גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
יצרנית האייפון מצטרפת אל טרנד שירותי המשחקים ברישום חודשי קבוע - ותנסה להפוך אותו ללהיט גם עבור עולם המובייל עם מחיר קורץ ומגוון כותרים בלעדיים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
היי-פון היא חברה לצעירים מבית פלא-פון, כאשר פלא-פון מוכרת חבילה ביותר מ- 103₪, היי-פון מוכרת חבילה לצעירים בלא יותר מ 59₪ עם 6 ג'יגה גלישה, כלומר: 29₪ לשנה הראשונה, 39₪ החל מהשנה השנייה ולתמיד ב- 59₪, מגיל 25 או סיום הלימודים האקדמאים תוקטן חבילת הגלישה ל 5 ג'יגה. זה כולל Super TV, שיר בהמתנה, מוזיקס, Cloud ועוד... (למשל: בעונות של האח הגדול אפשר לצפות בשידור חי רציף ולבחור את המצלמה שמצלמת דרך Super TV). https://hiimobile.co.il/מידע-נוסף-hii-mobile-51/
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אתם מכירים תוכנה שמאפשרת לשים סמניות בקבצי אודיו(בעיקר נוח לספרי אודיו ופודקאסטים). עוד היום השתמשתי באפליקציה הזאת: http://itunes.apple.com/us/app/ibookmark/id361985804?mt=8 אבל היא כל הזמן קורסת. תודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים החלה תופעה מוזרה אצלי ב galaxy s. בכל השיחות שאני מקבל המספר חסוי וגם אם אני מתקשר אז המספר שלי גם מופיע כחסוי. בנוסף הודעות הטקסט לא נשלחות. יש על המכשיר רום 9.3 של דארקי. יש למישהו פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם הכלבה המטורפת שלי חירבה לי את הגויסטיק של ה PS2 המקורי שעולה 150 שקל חדש רציתי לדעת על איזה בקר אתם ממליצים שתואם את המקורי אבל לא כל כך יקר כי חוויתי כמה שהגויסטיק פשוט מעפן בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות נגן פלאש יש את הD2 ואת הקליקס מה עדיף מבינהם או שיש אופציות יותר טובות ואם אפשר חסרונות ויתרונות תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
עם כל הרעש והזעקות שעלו ברשת מנאמני החברה, עם האיומים על אי קנייה, עצומות ותחנונים, המנכ"ל, פיטר צ'ו, הודיע רשמית בערוץ הרשמי של HTC בפייסבוק: "There has been overwhelmingly customer feedback that people want access to open bootloaders on HTC phones. I want you to know that we've listened. Today, I'm confirming we will no longer be locking the bootloaders on our devices. Thanks for your passion, support and patience," כבוד לHTC על הקשבה למי שבאמת חשובים, הלקוחות שלהם!
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
כשאני מנסה להפעיל קבצי mp3 במחשב מדגם ASUS 696 קופצת לי הודעה שאומרת "לא ניתן לפתוח את הקובץ. הוא לא חתום עם אישור מהימן או שלא ניתן למצוא אחד ממרכיביו."
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
המחשב הקודם שלי קרס ואני כרגע עם מחשב חדש התקנתי אייטונס. והאייטונס לא נותן לי לשנות שום דבר באייפון כולל אפליקציות ומוזיקה. עשיתי store-authorize this computer וזה עדין לא עזר המצב נשאר אותו מצב כל פעם שאני לוחץ על להעביר שירים ידנית הוא רוצה לסנכרן לי ולמחוק את כל השירים. במחשב הקודם לא היה לי סנכרון עם המוזיקה אני העברתי ידנית שירים מהחשב לאייפון ע"י גרירה שלהם מישו יודע מה אני יכול לעשות כדיי להצליח לחזור לנהל את האייפון שלי כמו בנאדם?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני יודע שקיים חוק שמחייב את החברות למכור את המכשירים שהן מציעות בלי לנעול אותם לשימוש ברשת שלהם בלבד.. מה בנוגע למכשירים שנקנו לפני שהחוק יצא? אם אני הולך לחברה ומבקש ממנה לפתוח את המכשיר היא מחוייבת לעשות את זה בחינם?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הנוקיה 5610 של אחי נכנס לפריז מדי פעם. היום שאלתי חנות מכירות ותיקונים והמוכר אמר לי שבמקום לשלם לו 120 ש"ח אני יכול לעדכן גירסה בבית דרך כבל USB דרך האינטרנט אתר החברה. השאלה היא איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בסמסונג לא ממתינים להשקה הרשמית של ה-Galaxy S9 וכבר בוחנים את הדגם המוביל הבא, כך נראה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשירי ה-Black Shark 3 וה-Black Shark 3 Pro החדשים אמנם יוצעו למכירה בתאריך מאוחר מהמיועד - אך גם זה לא מונע מהם להיות מעניינים ותחרותיים מאוד, בהנחה שאתם מוכנים לחיות עם העיצוב האגרסיבי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית השאפתנית תחשוף בקרוב את מכשיר הדגל החדש שלה, שיציע שבב Snapdragon 820 לצד נפח חסר תקדים של זכרון RAM ההתפתחות בשוק הסמארטפונים לא עוצרת לרגע, כך נראה, וזמן קצר בלבד אחרי שהתחלנו להתרגל לעובדה ש-4GB של זכרון RAM מהווים את הסטנדרט החדש למכשירי דגל ואפילו למכשירי שוק בינוני גבוה – נראה כי בעוד ימים ספורים נקבל קפיצה נוספת קדימה, בדמות הסמארטפון הראשון בשוק שמכיל 6GB של זכרון אקראי דינאמי. המכשיר המדובר הוא ה-XPlay 5 של חברת Vivo הסינית, אשר אוהבת לחדש והייתה זו שהציגה בעבר אתהסמארטפון הדק בעולם וגם את הסמארטפון הראשון אי פעם עם מסך ברזולוציית QHD. הדגם החדש עתיד לכלול מסך 5.5 אינץ' ברזולוציית QHD ואולי אפילו עם קימור משני צדדי…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן. כן, אני יודע ש"פלאפון" פחות אטרקטיבית משאר החברות מבחינת מכשירים, פשוט עדיף להשאר אצלם מאשר להוריד קנס של אלף חמש מאות שקל למישהו יש את אחד הדגמים ויכול לחוות דעה ? או שאולי הA900 אוכל את שניהם ? אני קורא כאן ביקורות טובות על שני הדגמים... תודה מראש לעונים !
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון/טאבלט מבוסס אנרויד שיכלול WIFI ויציאת אוזניות הכי זול שקיים לצורך ניסויים. אני מצאתי בDX ב55 דולר. מכירים אחד יותר זול?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת : צריך המלצה לנגן נייד של מוזיקה וסרטים ( MP4 ) בתקציב 500 - אפשר חריגות , עדיף חריגות למטה ( פחות מ 500 אם אפשר ) מה שחשוב לי זה שהנגן יהיה אמין ושיוכל לנגן סרטים כולל תרגום לא מובנה בעברית תודה מראש לכל העוזרים והממליצים
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון מכשיר הנקסוס 4 שלי עושה בעיות: נכבה, לא ניתן לענות לשיחות, עושה איתחולים וכדומה. יש לציין כי בעיות אלו קורות רנדומלית בערך פעם ביום יומיים. כרגע המכשיר עם אנדרואיד 5.1 והרום המקורי. חשבתי אולי לנסות להחליף רום. האם מומלץ? אם כן איזה רום מומלץ היום (בעיקר חשוב לי יציבות, השאר לא כזה משנה) תודה רבה, שגב.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי אשמח לסיוע בקניית טאבלט עבור לימודי הנדסת מכונות. עד 5000 ש"ח עוד לפני ההתלבטויות, מעניין אותי כמה מומלץ לדעתכם להגיע עם טאבלט ללימודים? האם שווה להתייחס אליו כתחליף למחברות או כמחשב בפני עצמו? אני מתבלט בין הsurface לipad. בעיקר קשה לי להבין מחיפושים מה יותר נוח מבחינת השימוש בעט.. אם מתייחסים לטאבלט כמחשב אני מאמין שעדיף מערכת הפעלה של מיקרוסופט אבל אשמח לדעת אם יש כאלו שחושבים אחרת. בנוסף יש את גלאקסי ולנובו אבל עליהם פחות בדקתי. תודה מראש, עידו רותם
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מתנצל עם כבר דובר כאן, לא מצליח לחפש קיבלתי Ipod 8 גיגה דור 2, הבנתי שאין כרגע אפשרות להתקין לו עברית האם ידוע לכם על מעקף לנושא או צפי מתי כן אפשר יהיה עם בכלל. יש לי את העברית הרשמית של ידע שקיבלתי בזמנו עם ipod ישן יותר אבל נאמר לי לא להתקין אותה על דור 2 אשמח לכל מידע בנושא 10X
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום. אני קניתי השבוע את COWON D2PLUS ושמתי לב לבעיה שכשאני מעביר שירים בתיקיות אז השמות נעלמים או שרשום UNKNOWN או שרשום שם של תיקיה מסוימת הרבה פעמים. חיפשתי באינטרנט וראיתי שלהרבה אנשים יש את זה. יש למישהו פה פתרונות לבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש נגן מוזיקה/סרטים חשוב לי שיהיה לו גם מסך גדול יחסית, שיראה אסטתי - עדיפות למסך מגע ושיהיה דק מצאתי את המכשיר QTEC T821 - עולה 485 ש"ח http://reltronics.shopy.co.il/products/133508 מה דעתכם עליו? (לאלו שמכירים את המכשיר) ואם יש לכם אלטרנטיבות אחרות בשבילי אני אשמח לשמוע יש לציין שאני לא רוצה לעבור את ה500 ש"ח תודה !! איציק
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קיבלתי את הV2 MODEL ואי אפשר להתקין ROCKBOX ! מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
המחירים של היצרנית הסינית הפופולרית מוסיפים לתפוח, לצד הטכנולוגיות החדישות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-