עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by eladbu,

שלום לכולם הכלבה המטורפת שלי חירבה לי את הגויסטיק של ה PS2 המקורי שעולה 150 שקל חדש רציתי לדעת על איזה בקר אתם ממליצים שתואם את המקורי אבל לא כל כך יקר כי חוויתי כמה שהגויסטיק פשוט מעפן בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by pergola,

אני יכול להשיג את כולם בואתו המחיר.. לכן אין צורך להתחשב בעלות.. Nokia E63 סוני אריקסון T700 סוני אריקסון W595 Nokia S6500 Nokia 6120 סמסונג L760

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by asaf556,

האם הפאלפוןlg viewty שווה קניה ואם לא אפשר המלצה לפאלפון עם מסך מגע ב2000-2200 שקלים שיעבוד בסלקום או אורנג[br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 16:00:54 הקפצה בבקשה תענו לי

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  4. למישהו פה יצא להתקין פעם windows mobile מההתחלה עד הסוף? מצאתי איזה גרסה באתר של מייקרוסופט (מוביל 5) . אבל כל פעם בזמן ההתקנה הוא נותן לי הודעה שחסרים TOOLS להמשך ההתקנה. וזורק אותי לאיזה לינק שיש שם VISUAL STUDIO אז התקנתי גם את זה.. אבל עדיין הוא ממשיך לזרוק אותי ללינק? אז יש למישהו מושג מה עוד צריך? מה השלבים? גירסא אחרת שעובדת? אפילו מובייל 2003. ד"א מדובר במכשיר GPS שכרגע יש עליו windows CE 4.2 תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  5. בקצרה: אני מגיע ל100 ש"ח עם הפאלפון שלי (דגם ישן) בחודש בממוצע. 50% מהחשבון הוא מאסמסים, 15 שקל ביטוח ועוד 15 שקל על שיחות. (הכל בממוצע עם סטיות) אתמול לקחתי SMARTPHONE דיי טוב ועכשיו אני משלם 170 שח *(70 שח מכשיר-50 שח שיחות -15 שח ביטוח ועוד איזה 10-20 שקח אסמסים כי אני דיי בטוח שאני ישלח למרות הwhatsup) וזה כל כך מוגזם רק בשבל לקבל אפשרות להשתמש בwhatsapp ככה שיהיה אסמסים חינם.אם אני ימצא פאלפון שתומך בWhatsapp ועולה מתחת ל1000 שח. אז אני יצמצם את החשבון שלי לכלום כסף. לסיכום, אני ממש ממש מבקש עזרה לטלפון כזה (אם יש כזה דבר)יד ראשונה\שניה העיקר כמה שיותר מהר! תודה רבה!*נשאר לי עוד 12 שעות להתחרט מעכשיו אחרת אני תקוע עם שלי ל3 שנים! בבקשה מהר! כרגע יש לי : Sony Eric…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  6. Started by mic85,

בס"ד שלום, אחותי רוצה לקנות סמרטפון חדש עד 1000 ש"ח מצאנו את המכשיר הזה בבאג: http://www.xtreamermobile.co.il/ מישהו מכיר את החברה הזאת? או את המכשיר הזה? משתלם לקנות אותו? או, האם יש לכם המלצות למכשיר אחר טוב בתקציב הזה? (לא יותר) תודה רבה ושבוע טוב. ;D

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  7. Started by exercise,

http://www.apple.com/iphone/ סוף סוף... מתי רק דור שלישי ותמיכה עברית רשמית ?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  8. השאלה בשביל קניית חיבור לאוזניות וכבל נתונים...כתוב רק שהוא מתאים לg600... איך בכלל בודקים דברים כאלה? תודה!

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by avihy_1989,

שלום לכולם המכשיר הוא גלקסי אס הראשון i9000 יש לו כבר root + recovey . הוא עכשיו על רום remics אני רוצה להעביר אותו ל slimbeab 4.1.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780071&highlight=search+this+forum עכשיו ממה שהבנתי אני צריך קודם רום של cm9/10 אפשר לינק לזה אני לא מוצא אחד כזה? ואז Download device_x.x.zip, slim_gapps.zip. מאיפה אני מוריד את זה Enter CWM, wipe data, format system ( in mounts and storage) יש לי את הריקברי זה בסדר Flash Device_x.x.zip***, then MUST flash slim_gapps.zip (other files optional) מה הכוונה פה זה רק להתקין את הגרסא עצמה של הרום ? *** - If the flash is too quick ( < 5 seconds or so), reflash device before flashing comm…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by id3232,

היי חברים רכשתי אתמל את התוכנה wolfram alpha לאנדרואיד. משום מה המקלדת המיוחדת שלהם לא עובדת, אני מקיש על המקשים אבל זה לא כותב כלום ולכן אין אפשרות לחפש שום דבר. ניסיתי ליצור איתם קשר אך הם לא מגיבים. מישהו מכיר פתרון לבעייה? אם לא איך אני מקבל את הכסף חזרה?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  11. עכשיו הורדתי בזמנו את המשחקים לאייפוד והכל עובד מצויין, השאלה היא האם כשאני אתקין את העדכון הם יימחקו? השירים יימחקו? תודה..

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by Chymes,

U2 התפגר בפעם השלישית ומחוסר ברירה נאלצתי לרכוש נגן חדש. החלטתי ללכת על הפשוט ביותר, כי ממילא כל החרא הזה מיוצר בסין ויתפגר אחרי שנה וקצת. (אחרי סוף האחריות, מן סתם) אם אשקיע יותר כסף אחר כך יכאב לאבד את הנגן כמו במקרה של U2. הנגן עלה 450 שקלים ברשת באג. הנגן בנפח 2GB, לא 1GB כמו שכתוב באתר. זו הייתה הפתעה נעימה. באריזה: כלום. טוב, לא כלום. מקבלים אוזניות, כבל USB, דיסק התקנה וחוברת הדרכה. אפילו סוללה AAA לא טרחו להוסיף ונאלצתי לרכוש סוללות בחנות אחרת. אם ימשכו לצמצם את הבאנדלים עוד שנה - שנתיים נגנים יתחילו להגיע ללא אוזניות. ניתן לרכוש נרתיק, אבל מחירו עומד על 100 שקלים. (נרתיק מקורי של iriver) אם היה מדובר בנגן ב-1,000 שקלים אז ניחא, אבל לקנות נרתיק ב-100 בשביל נגן…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by ggg456,

שלום לכולם, יש ברשותי אוזניית בלוטוס מדגם motorola hs820 כמו בתמונה למטה. ניסיתי לחבר אותה למחשב, באמצעות מתאם בלוטוס של belkin דגם f8t009 למחשב שנראה כמו התמונה השנייה. הצלחתי לחבר בין שניהם, ואפילו שעמתי גם מוזיקה באוזנייה (למרות שהחיבור לא היה כל כך יציב וקשה היה לבצע חיבור ביניהם כל פעם). הגעתי לרגע שבו האוזייה חדלה להשמיע מוזיקה, ומאז היא דולקת תמיד על האור הכחול, לא משנה מה. אה והיא גם לא עובדת (רק יש אור כחול) איך מסדרים את זה???

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  14. Started by taimor,

אני צריך נגן PMP לא יקר עם מחיר סביר ז"א 1000-2000 שקל גג (יותר קרוב ל1000 חח ), כעיקרון השימושים זה רק לצפיה של סדרות בPMP. כמה דרישות, מומלץ שיהיה עם מסך רחב ויחסית איכותי וטוב, כמו כן שלא יהיה עבה כמו בלטה, שיהיה דק ונוח לאיחסון. וזה הכל ? נ.ב. אני לא מבין מבין בזה אז אל תגידו לי אתה מבקש מרצדס במחיר של יונדאי, פשוט תביאו לי דגמים הכי מומלצים. וראיתי את הCOWON D2 אתם אומרים הוא יספיק לי אם אני אקנה אותו ויוסיף לו עוד 2 גיגה חיצונים ?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  15. שלום בסוף קניתי את הנגן SANSA E260 ועל ההתחלה העצבים מתחילים. למה לעזעזאל הוא לא מזהה לי אותו ישר כשאני מכניס אותו ככונן רגיל במחשב שלי?! מה הקטע שלו?! עכשיו אני מתקין את התוכנה ולוקח שנה בערך איך אני עושה בפשטות את זה? אני פשוט לא רואה אותו. ניסיתי כמה פונקציות כבר אין לי כוח להעביר מוזיקה והשאר דרך תוכנה מחורבנת תודה.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  16. הדגם החדש מבית ZTE מציע שבב Snapdragon 855 Plus, מסך 90 הרץ וסוללת ענק במחיר מפתיע לטובה של 2,200 שקלים לכתבה

17. שלום, שלושת הראשונים הכי חשובים ואני מבקש לא להתפשר עליהם בשביל שאר הקריטריונים) -ממשק נוח! - הכי חשוב -חשוב לי שאיכות המוסיקה תהייה כמה שיותר טובה (כמובן ביחס למחיר) - 2gb אם אפשר להכניס גם את הבקשות האלו מבלי להתפשר על שלושת הקריטריונים הראשונים ולא לחרוג מהתקציב, עוד יותר טוב: -מסך שמסוגל להציג תמונות באיכות סבירה לפחות -שלא יהייה נגן בן שנתיים, משהו די חדש -שיהייה אפשר לעשות לו firmware update. -אם אפשר( מבלי להתפשר על הקריטריונים הנ"ל) שתהייה לו תמיכה בכרטיס זיכרון חיצוני. תודה.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  18. Started by djass,

יש לי בעיית קליטה בפאלפון לפעמים יש קליטה לפעמים אין בכלל מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה??? תודה לעוזרים?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

יש המון זולים (500-550 שקל) פלסטיקיים כאלה, שבדר"כ מאוד פשלנים. אני מחפש משהו קצת יותר רציני כמו שראיתי בגרמניה, עם איכות בניה יותר טובה, תפריטים ואיכות קריאה טובה יותר, כמובן שחובה שידע לקרוא כתוביות נפרדות ולא רק מוצמדות (יש את זה היום גם בג'נריים האלה שבאים עם מדבקות של מאסטק\אפקס וכו). וכמובן שיהיה זמין למכירה בארץ, לא מחו"ל. במחיר נורמלי (סביבות האלף שקל). לא מחפש PMP, אז להמנע מהמלצות לא קשורות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by IG,

הי יש לי את הנגן סביבות השנתיים ובזמן האחרון שמתי לב לפאק מוזר... כשאני פותח תיקיות בבראוזר של הנגן אני לא רואה קבצים שנמצאים בענף שלישי ומעלה (יענו יש תיקיה של מוסיקה-> תקייה של אומן-> תקיה של אלבום-> שירים... הנגן לא מראה את רשימת השירים...). גם כשאני מנסה לעשות PLAY על התיקיה של האומן אני לא רואה את הקבצים שנמצאים בתיקיות של האלובומים... מישהו יכול לעזור\ לתת הסבר?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  21. כל הסרטונים מופיעים אבל לא כולם ניתנים לצפייה, בכל מקרה זה פתרון זמני מעולה עד שהפלאש 3 יגיע בגירסה מלאה (בינתיים יש גירסת מפתחים) כנסו לRrealMedia במכשיר, בהגדרות רשת בחרו את רשת הדור 3/3.5 (דאטה) כעת כנסו לאתר m.vtap.com וצפו באילו סרטונים שבא לכם enJ0y

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  22. Started by nirlahav,

שלום לכל חברי הפורום, לפני מספר חודשים כשטיילנו בספרד קיבלנו במתנה מכשיר GPS. המכשיר הוא של חברה בשם Belson והדגם הוא BNP-401. (לא הצלחתי למצוא כמעט שום מידע על המכשיר הזה באינטרנט). המכשיר הוא מערכת סגורה (כלומר לא PDA אל PND) המריץ Windows CE.NET ותוכנת הניווט היא Destinator. המכשיר הגיע עם תוכנה (חוקית כמובן) ומפות ניווט של כל ספרד. עכשיו כשחזרנו מהטיול אני מעוניין להשתמש בו לניווט בארץ ולשם זה אני צריך מפות של ישראל. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג מפות כאלו (חנות, טלפון, יד שניה וכו') והאם בכלל ניתן להטעין על המכשיר את המפות (המכשיר לא תומך בעברית כמובן). אשמח לקבל כל עזרה בנושא, תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  23. Started by B.M.W,

ראיתי שלK800i יש מסך בעל 262 אלף צבעים, לעומת זאת, לרוב הפלאפונים האחרים בטווח המחירים הזה יש מסך בעל 16 מיליון צביעים, האם ההבדל באמת כל כך גדול?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  24. כמובטח, היצרנית הסינית השאפתנית חושפת סמארטפון דגל מתקדם במיוחד עם מסך קמור כפול וזכרון RAM בנפח שיא של 6GB היצרניות הסיניות ממשיכות להרשים ולהדהים, ונראה כי כל פעם שעוד היה בעבר בינן לבין היצרניות הבינלאומיות הוותיקות והבולטות נמחק כיום לחלוטין וללא זכר – והדוגמה העדכנית לכך היא סמארטפון ה-Xplay 5 Elite החדש של Vivo, שמרגיש כמו מעין אח חורג ל-Galaxy S7 Edge הטרי. ה-Xplay 5 Elite (שנקרא גם Ultimate בחלק מהמקומות) הוא כנראה המכשיר הראשון מחוץ למוצריה של סמסונג עצמה אשר יעשה שימוש במסך Super AMOLED קמור משני צדדיו עם גודל אלכסוני של 5.43 אינץ' ורזולוציה של 1440p, אשר ללא ספק יוצר בידי הענקית הקוריאנית עצמה בקו דומה לזה שבו מיוצרים המסכים של מכשירי ה-Galaxy S7 Edge…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by evyatar334,

שלי זה galaxy tab 10.1

• 0 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.