עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם אני בכל IPHONE 2G ישן ובעל מסך שבור ועם בעיות סנכרון. אני מעונין לקנות מכשיר חדש עקב כך שאני מאוד אוהב את המערכת הפעלה IOS4 ואת המכשיר עצמו. המחירים יקרים לרכישת IPHONE4 אז אני חושב שאלך על הדגם הקודם IPHONE 3GS 32G כי גם אין לי שימוש גדול בסרטים ובמצלמה כך שלא ישנה לי המצלמה ונתוני המסך. פה אני צריך את עזרתם כי מאז שנשבר לי המסך של האיפון אני כבר לא מעודכן לגבי האיפונים בכלל ולכן אני צריך לדעת מספר דברים: 1. כמה שווה IPHONE 3GS 32GB כמה שווה IPHONE 3GS 16GB 2. איזה בדיקות לבצע שהמכשיר לא תקול מבחינת רשת סלולרית, רשת WI-FI, בעיות תצוגה וכל מיני יש מדריך מפורט למצוא שאין בעיות במכשיר ?. 3. אם אני רוכש מכשיר מאדם שכרש בארץ/ בחו"ל זה משנה לי ? { אני מעונין לפרוץ ב…

2. Started by Eternal_Flame,

שלום לכולם, אני מעוניין בקניית סמארטפון. התקציב שלי הוא עד 1200. אני מעוניין לרכוש את הסלולרי מחנויות בארץ ולא מחו"ל (איביי, אמאזון). חשוב לי שהסלולרי יהיה סמארטפון בעל WIFI ומערכת הפעלה אנדרואיד, בעל טאץ' טוב (אני מניח שהבנתם את הכוונה, טאץ' מהדור החדש יחסית) ומצלמה טובה (5 מגה פיקסל ומעלה). תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Lethal_Acid,

שלום חברים, אחרי התבלטות רבה בין הIPHONE לHD, דווקא בגלל הממשק של WM ובגלל המפרט החלטתי ללכת על הHD. התחלתי לקרוא באינטרנט על המכשיר. עדיין לא הבנתי על מה עליי להסתכל שאני רוכש אחד. חבר יקנה לי אותו שטס לסן פרנסיסקו בינואר. אני אשמח לטיפים לפני רכישה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  4. אני אשמח למדריך או עזרה איך לצרוב את העברית על המכשיר!! תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  5. Started by oren12,

אני בימים הקרובים הולך לקנות אחד כזה, אני ממש מתלבט בין השניים. חשוב לי לדעת אם שתיהם תומכים גם בישומי פייסבוק (נגיד בפוקר וכל מיני משחקי פלאש,ג'אווה) חשוב לי הכל מהכל: סוללה, איכות עוצמה, איכות שמע, נוחות, משקל.. כל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו אבל השאלה מה יותר טוב באמת. תודה רבה, אורן

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  6. Started by Yaniv8,

שלום,רציתי לשאול מה ההבדל בין טאבלט 7 אינץ ב200-250 לבין טאבלט בסביבות ה800-900 , ברור שהרמקולים והמצלמה יהיו יותר איכותיים אבל לשימוש אינטרנטי רגיל ואוזניות מה יהיה ההבדל? אני גם חושש לריגול וחדירה קלה באמצעות מערכות מפורסמות כמו גוגל ואחרות,מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Kickapoo,

אני מעוניין להזמין את המכשיר מחו''ל אבל אני בהוט מובייל אז HANDTEC/CLOVE לא באים בחשבון(תקנו אותי אם אני טועה?) מאיפה עוד אוכל להזמין את המכשיר לארץ במחיר זול שגם אם ייתפס במכס זה ישתלם? יש לי ויזה בין לאומית וחשבון EBAY אבל אני מעדיף להזמין מאתר שקיבל מלאי חדש של המכשיר ולא כאלה שהמכשיר נמצא אצלם תקופה ארוכה. אני נואש להשיג את המכשיר...אני רק צריך הסבר איך לעשות את זה כמו שצריך מחו''ל במחיר סביר... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אתר איביי אם מוצר זה מקורי ? http://www.ebay.com/itm/Samsung-US-EU-U ... fSC14MJB7g פעם קניתי מטען לא עובד טוב אחרי חצי שנה מחכה תשובתכם תודה

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  9. Started by Semlu,

[move]היי[/move] אז המצב הוא כזה יש לי בר מצווה עוד מעט ואני יכול לקבל כל נגן שבאלי עד 2000 ש"ח ומה שאני רוצה במיוחד זה לראות סרטים באיכות ורצוי גם WIFI אני ראיתי את הARCHOS 605WIFI ולדעתי הוא נורא טוב ונחמד אבל אמרו לי שמסך המגע נורא שביר ושהWIFI שלו לא טוב תוכלו לפרט לי בבקשה מה זה WIFI ואיפה אני יכול להשתמש בוא.....וגם ראיתי את הCOWWN או איך שלא רושמים את זה הA3 של ה 30 GB תמליצו לי על משוה טבו ואני צריך את זה דחוף

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by LQDForce,

יש לי איפוד ואני יודע איך מכניסים שירים והכל עכשיו הבעיה שלי היא זאת: חילקתי לכמה קטגוריות (Playlist) ראפ,ישראלית,טראנס וכו',הכנסתי לשם שירים של כמה אומנים שונים למשל לראפ DMX EMINEM ועוד עכשיו מה שקרה זה שזה ממש מבולגן,זה הכניס את כל השירים ראיתי בכמה איפודים של חברים שאצלהם שלוחצים למשל ראפ יש עוד מיני קטגוריות (תת קטגוריה) של DMX EMINEM ועוד כאילו בתוך הפלי ליסט זה מחולק לתת קטגוריות. ראפ-->DMX---> השירים של DMX רק שלהם. איך עושים אתזה??? תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום חברים יקרים אין הרבה מה לפרט המצב הוא שיש לי מלא כפילויות בסים, במכשיר ובגיבוי של גוגל אני מחפש דרך שפויה לבצע איזשהו מיון ידני, ולבצע סינכרון מחדש ביניהם! תודה רבה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by haimvrt,

אני מתלבט בין האייפון 3gs לhtc hd 2 הדרישות שלי : לשמוע מוסיקה אינטרנט,איימיל,סטרימינג,צ'אט,הורדות קבצים וכו' לראות קליפים,סרטים באיכות הכי גבוהה לשחק משחקים טלפון gps וזהו נראה לי מה הייתם מציעים לי ולמה? תודה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by idaneh,

בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טאבלט שישמש אותי בעיקר לסרטים וללמודים תקציב 1500-3000 (אני רוצה לקנות משהו ממש טוב שיחזיק להרבה זמן). צריך שיהיה בו חיבור USB ואפשרות להרחבה ורשת סלולרית כי זה מעצבן להסתמך על חסדי ה WIFI . תודה לעוזרים, עידן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Godmoney,

חברה שלי קנתה לי היום את ה Cowon A2 אחרי הרבה זמן שחשבתי לקנות אותו לעצמי (מאחל לכולם חברה כזו אגב...). אני רוצה לקנות מגן מסך ועוד דברים כדי לשדרג את החוויה. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by סטלן-בסטל,

מה קורה תותחים באמת שאני לא יודע אם אני מפרסם במקום הנכון אבל אני מאוד מקווה שכן בכל מקרה...יש לי gps עם תוכנת igo 8 ברצוני לעדכן את המפות אך אני נדרש לרישיון מתאריך 3.2009 איך אני משיג את הרשיון הזה?...מה אפשר לשנות או לעשות כדי שהמפות החדשות יפעלו תודה רבה לעוזרים מצטער אם עברתי על חוקים כלשהם...באמת שלא ידעתי.

16. לכל תותחי הפורום שלום!! אחרי בדיקה מקיפה באתר וקריאת ביקורות אני מתחבט מה מבין הבאים יהיה הבחירה הכי טובה. מה שהכי חשוב לי זה: 1. ליראות במכשיר סרטים(השימוש העיקרי) בלי צורך בהמרת פורמטים. 2. מסך איכותי וכמה שיותר גדול (האם ההבדל משמעותי בין 1.8" ל 2.5" ומעלה???4") 3. המחיר לא בעיה אם כי אני כמובן מעדיף להוציא כמה שפחות. 4. פיצ'רים כמו אפשרות הגדלת זיכרון ע"י כרטיס חיצוני, USB המתחבר למצלמה וכו' ללא צורך במחשב. להלן המכשירים: 1.http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=730 -iRIVER X20 8GB 2.http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=689 -iRiver E100 4GB 3.http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=734 -iRIVER CLIX2 U20 8GB 4.http…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by Ofek Peretz,

יש לי מחשב נייד hp 15-f387wm עם מסך מגע, המחשב יחסית ישן אז אני לא מאמין שהמסך מגע מהחדישים בשוק. אני צריך עט סטיילוס טוב שאני יוכל להשתמש ב-oneNote ולצייר עליו, משהו עם דיוק טוב שלא יברח אשמח להמלצות והסבר קצת למה דווקא מה שתפרסמו ומה לא להתקרב

18. Started by רינת אהרוני,

היי מחפשת עט מגע דק שמתאים לLG G7

19. Started by zik125,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל אני אנסה בכל זאת-אני מחפש משהו בסגנון עט סורק שיהיה כמה שיותר קטן שיבצע את הסריקה באיכות טובה ובמהירות האפשרית אשמח אם מישהו יכול להמליץ על משהו תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Eden Shtein,

היי, אני משתמש בלימודים בטאבלט Galaxy tab A with S pen שכמו שאתם מבינים או מכירים מגיע עם עט יעודי שממש אחלה אבל הבעיה שאחרי כתיבה מרובה של כמה שעות היד מתחילה לכאוב קצת כי העט קטן יחסית אני מחפש לקנות (מהארץ/מח"ול) עט שמתאים לטאבלט הזה עם ביקורות טובות, ניסיתי למצוא משהו בארץ אבל זה תחום שלא מפותח פה בעליל... אשמח להמלצות וקישורים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. רציתי לשאול אם מישהו ממכם משתמש בזה האם זה נוח?? ברמת העקרון אני רוצה שהכל יהיה במחשב. אני רוצה לשרטט עם העט עכבר גרפים פשוטים וטבלאות פשוטות ובוורד לכתוב את המלל של השיעורים. למישהו יש על עט עכבר להמליץ? או סתם לתת על זה דעה? תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום, לאחרונה הבאתי מכשיר של חברת סמסונג מדגם: I8510 המוכר גם כ-INNOV8. המכשיר מגיע עם מערכת הפעלה: Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2 את המכשיר רכשתי בחו"ל ולכן היבואנית הרישמית של סמסונג אינה מוכנה להתקין עיברית במכשיר, וגם חנויות אשר מוכרות את המכשיר לא מוכנות לעזור בנושא (אפילו כשהדגשתי כי אני מוכן לשלם על כך). חשוב לי לציין שאין לי בעיה עם אנגלית, אבל אני מחפש דרך לכתוב בעיברית במכשיר (זה קצת מעצבן לכתוב SMS באנגלית לאנשים שלא יודעים אנגלית). אם מישהו יודע איך אני יכול לגרום למכשיר לתמוך בכתיבה של עיברית, אודה לו מאוד. חשוב לציין כי המכשיר תומך בקריאה של עיברית (אני מקבל הודעות SMS וכל אנשי הקשר שהיו לי בכרטיס SIM מופיעים בעיברית רגילה). בתודה מראש ל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Sp_RuS,

מי מכם שמכיר את המכשיר NOKIA 6230, ויש את NOKIA 6230i, אין הבדל בחומרה בין השתיים, ואין הדבל במראה.. ההבדל היחד עד כמה שהבנתי הוא בתוכנה שצרובה לתוכם! התפריטים ב 6230i שונים מעט, הם יפים יותר, חצי שקופים. והוא תומך בהורדת תוכנות ומשחקים שיותר גדולים מ 60K, לעומת זאת 6230 הרגיל לא תומך. מישו שמע על איזה סוג של צריבה מחדש של התוכנה שם? סוג של UPDATE??? יש לי כבל חיבור של הפלאפון למחשב. דרך USB... אז מישו יודע על זה משו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by biodome,

אני רוצה לעדכן גירסא בשביל PRECACHE שלא קיים בגירסא שלי. אבל שאני מחפש ב-PLAY דרך המכשיר Google maps אני לא מוצא את האפליקציה של GOOGLE. כאשר אני נכנס למרקט מהמחשב ומוצא מסומן שהאפליקציה כבר מותקנת, ולמרות שאני לוחץ INSTALL לא נראה שזה עושה כלום ואני לא רואה אופציה של UPDATE. כשאני נכנס להגדרות האפליקציות באנדרואיד לאפליקציה אין אופציית UNINSTALL. איך אני מעדכן אותה? דחוף לי לפני טיול לחו"ל כדי לא להתחבר לחבילת DATA.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by omri_ro,

אני מעונין להתקין MOD חדש במכשיר שלי (DESIRE עם NEXTROM מבוסס FROYO) אני לא בקי בנושא ואשמח לעצת המבינים ממני בנושא. כמו שהבנתם המכשיר כבר עבר תהליך ROOT ואני חשבתי על CyanogenMod בגרסה העדכנית ביותר(7.1 לפי האתר שלהם). כמה שאלות: 1. ראיתי באתר גרסת CDMA וGSM, אני מנוי בסלקום איזו גרסה לבחור? 2. האם התהליך פשוט(להוריד את הZIP למכשיר ולהריץ דרך הROM MANAGER שמותקן כבר? 3. מה לגבי העיברית(תפריטים, ממשק ויישור לימין) האם הכל כבר מוטמע או שיש צורך בהתקנות נוספות? הערות והארות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.