עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by orivice12,

אני יודע שיש תוכנות שחוסמות את ההגבלה של השעה, טכנית מה המקסימום האפשרי?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  2. המכשיר החכם הראשון של השחקנית הקנדית לאחר ההכרזה על הפסקת פיתוח החומרה יהיה אח חורג עבור ה-Idol Pro 4 של Alcatel, ועשוי לספק תג מחיר תחרותי למדי לכתבה

3. Started by felakat,

יש למישהו? מישהו יכול לחוות דיעה? יש מקום שמומלץ להזמין ממנו? עדיף לקנות את זה או סמארטפון וטבלט בנפרד?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  4. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני עושה :"חיפוש אחר התקנים" וככה למצוא את האוזניה..? אני לא אחד שלא ראה פלאפון בחיים שלו,להיפך אני כל החיים שלי בגאדג'אים אבל אני פשוט לא מוצא את האופציה בפלאפון... אני מתחיל להתחרפן בבקשה תעזרו לי! תודה!

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by radar,

הי לאור כרמי יש כאן באתר סדרת כתבות לגבי אפליקציות חדשות לאנדרואיד לפני שנתיים בערך הוא פרסם כתבה שכללה כמה אפליקציות, שאחת מהן נראית כמו אורגן, ומאפשרת לנגן ואם אני זוכר נכון גם לעשות כל מיני דברים כגון אפקטים וכאלה. ניסיתי לחפש עכשיו את הכתבה הזו דרך גוגל, ולא הצלחתי.. מישהו יכול לתת לי הפניה אליה, אם יש לו דרך (יותר מוצלחת) להשיג אותה, או שהוא זוכר איפה היא? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  6. Started by zombie,

אני מעוניין לקנות אותו וכמה בערך הוא יעלה לי? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by xlSnaK,

אני רוצה שתמליצו לי על פלא עד 1400 ש"ח באורנג' אולי קצת חריגה שתיהיה מצלמה טובה.העדפה על 3 MP MP3 וכו' תודה D:

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by ddjjsegev,

שלום, בזמן האחרון מכשיר הנקסוס 4 שלי עושה בעיות: נכבה, לא ניתן לענות לשיחות, עושה איתחולים וכדומה. יש לציין כי בעיות אלו קורות רנדומלית בערך פעם ביום יומיים. כרגע המכשיר עם אנדרואיד 5.1 והרום המקורי. חשבתי אולי לנסות להחליף רום. האם מומלץ? אם כן איזה רום מומלץ היום (בעיקר חשוב לי יציבות, השאר לא כזה משנה) תודה רבה, שגב.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. האם ישנה אופציה לשלוח אותם לפלפון אחר? כי ברשימה של נגן המוסיקה מופיעים רק הדברים שאני הוספתי ולא הצלילים המובנים של המכשיר. אשמח לעזרה גל

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  10. אשמח לקבל המלצה לדגם דיבורית Bluetooth לרכב, בעלות של כ 300 - 350 ש"ח. (לא חובה מכשיר מתוחכם, עם מסך צבעוני וכו', אלא מכשיר טוב בתקציב הנ"ל) תודה.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by satlan1,

היי, רכשתי את המכשיר מחו"ל עם גירסא 2.1איך אני יכול להתקין עליו מקלדת/תמיכה בעברית ?ניסיתי להוריד את התוכנה anysoftkeyboard .סימנתי שם עברית . אבל המקלדת העברית מופיעה שם בג'יבריש ולא בעברית.למישהו יש הצעה אחרת?תודה!

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  12. Started by razoli,

יש בירשותי מכשיר נוקיה 6230I וניסיתי להעלות לו משחקים דרך המחשב וגיליתי כמה דברים: 1.אי אפשר לשמור בחזרה למחשב 2.הוא מתקין לי אותם ביקיית אוסף אני לא יכול לבחור תיקייה אחרת 3.נובע מהקודם אי אפשר לשמור על כרטיס הזיכרון 4.זיכרון הטלפון שלי כמעט ריק ועדיין הוא אומר לי שחסר לי מקום להתקין את המשחק (לא מופיע במשחק הראשון) יש דכים לפתור תבעיות האלו???

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך אני מתקין adobe flash player על הטאבלט כי ניסיתי להוריד ולהתקין דרך האתר וזה אפילו לא פותח את ההתקנה,אם יש אפשרות אחרת להתקין אשמח לדעת. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by hichcock,

אז ככה: קודם כל, מותקנת לי עליו עברית. אני רוצה לעשות HardReset מבלי למחוק את העברית, הבעיה שלעביר הזו יש רישיון ואין לי מושג איך להשיג אחרכך את העברית אם מחקתי אותה. השאלה היא, האם ה-HardReset מוחק את העברית? ואם כן, איך אפשר להחזיר\או לפני שאני מוחק אולי לגבות את העברית? וגם האם יש אפשרות להחזיר את הטלפון למצב ברירת מחדל מבלי למחוק את העברית... דבר שני, יש תפריט הגדרות, בתוכו אפשר להגדיר מה יופיע לי ומה לא. בטעות סימנתי שההגדרות לא יופיעו ועכשיו אני לא מצליח להגיד להגדרות... למישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by HananEafergan,

שלום רב לכולם! כבר זמן רב מאוד שאני מחפש לiPhone 4 שלי מקלדת נורמאלית להקליד איתה SMSים. אני די בטוח שבעיית הSMSים באייפון היא אצל רבים, ולא רק אותי מעצבן להקליד הודעות במקלדת QWERTY זעירה. מה שאני מחפש זה איזה משהו שאפשר אולי להוריד מה-Cydia שמשנה את המקלדת של ההודעות באייפון למקלדת רגילה כמו בכל סלולרי, מקלדת שלוחצים על מספר מסויים כמה פעמים עד לבחירת האות הנכונה (למשל לחיצה על 3 פעמיים בשביל האות ב'). אם קיים משהו כזה אשמח להיות מעודכן. תודה מראש והמשך ערב מצויין, חנן.

16. Started by alergic,

נגן סילבר ליין סידרה 404 מחיר : 375 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by ackohen,

שלום לכולם.. לפני מספר חודשים קניתי בארה"ב מוטורולה אטריקס (2.2 בוטלאודר נעול).. מאז לא עשיתי לו ROOT ורק עדכונים רשמיים OTA מהאוויר... קראתי היום שסוף סוף בחודש יולי הוא יקבל עדכון ל - 2.3, כאשר ה - treat האמיתי הוא שהבוטלאודר לא נעול מה שאומר שסוף סוף יהיה אפשר להפעיל עליו ROMS והתאמות אישיות למינהן. רציתי לשאול פה איזה ROM מומלץ לדעתכם.. חשוב לי שעברית תהיה מאד נוחה. (המערכת הפעלה עצמה לא צריכה להיות בעברית, אפילו עדיף אנגלית - אבל שעברית בתוכנות כמו GMAIL לוח שנה וכו' יעבדו כמו שצריך).. כמו כן האם יש מקום שעושה את ההתאמות האלה בצורה אמינה וזולה שהייתם ממליצים עליו? אני מסוגל לעשות זאת בעצמי אבל בהחלט אשמח גם לשמוע על אופציות של אנשים שמתעסקים עם זה יותר.. תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by Eli100,

יש פה מישהו שיש לו n85 והוא יכול להגיד בודאות שיש לו מצלמה משנית מקדימה?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  19. אני מתלבט מאוד בינו לבין הגלקסי S4.... שמעתי שהוא משווק חזק מאוד במזרח, המפרט שלו נראה איכותי מאוד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הוא חושב על המכשיר הזה והאם שווה לקחת את הסיכון בהזמנתו מאיביי... האם אפשר בכלל לקבל גירסה בעברית ?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  20. מכשיר הדגל הטרי עם המטען שמספק עד 40 וואט מצליח להוכיח כי לא מדובר בגימיק בלבד - עם 75 אחוזי טעינה לקיבולת הסוללה הבלתי מבוטלת שלו בתוך חצי שעה בלבד לכתבה

21. http://www.gpspassion.com/fr/articles.asp?id=175&page=8 עידכון תוצאות http://www.gpspassion.com/fr/articles.asp?id=226 נראה כי הGPSים הללו יגרמו לך לעבור דרך בניינים סטייל Mercenaries world in flames

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  22. Started by Drek Boy,

השאלה שלי היא האם ביציאת AV של האייפוד לטלויזיה הרזולוציה המקסימלית של וידאו שהאייפוד מספק היא 320X240 או יותר מזה?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  23. Started by pes7,

כדאי לקנות אותו ?יש לי דווקא מצלמה מאוד טובה וכמה הוא יעלה לי באורנג אים יש להם אותו בכלל?

24. Started by Born2Kill,

שלום, מכעיס אותי שחלק מרשימת השירים בנגן מופיע בגיבריש וחלק בעברית הפוכה. איך פותרים את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  25. מתוך אתר POCKET WTF אוףףף אני לא יודע מה לעשות.. לקנות או לא..

• 0 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.