עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לא מצאתי שום דבר נורמלי

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  2. מישהו מכיר? אני צריך כי נמאס לי שהוא מתחבר לאינטרנט באיטיות שלו ואז מחפש מיקום שלי ושורף לי את המוח והאבריים הפנימיים עם הקרינה. אני רוצה להפעיל מפה ללא ה3G בלי מיקום מן הסתם. רק מפה של ארץ ישראל, עם הכבישים בכמה אפשרויות זום.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, ראיתי כתבה היום לגבי משקפי מציאות מדומה באיכות סבירה ומחיר ממש זול שיכול להתחבר כמעט לכל סמארטפון. ניתן לראות דוגמאות של משקפיים כאלו כאן: http://www.dx.com/s/Universal+Virtual+Reality+3D מה דעתכם על הדבר הזה? האם באמת ניתן לראות באמצעות האייפון 5 שלי סרטים 3D? האם יש לדבר הזה בכלל חומרה כיום? משחקים/סרטים 3D? במידה ואני באמת מזמין איזה הכי כדאי?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי לכולם. אני מתלבט לגבי הזמנת מכשיר אנדרואיד לא ממותג. המכשירים האלו נמצאים בלא מעט אתרי קניות והמחיר שלהם די אטרקטיבי, מה שגורם לי לתהות, האם לא מקבלים חתול בשק? מכמה תגובות שקראתי באינטרנט, הבנתי שהם מחזיקים מעמד במשך יותר משנה ושלכאורה אין חשש, אבל אולי בכל זאת יש מישהו מכם שקנה מכשיר מהסוג הזה ויוכל לתת לי את חוות דעתו. דוגמה למכשיר אנדרואיד לא ממותג: http://www.aliexpress.com/item/Direct-Marketing-MTK6577-V12-cell-phone-android-4-04-with-4GB-ROM-4-3inch-Screen-3G/628051776.html עוד דבר שהייתי רוצה לדעת: המכשירים האלו מגיעים ללא תמיכה בעברית. יש אפשרות לפרמט מכשיר מהסוג הזה ולהתקין גרסה תומכת עברית? פשוט מעולם לא היה לי מכשיר אנדרואיד (אני כרגע עם נוקיה 5530 והייתי …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Lirux,

אני רוצה לקנות לי נגן שיעביר לי את הזמן בצבא\נסיעות.. אחד הדברים שהכי חשובים לי זה ניגון וידיאו כי בזמן שאני בצבא אני מפסיד הרבה סדרות שאני רואה באופן קבוע.. כדי שאני אוכל להשלים את הפערים אני רוצה נגן סרטים טוב.. חוץ מזה חשובה לי איכות הסאונד ופונקציית ניגון השירים בכלל. מה שחשבתי עליו בנתיים זה: Cowon o2 - נגן סרטים קומפקטי 4.3 אינצ' שמנגן כמעט כל פורמט וידיאו ואודיו ללא צורך בהמרה עם נפח של 32g וסוללה שמחזיקה ל8 שעות ניגון וידיאו. יתרונות: מנגן סרטים ללא צורך בהמרה, נייד לעומת הnetbook, אפשרות הרחבת זיכרון עם כרטיס sd. חסרונות: פחות ניתן ל"נשיאה בכיס" לעומת ה- s9 Cowon S9 - נגן מוזיקה מעולה עם מסך amoled 3.3 inch סוללה מטורפת של 55 שעות אודיו ו11 שעות וידיאו מגיע רק עם…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי פלאפון SONY ERICSON W810i שהביאו לי מחו"ל ואין לי תוכנת BLUETOOTH אני לא מוצא בשום אתר כולל של SONY ERICSON . מישהו אולי יכול למצוא לי משהו ??

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום לכם, אני מקווה מאוד שאני מפרסם את זה בפורום הנכון כי יש בHWZ המון, המון, המון, המון פורומים מסתבר. אני רוצה להכין סטאפ למטבח שלי שיורכב מ 1) זרוע גדולה של מנורה 2) פלאפון (אנדרואיד כנראה) 3) מקרן זעיר אני רוצה לעבוד עם זה ככה שאוכל להקרין מתכונים על השיש, שיציג לי באיזה גודל אני צריך לעשות את הפיצה, ויראה לי יוטיוב כשאני משתעמם זה פחות או יותר הרעיון הבעיות כדקלמן: לא כל פלאפון יכול להתחבר למקרן זעיר, האם הmotorola atrix יכול? רעיון כלשהו איך לעשות את זה? והבעיה העיקרית שלשמה אני רושם את ההודעה הזאת: גם אם אצליח לחבר פלאפון ומקרן זעיר אני צריך מקלדת וירטואלית כלשהי ככה שאוכל להקליד על המשטח עבודה אם אני צריך מקלדת או פשוט לגלול אז אשמח לעזרתם או שתפנו אות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן חברים, אני מחפש נגן מוסיקה מבוסס פלאש ואין לי מושג במה לבחור! iPod,SanDisk,i Audio,iriver... בגדול חשבתי על i Audio אשמח לקבל את דעתכם/נסיונכם בעניין! תודה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, ברצוני לקנות בקרוב נגן Mp4. התקציב הוא באיזור 2500 שקל, ותהיתי אם ניתן למצוא נגן שיענה על הדרישות הבאות: * 20 ג'יגה מינימום אבל עדיפות להרבה יותר. * אפשרות לחיבור מצלמה דיגטלית להעברת התמונות. * בטריה חזקה. * WIFI - רצוי. * חברה אמינה. * הצגת כתוביות בעברית - רצוי אבל לא חובה. אודה לעזרתכם בנושא.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  10. אהלן חברים, צריך את עזרתכם, ויש לי נטייה לחפור בפירוטים כשאני מחפש ייעוץ לגבי קנייה, אז מתנצל מראש. אני מחפש מכשיר חדש, שיחליף את הSony Xperia Sola הנוכחי שלי. מכשיר מאוד נחמד, אבל שלי לצערי כבר לא עובד ב-100% שלו. מחפש מכשיר שיעלה לי בין 1,500 ל-2,000 ש"ח, אבל לוקח בחשבון את האפשרות לחריגה של עד 100-200 שקל, אבל לא מעבר לזה, בכל זאת משכורת של תיכוניסט ולא רוצה להוציא יותר מדי על מכשיר סלולרי. דרישות עיקריות מהמכשיר: מכשיר לא גדול מדי, כזה שנוח להחזיק ביד, מצלמה קדמית סבירה לפחות, כמה שאפשר ביחס למכשירים אחרים בטווח שיהיה מספיק חזק למשחקים מדי פעם, כמובן רצון לאנדרואיד, אבל מוכן להתפשר גם על ווינדוס אם המכשיר עצמו באמת שווה את זה, ומכשירים שנחשבים מותגים כמו אפל או סמס…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  11. הבקשה בכותרת.... למעשה זה סקינים.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  12. Started by Aviko,

אם אפשר אתרים עם הורדות לסימביאן 9.1 אם אפשר אני צריך את התוכנה הזאת שהופכת את הפלאפון שיהיה שלט רחוק לטלויזיה וכו... תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום .. אני רוצה לקנות סמארטפון זול וטוב בסביבות ה 1300 ש"ח גג. איזה מכשיר הכי מומלץ? שתהיה גלישה באינטרנט חלקה. אם גודל המסך גדול סבבה.. איכות סאונד טובה של מוסיקה. והודעות ושיחות, יותר מזה אני לא כלכך צריך.. איך הsony experia למיניהם? יש כל מיני דגמים.. מה ההבדל ביניהם? אנה עזרו לי מי שמבין.. לילה טובב

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום . אני מעוניין לרכוש את המכשיר עכשיו זאת הביקורת האחרונה לפני שאני רוכש אותו . המכשיר הנ"ל : HP iPAQ hx2700 Pocket איך הוא ? אין בו בעיות ?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. עדכנתי ת'גרסא של הפלאפון... עכשיו היא יותר חדשה... הבעיה היא שהיא באנגלית!!!! בהגדרות>שפות אין לי עברית! מה עלשות!?!?!?!?1? תודה AVIKO

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by zam,

מצאתי חנות מקוונת עם המלצות טובות. הם מציעים את המכשיר ב- 2230 ש"ח (סביר?) אני מתכוון לקנות אותו ב- 10 תשלומים = 2330.35 ש"ח (לא כזה נורא). המחיר הזה הוא לתוצרה הבסיסית. הוא מגיע ללא עברית, קריאה / כתיבה, ואם אני רוצה תמיכה אני צריך לשלם: עברית מלאה גרסת אנדרואיד 4.0.4 - 130ש"ח עברית מלאה גרסת אנדרואיד 4.1.2 - 150ש"ח כדאי לעשות בחנות? האם אני יכול לעשות זאת בבית עם עזרה של חבר שמבין בנושא, שיש לו אותו מכשיר? לגבי נרתיק, מגן מסך והרחבת זיכרון. האם כדאי לקנות באיביי (לדוגמא) או בחנות עצמה? תודה.

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by optimizeR,

אמא שלי מחפשת לקנות סמארטפון, לא משהו משוגע מפלצתי ~ משהו די זול וחשוב לה שתהיה אפשרות לפרוס לכמה שיותר תשלומים. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח. האם אפשר למצוא משהו סבבה ? מסך בערך בגודל של Galaxy S2- S3 כזה.. מצלמה עם איכות טובה, וזהו זה מה שהיא צריכה בגדול. הדבר הזה מצא חן בעיניה : http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7760477 מישהו מכיר או שזה איזה חרטא של חברה מונפצת ? אשמח להצעות חברים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

בעקבות התראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270739.0 עברו מאז שנאבד לי כבר יותר מ-24 שעות, גם סגרתי את הקו שלא יוכלו להתקשר. עכשיו אין לי ברירה אלא לקנות פלאפון חדש, אני לקוח של חברת Orange. בשבילי אני צריך פלאפון שיש לו MP3 ועם מצלמה טובה בתקציב 3000+- וגם אח שלי צריך פלאפון חדש בתקציב 2000 +- עריכה: הגדלתי את התקציב, אני משלם בתשלומים+ביטוח. אפשרות לחריגה מהתקציב אם זה נותן תמורה גדולה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by hezi508,

שלום לכולם אני מעוניים לקנת לולרי חדש כרגע אני עם נוקיה ישן התלבטות בין המכשירים נ"ל כבר אומר לא רוצה IPHONE חושב הוא חרא מכשיר השימושים העיקריים הם שיחות SMS כמובן וכן שימוש כיומן פגישות שיכול להסתנכרן עם היומן במשרד ובבית וכן שימוש בגלישה לחשבון המייל מידי פעם. חשוב שיהיה WIFI ו- BLUETOOTH עברית נורמלית חשובה מאוד (לא חשוב אם מקורית או לא), מצלמה טובה, עדיפות לדור 3.5 כדאי שיהיה GPS לא מחפש יותר מידי שטויות במכשיר אבל יהיה נחמד אם ניתן יהיה לקבל דרכו נתונים מהבורסה. כרג עאני נוטה לכיווןה בלקברי אשח לקבל את תגובתכם והצעותיכם גם אם ע מכשי נוסף שכדאי לשקול לא חייב מסך מגע אבל אפשר זה נראה יותר טוב ;D בתודה מראש חזי

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. שלום חברים, ראיתי שיש כל כך הרבה סוגים של אייפד כיום... איזה אייפד הכי חדש ומומלץ לקנות כיום בסביבות של מחיר 1,500 ש"ח פלוס מינוס? (של apple כמובן)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by My_Name,

לפני כמה ימים, הוצע לי נגן Mini iPod בנפח של 3G. הנגן בן 4 חודשים, בלי אחריות והוא דפק נפילה אחת. הישתמשתי בו איזה יום אחד והכלך היה נראה לי בסדר גמור. המחיר שהוצע הוא 500 שקל. אני מקווה להוריד אותו ל-450 או 400 אם אני יוכל . . . אבל אני רוצה קודם לדעת למה אני ניכנס . . . 500 זה מחיר סביר ? יקר יותר מדי? באיזה מחיר זה ישתלם ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by rotman,

שלום לכולם , יש דיי הרבה סוגים בשוק , חלקם חברות מוכרות כמו LG ו TOSHIBA וחלקם פחות כמו PIXXEL אני מחפש נגן 7" שיהיה לו את הדברים הבאים (לאו דווקא לפי סדר העדיפות) : 1)זמן נגנינה ארוך 2)כניסת USB וכרטיסי זכרון של SD 3)עדיפות ליציאה כפולה לאוזניות 4)איכות וידאו טובה 5)יכולת הפעלה גם בלי שלט 6)אמינות מכל אלא אני מחפש את הכי זול שעונה על הקריטריונים האלו. כמו שאני רואה DVD נייד נורמאלי עולה בסביבות 750 ש"ח. מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by halo,

אני לא צריך יותר מ 512m-1g ולא mp4 איזה אתם ממליצים

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. היי, אני רוצה לקנות Power Bank על מנת שאוכל להטעין באמצעותו LG G2. יש המון סוגים ואני אשמח לקבל המלצות. כבר קיבלתי המלצה אחת: Xiaomi power bank 10,400 mah תודה לעוזרים !

25. הי, חבר שלי צריך mp3 חדש בכ-300 ש"ח, אך ככל הנראה אם זה שווה את זה אז הוא יוסיף עוד קצת... הדרישות שלו ל-mp3 הן: - צריך להיות לו משהו כמו 1GB. - חובה שיהיה לו טייפ מנהלים. - הוא צריך להיות דק וקטן, אבל זה בסדר אם הוא יהיה בגודל של ה-IPOD, העיקר שיהיה דק כדי שיכנס לכיס של החולצה למשל ( שוב, זה לא בשבילי, אני לא שם דברים בכיס של החולצה ). - מעדיף שיהיה לו חיבור של USB ישיר בלי צורך בכבל, אך אני מניח שאם אני רוצה אחד דק, כנראה שהוא יחייב כבל . - חובה (!) שתיהיה לו הפעלה קלה, נוחה ופשוטה מאוד. למשל ההפעלה של ה-mp3 המומצע ( ראו תמונה, וכבר יש יש לו אחד כזה )היא די מסובכת בשביל האדם, בעיקר מציק לו שעל מנת להפעיל את הטייפ מנהלים הוא צריך להסתבך עם יותר מדי לחיצות ובלגנים…

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.