עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הזמנות למסיבת עיתונאים גדולה שתתקיים בקליפורניה בתחילת השבוע הבא לא משאירים הרבה מקום לספקות - מכשירי iPhone חדשים נמצאים בדרכם אלינו לכתבה

2. Started by ycltdycltd,

יש לי +sansa clip ובכל פעם כשאני מנתק את הנגן (Win 7) המחשב ברוב הפעמים קופא. אין לי אפשרות לנתק את הנגן באופן בטוח (בגלל שהוא על מצב mtp?) ??? יש למישהו רעיון?

3. דור הסלולר הבא עדיין מרגיש די רחוק מאיתנו, אך יצרניות רבות כבר מתכוננות אליו במרץ - ואחת מהן היא הסינית התחרותית והפופולרית לכתבה

4. Started by חיים37,

שלום ותודה מראש יש לי אייפוד 30 גיגה של אפל והוא עבד לי טוב עד היום אין לי מושג מה קרה לו אבל שבאתי להדליק אותו הוא פשוט נדלק ונכבה ושחיברתי למחשב זה עשה סימן של טעינה והכל היה בסדר(הנחתי שנגמר הבטריה) ורציתי רק לראות שהכל בסדר אז אחרי כמה דקות הוצאתי אותו מהמחשב ושניסיתי להדליק האייפוד רשם שאין בטריה אז חיברתי שוב ואחרי 5 דקות שוב ניתקתי והאייפוד פשוט נתקע (רשום על האייפוד do not dissconect עם תמרור אין כניסה כזה ) והייפוד עצמו כבוי וושם כפתור לא עובד ושאני מחבר אותו עכשיו למחשב במחשב לא מזהה את התקן ה usb עזרה בקששששה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  5. Started by yaloner,

לא, אני ממש לא בעד ילדים קטנים שמסתובבים עם סלולרים, אבל מקרה לא נעים שקרה לאחרונה גרם לי ממש להצטער שאין לי דרך ליצור איתו קשר. מה שאני רוצה, זה מכשיר שיהיה לו בתיק, עם שיחות יוצאות רק למספרים מוגדרים (יש דבר כזה) ושיחות נכנסות מוגנות בקוד כדי שלא יקבל טעויות במספר באמצע שיעור. יש המלצות לאיזה מכשיר אפשר לקנות?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  6. Started by דיוגנס,

שלום, יש ברשותי sansa e270 6 gb שקניתי לפני שנה וחצי. האחריות פגה וצצה תקלה במגעים בשקע האוזניות ( שומעים רק באוזניה אחת). לאחר ששלחתי למעבדת sandisk , הם טוענים שאין אפשרות לתקן ומציעים נגן חדש בעל הארכיטקטורה החדשה ( v2- אותו נגן רק המעיים שונות) ב150 שח בלבד. שווה לקפוץ על המציאה? בהתחשב שחדש עולה 600 שקל...או להתעקש שינסו לתקן ( כמו שאמרתי, כולה בעיית מגעים פשוטה, התיקון לא אמור לעלות יותר מ 50 שח)? תודה ליועצים

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  7. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... חבר מהעבודה נוסע לטיול לחול, היעד הוא קנדה/טורונטו, שם יהיה לו זמן לקנות. על איזה טאבלט הייתם הייתם ממליצים במחיר הנ"ל ? ההעדפה של החבר היא לטאבלט של חברת סמסונג, כמו כן שיהיה בו חיבור HDMI. אשמח לשמוע המלצות ..

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, ברצוני לקנות אוזניית BT לטלפון הנייד שלי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה קישורים לאתרים שנותנים סקר והמלצות על אוזניות, או להמליץ בעצמו על דגם טוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  9. Started by mena,

הגלגלת נעשתה קשה והנגן נקנה בארצות הברית,מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  10. שמענו עליהם עוד לפני ההכרזה הרשמית, אך דגמי ה-XA2 וה-XA2 Ultra של החברה היפנית הצליחו להפתיע אותנו בכל זאת לכתבה

11. יש לי מחשב של ASUA עם WM6 אני צריך תוכנה להמיר סרטים כדי ליראות אותם במכשיר..~~~~~~~~

12. Started by LRa,

שלום, אתם מכירים תוכנה שמאפשרת לשים סמניות בקבצי אודיו(בעיקר נוח לספרי אודיו ופודקאסטים). עוד היום השתמשתי באפליקציה הזאת: http://itunes.apple.com/us/app/ibookmark/id361985804?mt=8 אבל היא כל הזמן קורסת. תודה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  13. כ300 של IRIVER E100 של 2GIGA כ250 לMEIZU M3 כ300 לMEIZU M6 (מחירים בבאג, מבצע חדש)

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  14. שלום, לפני כמה ימים החלה תופעה מוזרה אצלי ב galaxy s. בכל השיחות שאני מקבל המספר חסוי וגם אם אני מתקשר אז המספר שלי גם מופיע כחסוי. בנוסף הודעות הטקסט לא נשלחות. יש על המכשיר רום 9.3 של דארקי. יש למישהו פתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by exquisite,

צרכים הם,מצלמה איכותית,סלוט זיכרון להרחבה,קריאת אימיילים נוחה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  16. הדרך של היצרנית הסינית המובילה אל מכירות שנתיות של 200 מיליון מכשירים תהיה תלויה בפאבלט משוכלל וגדול מאי פעם לכתבה

17. Started by djelectric,

שלום. דרוש מכשיר סמארטפון עד 1000 שקלים שימושים: מצלמה בעלת תאורה, נח לגלישה באינטרנט, כמה שפחות תקיעות (כמה שיותר חויית שימוש חלקה) WIFI. המכשיר כמובן אנדרואיד, עדיפות למכשיר פריץ ו"עדכין" בקלות. בתודה.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

אני מחפש נגן שמתחבר לדוק סטיישן לטלוויזיה הבנתי שהאיי פוד עושה את זה... יש אחרים? (סאנסה בעיקר?) חשוב שיהיה שלט, בעל נפח (לפחות 6GB), וקומפקטי...

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by ninbert,

שלום. אני קניתי השבוע את COWON D2PLUS ושמתי לב לבעיה שכשאני מעביר שירים בתיקיות אז השמות נעלמים או שרשום UNKNOWN או שרשום שם של תיקיה מסוימת הרבה פעמים. חיפשתי באינטרנט וראיתי שלהרבה אנשים יש את זה. יש למישהו פה פתרונות לבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  20. עם כל הרעש והזעקות שעלו ברשת מנאמני החברה, עם האיומים על אי קנייה, עצומות ותחנונים, המנכ"ל, פיטר צ'ו, הודיע רשמית בערוץ הרשמי של HTC בפייסבוק: "There has been overwhelmingly customer feedback that people want access to open bootloaders on HTC phones. I want you to know that we've listened. Today, I'm confirming we will no longer be locking the bootloaders on our devices. Thanks for your passion, support and patience," כבוד לHTC על הקשבה למי שבאמת חשובים, הלקוחות שלהם!

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by Atom Mother Heart,

המכשיר לא היה בשימוש בכלל במשך חצי שנה ועכשיו הוא לא מגיב כלל מה אתם אומרים הלכה הסוללה או משהו אחר?

22. Started by חן מ,

שלום ובוקר טוב מהסיפור של הנוקיה 5800 ירדתי כי הבנתי שהוא לא מציאה יש לו דור שלישי אומנם והכל אבל הכל עולה כסף כל הורדה הכי קטנה עולה כסף אני פוזל יותר לכיוון של האייפוד,אבל גם בו אני מעוניין לדעת משהו שמאוד חשוב לי:איך המשחקים שלו? כיאילו אם אני מחפש מכשיר שייתן לי גם משחקים טובים הטאץ' זה בשבילי או שPSP זה יותר בשבילי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  23. לא מצליח להעלות קבצים למחשב. המחשב מתעלם מהמכשיר מדובר ב SONY ICD 110

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  24. אני יודע שקיים חוק שמחייב את החברות למכור את המכשירים שהן מציעות בלי לנעול אותם לשימוש ברשת שלהם בלבד.. מה בנוגע למכשירים שנקנו לפני שהחוק יצא? אם אני הולך לחברה ומבקש ממנה לפתוח את המכשיר היא מחוייבת לעשות את זה בחינם?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  25. האפליקציה הנודעת היא הראשונה להפעיל רשת עצבית מלאכותית ולומדת במטרה לשפר משמעותית את הצעות ההקלדה לכתבה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים