גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
גם חברת HP מחליטה לשלב כוחות עם קוואלקום ושבבי ה-ARM שלה בכדי ליצור מחשב חלונות 10 מסקרן עד מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות פאלפון הסכום שלי הוא בערך 1000+ אולי מקסימום 1400. שני הדברים שהכי חשובים לי בפאלפון זה רמקול טוב וחזק ומצלמה איכותית, חוץ מזה כדאי גם מסך ואיכות תמונה טובה...אממ אני לא הולך כל כך להיכנס לאינטרנט וכל מיני כאלה...
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר Samsung SGH-d900 שקיבלתי מחו"ל ואין בו ממשק עברית. מישהו יודע אם ניתן לפרוץ אותו או לעדכן גירסא כך שיהיה בעברית?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מעוניין בנגן MP4 איכותי בעל התכונות הבאות: זיכרון פלאש בגודל של 8GB. יכולת הרחבת זיכרון באמצעות כרטיס microSD. רמקולים סטריאופוניים מובנים וחזקים, ובעלי איכות סאונד טובה. עיצוב יפה, קומפקטי ודק, וצבע שחור. הצגת שמות של קבצים בעברית. חיבור למחשב וטעינה באמצעות כבל USB, וזיהוי הנגן במחשב ככונן חיצוני להעברה נוחה של קבצים. תמיכה בתיקיות, ואפשרות ניגון של תיקייה מסויימת. ממשק נוח לשימוש. זמן סוללה ארוך. תמיכה בקבצי MP3 וJPG (רצוי גם OGG וFLAC, אבל לא חובה). אופציונלי (לא חובה) - Bluetooth שמאפשר חיבור של אוזניות אלחוטיות והעברת קבצים. מצאתי באינטרנט את iRiver X20 שיש לו עיצוב יפה, אבל הוא הושק לפני כשנתיים, ואני לא מוצא אותו. אפשר להשיג אותו? יש גם את iRiver E100 8GB שיש …
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אתם מכירים תוכנה שמאפשרת לשים סמניות בקבצי אודיו(בעיקר נוח לספרי אודיו ופודקאסטים). עוד היום השתמשתי באפליקציה הזאת: http://itunes.apple.com/us/app/ibookmark/id361985804?mt=8 אבל היא כל הזמן קורסת. תודה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
השאלה בשביל קניית חיבור לאוזניות וכבל נתונים...כתוב רק שהוא מתאים לg600... איך בכלל בודקים דברים כאלה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות כפתור במחיר של עד 150 ש"ח - דברים חשובים: שיהיה באס טוב וסאונד טוב, כבל 1.15 לפחות - לא פחות כי אני די גבוה אז זה יציק לי... ושיהיו נוחות... אני מצאתי את האוזניות האלו: http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=297 http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=he# http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SECS12&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he# http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SECE10XK&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he חשבתי ללכת על אחד מהפיוניר... איזה אוזניות יתאימו לי?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
המכשיר תומך כרטיס M2 עד 2GB. חבר אמר לי שאם אני אשים כרטיס של 2GB, הפלאפון יעבוד ממש לאט ולפעמים אף יתקע... האם זה ריאלי או שאני יכול לקנות את הכרטיס בלי חששות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את כולם בואתו המחיר.. לכן אין צורך להתחשב בעלות.. Nokia E63 סוני אריקסון T700 סוני אריקסון W595 Nokia S6500 Nokia 6120 סמסונג L760
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כמה שאלות בנוגע לגלקסי 8 : * האם בטוח להכניס את המכשיר למים ? * במידה והמכשיר היה במגע של מים , מתי יהיה מותר לחבר את המכשיר לחשמל * האם ניתן לחבר מוט סלפי (שמתחבר לשקע אוזניות) ולהרטיב במים ? - האם זה יעבוד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שכמעט שרפתי היום את ה 3120 של נוקיה שקיבלתי מתנה ואני משתמש בו בצבא..אני שוקל להחליף למכשיר אחר, זול ועם כמה שיותר זמן סוללה(ברשת פלאפון אז צריך דור 3) השאלה היא האם מישהו התנסה עם הj105 בשיחות ארוכות ויכול להגיד לי עד כמה הוא מתחמם? יש מכשירים אחרים מומלצים עם זמני המתנה ושיחה ארוכים בדור 3?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
מחשב הגיימינג Zephyrus G14 של ASUS הוא הראשון שעושה שימוש במעבד ה-Ryzen 9 4900HS החדש של AMD. איך הוא בהשוואה למעבדים מבית אינטל? צפו בביקורת המלאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בקצרה: אני מגיע ל100 ש"ח עם הפאלפון שלי (דגם ישן) בחודש בממוצע. 50% מהחשבון הוא מאסמסים, 15 שקל ביטוח ועוד 15 שקל על שיחות. (הכל בממוצע עם סטיות) אתמול לקחתי SMARTPHONE דיי טוב ועכשיו אני משלם 170 שח *(70 שח מכשיר-50 שח שיחות -15 שח ביטוח ועוד איזה 10-20 שקח אסמסים כי אני דיי בטוח שאני ישלח למרות הwhatsup) וזה כל כך מוגזם רק בשבל לקבל אפשרות להשתמש בwhatsapp ככה שיהיה אסמסים חינם.אם אני ימצא פאלפון שתומך בWhatsapp ועולה מתחת ל1000 שח. אז אני יצמצם את החשבון שלי לכלום כסף. לסיכום, אני ממש ממש מבקש עזרה לטלפון כזה (אם יש כזה דבר)יד ראשונה\שניה העיקר כמה שיותר מהר! תודה רבה!*נשאר לי עוד 12 שעות להתחרט מעכשיו אחרת אני תקוע עם שלי ל3 שנים! בבקשה מהר! כרגע יש לי : Sony Eric…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום, שלושת הראשונים הכי חשובים ואני מבקש לא להתפשר עליהם בשביל שאר הקריטריונים) -ממשק נוח! - הכי חשוב -חשוב לי שאיכות המוסיקה תהייה כמה שיותר טובה (כמובן ביחס למחיר) - 2gb אם אפשר להכניס גם את הבקשות האלו מבלי להתפשר על שלושת הקריטריונים הראשונים ולא לחרוג מהתקציב, עוד יותר טוב: -מסך שמסוגל להציג תמונות באיכות סבירה לפחות -שלא יהייה נגן בן שנתיים, משהו די חדש -שיהייה אפשר לעשות לו firmware update. -אם אפשר( מבלי להתפשר על הקריטריונים הנ"ל) שתהייה לו תמיכה בכרטיס זיכרון חיצוני. תודה.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי בעיית קליטה בפאלפון לפעמים יש קליטה לפעמים אין בכלל מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה??? תודה לעוזרים?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אחד המכשירים החכמים היקרים ביותר שיצרה שיאומי אי פעם מתהדר במצלמות איכותיות ומסך גדול ונאה - אבל אנחנו ממשיכים להתגעגע למשהו שהיה בדור הראשון ונשחק מאז לכתבה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז אתם בטח תראו את השאלה הזאת כמפגרת לחלוטין אבל אחותי קנתה אייפוד חדש ואין לי מושג איך להשתמש בו... מן הסתם הגיוני שAPPLE תשים את זה בהוראות שלה אבל לאאאאאאאאא איך לעזאזל אני מעביר שירים לאייפוד מאייטיונס????
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כעיקרון אני מחפש את כל מה שיש בו. אני קונה דרך סלקום ב- 36 תשלומים. האם יש מכשיר אחר המומלץ יותר? העדיפות היא סלקום אבל לא משנה לי חברה אחרת. השימושים הם משרד מוזיקה ותמונות. אני אשמח לתגובות.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום חברייה ניסיתי למצוא ביקורת באנגלית או בעברית על PDA/GPS HP RX5940 ולא מצאתי (רק דברים לא רצנים של חניות שמוכרות את המכשיר). מצאתי ביקורות רק בשפות זרות :-\ אם משהוא יוכל למצוא משהוא ולהבי לינק אני אודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כ300 של IRIVER E100 של 2GIGA כ250 לMEIZU M3 כ300 לMEIZU M6 (מחירים בבאג, מבצע חדש)
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
אשמח לשמוע ביקורת חיובית / שלילית ואיפה ניתן לרכוש במחיר הזול ביותר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם הכלבה המטורפת שלי חירבה לי את הגויסטיק של ה PS2 המקורי שעולה 150 שקל חדש רציתי לדעת על איזה בקר אתם ממליצים שתואם את המקורי אבל לא כל כך יקר כי חוויתי כמה שהגויסטיק פשוט מעפן בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום .. אני מחפש מחשב כפ יד שיהיו בו הדרישות הבאות : 1)להפעיל MP3/MP4 .להפעיל מוזיקה וסרטים ... 2)שיהיה בו אינטרנט אבל האינטרנט שיש לי בבית לא ראוטר עם (חייגן ) אז איך אפשר לסדר את זה ?כי אני יודע כי אין מחשב כפ יד שמתחבר באמצעות חייגן ..רק רשת (בלי כבל)... 3)שיהיה לו צג כמה שיותר גדול . 4)להפעיל את ה OFFICE ו WINDOWS MOBILE 2005 ... 5)GPS ו BLUETOOTH זה בטוח ... 6)שיהיה יותר מתאים למשחקים (כי אהיה בבית חולים ולא יהיה לי עם מה לשחק ) לא משחקים כבדים ...משחקים קקלים מאודדד ... 7)כמה שיותר דיסק קשיח יותר טוב .(אני רוצה לשים בו מלא דברים ).... 8) כמה שיותר זיכרון יותר טוב ... 9)חיי סוללה ארוכים במיוחד ... ..
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-