גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מי מכיר מניסיון? ורצוי קישורEBAY
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מכשיר הדגל הטרי עם המטען שמספק עד 40 וואט מצליח להוכיח כי לא מדובר בגימיק בלבד - עם 75 אחוזי טעינה לקיבולת הסוללה הבלתי מבוטלת שלו בתוך חצי שעה בלבד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו החליף סוללה לסמסונג וחווה שיפור בזמן סוללה כפי שהיה שהמכשיר היה חדש, או שמא יש פה עוד בלאי נוסף שאיני יודע עליו שבכל אופן לא יישתפר הממצב כל כך עקב ההחלפה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , יש לי מכשיו מיני גלאקסי 5570! התקנתי עליו waze ושאני פותח את הwaze יש לי אותיות חצי מחוקות במפת הניווט ? אשמח אם יש למשהו פתרון לבעיה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לטאבלט בגודל 9.7 או 10.1 בעל 2GB זיכרון עם נתונים טכניים טובים אין צורך ב GPS או 3G תקציב 200--220$ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מחפש מסגרת דיגיטלית בגודל מסך של 10'' ומעלה ובעלת רזולוציה נורמלית 1024X768 (לא ה 800X600 שיש בדרך כלל במסכים). כמובן שהניגודיות, והאיכות התמונה היו טובים. אין בעייה להביא מEBAY, למרות שהם יש בארץ אז עדיף תקציב עד 1000 שקל (ניתן לחרוג אך בגבולות הטעם הטוב) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, אני מחפש פלאפון אנדרואיד תקציבי, חשבתי בהתחלה על הZTE u950, אבל מסתבר שהוא לא תומך בתדרים בארץ (רק בדור2). בגדול אני רוצה לקנות אותו בסין (יש לי מי שיקנה ויביא), אבל לא בטוח מה לקנות. התקציב הוא בגדול עד 1000 שקל, כשאני מצפה לקבל משהו שדומה ל u950 (שזה בגדול כמעט כמו sgs2). יש לכם שמות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מתקין adobe flash player על הטאבלט כי ניסיתי להוריד ולהתקין דרך האתר וזה אפילו לא פותח את ההתקנה,אם יש אפשרות אחרת להתקין אשמח לדעת. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למקרן פיקו, האם הVivtek Qumi q2 עדיין מחזיק בתואר תפו"א הלוהט בקטגורייה הזו? אם לא, אשמח להמלצות נוספות על מקרנים בקליבר דומה, אני הולך לצפות ממרחק של כ2-3 מטר או אפילו קצת פחות.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה דבר שניתן לשינוי כי מה שמגיע עם ה-PSP עצמו משעמם לדעתי, אם אפשר לשנות אז מאיפה ואיך?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם ביציאת AV של האייפוד לטלויזיה הרזולוציה המקסימלית של וידאו שהאייפוד מספק היא 320X240 או יותר מזה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום חברה. אני רוצה לקנות נגן MP3 עד משהו כמו 500 שח" הדגש העיקרי הוא על איכות הסאונד ההאמינות והאחריות. ואני דווקא מעוניין בנפח MB\GB הכי נמוך שניתן לקבל כדי להוזיל במחיר. 1GB בהחלט יספיק לי אפילו פחות. למישהו יש המלצות של מה לקנות ואיפה? תודה. שחכתי להוסיף שהמכשיר בעיקר נועד לחדר כושר אז הוא צריך להיות עמיד בקפיצות וכל הדברים האלה.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מעוניין לקנות נגן איכותי שיענה לי על הדרישות - תקציב של 1000 ש"ח, אפשר לחרוג בקצת - יחסית קטן, מיועד לריצות - מאוד חשוב שיהיה מסוגל למחוק שירים ללא חיבור למחשב, שאני אוכל למחוק שירים בדרך (כדי להוריד לשים עליו אלבומים שלמים ולמחוק מה שאני לא אוהב) - שיהיה לו Shuffle אכותי, כמו זה של האייפוד שמרכיב לך פלייליסט שלם רנדומלי ולא חוזר על אותו שיר פעמיים לפני שהוא השמיע לך את כל השאר (נשמע טפשי אבל חשוב) - איכות סאונד טובה מאוד - רק מוזיקה, אין צורך ביכולות ניגון סרטים בכלל - בלי גימיקים כמו שעון, רדיו, מיקרופון הבנתי ש-I7 וה-D2 הם טובים מאוד, אשמח לדעות תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מתכוון להחליף את המכשיר שלי שכנראה כבר עשה את שלו. שמעתי על מכשיר הNOKIA 5800. האמת התלהבתי ממנו, עד שהחזקתי את המכשיר. המסך היה נראה לי מאוד צר, אך עם זאת ארוך. דבר שדי הוריד את חשק הקניה. למי יש אותו? אפשר לקבל עצת קנייה? ממה התרשמתם מהמכשיר? ממה התאכזבתם? כדאי\לא כדאי לרכוש?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אני נוסע הרבה כל יום ואני רוצה לגלוש באינטרנט גם כשאני מחוץ לבית וברכבת. הפתרון הוא מודם סלולרי , רציתי לשאול אם אתם יודעים באיזו חברה יש את המחיר הכי טוב ? אני לא מדבר על אינטרנט מהיר במיוחד , אני לרוב רק גולש באינטרנט וקורא מיילים. כמו כן , שאלה נוספת למומחים שבניכם , מה רמת האבטחה בגלישה בצורה כזאת? תודה רבה על התשובות חברים.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
היי אני מעוניין לקנות GPS, יש לי מושג קלוש בהם, ולכן אני מתנצל אם השאלות קצת דביליות. 1. מה ההבדל בין תוכנות הניווט ? 2. אני מניח שאני ארצה מסך 4.3, מהן האופציות העדיפות במחירים סביב ה 1000 ... עדיף פחות כמובן. 3. אין לי צורך בויפי או נגן MP3 או כל דבר שהוא לא GPS ... אשמח להמלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
עכשיו הבנתי שהקובץ הזה משביט לך את הפלאפון וראתי שאפשר להוריד תוכנה שקוראים לה setool אז אם משיהו יכול להביא לי את התוכנה כולל איזה מדריך שמסביר איך לעשות unlock אני ישמח תודה מראש לעוזרים!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
מתוך אתר POCKET WTF אוףףף אני לא יודע מה לעשות.. לקנות או לא..
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ביום שישי אח שלי קנה אייפון 4 והעביר לי את הנוקיה 5800 שהיה לו עד שהוא קנה אייפון. יש לי כמה בקשות: אני מחפש תוכנה לפייסבוק שיהיה עם צ'אט,ליוטיוב ולמסנג'ר ולסקייפ ושכולם יתמכו בעברית בצורה טובה ולא יהיה ג'יבריש. אני מחפש משחקים שיתמכו בחיישני תנועה ויהיה להם גראפיקה טובה מאוד וגם משחקים רגילים שתומכים במסך מגע בצורה מלאה וגראפיקה טובה מאוד. וערכות נושא אני רוצה של כדורגל בעיקר ומכוניות. ריאל מדריד,מכבי חיפה וכו'.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מה זה תקן 802.11 ac? מה זה אומר על מכשיר שלא תומך בתקן הזה? מה ההבדל בין מכשיר שכן תומך בתקן הזה?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הגדולה והיוקרתית מכולן ממשיכה להכות את התחזיות ורושמת שיפור בכל המדדים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת מחשבים ניידים חדשה של היצרנית הסינית תנסה לגשר את הפערים בין מותג ה-ThinkPad היוקרתי למותגים הביתיים המוזלים שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
המתחרה הישיר של ה-Mi Mix 3 וה-Oppo Find X יציע את אותו שבב 7 ננומטר משוכלל שב-Mate 20 - במחיר נגיש יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
- 1 follower
-