עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by americium,

יש לי Nokia 6230 עם פאנל שנהב ולוח מקשים בצבע כסף. מי מכם שמכיר את השילוב הזה בוודאי יודע שהוא פשוט זוועתי, התאורה הכחלחלה-לבנה מתמזגת עם הצבע של המקשים ובקושי רואים משהו. כנ"ל לגבי המסך והפאנל. במקרה נתקלתי בטלפון דומה עם פאנל שחור ולוח מקשים שחור, אני חייב לציין שרואים פשוט נהדר. לצערי, אורנג' לא מוכרים פאנלים ולוחות מקשים, לדבריהם. אז חיפשתי בזאפ ומצאתי חנות שמוכרת לוח מקשים שחור בעברית ואנגלית ב-39ש"ח (47ש"ח כולל משלוח). הלוח מיועד ל-6230i אבל מתאים לדבריהם גם ל-6230. פאנל בצבע אחר מצאתי ב-30ש"ח עם משלוח חינם בכמה וכמה חנויות. בסה"כ מדובר על הוצאה של כ-80ש"ח, כשבאורנג' אמרו לי שלא תהיה בעיה לבוא אליהם ולהחליף לי את הפאנל והלוח, אם אני אתקשה, ללא עלות וללא פגיעה באחריו…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Aviko,

שמתי לב שאורנג' התחילו למכור את הME.. זה באמת עם הפאנל השחור והסקסי הזה? לדעתכם אפשר יהיה לקנות מהם?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני מעוניין להתקין בפלאפון שלי W995 פייסבוק פאנל. משום שכאשר אני נכנס לפייסבוק דרך Opera אז אין צ'אט ואפליקציות בפייסבוק. כאשר אני מוריד את זה יש לי קובץ RAR, אז לקחתי גם את הקובץ וגם לאחר ה- Extract ואת שניהם שמתי בפלאפון לבדוק (לא הייתי בטוח איזה צריך), עכשיו אף אחד מהם לא עובד. בקובץ של ה-Extract יש קובץ שקוראים לו instal אבל זה לא נותן להפעיל אלא רק לשלוח. (כמו כל קובץ בעייתי בסוני אריקסון) אשמח אם מישהו יוכל לפרט איך אני מתקין את זה. בתודה מראש Mystery

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by מורן-85,

היי מתעניין לגבי פאנלים יפים לLG G3 אשמח להמלצות!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by IG,

הי יש לי את הנגן סביבות השנתיים ובזמן האחרון שמתי לב לפאק מוזר... כשאני פותח תיקיות בבראוזר של הנגן אני לא רואה קבצים שנמצאים בענף שלישי ומעלה (יענו יש תיקיה של מוסיקה-> תקייה של אומן-> תקיה של אלבום-> שירים... הנגן לא מראה את רשימת השירים...). גם כשאני מנסה לעשות PLAY על התיקיה של האומן אני לא רואה את הקבצים שנמצאים בתיקיות של האלובומים... מישהו יכול לעזור\ לתת הסבר?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  6. היי כולם ותודה מראש על העזרה. כתבתי את הודעה הודעה בפורום אחר בתקווה לעזרה, אז אם יש מי שמתרעם על חוסר המונוגמיות - סליחה קניתי גלקסי S2 (רגיל, I9100), שנאמר לי שהוא חדש (לא מחודש). לאחר יומיים של שימוש קרו הדברים הבאים (הראשון בקטנה, השני מתסכל מאוד): 1. הבטריה לא נטענת, או אדרבא, מתרוקנת בזמן שהמכשיר מחובר למחשב או לחשמל (האייקון למעלה מראה שהבטריה נטענת, סימן כזה של ברק). לפעמים הבטריה דווקא כן נטענת. משונה. 2. יותר חשוב: לצערי טרם רכשתי למכשיר מגן - לא מגן מסך (השארתי את הציפוי פלסטיק השקוף שהיה בחנות) ובעיקר לא מגן אחורי מגומי או פלסטיק. המכשיר "חשוף". הוא נפל מגובה של כ-30 ס"מ - גובה של מיטה - על רצפה קשיחה מאוד (נשמע קול חבטה קלה) ונפגע אנושות: דהיינו, המכש…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Dragonaire,

שלום, רכשתי ממש היום את הZVM ושמתי לב שיש לו נקודה על המסך, אני לא יודע אם זה פיקסל שרוף או משו אבל על בטוח מצריך בדיק אני יודע שבתמונה זה נראה כאילו זה טביעת אצבע אבל זה לא... [br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 16:50:11 שהסתכלתי על וידיאו במכשיר עכשיו אז לא הייתה שום הפרעה שנבעה מן הלכלוך הזה אז נראה לי שזה לא פיקסל שרוף... אבל עדיין מה זה? זה נורמלי או שזה מצריך החלפה?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  8. סים קארד,מה אני יכול לעשות? אמרו לי שיש מצב שבפלאפון זה יכול לעבוד מישהו יודע בוודאות אולי? תודה מראש!!

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by ronaldo-9,

אני יודע שזה אולי ישמע דבלי אבל אני לא בטוח אם נהרסה לי הפומית או שפשוט זה בוטל בהגדרות. הפומית לא מגיבה לי.אין את השעון במסך החיצוני הקטן והשיחות לא מתנתקות כשאני סוגר את הפומית מדובר בטלפון מסוג מוטורולה V3X.אם יש משהו שיכול לעזור אני אודה לו.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  10. פוסט המלצות על אביזרים טובים וסלולרים זולים, אם אתם רוצים המלצות על דברים נוספים תעדכנו בתגובות http://tinyurl.com/nz83238

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by gretadni,

אם כתוב שאין פוקוס אוטומטי בסמארטפון עם מצלמה אחורית של 13 MP ומצלמה קדמית של 5 MP , עד כמה זה משפיע על הצילום?

12. Started by doreiny,

שלום לכולם נתקפתי חשק עז להביא מכשיר gps לרכב ושיהיה בו wifi כדי שיהיה אינטרנט נייד וזמין התקציב הוא 2500 שח ,חשבתי בהתחלה על mio p550 והבנתי שיש לו בעיה חמורה ב gps אז חשבתי על ASUS MyPal A636 יש עוד משהו טוב בתקציב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by E33,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Elvis Amir,

איך לסנכרן עם הטלפון והמשחק בשביל ללכת כאשר אתה לא נמצא שם? האם חייב חובה לחשבון שלי בגוגל בשביל לסנכרן?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  15. זמינות בלעדית לחודש של להיט הבאטל רויאל תוכל לסייע לסמסונג להבטיח את הצלחתו של מכשיר הדגל אשר יושק בתוך קצת יותר משבוע לכתבה

16. אהלן, היתה לי בעיה שגרמה לי לבצע פורמט בדיסק, אחרי שהעברתי 2 גיגה ועצרתי באמצע ע"י ניתוק הכבל בטעות, נעלמו 2 גיגה במייזו. בכל מקרה QUICK FORMAT סידר את הבעיה, אבל בהגדרות ראיתי שיש אפשרות לעשות פורמט למערכת NTFS במקום ה FAT32 שהיתה בה. שיניתי ל NTFS, האם זה יכול לגרום לבעיה כלשהי במכשיר? להחזיר ל FAT32?

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  17. אחרי כמה טיזרים שעוררו את הסקרנות שלנו, יש תאריך הכרזה - דגם ה-Wing כפול המסכים הייחודי יוצג רשמית לעולם בעוד כשבוע לכתבה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  18. צמד מכשירי ה-Lumia 950 צצים במה שנראה כמו תמורות רשמיות ראשונות לכתבה: http://hwzone.co.il/פותחים-חלון-חדש-מכשירי-הדגל-העתידיים-ש/

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  19. האירוע לו חיכינו לא התרחש מאחורי דלתיים סגורות, אלא על הבמה לעיני העולם כולו: יצרנית הסמארטפונים הגדולה ביותר כמעט מוכנה להציע לנו סמארטפון שהופך לפתע לטאבלט קטן, וגם מבטיחה כי מערכת האנדרואיד תציע תמיכה מובנית בתצורות החדשניות הללו בעתיד לכתבה

20. מהדורת ה-Core Edition החדשה של מותג הביניים הצומח מ-OnePlus מחפשת לעצמה נקודת אמצע נוחה בין ה-Nord הראשון לשמו לבין ה-Nord N10 5Gלכתבה

21. Started by psychuil,

שמעתי איפשהו שמשהו שמקוטלג כengineering sample מקבל פטור ממע"מ וממכס. מישהו יודע אם יש אמת בדבר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by alonelish,

רציתי להמליץ על משחק מחשבה קליל וכייפי (שכתבתי). המשחק חינמי וניתן להורדה ב: https://market.android.com/details?id=com.goodape.outnumbered אשמח לקבל פידבק פה ובמרקט אלון

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by dor444,

שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אז אומנם יש לי SGS2 אבל כרגע באופן זמני עקב צמצומים אין לי חבילת גלישה ולא הכל כלול אלא את המלול של ה-10 אג' בהוט. כששידרגתי ל-ICS (יש לי CM9 של נייטלי) הגדרתי במפורש באפליקציה של FB שאני לא רוצה שיהיה שום סינכרון ושום התראות. משום מה אני רואה שבשבוע האחרון היה ישמוש כל 4-5 מגה באפליקציה של פייסבוק כשאני בוודאות לא נכנסתי אליה מהטלפון על גבי הרשת הסלולארית. יש משהו לעשות? הגדרות שפיספתי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by jackhammer,

ככל הנראה העסקה נסגרה. גודל העסקה עומד על קצת פחו מ22 מליארד דולר. http://www.theverge.com/2014/10/6/6918297/facebook-now-officially-owns-whatsapp-22-billion נראה לי שימיהם של כל אלה שניסו להתחמק מפייסבוק ספורים....

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.