גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
מה אתם יותר ממליצים? KingMax: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=KM3400112&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=427 SilverLine: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SL405&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=427
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מה זה אומר prepaid? האם זה יעבוד בארץ? http://www.amazon.com/LG-Optimus-Exceed-Verizon-Prepaid/dp/B00K2XX4OY?tag=slicinc-20&ascsubtag=2a3318d8a35e11e5997e1ab79a4f2ece0000 עולה 12 דולר באמאזון
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי קנה לי את הפלאפון הזה... עכשיו יש לי כמה שאלות... איך אני מוסיף משחקים? כאילו דרך המחשב... איך אני משנה סקינים?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מוכר גוגל גלאס שנקנה לפני כחודשיים, נפתח למטרות פיתוח, לא היה בשימוש פעיל. נמכר עקב החלטה לפתח באפיק אחר. אם אתם חובבי גאגטים, או רוצים לפתח לטכנולוגיה של העתיד, או סתם בא לכם להיראות מגניבים ולהינות ממוצר מדהים, זו ההזדמנות שלכם אני מבקש סכום של 5000 שח עבור המכשיר, המחיר אינו לדיון אז אנא רק אם אתם רציניים נא לפנות אלי. שמי אלי, ניתן לפנות אלי לנייד ב 0542391864.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי חברים ,לפני כמה ימים קיבלתי במתנה את הנגן הזה בגרסת ה 2GB, הבנתי שניתן להוסיף לו זכרון דרך כרטיס microSD ,באתר או במדריך משתמש לא מעצתי זכר ל התאמה של קיבולת כרטיס זכרון ,והנגן . בפורום שלהם הבנתי שעם כרטסי 8GB הוא עובד אבל לחלק מהמשתמשים יש בעיות עם ,לא ממש הבנתי על איזה גרסה הם היו. אז השאלות הם ,עם יש פה מישהו עם הנגן הזה ומשתמש בכרטיס זכרון של 8GB ופחות ? ואיך הוא עובד ? תציינו לי גם על איזה גרסה הנגן שלכם . תודה , ועוד כמה דברים ,גם עם אני קונה ,אני קונה במקום אחד ,הבנתי שמהירות ההעברה לכרטיס זכרון בנגן לא מהירה ממש ,ביחס לשימוש ב קורה כרטיסים ,יש בבאג יש את super microSDHC זה בעצם חבילה שכוללת קורה כרטיסים זעיר + כרטיס microSDHC . וחשבתי כמוון על להוסיף ל…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. לאחרונה קניתי את המכשיר הנ'ל וגיליתי בו מספר בעיות. כשאני משתמש באפליקציות פשוטות המכשיר עובד כרגיל והאוריינטציה של הסיבוב עובדת נפלא. כשאני נכנס למשחקים שדורשים יותר דיוק באוריינטציה פה מתחילה הבעיה, המכשיר פשוט משתגע ומאבד כיוון. גם בדפדפן שקיבלתי עם המכשיר קיימת הבעיה הזאתי כשאני נכנס אליו הוא מתהפך ואז לא חוזר והתצוגה לא מסוגלת לעבור למצב מאוזן אפילו. אני רוצה לשאול איך לכייל את האוריינטציה באנדרואיד 2.2? ורציתי לשאול אם לדעתכם זאת בעית תוכנה או חומרה ומה יהיה הפתרון הכי טוב. תודה רבה א. בלכר
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום חברים, בשבועות האחרונים החלטתי שהמכשיר שהכי מתאים לצרכים שלי כרגע הינו מחשב כף יד. מטבעי אני שואף לקנות מכשירים טובים ומשוכללים. השימוש העיקרי שלי במחשב כף יד הינו: 1) ניהול מידע (לקוחות,עבודות,תשלומים) 2) אינטרנט - גלישה לאתרים בפגישות - בסיסי, לא יותר מזה. זהו בעיקרון, אחרי סקר שוק וכמה בדיקות שעשיתי, החלטתי ללכת על ה ASUS A639 במחיר של 2700 ש"ח + כרטיס זיכרון 2 ג'יגה. כמו שכתבתי, שמטבעי כשאני רוכש מוצר אני אוהב ללכת עד הסוף וכמה שאפשר מבחינת תקציב. לכן ביקשתי מכל המוכרים שהייתי איתם לרכוש מכשיר שישמש לצרכים שלי קודם כל אבל שיהיה בו גם GPS ושאר השכלולים הקיימים. כמו שכתבתי זהו הדגם שהומלץ ע"י הרב, חלק הציעו לי גם דגם של ASUS שנקרא 696 שהוא בעצם אותו מכשיר רק דק יות…
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מקווה שראיתם את המגנים שאנחנו מחלקים חינם: http://hwzone.co.il/gadgets/wrapsolcontest
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
המותג Archos מתחדש עם סמארטפון שמנמן בעל סוללה גדולה מאוד ומיגון IP68 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות מסך טלוויזיה של סוני, אחרי שעשיתי סקר שוק קטן על מה עדיף. עכשיו אני מתלבט מאיפה הכי מומלץ לקנות מסך כזה. הכי חשוב לי לקנות ממקום שלא יעלם בעתיד, יבואן רציני שיעזור לי עם תקלות בעתיד (בתקווה שלא יהיו כאלו). המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
בנוקיה 5800 אפשר להתקין ולדבר ב SKYPE ומסנג'ר ?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
היום ברגעים אלה מתקיים ארוע גדול של סוני אריקסון בלונדון היום ומחר שכולל הכרזה על פלאפונים חדשים: P1- טלפון מבוסס UIQ 3.0 חדש הכולל תמיכה ב ,UTMS,WIFI מסך 2.6 QVGA ומקלדת QWERTY מצלמה 3.2MP כולל פוקוס אוטומטי ,תמיכה ברוב פורמטי המוסיקה, רדיו מובנה ,קבצי Office, גVIOP, ודפדפן אופרה 8 ועוד פונקציות מתקדמות יכלול כרטיס 512MB בקופסא,זוג אוזניות יכלול 160MB זיכרון מובנה. יגיע ברבעון השלישי, לא ידוע עדיין מחיר. http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=3347&source=SIDEBAR Sony Ericsson T650 T650 הוא המחליף לT610 האגדי שיכולל גימור מתכתי,תמיכה ב 3G UTMS , מצלמת 3.2 מגה פיקסל כולל אוטופוקס,בלוטוט 2.0 כולל תמיכה סטריאופונית ועוד פונקציות מתקדמות!, יכלול כרטיס זיכרון …
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
האם יש טאבלט עם אפשרות לכתוב עליו בכתב יד בעברית, ישירות לתוך מעבד תמלילים? תודה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניתי קורא KINDLE והתברר כי השאלת ספרים דרך הספריה העירונית מאתר E-VRIT לא אפשרית ישירות ל KINDLE, האם יש דרך להוריד את הספרים למחשב , לעשות המרה לפורמט המתאים ולהעביר ל KINDLE תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
במחשב שלי הוא עובד כמו שצריך בלי הדיסק התקנה והמחשב מזהה אותו, אבל אצל אחי המחשב לא מזהה גם אחרי ההתקנה של הדיסק, גם אחרי שניסינו דרך מנהל ההתקנים לנתק ולחבר. איפה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באייפוד שהוא כאילו "ננעל" ואני לא מצליח,לא לסגור אותו ולא לשחק בו וכו' זה המצב של האייפוד : http://www.*צונזר*/upload.php?type=1 במצב הזה הוא תקוע ואי אפשר לעשות איתו כלום בעצם . תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אז ככה, ניסיתי להתקין את הלינוקס וזה עבד והכל ואז ראיתי שאפשר להוריד BOOTLOADER שיתן לי את האפשרות לבחור אם אני רוצה להכנס ללינוקס או לתפריט של אפל כמו שהוא מגיע. מחקתי את הלינוקס ואז כשאני בא להתקין מחדש הוא רושם לי את זה: עשיתי restore לאייפוד דרך הiTunes כדי להחזיר אותו למצב שבו הוא הגיע מהמפעל וזה עדיין לא עוזר. מישהו יודע מה לעשות??? ועוד שאלה, אם אני יכנס למחשב שלי ודרך שם ילחץ על הימני וילחץ format זה ימחוק לי אותו לגמרי, כאילו גם את התפריט של אפל??
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אחד מהמכשירים הכי זולים בשוק המקומי שתוכלו למצוא עם עשר ליבות עיבוד ו-4GB של זכרון דינאמי זמין לרכישה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הדלפה מפתיעה בהיקפה מעניקה לנו הצצה למכשירים עתידיים כדוגמת ה-Moto X5, ה-Moto G6 וכמובן ה-Moto Z3 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
- 1 follower
-
-
המתחרה הישיר של ה-Mi Mix 3 וה-Oppo Find X יציע את אותו שבב 7 ננומטר משוכלל שב-Mate 20 - במחיר נגיש יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בבעלותי IPOD CLASSIC 80G , השבוע כשהדלקתי אותו עלתה לי הודעה "use itunes to restore", כשאני מחבר אותו למחשב ומפעיל את הITUNES עולה לי הודעה שיתכן שיש צורך בRESTORE AND UPDATE מה שימחק את הקבצים מהמכשיר ויחזיר אותו להגדרות יצרן, אני לוחת אוקיי, הוא מרית את התהליך ולאחר כמה דקות מעלה הודעה שהוא סיים ועכשיו הIPOD יאתחל את עצמו ואז יהיה אפשר להשתמש בו, רק שהאייפוד לא מאתחל את עצמו, אם אני עושה EJECT אז תקועה לי הודעה על הIPOD של SAFE TO DISCONNECT, אני מנתק אותו והוא נשאר ככה, עשיתי RESET לאייפוד עצמו (לחיצה על הכפתור העליון והאמצעי יחד ל10 שניות) הוא עושה RESET ושוב עולה לי הודעה של connect itunes to restore, ה itunes גם שוב נותן את אותה הודעה כשהוא מתחבר. ניסיתי להרי…
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כמה עולה עכשיו הפלפון W850I באורנג'? תודה אני שאול כי לא מצאתי מקום אחד שאומר את המחיר נרמלי או של עכשיו כי כולם הסיקורים וכו' היו בעבר...... נ.ב ואם מישהו יודע גם כמה W200
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
Huawei ממשיכה בנסיונותיה לכבוש את השווקים המערביים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה לו 4GB. חשבתי על ה- Creative Zen V plus או על ה- iriver clix 2, כאשר אני נוטה ל- clix. מישהו חושב אחרת? יש דגם אחר המציע את אותם דברים פחות או יותר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קראתי את הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3505686,00.html השאלה שלי היא מתי הם יגיעו לארץ לרשתות הסלולריות (אורנג,סלקום) והאם כדי לחכות ולא לקנות פאלפון חדש. אותי אישית יותר מעניין הn78 כי הn96 אם יגיע יהיה יקר.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-