גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אחותי מעוניינת לרכוש GPS,ואני זקוק להמלצות. בעיקרון מה שאני צריך שיהיה כלול בו - עיברית,מערכת פשוטה ושיעלה בסיבות ה-1500+- בתודה,
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי חברים, שמתי לב שיש לא מעט דגמים לדגמי 808,802 iii MK רציתי לדעת איזה דגם הכי טוב מבין כל הדגמים שיצאו עד היום? ציינתי סה"כ שני דגמים שראיתי אני מניח שיצאו יותר דגמים . בנוסף אם מישהו יוכל לצרף לי לינק של הדגם + השלט החכם. תודה מראש יוני,
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי קורא KINDLE והתברר כי השאלת ספרים דרך הספריה העירונית מאתר E-VRIT לא אפשרית ישירות ל KINDLE, האם יש דרך להוריד את הספרים למחשב , לעשות המרה לפורמט המתאים ולהעביר ל KINDLE תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכם! אני רוצה לקנות פלאפון באורנג וזה מה שחשוב לי: שיחות ווידאו באיכות כמה שיותר גבוה ספיקר טוב בשביל שהיה קל לעשות את השיחות ווידוא ולא נצטרך כל פעם להכניס אוזניות.. זה הכל אם יש איזה שהם אפשרויות נגיד יהיה לי שתי פלאפונים כאלה ובמרחק של 30 קילומטר נוכל לשחק שש-בש דרך הפלאפון או משהו כזה זה יהיה נחמד.. (אם קיים דבר כזה)
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה שהנגן יהיה קומפקטי (דק), עם מסך צבעוני, אופציה להקלטה וכמובן הכי חשוב שאיכות הסאונד תהיה טובה. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
סדרה חדשה של כרטיסי מסך מתקדמים במיוחד ללפטופים יוצאת רשמית אל אוויר העולם - ואנחנו קיבלנו לבחינה דגם טרי של AORUS המכיל את RTX 3070 בכדי להבין כמה כח גראפי אפשר לדחוס באריזה קומפקטיתלכתבה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-treo שלי טבע היום בים... יש סיכוי שהתוכנת סינכון עם המחשב, Microsoft ActiveSync שמרה את הזיכרונות שלי איפשהו? אם כן, איפה אני מוצא את זה? אם לא, יש אפשרות לשחזר זיכרונות ממכשיר שנירטב ולא עובד?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מטען חשמלי לאייפוד שלי... עכשיו ראיתי כזה מטען בזאפ ורציתי לשאול עם הוא מספיק טוב ואיכותי לאייפוד http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ipodcharger&Cat2Cat1ID=5038&Cat2ID=4851&aff=Zap〈=he# ויש לי שאלה קטנה...נגיד וקניתי את המטען עכשיו כשהוא בהטענה אני יכול צפות בסרט בזמן שהוא מטעין? ככה שאני יוכל לראות כמה סרטים רצוף(כאילו ישר דרך חשמל ולא על בטריה)? תודה לכול העוזר!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
סבתא שלי (אל תצחקו ) ביקשה ממני לחפש לה GPS, עכשיו אני לא מבין בזה כמעט.. התקציב בערך 2000-1500 (אפשר לחרוג טיפה אם זה הכרחי) חשוב שיהיה מסך גדול וקריא ושיהיה פשוט להפעלה אמא שלי נוסעת לארה"ב האם כדאי לקנות שם? ואם כן האם אפשר לגייר את המכשיר או להתקין לו תוכנה בעברית? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי מה קורה? ברשותי גאלאקסי S3 עם ICS, רום של אומגה. השפה שהוא נמצא עליה היא US וזה מעולה לי וככה אני רוצה שזה ישאר. הבעיה שלי היא שהגדרות השפה לא טובות לי, כי למשל בלוח שנה הוא צובע את ימי ראשון באדום ולא את ימי שבת. (הצלחתי לגרום לו להתחיל את השבוע מיום ראשון על ידי ההגדרות של התוכנה הזו) או למשל בשעון המעורר השבוע מתחיל מיום שני. האם יש דרך לגרום לו להתייחס להגדרות הזמן כמו בישראל אבל בלי להחליף את שפת הממשק? תודה.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המכשיר הזה- http://www.gsmarena.com/nokia_700-4021.php ויש לי כמה שאלות: 1. עברית. האים יש אפשרות להתקין עברית בסמביאן הזה? 2. למישהו יש חוות דעת מניסיון על המכשיר הזה? 3. יש הצעות למשהו יותר משתלם? אני לא מעוניין בסמארטפון- המכשיר הזה הוא מבחינתי חצי סמארטפון... הסוללה שלו אמורה להיות טובה מאוד ומערכת הפעלה נוחה. אני צריך מכשיר עם סוללה שמחזיקה הרבה זמן, מבנה נוח ואמין- לצבא... תקציב של 250$ גג. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, נסו את המשחק שפיתחתי - Cyclop Attack תיפסו את הכדור השמח ונסו לאסוף איתו את האבנים הירוקות, התקדמו במשחק לשלבים מאתגרים והיזהרו מהציקלופים! קישור להורדה חינם מ- Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.CyclopAttack&feature=search_result#?t=W10
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
המלצה לנגן ב400 שח אכי חשוב איכות סאונד. לא צריך תמונות או סרטים חשבתי על ה IAUDIO G3 מבאג יש משהו יותר טוב בתקציב הזה אוזניות חדשות כבר יש (SONY MDR V150) תודה.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
דיווחים עדכניים מנבאים לנו קיבולת סוללה וחיישן צילום מרשימים במיוחד עבור ספינת הדגל של סוני שתיחשף ככל הנראה בסוף החודש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. השאלה בכותרת. היה לי עברית בפלאפון אבל עדכנתי תוכנה ועכשיו אין לי עברית איך אני יכול להתקין עברית שוב?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כדאי לקנות אותו ?יש לי דווקא מצלמה מאוד טובה וכמה הוא יעלה לי באורנג אים יש להם אותו בכלל?
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מתוך אתר POCKET WTF אוףףף אני לא יודע מה לעשות.. לקנות או לא..
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי את הנגן הזה ... IRIVER E50 אני לא יודע מה לעשות כדי שהמחשב יראה אותו.... התקנתי את הדיסק שבא עם הנגן.. ניסיתי לעשות סריקה אוטומטית של הוינדוס ... הוינדוס כותב שגיאה 43.... ורושם שלא צריך דרייבר להתקן הזה... נכנסתי לאתר של החברה לחפש דריבר אין אותו מה לעשות??? אני על וינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עד 200 ש"ח אוזניות לא אוזניה ראיתי את הדגם הזה : marelli tc920
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על פלא עד 1400 ש"ח באורנג' אולי קצת חריגה שתיהיה מצלמה טובה.העדפה על 3 MP MP3 וכו' תודה D:
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הS3 מת בשיבה טובה, איתי עוד מהצבא ומה שאהבתי בו שלמרות הרבה נזקים הוא אף פעם לא נשבר ושהוא עבד מהר והריץ גם משחקים חדשים מהר. אני מחפש השקעה טובה לטווח הרחוק וחשבתי בבאנליות על הS7 בהנחה שה4 RAM יתן לי עוד זמן. יש אלטרנטיבות יותר טובות? (אופציה להרחבת זכרון היא קריטית כמובן)
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
תקן ה-Bluetooth 5 נחשף רשמית, עם יכולות שיהפכו את עולם ה-IoT ליעיל ומתקדם יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
מישה אולי יודע איזה דגם האוזניות שבאות עם IAUDIO A3 או עם הSANDISK SANSA CLIP?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אחרי שהציגה טכנולוגיות מפתיעות לטעינת סוללה אפקטיבית במיוחד ולייצוב אופטי חסכוני וקומקפטי למצלמה, Oppo אמורה להציג בקרוב צמד סמארטפונים שיתמוך ביכולות החדשות והבלעדיות באופן די מפתיע, חברת Oppo הסינית (שהיא בין היתר בעלת השליטה ובעלת המניות היחידה ביצרנית OnePlus) הצליחה לתפוס את תשומת הלב שלנו בתערוכת MWC 2016 שהסתיימה בסוף חודש פברואר בזכות העובדה שלא הציגה בה מכשירים חכמים חדשים – אלא דווקא טכנולוגיות חדשות, לטעינות סוללה זריזות במיוחד וליצירת מצלמות עם ייצוב אופטי אפקטיבי יותר. כעת, ברשת מתרבים הדיווחים אודות צמד מכשירי ה-R9 וה-R9 Plus – שיהיו היורשים לדגמי ה-R7 וה-R7 Plus של Oppo, וכנראה יהיו הראשונים שיעשו שימוש ב-Super VOOC וב-SmartSensor OIS. …
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קראתי את הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3505686,00.html השאלה שלי היא מתי הם יגיעו לארץ לרשתות הסלולריות (אורנג,סלקום) והאם כדי לחכות ולא לקנות פאלפון חדש. אותי אישית יותר מעניין הn78 כי הn96 אם יגיע יהיה יקר.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-