גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש פה מישהו שיש לו n85 והוא יכול להגיד בודאות שיש לו מצלמה משנית מקדימה?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש בירשותי מכשיר נוקיה 6230I וניסיתי להעלות לו משחקים דרך המחשב וגיליתי כמה דברים: 1.אי אפשר לשמור בחזרה למחשב 2.הוא מתקין לי אותם ביקיית אוסף אני לא יכול לבחור תיקייה אחרת 3.נובע מהקודם אי אפשר לשמור על כרטיס הזיכרון 4.זיכרון הטלפון שלי כמעט ריק ועדיין הוא אומר לי שחסר לי מקום להתקין את המשחק (לא מופיע במשחק הראשון) יש דכים לפתור תבעיות האלו???
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
סבתא שלי (אל תצחקו ) ביקשה ממני לחפש לה GPS, עכשיו אני לא מבין בזה כמעט.. התקציב בערך 2000-1500 (אפשר לחרוג טיפה אם זה הכרחי) חשוב שיהיה מסך גדול וקריא ושיהיה פשוט להפעלה אמא שלי נוסעת לארה"ב האם כדאי לקנות שם? ואם כן האם אפשר לגייר את המכשיר או להתקין לו תוכנה בעברית? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי K750I . יש אפשרות להשתמש באינטרנט של הפלאפון ולגלוש במחשב? יש לי USB אם זה עוזר..
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר PMP 140 אבל אני לא מצליח להתקין את התוכנה Media Converter שהגיעה בדיסק עם הנגן,הורדתי דרך האתר של Iriver את התוכנה אבל בזמן ההתקנה היא נתקעת ורושמת את הדבר הבא: (תמונה למטה) יש אולי תוכנה חלופית שעושה את הקידוד הנדרש לנגן הזה? תודה,בר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה שהנגן יהיה קומפקטי (דק), עם מסך צבעוני, אופציה להקלטה וכמובן הכי חשוב שאיכות הסאונד תהיה טובה. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
נגן סילבר ליין סידרה 404 מחיר : 375 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קניתי את הפלאפון K800I והשאלה שלי היא אם אפשר לעשות שכאשר אני לוחץ על הכפתור של הפליי שבצד המכשיר הוא יתחיל לנגן מהנגן ולא ישאל אותי אם אני רוצה להפעיל את הרמקולים?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנות שחוסמות את ההגבלה של השעה, טכנית מה המקסימום האפשרי?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני כנראה מזמין אותו,אבל בתור חוות דעת,הוא שווה את המחיר או שהמתחרים טובים יותר? מה שחשוב לי זה מצלמה טובה,MP3 טוב(יחסית לטלפון) ואמינות
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחותי מעוניינת לרכוש GPS,ואני זקוק להמלצות. בעיקרון מה שאני צריך שיהיה כלול בו - עיברית,מערכת פשוטה ושיעלה בסיבות ה-1500+- בתודה,
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חייב עזרה ממכם, עידכון תוכנה לMP3 עצמו כי הוא לא נידלק אחי שאחי הקטן מחק את המכשיר, אני יודע שזו הבעיה אז אני מאוד צריך את העידכון, חיפשתי ולא מצאתי לבד מקווה שתעזרו לי, יום ראשון אני חוזר לבסיס. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה למכשיר סללורי. אני מעדיף בעיקרון נוקיה וברשת אורנג'. אבל הפיצ'ר שהכי הכי חשוב לי הוא מאוד פשוט - שאני אוכל לגבות את ההודעות טקסט, רשימת אנשי קשר וכו' על המחשב. כלומר אם מישהו שלח לי הודעת טקסט ב- 22.8.08 ב- 22:00 ורשם "שלום. אני אוכל לגבות את זה ואם המכשיר נגנב ואני קונה חדש אני אוכל להעתיק חזרה את ההודעה והיא תראה עם אותם פרטים בדיוק. מישהו מכיר / יודע?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קיצר אני כבר כמה שנים עם איזה סנסה דווקא סבבה אבל רק ג'יגה וחצי וזה ממש לא מספיק לכלום... יש מספר דברים שחייב שיהיו אחרים אני מוכן לוותר.. חייב לתמוך בעברית!!! אני לא מתכווןן לשבור את הראש עם ג'יבריש ולא להמיר אף שם לאנגלית.. דבר שני קטן, כמה שיותר קטן ככה טוב! חוץ מזה אני צריך משהו באזור ה20 גיגה ומעלה.. (אם זה בעייתי אפשר לרדת ל16) ודבר נוסף (שנגזר בין השאר מזה שאני רוצה שהוא יהיה קטן) זה שהוא יהיה מבוסס זיכרון פנימי ולא דיסק קשיח.. דברים אחרים שיהיו נחמדים אבל ממש לא חובה שיהיו זה מסך צבעוני ואפשרות לוידאו או תמונות או משחקים.. לצורך העניין, אם הנאנו החדש היה תומך בעברית הייתי לוקח את הגרסה של ה16 גיגה.. אבל הוא לא.. ואני לא מוצא שום דבר אחר נורמלי, אז אני אשמח אם תעזר…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני עושה :"חיפוש אחר התקנים" וככה למצוא את האוזניה..? אני לא אחד שלא ראה פלאפון בחיים שלו,להיפך אני כל החיים שלי בגאדג'אים אבל אני פשוט לא מוצא את האופציה בפלאפון... אני מתחיל להתחרפן בבקשה תעזרו לי! תודה!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות בקרוב את ה-Zen V Plus (אני כרגע בניו יורק והוא ממש זול כאן ביחס לארץ). ראיתי שהמליצו עליו הרבה, אבל היה משהו אחד שבעיקר הציק לי - הבנתי שהנגן לא תומך ברשימות השמעה m3u, אלא צריך ליצור פלייליסטים במיוחד בשבילו בתוכנה שלו (ואי אפשר לקחת פלייליסט m3u קיים ולהמיר אותו...) מישהו התנסה עם הנגן ויכול לאשש\להפריך את הטענה (גם לגבי נגני Zen אחרים, ולא רק ה-Zen V Plus), או מכיר פתרון אחר לבעיה? אשמח לתשובה מהירה (אני עומד להישאר כאן רק עוד 4 ימים...) תודה!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
לא בטוח ב-100% שזה שייך לכאן, אבל בכל זאת - זה סוג של גאדג'ט. אני צריך לקנות מכשיר הקלטה משוכלל שיעבוד הרבה וקשה, בין השאר צריך להיות מסוגל להקליט כמה ערוצים בו זמנית. בסוף, ההקלטות צריכות לעבור למחשב בצורה קלה ככל האפשר. חשבתי לקנות DVD מקליט, ואז אמרו לי שיש עם הרדיסק ובלי הרדיסק, מה המשמעות ומה ההבדלים ? בנוסף לכך, חבר אמר לי היום שהוא חושב שישנם מכשירים שמבוססים רק על הרדיסק. מישהו מכיר את זה ויכול לחוות את דעתו ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן. כן, אני יודע ש"פלאפון" פחות אטרקטיבית משאר החברות מבחינת מכשירים, פשוט עדיף להשאר אצלם מאשר להוריד קנס של אלף חמש מאות שקל למישהו יש את אחד הדגמים ויכול לחוות דעה ? או שאולי הA900 אוכל את שניהם ? אני קורא כאן ביקורות טובות על שני הדגמים... תודה מראש לעונים !
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי את הנגן הזה ... IRIVER E50 אני לא יודע מה לעשות כדי שהמחשב יראה אותו.... התקנתי את הדיסק שבא עם הנגן.. ניסיתי לעשות סריקה אוטומטית של הוינדוס ... הוינדוס כותב שגיאה 43.... ורושם שלא צריך דרייבר להתקן הזה... נכנסתי לאתר של החברה לחפש דריבר אין אותו מה לעשות??? אני על וינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שאפשר להוריד תוכנה שב-IRIVER H10 הייה אפשר לראות סרטים.. יש כזה דבר? תודה..
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
האם שווה לקנות MIO בחול ? mio 550 or mio a701 כמה קשה/ קל להתקין תוכנות בעברית ?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכם! אני רוצה לקנות פלאפון באורנג וזה מה שחשוב לי: שיחות ווידאו באיכות כמה שיותר גבוה ספיקר טוב בשביל שהיה קל לעשות את השיחות ווידוא ולא נצטרך כל פעם להכניס אוזניות.. זה הכל אם יש איזה שהם אפשרויות נגיד יהיה לי שתי פלאפונים כאלה ובמרחק של 30 קילומטר נוכל לשחק שש-בש דרך הפלאפון או משהו כזה זה יהיה נחמד.. (אם קיים דבר כזה)
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הי לאור כרמי יש כאן באתר סדרת כתבות לגבי אפליקציות חדשות לאנדרואיד לפני שנתיים בערך הוא פרסם כתבה שכללה כמה אפליקציות, שאחת מהן נראית כמו אורגן, ומאפשרת לנגן ואם אני זוכר נכון גם לעשות כל מיני דברים כגון אפקטים וכאלה. ניסיתי לחפש עכשיו את הכתבה הזו דרך גוגל, ולא הצלחתי.. מישהו יכול לתת לי הפניה אליה, אם יש לו דרך (יותר מוצלחת) להשיג אותה, או שהוא זוכר איפה היא? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
היצרנית הסינית השאפתנית תחשוף בקרוב את מכשיר הדגל החדש שלה, שיציע שבב Snapdragon 820 לצד נפח חסר תקדים של זכרון RAM ההתפתחות בשוק הסמארטפונים לא עוצרת לרגע, כך נראה, וזמן קצר בלבד אחרי שהתחלנו להתרגל לעובדה ש-4GB של זכרון RAM מהווים את הסטנדרט החדש למכשירי דגל ואפילו למכשירי שוק בינוני גבוה – נראה כי בעוד ימים ספורים נקבל קפיצה נוספת קדימה, בדמות הסמארטפון הראשון בשוק שמכיל 6GB של זכרון אקראי דינאמי. המכשיר המדובר הוא ה-XPlay 5 של חברת Vivo הסינית, אשר אוהבת לחדש והייתה זו שהציגה בעבר אתהסמארטפון הדק בעולם וגם את הסמארטפון הראשון אי פעם עם מסך ברזולוציית QHD. הדגם החדש עתיד לכלול מסך 5.5 אינץ' ברזולוציית QHD ואולי אפילו עם קימור משני צדדי…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון מכשיר הנקסוס 4 שלי עושה בעיות: נכבה, לא ניתן לענות לשיחות, עושה איתחולים וכדומה. יש לציין כי בעיות אלו קורות רנדומלית בערך פעם ביום יומיים. כרגע המכשיר עם אנדרואיד 5.1 והרום המקורי. חשבתי אולי לנסות להחליף רום. האם מומלץ? אם כן איזה רום מומלץ היום (בעיקר חשוב לי יציבות, השאר לא כזה משנה) תודה רבה, שגב.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-