גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מטען לנגן שבכותרת משום ששלי נשבר..מה לעשות שיש לך אחים קטנים בבית. אם אפשרי לקבל מחיר ומקום ספציפי שאפשר לקנות ממנו במרכז..המון תודה למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שפה יוכלו לעזור לי. למה בפוקט לא ידעו. אני רוצה לראות סרט מלא בנוקיה N82. להוריד מהאיכות לא בא בחשבון כי אנ י מחבר לטלוויזיה ורואה את בטלוויזיה (יש הרבה זמן בעבודה). עכשיו בלי קשר אם אני מחבר לטלווייזה או לא מתי שהסרט מגיע לאקשן מהיר כלומר תמונה דינאמית ומורכבת יש מלא תקיעות שהורסים את הצפייה. ניסיתי אם core player וסמרט מובי שנחשבים הטובים ביותר - שניהם כשלו. מישהו יודע מה הפתרון ? איזה נגן צריך ? אולי מקודדים? אולי ה n-series לא חזקים מספיק להציג סרט שלם ? (היה לי גם n93 שסבל מאותה בעיה)
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. ברשותי טלפון SGS2 עם אנדרויד 4.4.4 כל כמה זמן אני מפרמט את הכרטיס זיכרון דרך הפירמוט הפנימי של הטלפון בSTORAGE... הפירמוט "הצליח" אבל הכרטיס פשוט מסרב לחזור לעבוד. לא ניתן לכתוב על הכרטיס או כל פעולה אחרת... כשאני מחבר את הטלפון למחשב, המחשב מזהה אותו ומראה כל מה שקיים על הכרטיס לפני הפירמוט. העברתי את הכרטיס למכשיר אחר והוא תקין לשאלתי... מה קרה לטלפון שהוא מסרב לקרוא מחדש את הכרטיס זיכרון לאחר פירמוט כושל ואיך ניתן לסדר זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, האם יש תוכנה מומלצת ל IPAD שמנגנת קבצי AVI/XVID ותרגום ללא המרה? (ואיך מעבירים קבצים כאלו למכשיר כי דרך ITUNES אני יכול רק להעביר .MP4) - אם יש אז תוכנה חינמית, אם לא אז נשקיע כמה דולרים ה-IPAD לא פרוץ. אם לא, מה הדרך המהירה/פשוטה להמיר XVID/AVI עם תרגום ל MP4? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שיש הרבה ת'רדים פתוחים בנושא- כמו:http://hwzone.co.il/community/threads/549387-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%93-4-4-4-%D7%91SGS2 אבל כבר כמעט שנתיים שהשתמשתי ברום של-CM 10.1. הייתי מאוד מרוצה מהממשק והאפשרויות- אבל הוא נתקע לי הרבה. (אבל זה היה עדיף עדיין על הרום המקורי שפשוט גרוע) לפני שבועיים עידכנתי אותו לCM11 (M11) ואני עוד יותר מרוצה מהממשק והאפשרוית החדשים, אבל יש לי עוד יותר תקלות איתו (העיקרי הוא שה-GPS לא עובד). אין לי יותר סבלנות להתברבר עם תקלות עם הטלפון ולנסות 20 רומים שונים. מישהו יכול להמליץ לי על רום יציב עם אנדרואיד 4.4.3 לפחות- שדומה כמה שיותר ל-CM? כזה שיהיה מותקן ויעבוד כמו שצריך ואני לא אצטרך לה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד עד 1800 שקל. חשוב שיהיה בעל מסך איכותי,וGPS. כמו כן יש לי מספר שאלות: 1-מה איכות המוסיקה שמחשבי כף יד מציעים? 2-בגלל שרוב המסכים הם 64K זה לא קצת כדי לראות עליהם סרטים?
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום , קניתי מכשיר חדש, Doogee Kissme ונתקלתי בעיה לגלוש על הרשת של חבילת הסלולר . ע"פ מפרט המכשיר וע"פ התדרים של החברה - שניהם עובדים על 2100Mhz, ולא אמורה להיות כל בעיה. אין בעיה להתחבר ל "וי פי" עם המכשיר, והבעיה היא רק עם גלישה דרך חבילת הסלולר. יש גורמים ידועים לבעיה? הפלאפון רץ על אנדרויד 4.4 אם זה משנה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי מכשיר טלפון של לנובו מסוג P780 ואני מרד מרוצה ממנו אך יש לי בעיה רצינית לגבי קבלת הודעות לדוגמא מוואטסאפ , וויבר או סקייפ. הודעות רגילות (דרך רשת הסלולר) אני מקבל ללא בעיה. וגם הודעות מהאי-מייל אני מקבל במיידי. הגרסה שיש לי על המכשיר הינה גרסה שהמוכר עיצב ולכן היא לא מקורית. מותמן במכשיר כמה וכמה תוכנות לשמירת סוללה, ביטלתי אותן (Dissable). Version: 4.4.2 baseband version: P780.V101, 3.12.2014 build number: VIBEUI_V2.0_1437_7.14.1_ST_P780 אני פשוט לא יודע מה לעשות, אני לא יודע אם יש אפשרות להשיג את מערכת ההפעלה המקורית שלונובו משחררים עם המכשיר וגם אני לא יודע איך להתקין אותו (אני חדש לגמרה באנדרואיד) אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ברצוני לקנות לוח גראפי של WACOM , דגם Intous 3 ואני מחפש מחירים הגיוניים לקנייה. תודה מראש =>
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.apple.com/iphone/ סוף סוף... מתי רק דור שלישי ותמיכה עברית רשמית ?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אחי קטן שיחק בפלאפון שלו ונעל את ה-PIN, עכשיו המכשיר (יותר נכון, הכרטיס SIM) לא עולה וצריך להזין לו קוד PUK (שאותו אני לא יודע). באורנג' יתנו לי את הקוד בלי בעיות או שאני יצתרך לשלם ? אפשר להשיג את הקוד הזה באינטרנט? קצת עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ההורים שלי בארה"ב כרגע וחשבתי לבקש מהם להביא לי נגן MP3. דרישות:חזק ועמיד (צבא),זמן סוללה ארוך ככל האפשר,20 ג'יגה פחות או יותר,וכל הפיצ'רס הנחמדים כולל רדיו,אפשרות להעביר עליו דאטה רגיל ואיכות שמע טובה ככל הניתן. אם אני מפספס משהו אשמח אם תוסיפו. בתודה מראש,גיא
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את ה IGO8 ורציתי לדעת, מלבד המחיר ברכישת התוכנה שהיא כ 500 ש"ח, יש צורך בתשלום לרשת המפעילה? סלקום אורנג' וכו'... או שזה רק קניה חד פעמית ואין תשלום לאחר מכן? נשמע לי מגוחך לקנות תוכנת GPS ולשלם עליה חודשית למפעילה...
-
- 35 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
חבר שלי הזמין מאיביי סוני אריקסון k850 ב 511 שקל. השאלה מה דעתכם על הפלאפון? והאם הסכום שווה את הפלאפון? הפלאפון באנגלית יש אפשרות לצרוב עליו עברית? סים של הארץ יעבוד בו. הסים הוא של סוני אריקסון w 995? תודה מראש לכל העוזרים. הפלאפון פתוח לכל הרשתות.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כל הזמן מדברים על זה שאין תמיכה למכשירי דור 2 בהוט מובייל. אבל הרשת הזאת מבוססת על הרשת של מירס, שהייתה ברובה גם דור 2. אם כך, מדוע אין תמיכה בהוט מובייל במכשירי דור 2? האם לא תהיה קליטה בכלל? או מה?
-
- 10 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות את האסוס r300. על פניו לא מצאתי בו חסרונות (חוץ ממסך קטן, אולי). ברשת מצאתי המון תגובות חמות על המכשיר, דבר שרק מחזק את הרצון לקנות אותו. לפני הקנייה יש לי מספר שאלות: איזה תוכנות חוץ מ IGO ניתן להתקין על המכשיר? איך התפעול השוטף? איך עובד הקטע עם הרדיו? ראיתי שיש לו משדר FM. האם המכשיר נתקע הרבה? בכלל? כמה זמן לקבלת פיקס והאם הוא נשאר קבוע ויציב? ובכלל, כל מידע שתתנו יתקבל בברכה, תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
למי שעוד לא קרא ומכיר את HEBDEV, הם יצאו בהודעה רשמית פה: http://www.hebdev.com/ ופה: http://www.iphoneblog.co.il/2009/02/iphone.html אין מנוס כנראה מלהעשק..
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פטנט ייחודי למזגן יעיל בעיקר למשרדים כי לעובדים בדרך כלל לא כל כך אכפת על המזגן, הם לא משלמים חשמל, אבל יכול להיות יעיל גם לבית. בעיקר למי שנמאס לו מחשבון חשמל שהולך ועולה ביחד עם מזג האויר גלאי'>http://best.shopy.co.il/products/172499"]גלאי תנועה לכיבוי המזגן ולחסכון בחשמל נראה לכם סביר חסכון של בין 10% - ל20% ? מה אומרים?
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היצרנית הסינית הציגה סמארטפון דגל חדש באיכות גבוהה מאוד, אך טכנולוגיית ה-Force Touch החדשנית שהייתה במרכז העניינים תגיע בפועל רק בדגם היקר ביותר, ורק בשנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/משוכלל-או-סתם-מטורלל-ה-huawei-mate-s-מציע-חדשנות-ע/
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
זה הסמראטפון הראשון שלי אז קצת קשה לי לתת חוות דעת איך הוא כי אין לי בסיס להשוות אותו עם שום דבר כמעט... אני יכול לציין שהמסך שלו מרשים מאוד, המצלמה מתקתקת תמונות בקצב היסטרי והגודל שלו... ובכן, דורש התרגלות, פתאום כשאני מחזיק אייפון ביד הוא ממש מרגיש לי קטן וקומפקטי, כשלפני 3 שנים אני בטוח שהוא נחשב גדול ורחב, פתאום אני מסתכל עליו ואני שם לב שהוא יושב בול בכף היד, לא גדול מדי לא רזה מדי ולא שמן מדי - ב-ד-י-ו-ק, והHTC ONE X (וכך גם הGALAXY SIII) מרגישים לי עדיין קצת מגושמים בגודלם, אבל כמו שאני רואה את זה המגמה בשוק היא דווקא ללכת על מסכים גדולים יותר ויותר אז אני מניח שזה יהיה עניין של זמן עד שאני כבר ארגיש בבית עם גודל המכשיר אבל יש סיכוי שאם הייתי מודע לגודלו ביחס לאיי…
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את Cube U30GT Tablet PC האם יש טאבלט יותר טוב ממנו או איכותי יותר ממנו ב 220 דולר עם בלוטות כרגע הוא אזל המלאי יתחדש ב20 לאוגוסט ומשלוח בין 10-30 יום מישהוא מכיר זמנים יותר מהירים נא תשובתכם המהירה http://www.pandawill.com/cube-u30gt-tablet-pc-rockchip-rk3066-dual-core-16ghz-cpu-101-inch-android-40-16gb-1g-ram-white-p62836.html
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ההתלבטויות העיקריות שלי הן לגבי HTC HD2 MOTOROLA MILSTONE XT720 NOKIA N900 SAMSUNG OMNIA HD לכול המכשירים יש מפרט די עשיר אך חשובים לי מספר פרמטרים : מבנה המכשיר (שרידות) מהירות UI כול המכשירים הם מכשירי מגע,חשוב שהמגע יהיה ריספונסיבי ככול האפשר. סוללה קליטה איכות שיחה איכות רמקול אופציונלי - מצלמה בנוגע למחיר יש הסדר נחמד עם דודי מאיטליה (לא,לא מדובר בEbay). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מתלבט מה לקנות בין הSONY ERICSSON H800I ו NOKIA N73 מה עדיפ לי לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני ממש חדש בכל עניין הרומים ורציתי המלצה לרום יציב לגלקסי S. לא אכפת לי ממשק בעברית, גם ככה אני על אנגלית, רק שיהיה לי את האופציה לכתוב בעברית. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
עדכון: בצורה קצת ביזארית, ב-LG החליטו להציג כיסוי רשמי עבור ה-G5 – לפני שהם חשפו את הסמארטפון עצמו. התמונות של הכיסוי המדובר מצביעות על כך שהמכשיר אכן יגיע עם מעטפת מתכתית, ומעניקות לנו גם מבט נוסף על אותו 'חלון' Always On במרכז המסך, שמאשר ככל הנראה את העובדה שלא מדובר כאן על מסך משני כמו ב-V10, אלא על הודעות שמוצגות על המסך הראשי האחד והיחיד. התהייה המרכזית שלנו נותרת במקומה – כיצד מתכננת LG להציג הודעות באופן מתמיד על מסך המכשיר, מבלי לחסל את חיי הסוללה? האם זה אומר שהמסך יהיה בטכנולוגיית OLED בה ישנה שליטה אינדיווידואלית על כל פיקסל ופיקסל, או שבחברה פיתחו טכנולוגיה כלשהי שתאפשר למסכי IPS-LCD "סטנדרטיים" להציג תמונה מינימלית בצריכת הספק הגיונית? נמשיך לעקוב…
-
- 52 תגובות
- 5k צפיות
- 2 followers
-