עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by optimizeR,

אמא שלי מחפשת לקנות סמארטפון, לא משהו משוגע מפלצתי ~ משהו די זול וחשוב לה שתהיה אפשרות לפרוס לכמה שיותר תשלומים. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח. האם אפשר למצוא משהו סבבה ? מסך בערך בגודל של Galaxy S2- S3 כזה.. מצלמה עם איכות טובה, וזהו זה מה שהיא צריכה בגדול. הדבר הזה מצא חן בעיניה : http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7760477 מישהו מכיר או שזה איזה חרטא של חברה מונפצת ? אשמח להצעות חברים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

בעקבות התראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270739.0 עברו מאז שנאבד לי כבר יותר מ-24 שעות, גם סגרתי את הקו שלא יוכלו להתקשר. עכשיו אין לי ברירה אלא לקנות פלאפון חדש, אני לקוח של חברת Orange. בשבילי אני צריך פלאפון שיש לו MP3 ועם מצלמה טובה בתקציב 3000+- וגם אח שלי צריך פלאפון חדש בתקציב 2000 +- עריכה: הגדלתי את התקציב, אני משלם בתשלומים+ביטוח. אפשרות לחריגה מהתקציב אם זה נותן תמורה גדולה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by hezi508,

שלום לכולם אני מעוניים לקנת לולרי חדש כרגע אני עם נוקיה ישן התלבטות בין המכשירים נ"ל כבר אומר לא רוצה IPHONE חושב הוא חרא מכשיר השימושים העיקריים הם שיחות SMS כמובן וכן שימוש כיומן פגישות שיכול להסתנכרן עם היומן במשרד ובבית וכן שימוש בגלישה לחשבון המייל מידי פעם. חשוב שיהיה WIFI ו- BLUETOOTH עברית נורמלית חשובה מאוד (לא חשוב אם מקורית או לא), מצלמה טובה, עדיפות לדור 3.5 כדאי שיהיה GPS לא מחפש יותר מידי שטויות במכשיר אבל יהיה נחמד אם ניתן יהיה לקבל דרכו נתונים מהבורסה. כרג עאני נוטה לכיווןה בלקברי אשח לקבל את תגובתכם והצעותיכם גם אם ע מכשי נוסף שכדאי לשקול לא חייב מסך מגע אבל אפשר זה נראה יותר טוב ;D בתודה מראש חזי

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. שלום חברים, ראיתי שיש כל כך הרבה סוגים של אייפד כיום... איזה אייפד הכי חדש ומומלץ לקנות כיום בסביבות של מחיר 1,500 ש"ח פלוס מינוס? (של apple כמובן)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by My_Name,

לפני כמה ימים, הוצע לי נגן Mini iPod בנפח של 3G. הנגן בן 4 חודשים, בלי אחריות והוא דפק נפילה אחת. הישתמשתי בו איזה יום אחד והכלך היה נראה לי בסדר גמור. המחיר שהוצע הוא 500 שקל. אני מקווה להוריד אותו ל-450 או 400 אם אני יוכל . . . אבל אני רוצה קודם לדעת למה אני ניכנס . . . 500 זה מחיר סביר ? יקר יותר מדי? באיזה מחיר זה ישתלם ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by rotman,

שלום לכולם , יש דיי הרבה סוגים בשוק , חלקם חברות מוכרות כמו LG ו TOSHIBA וחלקם פחות כמו PIXXEL אני מחפש נגן 7" שיהיה לו את הדברים הבאים (לאו דווקא לפי סדר העדיפות) : 1)זמן נגנינה ארוך 2)כניסת USB וכרטיסי זכרון של SD 3)עדיפות ליציאה כפולה לאוזניות 4)איכות וידאו טובה 5)יכולת הפעלה גם בלי שלט 6)אמינות מכל אלא אני מחפש את הכי זול שעונה על הקריטריונים האלו. כמו שאני רואה DVD נייד נורמאלי עולה בסביבות 750 ש"ח. מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by halo,

אני לא צריך יותר מ 512m-1g ולא mp4 איזה אתם ממליצים

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. היי, אני רוצה לקנות Power Bank על מנת שאוכל להטעין באמצעותו LG G2. יש המון סוגים ואני אשמח לקבל המלצות. כבר קיבלתי המלצה אחת: Xiaomi power bank 10,400 mah תודה לעוזרים !

9. הי, חבר שלי צריך mp3 חדש בכ-300 ש"ח, אך ככל הנראה אם זה שווה את זה אז הוא יוסיף עוד קצת... הדרישות שלו ל-mp3 הן: - צריך להיות לו משהו כמו 1GB. - חובה שיהיה לו טייפ מנהלים. - הוא צריך להיות דק וקטן, אבל זה בסדר אם הוא יהיה בגודל של ה-IPOD, העיקר שיהיה דק כדי שיכנס לכיס של החולצה למשל ( שוב, זה לא בשבילי, אני לא שם דברים בכיס של החולצה ). - מעדיף שיהיה לו חיבור של USB ישיר בלי צורך בכבל, אך אני מניח שאם אני רוצה אחד דק, כנראה שהוא יחייב כבל . - חובה (!) שתיהיה לו הפעלה קלה, נוחה ופשוטה מאוד. למשל ההפעלה של ה-mp3 המומצע ( ראו תמונה, וכבר יש יש לו אחד כזה )היא די מסובכת בשביל האדם, בעיקר מציק לו שעל מנת להפעיל את הטייפ מנהלים הוא צריך להסתבך עם יותר מדי לחיצות ובלגנים…

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. היי:} אני צריך המלצה למכשיר מוזיקה, יכול להיות אייפוד אם ישתלם. מה שחשוב הוא שבבאנדל האוזניות יהיו איכותיות + שהמכשיר יפיק עוצמת סאונד גבוהה כמה שאפשר. ולגבי מקום - 2 ג'יגה מינימום בתודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Holy,

חובה GPS ו- WIFI אסור שתהיה בו מצלמה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by TaMiRn2,

צריך המלצה לDOK עד 60 ש"ח 1 GB מהיר וקטן ושלא עושה יותר מידי צרות...אם יש אחד שגם יודע לקרוא כרטיסי MMC אז זה בונוס ענקי... ראיתי כמה בZAP אבל אני ממש לא מבין בזה ואני מעדיף להעזר במישהו שמבין בזה... תודה...

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by Jaman,

שלום, אני מחפש GPS פשוט לרכב, לא צריך שיציג תמונות ינגן סרטים או מוזיקה או דברים בסגנון (לא אכפת לי שיבוא עם אפשרויות כאלו, אבל זה לא נחוץ). מהמעט שקראתי הבנתי שהמכשירים של Mio עושים את העבודה, זולים יחסית, ובאים עם תוכנה טובה (MioMap). אשמח להמלצה על דגם איכותי ומשתלם עד כמה שאפשר במחיר של מספר מאות שקלים, נגיד עד 650~. תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by teddy85,

אבא שלי רוצה GPS שיעבוד בארץ אני אהיה בארהב באוגוסט והוא ביקש ממני לקנות לו GPS אני לא מבין כלום בזה אז אם מישהו יכול להסביר איך זה פועל איזה דגמים טובים ובכלל מה נגד מי :itschy: תודהההה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  15. שלום! נכנסתי לזאפ ורק התבלבלתי מכל התגובות שיש שם על מכשירי GPS אז פשוט רציתי לדעת אם למישהו יש המלצה בשבילי GPS שייתן את התמורה ל600 ש"ח בערך ומתוך ניסיון אישי שהיה לו איתו.. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ofer1928,

התקציב הוא 1800 ש"ח. רוצה נגן שבעיקר המוזיקה תהיה טובה, ושעל הדרך יהיה גם וידאו ותמונות (שיהיה העיקר איכות סבירה) האם כדאי פשוט לקנות ipod video 30 gb של apple? ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by The Man123,

אני רוצה לקנות נגן MP3 בגודל של גיגה זיכרון (עדיף עם אפשרות להרחבה בכרטיס) עכשיו הדברים שאני רוצה שיהיו בו זה תמיכה בעברית רגילה לא שצריך להשתמש במשהו כדי שזה יפעל רגיל , רדיו , איכות צליל טובה , ממשק יפה וטוב , אם אפשרי אז גם נרתיק טוב שיש אפשרות לקנות בנפרד זה בסדר אבל לא חובה שיהיה, שלא יהיה מכוער, אבל חובה שיהיה אפשרות לסדר בתיקיות ושיהיה בקלות לעשות את זה ! ואני רוצה לא מחיר גבוה עד 350 שקל בערך זהו תנו המלצות!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכם מקווה שתצליחו לעזור לי למצא את הmp3 המושלם במחיר שאני מקציב אני לא מבין כלום בנושא טוב המחיר שלי הוא בערך עד 1450 (עדיף 1200 אבל) קריטריונים לפי סדר חשיבות: 1. איכות מעולה (אני שומע לרב פסיכודלי) 2. סוללה עדיף חשמלית שתיהיה ארוכת טווח 3. לפחות 8 גיגה עדיף 20 בערך +- (אם יש יותר כמובן יותר טוב) 4. צבעוני עם מערכת טובה קלה (עדיף עם mp4 לא חייב ) שיהיה משחקים אם אפשר לא חובה קורא תמונות וידאו 5. גודל עדיף שיהיה כמה שיותר קטן אבל לא חובה אבל לא ענק 6. שיהיה תמיכה עברית הערות : ** הייתי רוצה שתביאו לי בנפרד מכשיר בלי קשר למכשיר עם הקריטריונים האלה - קורא טלויזיה לראות כמה עולה כי אז יש אפשרות במכשיר כזה שאבא שלי יעזור לי ** אם אפשר ורק אם אתם יודעים מחיר משוער כמה…

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by NDR,

אהלן! אני צריך לנגן MP3 עם הדרישות הבאות: 1. זיכרון של 4GB-6GB. אפשר יותר עם ההבדל במחיר הוא לא גדול מידי. 2. זמן נגינה ארוך ככל שניתן. 3. סוללה נטענת וניתנת להחלפה. 4. גול פיזי - לא מסיבי מידי. 5. איכות סאונד טובה (גם אוזניות טובות - אבל זה פחות קריטי). 6. רדיו (לא הכי קריטי אבל עדיין חשוב). 7. סינכרון פשוט עם המחשב. 8. עד 1500 ש"ח. תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by the big ticket,

אני מחפש מחשב כף יד איכותי לשימוש רק כGPS. ככה שהתכונות שחשובות לי הן- מהירות תגובה וחישוב מסלולים (מעבד+זכרון) והכי חשוב - מקלט GPS איכותי, מתקדם ויציב. אני מחפש מכשיר שיפעל טוב עם IGO, יקלוט לוויינים מהר וינווט בצורה טובה. יש דבר כזה? אני לא ממש יודע מה המחירים, אבל אני מוכן להוציא עד 2000 ש"ח +- , אם יש מכשיר כזה בטווח מחירים נמוך בהרבה אז עוד יותר טוב (: תודה מראש

21. Started by alex542,

אחרי שנדפקתי עם xiaomi 10400mAh מזויף אני צריך המלצה על power bank מחו"ל.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by -Sky_Lord-,

שלום, אני מעוניין לקנות טלפון נייד חדש למטרות עבודה. אני צריך שיהיה לו wifi, אפשרות להתקין skype וגישה נוחה לאימייל. בנוסף אני צריך שתהיה לי האפשרות לגשת לקבצי word ואקסל. על איזה מכשרים אתם ממליצים? חשבתי על blackberry כלשהו או נוקיה כלשהו.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by roeesnir,

אני מחפש אוזניה נוחה. קניתי בeBay את ה-Motorola HK-100. שומעים מעולה, אבל היא לא נוחה בטירוף. אחרי כמה דקות מחילה לכאוב באוזן. מה אתם אומרים על אלה? : http://www.ebay.com/itm/Plantronics-Explorer-390-Universal-Wireless-Bluetooth-Headset-/251181309010?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item3a7b929c52 http://www.ebay.com/itm/Refurbished-Plantronics-Explorer-330-Bluetooth-Headset-/290823761773?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item43b6726f6d בכלל, החברה הזו טובה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות בלוטוס סטריאופוניות. השימוש העיקרי שלהן יהיה למכון הכושר, נמאס לי לקשור סביב הגוף כל מיני נגנים ולהתעסק עם כבלים. מבחינתי התקציב יכול להיות יותר גבוהה אם ההשקעה שווה את זה. האוזניות צריכות להיות הכי קטנות שאפשר (לא המפלצת הזאת של מוטורולה), וגם כמובן שאפשר יהיה לנהל איתן גם שיחה רגילה בפלאפון. ד"א האם מניסיונכם הם עמידות במים - לא בריכה אלא הזעה וכו'. כי חבל שאני אקנה אותן רק בשביל שיהרסו לי מקורוזיה או משהו אחרי שבוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  25. בסך הכל אני צריך רק שינגן מוזיקה, שהסאונד יהיה איכותי ושתהיה סוללה נטענת. תמונות ווידאו ממש לא חשובים. נפח של לפחות 15GB, כמה שיותר - יותר טוב. מהאוזניות אני צריך שיהיו איכותיות כמובן, ושאדם שמשתמש בהם לא יראה כמו חייזר. ניתן לחרוג מהתקציב אם יהיה שיפור משמעותי באיכות. בנוסף, אם אפשר אז עדיף שהמוצרים יהיו מבאג כי אין לי כ"כ זמן לסוע למקום אחר בשביל הקנייה. אני יודע שבבאג בקושי יש מבחר של אוזניות, אז אפשר יהיה לוותר על הקנייה שם אם ממש לא כדאי לקנות שם אוזניות. ראיתי שממליצים פה הרבה על הcowon I7 וגם לי הוא נראה מתאים לגמרי, אבל רציתי לראות קודם אילו מוצרים מתחרים יש לו שמתאימים למה שאני צריך. וגם רציתי לקרוא חוות דעת של מישהו שמשתמש בנגן הזה אם יש כאן מישהו כזה. יות…

• 6 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.