנות אחד. תודה רבה יניב

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by DXter,

שלום. (אם אין לכם כוח לקרוא את כל זה דלגו לסוף השתדלתי לכתוב את השאלות במשפט או שתיים. אבל רצוי שתקראו שתבינו מה הבעיה שלי שתתנו לי את התשובה הכי טובה) רציתי לבדוק מזה MASS STORAGE MODE אז חיברתי למחשב ובחרתי במצב הזה ואז ראיתי שזה מחק לי את כל התמונות שהיו לי תחת באפליקצייה של "תמונות" תחת תיקיית "צולמו". לאחר כמה זמן גיליתי שזה לא מחק את התמונות לגמרי והם עדין על הטלפון אבל במקום אחר וזה העביר אותם ל"הורדות" תחת אפליקציית "תמונות". בקיצר הMASS STORAGE הזה עשה לי בלאגן שלם בכל התיקיות על הטלפון עם התמונות והקליפים שצילמתי אז אמרתי שכל פעם שאני אצלם תמונות אני אעשה MASS STORAGE ואז זה יעביר לי את הכל ל"הורדות". אז אתמול עשיתי את זה ואחרי כזה זמן שיניתי את המצב חיבור כדי ל…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by oba3k,

שמציגה עברית כראוי?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  5. סמארטפון הביניים הבא מבית גוגל יכול לזכות לרגע התהילה שלו במהלך החודש הבא - עם מחיר בסיס של 300 דולר בלבד אשר יאתגר את העלות של ה-iPhone SE 2 לכתבה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  6. Started by AsD[eyal],

קיבלתי את הפלאפון הזה מתנה לא משהו של פלאפון אבל מצלמה נחמדה האם אפשר לעשות איתו משהו מעניין?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  7. אהלן חבר'ה, אני צריך עזרה בקניית נגן. תקציב: 1000 ש''ח. יש מצב לחריגה? אין. חברת הנגן: לא משנה , הכל יהיה סבבה חוץ מאפל [יענו, אייפוד]. זיכרון: 16 - 30 GB, עדיפות ל30. גודל הצג: מעל 2.3 אינצ', ואם יש משהו טוב עם מסך קצת יותר קטן אני מוכן להתפשר. חשוב שלא יהיה מסך מגע. גודל הנגן: לפי המסך בערך, אבל חובה שיצליח להכנס לי לכיס ולא יהיה יותר מדי מסורבל [נגיד האייפוד וידאו 30 ג'יגה סבבה אבל זה דיי גג]. תכונות מיוחדות: רצוי רמקולים מובנים אבל ממש לא חובה. תודה חבר'ה, שבת שלום.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by Semlu,

[move]היי[/move] אז המצב הוא כזה יש לי בר מצווה עוד מעט ואני יכול לקבל כל נגן שבאלי עד 2000 ש"ח ומה שאני רוצה במיוחד זה לראות סרטים באיכות ורצוי גם WIFI אני ראיתי את הARCHOS 605WIFI ולדעתי הוא נורא טוב ונחמד אבל אמרו לי שמסך המגע נורא שביר ושהWIFI שלו לא טוב תוכלו לפרט לי בבקשה מה זה WIFI ואיפה אני יכול להשתמש בוא.....וגם ראיתי את הCOWWN או איך שלא רושמים את זה הA3 של ה 30 GB תמליצו לי על משוה טבו ואני צריך את זה דחוף

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by anatoli,

שלום לכולם, קניתי באיביי את הנגן הזה משומש ממישהי מישראל. היום קיבלתי אותו, ולהפתעתי השלט לא עובד. אני לא יודע אם הבעיה היא בחיבור של השלט במכשיר, או בשלט עצמו (כשמחברים את האוזניות ישירות לנגן הכל עובד טוב - מלבד השלט שאינו מחובר, כשמחברים לשלט יש גם בעיה של שמיעה באוזניות). ניסיתי לעשות למכשירreset, זה לא עזר. ניסיתי לשחק עם החיבור קצת, זה לא עזר. רציתי לדעת האם למישהו הייתה בעיה כזו, ויודע ממה היא נגרמת? כמו כן, מי היבואן ש לiaudio בארץ, ומה המספר שלו? אני רוצה ליצור קשר, ולברר האם אפשר לבדוק את זה ולתקן. דבר אחרון, יש פה מישהו שיש לו את הנגן הזה? אני אשמח אם תהייה לי אפשרות לבדוק את המכשיר שלי עם שלט של מישהו אחר. עריכה: היבואן הוא באג מסתבר, אך לצערי אין להם שלטים כא…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by Ncoder,

לאחר שיצא לי פעם אחת להראות ללקוח עבודה (עיצוב גרפי) על גבי מחשב נייד שלקחתי מחבר חשבתי שאולי זה יהיה רעיון טוב להראות עבודות ללקוחות על גבי PDA, זה נוח זה קטן ולפי דעתי זאת יכולה להיות דרך מאוד מקצועית (וחדשנית) להראות עיצובים ללקוחות עבור אלה שאין להם במקרה מחשב או חיבור אינטרנט למשלוח עיצובים באימייל.. ה-PDA יוכל אולי גם לאפשר לי לכתוב הערות מעל הגרפיקה המוצגת ללקוח עבור תיקונים ואולי אפילו ממש גם לעצב על המקום (יש פוטושופ ל-PDA?). אני דיי נעול על ה-Dell axim x51V בגלל מסך VGA ומחירו הנמוך יחסית, אני מעוניין מאוד גם ב-GPS אך יש תוספת שאני יכול לרכוש עבור המכשיר עבור זה. יש המלצות אחרות ?

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

עריכה: אם אפשר לנעול בבקשה שחכתי שכתבתי את הנושא הזה מצטער

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  12. היי כולם לפני כמה חודשים הבנתי מארצות הברית טלויזיה של סוני אבל היא לא תומכת בתקן של PAL ניסיתי להתקשר לכל העולם כבר סוני העולמי לא מדברים איתי ישפאר אומרים שאין מה לעשות מצדם ניסיתי להביא את הממיר HD החדש של הוט אבל גם דרכו לא ראו שום דבר היא לא מולטיסיסטם רק NTSC יש פיתרון לבעיה שלי או שנתקעתי עם סתם מלבן שחור על הקיר =\ אני יודע שיש איזו קומבינה שאפשר לקנות ממיר אותות מ-PAL אל NTSC אבל ניסיתי לעשות את זה הממיר היה קטן יחסית ולא עזר בכלל אני חושב שיש ממירים נוספים אבל הם הרבה יותר יקרים (300 דולר) האם הם הפתרון היחיד שלי? תודה רבה לעונים אתם תעשו לי טובה רצינית עם זה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by eran256,

לפני כמה ימים קראתי את הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3505686,00.html השאלה שלי היא מתי הם יגיעו לארץ לרשתות הסלולריות (אורנג,סלקום) והאם כדי לחכות ולא לקנות פאלפון חדש. אותי אישית יותר מעניין הn78 כי הn96 אם יגיע יהיה יקר.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by MadGhost,

מאחר ונמאס לי שמתבשלת לי האוזן(והמוח) בכל שיחה של יותר מ2 דקות, אני מחפש אוזניית בלוטות' שתהיה נוחה, עם טווח סביר, לא חושב לי כל כך סינון רעשים מתקדם וכל מני גימיקים - מאחר ורוב השיחות יתבצעו מהבית או אזורים שקטים... רצוי שיהיה שמע טוב, והתקציב עומד סביב ה 200 +- ... אשמח לקבל המלצות! תודה מראש.

15. Started by As-21,

לא יודע איך זה קרה הנגן פשוט השתגע עכשיו אני לא מצליח לעשות פורמט דרך הוינדוס לא מצליח לעשות FIX לא דרך הדוס ולא דרך הוינדוס. כל פעם שאני מוחק תקיות הם חוזרות אחרי ריסט של המכשיר כמו כן ישנם כמה תקיות שאי אפשר למחוק יותר עם הודעה ש DATA corrupted . אפשר להגיד שהנגן נמצא במעין TIME LOOP הוא תמיד חוזר למצב מסויים מבחינת הגדרות ומידע שנמצא על הזיכרון גם אם אני משנה הגדרות בנגן זה חוזר לקדומותו אחרי כיבוי והדלקה כמו כן אחרי שאני מוסיף תקיות שירים או מוחק מה שאפר למחוק אותו דבר אחרי כיבוי והדלקה זה פשוט חוזר למצב ההתחלתי וכל התקיות שהעתקתי נעלמות ואלו שנמחקו חוזרות. מה אני יכול לעשות אני אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  16. שלושה דיווחים לכל הפחות אודות פאבלטים חלופיים של סמסונג שעלו ברשת מעידים על משבר כואב במיוחד עבור החברה הענקית לכתבה

17. Started by Os.Master,

שלום לכולכם מכיוון שאיני מתמצא בשוק הפלאפונים מה חדש וכוד'... אבקש המלצה לפלפאון מכיוון שאני חייל אני צריך סוללה חזקה שהפלפאון יהיה חזק פיזי בעל מסך מגע ונגן MP3 טוב... מעדיף מתצורת נוקיה אין מה לעשות אני חושב שהם החברה הטובה ביותר בעולם לא אייפון ולא שמייפון אין לי מגבלת תקציב ואת הפלפאון אני אקבל מסלקום בחינם מכיוון שאני לקוח עיסקי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  18. יש לי IPAQ 2210 ואיכשהו יש לו בעיה עם הכניסה של האוזניות שגורם לצליל להישמע עמום. אותה בעיה גם משפיעה על הרמקול הפנימי של המכשיר. ניסיתי להזיז חיבורים עם סיכה וזה מסתדר לכמה זמן וכנראה שהמתכות קופצות פנימה שוב. תודה..

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  19. שלום לכולם רכשתי פלאפון חדש ונמחקו לי בטעות כל המספרים שהיו נמצאים גם על ה- SIM וגם על הכרטיס הפנימי . למזלי יש לי גיבוי על המחשב בקובץ וורד את השמות של כולם. השאלה האם יש תוכנה שאפשר להמיר מי- וורד או אקסל לתוך הנייד??? תודה רבה זאביק

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by mike-mt,

שלום! אני לא בטוח שזה מקום נכון, אבל אנסה בכל זאת התכוונתי לקנות השבוע את ה-htc tytn, אבל אני מתלבט, סוף חודש אמור לצאת N-95 אז משהו יודע מה עדיף? האם אפשר לעשות השוואה בניהם? (לא להתיחס ל -GPS כי כבר יש לי את המקלט בלוטוס) אודה לכם אם תעזרו לי לבחור את המכשיר הנכון

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  21. אז ככה א . שהאיכות סאונד יהיה לפחות שווא .אבל בקשר לאכות התמונה והוידאו שזה אחד הסיבות שאני רוצה להחליך את ה u10 זה בגלל שלא הייתי מרוצה מהוידאו. אז השאלה שלי האם אני יראה שיפור ענק ב u20 לעומת ה u10 כי לשניהם יש 260000 צבעים משמע ששניהם אותו דבר אז מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  22. בזמן שאנחנו ממתינים לדגם היוקרתי ביותר ולדגם הזול ביותר, המותג הוותיק החליט להפתיע אותנו עם השקת דגם ביניים טרי אשר משלים פערים ברצף המספרי לכתבה

23. Started by משתמש מתחיל,

אתמול הורדתי icq לאייפוד טאצ דור 4 בכדי לשלוח sms בעזרתו הבנתי שב-icq עם לחיצה message על התפריט למטה צריך להופיע אופציה של active messages שלחיצה עליו מעבירה למסך של כתיבת הודעה זה לא מופיע אצלי (בלחיצת message בתפריט למטה מופיע חלון ריק של message בלי אפשרות לעשות כלום מישהו יכול לעזור לי?? תודה

24. שלום רב, כרגע ראיתי בערוץ הקניות את מוצר היום, GPS שמפורט בכותרת וגם כאן למטה. אפשר להזמינו רק עד היום בערב בלבד. האם מישהו מכיר את המכשיר, את החברה ויכול להמליץ? הזמנתי בעבר מערוץ הקניות מוצר והשירות היה מצויין, הביאו לי עד הבית אז אין בעיה של שירות. פרטים: - חברה ודגם: NOVOGO T700 - מסך מגע 3.5 אינץ' - כולל 1GO (תוכנת ניווט לישראל) - בעברית - כולל כפתורי קיצורים - אנטנה פנימית נשלפת - מטען לרכב להטענה ע"י המצת - כבל USB להטענה באמצעות המחשב - זרוע נדבקת בוואקום לשמשה קדמית (תוצרת גרמניה) זהו מוצר היום בערוץ הקניות, דורשים עליו 1596 ש"ח שאפשר לחלק לתשלומים: 444 ש"ח ל- 6 חודשים. בסרטון בערוץ הקניות זה נראה מצויין כולל ההדגמה. מה אתם אומרים, להזמין? הינה קישור לסרטון מערו…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by ziv0798,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת על המכשיר הנ"ל (מתוך שימוש, ידע כללי) איך הוא? נוח, מצלמה טובה...?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.