עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. טוב אני רוצה לקנות נגן פלאש יש את הD2 ואת הקליקס מה עדיף מבינהם או שיש אופציות יותר טובות ואם אפשר חסרונות ויתרונות תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by omerbs,

אני מחפש נגן mp3\mp4 עד 350 ש"ח לפחות 1 GB בתודה מראש עiמר

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  3. אני רוצה לקנות פאלפון הסכום שלי הוא בערך 1000+ אולי מקסימום 1400. שני הדברים שהכי חשובים לי בפאלפון זה רמקול טוב וחזק ומצלמה איכותית, חוץ מזה כדאי גם מסך ואיכות תמונה טובה...אממ אני לא הולך כל כך להיכנס לאינטרנט וכל מיני כאלה...

4. Started by ALÞHA,

די משעמם, אם כי נחמד לראות שה GUI סוף סוף מואץ חומרתית.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  5. היצרנית הקוריאנית הציגה את סמארטפון ה-Galaxy A90 5G עבור השוק המקומי שלה - עם שבב Snapdragon 855 עוצמתי וקישוריות סלולר מדור חדש כתוספת לכתבה

6. נייד ה-m15 החדש והקומפקטי מבית דל יזכה לגרסה עם מעבד Core i5 מרובע ליבות, שיאפשר לו להיות נגיש קצת יותר מכל שאר מוצרי מותג הגיימינג לכתבה

7. Started by shibie,

אהלן חברה, אני רוצה לקנות את הנגן.. ורציתי לשאול אם שווה לחכות..?... אם תיהיה ירידת מחירים? תודה..

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  8. ויכול לאמר לי אם ניתן כביכול "להרחיב" את זיכרון המכשיר ע"י הכנסת כרטיס זיכרון עם המתאם ???? כלומר האם האייפד יכול לקרוא מהכרטיס ישירות ולנגן סרטים וכו'.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by gman_il,

שלום חברים. מישהו יכול להמליץ על אוזניות טובות לנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by djelectric,

שלום. דרוש מכשיר סמארטפון עד 1000 שקלים שימושים: מצלמה בעלת תאורה, נח לגלישה באינטרנט, כמה שפחות תקיעות (כמה שיותר חויית שימוש חלקה) WIFI. המכשיר כמובן אנדרואיד, עדיפות למכשיר פריץ ו"עדכין" בקלות. בתודה.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  11. Started by ninbert,

שלום. אני קניתי השבוע את COWON D2PLUS ושמתי לב לבעיה שכשאני מעביר שירים בתיקיות אז השמות נעלמים או שרשום UNKNOWN או שרשום שם של תיקיה מסוימת הרבה פעמים. חיפשתי באינטרנט וראיתי שלהרבה אנשים יש את זה. יש למישהו פה פתרונות לבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by Ametrine,

יש לי את המכשיר Samsung SGH-d900 שקיבלתי מחו"ל ואין בו ממשק עברית. מישהו יודע אם ניתן לפרוץ אותו או לעדכן גירסא כך שיהיה בעברית?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  13. אני מעוניין בנגן MP4 איכותי בעל התכונות הבאות: זיכרון פלאש בגודל של 8GB. יכולת הרחבת זיכרון באמצעות כרטיס microSD. רמקולים סטריאופוניים מובנים וחזקים, ובעלי איכות סאונד טובה. עיצוב יפה, קומפקטי ודק, וצבע שחור. הצגת שמות של קבצים בעברית. חיבור למחשב וטעינה באמצעות כבל USB, וזיהוי הנגן במחשב ככונן חיצוני להעברה נוחה של קבצים. תמיכה בתיקיות, ואפשרות ניגון של תיקייה מסויימת. ממשק נוח לשימוש. זמן סוללה ארוך. תמיכה בקבצי MP3 וJPG (רצוי גם OGG וFLAC, אבל לא חובה). אופציונלי (לא חובה) - Bluetooth שמאפשר חיבור של אוזניות אלחוטיות והעברת קבצים. מצאתי באינטרנט את iRiver X20 שיש לו עיצוב יפה, אבל הוא הושק לפני כשנתיים, ואני לא מוצא אותו. אפשר להשיג אותו? יש גם את iRiver E100 8GB שיש …

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by KF,

כמה שאלות בנוגע לגלקסי 8 : * האם בטוח להכניס את המכשיר למים ? * במידה והמכשיר היה במגע של מים , מתי יהיה מותר לחבר את המכשיר לחשמל * האם ניתן לחבר מוט סלפי (שמתחבר לשקע אוזניות) ולהרטיב במים ? - האם זה יעבוד ? תודה

15. Started by r1plet,

שלום, ברשותי אריקסון W595 ואני נורא אוהב את ה-OPERA MINI, במיוחד את הבטא של ה-5 החדש, אבל תמיד מאז שהתקנתי את האופרה מחדש בפלאפון (אם זכור לי נכון), אני לא מצליח להגיע לתמיכה בעברית עם הדפדפן הזה, העברית תמיד כתובה הפוך.. האם יש דפדפן חילופי שתומך בעברית? (לא הדפדפן שבא עם הפלאפון, הוא ממש לא נוח) או אולי דרך לגרום לאופרה מיני לתמוך בעברית כהלכה? תודה!

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  16. בנוקיה 5800 אפשר להתקין ולדבר ב SKYPE ומסנג'ר ?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  17. שלום, שלושת הראשונים הכי חשובים ואני מבקש לא להתפשר עליהם בשביל שאר הקריטריונים) -ממשק נוח! - הכי חשוב -חשוב לי שאיכות המוסיקה תהייה כמה שיותר טובה (כמובן ביחס למחיר) - 2gb אם אפשר להכניס גם את הבקשות האלו מבלי להתפשר על שלושת הקריטריונים הראשונים ולא לחרוג מהתקציב, עוד יותר טוב: -מסך שמסוגל להציג תמונות באיכות סבירה לפחות -שלא יהייה נגן בן שנתיים, משהו די חדש -שיהייה אפשר לעשות לו firmware update. -אם אפשר( מבלי להתפשר על הקריטריונים הנ"ל) שתהייה לו תמיכה בכרטיס זיכרון חיצוני. תודה.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  18. Started by djass,

יש לי בעיית קליטה בפאלפון לפעמים יש קליטה לפעמים אין בכלל מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה??? תודה לעוזרים?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  19. מה דעתכם? http://www.raspberrypi.org/

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by Matan22494,

שלום יש לי בעיה באייפוד שהוא כאילו "ננעל" ואני לא מצליח,לא לסגור אותו ולא לשחק בו וכו' זה המצב של האייפוד : http://www.*צונזר*/upload.php?type=1 במצב הזה הוא תקוע ואי אפשר לעשות איתו כלום בעצם . תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  21. Started by mic85,

בס"ד שלום, אחותי רוצה לקנות סמרטפון חדש עד 1000 ש"ח מצאנו את המכשיר הזה בבאג: http://www.xtreamermobile.co.il/ מישהו מכיר את החברה הזאת? או את המכשיר הזה? משתלם לקנות אותו? או, האם יש לכם המלצות למכשיר אחר טוב בתקציב הזה? (לא יותר) תודה רבה ושבוע טוב. ;D

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  22. Started by oren88,

אהלן אנשים תקשיבו, אני מתכנן לקנות מכשיר חדש, המכשיר הנוכחי והישן שלי הוא המכשיר הראשון שיצא בדור השלישי (LG U8120i) שקיבלתי אותו כמובן לא מבחירה.. ההורים קנו בהפתעה, לפני כשנה וחצי אם אני לא טועה.. בכל מקרה, חשבתי על לשדרג אם אפשר ולקבל את כל האינפורמציה.. חשבתי על לקנות מכשיר חדש וטוב, שמעתי שהמכשירים הכי טובים כיום בארץ הם של Sony Ericsson, מה שאני בעצם רוצה במכשיר, הדברים הכי חשובים לי: -שהוא יהיה נוח לשימוש ומהיר (בלי תפריטים יותר מדי מסובכים וכו') שיהיה פשוט. -הרבה מקום לזיכרון לשמירת תמונות, שירים, קליפים ומשחקים (שמעתי שהכי הרבה זיכרון כרגע למכשיר סלולרי זה 1 ג'יגה.. תקנו אותי אם אני טועה) -מצלמה טובה, גודל תמונה טובה ואיכות טובה (לפחות 2 מגה פיקסל). אז אם יש…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by B.M.W,

ראיתי שלK800i יש מסך בעל 262 אלף צבעים, לעומת זאת, לרוב הפלאפונים האחרים בטווח המחירים הזה יש מסך בעל 16 מיליון צביעים, האם ההבדל באמת כל כך גדול?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by LRa,

שלום, אתם מכירים תוכנה שמאפשרת לשים סמניות בקבצי אודיו(בעיקר נוח לספרי אודיו ופודקאסטים). עוד היום השתמשתי באפליקציה הזאת: http://itunes.apple.com/us/app/ibookmark/id361985804?mt=8 אבל היא כל הזמן קורסת. תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  25. כ300 של IRIVER E100 של 2GIGA כ250 לMEIZU M3 כ300 לMEIZU M6 (מחירים בבאג, מבצע חדש)

• 0 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.