גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
איך זה עובד, משלמים 50 שקל ואפשר לעדכן כי כל הזמן קופצים לי הסרטים באיפוד אז אני רוצה לעשות את כל העידכונים בפעם אחת כבר והאם זה בטוח ולא מסוכן כי קניתי את המכשיר בחול (חנות אפל)
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חברים יקרים אני נורא מתוסכל. יש לי בעיה מעיקה במיוחד. יש ברשותי מכשיר פוקס פיסי mio180. רכשתי כרטיס SD WIFI והכל עד עכשיו טוב ויפה. מדובר בכרטיס SDIO 802.11g של חברת just mobile. אני מחבר את הפוקס למחשב, active sync מתחבר הכל יפה, מתקין את הדרייבר, מסיים להתקין מנתק את המכשיר מהמחשב השולחני , מכניס את ה SD WIFI. המכשיר לא מזהה שום רשת אלחוטית פוטנציאלית ולא נעליים, ויש בביתי רשת אלחוטית קומפלט, שתחתיה שני מחשבים שולחניים ועוד לאפטופ. התקשקשתי עם 012 בטלפון וכל מה ששמעתי מהם זה אדוני, מצטערים, אנחנו פשוט לא מבינים בפוקס פיסי. כל מה שהם עשו זה הכניסו את ה MAC NUMBER לנתב וגם זה לא פתר דבר. ניסיתי גם במקומות אחרים בעלי רשת אלחוטית, לא דובים ולא יער, המכשיר לא מזהה שום רשת וש…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכם! אני רוצה לקנות פלאפון באורנג וזה מה שחשוב לי: שיחות ווידאו באיכות כמה שיותר גבוה ספיקר טוב בשביל שהיה קל לעשות את השיחות ווידוא ולא נצטרך כל פעם להכניס אוזניות.. זה הכל אם יש איזה שהם אפשרויות נגיד יהיה לי שתי פלאפונים כאלה ובמרחק של 30 קילומטר נוכל לשחק שש-בש דרך הפלאפון או משהו כזה זה יהיה נחמד.. (אם קיים דבר כזה)
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חברת Oppo מתכננת לציין עשור לקיומה עם הצגת טכנולוגיה חדשנית שתאפשר ביצוע זום של עד פי 10 מהמקור בסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש לקנות פלאפון חדש , לא משהו יותר מידי מפלצתי סגנון אייפון. אני צריך פלאפון בסיסי אבל איכותי. הטווח מחירים הוא 600 - 800 ש"ח חשבתי על משהו בסגנון k610 שידוע לי כפלאפון מומלץ ומחיפוש באינטרנט מצאתי עוד כמה מכשירים לרשימה אבל כולם נראים לי פחות או יותר אותו דבר : nokia 2700 , nokia 3600 , nokia 3120 אז על מה אתם ממליצים ?! תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה שהנגן יהיה קומפקטי (דק), עם מסך צבעוני, אופציה להקלטה וכמובן הכי חשוב שאיכות הסאונד תהיה טובה. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אחרי שהציגה טכנולוגיות מפתיעות לטעינת סוללה אפקטיבית במיוחד ולייצוב אופטי חסכוני וקומקפטי למצלמה, Oppo אמורה להציג בקרוב צמד סמארטפונים שיתמוך ביכולות החדשות והבלעדיות באופן די מפתיע, חברת Oppo הסינית (שהיא בין היתר בעלת השליטה ובעלת המניות היחידה ביצרנית OnePlus) הצליחה לתפוס את תשומת הלב שלנו בתערוכת MWC 2016 שהסתיימה בסוף חודש פברואר בזכות העובדה שלא הציגה בה מכשירים חכמים חדשים – אלא דווקא טכנולוגיות חדשות, לטעינות סוללה זריזות במיוחד וליצירת מצלמות עם ייצוב אופטי אפקטיבי יותר. כעת, ברשת מתרבים הדיווחים אודות צמד מכשירי ה-R9 וה-R9 Plus – שיהיו היורשים לדגמי ה-R7 וה-R7 Plus של Oppo, וכנראה יהיו הראשונים שיעשו שימוש ב-Super VOOC וב-SmartSensor OIS. …
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
נגן סילבר ליין סידרה 404 מחיר : 375 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כן אני מודע לאשכול השני שפתחתי, אך אני מעוניין לדעת איזה נגן אפשר למצוא עד 150 ש"ח? רצוי שיהיה נפח כמה שיותר גדול, אם יש אפשרות להרחבה מה טוב. תמיכה בקבצים ותיקיות בעברית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
דיווחים עדכניים מנבאים לנו קיבולת סוללה וחיישן צילום מרשימים במיוחד עבור ספינת הדגל של סוני שתיחשף ככל הנראה בסוף החודש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אחותי מעוניינת לרכוש GPS,ואני זקוק להמלצות. בעיקרון מה שאני צריך שיהיה כלול בו - עיברית,מערכת פשוטה ושיעלה בסיבות ה-1500+- בתודה,
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר PMP 140 אבל אני לא מצליח להתקין את התוכנה Media Converter שהגיעה בדיסק עם הנגן,הורדתי דרך האתר של Iriver את התוכנה אבל בזמן ההתקנה היא נתקעת ורושמת את הדבר הבא: (תמונה למטה) יש אולי תוכנה חלופית שעושה את הקידוד הנדרש לנגן הזה? תודה,בר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני עושה :"חיפוש אחר התקנים" וככה למצוא את האוזניה..? אני לא אחד שלא ראה פלאפון בחיים שלו,להיפך אני כל החיים שלי בגאדג'אים אבל אני פשוט לא מוצא את האופציה בפלאפון... אני מתחיל להתחרפן בבקשה תעזרו לי! תודה!
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו וכמה בערך הוא יעלה לי? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האם שווה לקנות MIO בחול ? mio 550 or mio a701 כמה קשה/ קל להתקין תוכנות בעברית ?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה זה תקן 802.11 ac? מה זה אומר על מכשיר שלא תומך בתקן הזה? מה ההבדל בין מכשיר שכן תומך בתקן הזה?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי את הפלאפון K800I והשאלה שלי היא אם אפשר לעשות שכאשר אני לוחץ על הכפתור של הפליי שבצד המכשיר הוא יתחיל לנגן מהנגן ולא ישאל אותי אם אני רוצה להפעיל את הרמקולים?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
שמעו יש לי IPOD של 1 ג'יגה חמוד כזה.. כבר די הרבה זמן של אבא שלי.. בקיצור אני מנסה שנה לפענח תתוכנה המטומטמת שנקראת iTunes וזה פשוט התוכנה הכי מטומטמת ולא מובנת שיש בעולם הזה.. איך אני מכניס שירים לאיפוד דרכה? ואיך אני מוחק תשירים שיש !? מזה החרא הזה ?!?!!?!? חרא של תוכנה אני לא מבין שם כלום כסעמק שנה אני מנסה לפענח ואולי פעם או פעמיים בחיים שלי הצלחתי להכניס לשם שירים .. זה לא כמו ב MP3 רגילים שפשוט נפתחת תיקיה במחשב דרך ה USB ואתה פשוט שם תשירים ומוחק רגיל.. חייבים להתעסק עם האיפוד דרך התוכנה iTunes המפגרת הזאת או שאפשר איכשהו עם תוכנה יותר פשוטה או רגיל ? או שמישהו פשוט יסביר לי איך להשתמש בתוכנה המטומטמת הזאת.. יעני ממש ידריך אותי שלב שלב איך למחוק שירים ואיך להוסיף..…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קראתי את הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3505686,00.html השאלה שלי היא מתי הם יגיעו לארץ לרשתות הסלולריות (אורנג,סלקום) והאם כדי לחכות ולא לקנות פאלפון חדש. אותי אישית יותר מעניין הn78 כי הn96 אם יגיע יהיה יקר.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני מספר חודשים קניתי בארה"ב מוטורולה אטריקס (2.2 בוטלאודר נעול).. מאז לא עשיתי לו ROOT ורק עדכונים רשמיים OTA מהאוויר... קראתי היום שסוף סוף בחודש יולי הוא יקבל עדכון ל - 2.3, כאשר ה - treat האמיתי הוא שהבוטלאודר לא נעול מה שאומר שסוף סוף יהיה אפשר להפעיל עליו ROMS והתאמות אישיות למינהן. רציתי לשאול פה איזה ROM מומלץ לדעתכם.. חשוב לי שעברית תהיה מאד נוחה. (המערכת הפעלה עצמה לא צריכה להיות בעברית, אפילו עדיף אנגלית - אבל שעברית בתוכנות כמו GMAIL לוח שנה וכו' יעבדו כמו שצריך).. כמו כן האם יש מקום שעושה את ההתאמות האלה בצורה אמינה וזולה שהייתם ממליצים עליו? אני מסוגל לעשות זאת בעצמי אבל בהחלט אשמח גם לשמוע על אופציות של אנשים שמתעסקים עם זה יותר.. תודה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה למכשיר סללורי. אני מעדיף בעיקרון נוקיה וברשת אורנג'. אבל הפיצ'ר שהכי הכי חשוב לי הוא מאוד פשוט - שאני אוכל לגבות את ההודעות טקסט, רשימת אנשי קשר וכו' על המחשב. כלומר אם מישהו שלח לי הודעת טקסט ב- 22.8.08 ב- 22:00 ורשם "שלום. אני אוכל לגבות את זה ואם המכשיר נגנב ואני קונה חדש אני אוכל להעתיק חזרה את ההודעה והיא תראה עם אותם פרטים בדיוק. מישהו מכיר / יודע?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי את הטלפון Nokia 7230 ויש בו מערכת תזכורות טובה: כשקובעים תזכורת זה מצלצל כשמגיעה התזכורת, אפשר לקבוע שהתזכורת תהיה יומית, שבועית וכו', ועוד. יש לי עוד טלפון ישן של נוקיה עם מערכת תזכורות דומה. נראה שזה משותף לטלפונים של נוקיה. אני מפחד שהזיכרון של הטלפונים יתמלא. מישהו מכיר מכשירים עם מערכת תזכורות דומה או אפילו טובה יותר ושטח אחסון גדול יותר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לקנות נגן איכותי שיענה לי על הדרישות - תקציב של 1000 ש"ח, אפשר לחרוג בקצת - יחסית קטן, מיועד לריצות - מאוד חשוב שיהיה מסוגל למחוק שירים ללא חיבור למחשב, שאני אוכל למחוק שירים בדרך (כדי להוריד לשים עליו אלבומים שלמים ולמחוק מה שאני לא אוהב) - שיהיה לו Shuffle אכותי, כמו זה של האייפוד שמרכיב לך פלייליסט שלם רנדומלי ולא חוזר על אותו שיר פעמיים לפני שהוא השמיע לך את כל השאר (נשמע טפשי אבל חשוב) - איכות סאונד טובה מאוד - רק מוזיקה, אין צורך ביכולות ניגון סרטים בכלל - בלי גימיקים כמו שעון, רדיו, מיקרופון הבנתי ש-I7 וה-D2 הם טובים מאוד, אשמח לדעות תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מכשיר חדש, אני עוד לא מסתדר כל כך עם התוכנה.... תחילה הייתי שם שירים בipod בכך שהייתי גורר אותם עם העכבר מתיקיה בווינדוס אל התוכנה, הdevice בקטגוריה music. כך הייתי שם שירים והייתי מוחק אותם מהמכשיר עם delete פשוט. עכשיו, אחרי שעשיתי כל מיני דברים, אני לא יכול להעביר ולמחוק שירים בצורה שכתבתי. שני דברים שעשיתי זה סימנתי בV את הSync music, והעברתי שירים מהמחשב לLIBARY, ומשם לdevice. לא יודע אם פעולות אלה קשורים לבעיה, אבל אני חושב אלה הדברים החריגים היחידים שעשיתי. ואת שניהם אני עדיין לא מבין. (מה זה נותן לי ה-Sync הזה? ובשביל מה הLibary?) אשמח לקבל עזרה, אני דיי אובד עצות.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-