גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 1000 ש"ח. דרישות: עברית כמה שיותר מלאה, מסך 5" או גדול יותר, זיכרון לפחות 2 ג'יגה, תמיכה בתדרים של הארץ, אפשרות לתקן את המכשיר בארץ במקרה של תקלה, בעדיפות להזמנה מחו"ל. אני לא בטוח אם כל אלו מתאימים לתקציב והדרישות אבל שמתי לב ל: moto g 3rd gen xt1541 2015 הגירסה עם 2 ג'יגה זיכרון ו 16 ג'יגה נפח איחסון. Meizu m1 metal Xiaomi Redmi Note 3 Xiaomi mi 4i Xiaomi mi 4 Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM 32GB Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL 16GB Asus Zenfone 2 ZE551ML 2GB RAM 16GB פיספסתי משהו? שאלה נוספת למי שיש ניסיון בהזמנה מחו"ל ומאמזון באירופה. כל המכשירים שנמכרים באתרי אמזון מסופקים עם שקע שמתאים למתח בארץ?…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
תקציב: 1000 ש"ח. דרישות: עברית כמה שיותר מלאה, מסך 5" או גדול יותר, זיכרון לפחות 2 ג'יגה, תמיכה בתדרים של הארץ, אפשרות לתקן את המכשיר בארץ במקרה של תקלה, בעדיפות להזמנה מחו"ל. אני לא בטוח אם כל אלו מתאימים לתקציב והדרישות אבל שמתי לב ל: moto g 3rd gen xt1541 2015 הגירסה עם 2 ג'יגה זיכרון ו 16 ג'יגה נפח איחסון. Meizu m1 metal Xiaomi Redmi Note 3 Xiaomi mi 4i Xiaomi mi 4 Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM 32GB Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL 16GB Asus Zenfone 2 ZE551ML 2GB RAM 16GB פיספסתי משהו? שאלה נוספת למי שיש ניסיון בהזמנה מחו"ל ומאמזון באירופה. כל המכשירים שנמכרים באתרי אמזון מסופקים עם שקע שמתאים למתח בארץ?…
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר טלפון פשוט שישמש אותי בעיקר לשיחות ו- SMS התקציב שלי הוא 400 ש"ח. יש כמה תכונות שחשוב שיהיו לטלפון: 1. קומפקטי 2. איכות שמע טובה וחזקה 3. שיהיה נוח לשימוש מבחינת הכפתורים 4. תומך UMTS 5. שיראו טוב את המסך גם בתאורה חזקה. תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, השתדלתי שהכותרת תהיה כמה שיותר אינפורמטיבית.. באופן כלל לא מפתיע, תשעת הג׳יגה-בייטים של הגלקסי 4 עומדים להיגמר, ואני צריך המלצה על כרטיס הרחבה. בנוסף לנפח, חשוב לי שהכרטיס יהיה אמין ומהיר מספיק כדי לשמור סרט שמצולם בfull hd ולהפעיל ישירות ממנו אפליקציות, שירים ומשחקים שיהיו עליו (לאחר שהעדכון של סמסונג שמאפשר זאת יגיע). חושבים ש30MB/S זה מספיק או שצריך יותר? התקציב שלי הוא באיזור ה300 שקל (בין 250 ל350), רצוי לחסוך אם אין סיבה מוצדקת למשהו יקר יותר. החנות הקרובה ביותר אליי היא אייבורי, ולכן אעדיף לקנות שם. יחד עם זאת, אם תהיה אלטרנטיבה שחבל לפספס בksp או חנות אחרת בארץ עם משלוחים-גם סבבה מבחינתי. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לא ציינתי תקציב במכוון, כי שמתי לב שהמחיר לא גבוהה גם כך, אז הוא לא רלוונטי. חשבתי לקנות כרטיס זיכרון 8GB לפלאפון Nokia N85, אבל חיפוש בזאפ מעלה המון אפשרויות שונות. כך שאני צריך המלצה לכרטיס טוב, ואם אפשר בחנות במרכז (ת"א, ראשל"צ וכו'). תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, היום אני ואחיי קנינו פלאפון חדש ואנחנו רוצים לקנות כרטיס הרחבה. על מה אתם ממליצים? מה אתם אומרים על- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1820_2124&products_id=15127 הוא טוב? מישהו יודע מה המהירות של הכרטיס הזה? sandisk היא חברה איכותית נכון? תודה מראש, יובל.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש את ה- LG G2 בעוד כשבועיים ואני כבר עכשיו רוצה להזמין מגן מסך ומגן טלפון. אני מתכנן לרכוש דרך EBAY או מקום אחר אם יש המלצות. לגבי המגן טלפון אז חשוב לי שיהיה דק וקל כי המטרה היא להגן משריטות ולא משברים ובנוסף הטלפון גם ככה לא קטן ולא קל אז אני לא רוצה להגדיל את המשקל שלו ואת המימדים. אני מעוניין במגן מסך רגיל בלי כל מיני שטויות של מראה וכו', חשוב שיהיה מגן איכותי שלא יפגע בטאצ' ובצבעים של המסך. תודה !
-
- 20 תגובות
- 7.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך המצלמה למדפסת ביתית All in one עם פקס, סריקה וכרטיס רשת אלחוטי\אטרנט. חשוב לי שיהיה עם Feeder למשיכת וסריקת דפים אוטומטית. מחיר: סביב 500 ש"ח. אשמח לקבל המצלמה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד להתחיל ללמוד באוניברסטיטה, והחלטתי שאולי יהיה כדאי לי לקנות אחד. אשמח לקבל המלצות למחשב כף יד שיתאים לצרכים לימודיים. מכיוון שאני ממש לא יודע כמה מחשבים כאלו עולים אני לא אתן תקציב, אלא רק אבקש המלצות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת מכשיר שמיועד לרופא - צריך שיהיה לו מסך איכותי בגודל טוב אבל שהגודל הכללי של המכשיר יהיה קטן - בכל זאת צריך להסתובב איתו בביה''ח... , שיריץ ווינדוס ( צריך להפעיל כל מני תוכנות כמו קריאה של ספרים רפואיים , תמונות x-ray וכו'... ) , אינטרנט , שיהיה מספיק מקום אחסון לתוכנות ומידע רפואי ... מחיר כרגע לא רלונטי ( לפחות עד שאני אבין מה המצב בשוק ... ). כנראה אקנה בחו''ל ... אני ממש לא מעודכן בתחום הזה , אז אני אשמח לכל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום כולם. אני צריךהמלצה למחשב כף יד, שישמש המון כGPS. חשוב לי שיהיה חזק ומתקדם כמה שיותר, כי הוא הולך להחזיק המון זמן. התקציב נע באזור ה3000 שקלים (ללא תוכנה), אבל יכול לגדול אם יש משהו משתלם בעוד כסף. חשבתי על המכשירים של MIO או ASUS שראיתי שבאים עם אנטנת GPS פנימית, או HP שעד כמה שידוע לי הם מעולים רק שצריך להוסיף אנטנת בלוטות. אין לי יותר מדי מושג בזה, אז אני זקוק לעזרתכם. תודה, עודד.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב כף יד. השימוש בו יהיה בסיסי בלבד - הכוונה לספר טלפונים, 2DO List, ואולי קצת פריסל או משהו בסגנון על הדרך. שום דבר רציני. על המחשב להיות בעל מקלט GPS - לא בהכרח צריכה לכלול תוכנת ניווט. יש למישהו רעיון? נדב.
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד שישמש אותי גם כפלאפון. במחיר טוב, שיהיה רק איכותי. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות GPS , עכשיו יש לי כמה שאלות . השימוש העיקרי שלי יהיה GPS אבל אני רוצה פונקציות של מחשב כף יד . האם כדי לקנות מכשיר שהוא רק GPS או שמחשב כף יד עם מקלט GPS מובנה יספק את הסחורה ? מי (ואם) משהו ימליץ על מחשב כף יד , אני צריך שהוא יכלול זיכרון פנימי ( למקרה והסוללה התרוקנה שהמידע לא ימחק ) וצריך שיהיה בו BT ו WiFi המחיר עד 2000 שח (אבל רצוי כמובן פחות) . תודה
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי. לפני איזה שנתיים קניתי מטען סוללות של PG, והתאכזבתי ממנו מאוד... אחרי כמה חודשים הסוללות התחילו להגמר תוך זמן קצר מאוד, וגם בלי שימוש, אחרי הטענה הן החזיקו לא יותר מכמה שבועות... וזה עוד בלי לדבר על המטען המעפן שלקח לו איזה 12 שעות להטעין (לפי הוראות הייצרן...) אני צריך המלצה לסוללות ומטען אחרים (או דגם ספציפי טוב של GP) שמחזיקים הרבה זמן ולא יקרים במיוחד... בעיקרון אני צריך 4 סוללות AA ואם יש משהו טוב וזול יחסית עם שתי סוללות AAA כתוספת ל-4 הAA אז גם טוב... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מחפש המלצות למכשיר GPS לאדם מבוגר. התכונות הרצויות (מסודר לפי דרגת חשיבות): גודל תצוגה (מסך LCD) כמה שיותר גדול ידידותית למשתמש סאונד חזק וברור לא כל כך מבין במחירים\ אז אשמח לקבל המלצות לרמות המחיר השונותץ כשאבין קצת את ההבדלים ברמות אתאפס על המחיר הרצוי. מחר הוא בדיוטי פרי, אז אם ידוע על דגם שגם יש שם במחיר טוב זה יהיה אחלה (כמובן שזה ממש לא חיוני)... תודה לכולם
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת .... אני צריך המלצה עד 250 דולר לקניית מכשיר mp3 בארה"ב הקטע של לנגן סרטים לא כ"כ חשוב לי , אבל חשוב שיהיה מסך . חשוב לי הנוחות , גודל המכשיר, שלא יהיה כבד מדי , ממשק ואיכות שמע ועיצוב המכשיר ומשך זמן שהבטריה מחזיקה. חשבתי על Microsft Zune החדש של 30 ג'יגה שמעתי שהוא טוב. מישהו יודע כמה זמן הבטרייה שלו מחזיקה ? מה אתם אומרים ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מכשיר MP4. תקציב עד 200 שקל. תודה
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הגלקסי 3 שלי ושל חברה שלי. אני מחפש מכשיר שיעבוד היטב ובלי לגמגם תחת ביצוע פעולות רבות ומעבר בין אפליקציות, תוכנה יציבה ככל האפשר או לפחות חברה שידוע שמעדכנת את המכשירים שלה לאורך זמן. אני לא מעוניין להתפשר יותר מידי על איכות הממשק או התוכנה, שכן זה מה שבעיקר מפריע לי בגלקסי 3. סמסונג הפסיקה לשחרר עדכונים מוקדם מאוד לטעמי. אני נמצא רוב השנה ברומניה, לכן חשוב שתדרי העבודה יתמכו ברשתות המקומיות. בעיקרון ביצעתי חיפושים ומצאתי את המאפיינים הבאים שיתאימו לי: מעבד Snapdragon 820/821 עבור חברה שלי מסך 5" או ממש מעט יותר. עבורי מסך 5-6" בעל בהירות חזקה לשימוש רב באור השמש. מצלמה איכותית. G.P.S יציב ומדויק. …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המכשיר שלי (defy) מת היום לגמרי, ולכן אני צריך מכשיר דיי דחוף. יש לי אפשרות להזמין מארה"ב ולהביא לארץ בקרוב מאוד מכשיר, ואני רוצה להזמין תוך יום-יומיים עם העדפה לאמאזון (מטעמי נוחות, אני פתוח להצעות). אני אתאר בקצרה את הדרישות שלי: ביצועים: אני לא משחק בפלאפון ולא עושה שום דבר שצריך ביצועים גבוהים, לכן מבחינתי לא חייב להיות המפרט המהיר ביותר. כן חשוב שהוא יהיה מכשיר זריז בלי תקיעות מיותרות, ושהחומרה תהייה מספיק חזקה להחזיק 3 שנים בלי שדרוגים (שוב, בשימוש יחסית לא כבד של מיילים, גלישה, מצלמה, ו-GPS). גודל: לא דרישה מחמירה, אך הייתי מעדיף מכשיר בגודל בינוני, ולא ענקי כמו חלק מהמכשיר שאני רואה (אבל שוב, אני אשרוד את זה אם מכל שאר הבחינות יתאים לי) מצלמה: זה חשוב …
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני זקוק להמלצה למכשיר לאבא, השימושים: קבלת והוצאת שיחות, שעון מעורר, סוללה חזקה, פלאפון עמיד, עוצמת שמע גבוהה. הוא מעדיף מכשיר סלולרי: מבנה - צדפה. יצרן - נוקיה. הוא חשב על המכשיר Nokia 3710F, איך המכשיר? יש טוב ממנו? תודה וחג פורים אורים שמיייייייייייייח!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על SAMSUNG R510 יש למישהו אותו? או יש למישהו המלצה על המכשיר הכי נורמלי ברשת הזו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לאמא שלי מכשיר סלולרי חדש. אני מחפש עבורה מכשיר עם מסך יחסית גדול, חזק! ועמיד, עמידות בפני מים, רמקול (סטריאו או לא) חזק ואיכותי, זיהוי פנים לפתיחת המכשיר, ממשק קל לתפעול וכזה שידעו שמקבל עדכוני תוכנה באופן שגרתי. התקציב הינו כ-2,000 ש"ח כל הצעה תתקבל בברכה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מכשיר הכי טוב אפשר לקנות ב300 שקל? שיהיה בו כמה שיותר דברים MP3 אינטרנט מצלמה וכו' תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
מחפש מכשיר לראיית לילה טוב (אני מתכנן לקנות בחול עד 800$) אם למישהו יש המלצות ומבין בזה אני ישמח לשמוע תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-