עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני לא מבין איך 729$ על אייפד 2 3G + 32GB הופכים בארץ ל3300 ש"ח, זה אומר שהם לוקחים לפי 4.5 ש"ח לדולר לא מובן,

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by gbox,

החלו לרוץ שמועות אודות מכשיר חדש בסידרת ה-N של נוקיה. על פי אותם השמועות יכלול המכשיר מסך בגודל 3 אינץ,מצלמת 5 מגה פיקסל וזום דיגיטלי של 20 אינץ! כמו כן 20 גיגה של זיכרון פנימי וחריץ הרחברה תהנו! חדשות וסיקורים נוספים יפרסמו בקרוב באתר www.icell.co.il

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. או קיי אז ככה... מה שחשבתי הוא איך ניתן להפוך את הנגן הזה לנגן באמת גדול! והתשובה היא אינטרנט. יש לי בבית כרטיס רשת אלחוטי שאפשר לחבר אותו לD2 (אותו חיבור) או שאני מתבלבל אבל אפשר לעשות את זה עם מחברים כבלים שונים, לא משנה זה לא העיקר... הכרטיס עובד על WIFI אז אולי ניתן לכתוב תוכנה שתזהה את הכרטיס רשת האלחוטי, ולהשתמש בתוכנה כמו OPERA מיני בשביל גלישה... נכון זה נשמע אולי מפורך אבל האם בתיאוריה זה אפשרי? אולי אפילו COWON עצמה תעשה את זה... תשמעו אולי אני יותר מידי אופטימי אבל אם זה אפשרי אז חבל להפסיד אפשרות כזאות. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. לאור ההצלחה התודעתית של ה-W200 החדש שלי, הוחלט שאחותי הצעירה תשתדרג אף היא. הדבר הכי משתלם משצאנו כרגע הוא ה-W200 ב-667 שקלים בטיינידיל, אבל המסך גדול לה. היא זקוקה למכשיר עם מסך קטן יותר, רצוי פחות מ-4.5 אינץ'. הדרישות הנוספות הן מצלמה קדמית טובה (פטיש מפגר של מתבגרות כנראה), ורזולוציה של 720P. ישוחקו משחקים קז'ואליים בלבד. סוללה גדולה היא תכונה שמהווה יתרון. חפשנו מכשירים של לנובו, אך הם עולים יותר מ-W200 ונותנים פחות. ואין מסכים קטנים ברזולוציה נורמאלית שמה נשמח להמלצות

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by 1immortal,

סוף סוף יצאה תוכנה, אומנם סינטטית, אבל עדיין יכולה לספק לנו קנה מידה של יכולות של המכשירים שלנו. תוצאות מSamsung Galaxy S בחיבור דאטה ברשת אורנג'. http://goo.gl/vRbc7 תריצו ותשתפו תוצאות !

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by שועל האש,

קניתי מערכת לרכב אם שן כחולה ויש שם אופציה לחבר נגן mp3 ולישמוע מוזיקה אז אני מחפש נגן mp3 אם שן כחולה :jump:

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by yuval1101,

היי, אני בתקופה האחרונה רוצה לקנות נגן, בהתחלה התלהבתי מה-ZEN VPLUS וה-I7 ,אבל הגעתי למסקנה ש-4-8GB לא יספיקו לי. לכן התחלתי לחפש נגנים עם לפחות 20-30GB, כל מה שהיה הוא כמובן גדול הרבה יותר ( מאוד מעצבן ) וגם מאוד יקר, סכומים של כ-250$. הנגנים שהכי התלהבתי מהם הם- IPOD CLASSIC 80GB, ה-creative zen vison m 30/60gb ( שאלה אם עדיף להוסיף קצת כסף בשביל להכפיל את הנפח, אבל גם לקבל נגן יותר עבה ) ו-microsoft zune. אצל ה-zune הגודל נראה פחות מפריע, בגלל שהמסך שלו יותר גדול משל השאר, אבל עדיין לא בהרבה. הוא הרבה יותר זול, לפי מה שהבנתי הוא עולה כ-150$, ואני יכול אולי להשיג אותו במבצע מיוחד ( לא בחנות ספציפית, אלא משהו אישי כזה ) של כ-30-40%. אז בגלל הסיבות האלה, הנגן הזה נר…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

כל המידע הרלוונטי בכותרת אני מניח. בKSP ובאג אני רואה רק אייפודים למיניהם... תהיתי אם יש אופציות טובות יותר באותו טווח מחירים. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by asaf83,

היי חברים אני חושב לקנות את הכבל הנ"ל : http://store.idigital.co.il/iphone-accessories/cables-adapters/digital-av-adapter כדי לצפות במשחקי כדורגל שנקנים באפליקציות של ONE או ( LIVE STREAMING) YNET בטלויזיה יש פה מישהו שניסה וזה עובד? שלא אקנה לחינם את הכבל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  10. עד לפני כמה ימים האוזניות בלוטוס שלי עבדו מצוין וזוהו יחד בכל חיבור. משום מה לאחרונה כל אוזנייה מזוהה בנפרד בבלוטוס ואני יכול לשמוע רק צד אחד עם חיבור התקן נפרד. ניסיתי לאפס את האוזניות וגם לא עזר. ניסיתי על סמארטפון אחר ואייפד אחר ואף מחשב אחר ובכולם זה נותן לי 2 התקני בלוטוס בנפרד. האוזניות הן של סופרקופי TWS I11 אשמח לפתרון.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

לא אכפת לי אם הוא יהיה יד שנייה או חדש העיקר שאיכות הסאונד והווליום יהיו מה שיותר טובים. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  12. דרישות מהמכשיר לפי סדר חשיבות: 1. סוללה כמה שיותר חזקה 2. זול כמה שאפשר 3. שיוכל להריץ אנדרואיד במהירות סבירה - אני משתמש כמעט אך ורק בוייז ווטסאפ, לעיתים גם ב gameboid - אני כמעט ולא משתמש בדפדפן 4. עוצמת שמע סבירה (בעבר הרחוק היה לי nokia 3500 ובקושי שמעו בו, הייתי צריך להפעיל את הרמקול כמעט כל פעם) 5. מסך לא גדול מידי (היה לי גלאקסי S2, אני מעדיף מסך קטן יותר עם זמן סוללה ארוך יותר) 6. רמת קרינה נמוכה 7. קל משקל אשמח לקבל 2-3 המלצות ואקרא עליהם ביקורות. בתודה מראש לעוזרים, ערן

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. במיסגרת החבילות לחיילים הידועות מראש אורנג מביאים לבחור בין שלושת המכשירים שציינתי בכותרת, האם 2 הסמסונגים עדיפים על הנוקיה 5800?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מטען לנגן שבכותרת משום ששלי נשבר..מה לעשות שיש לך אחים קטנים בבית. אם אפשרי לקבל מחיר ומקום ספציפי שאפשר לקנות ממנו במרכז..המון תודה למגיבים.

15. שלום אני מקווה שפה יוכלו לעזור לי. למה בפוקט לא ידעו. אני רוצה לראות סרט מלא בנוקיה N82. להוריד מהאיכות לא בא בחשבון כי אנ י מחבר לטלוויזיה ורואה את בטלוויזיה (יש הרבה זמן בעבודה). עכשיו בלי קשר אם אני מחבר לטלווייזה או לא מתי שהסרט מגיע לאקשן מהיר כלומר תמונה דינאמית ומורכבת יש מלא תקיעות שהורסים את הצפייה. ניסיתי אם core player וסמרט מובי שנחשבים הטובים ביותר - שניהם כשלו. מישהו יודע מה הפתרון ? איזה נגן צריך ? אולי מקודדים? אולי ה n-series לא חזקים מספיק להציג סרט שלם ? (היה לי גם n93 שסבל מאותה בעיה)

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by fedora,

שלום. ברשותי טלפון SGS2 עם אנדרויד 4.4.4 כל כמה זמן אני מפרמט את הכרטיס זיכרון דרך הפירמוט הפנימי של הטלפון בSTORAGE... הפירמוט "הצליח" אבל הכרטיס פשוט מסרב לחזור לעבוד. לא ניתן לכתוב על הכרטיס או כל פעולה אחרת... כשאני מחבר את הטלפון למחשב, המחשב מזהה אותו ומראה כל מה שקיים על הכרטיס לפני הפירמוט. העברתי את הכרטיס למכשיר אחר והוא תקין לשאלתי... מה קרה לטלפון שהוא מסרב לקרוא מחדש את הכרטיס זיכרון לאחר פירמוט כושל ואיך ניתן לסדר זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by amirn,

היי, האם יש תוכנה מומלצת ל IPAD שמנגנת קבצי AVI/XVID ותרגום ללא המרה? (ואיך מעבירים קבצים כאלו למכשיר כי דרך ITUNES אני יכול רק להעביר .MP4) - אם יש אז תוכנה חינמית, אם לא אז נשקיע כמה דולרים ה-IPAD לא פרוץ. אם לא, מה הדרך המהירה/פשוטה להמיר XVID/AVI עם תרגום ל MP4? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by gkman,

אני יודע שיש הרבה ת'רדים פתוחים בנושא- כמו:http://hwzone.co.il/community/threads/549387-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%93-4-4-4-%D7%91SGS2 אבל כבר כמעט שנתיים שהשתמשתי ברום של-CM 10.1. הייתי מאוד מרוצה מהממשק והאפשרויות- אבל הוא נתקע לי הרבה. (אבל זה היה עדיף עדיין על הרום המקורי שפשוט גרוע) לפני שבועיים עידכנתי אותו לCM11 (M11) ואני עוד יותר מרוצה מהממשק והאפשרוית החדשים, אבל יש לי עוד יותר תקלות איתו (העיקרי הוא שה-GPS לא עובד). אין לי יותר סבלנות להתברבר עם תקלות עם הטלפון ולנסות 20 רומים שונים. מישהו יכול להמליץ לי על רום יציב עם אנדרואיד 4.4.3 לפחות- שדומה כמה שיותר ל-CM? כזה שיהיה מותקן ויעבוד כמו שצריך ואני לא אצטרך לה…

19. Started by yuraxp,

אני מחפש מחשב כף יד עד 1800 שקל. חשוב שיהיה בעל מסך איכותי,וGPS. כמו כן יש לי מספר שאלות: 1-מה איכות המוסיקה שמחשבי כף יד מציעים? 2-בגלל שרוב המסכים הם 64K זה לא קצת כדי לראות עליהם סרטים?

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by d0s,

שלום , קניתי מכשיר חדש, Doogee Kissme ונתקלתי בעיה לגלוש על הרשת של חבילת הסלולר . ע"פ מפרט המכשיר וע"פ התדרים של החברה - שניהם עובדים על 2100Mhz, ולא אמורה להיות כל בעיה. אין בעיה להתחבר ל "וי פי" עם המכשיר, והבעיה היא רק עם גלישה דרך חבילת הסלולר. יש גורמים ידועים לבעיה? הפלאפון רץ על אנדרויד 4.4 אם זה משנה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי מכשיר טלפון של לנובו מסוג P780 ואני מרד מרוצה ממנו אך יש לי בעיה רצינית לגבי קבלת הודעות לדוגמא מוואטסאפ , וויבר או סקייפ. הודעות רגילות (דרך רשת הסלולר) אני מקבל ללא בעיה. וגם הודעות מהאי-מייל אני מקבל במיידי. הגרסה שיש לי על המכשיר הינה גרסה שהמוכר עיצב ולכן היא לא מקורית. מותמן במכשיר כמה וכמה תוכנות לשמירת סוללה, ביטלתי אותן (Dissable). Version: 4.4.2 baseband version: P780.V101, 3.12.2014 build number: VIBEUI_V2.0_1437_7.14.1_ST_P780 אני פשוט לא יודע מה לעשות, אני לא יודע אם יש אפשרות להשיג את מערכת ההפעלה המקורית שלונובו משחררים עם המכשיר וגם אני לא יודע איך להתקין אותו (אני חדש לגמרה באנדרואיד) אשמח לעזרה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by MicroSpecs,

ברצוני לקנות לוח גראפי של WACOM , דגם Intous 3 ואני מחפש מחירים הגיוניים לקנייה. תודה מראש =>

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by exercise,

http://www.apple.com/iphone/ סוף סוף... מתי רק דור שלישי ותמיכה עברית רשמית ?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by No_Man,

אחי קטן שיחק בפלאפון שלו ונעל את ה-PIN, עכשיו המכשיר (יותר נכון, הכרטיס SIM) לא עולה וצריך להזין לו קוד PUK (שאותו אני לא יודע). באורנג' יתנו לי את הקוד בלי בעיות או שאני יצתרך לשלם ? אפשר להשיג את הקוד הזה באינטרנט? קצת עזרה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by guycnaan,

ההורים שלי בארה"ב כרגע וחשבתי לבקש מהם להביא לי נגן MP3. דרישות:חזק ועמיד (צבא),זמן סוללה ארוך ככל האפשר,20 ג'יגה פחות או יותר,וכל הפיצ'רס הנחמדים כולל רדיו,אפשרות להעביר עליו דאטה רגיל ואיכות שמע טובה ככל הניתן. אם אני מפספס משהו אשמח אם תוסיפו. בתודה מראש,גיא

• 3 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.