גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
עכשיו הורדתי בזמנו את המשחקים לאייפוד והכל עובד מצויין, השאלה היא האם כשאני אתקין את העדכון הם יימחקו? השירים יימחקו? תודה..
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
נתקע לי הקפטי בBOOT LOOP בעקבות התקנה של זיפ לא מתאים. נכנסתי לריקוברי עשיתי WIPE DATA וRESTORE מאחד ששמרתי,ולמרות זאת הוא ממשיך להתקע בבוט לופ! מה אני עושה?! תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי אני צריך לקנות כבלים לאייפוד טאץ' שלי לאחר שנאבדה לי כל ערכת הכבלים שלי.. אני צריך כבל לסנכרון וטעינה מהמחשב, וכבל לחיבור לטלויזיה אפשרות גם לכבל טעינה מהחשמל... הבנתי גם שיש כבל שמשולבים בו כל הדברים האלו.. השאלה היא איפה יש באיזור נתניה חנות עם כבלים מקוריים של אייפוד? ומה עדיף כבל 1 שמשלב את כל הדברים הנ"ל או 2\3 כבלים נפרדים
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
חברים אני מחפש אפליקציה לסימביין שמאפשרת לעקוב אחרי מניות ישראליות (לא משנה אם בזמן אמת או בעיקוב של 20 דקות) מאוד אודה למי שיעזור לי ,אני פשוט לא מצליח למצוא. נ.ב המכשיר שלי זה 5800 אם זה חשוב.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
האם יש טאבלט עם אפשרות לכתוב עליו בכתב יד בעברית, ישירות לתוך מעבד תמלילים? תודה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות עד סוף החודש מארהב IPOD 4G ב205$ או לחכות עוד חודש ומשו ולקנות בארץ 5G מה לדעתכם כדאי לעשות?????
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
דגם הביניים של מותג השואבים הרובוטיים ILIFE מוצע כעת למכירה בעלות מוזלת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מכשיר ה-Meizu 15 מאמץ את טרנד הפאנלים המוארכים עם השוליים המקוצצים, ולוקח אותו לנקודת קיצון לכתבה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המכשיר PMP 140 אבל אני לא מצליח להתקין את התוכנה Media Converter שהגיעה בדיסק עם הנגן,הורדתי דרך האתר של Iriver את התוכנה אבל בזמן ההתקנה היא נתקעת ורושמת את הדבר הבא: (תמונה למטה) יש אולי תוכנה חלופית שעושה את הקידוד הנדרש לנגן הזה? תודה,בר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הדלפה מפתיעה בהיקפה מעניקה לנו הצצה למכשירים עתידיים כדוגמת ה-Moto X5, ה-Moto G6 וכמובן ה-Moto Z3 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי המכשיר הבא: נוקיה 6230I (עם סים בפנים של סלקום) אני מעוניין לרכוש את המכשיר הבא: נוקיה N85 (מיד 2-מבחור שרכש אותו בפאלפון) האם המכשיר תומך בסים שלי? אם לא מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
המתחרה הישיר של ה-Mi Mix 3 וה-Oppo Find X יציע את אותו שבב 7 ננומטר משוכלל שב-Mate 20 - במחיר נגיש יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון גיליתי שהMP3 שלי לא ממש מספיק לי, אז החלטתי להשתדרג... אני צריך המלצה לנגן טוב: -מסך גדול (לא ענקי...) וצבעוני -נפח של 4GB מינימום, זיכרון פלאש -אני לא מהאלו שיבואו ויתבכיינו על ההבדל הקטן שלא שומעים באיכות שמע, אבל שהאיכות לא תיהיה בזבל... -שיציג תמונות. לא בהכרח וידאו, אבל אם יש אז נחמד... -שיהיה קל וקטן. לא מתחשק לי להסתובב עם קופסא בכיס... -מחיר של עד, מקסימום, 700 ש"ח... חשבתי ללכת על ה-Sandisk Sansa e260, אבל המלצות מעולם לא הזיקו.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני מקווה שראיתם את המגנים שאנחנו מחלקים חינם: http://hwzone.co.il/gadgets/wrapsolcontest
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה לו 4GB. חשבתי על ה- Creative Zen V plus או על ה- iriver clix 2, כאשר אני נוטה ל- clix. מישהו חושב אחרת? יש דגם אחר המציע את אותם דברים פחות או יותר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי מה קורה? ברשותי גאלאקסי S3 עם ICS, רום של אומגה. השפה שהוא נמצא עליה היא US וזה מעולה לי וככה אני רוצה שזה ישאר. הבעיה שלי היא שהגדרות השפה לא טובות לי, כי למשל בלוח שנה הוא צובע את ימי ראשון באדום ולא את ימי שבת. (הצלחתי לגרום לו להתחיל את השבוע מיום ראשון על ידי ההגדרות של התוכנה הזו) או למשל בשעון המעורר השבוע מתחיל מיום שני. האם יש דרך לגרום לו להתייחס להגדרות הזמן כמו בישראל אבל בלי להחליף את שפת הממשק? תודה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה שתציג לי כמה השתמשתי בדקות שיחה יוצאת \ נכנסת, SMSים, ואינטרנט 3G \ WIFI. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איך יודעים אם אתר אינטרנט מסוים מותאם לסולולרי ? חשבתי לקנות סולולרי ולהתבר דרכו לתחנות רדיו אינטרנט. אם זה אפשרי. ? נאמר לי שצריך לבדוק קודם אם לאתר יש גרסה לצפיה בסולולרי. איך יודעים ?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסגרת דיגיטלית ואני לא ממש מבין בזה.... אני אשמח לקבל הצעות גם לאיזה חברה לקנות ומאיפה... וגם אם אתם יכולים קצת הסבר על האפשרויות שונות שיש בכל דגם. תודה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום יש לי s10 plus כמה שנים. מרוצה מאוד. היום פתאום התחילו להיות כל מיני קווים עם תאורה כלשהי. ראיתי שזה תופעה שקיימת ואפשר להחליף מסך. החלפת מסך מקורי ראיתי ברשת שעולה 700 שח בערך. טלפון חדש כזה קצת פחות מ1000 שח. האם יש המלצה איפה אולי כדאי להחליף מסך מקורי בזול יותר בצורה משמעותית? אפשרות אחרת, רכישת טלפון אחר עד 1000 שח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
- 1 follower
-
-
בזאפ ראיתי שכמה כותבים ע"ז האם באמת המכשיר הנ"ל יש בו קרינה יתר ממכשיר רגיל, זה פשוט מדהים שלאחר 3 4 דקות שיחה המסך מתחמם מפחיד כמעט ועושה טוסט מהפנים. סתם כך במכשיר יש תוכנות מעולות לדור 3.5. שאין למשל ב6288. גם המהירות שבו שאני מבצע שיחות וידאו עם אימא שלי שיש לה E770 של מוטורולה, אני שומע אותה מיד אך היא כל שיחה שלי היא שואלת מה מה אמרת..... המהירות של הדור הקודם קטן יחסית לדור 3.5.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
רגע לפני שהוא נחשף רשמית, לכאורה, אנחנו מקבלים שקופיות שמציגות את כל מה שצריך לדעת אודות סמארטפון ה-Galaxy A9 הגדול והמרשים סדרת מכשירי ה-Galaxy A של סמסונג התרחבה רק לאחרונהעם שלושה חברים חדשים לשנת 2016, ואמורה להתרחב פעם נוספת ממש בקרוב, כך נראה, עם השקתו של ה-Galaxy A9, אשר יהיה המכשיר הגדול ביותר של הענקית הקוריאנית מאז ה-Galaxy Mega של 2013. אנחנו שומעים דיווחים על ה-Galaxy A9 כבר כמה חודשים, אך עכשיו נראה שההשקה באמת קרובה תודות לכמה שקופיות רשמיות שמקורן בנציגות הסינית של סמסונג, ושמפרטות את רוב המפרט הטכני הצפוי לנו – עם מסך Super AMOLED בגודל 6 אינץ' וברזולוציית 1080p בראש ובראשונה, שבב Snapdragon 620 מתומן ליבות חדש, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון מובנה …
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני שומע שירים מיוטיוב דרך הREALPLAYER ואם אני יוצא מזה/עובר ליישום אחר זה עושה פאוס אותו הדבר לגבי הרשמקול - אם אני יוצר ממנו זה עושה פאוס איך אני יכול להקליט שירים בשביל שנאי לא יצטרך 100 פעם להתחבר לאינטרנט לשמוע את אותו שיר? (או יש אפשרות להוריד לפלאפון את השיר?) דבר שני, קיים מחזיק לפלאפון שהיה נוח להשתמש בו בזמן נהיגה? (הכוונה לשימוש בספיקר/מוזיקה/GPS) דבר שלישי, הגדרתי שאני סוגר את הפלאפון הוא ננעל אוטומטית (וזה יותר נוח ככה) הבעיה היא שאני שומע שירים וסוגר אותו לכיוון השני הוא גם ננעל וזה לא נוח כי אי אפשר להשתמש בפאנל בצד (וזה לא פאנל שהכפתורים שם נלחצים בקלות, לא צריך תנעילה לצד הזה), יש אפשרות שזה יהיה רק לצד אחד? תודה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
סדרת מחשבים ניידים חדשה של היצרנית הסינית תנסה לגשר את הפערים בין מותג ה-ThinkPad היוקרתי למותגים הביתיים המוזלים שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כ 3 שבועות קיבלתי אייפון מה בקופסא: המכשיר עצמו כבל העברת נתונים שדרכו גם טוענים את האייפון. אוזניות עם מיקרופון מטען שמתחבר לחשמל שאליו מחברים את הכבל העברת נתונים כדי לטעון (צריך רק מתאם לשקע שנרכש בנפרד ולא צריך שנאי) עריסה שעליה שמים את האייפון לטעינה או לחיבור למחשב דרך הכבל של ההעברת נתונים, העריסה כוללת גם line out לחיבור האייפון לרמקולים. האייפון מגיע טעון, בהתחלה אין לך מה לעשות עם האייפון חוץ מslide to unlock ובדיקת הגירסא,כדי לבדוק גרסה צריך לחייג *3001#12345#* ואז להיכנס לversion ואם רשום 04.04.05_g זה אומר שיש לכם 1.1.4 . לאחר ה****** רמקול מאכזב=מאוד חלש. מצלמה סבירה, בהתחלה אין למצלמה שום פונקציות ולכן צריך להוריד camera pro אין מצלמת וודיאו בשביל זה צ…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-