גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש המלצה למודם סלולארי שאוכל לחבר למחשב נייד או/ו רגיל. הפונקציות שאני חייב שיהיו בו הן: 1. יכולת לשלוח ולקבל הודעות sms. 2. אפשרות ליזום ולקבל שיחה. חשוב שהמודם יהיה של חברה מוכרת בתחום תקשורת בשוק. אשמח עם תפנו אותי לאתרי יצרן וכמובן לתוכנות שנלוות למודם שאתם ממליצים תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
האם שווה לקנות MIO בחול ? mio 550 or mio a701 כמה קשה/ קל להתקין תוכנות בעברית ?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה שהנגן יהיה קומפקטי (דק), עם מסך צבעוני, אופציה להקלטה וכמובן הכי חשוב שאיכות הסאונד תהיה טובה. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי את הפלאפון K800I והשאלה שלי היא אם אפשר לעשות שכאשר אני לוחץ על הכפתור של הפליי שבצד המכשיר הוא יתחיל לנגן מהנגן ולא ישאל אותי אם אני רוצה להפעיל את הרמקולים?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי מתלבט בין Galaxy S21 Ultra או Google Pixel 6 Pro מה עדיף? תודה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
- 1 follower
-
-
מישה אולי יודע איזה דגם האוזניות שבאות עם IAUDIO A3 או עם הSANDISK SANSA CLIP?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אם יש לי חבילה של 1 ג'יגה ואני חורג מהכמות האם ניתן כדי לא לשלם סתם המון כסף על החריגה, פשוט להגדיל את החבילה ל2 ג'יגה וככה באותו החשבון לא לשלם את החריגה?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי אייפוד דור 5.5 (וידאו 30 GB) חשבתי לקנות כבל AV לאייפוד, אבל היום זמין כבל AV שתואם לדגמים החדשים (שהוא מתחבר לאייפוד דרך הDOC) והכבלים הקודמים שבוודאות היו מתאימים לאייפוד כמו שלי היו מתחברים פשוט דרך הPL (השקע של הסאונד) השאלה שלי היא פשוט אם יש מצב שגם הכבל החדש יותר שמתאים לדגמים החדשים אולי בכל זאת יעבוד על שלי? אם אפשר תשובות מבוססות, כי לא בא לי להמר ולראות אם יעבוד או לא חח
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום ראיתי את המפרט של הטבלט Ramos W30HD והתרשמתי מאוד מפרט באמת עשיר ודי בזול 280 דולר רציתי לשמוע את דעתכם על המכשיר לפני שאני מזמין אותו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי חברים, שמתי לב שיש לא מעט דגמים לדגמי 808,802 iii MK רציתי לדעת איזה דגם הכי טוב מבין כל הדגמים שיצאו עד היום? ציינתי סה"כ שני דגמים שראיתי אני מניח שיצאו יותר דגמים . בנוסף אם מישהו יוכל לצרף לי לינק של הדגם + השלט החכם. תודה מראש יוני,
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קניתי קורא KINDLE והתברר כי השאלת ספרים דרך הספריה העירונית מאתר E-VRIT לא אפשרית ישירות ל KINDLE, האם יש דרך להוריד את הספרים למחשב , לעשות המרה לפורמט המתאים ולהעביר ל KINDLE תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי את הנגן הזה ... IRIVER E50 אני לא יודע מה לעשות כדי שהמחשב יראה אותו.... התקנתי את הדיסק שבא עם הנגן.. ניסיתי לעשות סריקה אוטומטית של הוינדוס ... הוינדוס כותב שגיאה 43.... ורושם שלא צריך דרייבר להתקן הזה... נכנסתי לאתר של החברה לחפש דריבר אין אותו מה לעשות??? אני על וינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש לי פלאפון NOKIA 300 ולאחרונה החלטתי לעשות לו עדכון תוכנה, לא נראה שהעדכון הועיל במיוחד למשהו, אבל הבעיה היא שכשאני כותב טקסט לא מופיע לי אם זה עברית\אנגלית\מספרים אם יש חיזוי טקסט או אין, המקום שזה אמור להופיע פשוט ריק...... בתוכנה של נוקיה אין אפשרות לשחזר את התוכנה של המכשיר אלא רק את האנשי קשר. 1. איך אפשר לפתור את הבעיה? 2.האם יש ענין בכלל לעדכן את התוכנה של המכשיר מדי כמה חודשים?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן. כן, אני יודע ש"פלאפון" פחות אטרקטיבית משאר החברות מבחינת מכשירים, פשוט עדיף להשאר אצלם מאשר להוריד קנס של אלף חמש מאות שקל למישהו יש את אחד הדגמים ויכול לחוות דעה ? או שאולי הA900 אוכל את שניהם ? אני קורא כאן ביקורות טובות על שני הדגמים... תודה מראש לעונים !
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי K750I . יש אפשרות להשתמש באינטרנט של הפלאפון ולגלוש במחשב? יש לי USB אם זה עוזר..
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש למישהו? מישהו יכול לחוות דיעה? יש מקום שמומלץ להזמין ממנו? עדיף לקנות את זה או סמארטפון וטבלט בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני עושה :"חיפוש אחר התקנים" וככה למצוא את האוזניה..? אני לא אחד שלא ראה פלאפון בחיים שלו,להיפך אני כל החיים שלי בגאדג'אים אבל אני פשוט לא מוצא את האופציה בפלאפון... אני מתחיל להתחרפן בבקשה תעזרו לי! תודה!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לא בטוח ב-100% שזה שייך לכאן, אבל בכל זאת - זה סוג של גאדג'ט. אני צריך לקנות מכשיר הקלטה משוכלל שיעבוד הרבה וקשה, בין השאר צריך להיות מסוגל להקליט כמה ערוצים בו זמנית. בסוף, ההקלטות צריכות לעבור למחשב בצורה קלה ככל האפשר. חשבתי לקנות DVD מקליט, ואז אמרו לי שיש עם הרדיסק ובלי הרדיסק, מה המשמעות ומה ההבדלים ? בנוסף לכך, חבר אמר לי היום שהוא חושב שישנם מכשירים שמבוססים רק על הרדיסק. מישהו מכיר את זה ויכול לחוות את דעתו ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הי לאור כרמי יש כאן באתר סדרת כתבות לגבי אפליקציות חדשות לאנדרואיד לפני שנתיים בערך הוא פרסם כתבה שכללה כמה אפליקציות, שאחת מהן נראית כמו אורגן, ומאפשרת לנגן ואם אני זוכר נכון גם לעשות כל מיני דברים כגון אפקטים וכאלה. ניסיתי לחפש עכשיו את הכתבה הזו דרך גוגל, ולא הצלחתי.. מישהו יכול לתת לי הפניה אליה, אם יש לו דרך (יותר מוצלחת) להשיג אותה, או שהוא זוכר איפה היא? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות פלאפון חדש , לא משהו יותר מידי מפלצתי סגנון אייפון. אני צריך פלאפון בסיסי אבל איכותי. הטווח מחירים הוא 600 - 800 ש"ח חשבתי על משהו בסגנון k610 שידוע לי כפלאפון מומלץ ומחיפוש באינטרנט מצאתי עוד כמה מכשירים לרשימה אבל כולם נראים לי פחות או יותר אותו דבר : nokia 2700 , nokia 3600 , nokia 3120 אז על מה אתם ממליצים ?! תודה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי אוזניית בלטות' מדגם Motorola H680 האם בעזרת תוכנה כלשהי אני יכול להפוך אותה למיקרפון ורמקול דרך המחשב, או פשוטו כמשמעו לדבר בתוכנה "סקייפ" בעזרתה? (ברשותי "דונגל" בלוטות' במחשב) אשמח לשמוע את תשבותכם.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה זה אומר prepaid? האם זה יעבוד בארץ? http://www.amazon.com/LG-Optimus-Exceed-Verizon-Prepaid/dp/B00K2XX4OY?tag=slicinc-20&ascsubtag=2a3318d8a35e11e5997e1ab79a4f2ece0000 עולה 12 דולר באמאזון
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
חייב עזרה ממכם, עידכון תוכנה לMP3 עצמו כי הוא לא נידלק אחי שאחי הקטן מחק את המכשיר, אני יודע שזו הבעיה אז אני מאוד צריך את העידכון, חיפשתי ולא מצאתי לבד מקווה שתעזרו לי, יום ראשון אני חוזר לבסיס. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי מה קורה? ברשותי גאלאקסי S3 עם ICS, רום של אומגה. השפה שהוא נמצא עליה היא US וזה מעולה לי וככה אני רוצה שזה ישאר. הבעיה שלי היא שהגדרות השפה לא טובות לי, כי למשל בלוח שנה הוא צובע את ימי ראשון באדום ולא את ימי שבת. (הצלחתי לגרום לו להתחיל את השבוע מיום ראשון על ידי ההגדרות של התוכנה הזו) או למשל בשעון המעורר השבוע מתחיל מיום שני. האם יש דרך לגרום לו להתייחס להגדרות הזמן כמו בישראל אבל בלי להחליף את שפת הממשק? תודה.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אחרי שהציגה טכנולוגיות מפתיעות לטעינת סוללה אפקטיבית במיוחד ולייצוב אופטי חסכוני וקומקפטי למצלמה, Oppo אמורה להציג בקרוב צמד סמארטפונים שיתמוך ביכולות החדשות והבלעדיות באופן די מפתיע, חברת Oppo הסינית (שהיא בין היתר בעלת השליטה ובעלת המניות היחידה ביצרנית OnePlus) הצליחה לתפוס את תשומת הלב שלנו בתערוכת MWC 2016 שהסתיימה בסוף חודש פברואר בזכות העובדה שלא הציגה בה מכשירים חכמים חדשים – אלא דווקא טכנולוגיות חדשות, לטעינות סוללה זריזות במיוחד וליצירת מצלמות עם ייצוב אופטי אפקטיבי יותר. כעת, ברשת מתרבים הדיווחים אודות צמד מכשירי ה-R9 וה-R9 Plus – שיהיו היורשים לדגמי ה-R7 וה-R7 Plus של Oppo, וכנראה יהיו הראשונים שיעשו שימוש ב-Super VOOC וב-SmartSensor OIS. …
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-