גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
הנגן שירת אותי כבר שנה ואני מבסוט! לפני כמה חודשים רציתי להעביר אליו שירים חדשים ולא הצלחתי. הנגן כל פעם נתקע יחד עם המחשב. בפעם האחרונה שזה קרה אז גם נמחקה התוכנה של הנגן ועכשיו אני לא יכול להשתמש בו בכלל. אז נכנסתי לאתר של קריאייטיב והורדתי דברייבירים חדשים ועדכון לתוכנה (FIRMWARE) הבעיה היא שכאשר אני מחבר את הנגן למחשב אז המחשב עדיין אכן מזהה שהנגן מחובר אבל תוכנת העדכון אינה מזהה ולכן לא ניתן לבצע עדכון. וינדוס מזהה שהנגן מחובר אבל התוכנה של הנגן לא. והנגן עדיין ללא תוכנה כי היא נחמקה כמו שהזכרתי למעלה ואולי זאת הבעייה שבגללה התוכנה של הנגן על המחשב לא מזהה אותו. יש לכם עצה? בנוסף אני מחפש את הקבצים שתוכנת העדכון לנגן מתקינה כדי שאוכל להעביר אותם לנגן ידנית. יש …
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מכשירים בעלי תכונות דומות 1. ASUS A696 2. MIO P550L הם עולים די דומה ה מיו מעט יקר יותר אך מגיע עם 2 גיגה זיכרון , בכל מקרה אני צריך עוד זיכרון ולכן אוסיף כרטיס SD חיצוני גדול . אני צריך אותם הן לקריאת טקסט, מחשבונים, מדיה (MP3) והן כמכשירי ניווט . אני רוצה WIFI לצורך עידכונים מהאינטרנט ושימוש ב SKYPE . ה 550L יחסית חדש אבל הבנתי שלקודמו ה P550 היו לא מעט בעיות ..... מי נראה לכם עדיף ? האם האסוס אמין יותר ? אני יודע שהאסוס אמור לתמוך ב WM6 האם גם המיו ?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר.... בבקשה תמליצו... עדיף שלא יהיו מהסוג שאטים לחלוטין לרעשים חיצוניים
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש את מחשב כף היד P350M MIO שהמחיר בו החל מ-1450 שקלים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=582100 יש את מערכת ניווט C520 MIO שהמחיר בו החל מ-2927 שקלים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=585953 לפי מה שהבנתי מחשב כף יד יותר עדיף מרק מערכת ניווט בגלל שיש בא מערכת הפעלה WM 2005. ואפשר לעשות בא כל מה שרוצים. ויש במכשיר P350M גם GPS מובנה. במערכת ניווט P520 לפי מה שהבנתי יש דיבורית וב-P350M אין. וזה הדבר היחיד שחסר בP350M. אז תסבירו לי איך זה שהמחיר של מערכת ניווט C520 גבוה פי שניים ממחשב כף יד P350M הGPS במערכת שהיא רק נווט יותר טוב מGPS במחשב כף יד? מה ההבדלים? אני פשוט לא יודע מה לבחור. אני בעיקרון צריך את המכשיר בשביל GPS ולא מחשב כף יד. אבל אם נותנים לי מח…
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
השתמשתי בעבר בMIO MOOV BLACK שעליו הותקנה IGO8 והייתי די מרוצה, אז אם יש משהו טוב באותה מידה או יותר אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מכשיר לבחור ברשת סלקום . התכונות שחשובות לי זה קודם כל שהמכשיר יהיה מהיר ולא יתקע (כמו רוב המכשירים של נוקיה . שנית שיהיו לו יכולות מדיה כגון ניגון MP3 נוח וסרטים ,זיכרון רצוי כמה שיותר 2-8GB ,מצלמה וחיבור WI-FI . כמו כן רצוי שתיהיה ל מערכת הפעלה סימביאן או WM (אבל לא חייב) ומסך מגע -אני מעדיף בלי כי כל המכשירים עם מסכי המגע הרבה יותר עדינים!!! וגם כרגע יש לי מכשיר של סוני אריקסון ואני דיי מרוצה ממנו לכן אם יש מכשיר של סוני שעונה לצרכי אז עדיף ! עד עכשיו ממה שראיתי המכשירים שמדברים אליי הם הN95 ,רנואר .C902 ,W902 ,W705 והאומניה אז אני אשמח לשמוע דעות והצעות למכישירים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
עד 1500 ש"ח +-400 פשוט שיהיה טוב, שיהיה אנדרואיד, ושתיהיה לו מצלמה עם פלאש תודה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
בתערוכת CES הוצג מטען חכם המשלב מערכת קירור אקטיבית - פתרון פשוט לבעיה מוכרתלכתבה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
- 2 followers
-
-
אפשר לקבל ביקורות על מכשיר הפלאפון W910i של סוני אריקסון, ואם יש למישהו אותו ורוצה לשתף אותי בחוות דעת אישית אז בכיף =] בעיקרון הייתי רוצה לדעת אם המכשיר שווה את ההשקעה, בנוגע למוזיקה נוחות ניצול סוללה, ומצלמה פחות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את ה 4GB D2 לבן ואני מאושר עד הגג ! המסך,איכות,גודל הכל הפתיע אותי לטובה. ועכשיו כמה שאלות : לא ממש ברור לי איך לעדכנן גירסא...אשמח להסבר, הגירסא שקיבלתי היא 2.41 איך אפשר להעביר שירים כשהנגן ב HOLD? באיזה גירסא יש משחקי פלאש? צריך להוריד אותם? להתקין אותם? איך אני מוסיף את stop watch ו calendar? איך אני משנה את הרקע? איך אני מקליט מהרדיו בזמן מסוים שאני יבחר ( אם אפשר)? איך אני יוצר playlist? איך אני יכול לראות את ה lyrics? רק לפני שניה קיבלתי את הנגן אז אני ישחק קצת איתו ואולי יענה לכמה שאלות בעצמי... אתם גם מוזמנים לשאול אותי שאלות . בכל מקרה תודה
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי N77 יגיע לארץ? והאם הוא יצא כבר בעולם?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
חברת Oppo מתכננת לציין עשור לקיומה עם הצגת טכנולוגיה חדשנית שתאפשר ביצוע זום של עד פי 10 מהמקור בסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי GPS של MIO C320 עכשיו אני רוצה כשאני מעביר קבצים או שהוא סתם מחובר למחשב אני יוכל להשתמש בGPS עצמו בלי שיהיה במצב של העברת קבצים אם יש דרך לבטל את המצב הזה של העברת קבצים ושרק יטעין אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה בפלאפון עוצמת רמקולים סבירה מצלמה טובה כלומר 3.2 ומעלה נגן טוב בלוטוס מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מחפש המלצה לאוזניית BT לפלאפון, הכותרת אומרת הכל לא? בגדול מסתכל על תקציב של עד 200 ש"ח, קצת יותר אם באמת צריך, עדיף פחות (סטודנט) אני רוצה לקבל המלצה על משהו איכותי (מזמין מחול במידת הצורך) אבל עם יחס תועלת/איכות גבוהים מעדיף לקבל המלצות מאנשים שיש להם מוצר
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. דרוש מכשיר סמארטפון עד 1000 שקלים שימושים: מצלמה בעלת תאורה, נח לגלישה באינטרנט, כמה שפחות תקיעות (כמה שיותר חויית שימוש חלקה) WIFI. המכשיר כמובן אנדרואיד, עדיפות למכשיר פריץ ו"עדכין" בקלות. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
בעוד חודש מהיום, בעיצומה של תערוכת ה-Mobile World Congress בברצלונה, נגלה האם המתנה של שנה וחצי למכשיר הדגל הבא של היצרנית הסינית הייתה מוצדקת אוהבים סמארטפונים סיניים תחרותיים, ואת הסמארטפונים של שיאומי (Xiaomi) בפרט? כדאי שתכינו את עצמכם נפשית ל-24 בפברואר, אחרי שבחברה אישרו רשמית שזה יהיה התאריך שבו יחשפו לנו סוף סוף את ה-Mi 5 המסקרן. למי שלא ממש עקב אחר ההתפתחויות הרבות, ה-Mi 5 יהיה התוספת החדשה לסדרת מכשירי הדגל המקורית של היצרנית הסינית העולה, אשר לקחה הפסקה ארוכה בשנת 2015 עם דגמי ה-Mi Note שהיוו מעין אלטרנטיבה ונסיון לרענן את הנוסחה, ויורש ישיר ל-Mi 4 אשר הושק אי שם ביולי 2014. תמונה עדכנית של איך שמיועד להיראות ה-Mi 5, לכאורה אין …
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
שלום יש לי כמה מכשירי אנדרואיד שצריכים לטעון אתר אינטרנט שנבנה לפני הרבה שנים (לשנות אותו זה לא מעשי) האתר נבנה למכשיר ווינדוס CE ועליהם הוא עובד טוב, במכשירי האנדרואיד הוא נטען בקטן וצריך לעשות זום אין, הבעיה שזה בכל דף של האתר וזה משגע. ניסיתי כמעט את כל הדפדנים שיש בגוגל פלי והיחיד שעובד זה אופרה מיני, אבל הוא עובד רק מהכתובת החיצונית של השרת, מהכתובת הפנימית של השרת (זו שאיתה צריך לעבוד) הוא בכלל לא מעלה את הדף מודיע על שגיאת אינטרנט(כנראה בגלל שהוא עובד עם פרוקסי). אני יודע שכמה שורות קוד בצד של השרת יסדרו את הבעיה אבל זה לא מעשי, האם יש פתרון דרך הגדרות של אחד הדפדפנים תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות נגן פלאש יש את הD2 ואת הקליקס מה עדיף מבינהם או שיש אופציות יותר טובות ואם אפשר חסרונות ויתרונות תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום אני פונה אליכם כיוון שאני אובד עצות, ברשותי נוקיה 5700 המגיע עם "מערכת הפעלה" של סימביאן, לעיתים קרובות הטלפון עושה ריסטרט וכאשר הוא חוזר מהריסטרט הוא במצב שקט מוחלט,לא רמקולים,מוסיקה ולא בשיחות טלפון,כמו גם כאשר אני מקבל שיחה במצב זה הטלפון רוטט ללא הפסקה,כדי לתקן זאת צריך להוציא את הסוללה ולהפעיל את הטלפון שנית. חשוב לציין שהטלפון הנ"ל היה בתיקון בחברת אוראנג בסביבות ה10 פעמים והבעיה אינה נפתרה כמו גם הם החליפו לי פעמיים את המכשיר,לטענתם. האם הבעיה הנ"ל מוכרת לכם?אני חושב שהטלפון עושה ריסטרט כאשר הוא מאבד רשת סלולארית. תודה, ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום בסוף קניתי את הנגן SANSA E260 ועל ההתחלה העצבים מתחילים. למה לעזעזאל הוא לא מזהה לי אותו ישר כשאני מכניס אותו ככונן רגיל במחשב שלי?! מה הקטע שלו?! עכשיו אני מתקין את התוכנה ולוקח שנה בערך איך אני עושה בפשטות את זה? אני פשוט לא רואה אותו. ניסיתי כמה פונקציות כבר אין לי כוח להעביר מוזיקה והשאר דרך תוכנה מחורבנת תודה.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, שמי אודי וברשותי טרנספורמר פריים חדש אני נתקל בבעיה לצפות בקובצי סי.אייץ'.אם נתקלתי בבעיה במספר אפליקציות מישהו מכיר את הבעיה? האם מישהו מצא פתרון ? תודה
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
האם אתם בעליהם המאושרים של משקפי Google Cardboard? מעכשיו תוכלו להשתמש בהם גם בכדי ליצור תצלומי מציאות מדומה משלכם מציאות מדומה מסתמנת כאחד מהטרנדים החמים של עולם הטכנולוגיה בשנה הקרובה, ומסתבר כי אין צורך ממשי בציוד יקר של אלפי דולרים על מנת להיות מוכנים למהפכה, וליצור תכנים מותאמים עבורה. בגוגל השיקו כעת אפליקציה חינמית חדשה בשם Carboard Camera, והיא עושה בדיוק מה שהשם שלה אומר – מאפשרת לכם להשתמש במשקפי המציאות המדומה הזולים במיוחד של ענקית הטכנולוגיה בכדי ליצור סביבות פנורמיות אשר נותנות תחושה של עומק ותלת מימד לצופים בהן. התקנה של האפליקציה על מכשיר אנדרואיד תומך, הכנסתו למשקפי ה-Cardboard והתחלת הצילום תוך כדי ביצוע סיבוב של 360 מעלות יצרו כאמור…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-