עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by papoose,

שלום לכם! אני רוצה לקנות פלאפון באורנג וזה מה שחשוב לי: שיחות ווידאו באיכות כמה שיותר גבוה ספיקר טוב בשביל שהיה קל לעשות את השיחות ווידוא ולא נצטרך כל פעם להכניס אוזניות.. זה הכל אם יש איזה שהם אפשרויות נגיד יהיה לי שתי פלאפונים כאלה ובמרחק של 30 קילומטר נוכל לשחק שש-בש דרך הפלאפון או משהו כזה זה יהיה נחמד.. (אם קיים דבר כזה)

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by tehnodrom,

אני מחפש אוזניות עד 200 ש"ח אוזניות לא אוזניה ראיתי את הדגם הזה : marelli tc920

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  3. דגם הביניים של מותג השואבים הרובוטיים ILIFE מוצע כעת למכירה בעלות מוזלת לכתבה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה לדעת אם זה דבר שניתן לשינוי כי מה שמגיע עם ה-PSP עצמו משעמם לדעתי, אם אפשר לשנות אז מאיפה ואיך?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by Eugene,

שלום, אני מחפש המלצה למודם סלולארי שאוכל לחבר למחשב נייד או/ו רגיל. הפונקציות שאני חייב שיהיו בו הן: 1. יכולת לשלוח ולקבל הודעות sms. 2. אפשרות ליזום ולקבל שיחה. חשוב שהמודם יהיה של חברה מוכרת בתחום תקשורת בשוק. אשמח עם תפנו אותי לאתרי יצרן וכמובן לתוכנות שנלוות למודם שאתם ממליצים תודה מראש לעוזרים.

6. Started by davidcohen,

היי אני מחפש לקנות פלאפון חדש , לא משהו יותר מידי מפלצתי סגנון אייפון. אני צריך פלאפון בסיסי אבל איכותי. הטווח מחירים הוא 600 - 800 ש"ח חשבתי על משהו בסגנון k610 שידוע לי כפלאפון מומלץ ומחיפוש באינטרנט מצאתי עוד כמה מכשירים לרשימה אבל כולם נראים לי פחות או יותר אותו דבר : nokia 2700 , nokia 3600 , nokia 3120 אז על מה אתם ממליצים ?! תודה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי GPS של MIO C320 עכשיו אני רוצה כשאני מעביר קבצים או שהוא סתם מחובר למחשב אני יוכל להשתמש בGPS עצמו בלי שיהיה במצב של העברת קבצים אם יש דרך לבטל את המצב הזה של העברת קבצים ושרק יטעין אני אשמח

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  8. הפאבלט החדש של סמסונג כולל היקף מכובד של זכרון דינאמי ונפח אחסון מובנה, אך כנראה שיש גירסה מתקדמת ויקרה אפילו יותר בתכנון לכתבה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by ddjjsegev,

שלום, בזמן האחרון מכשיר הנקסוס 4 שלי עושה בעיות: נכבה, לא ניתן לענות לשיחות, עושה איתחולים וכדומה. יש לציין כי בעיות אלו קורות רנדומלית בערך פעם ביום יומיים. כרגע המכשיר עם אנדרואיד 5.1 והרום המקורי. חשבתי אולי לנסות להחליף רום. האם מומלץ? אם כן איזה רום מומלץ היום (בעיקר חשוב לי יציבות, השאר לא כזה משנה) תודה רבה, שגב.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  10. שלום, הייתי מעוניין לקבל הצעות למכשירים פשוטים ואמינים. אין צורך בפיצ'רים למיניהם ועדיף לא דור 3 (אם כי אפשרי). חשוב שהמכשיר יהיה נוח לשימוש ושהטקסט יהיה ברור. חשבתי על המכשירים 3120 קלאסיק ו- 3500 קלאסיק של נוקיה. אשמח לעוד הצעות. תודה.

11. Started by ofeky1,

היום החלפתי פנל לאחי במכשיר הנ"ל אחרי שהדלקתי את המכשיר בטעות הוצאתי את המכסה של הסוללה והפלאפון נכבה באמצע כל ההתקנות משהו יודע איך אפשר "לפרמט" את המכשיר הנ"ל שהוא יתקין את הכל מההתחלה? כי אין לי כוח לפרק אותו ולהרכיב שוב... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  12. המתחרה הישיר של ה-Mi Mix 3 וה-Oppo Find X יציע את אותו שבב 7 ננומטר משוכלל שב-Mate 20 - במחיר נגיש יותר לכתבה

13. Started by HoLy4EvEr,

שלום אני מחפש לקנות מטען חשמלי לאייפוד שלי... עכשיו ראיתי כזה מטען בזאפ ורציתי לשאול עם הוא מספיק טוב ואיכותי לאייפוד http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ipodcharger&Cat2Cat1ID=5038&Cat2ID=4851&aff=Zap〈=he# ויש לי שאלה קטנה...נגיד וקניתי את המטען עכשיו כשהוא בהטענה אני יכול צפות בסרט בזמן שהוא מטעין? ככה שאני יוכל לראות כמה סרטים רצוף(כאילו ישר דרך חשמל ולא על בטריה)? תודה לכול העוזר!

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by Screw_Master,

ערב טוב לכולם, יש לי דוד עם SGS3MINI, שרוצה לחבר אותו לטלויזיה. הוא כבר קנה כאבל או קונסולה שמחברת בין ה-MicroUSB במכשיר לבין ה-HDMI לטלויזיה, אבל לא עבד. SGS3 כן עבד. בדקתי ב-GSM Arena - מסתבר שיש הבדל בין חיבור ה-MicroUSB ב-SGS2 ו-3 לבין החיבור שיש ב-SGS3MINI. מה שאני צריך זה המלצה לכבל או קונסולה שכן יעבוד. קיים כזה? בתודה, נ.ב בדקתי את דיון איזה-דיון-שייך-לאיזה-פורום, והפורום המתאים נראה לי פה. במקור חשבתי לפרסם את הדיון בתמיכה טכנית, שכן משהו לא עובד פה. אם שגיתי, אשמח אם יועבר הדיון לפורום הנכון.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  15. שלום לכולם, נסו את המשחק שפיתחתי - Cyclop Attack תיפסו את הכדור השמח ונסו לאסוף איתו את האבנים הירוקות, התקדמו במשחק לשלבים מאתגרים והיזהרו מהציקלופים! קישור להורדה חינם מ- Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.CyclopAttack&feature=search_result#?t=W10

16. Started by SilverCivic,

שבת שלום. לאחר ההתלבטות שלי בנוגע לבחירת מכשיר סלולארי חדש , פישפשתי ופישפשתי ונודע לי שדוד שלי חוזר לארץ מקנדה בקרוב. לאחר ששוחחתי איתו הוא אמר שאין לי בעיה להביא לי אייפון , המחירים שם מאוד זולים ביחס לארץ , סביבות ה2000 שקל ל3GS 32GB. מאמין שה16GB יעלה כ1600 שזה מצויין. הכל טוב ויפה אבל בכל זאת ישנם מספר דברים שאני רוצה לברר לפני הרכישה. 1. האם יש הבדל בין גרסת ל16GB לבין גרסת ה32GB למעט נפח הדיסק הקשיח? 2. לאחר שאביא את המכשיר , לא תהיה בעיה לפרוץ אותו שיהיה פתוח לרשת אורנג' ולהפוך את המכשיר לעברית ? 3. הבנתי ששקע החשמל בקנדה שונה מהארץ , ומתאם עולה לא מעט כסף , מה סביבת המחירים של מטען? או שבכלל המכשיר נטען למחשב עם USB ומתאם של USB לחשמל זה כל הסיפור ? תודה לעוזרים.…

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  17. Started by orivice12,

אני יודע שיש תוכנות שחוסמות את ההגבלה של השעה, טכנית מה המקסימום האפשרי?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  18. Started by guy81,

אני רוצה להוסיף ליד הפס האפור העליון באפלקיציה שלי את הלוגו. איך עושים זאת? ניסיתי להשתמש גם בתוכנה לוגו וגם אייקון בקובץ מניפסט ולא עובד (מופיעה רק הכותרת) <activity android:name=".MainActivity" android:icon="@drawable/ic_launch" android:logo="@drawable/ic_launch" android:label="@string/title_activity_main" >

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  19. אפשר לתת שמות של שירי האוס שיש בהם קטע יפה שמתאים לצלצול (באמצע השיר או בתחלה או בסוף תגידו תשם של השיר מקסימום אני יחתוך תקטע המסויים...) תודה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. השאלה בכותרת. היה לי עברית בפלאפון אבל עדכנתי תוכנה ועכשיו אין לי עברית איך אני יכול להתקין עברית שוב?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  21. היי, אני מחפש GPS בעל ממשק ברוסית בין היתר (כמובן כשאני אומר לממש אני מתכוון הן לממש והן לניווט הקולי [לדוגמא "פנה ימינ"]) עד מחיר של 600-700ש"ח. אשמח להצעות. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  22. Started by M.o.D,

חברים אני מחפש אפליקציה לסימביין שמאפשרת לעקוב אחרי מניות ישראליות (לא משנה אם בזמן אמת או בעיקוב של 20 דקות) מאוד אודה למי שיעזור לי ,אני פשוט לא מצליח למצוא. נ.ב המכשיר שלי זה 5800 אם זה חשוב.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by yoniii,

היי חברים, שמתי לב שיש לא מעט דגמים לדגמי 808,802 iii MK רציתי לדעת איזה דגם הכי טוב מבין כל הדגמים שיצאו עד היום? ציינתי סה"כ שני דגמים שראיתי אני מניח שיצאו יותר דגמים . בנוסף אם מישהו יוכל לצרף לי לינק של הדגם + השלט החכם. תודה מראש יוני,

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by מאור247,

אני מתלבט בין שני נגנים ואשמח אם תעזרו לי לבחור.. iriver e100 או Meizu M6

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by felakat,

יש למישהו? מישהו יכול לחוות דיעה? יש מקום שמומלץ להזמין ממנו? עדיף לקנות את זה או סמארטפון וטבלט בנפרד?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים