גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יקרים אין הרבה מה לפרט המצב הוא שיש לי מלא כפילויות בסים, במכשיר ובגיבוי של גוגל אני מחפש דרך שפויה לבצע איזשהו מיון ידני, ולבצע סינכרון מחדש ביניהם! תודה רבה לכולם!!!
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%] היי פתחתי הראשות רוט ואני מנסה להתקין משהו חמוד בגלאקסי 3 ינטו שהמכשיר עולה זה יעבוד מערכת הפעלה כזאת עם סאונד אני לא מצליח להתקין דרך cwm. תמונה: [/TD] [/TR] [/TABLE] קישור גם להורדה למי שרוצה מ xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2102572&highlight=bootanimation תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
וגם אתר עם הורדות לN95 ואפליקציה שמגדילה את הפונטים בE65
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם ישנה אופציה לשלוח אותם לפלפון אחר? כי ברשימה של נגן המוסיקה מופיעים רק הדברים שאני הוספתי ולא הצלילים המובנים של המכשיר. אשמח לעזרה גל
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום חברה. אני רוצה לקנות נגן MP3 עד משהו כמו 500 שח" הדגש העיקרי הוא על איכות הסאונד ההאמינות והאחריות. ואני דווקא מעוניין בנפח MB\GB הכי נמוך שניתן לקבל כדי להוזיל במחיר. 1GB בהחלט יספיק לי אפילו פחות. למישהו יש המלצות של מה לקנות ואיפה? תודה. שחכתי להוסיף שהמכשיר בעיקר נועד לחדר כושר אז הוא צריך להיות עמיד בקפיצות וכל הדברים האלה.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, רכשתי את המכשיר מחו"ל עם גירסא 2.1איך אני יכול להתקין עליו מקלדת/תמיכה בעברית ?ניסיתי להוריד את התוכנה anysoftkeyboard .סימנתי שם עברית . אבל המקלדת העברית מופיעה שם בג'יבריש ולא בעברית.למישהו יש הצעה אחרת?תודה!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
הגרסה המערבית של דגם ה-CC9 מבית החברה תתומחר ב-320 יורו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב האם אפשר לשאול בפורום הזה על שאלות על רדיו-דיסקים( ביתיים או במכונית)? לא מצאתי כאן פורום אחר שנראה לי מתאים. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הגדולה והיוקרתית מכולן ממשיכה להכות את התחזיות ורושמת שיפור בכל המדדים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מסגרת דיגיטלית ואני לא ממש מבין בזה.... אני אשמח לקבל הצעות גם לאיזה חברה לקנות ומאיפה... וגם אם אתם יכולים קצת הסבר על האפשרויות שונות שיש בכל דגם. תודה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מעוניין לקנות נגן איכותי שיענה לי על הדרישות - תקציב של 1000 ש"ח, אפשר לחרוג בקצת - יחסית קטן, מיועד לריצות - מאוד חשוב שיהיה מסוגל למחוק שירים ללא חיבור למחשב, שאני אוכל למחוק שירים בדרך (כדי להוריד לשים עליו אלבומים שלמים ולמחוק מה שאני לא אוהב) - שיהיה לו Shuffle אכותי, כמו זה של האייפוד שמרכיב לך פלייליסט שלם רנדומלי ולא חוזר על אותו שיר פעמיים לפני שהוא השמיע לך את כל השאר (נשמע טפשי אבל חשוב) - איכות סאונד טובה מאוד - רק מוזיקה, אין צורך ביכולות ניגון סרטים בכלל - בלי גימיקים כמו שעון, רדיו, מיקרופון הבנתי ש-I7 וה-D2 הם טובים מאוד, אשמח לדעות תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני שומע שירים מיוטיוב דרך הREALPLAYER ואם אני יוצא מזה/עובר ליישום אחר זה עושה פאוס אותו הדבר לגבי הרשמקול - אם אני יוצר ממנו זה עושה פאוס איך אני יכול להקליט שירים בשביל שנאי לא יצטרך 100 פעם להתחבר לאינטרנט לשמוע את אותו שיר? (או יש אפשרות להוריד לפלאפון את השיר?) דבר שני, קיים מחזיק לפלאפון שהיה נוח להשתמש בו בזמן נהיגה? (הכוונה לשימוש בספיקר/מוזיקה/GPS) דבר שלישי, הגדרתי שאני סוגר את הפלאפון הוא ננעל אוטומטית (וזה יותר נוח ככה) הבעיה היא שאני שומע שירים וסוגר אותו לכיוון השני הוא גם ננעל וזה לא נוח כי אי אפשר להשתמש בפאנל בצד (וזה לא פאנל שהכפתורים שם נלחצים בקלות, לא צריך תנעילה לצד הזה), יש אפשרות שזה יהיה רק לצד אחד? תודה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
דגמים נוספים מהסדרה המפתיעה לחיוב של חברת Mediatek זוכים להופעות בכורה אצל Xiaomi ו-Realme - אבל יתכן מאוד שתעדיפו להימנע מהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש די בסלקום לחיילים על איפון 4 ממש משתלם עם דקות ואינטרנט בלי הגבלה השאלה אם כדי לקחת איפון 4 עכשיו כשעוד מעט יוצא 5 ויקח לו די הרבה זמן להגיע לארץ לפי מה שאומרים מה אתם אומרים? כרגע יש לי N97
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
יש בסלקום את המכשיר המדובר (V3i) ורציתי לקנות אותו, ולפרוץ אותו כדי שיעבוד עם כרטיס SIM של Orange. אפשרי ? הורדתי כמה תוכנות שטוענות שהם יכולות לעשות את זה זה אבל אין לי מכשיר שאני יכול לנסות עליו ולא בא לי לקנות סתם וגלות שאי אפשר לפרוץ. יש רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה שהנגן יהיה קומפקטי (דק), עם מסך צבעוני, אופציה להקלטה וכמובן הכי חשוב שאיכות הסאונד תהיה טובה. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום. קניתי לאחרונה את הIPOD Nano החדש - דור 4. ואני מחפש לו משדר FM, כלומר משהו שאחבר אליו והוא ישדר לרדיו במכונית לתחנה מסויימת ואוכל לשמוע דרך זה את השירים.. הסתכלתי על זה קצת באינטרנט אבל אשמח לשמוע ממישהו שכבר ביצע קנייה כזו, או שמבין עניין. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מטען חשמלי לאייפוד שלי... עכשיו ראיתי כזה מטען בזאפ ורציתי לשאול עם הוא מספיק טוב ואיכותי לאייפוד http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ipodcharger&Cat2Cat1ID=5038&Cat2ID=4851&aff=Zap〈=he# ויש לי שאלה קטנה...נגיד וקניתי את המטען עכשיו כשהוא בהטענה אני יכול צפות בסרט בזמן שהוא מטעין? ככה שאני יוכל לראות כמה סרטים רצוף(כאילו ישר דרך חשמל ולא על בטריה)? תודה לכול העוזר!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הי לכולם, יש לי בעיה עם הפלא' שלי : LG ku990 , מאז שקינפגו לי את האוזניית בלוטוט' באורנג' הוא עושה לי בעיות עם הווליום, כלומר כל פעם שאני מוציא או מקבל שיחה הווליום יורד לבד לרמה הכי נמוכה ככך שאי אפשר לנהל שיחה. אורנג' ברוב טוב ליבםמתכחשים לבעייה ומסירים אחריות מעצמם, הם הציעו לי לשלם 1,000 ש"ח כדי לקבל איזה טלפון משומש מה שהם קוראים "מחודש". אני די בטוח שניתקלתי באיזה פורום אמריקאי שמכיר את הבעייה הזו, אבל אני לאמצליח למצוא אותו שוב. אני ממש אשמח אם מישהו מכם יכול לעזור לי לבסס את הראיות שלי בעניין כל הפניה לפורום רציני שסקר את הבעייה הזו תהיה עזרה גדולה מצדכם. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה סיומת של המשחקים למכשיר הנ''ל כי אני מת למצוא משחקים וכל מיני תוכונות ואני לא יודע איפה להוריד
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שמעו יש לי IPOD של 1 ג'יגה חמוד כזה.. כבר די הרבה זמן של אבא שלי.. בקיצור אני מנסה שנה לפענח תתוכנה המטומטמת שנקראת iTunes וזה פשוט התוכנה הכי מטומטמת ולא מובנת שיש בעולם הזה.. איך אני מכניס שירים לאיפוד דרכה? ואיך אני מוחק תשירים שיש !? מזה החרא הזה ?!?!!?!? חרא של תוכנה אני לא מבין שם כלום כסעמק שנה אני מנסה לפענח ואולי פעם או פעמיים בחיים שלי הצלחתי להכניס לשם שירים .. זה לא כמו ב MP3 רגילים שפשוט נפתחת תיקיה במחשב דרך ה USB ואתה פשוט שם תשירים ומוחק רגיל.. חייבים להתעסק עם האיפוד דרך התוכנה iTunes המפגרת הזאת או שאפשר איכשהו עם תוכנה יותר פשוטה או רגיל ? או שמישהו פשוט יסביר לי איך להשתמש בתוכנה המטומטמת הזאת.. יעני ממש ידריך אותי שלב שלב איך למחוק שירים ואיך להוסיף..…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
רוצה קישור בשביל העדכון תוכנה של ה6280? ואיך אני מבצע את זה דרך המחשב שלי? זה די דחוף ותודה רבה לעוזרים,אופיר.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קראתי את הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3505686,00.html השאלה שלי היא מתי הם יגיעו לארץ לרשתות הסלולריות (אורנג,סלקום) והאם כדי לחכות ולא לקנות פאלפון חדש. אותי אישית יותר מעניין הn78 כי הn96 אם יגיע יהיה יקר.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הנגן mpio fy700 בבאג אבל ראיתי את הנגן החדש באתר שלהם- mpio ml100. קישורים: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&scat=318&tcat= http://www.mpio.com/product/productview_ml100.html?view=f מה דעתכם על הנגן הזה? האם הוא יותר טוב מה-fy700? ועוד בקשה- האם יש נגן אחר טוב יותר העומד בדרישות שלי: נגן קל וקטן המתאים לספורט, מחיר עד 300, רדיו מעולה ,סאונד טוב ועדיף שיהיה עם זיכרון יותר מ-1G. או שעדיף להישאר עם ה-mpio-ים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.gadgety.co.il/29385/סוני-אריקסון-משחררת-רומים-עם-גרסת-אנדר/
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-