עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by elitzur e,

שלום. האם מישהו יכול להמליץ על מצלמת אבטחה חיצונית שלא מחייבת חיבור בכבל לחשמל עם יכולות wifi. אם אפשר להימנע מקדיחה בכלל טוב . ראיתי הרבה מוצרים היום. חלקם זולים חלקם לא. (אגב מה זה אומר התקנה ללא כבלים p2p?). תודה לממליצים

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by M7a,

שלום חברים, בשבועות האחרונים החלטתי שהמכשיר שהכי מתאים לצרכים שלי כרגע הינו מחשב כף יד. מטבעי אני שואף לקנות מכשירים טובים ומשוכללים. השימוש העיקרי שלי במחשב כף יד הינו: 1) ניהול מידע (לקוחות,עבודות,תשלומים) 2) אינטרנט - גלישה לאתרים בפגישות - בסיסי, לא יותר מזה. זהו בעיקרון, אחרי סקר שוק וכמה בדיקות שעשיתי, החלטתי ללכת על ה ASUS A639 במחיר של 2700 ש"ח + כרטיס זיכרון 2 ג'יגה. כמו שכתבתי, שמטבעי כשאני רוכש מוצר אני אוהב ללכת עד הסוף וכמה שאפשר מבחינת תקציב. לכן ביקשתי מכל המוכרים שהייתי איתם לרכוש מכשיר שישמש לצרכים שלי קודם כל אבל שיהיה בו גם GPS ושאר השכלולים הקיימים. כמו שכתבתי זהו הדגם שהומלץ ע"י הרב, חלק הציעו לי גם דגם של ASUS שנקרא 696 שהוא בעצם אותו מכשיר רק דק יות…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  3. פרטים חדשים אודות מכשירי ה-P11 מבהירים שהיצרנית הסינית ממש לא מתכננת להוריד את הרגל מהדוושה לכתבה

4. Started by Aviko,

המטען שלי נדפק, חיברתי את המטען של 6070 והוא מטעין יופי... השאלה אם אין פה סכנה לסוללה... תודה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by לאנד,

שלום . קיבלתי בשעה טובה מכשיר אייפוד מסוג . iPOD touch .אני צריך עזרה ראשונית בהגדרות . התחברות . הורדות . הדברים הבסיסיים .אם אפשר בעל ניסיון ואני אחזור אליו בפרטי . תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. גילוי אוניברסיטת MIT הגיעה פריצת דרך מכפיל את קיבולת סוללה ליתיום זה אומר שסלולרים בקרוב יוכלו להכפיל את עצמם בקיבולת בגודלם היום או להיות קטנים בחצי מגודלם כיום ולתת אותה קיבולת . חוק מור קיים חזק עבור מעבדים, אך הסוללות לא זכו לשידרוג משמעותי , דבר מאוד מתסקל לאור העובדה שפותחים סלולר רואים עד כמה הסוללה ענקית ביחס לרכיבים האחרים . ויש אומרים שסוללות מונעים מהסלולר להתפתח יותר ברכיבים איכותיים בשמע , וידאו , צילום ודברים חדשים . יש רק לקוות שהפטנט החדש יגיע ליצרנים בהקדם . http://www.androidauthority.com/mit-battery-breakthrough-doubles-life-710969/

7. שלום וחג שמח אני שוקל לרכוש אחד משני המכשירים הנ"ל שהם מכשירים משולבים וקלים הכוללים תמיכה ברשת אלחוטית, gps, בלוטות, ובה בעת הם גם טלפונים סלולריים. קישורים לדוגמה: http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?ProductID=463 http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?ProductID=466 מה דעתכם על שני המכשירים האלה, מה הסיכון שבהשקעה, מי מבין שניהם עדיף (ל-ETEN Glofiish M700 יש מקלדת פיזית ואילו ל-ETEN Glofiish X500 אין מקלדת כזו).

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by razoli,

יש בירשותי מכשיר נוקיה 6230I וניסיתי להעלות לו משחקים דרך המחשב וגיליתי כמה דברים: 1.אי אפשר לשמור בחזרה למחשב 2.הוא מתקין לי אותם ביקיית אוסף אני לא יכול לבחור תיקייה אחרת 3.נובע מהקודם אי אפשר לשמור על כרטיס הזיכרון 4.זיכרון הטלפון שלי כמעט ריק ועדיין הוא אומר לי שחסר לי מקום להתקין את המשחק (לא מופיע במשחק הראשון) יש דכים לפתור תבעיות האלו???

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by subarel,

מחפש המלצה לנגן MP4 שיביאו לי מארה"ב בעוד חודשיים... מחפש משהו עם נפח גדול מ 20G רצוי לכיוון ה 50G+, איכות תמונה וקול, רמקול חיצוני, תמיכה בקבצי וידאו רגילים (DIVX XVID) *שלא יהיה איפוד* אני מחפש משהו עם תמיכה בקבצי MP3 רגילים ושישמש כדיסק חיצוני . חשבתי לכיוון הזן של קראיטיב - ZEN Vision W למישהו יש ניסיון איתו? למישהו יש מושג מאיפה כדאי לקנות ומה המחירים פלוס מינוס? אני מוכן לחרוג לכיוון ה 1500 ש"ח אם זה נחוץ... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  10. היום ברגעים אלה מתקיים ארוע גדול של סוני אריקסון בלונדון היום ומחר שכולל הכרזה על פלאפונים חדשים: P1- טלפון מבוסס UIQ 3.0 חדש הכולל תמיכה ב ,UTMS,WIFI מסך 2.6 QVGA ומקלדת QWERTY מצלמה 3.2MP כולל פוקוס אוטומטי ,תמיכה ברוב פורמטי המוסיקה, רדיו מובנה ,קבצי Office, גVIOP, ודפדפן אופרה 8 ועוד פונקציות מתקדמות יכלול כרטיס 512MB בקופסא,זוג אוזניות יכלול 160MB זיכרון מובנה. יגיע ברבעון השלישי, לא ידוע עדיין מחיר. http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=3347&source=SIDEBAR Sony Ericsson T650 T650 הוא המחליף לT610 האגדי שיכולל גימור מתכתי,תמיכה ב 3G UTMS , מצלמת 3.2 מגה פיקסל כולל אוטופוקס,בלוטוט 2.0 כולל תמיכה סטריאופונית ועוד פונקציות מתקדמות!, יכלול כרטיס זיכרון …

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  11. Started by eranmor,

המכשיר התחיל לעשות פוזות הוא הפסיק לרטוט בזמן שמחייגים אליו למרות שהוא מוגדר על רטט וצלצול בנוסף, הנגן שבא עם המכשיר מסדר לי שירים בצורה מוזרה לגמרי חלקם הוא מציג בעברית וחלקם בג'יבריש וגם אותם הוא מסדר בלי קשר כמעט לנתונים שיש להם (שירי MP3) זו בעיה בנגן? יש נגן אחר יותר טוב מהקיים?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  12. כשאני מושך כלפי מעלה אני מפחד לשבור אותו. בעלי K800I תעזרו לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by noamborisov,

היי אני צריך לקנות כבלים לאייפוד טאץ' שלי לאחר שנאבדה לי כל ערכת הכבלים שלי.. אני צריך כבל לסנכרון וטעינה מהמחשב, וכבל לחיבור לטלויזיה אפשרות גם לכבל טעינה מהחשמל... הבנתי גם שיש כבל שמשולבים בו כל הדברים האלו.. השאלה היא איפה יש באיזור נתניה חנות עם כבלים מקוריים של אייפוד? ומה עדיף כבל 1 שמשלב את כל הדברים הנ"ל או 2\3 כבלים נפרדים

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by ewin,

האם יש טאבלט עם אפשרות לכתוב עליו בכתב יד בעברית, ישירות לתוך מעבד תמלילים? תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by ChrisBrown,

אני רוצה לקנות אייפון איפה בארץ אני יכול לקנות? וכמה זה יעלה לי ?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by Koko Ben Hamin,

תראו,זה כמו זיוף כזה של חברת IKO לאייפוד TOUCH. http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=656&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=88&aff=Zap〈=he# שווה ? ונראה לכם אפשר להתקין עליו תוכנות כמו במקורי ?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  17. מה אתם אומרים על האוזניות HS-23 ל6680..?? שומעים חזק ואיכותי?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  18. שיאומי מפתיעה ומכריזה על טעינה אלחוטית בהספק של 30 וואט שתחזיר 50 אחוזים מקיבולת הסוללה בתוך פחות מחצי שעה - ותערוך את הופעת הבכורה המסחרית שלה כבר בשבוע הבא לכתבה

19. אממ אז ככה אני מבקש המלצה לקניית נגן בארה"ב עככשיו התקציב ממש לא מוגבל אך כמובן לא בהגזמות.. לגבי הIaudio אני שולל מראש אבל יש לי בעיה עם זמינות שלהם כי לפני חצי שנה כשחיפשתי באזור פיניקס בארה"ב פשוט לא מצאתי כלום אגב חשובה לי גם העמידות, לכן אשמח אם תציעו לי נגנים שעמידים יחסית בתודה מראש,

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  20. מתלבט לגבי קניית אנדרואיד חדש. הפרמטרים החשובים - 1. מחיר - 1000-1200 ש"ח, אפשרי להזמנה מחו"ל 1. מצלמה איכותית 2. זכרון מובנה 32/16 + אפשרות הרחבה 3. זמן סוללה ארוך, עדיפות לטעינה מהירה 4. מסך לא ענק (4.7-5.5 אינץ', בעדיפות ל5.2). 5. תמיכה באנדרואיד 6 6. לא משחק בפלאפון אז לא מחפש מפלצת חומרה, אופציונלי אך לא נדרש. 7. עדיפות ל- USB Type C אשמח ל-2-3 המלצות, אפשרות לקנות סיני.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by My_Name,

יש בסלקום את המכשיר המדובר (V3i) ורציתי לקנות אותו, ולפרוץ אותו כדי שיעבוד עם כרטיס SIM של Orange. אפשרי ? הורדתי כמה תוכנות שטוענות שהם יכולות לעשות את זה זה אבל אין לי מכשיר שאני יכול לנסות עליו ולא בא לי לקנות סתם וגלות שאי אפשר לפרוץ. יש רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by elad_jacoby,

שלום. קניתי לאחרונה את הIPOD Nano החדש - דור 4. ואני מחפש לו משדר FM, כלומר משהו שאחבר אליו והוא ישדר לרדיו במכונית לתחנה מסויימת ואוכל לשמוע דרך זה את השירים.. הסתכלתי על זה קצת באינטרנט אבל אשמח לשמוע ממישהו שכבר ביצע קנייה כזו, או שמבין עניין. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by pes7,

לא היבנתי מה פלאפון sony ericsson k800i בה 700 שקל?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by satlan1,

היי, רכשתי את המכשיר מחו"ל עם גירסא 2.1איך אני יכול להתקין עליו מקלדת/תמיכה בעברית ?ניסיתי להוריד את התוכנה anysoftkeyboard .סימנתי שם עברית . אבל המקלדת העברית מופיעה שם בג'יבריש ולא בעברית.למישהו יש הצעה אחרת?תודה!

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  25. אני מחפש את הפאנל הכסוף לנוקיה 6260 פלוס מקשים ולא מוצא, מצאתי כמה חנויות בגוגל שטוענים שיש להם. אבל נראים לי די מפוקפקים. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג אותו? תודה.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים