גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היצרנית הסינית הגדולה והיוקרתית מכולן ממשיכה להכות את התחזיות ורושמת שיפור בכל המדדים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שכמעט שרפתי היום את ה 3120 של נוקיה שקיבלתי מתנה ואני משתמש בו בצבא..אני שוקל להחליף למכשיר אחר, זול ועם כמה שיותר זמן סוללה(ברשת פלאפון אז צריך דור 3) השאלה היא האם מישהו התנסה עם הj105 בשיחות ארוכות ויכול להגיד לי עד כמה הוא מתחמם? יש מכשירים אחרים מומלצים עם זמני המתנה ושיחה ארוכים בדור 3?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המכשיר החכם הראשון שכולל מצלמת Project Tango משוכללת של גוגל לא יגיע אל החנויות בקיץ הנוכחי, כפי שהובטח לכתבה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם ביציאת AV של האייפוד לטלויזיה הרזולוציה המקסימלית של וידאו שהאייפוד מספק היא 320X240 או יותר מזה?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
היצרנית הסינית המוכרת מציגה עוד שלב בהתפתחות שלה, אבל לא כזה שיפיל אתכם מהכיסא, בינתיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
אחים שלי אני חדש פה אז דבר ראשון אני שמח שמצאתי את הפורום הזה מקווה שזה המקום.. אז לענין אני מחפש להורי שלי מתנה GPS המליצו לי על MIO יש מליון דגמים נפלתי בין הכיסאות לא יודע מאיפה להתחיל וצריך את זה כבר למחר מה אתם אומרים על mio moov 300 אני מחפש משהו עד 1200 שיהיה מדוייק ויתמוך תלת מימד IGO8 אנא עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
סדרת מחשבים ניידים חדשה של היצרנית הסינית תנסה לגשר את הפערים בין מותג ה-ThinkPad היוקרתי למותגים הביתיים המוזלים שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה ,אחותי ביקשה תוכנה כזו לניהול זמן ,מין סוג של יומן כזה ,משהו לתלמידים שאפשר להתקין על הפלאפון ,בפורמט jar (הפלאפון הוא nokia 5610 )
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
יש לי פלאפון V3c אני צריך את התוכנה שעאפשר להעביר דרכה קבצים/שירים וכו'.... יש אפשרות להוריד אם אפשר לינק בבקשה תודה![br]פורסם בתאריך: 29.04.2007 בשעה 21:11:43 סורי על הדאבל אבל מישהו יכול לעזור זה דחוף!
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
נפל לידי המכשיר הזה ואני רוצה ליצור קשר בינו למחשב. יש לי תקשורת אינפרא-אדום, המחשב מזהה את המכשיר והWireless Link לא מצליח לשלוח לו קבצים. התוכנה מהאתר של סמסונג מובייל ישראל גם לא עובדת. יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המטען שלי נדפק, חיברתי את המטען של 6070 והוא מטעין יופי... השאלה אם אין פה סכנה לסוללה... תודה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה למכשיר סללורי. אני מעדיף בעיקרון נוקיה וברשת אורנג'. אבל הפיצ'ר שהכי הכי חשוב לי הוא מאוד פשוט - שאני אוכל לגבות את ההודעות טקסט, רשימת אנשי קשר וכו' על המחשב. כלומר אם מישהו שלח לי הודעת טקסט ב- 22.8.08 ב- 22:00 ורשם "שלום. אני אוכל לגבות את זה ואם המכשיר נגנב ואני קונה חדש אני אוכל להעתיק חזרה את ההודעה והיא תראה עם אותם פרטים בדיוק. מישהו מכיר / יודע?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
תלאותיו של הפאבלט המפורסם מכולם ממשיכות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המלצה לנגן ב400 שח אכי חשוב איכות סאונד. לא צריך תמונות או סרטים חשבתי על ה IAUDIO G3 מבאג יש משהו יותר טוב בתקציב הזה אוזניות חדשות כבר יש (SONY MDR V150) תודה.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
רגע לפני שהוא נחשף רשמית, לכאורה, אנחנו מקבלים שקופיות שמציגות את כל מה שצריך לדעת אודות סמארטפון ה-Galaxy A9 הגדול והמרשים סדרת מכשירי ה-Galaxy A של סמסונג התרחבה רק לאחרונהעם שלושה חברים חדשים לשנת 2016, ואמורה להתרחב פעם נוספת ממש בקרוב, כך נראה, עם השקתו של ה-Galaxy A9, אשר יהיה המכשיר הגדול ביותר של הענקית הקוריאנית מאז ה-Galaxy Mega של 2013. אנחנו שומעים דיווחים על ה-Galaxy A9 כבר כמה חודשים, אך עכשיו נראה שההשקה באמת קרובה תודות לכמה שקופיות רשמיות שמקורן בנציגות הסינית של סמסונג, ושמפרטות את רוב המפרט הטכני הצפוי לנו – עם מסך Super AMOLED בגודל 6 אינץ' וברזולוציית 1080p בראש ובראשונה, שבב Snapdragon 620 מתומן ליבות חדש, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון מובנה …
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הלן חבר'ה, בהמשך לאפליקציה שפיתחתי בשם Subwoofer Vibrator, שמפעילה את הרטט לפי הקצב של המוזיקה שאתם שומעים, עכשיו פיתחתי אחת שעובדת אך ורק על הרטט. הכוונה היא שברגע שמתקשרים אליכם, לא יהיה עוד את הרטט הרגיל והמשעמם, אלא ממש את קצב הבאסים של השיר ! אשמח לקבל חוות דעת שלכם ההורדה כמובן בחינם מהמרקט: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.vibetone סרטון קטן שיראה לכם איך זה עובד:
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מי מכיר מניסיון? ורצוי קישורEBAY
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מתלבט לגבי קניית אנדרואיד חדש. הפרמטרים החשובים - 1. מחיר - 1000-1200 ש"ח, אפשרי להזמנה מחו"ל 1. מצלמה איכותית 2. זכרון מובנה 32/16 + אפשרות הרחבה 3. זמן סוללה ארוך, עדיפות לטעינה מהירה 4. מסך לא ענק (4.7-5.5 אינץ', בעדיפות ל5.2). 5. תמיכה באנדרואיד 6 6. לא משחק בפלאפון אז לא מחפש מפלצת חומרה, אופציונלי אך לא נדרש. 7. עדיפות ל- USB Type C אשמח ל-2-3 המלצות, אפשרות לקנות סיני.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הS3 מת בשיבה טובה, איתי עוד מהצבא ומה שאהבתי בו שלמרות הרבה נזקים הוא אף פעם לא נשבר ושהוא עבד מהר והריץ גם משחקים חדשים מהר. אני מחפש השקעה טובה לטווח הרחוק וחשבתי בבאנליות על הS7 בהנחה שה4 RAM יתן לי עוד זמן. יש אלטרנטיבות יותר טובות? (אופציה להרחבת זכרון היא קריטית כמובן)
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
רצוי מעל 5 ג'יגה עדיף זיכרון פנימי ולא הארדיסק רוצה משהו איכותי ולא סתם זבל איכות שמע טובה שתהיה מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה דבר שניתן לשינוי כי מה שמגיע עם ה-PSP עצמו משעמם לדעתי, אם אפשר לשנות אז מאיפה ואיך?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חייב עזרה ממכם, עידכון תוכנה לMP3 עצמו כי הוא לא נידלק אחי שאחי הקטן מחק את המכשיר, אני יודע שזו הבעיה אז אני מאוד צריך את העידכון, חיפשתי ולא מצאתי לבד מקווה שתעזרו לי, יום ראשון אני חוזר לבסיס. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי DEFY כבר כמה חודשים, והוא עושה לי רק צרות - קופא המון,נתקע, לא מחייג,אי אפשר לשלוח הסמסים בגלל שהוא קופא, מתחמם בקיצוניותת. הוא נכנס 5 פעמים לתיקון בפחות מ3 חודשים. גם עשו לי ראש בראש על שני מכשירים כאלה והבעית ממשיכות. עכשיו, הציעו לי להחליף או לACE או לWAVE 2. הבעיה שהבנתי שלWAVE 2 הBADA לא ממש מפותחת, ושהACE לא משהו.. (למרות שלידידה שלי יש והיא די מרוצה והוא עובד הרבה יותר מהר מהDEFY) מה לעשות?.... אני לא רוצה להחליף מכשיר ואז להתבאס שוב פתאום... ומדובר פה במכשיר תקול מא' ועד ת' - בין אם זה ששולחים סמסים המכשיר קופא ואפילו נתקע, מתחמם בצורה מאוד קיצונית (לא בזמן דיבור) וגם בהטענה, בקיצור- רק צרות.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
עקבתי אחרי מדריך מהאתר android police, ההתקנה עברה כמו שצריך. אבל אין לי אינטרנט מהמפעילה הסלולרית... מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי LG Ku990 ואוזניית בלוטוס H680 של מוטורולה איך אני יכול לישמוע מוזיקה דרכה מהמכשיר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-